Új privát üzeneted érkezett!

Hát ez csodálatos!!!!!!!!!!!! Mikor olvastam, itt volt a kezemben Csongi, és agyon puszilgattam (az amúgy is szokásoson felül :P ) örörmömben!!!! Úgy örülök Nektek Pinkiné és Marietta. Nagyon vigyázzatok Magatokra és Babókákra Kismamik!

No, ez egy szép nap!!!!!! :lol:

Vicky, hát persze, Karácsonyra muszáj!!!!!!!!!!!!!!!!, és biztos vagyok benne, hogy babás leszel!

Meri, de örülök, hogy hallok Felőled, főleg a jó híreknek!!!!!! Valóban úgy érzem én is, hogy most már sínen vagytok, lelkileg is. Nem csak úgy, mintha..., hanem tényleg!!!!!!!!!! Nagyon örülök! Én is kérek privit!

Adri! Jajj, még nem is gratuláltam Gábor Nagyfiúságához. Hihetetlen, hogy már 6 hónap!!!!!!!!!!!

Nemrég olvastam egy cikket a Kismamában, nagyon szuper volt. Egy pszichológusnő írt az alvásról! Hát Ő azt mondta, hogy nehogy azt higgyük, hogy egyedül vagyunk a többszöri babaébredés terén, mert ez jóval gyakoribb, sőt ez a többség, ha a baba többször is kel az éjszaka. Azt írta, és ez nekem nagyon tetszett, hogy egy kicsi baba idegrendszere még nem elég fejlett ahhoz, hogy egyedül kizárja a körülötte lévő ingereket (mint mi felnőttek), ezért igényli az altatást, illetve az altatási segédeszközöket. Mint ahogy nem tud egyedül öltözködni és enni, úgy nem tud egyedül elalludni. És higgyük el, hogy egyszer ezt is meg fogja tanulni, mint ahogy minden mást is!!!!!!!!!!!! Írta, hogy sok könyv arra ösztönöz, hogy hagyjuk sírni a csecsemőt, és akkor rá fog szokni az esti alvásra. A véleménye erről (pszichológus!!!), hogy ilyenkor a gyermek bizonyos tehetetlenségi állapotba kerül, és azt tanulja meg, hogy a szüleire nem számíthat, és így álomba sírja magát. Ráadásul az ilyen babáknál, kb 4-5 éves korra jön el az az időszak, amikois alvásproblémáik lesznek. (ennek némileg ellentmond, hogy minket is így neveltek még anno, és nem voltak ilyen problémák, ráadásul és nagyon szeretema szüleim, és mindig számíthattam Rájuk). Ettől függetlenül én nem fogom hagyni sírni,!

Tudom, hogy nehéz, Arwen ezt Neked is mondom, de nálunk is hullámzó az éjszakák (van, hogy 4x kelünk, és még altatni is kell a hintában, amár említett tortúrával), de gondolattal talán picit lehet változtatni. Én mindig arra gondolok, hogy Neki most szüksége van rám, azért ébred fel, ráaádul lehet, hogy holnap már sokkal jobban alszik. Igaz, hogy ma csak 4 órát aludta, de elegendő lesz, nem izgatom magam. Mert minél inkább belelovalod Magad abba, hogy ez milyen kevés, annál fáradtabb vagy, és annál ingerültebb. Fogadd el, hogy ma csak ennyi alvás jutott. Ezt azért mondom, mert én így bírkózom meg a mindennapokkal, és egyszerűen tényleg nem vagyok fáradt!!!!!! Amikor azt számolgattam, most csak ennyit sikerült aludnom, akkor olyan szarul éreztem magam, hogy no, kómásan jártam-keltem. De megváltoztattam, és így fitt tudok maradni, a Manóra koncentrálva.

No, Kiscsillag már lszik, most megyek főzni husilevest, már annyira kívánom.

Ja igen Meri, a 2. babóval mi is, ELVILEG 2 évet szeretnénk várni. Szeretnénk Csongira koncentrálni. Nekem olyan rossz érzés lenne, ha most még egy pici Babára kéne odafigyelnem (márhogy az lenne rossz, hogy így Csongit csak csökkentett üzemmódban szeretgethetném). De persze, ha tesóka jönni akar, akkor nem ellenkezem.

Bocs, elfeledtem, Adri. Csongi negyed 8 körül fürdik, aztán cickó kb. 40-50 perc, és végül hinta. Így kb. 21 körül már alszik. Mi próbáltuk a későbbi fektetést, de Nővérkém tanácsára, előbbre hoztuk. Őneki az volt a tapasztalata, hogy minél később fektetetd, annál többször kel, annál nehezebbek az éjszakák. Kipróbáltuk, és tényleg jobban bejött ez a 8-as szopi!!!

Pusza, megyek!

