Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Mindenki!

Nagyon boldog, szeretettel teljes karácsonyt kívánok nektek!

Puszika: Esthajnalcsillag

Kép

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Kicsi hómanó tapossa a havat,
Piciny lábacskája már majdnem lefagy.
Járja-járja a végtelen hosszú utakat,
Viszi ő a zsákjában a jókívánságokat.
Az enyém is köztük van, most felétek tart,
Mindegyikőtök házához elviszi azt.
Kívánok én szerencsét, végtelen örömet,
S Boldog, Áldott Ünnepeket.
Kinek vágya, hogy gyermek ölelhesse át,
Őnekik a jövő évre pedig Gyermekáldást!!!!

Kép
lujzedli

Szálljatok le betlehemi angyalok! Zörgessetek ma este meg minden piciny ablakot, s házikókba, palotákba egy örömet vigyetek: Boldog Békés Ünnepeket!

Kép
recon

Boldog Békés Karácsonyt Mindenkinek!!!

Maresz most használd ki az alkalmat, jővőre már tuti nem borozol...

Chrissy rakd fel majd az ovu képet :) És tesztelj

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!!!
Vendég

Kedves Mindenki!!

Békés, Boldog , Szeretetben Gazdag Karácsonyi Ünnepeket Kívánok MINDENKINEK!!!!!!

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Baba: igen, ma este mézes borozás lesz :D

bú felejtő, és jövőre erőt adó :D

vigyázzon mindenki magára és tessék sok finomat enni!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Kellemes Unnepeket hisz karacsony ma van tegnap szenteste volt :wink:

Kép

Merry X-mas cshajek!!!

Csillagtol vett LH tesztjeim pedig
Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold

Hali :)

Bridget, nagyon szép pozit lett a teszted :wink: Próbálkoztok most? Ne hari, de perpillanat nem fogom, mi van veled. 8)

Bódogot mégegyszer mindenkinek!

Sajna nálunk rosszul alakult az éjszaka, nagyfiam befulladt, kruppos. :roll: Gyógyszer sem használt neki, amit allergia ellen kapott, bár jobb lett tőle, de pár perc múlva megint visszaesett, és öklendezett szegény kicsikém. Végül bekúpoztam roham ellen, így végülis sikerült nem megfulladnia, és megúsztuk a kórházasdit is, elcsicsikált, és reggelig nem is ébredt fel.
Ilyenkor nappal persze kutya baja, mintha nem is ugyanaz a gyerek lenne. :roll:

Na puszkány, és vigyázzatok magatokra csajszikáim! :)

Jaaa, és ma megyünk apucival a CSI interaktív kiállításra, naggggyon kivi vagyok, milyen, majd mesélek, már ha érdekel valakit is :mrgreen:

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Ehcs
fiadnak jobbulást :!: Kivi vagyok, milyen a CSI kiállítás :!:
Jó szorakozást hozzá :wink:

Bri
a tesztjeid fenomenálisak :!: :!:

Nálunk a kinti hőmérőn 21!! fok van :!:
Lassan a karit a strandon tartjuk :lol: :mrgreen:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Kellemes űnnepeket kivánok mindenkinek:)

KépKép
bettike83

Mindenkinek Boldog Karácsonyt!!

Kép

Kép
anyci

Betty, szuperszonikus volt a helyszínelős buli, állati, csak azt sajnáltam, hogy csak egyetlen ügyet lehetett megoldani, pedig még helyszínelgettem volna párat. :lol: Szerintem nekem jobban tetszett az egész, mint a férjemnek, pedig ő kapta kariajándéknak a jegyeket, mert e sorozat rajongója. :lol:

Szerintem érdemes elmenni :wink:

esthajnalcsillag

Kép Mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!

Mares! Nagyon sajnálom ami történt :cry: Remélem már jobban vagy és újult erővel gyúrtok a következőre!

Bri! Csoda szép péd volt! :lol: Jól láttam ,hogy kétszer is :?: :?: Remélem ki is használtátok a helyzetet! :roll:
Vendég

Ehcsillag

Elöször is jobbulást a fiadnak, kismanónk is kruppos, tudom milyen rossz, de remélhetőleg hamar kinővi. Mi ilyenkor a kúp mellé felöltöztetjük és kinyitjuk az ablakot, a hideg is jóóó neki.
Másodszor, de jóóó neked voltál a CSI-n :) Mi is menni akartunk, de eddig nem volt időnk rá, de januárban megígérte a férjecském, hogy elvisz, mi is nagyon imádjuk :)

Bri

Csudijóóóó a teszted :) Január 3-4 én ( ha próbálkoztok ) már tesztelhetsz is egy pozit :)

Maresz

Remélem jót tett a mézes borocska :)

Betty

Márcsak 4 nap, izgulsz? Mennek a drukkok :)

Mindenkinek Békés Karácsonyt

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba, na igen, mi is odahurcoltuk a teraszajtó elé a kincsemet, sapi rá, meg tripla takaró, és ott töltötte az éjszaka további részét, már tapasztalt kruppírtó vagyok :lol: . Sajnos :?

