Nita, dehogy bántottál meg! Pusszantyúzlak!
Beze, nagyon sajnálnám, ha be kellene feküdnöd a csaszi előtt, mégis inkább azt mondom, hogy még mindig jobb lenne, mintha előreesne a köldökzsinór...
Lexike okos,értelmes kislány, - az igaz, hogy hiányozni fogsz neki - de biztosan nagyon jól ellesz Apával meg a Nagyival!
én is féltem attól, hogy mi lesz majd Bencével, ha a kórházban leszek, mert a férjem munkája miatt szinte mindig én fürdettem, az altatást (esti kis szertartásainkat) pedig kizárólag csak én csináltam, mégsem volt semmi gond abban a 4 napban amíg távol voltam.
A bilibe pisiléshez nagy gratula a Kisasszonynak!
(Nekünk a kakilás még mindig nem megy a bilibe... kicsit égő... bár gondoltam, hogy Gergő érkezése hátráltatni fogja a dolgokat, ezért nem is nagyon erőltettem.)
Nika, így már értem, akkor tényleg nem beágyazódás... de a lényeg, hogy nem jött meg!
Pedi, a férjem szerencsére nagyon jó szakács, így ő biztosan segíteni fog nekem a karácsonyi készülődésben. A húsokat mindig ő szokta csinálni, én "csak" a keze alá dolgozok, megpucolom, összevágom amit kell meg megcsinálom a köreteket illetve enyémek a sütik. Hát ezzel vagyok most bajban... 2-3 féle sütit szoktam csinálni köztük mákos- és diós bejglit), de nem tudom, hogy lesz-e erőm, időm ezekre... Ha nem, akkor meg fogom kérni Anyukámat, hogy süssön nekünk valamit.
A másik ami nehéz lesz, az a szó szerinti "körbeugrálás". A tálalás, az tányérok leszedése a kiszolgálás... de úgy gondolom, senki nem neheztelhet majd rám, ha épp szoptatok és távol leszek az ünnepi asztaltól. Végül is van egy sógornőm meg itt van a férjem is, majd ugrálnak ők!
Bettike, én is azt mondom, hogy ne nézz ilyen videókat! Nem szabad!
Egyébként totál úgy voltam Bencus születése előtt, mint Nita... az én fejemben is ott motoszkált a gondolat, hogy jobb lenne császárral szülni, mert féltem a fájdalomtól, de aztán a végén örültem, hogy simán jött ki. Most meg már eszembe se jutott a császár.
És az is igaz, hogy ettől még nyugodtan szülheted a következő babát természetes úton. Nekem van egy barátnőm, akinek az első babája császárral jött a világra, azóta viszont kettő másikat sikerült simán megszülnie.