KépKép
KépKép
ragota

Pinkiné! Nagyon-nagyon örülök! Gratulálok! :wink: :D

De jó, vannak újabb kismamik! Vicky, Meri, Toti, Nikó húzzatok bele ti is! Szeretnénk látni a zebrás tesztjeiteket! :wink:

Képzeljétek,Csenge 1 hete vissza is tud fordulni a hasáról a hátára, és azóta mászik is (még nem tökéletesen, de bebarangolja a szobát).
Mi is kelünk még éjjel. :cry: Pedig bevetettük már a hidegpárásítót is, mert nálunk nagyon száraz a levegő. Az első két éjjel egész jól aludt, csak hajnalban kelt, de most már megint éjjel 2kor kel.

Teszek képet:
Kép Kép

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Vicky,
Milyen szép karácsonyi ajándék lenne egy teszt a fa alá :)
Sokat gondolok Rád, mostmár sikerülnie kell :)

Hajnika,
Tegnapi mérés BPD:80 mm.
Ahogy néztem, ez valóban nem túl sok, de ez van.

Krisz,
Mindig elolvadok CSengétől. Ilyen hajkorona és gyönyörű mosoly :)

Nekem pocsék éjszakám volt.
Babóca úgy nyomott alul valamit, hogy majd megbolondultam. Úgyhogy fél éjjel jöttem-mentem a lakásban. Már most nem hagy aludni :lol:
Asszem megyek is ledőlök megint kicsit, mert most abbamaradt a bokszolás :)

Kép
bodzi

Bodzi:
nem olyan kevés az, meg ez a BPD én rájöttem, h baromság ám.
Nekem 27. hetesen 78 mm, 32. hetesen 80 mm, 35. hetesen 83 mm,38. hetesen 87 mm volt.
Marcinál: 32 hetesen 84 mm, 38 hetesen: 96 mm, szülés napján (41+4) 99.5 mm.
Marci 36-os fejjel született, Lilla 33-as fejjel.
Na elmondom, h a 33-as fej teljesen átlagos és elvileg 94-96-os BPD-nél van ekkora fej. Csak ugye ez egy mérés és Lillának meg nem kerek a feje.
Engem is mindenki paráztatott, h pici, meg izéébizzé azt csak normális méretű lett. :lol: :lol: :lol:
Szval nyugiiiiiii :wink:

Vicky:
hajráá karácsony. :)

Krisz:
ez a haj, olyan édes. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Drágáim!!

Ninokám:D
Mégegyszer itt is NaGYON BOLDOG VAGYOK!!!!!

Mariettám:D
Izmosodik, izmosodik...:D:D:D:D:D:D:D:D:

ADri:D
Jajj, annyira megértelek! kos most ugyanilyen periódusban van, bár az éjszakák nekünk nem olyan rosszak (kopp-kopp-kopp), de nappal alig alszik, amitől persze nyűgös. Tegnap egész nap kézben volt és sétálni kellett vele, csak ugye mostmár 6 kiló...hát, elfáratam estére. Nálunk eddig 9kor volt az utolsó evés úgy 10-fél11-ig, legkésőbb 11-re le tudtam tenni, utána 1-2 cumi utáni nyöszit eszámítva 6-7-ig aludt. Most ha mázlim van, éjfélre elalszik a 9-es etetés után, addig séta, autókázás, de ahogy átrakom a kiságyba, felébred, és míg eddig vissza lehetett paskolgatni, most úgy dobálja magát, hogy bukik, úgyhogy felveszem, és visszaringatom.Ugy 3. alkalommal van az. hogy már nem ébred fel arra, hogy letettem.

Ág:D
Jaj, de jó ez, amit írtál! Mindíg úgy megnyugtat, ha okos emberek is alátámasztják, hogy nem mi vagyunk az ufo-k, és igenis egy pár hónapos csecsemőnek még nem KELL önállóan elaludnia. Mindíg úgy éreztem, mikor az általad is említett "szakirodalmakat" olvastam, hogy az én Babámal vami nem stimmel, mert altatni kell. Hát megint rá kellett jönnöm, hogy úgy csinálom, ahogy nekünk a legjobb és MINDENKI BEKAPHATTYA A SZAKÉRTŐK KÖZÜL:D:D:D:D:D:D:

Bodzikám:D
Változatlanul nyugi!! Sajnálom az éjszakát, remélem, most tudsz kicsit pihenni!

puszi mindenkinek

porsika

A kos Ákos akart lenni:D

porsika

Hali!

Húúúúúúúúúúúú.... lányok/kismamák!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen:

Úgy örülök neketk!!!!!!!!!!!

Orsik, boldog névnapot!!!!!!!!!!!!

Kép

Rendhagyóan, ezzel a képpel graÍTULÁLOK!

