Új privát üzeneted érkezett!

Kata,
Mi történt? Megjött? Vagy teszteltél?

Reni,
Köszi :D
Vendég

PANDÁCSKA!

A lényeg ultrahangos :D
m. reni

Megjött, illetve még csak kicsit, de holnap, vagy holnapután meg fog jönni rendesn. Ez tuti. :cry: :cry: :cry: :cry:
katata

Kata, reménykedj még egy kicsit! volt aki vérezgetett, és mégis sikerült neki (Reni, te is, nem?)
még szorítok nektek+++++++++++++
Tudom, hogy milyen rossz baba nélkül, és hogy milyen érzés mindig csak várni rá: ezért ha megtehetném, és már lenne saját gyerekem, én segítenék, és kihordanám más babáját! Ahogy petesejtet is szívesen adnék, nagyon rossz lehet, ha még ez sem megy....

Kép
domo

Kata,
Reni és vérezgetett! Azért még drukkolok neked a kevés vérzés még nem biztos hogy rosszat jelent bár megértem hogy te így gondolod :(
Vendég

Reni is nem Reni és :oops:
Vendég

Sziasztok!
Kata! Még ne add fel! Drukkolok nagyon!!
Én képet nem tudok felrakni, mert nagyok. De ha Kicsiboris mlesz olyan aranyos és felteszi akkor küldök neki. Küldök egy ilyen volt és ilyen lettet.
Ági! Nagyon jól birta. Szépen megült néha forgolódott, de hát ennyi kell. Még nevetgélt is. Kapott játékokat és beszéltünk hozzá, hogy minél kevesebbet mozogjon.
Hogy álltok a karácsonyi vásárlással?
Mi ma befejeztük, mindenkinek megvettük amit akartunk.
bgyöngyi

Pandácska! Köszike, megkaptam a privit, de már Kicsiborisnak elküldtem a képet.
Legközelebb téged kérlek meg.
Jó éjt mindenkinek
bgyöngyi

katata!

Pandácska,és Domo jól emélkeznek!Én is véreztem!!!!Biztos emlékszel!!!!!!VAn még remény!!!!!!!!
m. reni

katata,++++++
bbilona

Kata!
Nagyon sajnálom! Nehogy feladd nekem! Egy kicsit pihenjetek, aztán a következő biztosan sikerülni fog.

Én nem hordanám ki más babáját, mert sajnos tudom hogy milyen érzés az, amikor mocorognak a pocakomban a babácskák és aztán egyszer csak vége. Iszonyatosan hiányoznak.
Viszont azt is remélem, hogy vannak emberek, akik a kihordott babájukról le tudnak mondani, hiszen így sikerülhet örökbe fogadni és lehet, hogy csak így lehet majd kisbabánk.
tücsökbogár

Lányok,
aranyosak vagytok, de ha én barnázok,akkor nekem mindig megjön. Sajnos. :cry: :cry: Már szétbőgtem az agyam tegnap.

Ráadásul képzeljétek, túlzásba vittem a kötést. Mióta vége az egyetemen ennek a szemeszternekvolt, hogy napokig, egész nap kötöttem. Inhülyvegyulladásom lett, a jobb kézfejem rettenetes fáj.Nem vettem komolyan, pedig már napok óta fájdogált, de én csak kötöttem tovább. Utánanéztem a neten és tuti ügyesen összehoztam egy inhüvelygyulladást. Minden tünet stimmel, sőt találtam egy cikket,ami pont arról szól, hogy ha a családnak kötünk sokat karácsonyra vigyázzunk erre. :? A legjobb módszer,ha pihentetjük,fáslizzuk,meg gélt kenünk rá. Szerencsére van itthonolyan krém, amit a neten ajánlanak is, így kenem vele, de fáj.Nem tudok szinte semmit megfogni a jobb kezemmel, most is csak bal kézzel írok, mert nagyon fáj, meg kímélem is. Volt valamelyikőtüknek ilyen? Meddig tart vajon? :roll: :?
katata

Kata, nagyon sajnálom :( :( :(
Nem ismerem az előzményeidet, de nem akartok picit pihenni? Nem sokat, csak 1-2 hónapot?

Az ínhüvelygyulladás el tud húzódni, de ha pihenteted rendesen a kezed, akkor akár pár nap alatt is megszűnhet a fájdalom.
dóri797

Gyöngyi,
Ok :wink:

Kata,
:( És még a kezed is... :( Most hány sejtes babákat kaptál vissza?

