Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy nem győzöm behozni a lemaradásom. Olyan sokat fogok írni, hogy egy oldal csak velem lesz tele.
Valaki kérdezte korábban, azt hiszem Ragota, hogy mivel kenjük a gyerkőcöt, ha kiszáradt. Én vettem Gabi arc- és testápolókrémet és azzal szoktam, de ritkán, mert szerencsére nem szárad a bőre. Régebben az arcát kellett kenni, azt Bepanthennel és gyorsan el is múlt a szárazság.
Jaj Csajok, annyira sajnálom ezeket az éjszakázásokat, borzalmas lehet. Én csak félve merem leírni, hogy Balázs átalussza az egész éjszakát. Ma pl. ½ 9-től reggel 6-ig aludt. Eddig mindig 5-kor kelt, aztán megetettem és visszaaludt 8-ig. Az esti fürdetés nálunk 7-kor van, mert előtte elkezd nyüszizni, aztán megetetem és így már általában 8-kor alszik is. Ha esetleg nem alszik be, mert nem álmos, akkoris 9-ig mindenképp elalszik. És! Én sosem altattam. Szerencsére azt se tudom, hogy azt hogy kell, mert én beteszem őt a kiságyába és vagy elmagyaráz még és onnan bealszik, vagy már eleve a kaján alszik el. Szóval, nem is tudom hogy érdemeltem ki ezt az áldott jó gyereket…. Anyukám mondta, hogy tesómmal mi is ilyen mintababák voltunk, lehet, hogy Balázs is örökölte.
Ja, mondjuk szokott olyan is lenni, hogy kábé ½ 3 körül sír, akkor adok neki cumit és azonnal visszaalszik. Napközben is alszik délelőtt másfél órát és délután is másfél órát. Ha ki vannak elégítve az igényei, akkor magában eljátszik, így én tudom csinálni mellette a dolgomat. A foga miatt se reklamál különösebben, pedig látom a helyét már és nagyon rág, nyáladzik. Adom neki a Chamomillát, lehet, hogy ettől nincs gond, nemtom...
Tegnap voltunk mázsáláson és 7120 gramm és 70 (!!!) cm. Hát nem semmi, hogy amilyen kis súllyal született hogy felfejlődött és ahogy nő…. Mondjuk az Apuka is magas ember.
Az elmúlt napok elég fárasztóak voltak, hol ide mentünk, hol oda, vagy jöttek vendégek, meg családi összejövetelek voltak, ezért is nem tudtam itt aktívkodni.
Arwen: majd ugye raksz fel keresztelős képeket? Hol lesz és mikor és hányan lesztek? Étterembe mentek?
Mi is szeretnénk Balázsnak névadót jövőre, februárra gondoltam, akkor már tud ülni és könnyebb lesz vele, legalábbis ezt gondolom. El is kell kezdjem intézni már most, még jó, hogy eszembe jutott rólatok.
Attinak ez a sapija nagyon klassz! Valahogy az én gyerekkoromat idézi. És bibibíííí mi is olvasunk ám, de mi inkább rágjuk a könyvecskénket, és nekünk is olyan Micimackós first bookunk van, majd teszek is róla képet. A popsis-átfordulós kép a kedvencem.
Atti tűri maga alatt a pelust? Nálunk nem lehet alárakni semmit, mert rögtön kihúzza és eszi.
Valóban mindegyik topicbaba gyönyörűséges!!!!
Csenge hajszerkezete fantasztikus még mindig!!! És nagyon mosolygós babuci!!!
Fioona a ti hármas képetek csúcs, annyira látszik, hogy imádjátok egymást!
Marci-Lilla páros is édeeeeeeeeees!!! Marci szívtipró lesz, ezt már megmondom most!
Porsi: Ákos mennyit nőtt már!!! És nagyon ügyi, ahogy emelgeti a fejét!
Vicky: szerintem ez a sikerszéria megadja a plussz lökést neked és már nem is kell inszemezned!!! Hajrá spontán hónap! Küldöm a legminőségibb tesztemet!
Meri: privit én is kérek, kiváncsi vagyok ám! Nagyon örülök nektek, én is érzem, hogy rendbejött a lelked, felkészültél a babafogadásra, így mostmár jönni is fog!!!
Bodzi: olyan izgi, hogy nemsokára szülsz!
Nekem is nyomta ott alul, azt éreztem sokszor, hogy leszakadok, ráadásul Bali mindig is alul helyezkedett el bennem, alul hordtam a hasamat.
Marietta: mit szólt a párod a pozitív teszthez??? Marietta, te jelentkezz a vérvétel után, hogy mi az eredmény. Pinkiné, neked pedig no para, jó helyen van, erre gondolj. De egyébként igaza van Arwennek, ezek után csak para lesz az életetek. Én is kiváncsi vagyok már a babák számára. És még olyan sokat kell várni rá, mert ugye, ha többen vannak is az első vizsgálaton, akkor még lehet, hogy valamelyik felszívódik időközben… Ti hányat szeretnétek???
Szép neveket adtok a babátoknak.
Fio: veséd jobban van már? Olionak gratula az átforduláshoz! Mostantól azt hiszem fordíthatod majd vissza napi 100x, ahogy én teszem.
Adri: én dettó ezt éreztem, amikor terhes voltam, mint te. 4 hetenként jártam vizsgálatra, de már a vizsgálat után két héttel elkezdtem kételkedni, hogy minden oké-e. Aztán meg a megmozdulás után meg folyton azon paráztam, ha nem éreztem… aztán volt, hogy egész nap rúgdosott, na az se volt épp jó, de akkor meg azt mondtam magamnak, hogy még mindig jó, hogy érzem, hogy rugdos, mintha nem… De amúgy annyira fantasztikus a terhesség.
Nekem úgy hiányzott a szülés után, hogy már nincs bennem senki. Fura volt.
Várjuk a képeket Gabi babáról!
Nán-dorka: várunk vissza és tőled is képet-képet!!!!
Pusszz Mindenkinek
Bocsi a hosszúért.