Sziasztok!
Képzeljétek, egyszerűen reggelente 5 körül kinyílik a csipám, és nem bírok aludni tovább, pedig még húzhatnám a lóbőrt pár órát.
Ééééésss, csoda történt, az elmúlt 6 évben nem aludtam végig 1 éjszakát sem így, mint most, egyhuzamban 7 órát csicsikáltam.
Ez számomra hihetetlen.
Akella, hú, most nagyon izgi az élet nálatok, bármikor mehettek most már a kórházba, és megszülethet a kis csodátok. Pihizz és aludj, amennyit csak bírsz, mert az esemény után jódarabig nem lesz rá lehetőséged
Értesíts légyszíves, ha kibújt a kis picúrka! Boldog karácsonyt nektek!
Lujzedli, klassz kis kupa, gratulálok
De mi az, hogy neked ennyi jutott erre az évre, hát még azért van hátra pár nap ebből az évből, sok minden történhet, nem?
Anyci, hát igen, remélem, jövőre nem kapkodjuk be az összes bacit és vírust, mert már hócsukeszom tele vele.
Látom, te is szereted a Jóbarátokat.
Betty, láttam, hogy javasoltad a Bnet szerkesztésének, hogy csináljanak pár új emotikont. Nem hallgatnak rád, mi? Pedig jó lenne, én is bírnám. Írj mégegyszer, hátha...
Bridget, hát igen, az időkülönbség miatt nehéz megoldani, hogy együttlegyünk, de azért ha írsz, mi válaszolunk, csak picit többet kell várni
Az jutott eszembe, hogy amit írtál, hogy ilyenkor jó fogigátlót szedni, hogy az nem zavar be nagyon a normális hormonháztartásba? Mert attól fel is borulhat egy jól működő szervezet 2-3 hónap alatt, nem? Legalábbis én így gondolnám.
Azért az más, hogy ha mondjuk valaki állandó orvosi felügyelet alatt van, és úgy fogigátlózik, majd nekivágnak utána egy hormontámogatásos lombiknak pl-ul, mint az, aki csak úgy spontánban szeretne babásodni.
Párocskám ma már itthon lesz, remélem, sikerül rendbekapni a lakást vendégsereg-képesre, mert 24-én jönnek hozzánk anyukámék, meg anyósomék a földszintről, meg apósom anyukája, a dédikénk. Fogalmam sincs, hogy a penészbe férünk majd be ennyien ide, de mindegy
Meg anyuéknak nemrégen születtek kiskutyáik, mármint nem ők a szülők
, hanem a kutyáiknak vannak kicsinyeik, és most lehet őket elvinni, így kettőt felhoznak szentestére, mert aznap jönnek értük az új gazdik délelőtt, kariajándékok lesznek
Úgy örülök, hogy láthatom még őket egy picit, mert annyira cukkerek. Íme:
Na pusz