Új privát üzeneted érkezett!

Csillag, örülök, hogy jobban vagytok! :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Chris,

Pécs, Édesanyák útja... itt műtöttek...

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, a 2 hét indokolt bizony, ez nem számít ciklusnak, mivel ez műszeres beavatkozás révén jött vérzés. Majd ha elmúlik ez a vérzés, akkor kell kivárni, hogy megjöjjön, az már az első igazi ciklusos vérzésnek fog számítani, akkor leválik, aminek le kell, és utána az én meglátásom szerint már lehetne próbálkozni.
De neked kell igazából eldönteni, mi a jó, mikor érzed magadat és a szervezetedet késznek egy baba befogadására és megtartására!

Beze, köszönöm :)

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

CSillag,

sajnos magától beindult, gondolom a sírás meg minden miatt :( ők csak "befejeztek", megtisztítottak....

már csak híznom kellene mert vagy 2kg-ot fogytam....
eszek, vitaminok, és a drágám majd segít!!!!

Babásoknak minden jót kívánok!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
En is sajnalom a tortenteket...talan ezert mondjak,hogy a 12.hetig barmi tortenhet :( altalaban a nem eletkepes babak szoktak elmenni,bar tudom ez nem nyugtat meg teged :roll: A sirastol nem indul be ez ne beszelj butasagokat nem te voltal a hibas...szerintem te csak erezted mar :?

Tagitot azert nem kaptal mert nem voltal 12hetesnel tobb,sot regebben ennyi idosen nem is kapartak hanem meg vakumoztak az egy fokkal jobb :? A banasmodot is sajnalom :roll: szerintem rajta van a lapon ki miert van ott nem is ertem miert bannak ugy az emberrel....en 2hete vereztem ezert kellett egy egeszsegugyi kaparas de hirtelen azt sem tudtak mi lesz nalam pedig mar a mutoasztalon voltam :shock:

3honapot meg nem hulyesegbol mondjak...barki barmit mond ez a te tested es szerintem oda kell ra figyelned...hisz most volt egy vetelesed...ilyenkor igenis kell idot hagyni a mehnek regeneralodni mert ulonben a kovetezo koran erkezo baba ihatja meg a levet.Ezt most nem riogatas keppen mondom csak mert szrintem 1cikluskihagyas nem segit ezen a reszen :!:

De ajanlom figyelmedbe itt a bneten a dokik altal irt valaszokat errol a temarol:
http://www.babanet.hu/faq/terfogam10.php

vgy ezt:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekval ... alkozassal

vgy ezt:
http://www.vital.hu/themes-inter/doktor/1460

Bar en csa egyszeruen a eresoben rakerestem es itt a lista...
http://www.google.co.jp/search?sourceid ... l+varni%3f

Tobbieknek is pusza most csa Mares miatt irtam netmentes napunk van meg ma :? :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Drdága Bri,

tegnap az ágyban fekve pont ezeket az oldalakat olvastam végig :D szinte azt irtam be a keresobe mint te!!!

Nagyon kedves toled... hogy jottel... miattam.... :oops:

majd szépen összekapom magamat , drága férjem meg a család segít majd....

a bánásmódról hát igen, még a karszalag sem volt rajtam... mert annyira sürgős voltam meg szerintem annyira figyelmetlenek, még jó hogy nem lett baj mert akkor mi alapján tudják hogy ki és mi vagyok ha így sem nagyon sikerült...

szombaton reggel bejott egy doki és mondta hogy ne egyek es ne igyak... mondom neki: de már tegnap megcsinálták,,,, ja, akkor jó , mondja... -> nem vezetté rá a kartonra hogy este el kellett végezni erős vérzés miatt....

de soha nem lesz ilyen, ahogy az altató asszisztensek és a drága aranyos műtős fiú is mondta: legközelebb csak szüléskor lássanak itt :D mondtam ez nem rajtam múlik... ezt ne én akartam......

babások: nem erre koncentrálni, hanem nyugodtan otthon lenni és vigyázni babókra!!!!!

