Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

jót aludtunk végre.
az a jó nálunk hogy Ricsi egyik héten 5 napot a másikon csak 2 dolgozik.így nem gond ha reggel ő kell fel előbb és én még alszom picit.éjjel mindig én kellek.
képzeljétek most először sikerült fennt maradnom és Nyunyi visszament az ágyába.így 4-ig nyugodtan aludtam.

Bridzsi

Kép
esztora

egy rágós kép!extra szemöldökkel,tiszta apja!
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
orulok a jo ejszakanak!!!!!!!!!!Irigyellek,hogy Ricsi ilyen sokat van otthon...
Nalunk oromunnep minden este,amikor itthon van mar furdetesre.Hat nem sokszor volt eddig sajnos.De majd most telen :wink:
Ez a ragos kep tunderi!!!!Nagyon cuki!Attilam is rag mindnt,az en kezemet is el tudja nagyon kaparintani :lol:

Fiona,
koszi a linket!
Olio gyonyoru ezen a kepen!!!!!!Ha fiura lehet ilyet mondani :wink: de miert ne lehetne :lol: nagyon szepseges!Ugyik vagytok ahizassal!
En is 2 cickobol szopiztatok sokszor(ugy 2 hete,amitol nalam is volt egy tejcsi csappanasi para,es keveset is gyarapodott),pl ejjel meg reggel nem,meg altalaban a furcsi utaninal sem,de amugy napkozben mar nalam is 2 cickobol megy.De azt mondta a vedono,hoyg nem kell aggodni,2bol is lehet sokaig etetni.Meddig tudtad szoptatni Lillust?
Vivinek koszonjuk akepet,micsoda nagylany mar!!Kar,hoyg az arcocskaja nem latszik :?

Most rohanok furdeni,Attim visszaaludt.

Kép

Kép
arwen07

Ragota,
nagyon edi Csongor a kepeken!Akkora fazon,hihetetlen!Nagy huncut lesz :lol: :lol: :lol: :lol:
HOgy pozol mar most!!!!Zabalnivalo!
Remelem azota jobbak az ejszakaitok...tudom milyen,amikor 3-4 orat alszik az ember :? Remelem csak a front miatt vagy vmi fejlodesi ugras....
Gyere,meselj!

Irtatok meg korabban a BCG oltasrol,nekunk kifakadt,eleg koran,azota mar tobbszor is,de most mar begyogyulni latszik akis seb rajta.Ezt mar mastol is hallottam,hyog tobb gyereket kell osszegyujteni az ujraoltashoz...rohej...

Plusz oltasok:en is gondolkodtam rajta,kikertem a vedono velemenyet,meg az egyik baratunket is,aki szinten vedono es a gyerekorvoset is,es mind azt mondtak,hoyg nem kell egyiket sem,mert inkabb azoknak ajanljak,akik rossz korulmenyek kozott nevelkednek,sokan vannak tesok ilyesmi...ennek ellenere en meg vacilalok.... :roll: :roll:

na felebredt...furcsim ugrott.....

Kép

Kép
arwen07

Arwen én sem tudom a plusz oltásokkal mi legyen de szerintem ez nem jó indok hogy akik rosszabb körülmények közül jönnek nekik kellene.sajnos néha önhibájukon kívül pont ők nem tudják beadatni ezeket az oltásokat és fertőzik meg a mi Lurkóinkat.
konzultálok még én is ezügyben aztán döntök majd de tényleg én se tudom mi legyen? :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

Én ezt a meningitecet adattam be, annak idején a fiam is ezt kapta pluszban, már csak ezért is kapta meg Dorka is. Esetleg majdmajd bárnyhimlőt, mert a fiamnál az macerás volt, hiába nem vakarta el, sokáig tartott és bizonya kis testén még vannak nyomok (kb. 8 hónapja volt).

Arwen, küldöm a privit! :wink:
JA, tudom, 2 cicit akartam. Én is áttértem rá hamar a fiamnál, és így is 2 évig szopizott. Mi is sokszor kétcicizünk, ha épp úgy adódik. Pl. reggel, h megkönnyebbüljek. Bár mostanában az én kislányom is ébred ám éjjel!

Esztora, látod, jóéjtkívánságom bejött! Örülök, h ki tudtad pihenni magad jobban!

Kép

Kép
nán-dorka

Uhhhh... mennyit irtatok, nem is tudom, hogy emlékszem-e minden hozzászólásra, pedig próbáltam lelkiismeretesen visszaolvasni. :oops:

Annyira de annyira aranyosak a babák. Hihetetlen :lol: Nekem sose sikerül igazán jó pillanatokat elkapni, mert Gáborka (hoppá ) :lol: ahogy meglátja a fényképezőt rögtön elkomorodik és meg akarja kaparintani.

Oltással kapcsolatban: én beadattam a rota ellenit és a pneumococus ellenin vaccillálok, mert elvinném zenebölcsibe, hogy kicsit szokja az embereket. (ahogy meglátunk egy idegent közel jönni, ordítunk :? )

Bodzi,
nem lesz semmi baj, nagyon drukkolunk és várom az smst. Igaza van Hajninak, majd megnő kint csak győzd etetni :wink: :lol: :lol:

Esztóra,
örülök, hogy végre tudtál pihenni egy kicsit. Tudom, milyen gáz a nem alvás. Nálunk volt olyan éjszaka, hogy 18(!)-szor keltem hozzá. Másnap majdnem elájultam a fáradtságtól. Szerencsére mostanság a 5-6 kelés a legtöbb, de a 2-3 a legkevesebb.

Nán-dorka,
ez milyen tipusu kocsi? A mi kocsink nagyon nehéz, ahogy Arwen is mondta, tömegközlekedni lehetetlen. Pláne most, hogy egy pár hete Gáborka nem marad meg fekve a babakocsiba igy a hordozóban sétáltatom, 15kg (babakocsi)+8kg (hordozó)+7,5kg Gáborka, szóval még tolni sem egyszerű. Mikortól lehet ültetni a babakocsiban a bébit? Nem a teljesen függölegesre gondolok.

