Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bea, hogy elrepült ez pár hónap, nemsokára megláthatod a kisbabádad, nagyon irigyellek. :wink: Nekem még 7 hosszú hónap.
Azért várj még azzal a szüléssel egy kicsit. Egyébként hagyományosra készülsz vagy valami alternatív szülésre? Jársz terhes tornára? Sajnos nálunk nincs pedig kipróbálnám.

Nika, nem akarom ijesztgetni a barátnődet. Nekünk is tágulat volt a probléma, de sajnos olyan nagy fokú, hogy nem is mondtak értéket. A Czeizel dr. szerint genetikai eredetű volt. Szóval nem csak fertőzés okozhatja sajnos. De náluk biztos nem lesz baj!

Plútó, mi lesz velünk nélküled egy hétig? :cry: Tessék gyakran üzenni, hogy mi van veletek!

Málna és a többiek???
üdv mindenkinek Mamen
mamen

Bocsi Mamen!
Ha feltépem a sebeket. Lemaradtam valahol tudom, hogy elvesztettél egy babát. Neked mikor fedezték fel a tágulatot?

Kép
nika04

Mamen!
Ha nem akarsz ne írj inkább róla én barom nema karok feszülséget neked bocs tárgytalan

Kép
nika04

Sziasztok!

Bea!
Örülök,hogy 1-2 fokkal jobban vagy :D

Candi!
Örülök,hogy túl vagy a műtéten és jól vagy.+a probláma is meg lett szüntetve,ugyhogy szabad az út a baba előtt :D :D

Meli!
Ne aggódj a hajhullás miatt.Nekem pl.most terhesség alatt teljesen megállt,pedig előtte hullott.A babád biztos jó helyen van,és kedden te is meggyőződhetsz erről.

Kis_Plutó!
"Aranyos"Anyósod van.Ha már nem segít legalább csendben maradhatna.Azért üzenj,hogy mi van veletek,és szorítunk a hétfői genetikához.Biztos minden rendben lesz.

Hoppá!
Ne aggódj,a te dokid is olyan jó hírekkel fog szolgálni,mint Anyusziszié.

Mamen!
Gratulálok a vonalzóhoz,meg a 9.héthez :D

Nika!
Sajna ehhez a témához nem tudok hozzászolni. :( De kívánom,hogy ne legyen semmi gond.

Vikike!
Gratulálok a 3 gyerkőchöz.Jól összebeszéltetek :D :D
Szerintem nyugodtan szedheted újra a vitamint.

Vvviki!
Szerintem nem érdemes várni egy évig.Menj el a dokidhoz,és mond azt,hogy már 1 éve próbálkoztok.1-2 kivizsgálás nem fog ártani.

Akit most kihagytam puszilom :)

Rólam annyit,hogy tegnap voltam ismételt vérvételen.Ma lesz meg az eredmény.Kíváncsi vagyok,mennyit javult a vérképem a vastól.Ha nem javult,akkor sajna injekció.Járok kismamatornára.+ma lesz a nyitott szülőszoba előadás,és megyünk látogatni is,hacsak nem lesz szülés dömping az osztályon.

KépKép
takido

Szia Nika!

Semmi baj, már jól vagyok. Sőt, itt van a pocimban egy babó, aki új reményt ad. Szóval nekem 16 hetesen derült ki, azt mondták, hogy ez a legkorábbi, mert előbb nem látni rendesen. A C. dr szerint ekkor még csak a genetikai eredetűt lehet kimutatni. A fertőzésest a 20. héttől és lett volna más baja is( nyitott gerinc...). Ha genetikai lenne a barátnődnél gondolom előbb is észrevették volna. Viszont ha a toxoplazmát nézték (gondolom) a többi vírust is.( Ez a TORCH, nekem is most nézték) Azt is kizárhatja, akkor nem tudom. Sajnos még az orvosok is csak találgatnak.
Még kérdezz nyugodtan csak nem akarom a többieket untatni.
Mamen
mamen

szia Mamen!
Köszi közben ajánlottam neki az Elvesztettem a babámat topikot.
bocsi mégegyszer.
A téma ugrik.

Takido!
Írj beszámolót a szülőszobáról. Tegnap én is voltam terhes tornán. Kár,hgoy 1 héten csak egyszer van nálunk.

Puszi Mindenkinek

Kép
nika04

Szisztok,ma még csak egész nap lézendtem,elugrok az ebédért,aztán kellene dolgozni is végre valamit...ma nem én leszek a munka hőse :D

Kép Kép
meli1118

gyors életjel, még megvagyok

kezdek kikészülni a munkától
alig bírom
a 2,5 munkakör eddig sem volt fáklyásmenet, de így terhesen kibírhatatlan
délután egyre már teljesen kész vagyok
és tök sokat hibázom
de persze a munka megvár, így nyűglődhetek vele tovább
hétfőn este fél kilenkor, kedden fél hétkor estem haza
tegnap kicsit gyorsabb voltam, már fél hatkor a kanapén nyögtem

és még három hónapot kell így kibírnom, amíg visszajön a kolléganőm GYEDRŐL, akit helyettesítek

tényleg nem tudom, hogy fogom kibírni

persze emellett meg féltem a helyemet, nem nagyon akarom, hogy felvegyenek mellém már most valakit, csak ha minden part szakad

ráadásul reggel még a róka is meglepett

na jó, befejeztem a nyavalygást, megyek vissza gályázni

mindenkinek puszi

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Meli

Mintha egy kicsit többet dolgoznál... :evil: Biztos a hormonok tombolnak,és túlteng benned az energia...De azért óvatosan!!
A hajhullás a terhesség alatt megáll.Sőt.Majd a szülés,pontosabban a szoptatás befejezése után kezd majd el megint hullani.
Nem megyünk a hétvégén a Tiszához.
Szüret lesz ,meg nekem suli.Le is maradok a szüretről...olyan szomorú vagyok :wink: :lol:

Gabi

Jó fej az anyósod...
Várjuk majd a híreket!Vigyázz magadra!