Meg a hidegpárásító is jó lett volna, csak éppen a másik törpi aludt ott, ahol volt a polcon, ezért nem hoztam ki, nehogy felébredjen.
Azért én is reméltem, hogy most már kinőtte, hiszen már mindjárt 6 éves, de úgy látszik, mégsem. :cry:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Ehcs: mi is megyünk majd a csi kiállításra, uram azt kapja tőlem még karira,de csak januárban tudubk elmenni. Szóval jó????
Szupi
lujzedli

Sziasztok!

Én is akarok CSI-t!
Lehet meg is nézem, h mikor tudunk rá elmenni...
Remélem mindenkinek jól telik az Ünnep, mi rokonoktól rokonokig esünk, eszünk és iszunk...
Cupp-cupp

chrissy81

Sziasztok!!!!

EHCS,

szegeny kismanócskád, remélem , hogy most már soha többet nem lesz rohama a drágának és hipp-hopp kinövi :D

CSI: bitang lehetett a kiállítás, !!!! :D drágám nem csípi az ilyet, de engem érdeklne!!!

BRI,

a tesztjeid nagyon jók!!!! :D bízok benne, hogy megadtátok a módját a karácsonyi ünneplésnek így is?!!!

Baba,

igen, bor jót tett, és kiváncsíságból tegnap este csináltam egy lh tesztet aztán olyan pozi mint állat!!! lehet, hogy még nem ürült ki belőlem a cucc... vagy nem értem ezt...?????

Bettym,

csak csendben, halkan , aranyosa, kedvesen, de azért nagyon szorííítok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, nem kaptál valami gyógyszert? Aminek esetleg hormontartalma van?
Azért szerintem még ne erőltessétek a dolgot. Rendbe kell jönnie a szervezetednek!

Baba, mi az a krupp? :oops:

chrissy81

Chrissy,

nem, nem kaptam semmit...
nem, tudjuk, hogy nem szabad még , csak érdekesség miatt csináltam... de meg is lepődtem az eredményen...

emberek, ennyi kaja... és a sok sütike,,, nagynéném mindent ami az új RAMA-s katalógusban szép megcsinált... 2 órát elvolt a havas háztető sütikével!!!!! :D és ez csak az egyik süti volt...

Kép

aztán rakok egy képet a hadirokkant nővéremről, hétfőn lesz hogy 2 hete műtötték, egyik térdét megcsináltak másika leszívták, szegények kiöltözött karira, és mankóval volt és hozzá vett magának egy MBT-hez hasonló Reebok cipőt.... ami majd segít neki menni :D

Kép

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
csorgatom a nyálam :P :lol:
Nagyon jól néz ki ez a tető süti :!:

Szegény nővérkédnek jobbulást :!:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

betty!

Már csak 3 nap és mentek a borsócskákért! :D újra izgulhatunk érted is :!: Nagyon szép ébredést kívánok nekik és remélem az újévet már többed magaddal kezditek! :lol: :lol: :lol: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt!
Kép

Recon
Gratulálok az 5 hetes babócátokhoz! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bridget
Jók az LH tesztek. Remélem meghozzák a szerencséd :)

Mares
Nagyon jól néz ki a sütikéd :)
Szegény nővéred. Remélem hamar lábra áll! Mármint mankó nélkül.... :)

Nos... nálunk nagy valószínűséggel kislány lesz (bár lehet ezen a képen egy kicsit másképp látszik):
Kép

Itt 15 hetes és 4 naposak vagyunk :)

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Betty: Nagyon szorítok! Most már nincs mese, sikerülni fog!

kfmares: Nagyon jól néz ki a süti..... nyam nyam, de megkóstolnám!
:)
Jobbulást a tesódnak. Nem lehet könnyű így jönni-menni.