Tegnap céklát ettünk. Betermelte az egészet. Nagyon bejön a 3/4 zöldség 1/3 krumpli. :lol:

Szeri,
te adsz majd neki tejpépet? Nekem most irt fel a gyerekorvos, ebből is HA-t.

húha mennem kell, Gáborka épp gyakorlatozik: hasrafordul aztán sír, mert nem jó neki igy, de visszafordulni még nem tud. Ilyenkor avatkozik közbe anya :lol:

Kép
Kép
adrienna

Csajok! Jövök, amint tudok.
Most csak annyit, hogy köszi Nán-dorka megkaptam a prividet :D
szerika

na azert csak megfurodtem :lol: odavittem magammal a hordozoban,aztan nezte a furcsit :lol:
most meg alszik ismet :lol:

Oltasok:en is vacilalok,de egy valamiben igazat adtam a vedono baratunknak:meghozza abban,hoyg ugyebar ezek az oltasok legyengitik az immunrendszert ideig-oraig,na mar most,aki tul sokat adat be,az azert nem jo,hisz a gyereknek allandoan vmivel kuzd epp a szervezete...es ez nem eppen jo mikor jon a tel....fogekonyebb lenne mas betegsegekre abban az idoszakban.ezert is mondta,hogy pont jo az a szunet,ami van a 4 hos es a 15hos szuri kozott....
hat nem tudom,mindenesetre persze azoknak is ajanljak,akiknek a gyerkoc hamar megy kozossegbe-bolcsibe....
Esztora,en is pont ezt mondtam,hoyg na pont a hatranyos helyeztuek azok,akik nem tudjak megfizetni,na meg a nagycaladosok.elkepezelem,hogy ahol van 4-5-6 gyerek,azoknak nincs penzuk ezekre az oltasokra....

Adri,
Gaborka? :wink: Szoval mar nem Gabi baba :lol:
Nandorkaeknak sztem Hauck ez a kocsi..vagy tevedek?
Meg mindig ilyen gazosak az ejszakak?szegenykem....akkor most Neked kuldjuk a joejt energiakat!!!!!!!!!!!!!!!+++++++
Ja igen,hordozoval,azzal is jo a babakocsink :lol: :lol: En meg nem probaltm,mert nalunk meg hal istennek megy a babakocsiban alvas....DE hason ott is..kezs vagyok tole!
Szerintem nyugodtan megemelheted neki a hattamlat,bar en is neztem,hoyg elegge ulo mar a legalacsonyabb is... :roll:
Kerdeztem errol a vedonot,es nekem azt mondta,hogy azert ne dontsem meg,mert akkor utana nem fog megmaradni fekve,ha rajon,hyog ez igy milyen buli.De Ti mar ezen tul vagytok :lol: :lol:
Na meg amiatt mondta,hoyg amig nem ul stabilan,ha elalszik,akkor nagyon elore fog csuklani a kis feje....na de akkor max ledontod fekvobe,nem?? :wink:

Ernyokocsi:nekem nagyon ajanljak a Pikolo markajut,tobb baratnomnek is az van es nem olyan draga!!!!!!!!!!En megnezem majd oket alaposabban!!!
Ugyis kell mennunk a heten bababoltba,mert akarok venni jarokat,meg teli cuccokat.meg most is alig merek venni,mert felek,kinovi,de hat muszaj,hisz jon a hideg...van egy kezeslabasa,de az olyan termo anyagu,szoval sztem inkabb oszi viselet...es 68as,nos eppenhoyg meg jo,de mar nehezen tuszkolom bele :lol:

Orulok,hoyg igy bejott a cekla :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nandorka,
ebred o is?hat igen ez van,sajnos attol meg,hoygha atalusszak az ejszakat nem jelenti azt,hogy ez igy is marad...mar en is belenyugodtam,hyog ez hullamzo lesz :? Elvezni kell azokat az ejszakakat,amikor tudunk aludni tobbet...ezvan.
Hat akkor Te vagy az elo pelda a 2cicibol valo sokaig etetesre :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nnnaaa itt vagyok ismét. Sziasztok! :D

Bodzi: annyira jó, hogy jelentkeztél… már kezdtünk aggódni. Teszel képet a babaszobáról és a pocidról? Kiváncsiak vagyunk ám!
A baba miatt pedig nyugi-nyugi-nyugi. Semmi gond nincs. Pihenj és meglátod meglesz az eredménye, csak ne aggódj, jó?

Marietta: tünetek? És igenis kérünk egy tesztet szerdán! Szerintem mi itt jobban izgulunk, mint te :D :lol:
Olyan szuper volna, hogy nem szakadna meg ez a kismamiság itt a topicban. És Merinek is csinálunk egy kis munkát,hogy sűrűbben jelentkezzen!
Egyébként pedig nem semmi, hogy mivel szúrtad magad. Nagy erő kellett hozzá, de a babáért mindent!!!

Pinkiné: neked is nagy drukk!!!
És persze Vickynek is!!!

Akarunk még-még kismamákat!!! Küldöm is az extra két csíkos tesztjeimet!!!!!!

Nikóval mi a helyzet vajon??????

Orsi: Domit visszakaptad már? Biztos jó ötlet volt így segíteni? Lelkileg nem tesz jót neked.
Samu annyira édes! Hogy boldogulsz egyébként? Ha lesz időd, gyere és mesélj!

Nán-dorka: szerintem is meg lehet különböztetni a fiad és lányod, bár nagyon hasonlítanak, de Doró valóban olyan lányos. A babakocsitok nagyon klassz! És ahogy látom Doró már el is foglalta benne a helyét. :lol:
Jaj nagyon jó ötlet ez a papírra felírni,hogy hány hónapos a gyerek és úgy lefényképezni.