Bea

Ezt meg honnan vetted?Igaz,hogy van amikor nincs kedvem írni...
Az az igazság,hogy most nincs időm.Két napig nincs bölcsi és Máté itthon van velem.
Tegnap is egész délelőtt vásárolni voltunk,vettem neki egy csomó téli cuccot.Délután játszótéren voltunk ,este meg anyuékhoz vittem át,mert Apával két év után végre eljutottunk moziba.Nagyon jó volt!
Ma délelött kertészkedtünk,de szegény elég elesett,mert egy kicsit taknyos.Állandóan felmászott az ölemben, úgyhogy inkább csak bujciztunk egész délelőtt.
Most alszik,ilyenkor ülök csak a gép elé.
Azért a 31.hét körül még ne nagyon akarj szülni,az még elég gáz! A 36.héttől már nem számít koraszülöttnek.Előtte még mindenféle gyógyszereket adnak neki pl.tüdőérlelőt...

Homeos gyógyszert kkipróbáltad?Jobban vagy már?
Mit vásároltatok?

Mamen

Szép a vonalzód!

Takidó

Milyen injekció?Milyen volt a szülőszoba?Apa is veled volt?

Nika

Miért ajánlottad a másik topikot?!Ugye nem?!

Muszkuru

Te egy kicsit sokat vállalsz,vagy nem?!
Gondolom multi ahol dolgozol...
Ott csak az eredmények számítanak.De neked már más a fontos!Ne hagyd magad kizsigerelni!

Na megyek egy kicsit teszek-veszek,szöszmötölök amíg a takonypóc alszik :wink:

málna2162

Anyu nem sokára hozza az árut,úgyhogy elpárolgok mára!!!

Ági,nagyon sajnálom,hogy így megvisel a róka és ennyi a munkád!!!!!De gondolj arra,hogy nem kell már sokáig dolgoznod és utána jön a kis édesed!!!!!!!Szerintem neked is kisfiad lesz,én úgy érzem!!!!!!!!!!!!!Puszillak!!!!

Alig várom,hogy este legyen!!!Alig dolgoztam ma még valamit,mégis halálosan fáradt vagyok :? puszika

Kép Kép
meli1118

Szia Málna!!!!!!!!!!!!!!!!Én nem teljesítek már úgy,mint 3 hete!!!!!!!!!!!!!Oda a pörgés,oda a kedv is.....de itt vagyok ez a lényeg és óvatoskodok....nem emelek,minimálisan hajlongok,de tudom magamról,hogy ha otthon lennék,sem dolgoznék kevesebbet!!!!!!De vigyázok!!!!Szegény Máté beteg?????Szeretgetsd meg jó nagyon,küldök neki egy gyógypuszit!!!!!!!!!!!
Neked megint suli????Én meg azt nem bírnám,amit te csinálsz!Háztartás,gyerek,suli...nem nem én eleget tanultam.....puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!
Teljesen normális,hogy fáradékonyabb vagy az átlagosnál.

Muszkuru!
Ne hajtsd túl magad.Azzal nem teszel jót senkinek,max.főnöknek,de most nem ő a legfontosabb.

Málna!
A szülőszoba látogatás csak este lesz,ugyhogy leghamarabb holnap tudok róla beszámolni.Egyébként Apa is elkísér.
Jobbulást Máténak.Megértem,hogy szomorú vagy,amiért lemaradsz a szüretről.én is úgy mentem volna.
Az injekció a vérszegénység miatt kell,és sajna már tudom,hogy kell.Szedtem a vasat,de ennek ellenére is inkább csak romlott a vérképem,ahelyett,hogy javult volna,ugyhogy jövő héten kezdem az injekció kúrát.(vas)

KépKép
takido

Sziasztok!

Málna, jobbulást Máténak! Van már új autód?

Musz, ne dolgozz annyit és vigyázz magatokra!

Takido, várjuk a beszámolót. Milyen gyakran fogsz szurit kapni?

Meli, írtam pü-t, megkaptad?

üdv Mamen
mamen

Meli, megkaptam :lol: Ne aggódj!!! puszi e
mamen

Málna!
még nem vesztette el a babáját csak megijedt. S ott vannak agykamra tágulatos esetek. Szeret elébe menni a dolgoknak.
A sógornőméknél is volt ilyen Zsófit hétfőn viszik kontrollra, mert 5mm vel született s sajnos nő neki, de 1 éves korára elnőheti.

Jobbulást Máténak!

TAKIDO!
nyugi örülj neki, hogy észrevették. A táplálkozásról nem mondtak semmit, hogy több vastartalmú kajákat egyél? Kávét teát ne igyál, mert a koffein oldja a vasat.
A kismamáknál a vashiány elég gyakori esett.

Musz, Meli!
Vigyázzatok magatokra most a baba a legfontosabb+ Te.
Tudom fontos a munkahely most kaptam én is egy telefont, hogy mikor akarok visszajönni, mondtam 2 éves ez a max. Megkérdezték előbb 1 éves kora után. Mondtam, hogy nem hiszem, attól függ hogy érzem magam otthon, bár én maradjon anyuka minél tovább otthon elven vagyok.

