Új privát üzeneted érkezett!

Marietta: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szerika

Azt nem mutatja a teszt, hogy hányan vannak? :wink: :lol:
szerika

Marietta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon örülök, a könnyem is kicsordult!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D Annyira drukkoltam Neked!!!!!!!!! És drukkolok továbbra is, mikor mész dokihoz?
vickybabe

Marietta Drága!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Komolyan mindjárt sírok. :roll: :roll: :roll: Ez annyira fantasztikus. :wink:

Nálunk a helyzet változatlan. 37,2-es hő mellett elég aktívan görcsöl a derekam. Reggel is erre ébredtem.
Mensi előtti puffadásnak, patiknak semmi jele, dehát én már nem merem magam elbízni.
Hisz miért pont Nekünk sikerülne? :oops: :oops: :oops:
Bocsi a negatív gondolatokért, csak most értesültem róla, hogy egy ismerősnek 6 hónap után sikerült.
Mi meg már 14 hónapja itt tesszük, amit lehet. Ez nem azt jelenti, hogy irígy vagyok rá, sőt, nagyon örülök a boldogságuknak. Csak most úgy érzem, nekünk sosem lesz ilyenben részünk. :(

Na, el is tűztem függönyt cserélni, azzal is legalább elterelem a gondolataimat.

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Marietta nem is írok semmit!
továbbra is extra drukk!

Bridzsi

Kép
esztora

Szeri voltunk csípőszürésen de sztk-ban.röntgent is csináltak :? de minden ok.nagyon aranyos doki volt most szombaton!

Pinkiné drága barátnőnk én megértelek ,még ha irigy is vagy titkon teljesen természetes!ilyet meg hallani sem akarok hogy nektek nem lesz lurkótok!

Bridzsi

Kép
esztora

Köszönöm csajok!!!!!! annyira arik vagytok!!!!!!!!!!!!!!! Jó hogy vagyunk egymásnak!!!!!! Még én sem tudom elhinni.

Pénteken megyek be a klinikára vérvételre azt hiszem!! Az egyik inszemes barátnémmal ő is pozitívat tesztelt!!! :D

Hihetetlen ez az egész!!!!!!!!
csipcsab

Marietta, egy nagy sóhajtás tőlem és nagyon halk ujjongás, de hangos drukkdrukkdrukk! +++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++

Pinkiné, Rátok is nagyon gondolok!

Viki, Rád pontosan mikor is gondoljunk? SZtem a babák már össze is beszéltek, h együtt jönnek... :)

Kép

Kép
nán-dorka

Porsika, Orsi, utűlag is Isten éltessen Titeket!

Arwen, ne izgulj, tényleg fantasztikusan védi őket az, amit a mi szervezetünkből hoztak. (És a tej még csak ehhez jön.)

Porsi, nem tudom, jól értettem-e, amit kérdeztél. Csuklás miatt én nem hoznám előre a teázást, de mi is nagyjából egészségeesek vagyunk, holott velkünk annak idején gyenge feketeteát itattak.

No, megyek, mert a nagyobbik szirénázik. (=sír)

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Drágáim!

Marieta:D
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD::D:d:d:d:d.d.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Nem mondok semmit, azt is csak halkan, de tudod, ugye?;)

Dorka:D
Köszi a tippet, megpróbáljuk kibekkelni még ezt a hátralévő hónapot tea nélkül, de nekem is az jutott eszembe, hogy ugye minket még kötelező volt teáztatni...érdekes, hogy változnak zek a táplálási trendek.

Ninokám:D
Jaj, édes, ne csinéld, most nekem van bűntudatom, dehát nem titkolhatom el előled a hírt!! Persze hogy át fogod Te is élni ezt az érzést. Azt is számold bele, hogy Anna már 30 és elvileg a nők 30 körül a legtermékenyebbek. Szóvalígy nem is olyan gyors az a fél év....

Adri:D
Gáborkát Isten éltesse fél éves szülinapja alkalmából!! Nagyon ügyes, hogy már külön szobában alszik!!

