Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!

Háát a görbém ,szerintem szép lassan lemegy ,én már nem bizom benne !!
Csajok!!

Tényleg mensizett elment a dokihoz mert fájt a hasa, és azt mondta neki,hogy daganata van,szegény jo beparázott :( !!Azt utánna derült ki,hogy terhes azt hiszem 3-4 hónapos körül lehetet !!
Azt ráadásul egészségügyi dolgozo ,ez az egészbe a röhej,na mindegy!!Már 5 éves azota a daganat :lol: :lol: :lol: !!Na de már egy ideje nem tartjuk a kapcsolatot ö leszarja a fejünket,sose jön le Zalába !!Ez van!!

na ime a görbém.:

Kép

Na de szerdáig nem rágom magam a görbém :)
Holnap nem tudok jönni,mert 12 -órázom ,legalább nem foglalkozom anyit a témával!!

Sziasztok!!Puszika!!!
Vendég

én meg közben rájöttem, hogy elcseréltem a jövő heti hajnali műszakot valakivel úgyhogy a jövő hét után lesznek fura értékeim, a jövő héten nagyjából pontosan fogok majd mérni :) (hihi :) pont az ucsó napokban nem lesznek pontos értékeim (14. DPO = hétfő... de legutóbb is 17 napos volt a luth. fázisom így sanszos, hogy az ucsó 4 napon lesz az összes értékem rossz...)
Vendég

Helló mindenkinek!

Csakegy,

Ígéretesnek tűnik a görbéd :-)! Drukkk!

Áfonya,
Én a 21 napra tenném a pé-d, és ebből is még bármi lehet!!

Okr,
Hogy áll a görbéd?
Az ényém sajnos "leszálló" ágban van így hiába volt pé, és jól időzített akciózás :-) : 19.nap és 21.nap
Kép
macspacs

Már a Fertility is tett be peteérést nem csak a Wunsch, nézzétek :D :D :D Kép
Vendég

Áfonya,

Ugye megmondtam hogy a 21.naP :. :lol: :lol: :lol: :lol:
macspacs

Sziasztok!

Régen jártam erre, de látom zajlik az élet. Azért szoktalak olvasni benneteket, csak ebben a hónapban próbáltam magam picit távoltartani minden forrástól ami erre a témára tereli a figyelmemet.

Csakegy

Szépen alakul a görbéd :)

Nem tudom kinek kell szurkoni, de akinek kell annak mennek a pozitív energiák .... :)

Nálam helyzet: 24. nap, tehát egyenlőre semmi izgi, várakozás.
Kép
kokusz

Hát ez a mai görbém... kár, hogy tök mindegy, mert ebből semmi se lesz (pedig ilyen szép görbém még soha az életben nem volt)...

Holnap fogorvos és valszeg gyökérkezelés (remélem csak az és nem kell kihúzni... mert ezt a fogamat fél éve már gyökérkezelték egyszer...) ... baba legyen a talpán aki ilyen körülmények között megtapadna.... (szerintem kizárt dolog... de egy begyulladt foggyökér mindennél rosszabb... még az sem kizárt, hogy amiatt van az állandó gomba + hólyaggyulladás + ezért ilyen zavaros a ciklusom...)
Kép
Vendég

Áfonya: fúha... na mostmár légyszi elfelejteni a lapart mert úgy tűnik - sőt... ez több, mint tűnik- végre spontán is van PÉ-d :) :) :) :)

kokusz: gyönnnyörű görbe :)

Na meg a többieknek is megy a szurok....
Vendég

Csakegy

Köszi ... a tiéd is nagyon szép ... tényleg nem is emlékszem nálad ilyaen szépre mióta ide járok. Ez nagyon klassz :)

Sajnálom a fogad miatti gondokat .... de ha az a baba most akar megfoganni akkor meg is fog :)
kokusz

Csakegy,

ne legyél ilyen pesszimista!!! A görbéd nagyon szépen alakul!!!!