Kép
nika04

Sziasztok!
Látom fél három óta sehol senki :(

Ki mit csinál a hétvégén?
Mi lagziba megyünk uncsi tesómékhoz. Majd pihi pihi.
Angoloznom is kéne mert megyek nyelvvizsgázni nov.11-én.
bár ha egy nő terhes nem nagyon tud már ekkora hassal másra koncentrálni.

Takido!
Vasban gazdag ételek:spenót, savanyú káposzta, olajos magvak, gomba, zabpehely, hüvelyesek,mák, dió,napraforgó, mandula, aszalt gyümölcsök, petrezselyem, szója.

Figyelem: a vashiány pótlása hosszabb időt vesz igénybe, ezért célszerű két-három hónapon át is odafigyelni az étrend összeállitására!

Milyen volt a szülőszobalátogatás?

Mamen.
Hogy vagytok?

Málna!
Hogy van Máté a kis takonypóc?
Többiek?

Kép
nika04

Sziasztok!!Csak egy gyors bekukK!! :roll:
Ma rengeteg dolgunk van!Be kell vásásrolni,meg a Polgármesteri Hivatalba is kell menni,meg a Barátnőmhöz a kórházba!Babalátgatóba!!A Schleckerben voltunk Ádinak a babafürdetőszereket,pelenkákat,hintőport,vizhőmérőt,stb.......beszerezni!Ez egy nagyon jól bevált márka a tesóméknál!Ha bejön,maradok ennél!!Majd meglátjuk...............!Kinnt Nmetországban szeretik,de nemtudom,hogy itthon milyen szinten piszkálnak bele a dolgokba!!Volt már olyanra is példa,hogy amikor a Tesóm a FIXIES pelust használta,akkor a lámpafény fele tette a Tesóm a két féle pelust (a német minőséget,meg a magyart)Sajna azt láttuk,hogy a németbe gyönyörűen elvolt dolgozva a vatta,a magyarba,meg csomóban állt a vatta!!de ezt az összehasonlitgatást azért csinálta a Tesóm,mert valamiért nemigazán volt a magyar FIXIES-el megelégedve!!Na,erről ennyit!!A pelusról meg még annyit,hogy tegnap csak a Pamrers-ből láttunk újszülötteknek valót (2-5kilóig),meg a Huggies-től!Na,megyek gyorsan megreggelizek,aztán indulás!!Estefele ha tduok még jövök!!Ma jön a Sógorom kinntről,hozza a rengeteg "cuccot" Ádinak!Szóval ma itt teljes lesz a káosz!!ha tudok jövök még!Pszi mindenkinek!!Szép napot!! :lol:

Kép
bea27

Jó reggelt mindenkinek!

Nika, én is vártam tegnap, hogy valaki írjon már, de úgy látszik mindenki nagyon elfoglalt. Persze megértem őket, amíg én is dolgoztam nem sok időm volt. Most meg nem tudok mit kezdeni magammal. Ma elmegyek anyukámékhoz, holnap pedig "csak csajok buli" lesz a batátnőmnél. (1 babás, 2 terhes és egy single.) :wink:
Köszi kérdésed, jól vagyunk. Hogy el ne kiabáljam, múlik az émelygés, csak akkor van ha sokat eszem. Sajnos délelőtt nem vagyok éhes, viszont mire kész az ebéd kopog a szemem. Szóval erre figyelnem kell.
Te kívánós voltál az elején? Vagy most? De jó neked, mész lagziba. Én nagyon szeretem őket. Gondolom terhesen egy kicsit fárasztóbb lesz, de azért jó szórakozást! :lol: A tánccal csak óvatosan. :wink: Igaz a kolléganőm szülés előtt két héttel még táncolt a lagzinkon. Na megyek készülődni, üdv Mamen
mamen

Sziasztok!

Bea!
Már biztos izgatott vagy a "cuccok"miatt.Látom nem fogsz ma unatkozni.Nem írtál arról,.hogy hogy vagy,remélem azért,mert már sokkal jobban :)

Nika!
Köszönöm,hogy ezeket leírtad.Kimondottan nem kaptam ezzel kapcsolatban instrukciókat.

Mamen!
Tudtommal 2-3 naponta kell mennem szurira,de majd jövő héten többet tudok.
A szülőszoba látogatásról:egy 2 órás előadással kezdődött,amit egy nőgyógyász,és egy szülésznő tartott.Nagyon érdekes volt,és persze elég tartalmas.Jó sok információt ránkzúdítottak.Utána kisebb csoportokban mentünk fel a szülészetre,Apukákkal együtt.Megnéztük a vajúdót,és a szülőszobákat(pont nem volt szülés)és azt a helységet,ahol a kisbabát ellátják,szépen fel van újítva az egész.A szülésznő nagyon szimpatikus volt,jó lenne őt kifogni szüléskor.Bár a többieket is dícsérte. :D

Többiek hol vagytok?

KépKép
takido

Nika!
Jó mulatást a lagziba :D

KépKép
takido

Mamen!
Az elején nem voltam kívánós kb. 23 héttől fogva reggel délben este dobos torta.
Ez azóta is tart, de visszafogom magam. Most a lagziba bepótolom, dobos tortát viszünk :)
1 szelet egy nap elég. Másra nem.
Az elején én is kevesebbet ettem, de amióta megmozdult állandóan éhes vagyok olyan, hogy jól laktam sose eszek s arra gondolok, hogy mit eszek legközelebb. Pedig még dolgozom, lefoglalom magam. Mi lenne velem ha otthon lennék. Már gurulnék. Így is haladunk a tökéletes alak felé tudjátok mi az a gömb.
Jó csajos bulit nincs is ennél jobb!