Na, csajszik , még egy jó hír mára:NAGYNÉNI LESZEK!!!! A tesóm ma reggel a pozitív teszt hírével ébresztett. Nagyon örülök neki, annyira várták már! A sógorom teljesen bele van szeretve a Fiamba, nem lehet elvenni tőle, amikor itt vannak, szabályos harc megy a gyerekért, úgyhogy mondtam Nekik, remélem ikrek lesznek, mert különben össze fognak veszni a Babán.:D

Arwen, Adri, Fioo, Angyalka és akiknél ébrednek a Babák éjjel: Ti mit csináltok ilyenkor Velük? Mármint hogy próbáljátok visszaaltatni őket?

millió puszi mindenkinek!

porsika

Porsi, gratulálok a tesódéknak! :lol:
És legyen igazad, amit a 30 körüliekről írtál, én mindjárt annyi leszek...

Nándorka, most van középidő kb, de nem nagyon számolom már :wink:

Marietta, akkor péntekig keresztben kezem-lábam! :wink: :wink:
vickybabe

MARIETTA,
nagyon halkan, de nagyon nagyon örülök. Én is mindjárt bőgök :lol:

Bizony a babák együtt jönnek!!!! Pinkiné, Vicky... :wink: tessék csak figyelni

Szaladok babaebédet csinálni. Délután jövök és reagálok mindenkinek. De jó kedvem van :lol: Pedig negyed 2-től óránként keltünk! :?

Kép
Kép
adrienna

Marietta! Én sem mondok semmit, de sokat gondolok Rátok! :lol: Pihenj sokat, tudod, ezek a napok a legfontosabbak, szóval semmi erőlködés, de ezt biztosan tudod!!!!!!!!!!!!!!!!

Pinkiné, jajj, nagyon izgalmas. Irigység természetes! De ne izgulj, lesz Részed ebben a csodában!

Orsikák, NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPoT kíbánok Nektek!!!

Porsi, Csongor is szokott csuklani, de nem adok Neki semmit. Abbamarad egy pár perc után!!! Szóval emiatt nem kell a tea, szerintem.

Ha ébred Csongi, akkor cicire teszem. de csak, ha 1 és fél órát bír ki kb. két ébredés között. Ha nem, akkor mi a hintiben alszunk el.

Arwen, ha elkapja a bárányhimlőt, az sem olyan nagy baj. A szomszédunk is 4hónaposan kapta el a tesójától, és nem volt probléma. Vírusok terén opedig adjál Neki Occilococcinumot!!! A keresztelő előtt egy pár nappal elkezdheted, mert ez megelőzésre tökéletes!!! Olvasd el a leírását a boiron oldalán!!! Mi most voltunk Orchideakiállításon, elég zsufi volt, tele köhögő emberrel, és nem lett baja, adtam Neki ebből!

No csak ennyi, mert rohanok, Kicsi most fog fürcsizni, és már nyügi. De Marietta hírére be kellett kukkantanom!

Pusza (amúgy jól vagyunk :wink: )

KépKép
KépKép
ragota

Drága Marietta:
nagyon halkán, de annál nagyobb szeretettel gratulálok Neked. :lol: +++++++++++++++++++++++

Pinkiné, Vicky:
nektek továbbra is drukk. ++++++++++++

Pinkiné:
Te mikor tesztelsz? :)

Kép
Kép
h@jni

Porsika:
én nem vagyok a teáztatás híve, de az édeskömény, csipkebogyó és a kamilla tea 0 hónapos kortól adható. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sajnos, csak egy gyors bekukk

Porsi,
Gáborka nagyon hasfájós volt, igy én adtam neki Mecsek gyerek teát, ebben van édeskömény és kamilla. Én ezt már elég korán adtam neki, szerintem 2 hónapos kortól kb.
Nagy fiú már az én kisfiam bizony :lol:
Nálunk általában nyüszizéssel indul az ébredés, anya átmegy, cumi vissza a szájba, bébit betakarja, megpuszilgatja, bébi befordul a fal felé és becsukja a szemét, anya visszagyalogol az ágyába. Egy óra múlva újra ugyanez. Igazából ha nem azért ébred mert éhes, akkor elég a cumi, magától visszaalszik. Ha éhes, akkor mese nincs, kajcsi.