Esztora: voltatok Nyunyival maszek csípődokinál? Éjszakázáshoz kitartást!!! Sajnos ez a fogzás se könnnyű állapot.

Arwen: a barátnődék így bevállalták a 3. gyereket??? Biztos, hogy nem véletlen és akarták? Nem semmi!!! Meg ugye a dokik is azt mondják, hogy azért 1 év teljen el a szüléstől, mert addigra regenerálódik vissza a szervezet. Én még nagyon gyöngének érzem magam egy újabb terhességhez, úgyhogy mi még tuti várunk egy-másfél évet a következőig.

Én is annyit gondolkodtam már ezeken az oltásokon, de jó az szerintetek, hogy olyan sokszor megszúrják a gyereket??? Én a kötelezőnél is tökre sajnáltam… na meg ugye a mi korunkba se volt ez a rengeteg oltás és mégis itt vagyunk… persze tudom, fejlődik a tudomány, meg előzzük meg, amit csak lehet…hát nem tudom… nagy dilemma… :roll: mindenesetre én csak az agyhártya ellenit fogom beadatni, azt is majd később.

Vivi ENCI-je nagyon aranyos!!! Fio várjuk, hogy írd meg mi zu velük!

Oli milyen hurkás nagyfiúúúú! Sokat nőtt ő is!

Adri: még nem tudom, hogy adok-e neki tejpépet, nem gondolkodtam még ezen, de most hogy mondod… majd rákérdezek a védőnőnél, hogy mit mond erre. És csak simát írt? Vagy van ízesített is…
Zenebölcsi nagyon jó!!!! Gondolom szereti Gabi baba a zenét.
Nálunk ma krumpli-banán lesz. Még szoktatom a krumplihoz. Aztán majd a répa-krumplit fogom bevezetni nála, mert az a múltkor nem ízlett az uraságnak.

megyek is etetni...
szerika

Adri,
Pikolo kocsik: http://www.bambino.hu./index.php?m=babakocsik
vannak a sport es ernyobabakocsik kozott es a 3 kerekuek kozott is :wink: :wink: :wink: Nekem nagyon bejonne egy 3kereku ernyokocsi Pikolbol,de meg errol meg kellene gyoznom Dragamat,mert neki nem tetszenek a 3 kerekuek..... :roll:

Kép

Kép
arwen07

Szeri!

Tünetek???? :roll: :roll:

Hát tegnap elkeseredtem mit ne mondjak!!!!!! :(
Egész nap olyan mindjárt megjön érzés volt a hasamban amiből azt szűrtem le hogy biztos nem sikerült!! De nem szabad erre gondolnom!!!!!!

Egyébként meg kedd óta igencsak elkezdtek fájni a melleim!! Megvannak duzzadva és igen érzékenyek a bimbóim is meg a mellem oldalt!!!!! Hát jó lenne ha ez jelentene vmit!!!!!!!!!! egyébként semmi!!! A pocim folyamatosan érzem nem fáj csak mindig más érzés van benne. Hol a petefészkeimnél érzek vmit hol meg az egész pocakom fáj de mégse!!!!

Na ez most jó értelmes lett de másképp nem birom elmagyarázni!!!

Nektek is fájt a pocakotok attól függetlenül hogy már babások voltatok???? Volt ilyen mindjárt megjön érzésetek????
Nyugtassatok meg hogy igen!!! :lol:
Persze csak akkor ha tényleg így volt!!!!!!!!!
csipcsab

Sziasztok!

Köszi a drukkokat, aranyosak vagytok. még 1 hét van tesztelésig, de ma elkezdtek fájni, szurkálni a cickóim :) Nem vészes, de néha azért érzem. Jól meg is vannak duzzadva. :)
Hő 37 felett, puffadásérzet megvan. De most kivárok, meglátjuk mi lesz.

Tegnap levették a pco vizsgálathoz a 24. napi vért. De csak 2 hét múlva lesz eredmény, mert hogy jövőhéten - kemény egy napig - ünnep lesz :evil: De reméljük, nem is lesz szükség az eredményre :)

A babák még mindig nagyon édesek :) Bodzi drága, Ne aggódj, minden rendben lesz Manóval! Pikk, pakk összeszedi magát. :) Tessék sokat pihenni!

Marietta, még mindig nagyon drukkolok! :) Vicky, Te hogy állsz? :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Ja és azért is furi ez az egész mindjárt megjön érzés mert ha mensi is lenne az is korai még!!!!!!!!! Hisz nem kéne még megjönnie csak jövő hét végén!!!!!!!!!!Szóval nem értem!!! :roll:
csipcsab

Pinkine,
nagyon drukkolok Neked!Hat igen,rohej,hoyg eg ynapig unnep van,es emiatt 2 hetet kell varni...de kuldom az energiakat,hog yaz mar ne is szamitson :wink: :wink: :wink:

Marietta,
hat en megnyugtatlak :lol:
nekem total olyan erzesem volt,hoyg meg fog jonni,mikor babas lettem.Ugy fajt a pocim,mintha barmelyik pillanatban megjohetne!Es meg utana is ,mikor + lett a teszt,akkor is fajt par hetig mensisen!!!Mindig attol feltem,hoyg meg is fog jonni,es csak tevedett a teszt :roll: de aztan nem jott meg ugye! :wink: Es allitolag ez elegge tipikus,hoyg igy faj a pocak,ezert sem lehet ebbol kovetkeztetni 100%ra a babara,mert mindenki azt hiszi,meg fog jonni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: na meg a cickofajas,az nekeme is fajt,hajjjjaj!Meg a bimboerzekenyseg :wink: :wink: Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!
Ja es nekem volt egy tok furi erzes a pocimban,olyan puffadasszeru...amikro babas lettem...es pl nekem akkor eloszor es utoljara volt egy pici barnazas par nappal azelott,hoyg meg kellett volna jonnie...na akkor temettem a honapot.....szoval az vmi beagazoasfele lehetett,igy utolag :lol:

Szeri,
hat tervezni terveztek 3.at, 4et akarnak :lol: de nem ilyen hamar....eleg kockazatos szerintem is,az elozmenyek miatt meg plane (ugye a koraszules...raadasul akkor is a nagyobb meg csak 7 hos volt,mikor kiderult.... :roll: ...es most megint...)..de csak nem lesz semmi baj!