Arwen, és a többi éjjelezők! Maximális együttérzésem, és csatlakozom is egyúttal a "gyötrelmes éjszakázók" klubjához.
A mai éjjel (egyúttal válaszként Porsi és Adri kérdésére) :

Oli 8 körül pancsizik, mivel Lilla akkot szokott. Ált. 8-30, 9 utolsó szopi. 10-11 mire alszik. Ekkorr éjjel egyster ébred. Ma ettől eltérően éjfélkor feelkelt. Hajnali 1-ig nem tudtam levenni a ciciről, mert egyből felébredt. Ekkor apa beválalta az altatást, Ergoban, fittlabdán. Persze egyből nem ment az alvás. :( 3-20-kor menetrendszerinti ébresztő. Az esetek 50%-ban cicin képes már visszaaludni, de ezt most nem igazolta. Vidám örömködés részéről, fáradt csigázódás részünkről. Apa ismét átválalta az altatást, de nekem elkezdett fájni bal oldalt a vesém, ami azóta is tart......... :cry:
6 óra biztos elmúlt mire elbírtam aluidni, ekkor Már egy Lillával az ágyunkban. :shock: 9-kor ébresztő. :shock:

Ne haragudjatok, hogy nem tudom írásban kifejezuni, mennyire örülök nektek kismamik.............. Higgyétek el, nagyon megörvendeztettetek!
Meséljetek, hogy volt a tesz? Végig mellette áltatok lesve, vagy nem bírtátok nézni? Kinek mindtátok elősször, mit szólt hozzá, párotok mit szól????????????? Minden részletet! :lol:
Megyek, api készített fórró fürdőt nekem, illetve a vesémre. Nem tudom mi a frászkarika lehet vele??????????? :shock:

KépKép
KépKép
fioona

Krisz, Csengéről az utolsó kép az eddigi leggyönyörűségesebb!!!!!

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Csajok! Tudja valaki, hogy a műanyag járókákról le lehet szedni a hálót tisztításra? :shock: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Csajok!!

Nekem miért csak így jelenik meg a vonalzóm?????????????? Már mindent megpróbáltam!!!! Tiszta ideg vagyok mostmár miatta!!!!!!!!!!! :twisted:
csipcsab

Marietta! Szerintem nem a BBCode-ot másoltad be az aláíráshoz. Többfajta kódot kapsz, de abból ezt kell bemásolni. :wink:

Köszönkük a dícséreteket! :D

Fiona! Nagyon jól sikerült az a kép amin hárman vagytok! Nagyon édesek vagytok rajta! Én is szeretnék majd ilyen képet! :lol: :lol: (pár év múlva... :lol: ) Úgy látom Lillának jól megy a gitározás! :wink:

Nálunk 8-fél 9 körül van a fürdetés, 9 körül esti szopi, aztán max fél óra és alszik. És éjjel egyszer eszik, de többször fel kell kelni hozzá, beadni a cumit, visszatenni a helyére, mert legtöbbször az ágy végében találok rá. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Kriszti!

Nekem nem küldött olyat h BBCode, hanem PHPBB kódot küldött! Azt másoltam be! Meg HTML kód van még! Most ilyenkor mivan??? :)
csipcsab

hiányzik az elejéről ez : [url=

Próbáld meg ezt pontosan bemásólni:

[url]http://babafalva.hu/tickers/jel.png[/img][/url]

KépKép
KépKép
fioona

Inkább ez műkszik, elrontottam. :oops:

[url=http://babafalva.hu/tickers/jel.png[/img]http://babafalva.hu/tickers/jel.png[/img[/url]

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Ezt kell még bemásolnod az elé, amit most ír ki a vonalzód: [url=http://babafalva.hu][img]

Tényleg a babafalván nincs BBCode. :oops:

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Gyorsan átfutottam ezt az oldalt, és még ugyan vissza kell olvasnom a részletek miatt,de azt azért kivettem,hogy Mariettának és Pinkinének pocaklakója vaaaan!!!!! :lol: :lol: :lol: Jaj de örülök!!!! Le sem tudom írni mennyire!!!!GRATULÁLOK!!!!

(azért nem voltam majd egy hétig mert nem volt internetünk... :evil: )

Pussz mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

Krisz:
Kép

KépKép
KépKép
fioona

Jajjjjjj, Fioo, akkor most Nektek is húzósak az éjjeleitek...ezek a hülye frontok :evil:
Annnnnnyira szép Gyerekeid vannak, Úrsten!!!
Ja, Pinkiné tesztjéről én értesültem először:D:D:D:D:

Angyalka:D
Csenge annnnnnnnnnyira édes!!!!

Eztmég gyorsan feldobom: kb két hete készült, erőbajnok Fiam így tartotta magát akkor, mostmár teljesen kinyomja a felsőtestét:
Kép

Kép

porsika

Kép

Hajrá Ákos!!!!
És vajon kilesz a kis jövevény keresztmamája!? :wink:

Köszönjük a dicséretet! :wink: 8)

Tegnap Oli hátról hasra fordult. :mrgreen:

KépKép
KépKép
fioona

Fioona,Kriszti!!

Mind a kettőtök tanácsát megfogadtam de egyikkel se mutatja!!!!!!!!!!!! Miért csinálja ezt velem??????? :evil: :evil:
csipcsab

Kriszti!

Leírnád pontosan végig amit bekell írnom?????????? Hátha úgy sikerül mert neked megjelent!!!!!!! LÉgyszi légyszi. köszike!!!!!!!!!!!
csipcsab

Krisszének működnie kell! Akkor esetleg rossz helyre írod. Vagy rosszul másolod? Ha nem lenne jó, akkor nem jelent volna meg neki.