Hú lányok ma ne tudjátok meg hogy ébredtem. Apusnak annyi volt :D ..... Remélem jól csináltuk.
Most délután meg elkezdett szurkálni a hasamba, így csináltam LH tesztet. Így néz ki.
Kép

Bridget: Szuperek a tesztek! Nagyon szorítok hogy legyen eredmény!

Kép
babicsek

Csillag:
Remélem jó éjszakátok lesz. Jobbulást kívánok a babócának!

princzike: Nagyon szép a kis csöppségetek! Tényleg a kép alapján én kis pöcisnek nézném. :) Hihetetlen hogy kész kis emberke és még csak 15 hetes! Nagyon jó kép!

Kép
babicsek

Babi
köszönöm :wink:

Remélem meghozza a gyümölcsét Apira ugrásod :lol:
Szép pozi a tezted :!:

Puszilok mindenkit, szép napot :!:

betty615

Hali!

Remélem, már mindenki halálra zabikálta magát :lol:

Mares, nekem is tetszik a süti, gondolom jól el is fogyott :)
Nővérednek gyors jobbulást!

Princzi, nagyon édes a bébi, de tényleg, mintha töke lenne :lol: , de feltételezem azért élőben mást is láttatok, különben nem mondanák kislánykának. :P

Babicsek, drukk felétek, kapdd el apus grabancát ma is! :wink:

Betty, nagyon cuki vagy, hogy csalod ide az embereket :wink:
És olyan boldog vagyok, hogy már csak kettő napot kell várnod, és teljesül az álmod! Látod, rímel, így valóra kell váljon!!!

Puszi az orrotokra :)

esthajnalcsillag

Sziasztok Csajok!

CSillag

szerintem holnap vagy kedden próbálom neked utalni, mert teszt-függő vagyok :D

Babicsek

hajrá, hajrá, a sok sok kaját le kell "tornázni" főleg ha ilyen szép a teszt!!!

Bettym

keresztben a kacsóm meg mindenem :D

Princzi

nagyon édes a kis drága :D csodacéééép

Lányok tegnap is pozi volt az LH tesztem.... de hát mitől????? nem értem.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Chrissy
A felső légutak, a gége és a légcső allergiás szűkülete okozz egy fulladást, amitől nagyon rosszul van Manó, hány fullad, ha súlyosabb a helyzet akkor irány a kórház. Párologtatóval aludt sokáig kis kakimakink, hálistennek régen nem volt már rohama. Ezért kívánom Ehcsillagnak, h kinője, mert szörnyű ez egy anyának.

Mares
Küldhetnél online nekem is ilyen sütit :) Jobbulást a tesódnak, remélem hamar meggyógyul. Sztem a tesztek miatt kérdezz meg egy dokit, ha nem kaptál hormont akkor érdekes, sztem nem áll helyre ilyen hamar a szervezeted...

Betty
Már nagyon izgulok, gondolom te is :) Szurkolok ezerrel neked :)

Babicsek
Na most aztán adjatok mindent bele :)

Bri
Hogy vagy mizu?

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares
nekem az a tippem, hogy még van jócskán HCG a szervezetedben, és amíg teljesen ki nem ürül, addig az LH is csíkos marad...szerintem...

Babagoa
érdekes módon nem vagyok most bezsongva, nem számolom a napokat, hogy mikor kell mennem....tegnap is férjecskémet kérdeztem meg, milyen nap is van, mert én azt hittem péntek, azt már szombat volt :lol: Hiába, öregszem... :wink:
Szal amennyire az elsőnél be voltam zsongva, most annyira nem :roll: :wink:

betty615

Sziasztok,

Uj vagyok meg ebben a forumozasban, nem reg regisztraltam csak ketsegbeesesemben, mert szeretnek nagyon gyereket mar negy honapja, csak meg nem akar megerkezni a pocaklako.
Jo lett volna hasonlo elmenyekkel rendelkezo lanyokkal beszelgetni errol. Ebben a forumban vannak olyanok akik probalkoznak es nem jott meg ossze, vagy itt mar kicsit elkestem es mindenkinek rejteget egy "edes falatot a sutoben?" :)

Na meg persze szivesen veszek minden tanacsot, barmit ami segithet. Annyi mindent hallottam mar, es annyira ossze vagyok kavarodva. Tudom , mi az ovulacio, azt is tudom, hogy nekem most karacsonykor volt, es most megtettunk mindent erte, hogy biztositva legyen eleg "protein shake" (ahogy a ferjem hivja :)) a pete szamara.... de nem tudom mi az eredmeny, majd ket het mulva tesztelek. Egyenlore nem remenykedek nagyon, mert kezdem eszrevenni, hogy ez a gyerekcsinalas nem is olyan egyszeru feladat, mint ahogy en azt gondoltam. Es mar negy honapja hiaba varom a ket csikocskat, mert csak nem jelenik meg, ugyhogy probalom nem belelovagolni magam nagyon ...
De mindenesetre otleteket, segitseget, tanacsot nagyon szivesen veszek, vagy csak kivancsi vagyok a ti tortenetetekre, hogy nektek hogyan sikerult?!
ELore is koszi,
Eny
Vendég

Sziasztok!