én meg majd jövök a két csíkosommal mihamarabb :D

pusssssszi és millió ölelés mindenkinek

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Vagyok ám csak most meg időm nincs,havazin van nálunk is :D

Mares annyira sajnálom,nincs igazság :(

Csibuc te kis hamis :D GRATULÁLOK DRÁGA!!!!!!!!!!!!!!!

Recon kicsi lány neked is szívből GRATULÁLOK!!!!!!!

Betty ez szuper akkor előbb kapod vissza kis bogyóidat!!! :D :D :D Akkor ez az utólagos kari ajándékotok :D

Bridget én is így vagyok mostanában ahogy te,annyit kell futkosnom hogy a popóm hagyom el :? Ha meg lenne időm egy picit akkor párom lóg a gépen és mire feltápászkodna innen addigra mennem is kell tovább.Szóval idő nuku meg néha kedv is nuku 8) De ilyen jó hírekre jó benézni :D

Csillag jó hogy jobban vagytok :D Ezek a fránya bacik idén nem hagytak titeket békén :evil:

Többieket ölelem és puszilom!!!!

Kép
anyci

Sziasztok Lányok!

Gyorsan jelentkezem, mert valószínűleg egy darabig nem tudok jönni.Sokat nem tudtam visszaolvasni.

Betty sajnálom, hogy nem sikerült, de tudom a következő hónap sikeres lesz, nagyon drukkolok!

Reconnak és Csibuknak gratulálok!

Bridget szorítok továbbra is nagyon!

Csillag remélem Ti is jól vagytok!

A többieknek is hatalmas puszi és ölelés!

Mi jól vagyunk, már holnap leszünk 39 hetesek. Apa szabin lesz így nem férek majd a géphez, illetve nem tudjuk mikor bújik ki ez a kicsi lány, akire már annyira vágyunk :lol:

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Nagyon Boldog Kisbabában Gazdag Új Évet Kívánok Mindenkinek!

Kép
Kép
akella

Akella szia!!! :D Aztán ha megérkezik a kis csaj szólj ám valahogy :!: :wink:
NEKTEK IS BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Kép
anyci

Akella
minyá szülsz... :shock: 1 hét :!:
Boldog karit nektek, és BUÉK :!: Vigyázzatok magatokra :!: :D

Mares
privit megkaptam, válaszolni fogok, de most sietek, mert anyu melóhelyéről írok :!: :wink:

Anyci 8)

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty 8) Na mi a helyzet :wink: :?: Kép

Kép
anyci

sziasztok!

Mares, nagyon sajnálom a történteket. Fel a fejjel és csak előre nézz! Sajnos ami megtörtént, az megtörtént... :cry:
Kívánom, hogy hamar túltedd magad rajta.

Mindenkinek puszi!
Moziba megyünk, nem nagyon érek rá... De a nagy rohangálások közepette azért mindig benézek, csak most írni nincs annyi időm. :roll:

chrissy81

Sziasztok!

Gratula az új kismamiknak!!!!
Mares: sajnálom,nem tudok mást írni.
Rólam: csak egy kép:
Kép

Nekem csak ennyi jutott erre az évre!!!!
lujzedli

Lujzikám
Kép

Kép
anyci

Lujzi
aztaa, de ügyi vagy :!: :shock: Nem semmi, gratulálok a díjhoz :!: :wink:
Már a mátrixba is elmehetnél operátornak :lol:

Chrissy
jó mozit nektek :!: Mit néztek :?:

Mares
privi ment..

Anyci 8)
Kép

Többieknek hatalmas cupp :!: Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi, Betty:-)
lujzedli

Mares
Nem tudom azt olvastad-e,hogy 2-3honapig ilyenkor jo fogigatlot szedni es utana megint ngyobb esellyel indulsz(doki mondta ezt is)
Es orulok,hogy nem vetted rosszneven az "okoskodasomat" :wink:

Anyci
Ne is mond...en is epp beugrottam az a baj mikor kelek intezni kene a dolgokat meni ide oda :roll: es mire jonnek akkor addigra nincs senki...most meg ha ilyenkor jovok mar nincs senki pedig csak fel 5 van :?