KépKép
KépKép
fioona

Vagy esetleg szóközt hagytál valahol

KépKép
KépKép
fioona

Kép

KépKép
KépKép
fioona

[img]§§§http://babafalva.hu/tickers/jel.png[/img]

A sok dollár jelt vedd ki, és akkor műkszik.

KépKép
KépKép
fioona

§[url=http://§babafalva.hu]§§§[img]§§§http://babafalva.hu/tickers/jel.png[/img][/url]

Innen vedd ki. Velem is sz××××szik. :evil:

KépKép
KépKép
fioona

Hurrá, hurrá, hurrá és ez még a harmindnyolcadik hatványon!!! :D
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon örülök Nektek, új babók!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Most ilyen rövideket írok, mert itt szétkapcsolódik a net. (még el vagyunk utazva, de már nem bírtam nélkületek :D úgy látszik, megéreztem vmit)

Még annyi, h az éjszakáink.. hm, h is mondjam, szval igen kakik...
Többszörörs ébredés, szopi után nemelalvás, újabb cici, majd akkor biztos, hát nem... és mindez 1.10-kor, miután már 10-kor nagy nehezen aludt csak el. AKkor sem, noi akkor énekeltem. nagyon nem tetszthetett neki, mert végül elcsendesedett... :lol:

Kép

Kép
nán-dorka

Hajni,
Értettem, köszönöm :lol:
Befejeztem a parázást, úgy döntöttem, úgy jó, ahogy van. Legfeljebb majd jól megnövesztem idekint :)

Szegény lányok,
ilyen nehezen megy az alvás?
Azt hittem, azért lassacskán már rendeződni fog. De lehet, hogy tényleg ez a hülye idő is bejátszik.

Fio,
a család még mindig gyönyörű :)

Porsikám,
Ákoska is csuda aranyos. És milyen kis ügyes!

Kép
bodzi

Széepk vagytok, Fio, gyönyörű Ákos, Csenge is egy igazi kis angyalka. Nagyon jól áll neki a fülbevaló! Milyen volt a fülbelövés?

Szval az éjszaka iylen, én nem bánnám, h eszik éjjel, de utána aludjon el! Amikor 2 óránként evett éjjel,. akkor sem bántam. De a bömbölés éjszaka... És rászokott, h hajnalban kakil. Így ha kiabálgat, akkor muszáj kelni hozzá, mert lehet, h sikerült termelnie.
Egyébként hangos kiabálásra szokott rá mostanában, nagyopn bíropm, és oylan igazi kisgyerekesen nevet már, főleg a bátyja bohóckodásán!

Ragota, tetszett, amiket írtál. Megírnád a linkjét a cikknek, amiről írtál?

Kép

Kép
nán-dorka

Orsi, Hajni, tudósítsatok a picijeitekről! Meg persze mindenki mindenről! :wink:

Kép

Kép
nán-dorka

Lányok!!!!!!!!!

Köszi köszi köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Annyira rendik és segítőkészek vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Végre sikerült!!!!!!!!!!!!!! :D
csipcsab

Csajok!

annyira édesek a babáitok!!!!! Öröm nézegetni a képeket!!!!

Fioona!

Csuda jók a képek de amin hárman vagytok az a csúcs!!!!!!!!!!!

Sajnálom lányok hogy ilyen rossz éjszakáitok vannak!!!!! Majd csak rendeződik elöbb utóbb!!!!!!

Én úgy izgulok ugyanis holnap vérvétel!!! Remélem még holnap megtudom az eredményt!!! Olyan jó lenne!!!! Azért félek hogy mit mondanak vérvétel után??!!! Remélem megerősítenek!!!!!!! Olyan parázós lettem!! :twisted:
csipcsab

Pinkiné!

Privi ment!!

Te mikorra tervezed hogy mész uhra???
csipcsab

Hát, jövőhéten vissza kéne mennek a dokihoz a családtervezőbe, aki pco miatt vizsgált. Előtte csinálok még egy tesztet és ráveszem, csináljon uh-t :)
Egyébként a saját dokim nov 5.-ig szabadságon van, így hozzá csak 2 hét múlva tudnék menni. De azért én szeretném tudni, hogy minden rendben van-e :) Holnap fel is hívom Őket, kérek időpontot :)

Fio, hát a teszt az egy érdekes dolog volt :) Már napok óta görcsölgetett a derekam (jelezve, hogy esetleg megjönne), de semmi pattanás, puffadás (minek jele, hogy nem jön le a jegygyűrű az ujjamról) - mensi előjel. De úgy voltam vele, hogy a szervezetem tuti már megint szórakázik velem. Aztán Hajni rákérdezett, hogy mikor csinálok már tesztet? Én meg belegondoltam, hogy végülis 16. dpo, ott már csak kéne mutatnia valamit.
Du. hazafelé bementem a patikába, megvettem a tesztet. Hazajöttem s persze egyből rohannom kellett pisilni, így kihasználva az alkalmat, megcsináltam. Először nem mutatott semmit, s elkönyveltem magamban, hogy már megint kidobtam 9** Ft-ot az ablakon. Aztán rápillantottam megint és látszott!!!!!! A mi babánk első életjele!!! Egyszerűen el sem mertem hinni!!! :roll: :roll: :roll:
Persze, egyből elkapott a sírás, remegett kezem-lábam. Ebben az állapotban hívtam fel Porsit, hogy babás vagyok. Szerintem eléggé dadoghattam :) meg bőghettem, de Ő elsőre megértette. :) Velem együtt örvendezett, aztán próbált megnyugtatni. Ezek után értesült az Uram :)

