Új privát üzeneted érkezett!

Hajni, megtaláltam, férfimeddőséget jelent.

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska ezek szerint hamar feladtam Kép. Azért jó hogy leírtad nekem, köszi Kép.

Keditke, az én párm nagyon hasolnóan viselkedik, ha valamit akar venni. Mindig megbeszéljük, hogy most miért nem, és hogy mikor, erre neki pár nap múlva azonnal kell. Nagyon tudom utálni ezt a szokását, olyan mint egy kisgyerek, aki nem fogja fel mit mondok neki Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Moni! Nagyon egyszerűen csináltam. Excelben számoltam a napi átlagot, aztán bepötyögtem a fertilitybe. Az együttlétek, pedig valós ehavi adatok.

Betti! Asszem én is meg vagyok elégedve magammal. Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Akkor minden okunk megvan rá, hogy ezerrel drukkoljunk neked. Kép DRUKKKKK

Móni!

Neked is megy a DRUKKKKKK.

Betti
betti73

ZsuzskaKép
A hyperprolactinaemia magas prolaktin szintet jelent, nem pedig férfimeddőséget. Ez is gátolja a teherbeesést.

Kép
petyaanya

Zafír!
Szerintem ne dolgozz, ha nem birod. Nem játék. Azért jelzi a szervezeted, hogy fáradt vagy, mert TÉNYLEG sok pihenésre van szükségeTEK.Kép

Beu!
Ahová mentek andrológiára, ott te nem mehetsz be a férjeddel? úgy gondolom mégis könnyebb volna neki.Kép Ahová mi mentünk volna (csak egyszerűen nem kerültünk sorra) ott bemehettem volna én is. (Be is mentem volna mindenképpen, nehogy már valami nővérke menjen oda...KépKép)

Kamilla!
Én nem nagyon értem ezt a ferilitys görbét. Mitől más ez mint a többi? Azt az angol szót nem értem a tetején:"average-curve". Meg ez most a Te görbéd?

Hajni!
Biztos nagyon értetlen vagyok ma, de azt sem értem amikor azt írod, hogy megjövősen görcsöltél, pedig nem is vagy szexmániás. Hogy van itt összefüggés? Bocs, ha nagyon béna vagyok, de itt gondolkodok, de nem tudok rájönni.Kép

Editke!
Szerintem mondd meg neki, hogy akkor Karácsonyra mit vesztek??? Meg miért olyan fontos ez MOST AZONNAL?
Egyébként nyugodtan elmondhatod, azt hogy az anyóson miért vesztetek össze, mert mi is le szoktuk írni (elég hosszanKép), ha valami bánat ér minket. nem csak akkor vagyunk ám itt, ha jó hír van, "Ha baj van, segítünk" (Tűzoltóság-szlogen)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, az a 28-szor görcsölre vonatkozott. Mondtam neki múltkor, hogy engem nem érdekel semmiféle kifogás, ha nekilát ilyentájt görcsölni a pocakom (pé), akkor akció és kész Kép.
Ha ennyire nem érthető volt, akkor miért nem kérdeztek? Ebből látszik, hogy csak Vica olvassa el amit írok Kép. Remélem már érthető, mert valahogy ma nem vagyok túl összeszedett Kép

Kép

Kép
vkhajni

Kamilla!
Bocsbocsbocsbocsbocs!
Most olvastam visszább, hogy már leírtad egyszer, hogy mi ez a görbe, csak nem ragadt meg a fejemben és mivel később raktad fel a görbét, nem tudtam mire vélni!
Már látom, miben voltam béna. Mégegyszer bocs!Kép

Zsu!
Remélem azóta már jobban érzed magad és nincs világvége-hangulatod. Nem akarok károgni, de nekem azelőtt vagy aznap szokott ilyen lenni, mikor megjön. De remélem nálad ez egészen más! Az meg, hogy leesett a hő, nem jelent semmit. Amúgy mennyit esett? Lehet, hogy azért vagy ideges, mert már egy baba rendezkedik odabent.KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Különben időnként nem lehet érteni mit mondok, a múltkor a sógornőm barátja a redőny és a szex közötti kapcsolatot magyaráztatta el velem Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Szóval neked nem elég, hogy én hűségesen olvasom, amit írsz???? Hát szépen vagyunk...KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke!