Bea!
Olyan jó neked vásárolgatsz. Én is már tervezgetem gondolatban a gyereksarkot nézegetem a honlapokat, újságokat. Ez is kéne az is kéne. Ebben a nagyválasztékban el lehet veszni.

Takido!
Szülőszoba bemutatás nálunk nem volt a szülés felkészítőn se. De elmondták, hogy néz ki.
A vasban gazda étrendre én is figyelek, mert ez a leggyakoribb előforduló vérkép probléma.
Én a fogorvossal vagyok hadilábon még mindig nem voltam. Nem akarok elmenni. Bár érzékenyebbek, 1 éve lagzim elött rendbe rakattam,de kitudja tele a gatya, pedig tudom sok baj okozója lehet.

Többiek? Hétvége?

Kép
nika04

Itt vagyok, most egy kicsit bővebben.

Igen, Málna, jól sejted, multi - a fogkrémnagyhatalom :lol:
Tegnap azért akadtam ki, mert rádöbbentem, hogy 2005-ös adatokkal töltöttem fel egy 140 soros tábla mind a 12 oszlopát.
Majdnem sírva fakadtam.
Ez is a kapkodásnak köszönhető, hogy rossz riportot húztam le, és nem ellenőriztem az évszámot.
Szóval csakis magamnak köszönhettem.
Mikor mondtam Editnek - ő a HR-es a főnököm, hogy igaz, hogy készre csináltam hétfőn, de kezdhetem az egészet előről, majdnem bedőlt a szekrénybe :lol:
De megértő volt, csak az volt a kérése, hogy mielőbb legyen kész, mert már rég lejárt a határidőnk...

Meli, még nem is írtam, annyira tetszett, olyan jó volt olvasni a boldog soraidat, ahogy nem bírtad magadban tartani :D :D :D
Kis Boszi, szóval fiút jüsolsz :D
Apa lányt szeretne, ezért én, hogy kiegyenlített legyen a helyzet, fiút. November 20-án remélem kiderül :roll:

Andi, remélem már teljesen jól vagy, és mielőbb jössz a beszámolóval. A letapadást nem igazán értem, mit takar :shock:
De a lényeg az, hogy meggyógyítottak :D

Bea, tetszett a pelenkatesztelés. Én már vettem újszülöttre való pelust - nem bírtam ki, akciós volt :oops:

Dóri, nekem a májat javasolta a doki vasforrásnak. Amit furcsállottam, mert elvileg tiltják tőle a várandósokat, de a múltkor apa azt evett és beleturkáltam az övébe.
Ha szereted, és csak kicsit eszel belőle, szerintem segíthet.

Gabi, igazad van, végül is a te rókádnak már réges régen csomagolnia kellett. :D
Akkor én az enyémet az önként jelentkezők felé orientálom :D Sziszi, Anna, Vvviki, vigyázzatok vele, mert nagyon ragaszkodó :D

Mamen, nálam pont fordítva van, ha nem eszem, akkor émelygek. Ezért állandóan eszem.
Nem tudom, mi a rosszabb, az émelygés, vagy a majdani fogyókúra :?

Edina, jó mulatást a lagziban!
Nyelvvizsga miatt ne aggódj, majd Bertold súg :wink:

Én nem tervezek semmi különöset a hétvégére,
hát 3 hónapja a társadalmi életem erősen a nullához konvergál...
Szombaton lenne a nagy őszi autós klubtalálkozónk - illetve lesz is, csak nélkülem... :cry:
Nem merek elmenni, 180 km az út, egy repülőtéren a semmi közepén...
És azt hiszem a tavaszit is ki kell hagynom a jól ismert okok miatt :wink: :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!

Csak egy kicsit keseregni, és kiereszteni a gőzt jöttem.
Tegnap írtam,hogy Máté náthás.Estére egyik percről a másikre 40°-os láza lett,és össze-vissza beszélt.Belenéztem a szájába, mert nem akart inni,és akkor látom,hogy megint tüszős a mandulája.Felhívtam a gyerekorvost negyed 7-kor,hogy jöjjön ki és nézze meg Mátét.(hozzá teszem,hogy a bő 2 év alatt 3-szor volt kint nálunk,tehát nem nyaggatjuk mindennel) .Közölte,hogy Ő most nem tud kijönni mert fodrászhoz megy...Azt hittem nem hallok jól.Nem akartam mondani neki,hogy a k...anyjába menjen!
Nyílván neki is van magánélete amibe Én nem szólhatok bele,de amikor elmondom,hogy mi a baj és tudja,hogy nem fog tudni kijönni akkor legalább hazudott volna valami mást.Mondjuk,hogy éppen Szombathelyen van,vagy mit tudom én.
Olyan gyomor idegem lett,hogy onnantól kezdve egész éjjel a porcelán busz vezettem,meg reggel is.
Reggel levittük az orvoshoz,most szegény kap megint egy csomó gyógyszert.Kikértem a gyerek kartonját és a doktornő nem értette,hogy miért keresek másik gyerekorvost...CSAK!Volt a válasz,gondolkodjon.Őrüljön neki,hogy nem jelentem fel a megyei szakfelügyelőnél...véletlenül Apa ismeri

Megyek mert felébredt szegénykém.

málna2162

Málna, nagyon sajnálom a történteket.