Vicky,
sajnos nem volt túl jó éjszakánk, talán a mostani, de már 2-szer felsírt, szóval ma sem lesz túl jó :roll: Ráadásul ma a foga is nagyon fájt :( Már jó lenne ha kibújna végre.

Kép
Kép
adrienna

Porsi,
szóval én adtam neki a mecsek gyerekteát, de attól még jobban fájt a pocakja, igy végül a víz lett a nyerő. Nagyon szereti, rengeteget iszik belőle.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Marietta,
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
en is csak halkan...de meginkabb,nagyon-nagyon-nagyon,drukkolok,imadkozom Ertetek!Minden rendben lesz!!!!!

Es nagyon orulnenk egy csoportos kismamisodasnak :lol: :lol: :lol: :lol: nagyon drukkolok a tobbieknek!!!!!!!!!!!!

Porsi,
tea:Atti is hasfajos volt,en is kiprobaltam a Mecsek teat,de az igazabol hasfajasra van,es ujszulott kortol.nalun amugy be sem jott,parszor ivott belole,de nem egy nagy slager nalunk a tea,most ugy 2,5-3 honapja nem volt cumisuveg a kozeleben,es tegnap kiprobaltam,hoyg nem szomjas-e,mert mindneki ezzel b.sztat,hogy tuti szomjas itt a panelban,mert meleg van es szaraz a levego...hat makker egyszeruen nyomt kis acimut a szajabol,meg eg ykorty sem ment le neki,egyszeruen nem tud inni belole...perzs ebiztosan bele tudna jonni,de minek,ha nem hatja meg...szoval nem szomjas :lol:
Csuklas,nalunk mostansag elmult,de ugy par hettel ezelottig rengeteget csuklott,es nem 1-2 percig,volt,hoyg 5-10 percig is.De elmult,annyi.
Ejszaka nalunk is az megy,mint Adrieknal,ha nem ehes,akkor segit a cumi,de ha ehes,akkor nem nyugszik meg semmitol!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula a nagyneniseghez!!!!!!!!!!!!!!!

Ragota,
koszi a tippet immunerositesre :wink:

Adri,
en is kivanok minden szepet es jot Gabikanak!!!!!!!!Mennyire nagy mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
orulok,hoyg minden ok volt csiposzursen,mi is megyunk meg kontrollra,de jo sokara tudtak adni idopontot.Arra is gondoltam,nem megyunk el...de hat megis...akkor mar majdnem 5 honapos lesz Attilam,mikor megyunk,de mondta a no,hoyg nem tud korabbra....pedig mikor voltunk (asszem 8 hetesen),akkor mondtak,hogy 3-4hos kor kozott....felhivtam oket,mikor Attila 2,5 hos volt,kb az elso vizsgalat utan 1-2 hettel...es mar csak igy tudtak adni idopontot...jo mi?
Hogy alltok az ejszakakkal?Remelem jobbak mar!

Nandorka,
hoyg sikerult a kiruccanas? :wink:

Mi jol vagyunk,keszulunk a keresztelore,22en leszunk a kis unnepelttel egyutt,es ez a szuk csalad :lol:
Vettunk neki tok jo,keresztelo !oltonyt! :lol: :lol: Meg kapott egy szuper jarokat,imadja :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Hajni, hát nem tudom :) 16. dpo-nál tartunk.