Kokusz,
A tegörbéd is nagyonm szép!!!!!
macspacs

Csakegy! Nagyon szép a görbéd, ennek nagyon örülök :D Szépen lassan, de biztosan gyógyulsz :P

Kincs! Szerdán megyek pm rendelésre, kicsit hányingerem van minden reggel, mikor éhgyomorra beveszem a gyógyszert. Majd ezt megkérdezem mitől van. Kicsit izgulok, hogy mit mondanak.
A Te görbéd is nagyon szép volt :D
nóra1

Sziasztok!

Melcsi

Nagyon tetszik,ahogy anyukádról írsz :)!
Olvastam a lehetőségeket,hogyan kaphatta el...Hát elég érdekes.
Köszönöm a szép szavakat a gyerkőceim nevében :) és kívánom,hogy mihamarabb Te is örülhess így a sajátoknak :)!

Kriszti

Tuti a hőmérős GIF-ed :D!

Zsazsóka

Te hogy nőttél ekkorára? :D:D:D:D Jesszus... :)

Áfonya

Grat a PÉ-hez :)!Jól megugrott a hőd :)!A lepedőtorna meg simán belefér :)!És én 21-22. napra tenném a PÉ-t.

7Kincs

Drukk megy :)!

Moni

Ez szupeeeeer!!!!jaj,de jó,hogy nem repedt meg :)!

Lili

Sajnálom az esést:(.... de azért még várjunk,nem? :)

Keditke

5 éves daganat :)!
Azért a görbéd szép lett! :)

Kokusz

A görbéd ismét szép lett,én drukkolok azért itt csendben :)!

Mensi terhesség alatt:

Ennek jósló értéke különösen az egyébként rendszeresen menstruáló nők esetén kiemelkedő. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni a tényt, miszerint egyes esetekben több-kevesebb menstruációszerű vérzés még megfogant terhesség alatt is jelentkezhet, akár több cikluson keresztül is. Ez az "álmenstruáció" azonban többnyire a szokottnál kevesebb, rövidebb ideig tart, jellege tehát alapvetően eltér a megszokottól.

A pontos okairól még nem találtam semmit,de igyekszem :)....

Hőről:
Ha megmérjük a nők hőmérsékletét ébredéskor, akkor azt látjuk, hogy az ösztrogén fázisban a hőmérséklet nagyjából azonos. Ha szerencsénk van, akkor azt látjuk, hogy az ovuláció időpontjában, a hőmérséklet a korábbi átlaghoz képest 2-4 tizedfokkal csökken. Ez a csökkenés igen jellegzetes, de csak ritkán sikerül mérni, leginkább akkor, ha az ovuláció a hajnali órákra esik, ugyanis nagyon rövid ideig áll fenn[u]
[/i]

Az aláhúzott részeket kommentálnám :):
Az első rész szt tehát normális,ha valakinek uolyan a hője az első fázisban napikig!!!!

A második szt meg az is nomrális,ha nincs leesés,csak a felugrást mérjük,mert az ovulációt nem pontosan kapta el a hőmérő és már csak az emelkedést méri :)!

Na befogom,nem okoskodok tovább :oops: .

anyapoc

Azzzannnya! nagyon szép görbék vannak ezen az az oldalon...!!!!!! :D :D :D
Csapnék is hozzájuk még egyet, a sokat szexelős barátomékét... Ugye klassz?

Anyapoc!

Látod, hogy visszafogták magukat? hallgatnak Rád!
:wink:
Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Bali,

Ez a görbe nagyon babásodásra utal a 3 fázisával ! :lol: :lol: :lol:
macspacs

Jaj, Macspacs!

Ugye, hogy ugye? Szívmelengető, amit mondasz! :D :D

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Livi,
a 11 DPO-n akár tesztelhetnének is...
macspacs

Bali

Hűűű,azannyja ennek iS :)!
Nagggyon igéretes,igaza van Macspacsnak :)!
Jujj,nagyon izgulok!
Hi-hi,majd a szülés után lesz ez még ritkább is :D!Akkor már a gyerkőcé az iccaka :D(is... :))....
Nálatok rendeződött a helyzet? :roll:

anyapoc

Ezt láttátok már ? Itt fetrendek a röhögéstől 8) :P :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.netvallas.hu/
Vendég

Jajjj, ezt láttam, ez borzalom!!! :roll: :mrgreen: :mrgreen:

Drukk Minden Esélyesnek!