Tudom, hogy hülyén hangzik és kivitelezhetetlen, de próbálj megnyugodni, Máténak most nyugodt anyukára van szüksége.

Szegény manó, jobbulást kívánok neki.

A doki pedig nem normális. Aki így gondolkodik, ne menjen orvosnak. Sejthette, hogy nem egy kis köhögés miatt "zaklatod".

Én a saját kartonomat hoztam el az előző háziorvosomtól.
Már akkor is pipa voltam, amikor a rendelés kezdetekor annyi volt a beteg a váróban, hogy nem volt szabad szék, és ő késett fél órát (de nem azért, mert betegnél volt, ezt tisztáztuk a többi felháborodott beteggel, akik gyakrabban járnak oda, és sűrűn tapasztalták ugyanezt.)

És amikor beért, belibbent egy orvoslátogató, és simán besétált a rendelőbe. Fél órát tuti elvoltak odabent, mikor végre az orvoslátogató kijött, az első beteg ment volna be, de szólt a csaj, hogy még ne, mert még visszamegy, csak hoz valamit a kocsijából...

Mire sorra kerültem, azt is elfelejtettem, hogy beteg vagyok, annyira dühös voltam, hogy rögtön a kartonomat kértem. És amikor a doki értetlenkedett, én bizony szépen elmagyaráztam, hogy miért.

Azóta új dokim van, aki mellesleg a cég üzemorvosa, és egy hang panaszom sincs rá. :D
(Amikor mondtam neki, hogy babát tervezünk, rögtön csinált EKG-t, mondván, hogy ez majd kelleni fog - pedig akkor még a gyerek a holdban volt :D )

Csak az a baj, hogy kevesen veszik a bátorságot és a fáradtságot, hogy hozzánk hasonlóan lépjenek.

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!

Málna,nagyon sajnálom!!!!!Őrület,ami ebben az országban van....bocs,de akkora a közöny a másik iránt,hogy teljesen elképesztő!!!!Vigyázz a kicsi drágádra és hamarosan jobban lesz....kicsit rémisztő lehetett,hogy össze-vissza beszélt.....

Musz,akkor te is kicsit figyelmetlen vagy.....én is csak kicsit lettem szétszórt,mióta babás vagyok......mindent elfelejtek :oops: Én most nagyon jó étvággyal rendelkezem,de csak ma,eddig kimondottan étvágytalan voltam.....de nem baj,nem szabad azzal foglalkozni,hogy hány kiló jön fel és milyen nehéz lesz leadni,amíg a pici egészséges,addig minden OK!!!!!!De fura,hogy Csaba kislányt szeretne,az én ismerőseim közül minden férj(az enyém is)először fiút és aztán kislányt....tudod,a nagy báty majd vigyáz a kishugira :lol:

Nika,jó lagzizást és dobostortázást.....én nem tudom,hogy ez a dolog nálam kívánósság vagy tudatosság,de én még akkor eldöntöttem,hogy minden nap eszem valamilyen halat,amikor a kismaszat még csak terv volt és érdekes,hogy szombat óta tudom,hogy lakik benn valaki,de 2 hete mindig halat ennék....ezen a héten minden nap ette vagy tonhalat,vagy heringet.....és olyan jól esik....apa tegnap elment bevásárolni és hozott 10 halkonzervet :lol:
Törődik velünk a drágám :lol:

Mamen,jó csajos bulit!!!!!Igyatok fini gyümölcsleveket és rúgjatok ki a hámból :lol: :lol: Olyan kár,hogy a barátnőim közül senki sem terhes most,jó lenne együtt várni a kicsiket(ill.az unokatesóm terhes,3 héttel előttem szül,de ő Pesten él és ritkán talizunk :cry: )

Dóri,sajnálom,hogy injekcióra kell járnod!!!De hamar túlleszel ezen is és mindjárt itt a dec.és megszületik Gerda!!!!!!!!!

Beácskám,meggyógyultál??????Remélem minden rendben!!!!!!Én is szívesen vásárolgatnék már babacuccokat,de én még nem merek....

Candi,remélem jól vagy és hamarosan jössz!!!!!

Mindenkit nagyon puszilok!!!!!

Kép Kép
meli1118

Szaisztok.

Ördög alszik...Végre

Én meg azt hiszem eresztek magamnak egy nagy kád vizet és zsupsz :wink:

Bea

Izgi már vásárolgatni,ugye?
Egy kicsit szakmai lennék.(A cég ahol dolgoztam forgalmaz pelenkákat is)
Szóval,amit a pelenkában látsz az nem az el nem dolgozott vatta.
Ha nem az a neve,hogy :absorbens.Az szívja fel a nedvességet.Minél több van benne annál nagyobb a nedvszívó képessége.Az a baj,ha kevés van benne.
nem akartam okoskodni.
Nem érdekel a pelus amit egyszer ajánlottam?Van nálam pár db minta elküldöm,aztán majd kipróbáljátok.
(Tuti,hogy én semmi mást nem fogok venni a következő babának.)

MAmen

jó bulit

Nika

Nektek is jó szórakozást.

Takido

Vas...Nem vagyok biztos benne,de ha jól tudom akkor a vasat pl,nem szabad narancslével bevenni....Vagy pont fordítva?!Kérdezd meg az orvososd,vagy a védőnőt.
Valamelyik igaz :oops:

Muszkuru

Azért jó,hogy van aki megértő.De azért csak lassan....