A hőm ma reggel 37,3 volt és a derekamat is érzem, most már állandóan. Tegnap Apa megjegyezte, hogy nehezebbek és nagyobbak a cickók :) Bár igazából este felé durrannak be igazán.
Elvileg holnap van a nem megjövés határideje :)
Azt is észrevettem, hogy nem tudok semmit megenni :( Imádom a grízes tésztát, tegnap csináltam is, de olyan édesnek éreztem a lekvárt (apa szerint még savanyú is volt) hogy hányingerem lett tőle :( Nagyon szeretem a sült császár szalonnát is. Tegnap azt is csináltam, de majdhogy nem már az illatával jól laktam. A meggyes muffin ugyanerre a sorsra jutott :( Az egyetlen dolog ami lement, az a paprikás chips volt :):) Ezt ettem az elmúlt 2 napban, meg nyakaltam a gyümölcslevet. Jó kis fogyókúra lesz ez :)
Pattanásoknak, puffadásnak még mindig semmi jele :):)
Lehet, hogy engedek ma a kísértésnek és a du.-i vásárlásnál megveszem a tesztet, aztán majd valamikor megcsinálom. :) Hátha.... :)

Ja és folyton álmos vagyok :( Tegnap apával du. elkezdtünk dvd-t nézni és simán bealudtam rajta.
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné!

Mennek ám a drukkjaim!!!!!!! :D

A hasfájással meg a derékfájással ne foglalkozz,én is érzem. Nem folymatosan fáj hanem időnként!!! Tisztára parázok nehogy megjöjjön!!!!!! :roll: :D De aztán látod még is ottvan az a második csík!!!!!!!!

Azt hiszem Arwen te kérted hogy tegyek fel az új frizumról is!!! Mindjárt megpróbálom!! Kép Ilyen volt! Kép Ilyen lett!! Kép Ilyen hátulról!
csipcsab

Sziasztok!

Most nyitottunk egy webáruházat, ahol használt angol, márkás babaruhákat kínálunk!

Ha érdekel titeket, látogassatok el oldalunkra!

www.angolbabaruha.extra.hu

KépKépKép
bogyra

Hali csajszik!

Nézzétek csak hogy erősödik!!!!! :D :D Nem bírtam ki hogy ne csináljak,egyszerűen még mindig nem tudom elhinni!!!!!!!!!!!!! :lol: Kép Kép
csipcsab

Marietta:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Jó ez a teszt, nekem ez mutatta ki Marcit és Lillát is először. :wink:

Pinkiné:
ma tessék tesztet venni, holnap pedig a gyönyörű 2 csíkoddal ébreszteni engem, irgum-burgum. :wink:
16. DPO oszt még nem teszteltél.. ehh, én a 11. nap már teszteltem. Na jó, a 9-en, de a 11.-en lett 2 csíkos. :oops: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hát mire kukkantok be :D :D :D ! De jó, de jó!!!!

Pinkiné és Vicky ezerszeres drukk Nektek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kéretik beírni, ha a kismamik táblamódosítást igényelnek!!!

Valamelyik nap írtam pár sor aztán fuccs eltűnt! :evil:

Mi is léptünk egy hatalmasat a baba felé. Jártam fogorvosnál és teljesen rendben vannak a fogacskáim. Ez nekem nagyon fontos volt. Most vállaltam egy kis különmelót, a házunk alakulgat és méregtelenítek min. 1 hónapot, aztán ha minden igaz kidobunk minden védekező eszközt. Elvileg november 1. körül várom az utolsó mensimet, aztán berakom a vonalzómat.
meriann

Orsik, így utólag is boldog névnapot kívánok!

Arwen: aranyos vagy, de rengeteg szurit kaptam a fogdokinál, így nem is próbálkoztunk, az összes amalgám tömésemet lecseréltettem. Meg nődokinál is még most voltam rákszűrésen, aminek jövő héten tudom meg az eredményét (mivel volt már ezzel gondom), hallani akarom, hogy minden rendben. Bár a dokim szerint szemre minden a legnagyobb rendben, azt is mondta, hogy látszik, hogy a lelkem is rendben, de úgy leszek nyugodtan, ha "papírom" lesz róla.
meriann

Még annyit akartam, hogy majd küldök priviben fotókat a házról, a milyen volt - milyen lett, de még a milyen lettről nincsenek.
meriann

Sziasztok!