Ő is nagyon örül, de amíg nem látja uh-on, nem meri magát elbízni, hogy Apa lesz :)

Flórának/Petinek két keresztanyukája lesz :) Az egyik természetesen Porsika, a másik pedig a sógornőm, mert hogy a bátyám lesz a keresztapa :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Jaj, most megint egészen elérzékenyültem én is!!! (nmost volt időm elolv. rendesen az előző oldalt)
Istenem, ez olyan gyönyörű!

Meri, én is kérem ám a privit, holnapután hazamegyünk, akkor meg tudom majd nézni.
És örülök az alsó tábla lecserése gondolatának! :wink:

No, megyek, azt hiszem, álmos a csaj. Nekem is le kéne vele feküdnöm, h pihenjek. Csak ilyenkor én még túl aktív vagyok...

Kép

Kép
nán-dorka

Pinkiné, Flóra, Peti - csodaszép nevek!
Marietta, Nektek már vannak nevek tervben?

Kép

Kép
nán-dorka

Nándorka!

Nekünk még csak fiúnevünk van lánnyal bajban vagyunk!!!

De a fiú az biztos hogy: BARNABÁS lesz!
csipcsab

Pár kép:

Kép

Kép

Kép

Kép

visszaolvasok és ahogy tudok jövök.

Kép
Kép
h@jni

Droka, hivatalosan Péter László (párom László) és Flóra Mária (anyukám Mária). A Péter az Én találmányom, a Flóra pedig Apáé :)

Remélem a gyerek nem fog érte fejbe verni minket ha megnő :)

De ha iker lányaink lesznek, akkor Flóra és Lili (az angol little után) :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Csajok en csak ezt tudom mondani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Es annyit mondok Marietta-merthogy irtad,hoyg olyan parazos lettel-,hogy innentol egy nagy para lesz az egesz eleted :wink: De gyonyoru para! :wink: :wink:
Amig bent van a pocakban azert,amikor meg mar kint lesz,azert :wink:
Nalunk is benne volt a pakliban a Barnabas,egesz pontosan az volt a 2.favoritunk :lol:

Pinkine,
szep nevek,tenyleg :wink:

Hajni,
nagyon szepek a gyerekeid!!!!!Marcus szemeitol olvadok!!!!

Fiona,
de jo,hoyg jottel mar vegre :lol: :lol:
nekem is az a kep a kedvencem,amin 3an vagytok,de hat a tobbi kep is fantasztikus!Olyna jo kepeket lehet kesziteni ezekrol a makimanokrol!
A gitarozo bocsi csucs :lol: :lol: :lol:
Sztem nem lehet leszedni a halot a jarokarol :? .....bar meg nem tanulmanyoztam jobban,mert mi most vettunk,de az fa.De veszunk Anyumekhoz olyat,majd megnezem....
Oli ugyi a forgassal :wink:

Kispiskota :lol: :lol: :lol:
igen-igen,ismerjuk egymast mashonnan :lol: :lol: :lol: :lol:
En mar felfedeztelek,mert olvasom a juliusi topicot is :wink: :wink: :wink:

Adri,
huuu ez a 14 nagyon durvan hangzik....
En este olyan fel 8 korul furdetem es utana 8-9 kozott alszik el valamikor.

Kepzeljetek a tegnapi ejszaka csucs jo volt,a szornyu tegnapi utan...este 3/4 9tol aludt reggel 6ig,majd kis szopika es tovabb 3/4 9ig!!!!!!!!!!
Szoval neha ilyen is van...ezeknek kell orulni,feltoltodni ezekbol.Ki tudja a mai milye lesz.

Ragota,
total igazad van az ejszakai felkelesekkel kapcsolatban.Probalom en is igy "feldolgozni" a szitut :wink:

Angyalkrisz,
huuuuu a 2. kepen Csenge iszonyat edes!!!!!Nagyon-nagyon jo az a kep!!!!Es a haja,nagyon hlelyes!!!!!!Es nagyon ugyes a kiscsaj a maszassal,forgassal :wink:

Bodzi,
hu en is nehezen aludtam mar a vegefele.....remelem ma jobban alszol!!!!

Orsi,
remelem most mar lesz net,mert hoznod kell meg kepeket,na meg jonni kell meselni!

Neked is Hajni :wink:

Porsi,
Aki nagyon aranyos a kepeken,hogy megnott mar!Tessek hozni meg kepeket!!!