Nikoval mi lehet??

Ugy orulnek,ha Meri egyszercsak azzal jonne,hogy hoz egy kepet a zebras tesztrol :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Na meg Niko is :lol:
Akkor megbocsatanank,az eltunest :lol:
Na jo,amugy is :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Nandorka,
irtam a privire :wink:

Adri,
vegre Neked is valaszoltam a prividre :oops: Bocsi,hoyg csak most :oops:

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
nekem is abszolút mensis tüneteim voltak, ezért is teszteltem későn, mert mindig azt hittem,hogy megjön és 5 percenként rohangáltam wcre. Ugyanúgy fájt, görcsölt a hasam, a melleimre már nem is emlékszem... ami még tünet volt, hogy hőhullámaim voltak, reggel nagyon melegem volt, éjszaka meg arra ébredtem, hogy a hideg ráz. Elképzelhető, hogy bébis tüneteid vannak :lol: Aztaaaaaaaa.... nagyon szorítok!!!!

Pinkiné,
extra drukk neked is! Remélhetőleg nem lesz már szükség arra az eredményre!

Arwen,
hát valóban bátrak,hogy így belevágnak a 3.ba főleg ilyen előzményekkel. De bátraké a szerencse, szokták ugye mondani...
szerika

Vicky,
te hogy is állsz? Mikor kellene nem megjönnie? Olyan rossz,hogy nincs vonalzótok Csajszik, abból tudnánk követni, hogy kinek melyik nap is kell drukkolni!
szerika

Adri,
Balázst is folyton vissza kell fordítani. A sokadik visszafordításnál már enyhén fáradt vagyok... Remélem minél hamarabb megtanulják hogyan kell visszafordulni.
szerika

Húúú, de sokat írtatok!

Marietta, nekem detto ezen tüneteim voltak. Azt hittem megjött már végre, úgy feszített (ja, én egyáltalán nem gondoltam, hogy babás vagyok, így tényleg csak az utolsó pillanataban kezdett el gyanús lenni a dolog). A cickóim is feszültek, főleg a bimbóm volt érzékeny.!!!! Nem mondok semmit, nem akarok elkiabálni semmit. DE remélem, hogy pihensz nagyokat és nem dolgozol!!!!!!!!!!!!!!????????

Pinkiné, nagyon izgalmas, most már itt az ideje...

Vicky, most megjött vagy sem, már múltkor említetted, hogy úgy érzed meg fog, de azóta nem jeleztél ezzel kapcsolatban????????

Meri, tessék jelentkezni! Tábla nem elég!

Mostanság már nem olyan gáz nálunk az iccaka, ámbátor 3xkelünk, de legalább megvan 4-5 óra, akár 6 is, amit kiegészítek reggel egy 1,5-lel. Szóval elvagyunk.

Jajaj, Csongi is kezdi nem bírni a mózest. Nem értem, ha délelőtt megyünk sétálni, akkor nem sír, délben ordít és este is. No de én délelőtt tudok, tudnék aludni. Képzeljétek, Kincsünk kizárólag NoraH Jones számokra nyugszik meg!!! A kocsiban is, most a babkocsiban is bevetettük.

Tegnap voltunk dokibácsinál... :cry: még nem is meséltem, hogy lehet hallani pici zörejt a szivecskéjénél, úgyhogy elküldött kardiológiára :cry: azt mondta, ez sajnos mindenképpen valami elváltozásra utal... kicsit kivagyok, bár tudom, hogy semmi baja, mert mi is lenne. de azért, nem vagyok tőle boldog.

Figyu, Ti mivel kenitek a kis testét, az arcocskáját, Csonginak nagyon ki van száradva.

Oli nagyon szép! Nyunyi tiszta Apja, és az a lavoros kép... A csodálkozó tekintet...tündéri! Nándorka, szerintem ez nem volt kérdés, Dorka nagyon csajos.

Orsi, Samu gyönyörűséges. Most lehet, hogy csak én képzelem bele, de hasonlít a tesójára!!!!

No most megyek, bár még ezernyi dolgot akartam írni, de dolog van (Kiscsákó most alszik)

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Stziasztok4

Nálunk is bejött a zene nyugtatásra. Lilla Loreena McKennit, Oli Raimond Lap párti.

Rágota, zörej? radix mit mutat? :shock:

Lilla is 2 éves koráig szopizott, 1 hónap múlva pedig megfogant Olivér Jácint! :wink: :lol:
Túl kép semmi köze ennek, ahhoz, hogy meddig tudsz szoptatni. 1 vagy 2 ciciből is beállítja a szervezet a kellő mennyiséget a babának. :wink: Nyugi!!!!!!!!!!!!