Huuu Marietta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annyit mondok,hoyg nekem tavaly oktober20an volt az elso + tesztem,de azt meg nem akartam elhinni,mert csak kb egy ora mulva jelent meg a 2.csik...aztan kb ilyentajt kezdtem elhinni,mert a csik is megerosodott :wink: :wink: :wink: ű
Es nekem is megvannak a tesztek,datummal :lol:
De van,vagy 6 db :lol: Hat nem igazan akartam elhinni,szoval kb minden nap teszteltem :lol: :lol: :lol: :lol:
Jo a hajad :wink:

Meri,
de jo,hoyg jottel,es meg jobban a jo hirnek,hoyg nov 1 utan szorithatunk Erted is,de igazan!!!!!!!!!!!
En varom a kepeket :wink: Orulok,hogy tul vagy a fogdokin!

Csajok,2 napja jo sz@r ejszakaink vannak,2 utantol nem igazan alszunk...kesz vagyok...
Es most is itt bog...sztem a kettos fronthatas miatt...de en nagyon-nagyon nehezen viselem ezt igy hulla faradtan.... :( :( :( :(

Pinkine,
nagyon jok a tuneteid!!!!Es en sem ertem,hoyg hogy birod teszteles nelkul....en nagyon turelmetlen vagyok ebben a temaban :lol: :lol: Drukkolok ezerrel,es ha veszel tesztet,arrol mindenkeppen tudjunk :wink:

Neha ugy el tudok keseredni,hyog mikor lesz vegre,hogy alszunk szepen,rendesen...na meg ezek a napok,amikor gyakorlatilag semmi nem jo.....ezek nagyon sokat kivesznek belolem :cry: :cry: :cry:
Annyira nem birom elviselni,ha sir.....

Kép

Kép
arwen07

Arwen!

Hát elhiszem hogy kivagy!! Kitartást kívánok és hogy minnél elöbb rendbe jöjjenek a dolgok!!!!!! Nekem egyébként olyan 1-2perc után jöttek a csíkok,de egyszerűen nem birom felfogni hogy ez igaz és velem is megtörténik ez a csoda!!! :lol: :lol: :lol:

Meri!

De jó hogy Ti is nemsokára babaprojecteztek!!!! :D Hiányzól ám nekünk nagyon!!!!! A táblába még ne írjunk semmit majd jelzem ha már tudok vmi biztosat!!!!! Prvit majd én is kérek a házról!!!

A többiek merre vannak?????

Nikóska,Fioona,Bodzi?????????????????????
csipcsab

Csajok hogy birom a vonalzómat betenni???????

Mert megcsináltam és elküldték a citromailemre de onnan hogy tudom ide berakni és hova kell???????????? :roll:
csipcsab

Sziasztok!

Köszönöm a drukkokat :)

Hajni, becsülettel bevallva megvettem ma a tesztet és megcsináltam.

Íme az eredmény: :):):):):):):):):):)
Kép

14 hónap gyötrelmes küzdelem után, délutáni pisiből, 16. dpo-n :)
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné: hatalmas halk gratula!!! De ez tényleg + ! Úgy örülök!

De jó, hogy visszanéztem.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Legújabb kismama, tessék ám szólni ha már lehet a felső táblába áttenni!

Amúgy rájöttem, hogy muszáj, hogy én zárjam a sort. Különben ki fogja rögzíteni a táblában a születési adatokat?!!!
meriann

Pinkiné!

NAGYON NAGY GRATULA!!!!!!!!!!! HÁT EZT EL SE HISZEM!!!!!!!!! EZ ÍRTÓ JÓ!!!!!!! ANNYIRA ÖRÜLÖK NEKED IS!!!!!!!!!! EGYÜTT BABÁSODUNK!!!!!!!!!!!!! TE IS VIGYÁZZ MAGATOKRA!!!!!!!!!!!!!
csipcsab

Vicky!!!!!!!!!!!!

TE JÖSSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

AZTÁN TE MERI!!!!!!!! :D :D :D
csipcsab

Értettem Marietta!!! :D

Vicky drukk!!!