Én is éppen most akartam írni, hogy írd le az "anyós dolgot". Már sokszor az is segít, ha kibeszéled (írod) magadból. Kép Tudod, azért vagyunk itt mindannyian, hogy mindent meghallgassunk és lelkiekben támogassuk egymást. Nekem most éppen az a "bajom", hogy a kolléganőm már készítgeti a videókazit a délutáni ultrahanghoz. Meg nemrég beszélt telefonon, aztán csak arra lettem figyelmes, hogy azt mondta "a gyereket nem szabad akarni, mert akkor nem lesz".

Betti
betti73

Hajni!

Ezer bocs és egy anyamedve, részemről rögtön értettem a dolgot. Kép Vica is mindig meséli, hogy a szurkálást akcióval szokták elmúlasztani. Kép Mindig elolvasok mindenkit, mert mindenki érdekel.

Betti
betti73

Vica, most véletlenül dicsértelek. De semmi gond, köss belém folyamatosan KépKép.

Betti, szegénykém, iszonyat lehet az a koléganő. Annyira nem irigyellek. Szerintem én már rég beolvastam volna neki a helyedben.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni, egyébként neked megjövősen görcsöl, ha PÉ van? Nekem egyértelmű szúrás van, semmi görcs.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Köszi Petyananya!
Hajni akkor tévedtem és Te el is hitted...de az origoba beírtam és ezt hozta ki...no comment

zsuzska80
Szombathely

Betti, nem is gondoltam ezekután, hogy valaki értheti is a dolgot Kép. Szóval akkor, Vicán kívül mindenki olvasta amit írtam, és meg is értette, ő még túl fiatal ahhoz hogy ilyen dolgokat tudjon, majd ha nagy lesz megérti KépKépKép. Na jó, mert asszem kapok én még ezért Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Betti!
Húúúú, de felment a pumpám!
Olyan okosak tudnak lenni, akiknek elsőre sikerült! PRÓBÁLNA KI CSAK EGY ILYEN HÓNAP VÉGI POKLOT!!! Ez nem igaz!!!! Agyon tudnám csapni az ilyen főokosokat!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Na nem dühöngök tovább! Azért se!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrr...............(csak morgok magamban)Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica, valahol ma már errő is írtam. Szúr a bal oldalam, és görcsöl az egész pocakom, ha nyújtózkodom. Mondjuk tegnap este csak görcsölgetett az egész. Lehet hogy nem az volt, de az már mellékes Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Megmondanád melyik utcába laktok Tatabányán? Már levágtam egy szép sudár ágat az eperfánkról és szépen lehajaztam neked...HOGY JOBBAN FÁJJON, MIKOR ELFENEKELLEK!

KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

De én nem is csináltam semmi rosszat Kép. Most teljesen jó kislány voltam. Miért akarsz engem bántani? Megmodnalak ám a férjemnek, hogy mit akarsz te velem művelni. Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hékás Kislányok!!! Bunyó lesz? Kép

Vica, Hajni!

Úgy döntöttem, hogy nem veszek tudomást a dologról, nagyon nehéz, de ezen ügyködöm. Nem vagyok írigy, csak bánt, hogy míg más görcsöl, addig egyesek diadalittasan, lenézően beszélnek azokról, akik már régóta vágynak babára, de valamiért nem jön össze.

Betti
betti73

Betti szerintem jól döntöttél. Nem szabad velük foglalkozni. Különben én nagyon ki tudok akadni azon is, mikor mondják, hogy ráérek még szüni, (meg azon is hogy miért nem szülök már, de ez most nem érdekes), jó lenne, ha én dönthetném el, hogy meddig érek rá és mikortól vagyok elkésve. Na tessék, már én is dühöngök itt Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Egyébként én is ilyen voltam. Amíg nem kezdtünk el próbálkozni addig én is azt gondoltam, (meg mondtam is sajnos)hogy "tök egyszerű az egész! ha tutira akar menni az ember, minden nap kell dugni, aztán kész!" Le is döbbentem májusban amikor először nem jött össze. Hát igen, most mi már tudjuk, hogy ez nem így megy.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla, ez nagyon érdekes. Én bíztam benne hogy sikerülni fog, de tudtam, hogy nem. És most is tudom, hogy hiába megyek dokihoz, nekem nincs semmi bajom, vagyis nem tudják megmondani, hogy mi. Nálam minden így van. Most már tudom azt is, ha egy kicsit nyugi lesz, és nem kell minden nap megküzdenem anyámmal, akkor lesz babánk. Már teljesen felkészültnek érzem magam, bár még mindig nem tudom elképzelni magam saját babával a kezemben. Lehet hogy azért, mert igazából felnőttnek sem érzem magam. De majd ha kikerülök a szülői rabságból..... Húúúú, ezt jó bonyolultan írtam le mi? Kép

