na azert csak megfurodtem
odavittem magammal a hordozoban,aztan nezte a furcsit
most meg alszik ismet
Oltasok:en is vacilalok,de egy valamiben igazat adtam a vedono baratunknak:meghozza abban,hoyg ugyebar ezek az oltasok legyengitik az immunrendszert ideig-oraig,na mar most,aki tul sokat adat be,az azert nem jo,hisz a gyereknek allandoan vmivel kuzd epp a szervezete...es ez nem eppen jo mikor jon a tel....fogekonyebb lenne mas betegsegekre abban az idoszakban.ezert is mondta,hogy pont jo az a szunet,ami van a 4 hos es a 15hos szuri kozott....
hat nem tudom,mindenesetre persze azoknak is ajanljak,akiknek a gyerkoc hamar megy kozossegbe-bolcsibe....
Esztora,en is pont ezt mondtam,hoyg na pont a hatranyos helyeztuek azok,akik nem tudjak megfizetni,na meg a nagycaladosok.elkepezelem,hogy ahol van 4-5-6 gyerek,azoknak nincs penzuk ezekre az oltasokra....
Adri,
Gaborka?
Szoval mar nem Gabi baba
Nandorkaeknak sztem Hauck ez a kocsi..vagy tevedek?
Meg mindig ilyen gazosak az ejszakak?szegenykem....akkor most Neked kuldjuk a joejt energiakat!!!!!!!!!!!!!!!+++++++
Ja igen,hordozoval,azzal is jo a babakocsink
En meg nem probaltm,mert nalunk meg hal istennek megy a babakocsiban alvas....DE hason ott is..kezs vagyok tole!
Szerintem nyugodtan megemelheted neki a hattamlat,bar en is neztem,hoyg elegge ulo mar a legalacsonyabb is...
Kerdeztem errol a vedonot,es nekem azt mondta,hogy azert ne dontsem meg,mert akkor utana nem fog megmaradni fekve,ha rajon,hyog ez igy milyen buli.De Ti mar ezen tul vagytok
Na meg amiatt mondta,hoyg amig nem ul stabilan,ha elalszik,akkor nagyon elore fog csuklani a kis feje....na de akkor max ledontod fekvobe,nem??
Ernyokocsi:nekem nagyon ajanljak a Pikolo markajut,tobb baratnomnek is az van es nem olyan draga!!!!!!!!!!En megnezem majd oket alaposabban!!!
Ugyis kell mennunk a heten bababoltba,mert akarok venni jarokat,meg teli cuccokat.meg most is alig merek venni,mert felek,kinovi,de hat muszaj,hisz jon a hideg...van egy kezeslabasa,de az olyan termo anyagu,szoval sztem inkabb oszi viselet...es 68as,nos eppenhoyg meg jo,de mar nehezen tuszkolom bele
Orulok,hoyg igy bejott a cekla
Nandorka,
ebred o is?hat igen ez van,sajnos attol meg,hoygha atalusszak az ejszakat nem jelenti azt,hogy ez igy is marad...mar en is belenyugodtam,hyog ez hullamzo lesz
Elvezni kell azokat az ejszakakat,amikor tudunk aludni tobbet...ezvan.
Hat akkor Te vagy az elo pelda a 2cicibol valo sokaig etetesre