Rambóka: a gombákvagymik köszönök, megvannak... bár tényleg nem tudom, mi ez... Trichomonas vagy hasonló tutira nem lehet, a legutóbbi nagyobb fertőzésnél az összes létező cuccot lecsekkoltattam és a sima candida gombán kívül semmi mást nem találtak. Valszeg most is az támadott meg (az Adimetre tippelek, hogy az kavart be a cukromba és azért jött ez elő). A necces az, hogy a férjem SEMMI gombaölő szert nem kaphat, a gyógyszere mellett igazából alig van 1-2 dolog amit szedhet, a gombaölők meg asszem tiltólistán vannak (májkárosító hatás). Marad a Canesten.(Én valszeg feliratok egy doboz Mycosistet, de nem tudom, hogy utána meddig kell majd szünetet tartani a babaprojekttel)
Rejo: Megköszönném annak a relaxációs cuccosnak az elérhetőségét. Eddig Kineziológussal próbálkoztam, de a srác asszem végül feladta a dolgot
)))) (én meg azt, hogy a srác mindig akkor fújta le a kezelést, amikor SOS kellett volna... amire meg újra lett volna időpont, már minden OK volt)
Okr: Azért CT-zik a férjem, mert másfél éve találtak nála 2 zsáknyi rákot, amire most gyógyszert kell szednie és közben állandóan (3 havonta) csekkolják, hogy nem-e jön vissza a rák. A gyógyszer meg agyoncsapja a spermaképét... de úgy tűnik, annyira azért mégsem, mint ahogy a gyógyszergyártó cég hirdeti
(az egyetlen necces az a normális katonák alacsony száma - 10%, de erre az andrológus csak annyit mondott, hogy semmi gond, a baba gond nélkül spontán is összejöhet
(csak kicsit parázok a kontrasztanyag miatt amit a CT-nél kapni szokott... )
Ja. Adimet: tegnap és tegnapelőtt 14 órákat aludtam... és utána is mintha agyoncsaptak volna... ma viszont már élek és virulok... asszem 1-2 nap és növelem az adagom... (most 2*1). Amióta 2*1 bogyót szedek, újra eltűntek a ragyáim... ez jó jel. Valszeg az 1*1 kevés volt...
(Ui: nem vagyok pszichiátriai eset és nálam optimistább beálítottságú embert nehéz találni
Max. kicsit erősebben használom a netet, mint az átlag
) Na jó. Simán netfüggő vagyok, de már évek óta
(bár mostanában igen komoly elvonókúrán vagyok