Nandorka,
tokjo,hoyg meg onnan is irsz!!!!
Huuu nalunk is neha elofordul,hoyg ejjel kakil,de szerencsere ritka (leszokott rola ugy 1,5 honaposan),es akkor tisztaba kell tenni.De nalunk nem is az van,hogy ot zavarja,mert o elfekudne benne :lol: :lol: :lol: hanem az,hoyg elkezd fickandozni es kifolyik,na akkor meg agyat is kell huzni egy ora mulva,azt meg ki akar ejjel?(volt mar hozza szerencsem..hajjaj),szoval tisztaba teszem inkabb,de az hagyjan,o vegig uvolti!!!!!Mondjuk ertem en,nem lehet vmi franko hajnalban kislampanal,hogy vki a levetkoztet,es "hideg"nedves kenodvel torolget ott alul.... :? :? na de olyankor azert fuldugoval is kibirnam azt a par percet,mig tiszta pelus kerul ra...es cici a szajba.... :?
Gondoltam multkor a szomszedokra,biztos ertekelik az ilyen jo hangos ejjeli keleseket :lol: :lol:

En is teszek mindjart kepeket :lol:

Kép

Kép
arwen07

Ez a sapis telefonnal keszult,azert ilyen a minosege :wink: Keszulunk a telre :lol: :lol:

Kép

Profil:

Kép

Olvasok:

Kép

Kép

Indul a fordulas :wink: (vegre egyszer sikerult lefotoznom az atfordulast,meg mar le is videoztam :lol: :lol: :lol: annak ellenere,hogy mar 2 honaposan atfordult,csak akkor csinalja,ha kedve van :wink: ):

Kép

na lelovom magam :lol:

Kép

Kép
arwen07

Jaj Csajok, annyira parázok. :oops: :oops: :oops: Belegondoltam, hogy mi van, ha Manócskánk még sincs ott, ahol lennie kéne.
Ma alig fájt a derekam, igaz a pocim hasfájósan csikart. De mintha a cicik is lejjebb mentek volna :( Bár a bimbók még mindig érzékenyek és nem is nagyon voltak megduzzadva. Mondjuk hulla álmos vagyok és estefelé valami émelygés féle is megtalált.
Holnap tuti veszek még egy tesztet és szombat de. megcsinálom. Jövőhéten meg megyünk uh. Az biztos. Én addig megkattanok :oops: :oops:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkine,
en kb addig nem hittem el,hogy ott van,mig el nem kezdet noni a pocakom :lol: :lol: Addig aggodtam,hoyg tuti-e...minden uH ellenere :lol:
Az a kiraly mar amugy,amikor az ember erzi a mozgasat,mert akkor ujra es ujra bejelentkezik a mano :lol: :lol:
Ne aggodj,minden rendben lesz :wink: de barki,barmit mond,ugyis aggodni fogsz :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
puszi Neked!

Kép

Kép
arwen07

Arwen, nagyon igazad van a parázással kapcsolatban. Akkoris parázik az ember, amikor bent van, "burokban" a pocakunkban, és akkor is parázunk, amikor már kint van ebben a nagyvilágban! De azt hiszem ez egy Anya sorsa, feladata, és hogy ezt egészséges szintre hozza (mert néha botrányos, amit csinálok :twisted: )
Arwen, Attika annnyira, de annyira hasonlít Rátok!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindketten benne vagytok, egyszerűen hihetetlen! Én Csongibongiban egyáltalán nem látom magunkat. Nem mintha ez probléma lenne, csak az ember a saját gyerkőcében sosem látja, kire hasonlíthat.
Nyunyi, egyazegyben Apukája, Oli, pedig inkább Anyukája, a többieknek nem tudnám megmondani, mert nem nagyon láttam a hozott anyagot... :lol:

Pinkiné, Marietta, higgyétek el, hamar elrepül ez az idő...nézzetek csak bennünket, még csak most teszteltünk pozitívat, oszt már pörög-forog a babánk, és kinézi a kaját a szánkból (Csongi a gyümölcslevet akarta elvenni tőlem :roll: )
Nagyon szép neveket eszeltetek ki!!!

Nándorka! Sajna ez egy 2005-ös Kismama, de próbálom kimásolni a fontosabb részeket, mert nagyon sok jót írt. Érdekes volt, ahogy kikaptam a sok-sok újság közül pont ezt, amikoris éppen azon aggódtam, hogy szegény Csongi nem tud egyedül elaludni, és hogyan tanítsam meg ordítás nélkül erre... Este nem alszik el cicin, vagy nagyon ritkán, mindig altatni kell, és már Apán is láttam, hogy egy kicsit "mérges" volt (persze Ő most dolgozik ezerrel, így átvállaltam), de mégis. Ráadásul, ha a hintájában aludt el, gyakran mire felhoztuk újra felébredt. Amióta ezt a cikket olvastam, és elolvastattam Apával, teljesen másképp állunk a dologhoz, Őt is látom, hogy már nagyobb kedvvel, és természetesen viszi le Csongit aludni. Ráadásul itt olvastam, hogy a REM szakaszok félóránkét váltják egymást a mélyalvási periódus után (a felnőtteknél ez hosszabb, márhogy a mélyalvás), így miután elalszik, kb. 15 perc múlva visszük fel, és ez ezeddig 100%osan bejött, nem ébredt fel azóta.