Meli

Pusz.Jó gesztenyézést :wink:

málna2162

helló Mindenkinek !

megérkeztem !!!

nagyon jó volt a kommunikációs tréning !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok!Megjöttek a Sógoromék!!Megkaptam mindent!! :lol: Nagyon jó érzés,hogy már MINDEN megvan Ádinak,és IGY már nyugodtabb vagyok,hogy AKÁRMIKOR jöhet!! :wink: De nem sürgetem!!
Egyedül a baldahin maradt le a kiságyról a tartójával együtt!!
Még jövőhéten megvesszük a komódot,pelenkázóval,meg a hordozót,meg egy "gizda" kisruhát,amibe majd kihozzuk a kórházból,és ennyi!
Holnap rakjuk össze a kiságyat!Akkor már beletesszük a matracot,felhúzom az ágynemre a huzatot,és kész!!Ma már tudok a szoptatós párnával is aludni!(Ez tök jó!!) :D
Ma voltunk a Barátnőmnél a babáját meglesni,és nagyon-nagyon szép kislányka!! :D
Candinak holnap veszik ki a varratokat!Bár még sokat nemtud ülni,de ha megy dolgozni,TUTI benéz ide,és tart "élmény"beszámolót!
Na,azthiszem mára ennyi,mert nagyon fáradt vagyok!!
Mindenkinek szép estét!Puszi!

Kép
bea27

helló Mindenkinek !

hol vagytok ??????

imádom a dobos tortát !!!!!!!

Meli, pihenj sokat !!!!!!!!!! felbecsülhetetlen érték lakik benned !!!

küldjetek nekem is rókát !!!!!!!

vvviki

Málna
az a doktornő inkább hajtogasson kishajót a diplomájából !!!
az ilyen nem gyerekorvosnak való !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
inkább börtönőrnek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x

apukám egyszer egy orvost majdnem átemelt az asztalon, szerencsére anyukám még idején lefogta
akkor a "kedves " doktor úr a húgom életével játszott !!!

vvviki

Sziasztok lányok asszonyok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Bár ennyi hozzászólást nem tudtam vissza olvasni, nagyon érdekel a témátok.
Magamról annyit, hogy kislányom születését követően 11 évet kellett várnunk a következő babára.
Mindenféle módszert kipróbáltunk, mivel semmi szervi problémát, elváltozást nem találtak az orvosok egyikünknél sem. Folyamatosan jártunk uh-ra, vérvételre, hogy pontosan meglehessen állapítani a peteérést, ami sem nekem sem a pénztárcámnak nem tett jót, mivel magán dokihoz jártam.
De sajnos ez sem hozott segítséget. Kezdtünk bele nyugodni, hogy nekünk csak egy gyermeket szánt a sors, utolsó szalmaszálként kipróbáltunk egy ismerősöm által javasolt dolgot,amivel kapcsolatban kikértem az orvosom véleményét nagyon rendes volt, mert mikor megkérdeztem a véleményét, mondhatta volna, hogy nagy hülyeség, de nem tette. Azt mondta 99% megbízhatóságú. Amivel otthon nyugodt körülmények között tudod megállapítani, hogy van-e peteérésed, tüszőrepedésed, fogamzó képes vagy, vagy sem. Segítségével egy hónapon belül kismama lettem. ", ráadásul kisfiú, amit szerettünk volna az első kislány után. A baba nemét is valamilyen szinten befolyásolni lehet vele, a biológiát alapul véve. Ez elég rég volt, mert a baba most töltötte az első évét, azóta is fogi gátlóként használom minden gond nélkül.

Ha valakit érdekel, szívesen írok róla bővebben, csak nem akartalak benneteket untatni, bár így is hosszura sikerült.

Sziasztok

stöpszli
stöpszli

hol vagytok ???????

vvviki

Hello,

Stöpszli, leírhatod nyugodtan, mi ez a "csodaszer", biztosan mindenkit érdekel, úgyhogy nem is kell privit írnod. Jöhet a közös oldalra. Bár, meg kell, hogy mondjam, minden oldalra feltetted a történeteteket, és mindegyik téma nagyon érdekel, ez így kicsit furcsa nekem. De ha tényleg ennyire kedves vagy, várjuk a részletes leírást.

Málna, nem csodálom, hogy dokit váltottatok, én is ezt tettem volna.

Bea, tök jó lehet, hogy már megvan egy csomó cuccotok. Imádom a bébiillatot a lakásban. Mindenhol babaszag, isteni lehet. Főleg, ha már gügyögő baba is lesz a szobájában. :wink:

Meli, kismamik, használjátok ki a jó időt, amíg süt a napocska, legyetek sokat a jó levegőn. Remélem jól vagytok!

Puszilok mindenkit, Candit is.

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Kata!

Bocs, azt nem tudtam, hogy mindenki minden témában ír.
Azt hittem, hogy egy max kettő, azért írtam több helyre.

Melyik a közös oldal?
Még nagyon kezdő vagyok és nem tudom.
Előre is köszi a segítséget.

Szia
Stöpszli
stöpszli

Ide írd be, EZ itt a közös oldal, nekünk.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok!

Muszkuru!
Akkor majdnem egy hónap múlva megtudod,hogy ki volt a rókafelelős :D
Valóban jó a máj a vas miatt,és szoktam is enni :)

Málna!
Remélem Máté már jobban van.A dokin nem csodálom,hogy kiakadtál :twisted:

Bea!
Jó gyönyörködést a gyerekcuccokba :D

Hoppá!
Mi a hétvégi program?

