Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Nita
szépen nő Barni!
Boldog első hónapot neki!

Geo
üdv itt! Remélem, Te nem csak egy hsz erejéig jöttél!
Mit tanulsz?
Gratulálok a babához!
Vendég

Helló! :D
francia szakon tanulok, mert franciatanár szeretnék lenni. Te mivel foglalkozol?
Vendég

Szia!

Én geológusnak tanultam, de ezzel elhelyezkedni lehetetlen, főleg mifelénk, így most egy műanyag üzemben dolgozok. A semmitől ez is jobb...
Vendég

Szia!!!!!!!!!!
Geooo üdv köztünk!!!!!!
remélem én is hogy tovább maradsz mint 1 hsz!!!!!!!!!

Kitti köszi a gratulációt!!!!!!!!!
hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most találtam rátok, csatlakozhatnék? :wink: :D Én most 21 éves vagyok. Tavaly novemberben született meg a kisfiam Levi. :D

Geooo, gratulálok a babához! :D

Ancsi

anitapo20

Kép Kép
Vendég

sziasztok!
Kitti, ti merre laktok?
nitacska007, téged hogy lehet szólítani? :oops:
én amúgy Georgina vagyok, de a Gina bőven elég :)
Írnátok valamit magatokról? olyasmire vagyok kíváncsi, hogy hány évesek vagytok? mikor született meg az első babátok, merre laktok? stb. Tudom, hogy ezen már biztosan túl vagytok, de olyan sok hozzászólás érkezett már ebben a témában, hogy alig győzöm olvasni :o
Ancsi!
Tündéri babátok van, gratulálok! Leírnád te is a történetedet röviden?
Amúgy (lehet h már írtam), mi a férjemmel 3éve vagyunk együtt, július óta vagyunk házasok, és jövő októberben szerettük volna elkezdeni a babaprojektet, de úgy látszik a pici most szeretne jönni :P
Jelenleg a férjem elhunyt nagymamájának a házában lakunk Pomázon, de Mogyoródra szeretnénk költözni(van tömegközlekedés is Pestre, mégis nyugodt a környezet).
A férjem már 2 hete Afrikában van, nagyon nehezen viselem nélküle, pláne hogy a múlt héten lett pozitív a tesztem, ésmég dokinál se voltam, aki megerősíthetne, hogy nincs baj. Nov.2-án szeretnék menni orvoshoz, addigra remélem már szívhang is lesz :oops:
a hétvégén elmondtam az anyukámnak a nagy hírt, mert úgy éreztem valakinek támogatnia kell, most hogy a férjem nincs itthon. féltem a reakciójától, mrt mindig azt mondta, soha ne legyek fiatalon anyuka... ő 18évesen szült engem, és állítólag nem döntött valami jól.. :?
ehhez képest teljesen jól reagált, azt mondta mindenben támogat, csak a férjemmel való kapcsolatom n menjen rá a babára(ne hidegüljünk el egymástól). :D úgyhogy megnyugodtam. anyával legalább már nem lesz probléma :lol:
a képek az esküvőnkön készültek :)
Vendég

Szia anitapo!!!!!!!!
névrokon!!!!!! :) :) :) :)
persze hogy csatlakozhatsz!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
gyönyörű a kisfiad!!!!!!!!!!!!!

Geooo Nitának szólít mindenki......még a hétköznapokba is......nagyon rám ragadt a nick nevem..... :) :) :) :) az Anitára már szinte fel se figyelek...... :oops:
gyönyörű az igazi neved!!!!!!!!!!!!!!!!
hányadik hétbe vagy?

én 23 éves vagyok...Halásztelken élek a párommal és a 2 fiammal....
Mátékám /ő a nagyobbik/
ő 2006.02.23-án született 4000 grammal és 51 cm-rel....
Barnika 2009.09.17-én 3350 grammal és 49 cm-rel......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita
köszi jól vagyok, végre vasárnap megjött!

Anita
üdv itt! Gratulálok a kisfiadhoz!