Enikő, üdv! Nem akarlak elkeseríteni, így inkább a saját kálváriámat nem írom le, csak egy tanácsot adnék: nem görcsölni! Tudom, mondani könnyű, de ez tényleg segít!

Babicsek, hajrá! Drukk-drukk-drukk. Nekem is így nézett ki, majd lefényképezem és felrakom.

Betty, nagyon szorítok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Beze,

Nem keseritesz el.... foleg hogy latom, neked mar van egy porontyod, ugye?
Meg ha hallom, hogy masoknak sem egybol jott ossze, akkor legalabb megnyugszom, hogy nem en vagyok a defektes, hanem ez teljesen normalis ami velem tortenik. Az az igazsag, hogy amiota erdekel ez a babadolog, azota korbekerdezgettem a baratnoimet, hogy nekik hogy es milyen gyorsan sikerult, es szinte egytol egyik mindenkinek egybol siekrult az elso probalkozasnal...

Szoval az jobban elkeserit es szivbe dof, mint hallani, hogy azert tenyleg nem olyan konnyu osszehozni a dolgot, legalabbis egy par embernek.

Elolvasom a korabbi post-jaidat, es megnezem, hogy mirol maradtam le. De ha esetleg a masodik baba nem akar osszejonni, akkor nagyon drukkolok nektek es remelem hogy sikerulni fog.
Vendég

Enikő, a 2-nak mostanában állunk neki, Lexi 4. inszemmel, 23 hónap után fogant. Szóval fogalmam sincs, milyen elsőre teherbe esni. :oops: Azt viszont verd ki a fejedből, hogy defektes vagy!!!! Ez nem igaz!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Szia Enikő!

Itt tudsz beszélni olyan lányokkal, akik tudnak Neked mesélni az Ők küzdelmeikről.
Nekem az első babám 3. próbálkozásra sikerült, Őt sajnos elvesztettük. De én is nagyon el voltam keseredve akkor, amikor nem sikerült, megjött a nemvárt és itt öntöttem ki a lelkem. Nem szabad rágörcsölni tényleg, mert akkor rosszabb. Nagyobb csalódás tud érni. Nem vagy defektes, ritka az az ember akinek elsőre sikerül. Mindent bele és nyugalom! Jönni fog a baba:) Én drukkolok Neked:)
recon

Koszi Recon, kedves vagy.
Tudom hogy nem szabad ragorcsolni, sokszor hallottam... csak azt nem tudom,hogy azt hogyan kell csinalni?!
Marmint ha valamire probalok nem gondolni (mint a feher elefantra :)) akkor hiaba probalsz nem ragondolni, mert folyton csak az van a fejedben. Hogyan kell azt csinalni, hogy "nem akarod nagyon" a dolgot? Hogyan allitsam le az agyamat, hogy ne jusson eszembe minden nap a baba?
Ezt nem cinikusan kerdem, engem tenyleg erdekel, hogy hogyan kell azt csinalni. En lennek a legboldogabb, ha nem kinoznam magam ezzel minden nap, de nem tudom, hogy hogyan kell nem erre gondolni?
Ha van valami jo otleted, erdekelne...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Üdv a fedélzeten Enikő!

Princzi: tényleg olyan a bébi, mintha fiú lenne. Kész kis ember. Egy nagy csoda.

Mares, szép volt a süti, hú, jó nagy.

Én is túl vagyok az ovun, megpróbálok majd holnap teszteket felrakni,
azt hiszem megtettünk mindent :wink: :!:
De, nekem nem volt ilyen erős pozi tesztem :?
Ez baj???

chrissy81

Enikő!