Vvviki!
Örülök,hogy jó volt a kommunikációs tréning :P

Szia Stöpszli!
Kíváncsian várjuk a csodamódszert :)

KépKép
takido

hát igen, az a csodás babaillat, annál nincs is szebb a világon

csodálatos idő volt ma !!!!
holnap megyünk a párommal pecázni, klassz lesz !
nagyon fáradékony vagyok hetek óta, öregszem :lol:

Málna
Máté hogy van ??????
most olvastam, hogy Rubint Réka sem kapta meg a megfelelő kezelést a kórházban és nem sok választotta el a legrosszabbtól

vvviki

Muszkuru
ugye nekem is küldesz majd egy vörösszőrűt ???

vvviki

az én anyósom decemberben jön haza külföldről, még sosem találkoztam vele, rengeteget beszéltünk már telefonon
aranyos és kedves, megértő
a sógorom volt feleségét még ma is nagyon kedveli, pedig ő hagyta ott a fiát
remélem, hogy engem is fog majd szeretni

vvviki

Látom ma senki nem jön, nem jött. Én is csak bekukkantok, meg megyünk jégkorongmeccsre.

Ne haljon ki a topic!!

Kép

Kép

hoppá

helló !!!!

hol vagytok ???????????????

vvviki

Sziasztok!
Gyors életjel :wink:
Szóval végre rend van a szobánkban, már úgy vártam. Hát még a lakásban lesz mit csinálni mire végleges lesz mindenhol a rend, de ez már semmi.
Holnap szorítsatok nekünk, remélem minden rendben lesz.

Dóri
Nekem Adri sokszor szedett vasat. Mindíg c-vitaminnal kellett szedni, mert az segíti a felszívódást, és gyümölcslével. Teával nem szabad!!!!!

Stöpszli
üdv köztünk! Gratulálok a pocaklakódhoz, és várjuk a csodamódaszert.

na, majd holnap bővebben, most megyek szépítkezni :wink:

Jó éjszakát:Gabi 19+4

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt Mindenkinek!Ne mondjátok,hogy én vagyok az első ma!!??
Mi van veletek csajok??
Hol vagytok??
Málna?
Dóri?
Meli??
A Candi nem jön ma még azthiszem,mert még orvoshoz kell mennie délután!Talán majd holnap már jön!
Muszkuru??

Kép
bea27

Jó reggelet!

Takidó

Gabip is megerősített benne,hogy C vitaminnal együtt kell bevenni a vasat.Szóval a narancslével,jól emlékeztem.

Gyorsan magunkról.
Elég zűrös éjszakáink és nappalaink voltak.Bíztam benne,hogyha éjszaka nem tudott aludni, akkor majd napközben bepótolja.Máté nem így gondolta...
Sajnos a szájában szépen kialakult, a tűszők miatt egy herpesz vírus is.Volt a vírusnak 12 óra előnye... :twisted: Ja és mindennek a tetejében jön a két hátsó foga :shock: Se enni,se inni nem tudott.A gyógyszer bevétel is kész őrület volt.
Aztán tegnap reggel megivott 2 dl kakaót,megevett 4 Danoninót!Aztán egésznap megint semmi.Este mikor jöttünk haza anyuéktól,már úgy nézett ki mint egy kiszáradt sivatagi utazó. :shock:
Sajnos ott már elfogyott a türelmem.Kiabáltam,összepakoltam a cuccait és mondtam neki,hogy mivel nem iszk és nem eszik semmit,megyünk a kórházba.A doktorbácsi beköti a pillangót (branült,azon keresztül kapta nyáron a gyógyszert,meg első este az infúziót,nem igazán fűzi hozzá jó emlék...)és akkor majd kénytelen lesz inni,meg enni.Szegénykém úgy betojt,hogy hozta a tányérját,hogy csináljak neki vacsit.2 vajas-mézes kiflit evett meg,és két pohár teát ivott.
Eléggé meglepődtem,de ezek szerint a tegnapi nem evés, és ivás mögött ,volt már egy kis hiszti is.
Fél 10-kor lefeküdt elénekeltük a Bóbitát,majd utána Ő egyedül, és elaludt.Cumi nélkül...A herpeszek miatt nem tudott cumizni,tegnap este amikor oda adtam neki az alváshoz,közölte,hogy dobjam ki mert nem kell.
Negyed 9-kor kelt fel.Végig aludta az éjszakát.Bevágta a kakaóját és most reggelizik.Azt hiszem gyógyulunk. :wink:

Hoppá
:wink:

Nekem is fura volt,hogy a csodamódszert minden oldalra felrakta Stöpszli...
Aztán tegnap olvastam,hogy igazábóla csodaszer olyan minta a mini mikrószkóp (a PG/53),csak lényegesen drágább... :shock: Szóval reklám...
De azóta nem is reagált sehova.Na mind1.
Mi maradunk a hagyományos módszernél :lol: :wink:

Mennem kell,majd még benézek!
Puszi mindenkinek!!

málna2162

Sziasztok!

Bea!
Bocs,hogy nem válaszoltam az üzenetedre,de lemerült a telefonom,és csak tegnap este vettem észre.Kopp-kopp-kopp remélhetőleg nincs semmi gond.Holnap megyek dokihoz.
Kigyönyörkedted magad a gyerekholmikban?

Kis_plutó!
Örülök,hogy kezd helyre kerülni minden nálatok.legalább így lesz időd pihenni :D Drukkolok a mai vizsgálathoz,de ne izgulj,minden rendben lesz.
És köszönöm a C-vitamin infót.Bár amit én szedtem vasat,az rágótabletta volt,vagyis mindenféle lötty nélkül kellett bevenni.