Akella
Koszi 8) Marcsak 8nap huuhaaa :shock: tudositast kerunk am :!: :wink:

Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!!!

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Képzeljétek, egyszerűen reggelente 5 körül kinyílik a csipám, és nem bírok aludni tovább, pedig még húzhatnám a lóbőrt pár órát. :roll: Ééééésss, csoda történt, az elmúlt 6 évben nem aludtam végig 1 éjszakát sem így, mint most, egyhuzamban 7 órát csicsikáltam. :shock: Ez számomra hihetetlen. :lol:

Akella, hú, most nagyon izgi az élet nálatok, bármikor mehettek most már a kórházba, és megszülethet a kis csodátok. Pihizz és aludj, amennyit csak bírsz, mert az esemény után jódarabig nem lesz rá lehetőséged :wink: Értesíts légyszíves, ha kibújt a kis picúrka! Boldog karácsonyt nektek!

Lujzedli, klassz kis kupa, gratulálok :) De mi az, hogy neked ennyi jutott erre az évre, hát még azért van hátra pár nap ebből az évből, sok minden történhet, nem? :wink:

Anyci, hát igen, remélem, jövőre nem kapkodjuk be az összes bacit és vírust, mert már hócsukeszom tele vele. :twisted:
Látom, te is szereted a Jóbarátokat. :lol:

Betty, láttam, hogy javasoltad a Bnet szerkesztésének, hogy csináljanak pár új emotikont. Nem hallgatnak rád, mi? Pedig jó lenne, én is bírnám. Írj mégegyszer, hátha... :D

Bridget, hát igen, az időkülönbség miatt nehéz megoldani, hogy együttlegyünk, de azért ha írsz, mi válaszolunk, csak picit többet kell várni :)
Az jutott eszembe, hogy amit írtál, hogy ilyenkor jó fogigátlót szedni, hogy az nem zavar be nagyon a normális hormonháztartásba? Mert attól fel is borulhat egy jól működő szervezet 2-3 hónap alatt, nem? Legalábbis én így gondolnám. :roll: Azért az más, hogy ha mondjuk valaki állandó orvosi felügyelet alatt van, és úgy fogigátlózik, majd nekivágnak utána egy hormontámogatásos lombiknak pl-ul, mint az, aki csak úgy spontánban szeretne babásodni. 8)

Párocskám ma már itthon lesz, remélem, sikerül rendbekapni a lakást vendégsereg-képesre, mert 24-én jönnek hozzánk anyukámék, meg anyósomék a földszintről, meg apósom anyukája, a dédikénk. Fogalmam sincs, hogy a penészbe férünk majd be ennyien ide, de mindegy :lol:
Meg anyuéknak nemrégen születtek kiskutyáik, mármint nem ők a szülők :lol: , hanem a kutyáiknak vannak kicsinyeik, és most lehet őket elvinni, így kettőt felhoznak szentestére, mert aznap jönnek értük az új gazdik délelőtt, kariajándékok lesznek :) Úgy örülök, hogy láthatom még őket egy picit, mert annyira cukkerek. Íme:

Kép

Na pusz

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Sziasztok!

Betty,hú már csak 7 nap és itt a nagy nap :!: :D

Bridget,hát igen ez az időeltolódás átka,de ne aggódj azért így is tudunk írni egymásnak csak nem egyszerre :wink: Karácsonykor majd pihizel addig meg futsz még pár kört aztán nyugi lesz :D

Csillag hát engem is egyre korábban kidob az ágyam :shock: Viszont ha itthon van párom akkor már kissé később kelek mert olyan jól alszok mellette,mert olyan mint egy nagy plüss nyuszi(na ezt nem félre érteni :!: )és valahogy húz vissza az ágyikó :D
Jövőre már tuti kihagy bennetek a baci had,mert idén 10 évre előre az összeset benyeltétek :wink:
Imádom a Jó barátokat :lol: :lol: Ahányszor ismétlik annyiszor megnézem,de most majd meg lesz dvd-n az egész,így annyiszor nézhetem ahányszor akarom :lol:
Jaj de zabálni valók ezek a kutymók :D :D Milyen fajták?