Geo
én 22 vagyok, még nincs babám, most kezdtük a babaprojektet (úgyhogy remélem, lesz!).
Én Bács-Kiskun megyében lakom egy kicsi faluban, már egy éve a párommal. :wink:
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!
Kitti örülök,hogy most megjött...de köv. hónapba hozz 2 síkos tesztet!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

csütörtökön leszek 5 hetes, ég csak a múlt héten teszteltem pozitívat :oops:
nov.2-án, 6,5hetesen megyek dokihoz, remélem addigra már szívhang is lesz :lol:
nita, nem nehéz két picurival? hogy birod?
kitti, hogyhogy örülsz annak, hogy megjött? bocsi, biztosan nem olvastam vissza a hozzáaszólásokat :oops:
lányok, hogy raktatok fel vonalzót, meg profilképet? én ehhez béna vagyok.. :shock: :P
Vendég

Nita
megpróbálok pozi tesztet hozni, rajta leszünk az ügyön 8)

Geo
gratu az 5.héthez! Mikorra vagy kiírva kalkulátor szerint?
Vonalzót és profilképet a Segédleteknél legörgeted és kiválasztod a profilt. Ott tudsz feltölteni avatar képet, a vonalzót pedig az aláíráshoz kell beszúrni.
Azért örülök a pirinek, mert aug. óta nem jött meg, de a teszt is negatív volt, ill. orvos is mondta, hogy nincs baba.
De végülis nem baj, mert hivatalosan most jár le a három hónap a gyógyszer abbahagyásától kezdve.
Vendég

Kitti!
értem! a gyógyszer tud ilyen összevisszaságokat okozni, szurkolok a pozitív teszthez!! :lol:
a vonalzót sikerült megoldanom, a profilképet pedig neked köszönhetően most már remélem sikerül :D
Vendég

Geoo nagyon csini vagy ám!!!!!
eleinte nagyon nehéz volt....az első hét minden napján egész nap csak sírtam....depis is lettem....iszonyú volt....de ma már sokkal jobb!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

köszönöm Nitácska, aranyos vagy :oops:
Fhú, örülök, hogy jobban vagy!! :)
azért kérdeztem, mert én ahogy most nézegettem a nászutas, meg az esküvős képeinket, hirtelen rámtört a pánik!!!! úgy éreztem, még nem töltöttünk elég időt kettesben (habár ezt biztosan azért érzem, mert anniyra jól elvagyunk, hogy azt akarom, örökké tartson), meg olyan kényelmes volt eddig.. :cry:

na lenyugszom, asszem ez csak a hormonok miatt van.(remélem) :P
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm szépen a dicséretet Levi nevében. :D

Gina, történetem, 20 évesen született meg a kisfiam Levi. Nem tervezett baba volt, mert párommal alig 3 hónapja voltunk együtt mikor kiderült babánk lesz. De éreztük annyira komolynak a kapcsolatunkat, hogy bevállaljuk a bébit. Én mekiben dolgoztsm mielőtt terhes lettem. Az első 3 hónapot végig is dolgoztam, bár rettentően hányós voltam. Így hamar el is jöttem táppénzre. Utána pedig otthon élveztem a babavárást. :D Elvileg november 30-ra voltam kiírva, de már 17-én egy szerintem gyors szüléssel meg is született a kisfiam. 2970g-al és 52cm-vel. Most már 74cm és közel 9kg. :D Nagyon jól megvagyunk párommal és csak erősödött a kapcsolatunk mióta megvan Levi. :D Idáig Csepelen laktunk, de most leköltöztünk vidékre egy kicsi faluba Válba. Anyukám nagyszülőktől örökölt házába. Hát így élünk hárman. :D
Bele akarunk majd tavasszal vágni az építkezésbe szintén itt Válban, eladjuk a pesti házat és abból. (már vevőnk lenne is rá szerencsére).
Most hirtelen ennyi jutott eszembe magamról. Kérdezzetek ég nyugodtan ha valami kimaradt volna.