Viszont én kérném, hogy csaltlakozzon hozzám Toti, Nikó és Fanny is és a kék színű táblácskát szüntessük meg végre! Mit szólnátok helyette a 2. és 3. babát várók táblájához???
meriann

PINKINÉ,

de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :lol: :lol: :lol: Annyira örülök :lol: :lol: :lol: Na szóval annak idején is így indult ám, és szépen jöttünk egymás után mint a kislibák :lol: :lol: :lol:

Meri,
a 2. és 3. babát várók tábláját egyelőre ne feszegessük... :oops:
Ilyen volt, ilyen lett fotók jöhetnek

Arwen,
nagyon sajnálom az éjszakákat. Mélységesen együttérzek :( Biztos, hogy a frontokat és a szelet naygon érzik ám a bébik.

Gáborkám, ma hiperaktív, még a wc-re sem tudok kimenni tőle :shock:

Kép
Kép
adrienna

Marietta,
most már hangosan örülök :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
adrienna

Pinkiné:
szívből gratulálok. :)
Jaj,ez olyan jóóóó. :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vicky, Merike, Nikó, Totika:
hajráá csajok. ++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!

Nahát milyen hírek!!!!!
Pinkiné, Marietta,
ÓRIÁSI GRATULA!
Nagyon drukkoltam, szinte hihetetlen, hogy végre megtört a csend.
És rögtön 2 baba!!!
Nagyon örülök!

Orsik,
Boldog névnapot Nektek utólag is!

Én megjöttem a dokitól.
Kaptunk még egy hét haladékot. Bencus feje még mindig kicsi, de legalább nőtt a múlt hét óta...
Amúgy meg minden egyéb rendben van.
Szóval jövőszerdán ismét meglátjuk. :)

Kép
bodzi

Pinkiné hát ez nem semmi!
tényleg szerencsés hónap ez az október!
nagyon szorítok neked is a többit majd később!!! :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

ELJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!

Pinkineeeeeeeeeeeeeeeee,
hat ez fantasztikuuuuuuuuuuuuus!!!!!!!!!!
Jaj de jooooo,ez aztan atom pozitiv!!!! :lol: :lol: :lol:
Hat en lanyok ugy roulok Nektek,mintha en teszteltem volna pozitivat (na nem most :wink: ) :lol: :lol: :lol: :lol:

Na Csajok hajra,tessek zebrasodni!!!!!!!!!!!!!
Vicky,Meri,Toti,Niko,Fanny...hajraaaaaaaaaaaa!

Bodzi,
minden rendben lesz!!!!!!Latod,hyog nott?!Csak nem lesz oriasbaby!Sokat gondolok Rad,nagyon kozeleg a nap!
Pocakfoto????????

Adri,
neztem az iwiwen a kepeket,olyan szepek vagytok!!!!!!!!!!!!Nagyon!!!!!!!!!!Tudom,hoyg aterzed az ejszakakat :? ma nalunk is gazos a szitu.....most alszik,de ma 2x aludt fel orakat..szoval maost sem szamitok tobbre...amugy meg szinte csak kezben van el,de van,hoyg ugy sem......utalom az ilyen frontokat!!!!!!!!

Es kepzeljetek a merleg,amit berelunk baromsagokat mutat...gondolom csak az elem lehet rossz....remelem...elromlani cska nem tud....vezsek majd egy rohadt elemet,aztan lecsekkolom.Lecsekkoltam 1kg liszttel meg ilyesmi,es hat mindent rosszul mer,es nagyon durvan mast mer :shock:
Ugyhogy most nem tudom merni Attilat,lehet jobb is :lol: :lol: :lol:

Ugy orulok a jo hireknek!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jonnek a nyari babak :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
a vonalzo kodjat kell bemasolni a Profilba (itt felul a Segedleteken belul van) :wink:

Kép

Kép
arwen07

A Profilon belul pedig az Alairasnal!
:wink:

Kép

Kép
arwen07

HÚÚÚÚÚÚÚÚ micsoda hét!!!!!!!!!!!!! 1 nap-1 zebra :lol: :lol: :lol: :lol:

Pinkiné!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon-nagyon-nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vigyázz Magatokra!!!! :lol:

Most csak ennyi, pussssssssz mindenkinek!!!!!!!!!! :lol:
vickybabe

Na lássuk, működik-e a vonalzóm. :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Pinkiné:
szupi a vonalzód. :)

Bodzi:
mekkora a feje?
Örülök, h minden ok. :)

Kép
Kép
h@jni

Aztamindenitcsajok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Pinkiné :D :D :D :D :D :D Annyira örülök!!!! Ahogy Arwen mondaná, mintha én teszteltem volna két csíkot. :lol:

Marietta: ez egyre erősebb, éljen-éljen!!! :D :D :D Már kiváncsi vagyok hányan is vannak?!!! :lol:

Vicky: rajtad a világ szeme!!! :lol: Küldöm a két csíkos teszteket, bár a napokban eléggé megfogyatkoztak :lol: EXTRADRUKK!!!!!!

Nikóval mi lehet??? Tud róla valaki valamit???

Meri, Toti, nektek is nagyon szorítunk!!!!

Fú csajok vigyorgok, mint a halloweenes töklámpa :D :D :D

Továbbra is bocsi, hogy nem vagyok aktív, de piszok fáradt vagyok. Majd jövök és írok bővebben, ha kicsit pihentem.

Fioona hova tűnt? A múltkor írta, hogy nem oké valami a gépükkel, lehet, hogy az a gond...

Pussz mindenkinek
szerika

Bodzi: kitartás!!! Jót tett a pihenés, örülök, hogy jól vagytok!
szerika

Szeri, köszönöm, aranyos vagy nagyon!!!!!!! Várom a teszteket :wink: 1 is elég, ne aggódj, tudod, nem a mennyiség, hanem a minőség számít :wink:

Csajok, mindenkinek köszönöm, hogy gondoltok rám! :D
Most én is optimista lettem újra, főleg Marietta és Pinkiné örömhíre hallatán :lol: . Ha nem is ebben a hónapban, de jövő hónapban tuti sikerülni fog, mert megyünk inszemire! :lol: Úgyhogy karácsonyra babás leszek, ezt eldöntöttem :lol:

Meri, jó hogy benéztél! Én is kérek privit képekkel! :lol: Örülök,hogy "készen álltok", nagyon drukkolok! :lol:

Pinkiné, szuper a vonalzó! :lol: :lol:

Fioonát én is már hiányolom! Biztos a géppel lehet gond... :?

Nikó, tessék jönni!

Mariettakismami és Pinkinékismami! Vigyázzatok magatokra! :lol: :lol: És persze a többiek is!

Puszi, jó nyugodt éjszakát Nektek ! :lol:
vickybabe

Sziasztok!!!!

Pinkiné, te az esküvő fórumos Pinkiné vagy? ÓÓÓriásssi gratulaaaa!!!Nagyon örülök nektek!!! (zsu000)

Arwen, szerintem téged is ismerlek! :lol:

kispiskóta

Örömködök nagyon még mindig a sok jó hírnek :lol: Én is nagyon kiváncsi vagyok, hogy Mariettánál hányan is vannak valójában... 8)

Csajok,
meghalok :( Ma éjjel este 11 és reggel 5 óra között 14-szer keltünk. Gáborka nappal már olyan mint a kis sajtkukac, alig alszik és rengeteg foglalkozást igényel, tehát szó sincs nappali pihiről. :cry: Apával épp reggel beszélgettünk arról félkómásan, hogy lehet az, hogy másoknak a bébije minta baba és este 8-tól reggel 6-ig ébredés nélkül alszik, mi meg fél éve küzdünk. Tényleg csak az tartja bennem a lelket, hogy itt a forumon olyasmik a babák, mint Gáborka. Ez nem azt jelenti, hogy örülök, hogy a ti babóitok sem alussza át az éjszakát, hanem kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyunk egyedi eset és van kivel megbeszélni a dolgot. Ez olyan jó :)
Ti este hánykor fektetitek a babókat?

Ma anyuéknál vendégeskedünk. Remélem, sikerül jól kifárasztani a kis örökmozgót :lol:

Kép
Kép
adrienna

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?