pintyus, köszönöm kérdésed, jól vagyok. pocakom növöget szépen.
hétfőn megyek dokihoz, szerintem akkor lesz uh is és nagyon remélem, hogy megmutatja magát a picuri
nati, elvileg van akinek már a 12. héten meg tudják mondani (az mondjuk fiú volt), de pl. férjem nagybátyjáéknak a 28. hétig kellett várni! én remélem hétfőn megtudom
ja, és igen, elvileg 3d-n jobban látszik.
a genetikai uh meg az, amikor leméregetik a csontjai hosszát, meg ilyenek. azt a 18. héten csinálják, a 16. heti afp után.
mindjárt teszek fel képet a 12. hetiről.
pintyus, mi tegnapelőtt ettünk héjában sült krumplit hagymával meg fokhagymás tejfölös szósszal
kisvirág, én is tutira vettem hogy meg fog jönni, mert minden tünet megvolt, egyet leszámítva, a derékfájást...
nati, nagyon sajnálom!
manocska na végre!!! de, hiányoltunk ám sokan!!!
kilók... én már vagy négyet felszedtem...
jenny, tegnap senki nem küldte el, mert többen megkérdeztük, hogy megkaptad-e már, de nem válaszoltál... és nem is volt érdemes kétségbeesned. BABÁD VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! és most valld be, ha nem így lett volna, akkor nem is írsz??????? mert akkor pláne jó, hogy poz. lett
pintyus, az változó, hogy a nyaki redőt mivel nézik. van olyan doki, aki nem is csinál hüvelyi uh-t...
magdolnam, nati kérdezte hogy mikor mutatja ki a 3d a baba nemét én meg pont ebben a hozzászólásomban válaszolok.
és most húzok aludni mert hulla vagyok... jó éjt!