Pusszantyú mindenkinek!

Kép
anyci

Anyci, pincsik. :) Nyusziapu biztosan fincsi plüssös lehet :lol:

esthajnalcsillag

Azok nagyon aranyos kutyák,igazi kis ölebek :D
Naná jó kis fincsi plüssös :wink: :lol:

Kép
anyci

Sziasztok!!!

CSillag,

kutyik nagyon édesek, nekem sajna api lakásba nem engedi ....:(

lujzi

operator, ez a nem semmi díj, nekem is a Matrix jutott eszembe , mint Betty-nek :D

Bri,

fogigatlot nem mondta, csak hogy majd ugye kontroll meg mikor lehet megint probalkozni kerdesre jott a 3 honap valasz....

na futok fuleszetre, talan vegre kiderul mitol " cuppog" a fulem :D

puszka, delutan leszek, coooook

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Csillag
Ezt it olvastam valami dokitol veteles utan 2-3honapig fogigatlo...alitolag mivel nem redszeres a szedes ettol meg nem borul fel! :wink: es ugye vetelni az meber nem evente 2-3szor szokott szal teljesen mas mint nekunk lombikosoknak...nekunk amugy is azert van hogy leallitsak a hormonjainkat es aztan mestersegesen nagy lorugas...ez meg 1szeri alkalom nekik. de minnya megkeresem a linket 8)

http://www.babanet.hu/faq/terfogam10.php

Kérdés:
A 9. héten elhalt az első terhességem. Műszeresen fejezték be. Azóta a menstruációm előtt 4-5 nappal rózsaszínes, majd bordós-barnás vérzésem van, ami azelőtt sosem fordult elő. Hőmérőzök is reggel, peteérésem kb. a ciklus közepétől emelkedő görbéből ítélve van. A "rendes" menstruációm első napján - mint eddig egész életemben is - erősen görcsölök. Az elővérzésekkor egyáltalán semmim nem fáj.
De akkor ez mi? Most először próbálkoztunk (4 hónap után) a teherbeeséssel, de nem jött össze. Köze lehet a kettőnek egymáshoz?
Válasz:
Leírása alapján egyrészt feltehető, hogy lezajlott egy kisebb gyulladás, és valószínű az is, hogy hormonálisan még nem állt helyre minden. Az orvosok által vetélés után tanácsolt 3-6 hónap egy optimista jóslat és a biológiai minimumot jelzi, amitől őrült nagy egyéni eltérések lehetnek.
Amit én az Ön helyében tennék: megbízható, ciklust jól stabilizáló fogamzásgátlót szednék 2-3 cikluson át. Utána a "gereblye visszacsapásához" hasonlóan megnő a fogamzási valószínűség. Az ilyen rövid távú szedésnél mellékhatásoktól nem kell tartani, a módszert a meddőség kezelésében elfogadottan használják. A fogamzásgátlókat eredetileg Pincus meddőség ellenei szerként kezdte kutatni...
És főleg: türelem, mert a spontán vetélés önmagában is jelezte, hogy nem minden volt készen a várandós állapotra...
Dr. Nagy László

Anyci
Ne is mond most fejeztem be a blogom potlasat 3orat irtam kepet feltolteni stb....ahh na megyek aludni... :roll:

Mares
Vegulis en sem hallottam meg a fogigatlo szedeset veteles utan de biztos megkerdeznem a dokimat ha arrol lenne szo :roll:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Jó reggelt!