Velem nincs semmi, szedem a fogigátlót, mint a kisangyal! :D
angel37

Ja, a grillcsirke vajon mit keres ott? :shock: :lol:
angel37

grillpipi?
Vendég

Ja, a grillpipi a jóslás alatt! :mrgreen:
angel37

asztabüdös... észre se vettem :) :) :)

Ez valami vicc:)

Viszont tökre megkívántam azt a pipit...

és ÉHENHALOK!!!!!!!! (és még több, mint 3 óra amire hazaérek és kajához jutok...)
Vendég

Még pénteken jutott el hozzám a link, mi is itt szakadtunk meg, többek között a pipin (is)! :lol: :lol:

Én az előbb ettem, csibe is volt benne, igaz nem grill!

Szegény te, kár volt szólnom! Nem tudsz kaját rendelni?
angel37

az a gáz, hogy elvileg ebédeltem.. spenótot... de gyakorlatilag olyan pocsék volt az íze, hogy néhány kanálnál többet nem bírtam belőle enni... a közelben meg csak mekik és drága éttermek vannak... úgyhogy marad az éhenhalás :(

Asszem kivonulok és csinálok egy bödön tejes teát...
Vendég

Hát én is megnéztem :lol:
Szerintem ez vicc, az emberi hülyeség ugyan határtalan, de ezt azért már senki nem eszi meg. Hogy 5000Ft és Isten emailben bocsátja meg bűneidet! :P Ez sok!
Vendég

A folyadék is telít! :wink:

Áfonya,
sztem simán van olyan, aki beveszi ezeket! Bár kíváncsi lennék ki fizet be egy szentté avatásra! :lol:
Sztem az emberek majd egymást fogják benevezni poénból, mert annyira nem drága! Az oldal készítője pedig megél... :roll:
angel37

kérdés, hogy jár-e érte emlékplakett :) :) :)
Vendég

Csak röviden, mert több dolgom van.
Ma reggel voltam UH-n.
méhnyálkahártya: 10.6 mm
tüsző: 26*28 mm
Ma szuri. Szerda inszem.
moni

Szent nyomat jár érte! :wink:

Ha szépen, türelemmel kivárod! :roll:
angel37

Halihóóóó

Nem sok időm van csak gyorsan bekukkk..

Nóra neked ilyen hamar kell menni??? :shock: nekem csak 1/2 év múlva,írd majd mit mondanak!!!

Csakegy jó a görbéd :wink:

Moni szép értékek drukk!!! :wink:

Nekem ma megjöttt :D ,a hőm reggel 36.58...és délben megérkezett,ez az első spontán "időben "érkező mensim :D :D a + tesztnek jöbban örülnék de ez is szuper.....szerdától jön 2*1 closti
A görbénél, hogy tudok új ciklust indítani???

Szép napot!!
Vendég

Móni!
Hű de drukkolok az inszemhez! +++++++++++++++++++
7kincs!
Nem biztos de szerintem ha beírod a mensid automatikusan új lapot nyit, próbáld ki.
Vendég

Áfonyaaa: ugye most nem sértődtél meg? De amíg van spontán PÉ-d méghozzá ilyen jó időben addig nem kéne a sorsot kísérteni... ha legközelebb nem lesz még mindig elkezdheted a Clostylt meg amit akarsz...

egy valag pénzt + időt + energiát megspórolsz... a pénzből pedig majd jó kis babaruhákat vehetsz :) :)
Vendég

Csakegy!
A másik fórumon én nem biztattam a lányt, nem akartam rábeszélni, én azt írtam :ha már döntött mellette!!! Mondd meg kérlek: miért estek már megint nekem? :cry:
Egyébként nem hiszem hogy peteérésem volna. Szép a görbe meg minden de mitől lenne? Eddig biztosan nem volt, követtek UHgal. És ebben a hónapban is voltam UHon a 12. napon, semmi nem látszott, semmi jele nem volt érő tüszőnek! Nekem nem lehet stimu nélkül PÉ-em. Sajnos ez van, bár ne így volna, én sem vagyok oda az ötletért hogy szétszurkálják a popsikámat.
Vendég

Csak egy görbe erejéig jöttem,mert ma hulla vagyok!!!!