Kép

Kép
vkhajni

Hajni! Én is megmondalak, sőt még Anyukának is, meg ha tovább folytatod, az óvónéninek is szólok, és akkor dádá lesz!Kép

Betti!
Igazad van, semmi értelme dühöngeni, mert azzal csak magunknak ártunk. Aki meg emiatt lenéz, vagy lekezelően beszél, azt én is lenézem, mert elég szegényes lehet a lelkivilága. Amiatt lenézni valaki, amiről nem is tehet...korlátolt gondolkodásra és primitívségre vall.
Az egyik ismerősöm is (rengetegszer írtam már, hogy mindig kiakaszt azzal, hogy várjunk még, meg majd jön, ha nem görcsölök, nekik elsőre sikerült megjegyzem) attól még nem lesz szent, mert neki lett gyereke, nekem meg még nem. Meg lehet nézni a lakásukat. Mint egy patkányfészek. TÖBB MINT EGY ÉVE ráfröcsögött neki egy csomó zsír a falra a konyhában és azóta is(!) úgy van, de a WC-ben olyan Wc papír van, ami ír, olvas, szaggatottan harmónikázik. Egyszóval méregdrága. Azt mondta erre, hogy igen igényes az alsó fertályára. (A konyhára nem) No comment.

Kép
Kép
Kép
vica1982

És még rám mondja a párom, hogy szadista vagyok. Te meg agyon akarsz ütni Kép.
Lányok, nem lehet hogy nem azzal van gond amit azok az emberek mondanak akiknek elsőre összejött, hanem azzal hogy nekik elsőre összejött és úgy gondoljuk, hogy nem tudják milyen nekünk? Mert ha mi mondjuk egymásnak, hogy ne görcsölj rá, teljesen természetesnek vesszük és megpróbáljuk megfogadni a jótanácsot.
Lehet hogy ma már többet nem kellene írnom, mert teljesen lefárasztom az agyatokat a furi fogalmazásmódommal Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok lányok.
Én csak néha néha irok ide, inkább csak olvasgatlak benneteket. Szlovakiai vagyok. Tul vagyok 2 inszem probalkozason, nem sikerult. A dokim azt javasolja, probaljuk meg a lombik bébi programot. (anyagi ill. egésszégugyi okokbol) Na most elméletben sokat tudok rola, elég sok cikket olvastam errol, a neten is. De mégis izgulok. Annyi kérdésem lenne, és nincs kihez fordulni. Hogy torténik? Fáj? Sikerult már valamelyikôtôknek? és nálatok 1 ciklus mibe kerul kb? Milyen kezelést kaptok?
Jo lenne, ha valaki tudna segiteni. Esetleg emailben?!
ginuska25@freemail.hu
Léccike. Sziasztok
Gina
Vendég

Hajni, most értettem ám, nem volt annyira bonyolultKép
Nagyon remélem, hogy ez első ott töltött hónapban lebabásodsz, mert amit ennyiszer mondogat valaki, az előbb utóbb bekövetkezik.Kép
Miért küzdesz mindennap Anyukáddal? Nekünk se volt már egyszerű az együttélés a végén, de nálunk lényeges különbség volt, hogy akkor még nem akartunk babát. Abba szól bele? Vagy másba?

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!Mejöttem a dokitól,nem vészes azt mondta fertözés nincs,de irt fel "klion-d"hüvelytabletát a gyulladás miatt ,10 napig kell használniKép.A barnázásra azt mondta nem kell vele foglalkozni.És a hömérözést ajánlotta 2 hónapig (utánna megyek vissza hozzá)Mondtam neki h én már próbáltam a hömérözést ,de mondta nem baj ujból csináljam ,és 2 hónap mulva kell visszamenem megállapitja h van-e pém,és utánna a párom következik!Azt hiszem mindent leirtam!Sziasztok!Este jövök!!!"11:45-ig fennt leszek még"
Vendég

Ja és adott egy naptárt amibe a hömet kell feljegyeznem!
Vendég

Lányok!