Én is így voltam, ahogyan Te. Szent meggyőződésem volt, hogy nekünk rögtön összejön. Hát nem jött. De abban biztos vagyok, hogy csak idő kérdése és nekem is 2 csíkos lesz a tesztem!
Mi júniusban kezdtünk neki, de akkori megfigyeléseim alapján nem is volt pé-m, mert előtte 6 évig gyógyszert szedtem és még nem állt vissza a szervezetem a rendes kerékvágásba. Aztán elmentem dokihoz, aki mondta, hogy várjunk 3 hónapot, akkor majd csinálunk egy hormonvizsgálatot. Novemberben visszamentem, akkor volt érett tüszőm, így elmaradt a vizsgálat, mert minden ok. Azóta nyugodtan várom a pozitív tesztemet, mert tudom, hogy velem rendben vannak a dolgok.
csak azt tudom neked mondani, hogy türelem. Figyelgesd a testedet és mindent bele, mert gyerek szextől lesz, nem számolgatástól!

chrissy81

Chrissy
Mikor lett 2 csíkos az lh teszted? 13 napon ahogy jelölte a fertility??? Ígérted a képeket a tesztről, szóval kérném őket :)

Eni
Üdv itt! Én is azt tudom tanácsolni, mint a többiek, ne görcsölj a dolgon... Szedj E vitamint az sokat segít, és a ciklusod második szakaszában cickafarkfű teát igyál sokat. Ne stresszelj, inkább írj egy listát, hogy mit szeretnél még a Pocaklakód érkezése előtt csinálni, amit később úgysem tudsz majd... Mint pl. hajnalig táncolni, hegyetmászni, elmenni a rámszakadékhoz.... stb. Lassan ürülni fog a lista, és hidd el hamar ott lesz a kis Pocaklakód. Csak ne görcsölj...
Mi egy évig vártunk a mostani babánkra, úgy volt nem is lehet, de sikerült, kívánom, hogy neked is sikerüljön, meg persze mindenki másnak is :)

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

eniko: sokan vagyunk itt akiknek első próbálkozásra nem jött össze a baba. Sokan akár éveket is vártak a csodára, azonban nekem is volna egy tanácsom: ha hónapokig nem jön össze nem érdemes sokat várni, érdemes felkeresni egy jó orvost aki kivzsgál Benneteket és az esetleges rendellenességeket kezeli.
Van itt néhány lány a fórumon, akik az elmúlt hónapokban "virtuális barátnőimmé" váltak. Néhány közülük teherbe estünk, de mindannyiunknak akkor jött a várva várt csoda, amikor a legkevésbé sem számítottunk rá. Szóval nem feladni, töretlenül próbálkozni és ha nem jön a kis angyalka, akkor irány egy jó orvos :wink:

recon: most nézem csak, hogy 2 nap különbség van csak köztünk én ma vagyok 5+5 :) Nekem is nagyjából augusztus 25-27 jön ki tervezett szülési dátumra, de majd január 4-én megyek UH-ra akkor a doki többet mond :) Én viszont addig nem merek vonalzit készíteni amíg nem biztos...

baba.goa: Hogy megy az idő... Már 8 hetes vagy? :shock: :lol:

mares: szerintem is maradt még jócskén hcg a szervezetedben, ezért pozi az LH teszt, szerintem még várj legalább 1 teljes ciklust és akkor kezd el figyelni a hődet meg az LH teszteket... A süti marha jól néz ki :) Én is sütöttem 4-5 féle sütit karácsony előtt, roskadozott a hűtő, de a családom szinte mindent elpusztított azóta :)

betty: bár a másikban is írtam már, de itt is leírom, hogy szerintem most teszed jól, hogy nem vágod a centit ;)

EHCS: kisfiadnak jobbulást kívánok!

Bri: merre jársz?

Akiket pedig nem említettem név szerint: ölellek Titeket is!
Vendég

Üdv. Eni :wink:
Én is tartom Csibuc álláspontját, jobb minél előbb elmenni dokihoz, ha kb. fél évig nem sikerül...sok sikert nektek

Csibuc
bakker téllleg nemtom mi van velem...eszembe sem jut a holnap :shock: üres a fejem, mint a tök :roll: mitől lehet ez :?:
Bezavart a karácsony :?: Vagy az első transfer sikertelensége miatt :roll: :?:

Pussz mindenkinek :!:

betty615

Enikő

Hát erre nincs recept. Lekötöm magam talán ez a recept. Ebbe a hónapba nem is gondoltam a babára, mégis sikerült. Görcsöltem én is sokat, de hidd el nem tesz jót Neked. Próbáld lefoglalni magad valamivel, és add át magad az élvezetnek (nekem is ezt tanácsolták annak idején amikor ide tévedtem szinte ugyanezzel a kérdéssel) :wink: Ne legyél soha elkeseredve ha nem sikerül, új hónap, új esély. Viszont Csibucnak igaza van, ha végképp nem sikerül, akkor orvos.