Nita, mi nem messze laktunk egymástól. Csepelen laktunk a Csepeli úton, Szigetszentmiklós felé. :D És párom nagybátja is Halásztelken lakik, nagyon szép hely :D
Jó, hogy már jobban vagy a depiből. Én is az voltam az elején kicsit, többek közt azért mert teljesen egyedül voltam segítség nélkül, akkor még messze laktak a nagyszülők tőlünk.

Gina, rajtam is nagyon "kiütöttek" anno a hormonok. Még most is néha észreveszem, hogy jobban meghatódom dolgokon mint mielőtt terhes lettem. Néha azon gondolkozom mi lesz velem a következő bébinél ... lehet egyfolytában bőgni fogok mindenen :lol: , de remélem azért nem :D

Kitty, szorítok a két csíkhoz!!

Még annyit magamról, hogy majd tervezünk kistesót, de valószínű ha sikerül az építkezést elindítani és kész lesz a ház majd utána.

Na jó sok lettem, bocsi :oops: :D :D

Ancsi

anitapo20

Geoo ezek csak a hormonok!!!!az első idők tényleg nehezebbek lesznek de hamar megy az idő!!!!!!!!
egy kis csöpp baba mindent megér!!!!!!!! :wink:
Anita ha jártok Halásztelek felé szólj ám!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita, mindenképpen szólok ha arra járunk:D , de szerintem sajnos mostanában nem fogunk menni. :(

anitapo20

Sziasztok!

Geo
nemsokára évfordulótok lesz! Megünneplitek?

Anita
köszi!
Szurkolok a házépítéshez, hogy mielőbb jöhessen a kistesó!

Nita
hogy vagytok?
Vendég

Köszi kérdésed Kitti...jól vagyunk!!!!
várom a hétvégét...api itthon lesz!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mindenféleképpen szeretnénk valahogy megünnepelni!!
Én valami színházra gondoltam, vagy mozi, vagy valami olyan, ahová jegy kell :-)

ma lettünk a babával 5hetesek :lol:
jövő hét után doki :D
Vendég

Sziasztok!

Nita
de jó, hogy api végre nem dolgozik hétvégén!
Mi is itthon leszünk, vagyis holnap mamánál disznóvágáson az egész rokonsággal.

Geo
és a párod hajlandó elmenni színházba? Mert ha igen, akkor baromi irigy vagyok! :twisted:
Gratu az 5. héthez!
Vendég

ahhh Kittiiiiii!!!
imádom a disznóvágást!!!! Csak sajnos mióta a nagypapámnak rákja volt, azóta nem tartanak, mert nincs hozzá ereje :cry:

szoktunk, és szeretünk is színházba járni, én egyedül az operát nem szeretem, mert olvasni kell a szöveget... :?
de aztán amikor tegnap beszéltünk telefonon, megbeszéltük, hogy inkább Ausztriába megyünk kirándulni, mert ezt a rossz idő miatt nem sokáig tehetjük meg, színház meg télen is van :lol:
ide szeretnénk elmenni:
http://www.nlcafe.hu/aktualis/20070822/ ... usztriaban
de nálunk minden az utolsó pillanatban dől el úgyis :P
Vendég

Geo,
a mi családunkban elég sűrűn van disznóvágás. Évi 4-5 biztos :roll:
Én csak szeretnék színházba menni, de se a párom, se a barátnőim nem szeretnek :(
Ez az ausztriai út jól hangzik :P

Én meg szétgyalultam öt ujjam :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Geooo, gratulálok az 5. héthez!! :D Jól hangzik az ausztriai út is, biztos jó lesz!! :D

Nekem sajnos nem jó emlékként maradt meg a disznóvágás :( Mikor kicsi voltam mi is sokat vágtunk, de apukám rendszerint részeg volt a végére. És hát mindent össze vissza rakott, elajándékozott azoknak akik segítettek. Szembe szállni nem lehetett vele, mert akkor törés zúzás volt ... :cry: :cry: :cry: Szóval nekem csak azért nem jó emlék, pedig normál körülmények közt biztos jó muri lehet :)

Kitty, nem fincsi a gyalult ujj :wink: Mit főztél, hogy legyalultad?

anitapo20

Sziasztok!