Nem vagyunk egyformák. Kép Mi legalább tudunk örülni majd szívből mindenki sikerének. Kép Ez a fontos! Kép

Betti
betti73

Meséltem már azt a történetet, mikro anyuék elmentek nyaralni? Egy hétig voltak, mi addig csináltuk a házikót, öcsikém volt egyedül itthon, mi este 9-10 körül értünk mindig haza. Kint ettünk, szóval csak a reggeli kávésbögre volt itthon mosatlannak. Minden álldott este halomban állt a mosogatnivaló, az egész lakás romokban. Szépen rendbe raktam. Mikor anyuék szombaton hazajöttek ragyogott a lakás, pedig kétszintes majd 100 nm-es alapterületű. Szóval volt dolgom mire felmostam meg minden. Erre anyukám rosszkedvűen hazaállít, mivel nem tudtam megmondani épp hol az öcsikém, teljesen ideges lett, míg én főzőcskéztem az ebédet, ő nekilátott rendetrakni a fiókban, mondván, hogy ő nem szereti, ha a kések nem szépen sorban állnak. Jó, mondjuk ez a legdurvábbak közül van, de ez megy minden nap piciben, ráadásul valamin mindig összekapunk. Pl.: nem adtam be egy munkahelyre a jelentkezésemet, amihez nincs meg a végzettségem meg ilyenek. Ezen felül már nem tudom tolerálni a párom hülyeségeit, pedig nagyon jól ment. Szinte minden idegesítő tette után megölelgettem és megkértem szépen, hogy többet inkább ne. Most meg nekiugrok mint egy házisárkány. Szóval bízom benne, hogy helyreáll a házasságunk, lesz kisbabánk, és boldogan élóünk mint a mesében Kép

Na jó, inkább lemegyek enni, mert nem győzitek olvasni a panaszáradtomat.

Kép

Kép
vkhajni

Hajny!Nem baj irjál csak ugy szeretek visszaolvasni!!Nálunk is zajlik az élet,az elöbb beszéltem a párommal msn-en,és kérdezte h akor este megyünk megnézni a tv-T,én meg mondtam neki h ezzel most ne idegesitsen.,és mit veszünk Karácsonyra?Azt mondta semmit.Én meg elvettem a sextöl a kedvét mondtam most 10 napig no sex,na meg arról nem beszélve h ennek a hónapnak löttekKép !!
Vendég

Ja a hömérözést a jövö hónaptol kezdem el megint,megvárom mig meggyógyulok!!
Vendég

Bocsi,hogy ennyit irok,de most csak elköszönni jöttem.Szisztok!!!!Irjatok sokat,legyen mit visszaolvasnom!!!
Vendég

Gina!
A mi topikunk fölött van egy olyan, hogy "megint megjött.." próbálj meg talán oda írni, mert mi (szerencsére) még nem tartunk ott, hogy inszem meg lombik. Van néhány lány, akinek volt, de ott a többség nagyon szakavatott ebben és nagyon aranyosak!
Hidd el, segíteni fognak!
Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Keditke, nem irigyellek a párod viselkedéséért. Sajna én semmi tanácsot nem tudok adni, ilyenkor mindig berágok és megveszem neki Kép. Ha sikerül valahogy lebeszélned osztd meg velem, hátha nálunk is beválik.

Kép

Kép
vkhajni

Editke!
A párodnak nem kell szednie Klion tablettát? Mert akármi is volt, ha benned megvolt mikor szexeltetek, akkor átadtad neki és mikor gyógyultan ismét szexeltek, ő majd szépen visszaadja neked. Ezt hívják ping-pongnak. Oda vissza adogatjátok egymásnak, azkár gomba, akár fertőzés, akár gyulladás, akármi.
Elég érdekes.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok lanyokKép
babaprojektes szobabol jottem at nezelodni.
22 eves vagyok es majus ota probalkozunk eddig sikertelenul.
Az a baj hogy nekem iszonyu rendszertelen a ciklusom (utoljara 60 napig nem jott meg)Voltam nogyogyasznal es azt mondta ideg alapon kesik.Szerintetek letezik az hogy valakinek attol kesik mert ideges????

Kép
monyoka

De jó, hogy az én párom nem ilyen. Inkább én vagyok hajlamos elfelejteni, hogy valamit már régen megbeszéltünk, hogy így meg úgy lesz.
Például most a festésnél. A tetőszerkezet szabadon lévő részét festjük, mert igen-igen meglátszik rajtan az idő. (2 év) És régen megbeszéltük, hogy egyszínűre festjük. Erre a festés előtt előrukkoltam neki, hogy miért nem festjük a lambériát és a horogfákat másmilyenre? Akkor ne csodálkozzak, hogy kiakadt a férjem?

nekem meg rossz látni, hogy mi megfontoltabbak vagyunk (bagy annak hisszük magunkatKép) mint a szüleink. Az enyéim is meg az övéi is. fejjel beleugranak minden marhaságba, nem gondolják végig a dolgokat. Anyámék is most kimentek egy hétre Erdélybe, közben meg nem látnak ki a munkából, meg Anyám egy rendezvényt is szervez a faluban, ami 2 hét múlva lesz. Szóval tiszta lököttek.
Anyósomék meg pont az elenét. Elmentek csak azért Szegedre, (140km) hogy vegyenek olajsütőt, de aztán meggondolta magát, hogy mégsem kell. Hát ennyit erről. ere most Karácsonyra vettünk neki egyet, hogy ne szórakozzon már!
Bocs, hogy önző módon csak magunkról írok.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Stiasztok!