Kép

Sziasztok!!!!
Vendég

Na jó... akkor várjuk ki mi lesz a görbédből...

Mondjuk aki egyszer már megtapasztalta a stimulálás árnyoldalát annak feláll a szőr a hátán amikor azt látja, hogy valaki nagy naívan és önként akar hormonokat szedni...

Én anno nézegettem a lombikos topikokat (a férjem szed egy gyógyszert és a gyártó cég aszonta valszeg nem is lehet mellette spontán gyerkőc úgy hazavágja a spermaszámát... na ehhez képest 40 millkó nem olyan rossz :) )... szóval ijesztő volt olvasni mi mindenen mennek keresztül... na amíg ki lehet kerülni kikerüli az ember...

Ráadásul azoknál szokott kevés mellékhatás lenni akiknek eleve van PÉ-jük... de a PÉ elérése csak hormonokkal... hát ez nekem nagyon ijesztő... a metformin meg látod, hogy nálam is hat... február óta szedem, azóta volt 3 ciklusom amiból 2 peteéréses... szerintem ez marha jó arány!

Valszeg mindnekinek aki ugyanezt megtapasztalta feláll a szőr a hátán a hormon szó hallatán... (nekem speciel már a Clostyltól is... én inkább várok... én is babát szeretnék, de úgy gondolom, hogy ha jönni akar úgyis jönni fog... és, hogy érezni fogom ha szükségem lesz a Clostylra...)

Szóval senki sem akar bántani, de mindenkinek megvannak az érzései / érzelmei / nagyon negatív tapasztalatai a hormonokkal és a laparral kapcsolatban... és ezt próbálják valahogy megmondani Neked... mert féltenek...
Vendég

keditke: fura egy görbéd van mit mondjak :) kíváncsian várom a holnapot :) :)
Vendég

Csakegy!
Hát én sokkal inkább érzek támadást mint féltést. Már én is gondoltam rá hogy átmegyek inkább a lombikosokhoz, igaz hogy én nem vagyok az de legalább nem ugatnának le folyton, és tulképpen ugyanazokat a gyógyszereket kapják mint én.
Vendég

Hát... más dimenzió... nekik a mi problémáink bolhaköhögésnek tűnnek...
Vendég

Na de akkor hova? A PCOsok nem tűrnek meg maguk közt mert hormonstimut kapok. A lombikosoknak se kellek mert nem vagyok lombikos. Nem találok olyan topikot hogy "stimuláltak". Vagy maradjak szépen csendben, az én gondjaimra senki nem kíváncsi?
Vendég

ÁÁÁ... szó sincs arról, hogy nem tűrnek meg... ha majd elkezded a stimut meg fogsz lepődni, hogy mennyire segíteni akarnak majd Neked!!! Sokan átélték már amire most készülsz... Csak ők sem értik miért kell ez (mint ahogy én sem, de nem az én testem... és valszeg megvan az oka amiért ezt Neked kell megtapasztalnod...)...

Maradj csak itt / ott :)

Hőőőség van... 37,3 volt a hőm 5 perce...

Hogy bírjátok????

(a klímát viszont nem szeretem úgyhogy marad a hőség és a ventillátor)
Vendég

(mármint a PCO-sok... itt mindenkinek ugyanaz a célja...ez tartja össze a csapatot... )
Vendég

Sziasztok Lanyok :) ,

Latom elemetekbe vagytok :) :) :)

Anyapoc, koszi :)

Bali,
en azert ennek a visszafogott allapotnak is tudnek orulni :lol: :lol:

En is teszek gorbet, eddig jo....apaval pe.elott ket nappal es utana egy nappal voltunk egyutt, jol korbelottuk :), de ki tudja?