Mares, szerintem beszéld meg a dokiddal, hogy ő mit javasol...
Én is nehezen tudom elképzelni, hogy azonnal engedi a próbálkozást. Biztosan szüksége van a szervezetednek némi időre, hogy helyreálljon a dolog. De a fogi gátló nem lehet rossz...

chrissy81

Bridget, hát pont ez az, amit most bemásoltál, vagyis ennek a csajszinak hormonálisan felborult a háztartása, hiszen pecsételt, vérzett ciklus közben. De Maresnak nincs ilyen, legalábbis még egyenlőre, mert sajna ilyen is előfordulhat (persze remélem nem fog), mint írta is a dokker, hogy ciklust stabilizálónak javasolta a fogigátlót. De akinek normális a ciklusa, rendben van, azt minek felborítani esetleg egy fogigátló szedésével? Főképp mondom, hogy spontánozni fognak. És látod azt is írta a doki, hogy mindenkinél más és más az idő, míg helyreáll a szervezete, én sem azt írtam, hogy most azonnal csapjanak a lecsóba, mert az valóban felelőtlenség lenne, hanem hogy várja meg az első igazi ciklust, figyelgesse magát, és úgyis mennie kell kontrollra, ahol feltételezem, megnézik UH-gal is, ott pedig látszik, mennyire regenerálódott a méhe, milyen vastag a méhfal, stb. Tehát az is látszani fog, hogy egy esetleges terhesség megmaradhat-e, be tud-e ágyazódni úgy a baba, hogy ne váljon le a méhlepény, biztosan és erősen tartson.

Mares, neked mindenképpen javaslom, hogy szedj terhesvitamint, sokat segít, és gyorsítja a gyógyulást :wink: , meg persze ha mész kontrollra, beszélgess a dokiddal, hogy mit javasol miután megvizsgált, lehet-e már kezdenetek, mert te minél hamarabb szeretnéd. Ő fogja látni és tudni, mit tegyél :)

Pusz

esthajnalcsillag

Anyci
jah, már csak 1 hét :lol: 8)

Ehcs
nagyon édik ezek a kis kutyikák :!:
Igen, írtam a szerkesztőibe, amikor alakítgatták, egy pár észrevételt, mi nem tetszik, meg hogy ha már ilyen nagy átalakítás van, nem-e tudnának több emotikont tenni oldalra, mert jó lenne :arrow: de erre még nem kaptam választ :roll:

betty615

Sziasztok Lányok!!!

Jaj, annyira édesek vagytok mert minden jó szónak örülök :D
boldog vagyok ha jöhetek hozzátok!!! :oops:

[/b]bri

olvastam a cikket én is, mert ugye ilyenkor mindent elolvasok :D majd megkérdem a dokit január 5-én akkor megyek kontroll-ra mert akkorra volt is időpontom....

csillag

igen, szedem tovább a terhes vitamint, ahogy eddig ez alatt a pár hét alatt is, bár mikor a kórház ból hazajöttem nem akartam, de elkezdtem ismét, meg a C-vitamint, E-vitamint, Folsavat, próbálom felturbózni magamat meg eszek rendesen...

A rossz hír: nemrég voltam fülészeten, mert fülem zúg és cuppog, egy hete a doki leszívta mert volt benne váladék, most is ezt tette, most fájt is nagyon, meg tett bele krémet meg csíkot, fülcseppet javasolt és szíve szerint kétnaponta leszívná mert a bacik ne pangjanak ott bent, ha gond van az ügyeletre kell mennem, kontroll hétfőn :D

szóval mondhatni nincs elég bajom, már csak néha van pár csepp vér, ma voltam már kint, autóztam, de valami mindig jön :D biztos ez az év végi ajándék-dömping :D tutti jó kislány voltam ebben az évben :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Bridget,amit bemásoltál az nagyon tanulságos nekem mert én is így vagyok 3 hónapja,menzi előtt 3-4-5 napig szmötyi van és utána jön meg és marhára görcsölök.Dokimnak ezt nem mondtam mert azt hittem normális és úgy látszik még se az.Lehet nekem is hancúrbogyót kéne szednem? :shock:
Jó szunyálást :wink: :!:

Mares nekem 6 hónapot javasolt az orvosom,de nekem nagyobb is volt a terhességem,végül megegyeztünk 3 hónapban de még mindig sehol senki.Jó nálam szerintem ugyan az van mint az említett kis nőnél.Dokim azt mondta csak türelem jönni fog ha jönni akar és semmi rágörcsölés!