Amiért feltétlen írni akartam az az oltás.
Nem tudom, hogy javításra, vagy csak kiegészítésre szorul az, amit gondoltok, majd ti eldöntitek.
Mindenesetre nekem úgy tűnik, ti az anyagi/szociális helyzetet hozzátok összefüggésbe a megbetegedéssel. Pedig képzeljetek csak bele! Minden pillanatban bacilusok, és vírusok tömkelege vesz körül. Nem úgy mükszik a dolog, hogy rákacsint egy baci a gyerekre, és az megbetegszik. Sokkal inkább higiénia kérdése.
És hiába ragasztja egy fertőzött gyerek, másikra a bacit. Még meg is kell betegítenie, és itt jön a higiénia, mint tényező. Ha nálad otthon megfelelően tiszta a környezet, és jó erőben van a bébi, nem tudja megbetegíteni, akármennyi baci is van. Tiszta rendezett környezetben nem tud szaporodni, akkor pedig képes a szervezet megbirkózni vele. Nem lehet búra alatt tartani őket. Ráadásul minél több bacilussal találkozik, a szervezete, annál jobban fel tudja vértezni magát egy komolyabb "támadás" ellen.
No, ezeket gondolom én, azzal kapcsolatban, amit írtatok.

Persze ott van még az asztrológiai tényező, de ennek kifejtése már meghaladja az időkeretemet.
Persze nem bántani akartalak titeket, csak plusz információhoz juttatni, hogy több oldalról is vizsgálhassátok a kérdést!
(azt már csak zárójelben teszem hozzá, hogy kimutatások szerint, komoly szövődményekkel is járhat egy-egy oltás)

A mi BCG oltásunk is hamar kifakadt, talán pár hétre rá, 2× is.

Dorka, hogyan fogjátok télisíteni ezt a kocsit? :shock: Nekünk is van egy Pierre Cardin kocsi, ami sokkal könnyebb, de túl huzatosnak találom a mélykocsival szembe. :? Van valami bevált tipped?

Hétvégére havazást ígérnek.

Vivi írta:

Volt náluk a netes ember. Nem tudják beköttetni, mert nincs vétel. :( Igérni se tudott nekik semmit. :(

Bodzinak írta, hogy kitartás, neki is ez volt a gond, végül mégse lett baj. Rossz a kórházba, de a baba megéri.

Na ennyi voltam. Remélem nem bántottam meg senkit, ha mégis millió bocsánat! :!:

KépKép
KépKép
fioona

Ha muszály lenne, Weleda popsikrémmel kenném. Körömvirágos, és már a DM-ben is kapható! Nincs benne semmi káros, vegyi anyag, a növényiek pedig bio termesztésűek.

Lecserélem a vonalzót, mert kb. akkor kezdett Oli ébredni éjjel, mióta elbizakodásomban lecseréltem nappalira. :roll:
Hátha...... :roll:

Dorka, létezik homeos immunerősítő. Olyan szép neve van. :twisted: Oscilococsium, vagy valami ilyen szépség. Reklámozták is, biztos ismered.

KépKép
KépKép
fioona

jaj, úgy írnék mindenkinek, olyan kedves-figyelmesen, mint most pl. Szeri tette, de azt hiszem, nem fog menni...
csak annyi, h holnap elutazunk, kb 1 hétig lehet, h nem is tudok jelentkezni. minden szépséget erre a hétre mindenkinek, Nektek, csajok, és a piciknek is, ideát, odaát, mindenfelé!

Kép

Kép
nán-dorka

csak muszáj lesz írni, h Ágotát megnyugtassam. a fiamnakl volt zöreje, de semmi problémája nincs belőle. annyi, h betegség esetén kicsit jobban oda kellett figyelni a bakteriális megbetegedésekre. de lehet, h Nektek ez sem lesz! ne izgulj, nem lesz semmi baj!

Kép

Kép
nán-dorka

kocsiról egyelőre ennyit, bocs, h angolul

The Hauck Speed Sun Stroller is a lightweight stroller which is suitable from 3 months.

Features:

Suitable from 3 months
Backrest is adjustable to 4 positions
Swivelling and fixable front wheels.
Backrest’s inclination to 157° in the lying position
Five-point safety belt
Removable hood
Adjustable leg rest
Large shopping basket

Dimensions:
Open: 104cm (h) x 46.5cm (w) x 78cm (l)
Folded: 108.5cm x 27cm x 37cm
Seat face: 33.5cm
Weight: 6.5kg

Lesz azért egy nagykerekűnk is vszínűleg, ha meg lehet csináltatni. Téliesítés majd kiderül, az biztos, h egybezsákban alsik majd kint, aminek még a keze is be van varrva. Meglátjuk.

Kép

Kép
nán-dorka

Fioona nem hozzuk szerintem ezzel összefügésbe az oltást.Csak ha megkérdezed ahogy Arwen is tette ezzel magyarázzák miért is ne adasd be ezeket az oltásokat.tény hogy aki szegény és olyan körülmények között él mérlegel mire költse kevéske pénzét.
Sajnos igaz erről még nem beszéltem nektek sőt szinte senkinek de lehet hogy jővő évelején műteni kell Nyunyit (koponya műtét) és nem szeretném hogy egy szegény mondjuk kolompár pistike miatt valami kis fertőzésbe belehaljon a műtét után.
a műtétről nem szeretnék továbbra sem beszélni mert dec. ct után derül ki mi lesz addig bizakodunk hogy elkerüljük.

Bridzsi

Kép
esztora

http://www.ketezeregy.hu/oltas/index.html

Esztora, hidd el megkérdeztem én is akit lehetett. Tudom, hogy ezzel magyarázzák, de ez nem jelnti azt, hogy igaz is!
Jól tudom mi mindent megkell gondolni. Volt amikor nekünk is üres kenyér volt csak a tányéron, nem futotta melegvizre sem, és hetekig csak paprikáskrumplit ettünk. :(
Sőt!!! :cry:
De erről meg én nem beszélek szívesen, örülök, hogy elmúlt!

"Kolompár Pistike" se attól beteg, hogy nem adatta be az oltás az anyja!

Nyunyinak pedig a legjobbakat! :!:

KépKép
KépKép
fioona

Esztora,
Nyunyival minden oke lesz!!!!Ha akarsz role beszelni,kesobb,majd,egyszer,mi szivesen meghallgatunk...