Anita
kápsztát savanyítottam, csak került bele egy kis ujj is :oops:

Sajnálom, hogy neked rossz emlékeid vannak :( , nálunk szrencsére jól sikerült :wink:
Vendég

Sziasztook!!!!!!!!!
életjelet adok magamról.......holnap jövök hosszabban is......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
nem jöttél hosszabban :wink:
Vendég

sziasztok!!!!
itt vagyok Kitty ...csak ma rengeteg mindent csináltam.......még a mosogatás hátra van...de olyan álomkóros lettem....de nemsokára alhatok is..... :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Hogy vagytok? Na és hol vagytok?

Én sokat melóztam a héten, meg amúgy is zűrös volt, tegnap meg takarítottam, főztem, temetőben voltunk.
Vendég

Sziasztok!

Én itt vagyok, csak egy hete meghalt a gépünk és a nővérem most tudott jönni hogy újra felrakja.

Amúgy jól vagyunk, szerencsére nem vagyunk betegek (kopkopkop). Most megint jön fogunk így kelünk néha éjjel, de szerencsére hamar megnyugszik.
Ma én is voltam kint a temetőben anyukámmal. Levi addig apázott, nem akartam őt is kivinni, mert eléggé fújt a szél.

Ti hogy vagytok?

Ancsi

anitapo20

Sziasztok!!!!
tegnap mi unokatesóméknál voltunk+temetőbe..jól elfáradtunk de jókat nevettünk is!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Na, csak előkerültetek!

Én megvagyok, csak melózok, így kevés időm van nem hogy netezni, de egyáltalán bármire is. Ma kivételesen időben hazaértem, és van időm főzni is.
Vendég

Pihire is maradjon időd!!!
mi finit főzöl?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Pihenek is ám!

Karfiol levest főztem, meg hurkát-kolbászt sütöttem krumplival.

Ti hogy vagytok? Barnus növöget? Máté hogy viszonyul az öcsihez?
Vendég

Jaj Kitty most csurog a nyálam!!!!!!!!!!!!!!!
én is azt akarooooooooooooook enni!!!!!!!!!!!
barni növöget szépen.....már 7 hetes!!! :shock:
Máté imádja még mindíg....puszilgatja ,cumit szájába adja.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Mit csináltok hétvégén?

Nekünk különösebb program nincs, holnap megyünk véradásra, aztán meg majd alakul a többi!

Jövőhéten csak hétfőn dolgozok (elvileg), legalább lesz időm pihenni!
Vendég

mi se csinálunk semmi különöset......Máté ma reggel ugy kelt hogy hányt :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
Máténak sok gyógypuszi!

Kép
Vendég

jaj köszönjük!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
7 hetes nagyfiú:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
nagyon helyes Barni! látszik, hogy Máté szereti, aranyosak együtt (is)! :D
Vendég

köszi!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Ma kivételesen csak 11ig dolgoztam, aztán főztem sült husit meg lencselevest, meg takarítottam. Ha hazajön a párom, akkor meg megyünk a mamájához szőlővesszőért, mert akarunk ültetni a kertbe 8)
Vendég

hmmmm micsoda finom ételek!!!!!!!!!!!
tegnap én is csinálta lencse főzeléket.......de valamiért most nem sikerűlt.... :cry: kutyák jól laktak vele :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Én kevés főzeléket tudok jól megcsinálni :oops: Csak borsó meg krumplifőzit szoktam, no meg egyszer csináltam sárgaborsóból.
Vendég

én elég "sűrűn" csinálok főziket....szeretem..de most elszomorított hogy ne sikerűlt....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ne add fel, nekem is sűrűn van, hogy vmi nem sikerül :lol:

Én ma anyunál ebédeltem, sütött palacsintát :P - én meg ablakot pucoltam...
Vendég

én is kérek csak rakott palacsintát!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát akkor elküldöm az üres palacsintákat, a túrósakat meg meghagyom :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?