Itt vagyok, most egy kicsit bővebben.
Igen, Málna, jól sejted, multi - a fogkrémnagyhatalom
Tegnap azért akadtam ki, mert rádöbbentem, hogy 2005-ös adatokkal töltöttem fel egy 140 soros tábla mind a 12 oszlopát.
Majdnem sírva fakadtam.
Ez is a kapkodásnak köszönhető, hogy rossz riportot húztam le, és nem ellenőriztem az évszámot.
Szóval csakis magamnak köszönhettem.
Mikor mondtam Editnek - ő a HR-es a főnököm, hogy igaz, hogy készre csináltam hétfőn, de kezdhetem az egészet előről, majdnem bedőlt a szekrénybe
De megértő volt, csak az volt a kérése, hogy mielőbb legyen kész, mert már rég lejárt a határidőnk...
Meli, még nem is írtam, annyira tetszett, olyan jó volt olvasni a boldog soraidat, ahogy nem bírtad magadban tartani
Kis Boszi, szóval fiút jüsolsz
Apa lányt szeretne, ezért én, hogy kiegyenlített legyen a helyzet, fiút. November 20-án remélem kiderül
Andi, remélem már teljesen jól vagy, és mielőbb jössz a beszámolóval. A letapadást nem igazán értem, mit takar
De a lényeg az, hogy meggyógyítottak
Bea, tetszett a pelenkatesztelés. Én már vettem újszülöttre való pelust - nem bírtam ki, akciós volt
Dóri, nekem a májat javasolta a doki vasforrásnak. Amit furcsállottam, mert elvileg tiltják tőle a várandósokat, de a múltkor apa azt evett és beleturkáltam az övébe.
Ha szereted, és csak kicsit eszel belőle, szerintem segíthet.
Gabi, igazad van, végül is a te rókádnak már réges régen csomagolnia kellett.
Akkor én az enyémet az önként jelentkezők felé orientálom
Sziszi, Anna, Vvviki, vigyázzatok vele, mert nagyon ragaszkodó
Mamen, nálam pont fordítva van, ha nem eszem, akkor émelygek. Ezért állandóan eszem.
Nem tudom, mi a rosszabb, az émelygés, vagy a majdani fogyókúra
Edina, jó mulatást a lagziban!
Nyelvvizsga miatt ne aggódj, majd Bertold súg
Én nem tervezek semmi különöset a hétvégére,
hát 3 hónapja a társadalmi életem erősen a nullához konvergál...
Szombaton lenne a nagy őszi autós klubtalálkozónk - illetve lesz is, csak nélkülem...
Nem merek elmenni, 180 km az út, egy repülőtéren a semmi közepén...
És azt hiszem a tavaszit is ki kell hagynom a jól ismert okok miatt