Csibuc drága, én már pozitív vagyok. Ha nem akkor max leveszem, de ilyenre nem is gondolok. :) Nem lesz Nálad semmi gond, aztán várhatjuk együtt Őket szépen csendesen:)

Betty: Holnapra mennek a drukkok:) Puszi:)
És mindenkinek hatalmas cuppanós:)
recon

Sziasztok CSajok!!!

Hú, mennyit írtatok!!!

Enikő,

üdv, itt, ne add fel, sokan várunk a csodára, én is 9 hónapot vártam, aztán sajna a babóca nem maradt velünk csak 7 hetet... de feladni nem lehet, főleg ha ilyen jó csajokkal vagy körülvéve :D

CSibuc,Baba,

igen, én is azt hiszem hogy még sok a hcg bennem :D maradjon is és soha ki ne jöjjön :D modnjuk úgy 9 hónapot :D

Betty

szoríííttok és minden okés lesz!!

REcon,

nagyon jó babásan látni itt embereket :D :oops:

Chrissy,

majd a tesztekre én is kivi vagyok :D

lányok, most futok megyünk még rokonokhoz!!!!

este leszek

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok lányok!!!
Csibuc
Igen repül az idő az ember észre szinte észre se veszi, csak a rosszullétekből. Remélem te jól viseled :) Sajnos engem most ért utól karácsony előtt :)
Maresz
Hidd el, hogy hamar ott lesz sokáig az a hcg a szervezetedben.
Betty
Jujjjj én izgulok helyetted, de komolyan... :) Nagyon szoritok nektek holnapra :)
Briiiiii
Merre vagy? ugye minden rendben? jól teltek az ünnepek? Puszi

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Baba,
2 csíkos tesztem volt a 11. és a 12. napon, de a 12-en erősebb volt.
Kb olyan, mint a Bri képein a 11.24-i. Vissza tudod nézni?
Aztán 13. napon halványodott már.
És mik ezek a rosszullétek? Nem is mondtad! Rókáék nálad vannak?
Mert utána jönnek Bettyhez, aztán meg hozzám. Szóval csak óvatosan velük! Még idejében engedd el őket!

Betty, leírtam már máshol is: így van ez jól. Én azért nagyon fogok Neked szorítani! Drukkjaim kísértenek majd 2 hétig! :D :wink:

Mares, kell még dokihoz menned kontrollra? Vagy az még odébb van?

Recon, ti mennyi ideig próbálkoztatok?
Cupp-cupp mindenkinek!

chrissy81

Hali, bocsi, de most csak erre futja időmből:

Hajrá Betty, hajrá Betty... :D

Sok ölelés és drukk mindenkinek!

esthajnalcsillag

sziasztok,

szeretnék én is kapcsolódni ehhez a topikhoz, ha nem probléma. Látom, itt nagyon jó a hangulat.:)
A férjemmel 1 éve házasodtunk össze, szeptemberben döntöttünk úgy, hogy már jöhet a baba. A férjem 31 én 26 pedig 26 éves vagyok. Még "csak" 4 hónapja próbálkozunk, így azt hiszem, még nincs okom elkeseredésre.
A babó még úgy látszik, várat magára. Januárban azért tervezünk egy kivizsgálást a férjemmel, talán jobb ezen időben túlesni.

baba.goa, a lista egy jó ötlet.:)

köszi, ha befogadtok.:)
puszi,
Henne
henne

Chrissy :)
Hát ez nagyon cuki volt :) Igen sajnos RókaRudiék napi 5x is meglátogatott karácsonykor, de most már főleg, csak ingerelnek :) Ne izgulj már most küldeném hozzátok :) Más tünetem csak a fáradékonyság van meg. Hál'istennek :)
Láttam Bri tesztjeit, figyeltem... huh az nagyon jó :) Akkor a 25.-26. ciklusnapon már hcgvel tesztelhetsz, vagy előtte jóstesztelhetsz is... szurkolok nagyon, meg Bettttttttyyyyyyy neked is megy a drukk holnapra. Izgulok értetek :)
Most megyek, mert ma van a szülinapom és Piciférjecském főzőtt nekem vacsorát, remélem gyertyafényes lesz :) Puszancs

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

8)

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?