Krisz, bevált a borostyán nyaklánc? Milyen párásítót vettetek, most én is azt keresgélem, de az ultrahangossal nem vagyok kibékülve. Ki, milyet javasol?

No megyek szusszantani egyet, Kisfiam most édesdeden alszik.

Ja, elmondom az éjszakánkat:
12 - 2 - 4- 6 és adjatok hozzá mindegyikhez egy 30-40 perc szopit.

:roll:

Hát esz van.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Megint jó sokat írtatok, alig győzöm :lol:

Ragota,
teljesen igazad van. MI mondjuk nem hagytuk sose sírni, nem bírnám ki. Persze van, hogy muszáj, mert épp olyan a szitu, hogy nem tudok azonnal ugrani, de ez szerencsére ritka. Gáborkának nincs baja az elalvással, sőt vért izzadunk, hogy ne aludjon el már este 6-kor. Tegnap sikerült kihúzni fél8-ig, ez elég ritka, mert már 7-kor teljes az ájulás. Ha nem hagyjuk elaludni, akkor sír nagyon. Szóval hagyjuk. Tegnap este fél8 kajcsi, 8-kor alvás. Kelés 10-12-1-2 ekkor kajcsi, aztán fél5-fél7 (kukás autó miatt) igazi ébredés 7.45-kor. Mai éjszaka szuper volt a többihez képest. Én is tudom, hogy a babámnak szüksége van ránk, de amikor minden éjszaka ilyen már fél éve, akkor az ember kiakad. Már pedig nálunk a jó éjszaka az olyan mint a mostani volt, szóval nagyon nagyon nehéz igy, hogy egyetlen éjszaka sem tudunk 3-4 órát egyhuzamban aludni :roll:

Arwen,
Atti ebben a sapiban... zabálnivaló. Olyan tündéri. egyébként pont ugyanilyen játszó szönyegünk van. Vagy erről már beszéltünk? Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én aktívan kezdek hülyülni :roll: Gáborkával kapcsolatos dolgokat sose felejtem el, de a többi... :(

Pinkiné,
Én sem hittem el, hogy baba van, egészen addig, amig nem láttam uh-n. Akkor örvendeztem kb 1,5 hétig, aztán megint elkezdtem kételkedni egészen addig amig újra nem láttam uh-n. Ez ment a 21.hétig, amikoris megmozdult ;)

Bodzi,
mikor ilyeneket éreztem utána már pár napon belül szültem ;) ;)

Marietta,
nem kételkedem abban, hogy babás vagy. Engem a babák száma izgat már 8) :lol: :lol:

Úgy örülök nektek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri,
kérek privit én is!!!

Meri, Vicky,
nagyon nagyon gondolok rátok +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Szerintem a gólyáknak mostanság megint sok dolga lesz a topicunk táján ;) ;) ;)

Annnnnnnnnnnnnnnnnnnyira gyönyörűűűűűűűek ezek a babák. Olyan nagyok már. Olyan szépek. Naphosszat elnézegetném őket.

Halkan mondom, hogy egyszer már tényleg összeereszthetnénk őket :oops:
Mondjuk Gáborka ordítana a legjobban, mert nagyon fél az idegenektől, a ventilátortól (pedig újszülöttként csak azzal tudott elaludni), porszivótól (direkt szuper csendeset vettünk)... :roll: Nem tudom, hogy ez miért van. Semmi olyan nem történt, tudomásom szerint, ami ezt indokolná. :(

Csenge haja szerintem beirta magát a történelembe. :lol: :lol:

Minden topic baba tündéri és tökéletes. Igérem, én is teszek fel képeket.
Hopp, kisfőnök ébredezik, jöhet a tízórai :lol:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Annyit írtatok, hogy nem győzöm behozni a lemaradásom. Olyan sokat fogok írni, hogy egy oldal csak velem lesz tele. :lol:

Valaki kérdezte korábban, azt hiszem Ragota, hogy mivel kenjük a gyerkőcöt, ha kiszáradt. Én vettem Gabi arc- és testápolókrémet és azzal szoktam, de ritkán, mert szerencsére nem szárad a bőre. Régebben az arcát kellett kenni, azt Bepanthennel és gyorsan el is múlt a szárazság.