Fioona,
sztem egy velemenyen vagyunk..vagy nem? :lol:
En is azt mondom,hogynem feltetlenul kell beadatni,pont a korulmenyek miatt....de azert vacilalok... :roll:

Nandoka,
jo pihenest Nektek!!De jo lesz Nektek,irigykedem :wink:

Ragota,
zorej:Sogornoeknel 3bol 2 gyerkocnek van/volt,kinovik.A 9 evesnel mar most semmi nyoma,az 5 evesnel meg valamicske.De ez semmiben nem erezheto,marmint semmi bajuk nem volt tole...
Annyit mondtak nekik most is a kontrollon,hoyg sok uszas es jo levego,az erositi nagyon a gyerkot :wink: Orulok,hog ykicsit jobbak az ejszakak,remelem elfelejt ennyiszer kelni :wink:
Sima koromvirag kenocs?de vannak testapolok is babasak,pl Gaby,Nivea...vagy kerdezd meg a dokit,patikaban jokat tudnak nagyon keverni :wink: Nalunk Attinak amikor ki volt szaradva az arca bepanthennel kentem (meg mikor pindurka vol t es raadasul szet is kaparazsta magat),1 ejszaka alatt elmult mindig.Es a furodkrem is jo ra!!!!!!!ezt a vedono es a doki is ajanlotta es tenyleg.Az elejen ki volt szaradva a szemoldoke :lol: azt furdokremmel kentem,elmult azzal is. :wink:

nehogyma Viveknel ne lehessen bekotni a netet :evil: ...huuu en gutautest kapnek :shock: :shock: :shock:

pusz

Kép

Kép
arwen07

sziasztok!

Esztora, nagyon-nagyon drukkolok, hogy minden renben legyen Nyunyival!!!!!!!!!

Ágota, Csongorral minden okés lesz, meglátod, ahogy Arwen is írta :D
Igen, aztán meg is jött a szemét, már a 9. cn-n tartok...Ha nem így lett volna, azt úgyis Ti tudjátok meg az elsők között :wink:

Fioona, remélem bejön az éjszakai vonalzó :D

Szeri, én anno megfogadtam egy elborult pillanatomban, hogy csak babás vonalzóm lesz, ha valaha is lesz...szóval ezért nincs. Ha esemény van, úgyis megírom :wink: Drukkok meg mindig jól jönnek :wink: :wink:

Vivi helyében én is ideges lennék, mikor mi ide költöztünk, 2 hétig nem volt netünk, de nekem 2 évnek tűnt...

NÁndorka, jó pihit! :D

Adri, Gáborka már mindjárt fél éves, hogy repül az idő! :D

Pussz, jó és nyugodt éjszakát! :lol:
vickybabe

Bodzi, elfelejtettem írni, hogy ne izgulj, nincs semmi baj, látod milyen sok kis Manónál előfordult ez a "para"! Beszélgess a Kicsi babáddal sokat!

Jajj, Esztora, megijesztettél Nyunyival kapcsolatban!!!! Bízom benne, Karácsonyra kiderül, hogy semmilyen műtétre nincs is szükség!

Az oltással kapcsolatban majd később szólnék hozzá, bár érdemben nem tudok, de azért elmondom a véleményem!

Köszönöm a megnyugtatásokat a zörejjel kapcsolatban. Énn is tudom, hogy nem lesz semmi baj (Fio, radixa nem mutat ilyesmit, csak annyit, hogy az én betegségeimet hajlamos örökölni, nekem pedig csak gyors volt a szívverésem sokszor, de nem volt szervi problémám).

Vicky, csak gondoltam, hátha azért nem mondtad, mert biztosra akartál menni... :cry:

Na megyek, mert uncsi van a járókában.

Pusza

KépKép
KépKép
ragota

Sziasztok!

na írtam egy csomót és huss :twisted:

Úgyhogy most a rövidített változat:

Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek, már derűsebben látom a helyzetet. Olyan jó, hogy Ti itt vagytok az embernek :)
Pihenek sokat és "beszélgetünk" babócával.
Azért még bízom benne, hogy elkerüljük a befekvést. De persze mindent a babáért, tehát tiltakozni nem fogok, ha oda kerül a sor.

Ág,
Nekem is van szívzörejem csecsemő korom óta és semmi gondot nem okoz. Szülésnél kell valami antibiotikum, de még panaszom sem volt soha...
Úgyhogy nem lesz semmi gond!

Nándorka,
jó utat!

Vivit puszilom, Enci nagyon édes!

Háát még pedig akartam írni valamit, de elfeljetettem...
Na majd ha eszembe jut.

Kép
bodzi

Sziasztok!

Bocsánat a betolakodásért, egy jótékonysági felhívást szeretnék közölni Veletek!

Muzsikával az újszülöttekért
- jótékonysági gálakoncert a Gólyahír Egyesület javára -

Időpontja: 2007. november 03. szombat - 16h
Helyszíne: Otthon Művelődési Ház – Soroksár
Bp. XXIII. Ker. Szitás u. 112
(a Hősök terei Templomtól egy percre)

Műsorunkban felejthetetlen dallamok hangzanak fel
egyebek mellett Puccini - A bohémélet, Gounod - Faust, Donizetti - A szerelmi bájital
és Donizetti - Don Pasquale című operáiból!