A táblák:

Kép

Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Monyoka!
Szerintem simán lehet. Zsuzskának 80 napra jött meg. Pedig a doki semmit nem látott.

Bocsi az előzőben a sok elírásért, de siettem. Megyek ebédelni. Húsleves, sült oldalas, párolt káposztával. Nyamm-nyamm.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Monyoka!

Olvasgatok én is a babaprojektes topicot, főleg Rád voltam kíváncsi mivel hasonló cipőben járunk. a doki nem mondott semmit, semmit nem is látott.Most kéne megjönni, de szerintem most lehet megjön mert fáj a pocakom.
Te voltál ugye dokinál??(Úgy emlékszem)

zsuzska80
Szombathely

Kata!

Köszi a táblát!

Editke!

Sajnálom, hogy a férjed így viselkedik. Beszéljétek meg a dolgot.

Hajni!

Biztos sok türelem kell az ilyenfajta együttéléshez, de kitartás, mert már hamarosan magatok lesztek a szép kis házikótokban.

Betti
betti73

Betti, köszi a bíztatást, csak tudod, minél közelebb van a költözés annál nehezebb elviselni a surlódásokat. De igyekszem, és próbálok nem panaszkodni, hanem minél többet dolgozni a házikón Kép.

Kép

Kép
vkhajni

zsuzska nekem 60 nap utan megjott.Ha nem terhelek leirom mi volt.
Voltam a dolinal aki megvizsgalt huvelyi uh.val is.azt mondta minden rendben talal es a stresz miat kesik.(eskuvo,epitkezes stb)tenyleg nem a legmegfelelobb idegallapotban voltam.Kiirt valami bogyot hogyha 5 napig nem jonne be szedjem be.Nem nagyon akartam mert sok mellekhatasa van.Aztan elerkezett az ido mikor mar letelt az 5 nap es el kellet szednem(elotte teszteltem a biztonsag kedveert)bevettem egy bogyot es 2 orara ra megjott magatol.Nem a bogyotol mert azt 5 napig kellet volna szednem es csak utanna varhato a menzi.tehat tenyleg nagy volt a valoszinusege hogy tenyleg idegalapon kesett,mert mikor bevettem a bogyot total lehiggadtam hogy meg fog jonni.Elotte par nappal nekem is fajdogalt a pocim meg ugy feszult mintha lufi lett volna benne.
a dokim azt mondta probalkozzunk 12-16 nap kozott.De mi ebben a honapban 12-19 nap kozott probalkozunk.mert a sogornomnek ugyanilyen baja volt es 19 nap esett teherbe.
te nem voltal dokinal??

Bocsi lanyok hogy ilyen sokat irtam,de hatha zsuzskanak tudtam valamit segiteni.

Kép
monyoka

most latom hogy voltal.bocsi.Neked konkretan mit mondott?

Kép
monyoka

SZiasztok!

Emlékeztek még rám? Nagyon elhanyagoltalak Titeket, ne haragudjatok.
Megpróbálok gyakrabban jönni, de alig van időm.
Elkezdtem az egyetemet, tanulnom kéne, de látjátok most is inkább itt vagyok.

Majd igyekszem vissza is olvasni, látom a táblából, hogy vannak örömteli hírek Kép Kép Kép
Nekem a műtét óta szerencsésen megjött, legalább emiatt nem kellett aggódnom. Ma van a 20.cn-om.

MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szia Emese!

Örülök, hogy ismét itt vagy. Remélem, hogy teljesen jól vagy. Kép Klassz, hogy egyetemre jársz, így egész jól lefoglalod magad. Hová jársz?

Betti
betti73

Szia Emese!
De jó, hogy jöttél. Mindennap gondoltam rád, mikor Kata dobta a táblit és Te ott szomorkodtál az alján. Ezek szerint nemsokára megint izgulhatunk Érted is.Kép
Milyen egyetemet kezdtél el? Levelezőn csinálod? Lánykád hogy van? És Te?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?