Jaj Csajok, annyira sajnálom ezeket az éjszakázásokat, borzalmas lehet. Én csak félve merem leírni, hogy Balázs átalussza az egész éjszakát. Ma pl. ½ 9-től reggel 6-ig aludt. Eddig mindig 5-kor kelt, aztán megetettem és visszaaludt 8-ig. Az esti fürdetés nálunk 7-kor van, mert előtte elkezd nyüszizni, aztán megetetem és így már általában 8-kor alszik is. Ha esetleg nem alszik be, mert nem álmos, akkoris 9-ig mindenképp elalszik. És! Én sosem altattam. Szerencsére azt se tudom, hogy azt hogy kell, mert én beteszem őt a kiságyába és vagy elmagyaráz még és onnan bealszik, vagy már eleve a kaján alszik el. Szóval, nem is tudom hogy érdemeltem ki ezt az áldott jó gyereket…. Anyukám mondta, hogy tesómmal mi is ilyen mintababák voltunk, lehet, hogy Balázs is örökölte.
Ja, mondjuk szokott olyan is lenni, hogy kábé ½ 3 körül sír, akkor adok neki cumit és azonnal visszaalszik. Napközben is alszik délelőtt másfél órát és délután is másfél órát. Ha ki vannak elégítve az igényei, akkor magában eljátszik, így én tudom csinálni mellette a dolgomat. A foga miatt se reklamál különösebben, pedig látom a helyét már és nagyon rág, nyáladzik. Adom neki a Chamomillát, lehet, hogy ettől nincs gond, nemtom... :roll:

Tegnap voltunk mázsáláson és 7120 gramm és 70 (!!!) cm. Hát nem semmi, hogy amilyen kis súllyal született hogy felfejlődött és ahogy nő…. Mondjuk az Apuka is magas ember.

Az elmúlt napok elég fárasztóak voltak, hol ide mentünk, hol oda, vagy jöttek vendégek, meg családi összejövetelek voltak, ezért is nem tudtam itt aktívkodni.

Arwen: majd ugye raksz fel keresztelős képeket? Hol lesz és mikor és hányan lesztek? Étterembe mentek?
Mi is szeretnénk Balázsnak névadót jövőre, februárra gondoltam, akkor már tud ülni és könnyebb lesz vele, legalábbis ezt gondolom. El is kell kezdjem intézni már most, még jó, hogy eszembe jutott rólatok.
Attinak ez a sapija nagyon klassz! Valahogy az én gyerekkoromat idézi. És bibibíííí mi is olvasunk ám, de mi inkább rágjuk a könyvecskénket, és nekünk is olyan Micimackós first bookunk van, majd teszek is róla képet. A popsis-átfordulós kép a kedvencem. :D
Atti tűri maga alatt a pelust? Nálunk nem lehet alárakni semmit, mert rögtön kihúzza és eszi.

Valóban mindegyik topicbaba gyönyörűséges!!!!
Csenge hajszerkezete fantasztikus még mindig!!! És nagyon mosolygós babuci!!!
Fioona a ti hármas képetek csúcs, annyira látszik, hogy imádjátok egymást!
Marci-Lilla páros is édeeeeeeeeees!!! Marci szívtipró lesz, ezt már megmondom most!
Porsi: Ákos mennyit nőtt már!!! És nagyon ügyi, ahogy emelgeti a fejét!

Vicky: szerintem ez a sikerszéria megadja a plussz lökést neked és már nem is kell inszemezned!!! Hajrá spontán hónap! Küldöm a legminőségibb tesztemet! :D

Meri: privit én is kérek, kiváncsi vagyok ám! Nagyon örülök nektek, én is érzem, hogy rendbejött a lelked, felkészültél a babafogadásra, így mostmár jönni is fog!!!

Bodzi: olyan izgi, hogy nemsokára szülsz! :D Nekem is nyomta ott alul, azt éreztem sokszor, hogy leszakadok, ráadásul Bali mindig is alul helyezkedett el bennem, alul hordtam a hasamat.

Marietta: mit szólt a párod a pozitív teszthez??? Marietta, te jelentkezz a vérvétel után, hogy mi az eredmény. Pinkiné, neked pedig no para, jó helyen van, erre gondolj. De egyébként igaza van Arwennek, ezek után csak para lesz az életetek. Én is kiváncsi vagyok már a babák számára. És még olyan sokat kell várni rá, mert ugye, ha többen vannak is az első vizsgálaton, akkor még lehet, hogy valamelyik felszívódik időközben… Ti hányat szeretnétek???
Szép neveket adtok a babátoknak.

Fio: veséd jobban van már? Olionak gratula az átforduláshoz! Mostantól azt hiszem fordíthatod majd vissza napi 100x, ahogy én teszem. :evil:

Adri: én dettó ezt éreztem, amikor terhes voltam, mint te. 4 hetenként jártam vizsgálatra, de már a vizsgálat után két héttel elkezdtem kételkedni, hogy minden oké-e. Aztán meg a megmozdulás után meg folyton azon paráztam, ha nem éreztem… aztán volt, hogy egész nap rúgdosott, na az se volt épp jó, de akkor meg azt mondtam magamnak, hogy még mindig jó, hogy érzem, hogy rugdos, mintha nem… De amúgy annyira fantasztikus a terhesség. :D Nekem úgy hiányzott a szülés után, hogy már nincs bennem senki. Fura volt.
Várjuk a képeket Gabi babáról!

Nán-dorka: várunk vissza és tőled is képet-képet!!!!

Pusszz Mindenkinek
Bocsi a hosszúért. :roll:
szerika

Kép
Kép
Kép
szerika

&frac = 1/2 (fél)
szerika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X