eniko: sokan vagyunk itt akiknek első próbálkozásra nem jött össze a baba. Sokan akár éveket is vártak a csodára, azonban nekem is volna egy tanácsom: ha hónapokig nem jön össze nem érdemes sokat várni, érdemes felkeresni egy jó orvost aki kivzsgál Benneteket és az esetleges rendellenességeket kezeli.
Van itt néhány lány a fórumon, akik az elmúlt hónapokban "virtuális barátnőimmé" váltak. Néhány közülük teherbe estünk, de mindannyiunknak akkor jött a várva várt csoda, amikor a legkevésbé sem számítottunk rá. Szóval nem feladni, töretlenül próbálkozni és ha nem jön a kis angyalka, akkor irány egy jó orvos
recon: most nézem csak, hogy 2 nap különbség van csak köztünk én ma vagyok 5+5
Nekem is nagyjából augusztus 25-27 jön ki tervezett szülési dátumra, de majd január 4-én megyek UH-ra akkor a doki többet mond
Én viszont addig nem merek vonalzit készíteni amíg nem biztos...
baba.goa: Hogy megy az idő... Már 8 hetes vagy?
mares: szerintem is maradt még jócskén hcg a szervezetedben, ezért pozi az LH teszt, szerintem még várj legalább 1 teljes ciklust és akkor kezd el figyelni a hődet meg az LH teszteket... A süti marha jól néz ki
Én is sütöttem 4-5 féle sütit karácsony előtt, roskadozott a hűtő, de a családom szinte mindent elpusztított azóta
betty: bár a másikban is írtam már, de itt is leírom, hogy szerintem most teszed jól, hogy nem vágod a centit
EHCS: kisfiadnak jobbulást kívánok!
Bri: merre jársz?
Akiket pedig nem említettem név szerint: ölellek Titeket is!