Fellépnek a Magyar Állami Operaház művészei:

Cecília Loyd, Boross Csilla, Csák József, Szvétek László, Vághelyi Gábor, Ghillány Márta
Németh Mónika, Szentidai Szilvia, Töreky Katalin, Angyal Enikő, Czira Judit, Réder Katalin
Zongorán közreműködnek: Katona Anikó és Köteles Géza
„Szívből reméljük, e nemes cél érdekében sokan döntenek majd úgy, hogy részesei kívánnak lenni e remek szórakozást ígérő koncertnek, és adomány-tartalmú jegyeik megvásárlásával segítik a Gólyahír Egyesület munkáját!”
Jegyek 2007. október 1-től válthatók 2000 Ft-os áron az Operaház jegypénztáraiban, vagy elővételben a Gólyahír Egyesületnél, számlára befizetve a jegy árát 2000 Ft/fő
név megjelöléssel, (a jegyek a koncert előtt a helyszínen vehetők majd át).
Érd és Vidéke Takarékszövetkezet: 64800073 - 10705005
kkriszi

Sziasztok csajok!

Ti mivel szoktátok kicsinyíteni a képeket amit feltesztek?????? Nem tudna nekem vki egy jó programot küldeni amivel egyszerűen lehet és jó minőségű is marad???? Mert nekem a microsoft photo editort dobja be ha megnyitom a képet de az nekem nem jó vmiért.

Egyébként minden változatlan. Pocakom hol érzem hol nem. A melleim meg iszonyatos állapotot uralnak. :lol:
csipcsab

Bodzi! Ne izgulj, minden rendben lesz! Pihenj sokat!

Orsi! Nagyon édes Samu baba! Visszakaptad már Domit? Hogy telnek a napjaitok?

Marietta! Nekem is fájt a hasam, úgy mintha mindjárt megjönne! :wink: :D Én is mindig szaladgáltam a wc-re, hogy na most már biztos megjött... aztán nem. Szorítok! Én Paint-ben szoktam kicsinyíteni: kép-> nyújtás-döntés, és ott 20 vagy 30 %-ra lecsökkentem, lementem, és már rakhatom is fel. :wink:

Voltunk méreckedni: 6800 gramm, 64 centi. Azt mondta a védőnő, hogy teljesen jó. Az éjszakáink szörnyűek... Most éjszaka óránként kellett hozzá kelni, és mindig sírva ébredt... Ja, és délután, és este már én is gyakran 2 ciciből szoptatok.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Sziasztok!

Nálunk minden ok, cicik nagyok :) (sokat szurkálnak, főleg hónalj környékén? :shock: ) és a pocimat is szoktam érezni. Ma egész nap mensisen fájt a derekam. Nem nagyon, csak úgy szolidan, jelzés értékkel. Meg 2-3 napja azt vettem észre, hogy esténként, amikor már fáradtan igyekszem haza, valahogy olyan görcsölgetés, szurkálódás érzésem van. De nem mensis görcs. Aztán amikor lerakom magam pihenni, elmúlik.
12. dpo-n tartok, elvileg 5 nap múlva kéne (nem) megjönnie. Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége :).
Meg 37,2-es a reggeli hőm én mégis állandóan fázom! :shock: :shock:

Marietta, én ugyanúgy szoktam kicsitíteni a képeket ahogy Angyalkrisz, egyszerűbb megoldást nem tudok.

Ja, aki szeretne velem találkozni, holnap kint leszek a Syma Csarnokban, a "Legjobb otthon" című kiállításon a Groupama sátorban (dolgozom) :x 10-14-ig :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

PRÓBA Kép
csipcsab

Hali csajok!!

Angyalkrisz,Pinkiné!

Köszönöm a képkicsínyítős infót!! Sikerült és tényleg nagyon egyszerű!!!!! Nem akarom magam itt futtatni csak kikellett próbálnom!! :lol: :lol: :lol:

Nálam minden változatlan annyi a különbség talán hogy nem nem vagyok benne olyan biztos hogy sikerült! Olyan hülyén érzem a hasam. Valahogy biztos vagyok benne hogy megfog jönni!! Hiába mondtátok hogy neketek is iyen volt!!

Pinkiné!

Drukkolok!!!!!!

Egyébként már nem ilyen a hajam mert kedden levágattam sztem egy sokkal jobb fazont csináltattam!!! :D
csipcsab

Sziasztok!

Bocsi Csajok, de annyi program van, hogy nem érek rá jönni...

A két Orsi miatt ugrottam be gyors.

ORSIK!!!! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK NEKTEK!!!!

Remélem mindenki jól van! (Marietta csak pozitívan, semmi negatív gondolat oksi?!!!!!)

Pussszzz
szerika

Orsik!

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!

Szeri!

Megpróbálom de ma már mintha biztosabb lenne a helyzet hogy nem sikerült! :( Olyanok a cickóim mintha elkezdtek volna "leereszteni"!!!! Hát nem vagyok a toppon mint ne mondjak. És a hasam is nagyon jelezget hogy ez a rohadt pri jönni fog. :cry: :cry:
csipcsab

pri=piri
csipcsab

Sziasztok!

En is szivbol kivanok minden szepet es jot Orsijainknak!!!!!!!

Marietta,
nagyon csini vagy ezen a kepen!!!!!!!!!!!!!Kerunk az uj frizurol is!!!!! :wink: Drukkolok!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Pinkine,
sokat gondolok Rad is,hatha nem jo meg :wink: :wink: :wink: A tunetek jok :wink:

Kepzeljetek Tesom baratnojenek Anyukaja baranyhimlos lett..pedig allitolag volt....es azota talalkoztunk mar tobbszor is Ocsivel,sot Ocsi baratnojevel is,es hat Attiztak rendesen.....
Szoval most be vagyok parazva,hoyg csak nem kapja el Attim...
Most mindent kiolvastam a neten,es azt irjak,hoygha az Anya volt baranyhimlos (ergo en,es voltam),es szopizik a baba,akkor vedett lesz 6hos koraig.....jaj remelem...
Raadasul ugye egy het mulva keresztelo....akkor is jo sokan leszunk,vannak akikrol tudom,hoyg betegek,remelem addigra meggyogyulnak... :roll:

Az ejszakank tok rossz votl :( ejjel utan kb orankent kel,es 5 utantol fent van kb...most elaludt...nekem is kellene...en ugyanis ejfelkor fekudtem le :?