Betty vágod a centit? :wink:

Kép
anyci

Anyuci,

igen, tudom semmi9 görcs, :D próbálom én, de drágám is már nagyon ki van éhezve... most hogy tudja hogy spontán is összejöhet még jobban szeretné, de persze ellenáll, mert tudja hogy 2 hétig no-sex, ... főleg amíg van kis pecsételés....

most csak a fülem legyen már jó mert így 60 éves süket maminak érzem magamat :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

hopsz, anyucit írtam... elnézést..... :oops:

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares
jobbulást a fülednek :!: :wink:
Ezek után már csak jó jöhet :!:

Anyci
Most nem igazán vágom a centit, most ilyen, vagy sikerül, vagy nem alapon vagyok...mert hát az nem jött be, hogy tuti sikerült :lol: úgyhogy váltottam most hozzáállást, talán ez lesz a jó :wink:

betty615

Bettym,

eszel iszol jókat karikor, tutti jó táp-talaj lesz a picurkának :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares,akkor ha már végre lehet tuti kilő a Marsra téged a párod :lol: :lol:
Fülednek jobbulást :!:
Nincs semmi baj,hívhatsz anyucinak is :wink: :lol: :lol:

Betty,lehet most ez a taktika fog beválni :wink: Karácsonykor legalább kikapcsolsz így nem arra gondolsz :!:

Kép
anyci

Anyci,

reméem is hogy kilő :D csak abból még nem lehet semmi, ugye, vigyázni kell majd......

néha jó is ha az ember nem hall, legalább nem hall meg dolgokat :D bár lassan jön a drágám és tőle csak jót hallhatok :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, jobbulást a fülednek. Szerintem is jó,ha kihagytok 3 hónapot, de persze nektek kell döntenetek.

Betty, drukkok mennek továbbra is!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

BEze,

szeirntem kihagyunk, ne aggódjatok, addig legalább élvezem a házaséletet :D sokat kirándulunk majd, már a nyári 5 napos nyaralást is lefoglaltuk most, Pula-ba, ez lett drágám "kari" ajándéka .....( babó helyett....)

jóéjt, menek apihoz bujcsizni bedugaszolt fránya fülemmel :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Maresz örülök, hogy a hangulatod jobb egy picit már... az orvos nem ajánlotta a fülgyertyát? Nekünk nagyon bevált, teljesen kiszedte a cuccost a fülből, pedig 2x felvágás előtt álltunk, de jót tett. Sztem kérdezz rá azzal nem veszíthetsz...

Ma voltam dokinál, nálunk minden rendben...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Irtam erre eltunt :evil: pedig elkuldtem :shock:
A lenyeg ebben a 4sorban van...

"Amit én az Ön helyében tennék: megbízható, ciklust jól stabilizáló fogamzásgátlót szednék 2-3 cikluson át. Utána a "gereblye visszacsapásához" hasonlóan megnő a fogamzási valószínűség. Az ilyen rövid távú szedésnél mellékhatásoktól nem kell tartani, a módszert a meddőség kezelésében elfogadottan használják. A fogamzásgátlókat eredetileg Pincus meddőség ellenei szerként kezdte kutatni... "

Csillag
Nem kell egyetertsunk a dolgokban.Mint irtam eloszor hallottam errol a dologrol de mindenkeppen erdekes infonak talalom. :idea:

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!!!!

Baba,

örülök, hogy minden rendben van, de így is lesz én így érzem!!!

