Sziasztok!
Marietta,
en is csak halkan...de meginkabb,nagyon-nagyon-nagyon,drukkolok,imadkozom Ertetek!Minden rendben lesz!!!!!
Es nagyon orulnenk egy csoportos kismamisodasnak
nagyon drukkolok a tobbieknek!!!!!!!!!!!!
Porsi,
tea:Atti is hasfajos volt,en is kiprobaltam a Mecsek teat,de az igazabol hasfajasra van,es ujszulott kortol.nalun amugy be sem jott,parszor ivott belole,de nem egy nagy slager nalunk a tea,most ugy 2,5-3 honapja nem volt cumisuveg a kozeleben,es tegnap kiprobaltam,hoyg nem szomjas-e,mert mindneki ezzel b.sztat,hogy tuti szomjas itt a panelban,mert meleg van es szaraz a levego...hat makker egyszeruen nyomt kis acimut a szajabol,meg eg ykorty sem ment le neki,egyszeruen nem tud inni belole...perzs ebiztosan bele tudna jonni,de minek,ha nem hatja meg...szoval nem szomjas
Csuklas,nalunk mostansag elmult,de ugy par hettel ezelottig rengeteget csuklott,es nem 1-2 percig,volt,hoyg 5-10 percig is.De elmult,annyi.
Ejszaka nalunk is az megy,mint Adrieknal,ha nem ehes,akkor segit a cumi,de ha ehes,akkor nem nyugszik meg semmitol!!!!!!!!!!!!!!!
Gratula a nagyneniseghez!!!!!!!!!!!!!!!
Ragota,
koszi a tippet immunerositesre
Adri,
en is kivanok minden szepet es jot Gabikanak!!!!!!!!Mennyire nagy mar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Esztora,
orulok,hoyg minden ok volt csiposzursen,mi is megyunk meg kontrollra,de jo sokara tudtak adni idopontot.Arra is gondoltam,nem megyunk el...de hat megis...akkor mar majdnem 5 honapos lesz Attilam,mikor megyunk,de mondta a no,hoyg nem tud korabbra....pedig mikor voltunk (asszem 8 hetesen),akkor mondtak,hogy 3-4hos kor kozott....felhivtam oket,mikor Attila 2,5 hos volt,kb az elso vizsgalat utan 1-2 hettel...es mar csak igy tudtak adni idopontot...jo mi?
Hogy alltok az ejszakakkal?Remelem jobbak mar!
Nandorka,
hoyg sikerult a kiruccanas?
Mi jol vagyunk,keszulunk a keresztelore,22en leszunk a kis unnepelttel egyutt,es ez a szuk csalad
Vettunk neki tok jo,keresztelo !oltonyt!
Meg kapott egy szuper jarokat,imadja