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
probalj meg nem agyalni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Azzal csak magadat idegesited es a dolog mar ugyis eldolt :wink: Vagy igy vagy ugy :wink: remeljuk,hogy a megfelelo iranyba :wink: :wink: :wink: :wink: Probald meg magad felkesziteni arra is,ha nem sikerul!En olyna vagyok legalabbis,hoyg minidg inkabb a rosszra keszulok fel,mert akkor meglepetes nem erhet,csak pozitiv!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon gondoilok Rad!Tudom,ez most nagyon nehez!!!De nemsokara kiderul :wink:

Kép

Kép
arwen07

Orsik,
Nagyon nagyon boldog névnapot kívánok! :lol:

Marietta,
annyira izgulok. Ennyi drukk mellett, nem lehet, hogy ne sikerült. Mindenesetre Arwennek igazat adok, készülj a rosszra aztán majd együtt örölünk :wink: :wink:

Gáborka ma alszik először a saját szobájában egyedül. Már 28-szor bent voltam nála, persze úgy alszik, mint a bunda, de akkoris olyan furi, hogy nem mellettem lesz éjjel :roll: :roll:

Kép
Kép
adrienna

Orsik:
boldog névnapot! :)

Marietta:
drukkkkk ++++++++++++++++++++

Kép
Kép
h@jni

sziasztok!

Adri, hogy sikerült a különalvás? :D

Hajni, hogy vagytok? :D

Orsik, boldog névnapot!!! :D

Pinkiné, mi a helyzet nálad? :D

Marietta, nagyon sokat jársz a fejemben és nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Bodzi, remélem, minden rendben és pihengetsz otthon! :D

Arwen, elhiszem, hogy aggódsz a bárányhimlő miatt! De próbálj meg hinni annak, hogy szoptatás alatt védett a gyerkőc!!!!!!!! :D Jó készülődést a keresztelőre! :D

Nálunk semmi extra, itthon pihengetünk kettesben apával ebben a borzalmas hidegben :D
vickybabe

Sziasztok Drága Lányok!

Nagyon köszönöm a köszöntéseket, igazán kedvesek vagytok! Hétvégén Hajdúszoboszlón voltióunk pihizni, Ákos nagyon jó kisfiú volt, bár ma elég nyűgi és tegnap este sem volt a toppon. Eléggé aggódom, nem tudom, mi lehet ez. Az egyik percben még mosolyog, aztán olyan keservesen sír fel, és nem nyugszik meg ölben sem. Tegnap este a pocakja bánthatta, de ma nem tudom, mi lehet, mert tegnap este nagynehezen kinyomta a kakit, ami piszkálhatta, és ennyi idő alatt nem gylhetett ssze annyi a kis beleiben, ami bántsa. Mindenesetre leviszem a dokinénihez, átha okosabbak leszünk..

Bodzikám:D
Nem lesz semmi gond! Pihengess sokat, és beszélgessetek továbbra is, az mindíg bejön!

Ág:D
Jaj, képzelem, hogy megijedtél...de ne aggódj, minden rendben lesz songi-bongival(pláne, ha a radix is ezt mutatja)

Esztora:D
Nem is tuudom, mit mondjak...csak annyi, hogy ha szükséged van rénk, itt vagyunk, és NYunyuival minden a legnagyobb rendben lesz.

MArietta:D
Én még mindíg nagyon drukkolok, de kérlek, ha most esetleg nem sikerült,akkor se keseredj el! Tudom,hogy unod mér, hogy erősnek kell lenned, de hamarosan mér csak annyi lesz a dolgod, hogy várd a Babádat. Nagyon sok baba-tapasztót küldök!

Arwen:D
Ne aggódj a bárányhimlő miatt, bizti nem lesz semmi gond! Sajnőlom a rossz éjszakákat, remélem, hamar tól lesztekezen!

Csajok, szerintetek ezt a csecsemőteára írt 4 hónapos korhatárt mennyire kell szigorúan venni? Mert az eddig megkérdezett védőnők fele-fele arányban azt mondták, hogy tartsam be/1-2 héttel korábban mér adható. Mert Áki pl. rengeteget csuklika vizet utálja, de nem akarok Neki minden alkalommal tápszert adni, amikor csuklik, met az inkább étel, mint ital...szüval már jó lenne, ha lassan teázhatna. Mit gondoltok, 3 és fél hósan már meg merjük próbálni a teát?

porsika

Sziasztok!

Vicky, köszi az érdeklődést :)
Meg vagyok. 14. dpo-n. A pocim szurkál rendesen, folyton olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, pedig csak egy erősebb folyás van. :oops: :oops: A cicik is még a helyükön vannak, sokszor érzek szurkálást meg viszketést. :?
Az eddigi ciklusaim 32 naposak voltak, ez azt jelenti hogy csütörtök a határidő. Majd meglátjuk.

Porsi drága, örülök hogy jól éreztétek magatokat. :) Sajnálom, hogy Áki nyügi. :cry: Biztosan megoldódik majd, ügyesek vagytok mindketten :)

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Köszönöm Lányok!
tényleg nem akarok egyenlőre beszélni róla,tudjátok amiről nem beszélünk nincs is :wink: (azért semmi mást nem szeretnék karácsonyra csak egy negatív vagy hogy mondják ct-t)

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok csajok!

Hirtelen felindulásból reggel tettem vmit!!!!!!!!

Gyötrelmesen nehéz küzdelmes 3év 4 hónap után egy ilyet tudok Nektek mutatni!!!!!!! Kép Kép

Nagyon boldog vagyok és félek hogy velem maradjon és minden rendben legyen!!!!!

Légyszi csak halk gratulákat!!!!! :D
csipcsab

Marietta! Nagyon örülök! És csak halkan gratulálok! :wink: :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?