Kép Ho

Jo ejt Mindenkinek.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Áfonya

Bocs,hogy belekotyogok :),szt ha most volt a 21-22. napon PÉ-d,simán lehet,hogy a 12. napon nem láttak semmit.Szt bulizz ki most egy UH-ot,mert ha látnak sárgatestet,akkor tuti volt PÉ!!!!
A többihez nem tudok hozzászólni,de ha úgy érzed,sehova nem tartozol,nyiss egy új topikot :)!Egyébként létezik Clostys topik is,csak most éppen nem nagyon írogat oda senki... :?
De szt itt mindeki szívesen lát,még akkor is,ha éppen nem hőmérőznél :)!

Csakegy

Rekord a hőd :D:D:D:D!
Én bírom,bár szt már bhova odaragadnék :D!

anyapoc

Anyapoc!
Nem tudok UHot kibulizni :( bár ki tudnék, biztosan megnézetném de sajna ez a pécsi klinikán nem így megy. Egyébként nem panaszkodom rájuk, korrekt, jó hely; csak hát ugye mit mondanék? Doktor úr! A hőmérő szerint PÉem volt, nem csinálna egy UHot? Szerintem kiröhögne :(
A Clostys topik se jó nekem, én hormonokat kapok nem (csak) Clostyt. Egyéb, nekem való közösség ötlete?
Vendég

Editke

Most már igazán kíváncsi vagyok,mi lesz ebből a görbéből :D:D!

Melcsi

Sebaj,így is pont jókor voltatok együtt,simán belefér :D!Legalább van esély egy csajszira :)!Akkor mostantól lehet izgulni :)!

anyapoc

Áfonya

Na,majd mindjárt körülnézek neked! :)
Azzal viszont nem értek egyet,hogy a doki kiröhög,mert a hőmérő szt PÉ-d volt.A dokik is alapoznak a hőmérőre,sokakkal addig nem is állnak komolyabban szóba,amíg 2-3 ciklust nem hőmérőz végig a PÉ miatt.És bizony sokszor előfordul maratoni ciklus,amikor jóval később van PÉ,mint ahogy számítanak rá.És ha a dokid korrekt(nem tudom,magán-e vagy sem),akkor meg kellene néznie,mert Uh-al biztosan megállapítható.És megmentene egyéb gyógyszerektől,nem kellene feleslegesen szedned semmit...
Esteleg magándoki? :roll: tudom,más pénztárcáját könnyen nyitogatom,de megérne egy misét a klinikán is,ha ott nem foglalkznak ezzel,akkor kérdezz meg más dokit!Aki szóba áll veled! :roll:

anyapoc

Áfonya

Találtam topikot,bár előbb is eszembe juthatott volna... :?
Ha jól láttam, a "ma megint megjött"-be nem írtál.Ha jól emlékszem,ez volt az első olyan topik,ami problémás esetekre jött létre.Azóta ugyan csak szaporodott az ilyen topikok száma és a lombikosok egy része elköltözött külön topikba,de sok lombikos is ott kezdte.És akkor is és most is sokan sokféle problémával küzdenek,egy közös,valamiért nem sikerül a baba olyan könnyen...
Szt ott biztosan értő fülekre találsz,bár én örülök annak is,ha itt vagy :).

anyapoc

Anyapoc!
Magándoki kilőve. Egyrészt a pénztárcám miatt (ha csak havi 2x látogatom már 14-20ezer Ft!), másrészt ez nálam elvi kérdés. Nem fizetek olyanért ami jogosan jár nekem.
Ha meg mégiscsak PÉ volt, akkor akár baba is lehet belőle. Bár láss csodát: akkor is hormonokat szednék, csak merional helyett utrogestannak hívnák. Mindenhol ott vannak a hormonok.
Vendég

A topiktippet köszönöm, de ne is reménykedj, itt is maradok!!! :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?