Málna!
Hatásos volt a trükköd :) Örülök,hogy Máté kezd a gyógyulás útjára lépni :D
Neked is köszönöm a C-vitaminos infót :)

Hoppá!
Milyen volt a hokimeccs?

Vvviki!
Biztos szeretni fog Anyósod téged is :D

Candi!
Már nagyon várjuk,hogy jelentkezz :P

KépKép
takido

Sziasztok!!!!!!

Málna,örülök,hogy Máté jobban van!!!!!Jól ráijesztettél....de legalább már eszik...az a "csodamódszer"szerintem is jó kis reklám volt.....és valóban,ha valakinek egyszer összejön,akkor mindegy,hogy hány féle módszert próbált ki,ha meg nem jön össze,akkor meg mindegy ki mit mond,egyik módszer olyan,mint a másik....kicsit értelmetlen vagyok ma :lol:

Bea!!!!!Hogy bírjátok az időjárásváltozást????Én folyton fázom,apa nem ismer rám,most is több ruha van rajtam,mint télen szokott :shock: :shock: a kezem is jégcsap,pedig én azt hittem,hogy a terhes nők nem fáznak,de most,hogy 23 napja fenn a hőm,na igen...fázós lettem...

Ma reggel csináltam még egy tesztet,mert eltelt egy hét az utolsó óta és előbb feljött a teszt-csík,mint a kontroll-csík.....szóval nagyon terhes vagyok :lol: :lol: éjszaka már sokszor felébredek,főleg a mellem fáj és fordulnom kell.....azelőtt mindig hason aludtam,de most sokszor kényelmetlen.....ez van,mindent a bébike érdekében....holnap megyünk dokihoz,este fél 6-ra!!!!!!Ha hazaérünk mindenképpen jelezni fogok!!!!

Gabi örülök,hogy minden kész!!!!!Akkor mostmár többet kellene pihenned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kata,neked mikor lehet újra próbálkozni???????Remélem hamar összejön,tudod továbbra is :úgy maradni utána,nem fürdeni!!!!!!!!!!!Puszillak

Mindenkit puszilok!!!!!Ha voltam dokinál csinálok vonalzót is,már kitaláltam milyen legyen!!!!!!!!!!!!!!!

Kép Kép
meli1118

Jó reggelt mindenkinek :D

A hétvégém jól telt, még főztem is, többféle kaját, remélem szerdáig kitartanak, és lustizhatok.

Szombaton anyuéknál voltam, (nyúlgyerek edzőtáborban :D ) és ellógtunk vásárolni, nem is tudom mikor mentünk így hármasban, anyu, az öcsém, meg én. Kb gyerekkorunkban. Az meg már jó régen volt...

Vasárnap pedig kanapékúra és főzés.

Ma elég nehéz volt megszakítani a nagy semmittevést, és bejönni dolgozni...

Nagyon várom már a hosszú hétvégét.

Vvviki, küldöm a vöröset, pénteken már fel is ajánlottam nektek :wink:

Hihi, Málna, nem vagy szívbajos :D De bejött :D
Én még el sem tudom képzelni, mi lesz, ha beteg lesz a gyerekem.
Ha nyúlgyerek beteg, már attól is teljesen kivagyok. Szerencsére még semmi komoly baja nem volt, de rohantam már vele kétszer is lélekszakadva orvoshoz.
Szóval tuti nem fog semmi ötletes eszembe jutni, csak állok felette bénultan, hogy kéééérlek egyéééél és igyááál :roll:

Meli, szerintem te vagy minden tesztgyártó és forgalmazó álma :D
Mostmár (a 60. után...) elhiszed végre, hogy babát vársz? :D

Bea, milyen az a "gizda" ruha? :shock:

Musz

KépKép
muszkuru

helló !

hogy vagytok ?

Málna
kisfiad hogy van ?

már megint úgy érzem, mintha meg akarna jönni piri
5 napja múlt el, mit akar már megint ?

vvviki

Helló!!!!!!

Ági,nem 60,még csak a 6. :lol: :lol: de most el is fogyott a készlet,szóval valszeg ezzel befejezem.....eddig majdnem mind különböző volt,ezért nem kedvezek egy gyártónak sem túlságosan :lol: Igazán szorgalmas vagy....ennyit főzni!!!!!sokat vagy még rosszul???Mit csináltok a hosszú hétvégén???Várj,kitalálom:kanapé???? :lol: :lol: Én is nagyon jót pihentem tegnap délután,ki sem keltünk az ágyból :oops:

Viki,szerintem el kellene menned a dokihoz.....ennyit mensizni....

Esztike,mi volt csütörtökön?????Megyek MSN-re,kereslek!!!

Kép Kép
meli1118

Vvviki, sz olyan érzés, mintha meg akarna jönni, lehet PÉ is, nem?
Vagy ez még túl korai lenne?
Amúgy meg szoktad érezni a PÉt?

Meli, igen, a rosszullét még itt van, most ott tartok, hogy nem merek köhögni...nehogy kellemetlen következménye legyen :shock:
De az aktuális szuperterhességi könyvemben azt olvastam, hogy a 14. hétre szűnnek a panaszok. És a levertség, és a fáradtság, és a rosszullétek tova... és a kismama újra enegikus, stb
Szóval most csütörtök...ámen

Musz

KépKép
muszkuru

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?