Bri,

én is a cikkben olvastam erről, majd meglátjuk.....

Jaj, ki kéne vennem a dugaszt a fülemből, tiszta parázok tőle :D mint mindig.... de nem volt valami jó az éjszaka... néha ráfeküdtem és fájt....

ma lesz karifa állítás, meg forralt boros este, most már hivatalosan is alkoholba folytom bánatom... - > nem ám, de hát itt a karácsony, egy pohár kellemesen fűszeres forralt borocska csak jobban melegíti szívemet!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Jó reggelt!

Mares, örülök, hogy jobb a kedved! :)
A bor nem árthat!

Nálunk minden ok, kicsit pörgősebbek a napok, így kari előtt... Sok elintéznivalóm maradt még a hétre, de ma megpróbálok jönni!

Ha vkinek van kedve, kukkolja már meg a hőmet. Mit szóltok?

Mindenkit ölelek. Jövök!

chrissy81

Chrissy,

persze hogy jobb, mást nem tehetek, karácsonyt elrontani ezért nem szeretnék!!!

és ma még midig nega a teszted???? ma megnézed azért este ???

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a gratulákat:) Csináltam vonalzót, újra pozitívan állok a dolgokhoz:)

Mares

Nagyon sajnálom ami történt Veled! Nekem 6 hónapot ajánlottak, nem mondom hogy teljesen kivártam mert 4 hónap után esélyt adtunk a babának, de "jobban" a 6 hónap után próbálkoztunk. :wink:

Csibuc

Gratula Neked!!!
recon

recon

persze, lesz majd valami.... :D csak ma délutánra kicsit ilyen sírós kedvem van... sztem lehet most jött ki rajtam, meg itt vannak az ünnepek... franc...

de te vigyázz magadra meg a picurkára és sok sok pussszantás hogy nagyra nőjön :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares, nem néztem még ma lh-t. Majd 7 körül. Tegnap 2 csíkos volt, de nem kifejezett pozi...
Kiderül, hogy erősödik-e...

Szinte látom magam előtt, hogy ma még mindenki mint a fejvesztett rohangál, hogy holnapra minden meglegyen! Én is reggeltől most értem haza, pedig azt hittem, hogy ma már nem lesz sok dolgom! És tessék... elment a napom.

Most kicsit pakolászok, meg ajándékokat csomagolok, közben megnézem az Igazából szerelmet. Juj, de jó! Szeretem ezt a filmet, igazi karácsonyi hangulatom lesz tőle!

Mindenkinek pusz!

chrissy81

Sziasztok Lányok!

Nem olvastam még vissza, de bugrottam, hogy Kellemes Karácsonyi
Ünnepeket kívánjak nektek!

http://www.youtube.com/watch?v=RxxHwf4Q ... L&index=54

Mares: Nagyon sajnálom ami történt veled! Nagy ölelést küldök neked!

Puszi Mindenkinek!

Kép
babicsek

Jé, mennyire nincs itt senki.
De hát érthető is, mindenkinek ezer a dolga :D

Remélem leányzók azért jól vagytok! :D

Nem tudom, hogy alakul a holnap ezért én inkább most kívánok mindenkinek nagyon boldog KARÁCSONYT!
Érezzétek jól magatokat, pihenjetek sokat és szóljon ez az ünnep tényleg a szeretetről és a békességről!

Ölelés és puszi Nektek!

chrissy81

Áldott, békés Karácsonyt és boldog, egészségben és gyermekáldásban gazdag Új Évet kívánok Mindannyiótoknak!

Kép
zsuzska30

.........és magamnak! :wink:
zsuzska30

Sziasztok!

Boldog karácsonyt kívánunk mindenkinek!

http://www.loonapix.com/images/34665107

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Zsuzska :D szijjja :D

Mindenkinek kellemes békés boldog karácsonyt kívánunk :!: :!:
Betty, Tomi

Kép

betty615

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?