Párom szerdán megy intézni a házassági okmányokat mert postán kérelmet kell írni és mire elküldik addigra lehet már Dokra itt lesz csak nerm a párom nevén :roll:
Vendég

Sziasztok!

Kata! Ha nem bánod, azért mi még reménykedünk. Reni példáját látva.....

Ínhüvely? nekem rendszeresen volt, van. Ugorj be egy gyógyszertárba, és vegyél egy csuklórögzítőt. Jobb, mint a fásli,mert tényleg tart és nem tudod elszorítani veled a kezed, vagy nem túl lazára tekered. Tépőzáras, könnyű használni.

Katám, lehet, hogy ostobát kédezek, de most már mindegy. Én mindig kicsit bizalmatlanul álltam a fagyasztáshoz. Addig csak a fagyasztott embriókkal próbálkozhatok, amíg vannak? Nem lehetne egy új stimut indítani és nem a fagyasztott embrikéket beültetni?

Puszka!

Kép
Kép
Kép
zel

Pandácska!

Te szegény nincs még elég bajotok?! :roll:

zel!
Te hogy vagy??

Katata!
Jobbulást a kezednek!!!!!
Szerintem pihenned kell testileg lelkileg!
Én megmondom öszintén,hogy szerintem intézetett kellene válltani!
sok esetben sok párnak igy sikerül!Nem egy olyat tudok ,hogy volt több beültetése,és nem sikerült.Elmentek egy másik Intéztebe ott pedig rögtön sikerült!!!
:lol:
m. reni

Zel, Reni
Hát van még 11 fagyibabám, nem hagyhatom ott őket.

Pandus,
2 db 8 sejtest kaptam.

Zel,
mikor tesztelsz? úgy izgulok.
katata

Most nézem mit írtam :shock: Szóval Dorka és nem akart lenni :oops:

Kata,
Én is Reni véleményén vagyok bár nem feltétlenül inzézet váltásra gondoltam.Tudod neked rengeteg babád volt/van. Nem értem hogy ennyinél miért csak pár sejtesig viszik el őket amikor simán lehetne akár balsztoig is. Azért nem mindegy hogy 4 sejtes vagy már egy blaszto kerül a pociba. 4 sejtes elött még nagy munka áll de egy balsztonak csak be kell ágyazódnia szépen. Persze ott se garantált a siker de több esélyed van mint egy pár sejtessel. Ennyi beülti után érdemes lenne megpróbálni és megnézni hogy eljutnak ők egyáltalán tovább vagy lehet leállnak még az elején.
Vendég

Pandus!
értünk mi ne félj. :wink:

igen, én is gondolkodom, hogy beszélek a dokival, mielőtt folytatjuk. most úgyis kimarad 1 hónap tuti az ünnepek miatt, meg nekem is jót fog tenni.

Csajok, nagyon fáj a kezem, itt Svájcban meg semmi nincs nyitva hétfn délelőtt. Bár az a rögzítő nem mulasztja el a fájdalmat. :roll:

és akkor még itt van a lelkem fájdalma is... :roll: :cry:
katata

Egy biológuson/embrilóguson /Nagyon sok múlik!
Természtesen te mit laikus nem tudsz vele vitatkozni :roll:
Tudom ,hogy nehéz.Teljsen megértelek,hogy sajnálod a fagyi babákat,de én másik Intézetett válatanék,de ez az én véleményem.
Biztos emlékszel,hogy nekem a 3.meddőségi doki jött rá a betegségemre.A másik kettő szerint semmi bajom nem volt.
:roll:
m. reni

A balsztot, hogy mondják másként? Nem tudom, hogy lehet franciául. Vagy latinul?
katata

Reni,
nem tudom őket otthagyni... nem tehetem.
katata

Kata,
Blasztocita a teljes neve. Hát nem tudom ezt hogyan mondják más nyelven :roll: lehet így :roll:
Vendég

kata, már tuti megjött? vagy valamit nem olvastam... :cry:
nagyon-nagyon reménykedtem és reménykedem most is....................................................................
ezt találtam a neten:
Mit kell tenni ínhüvelygyulladás esetén?
Akut esetben (lásd szomszédasszony) legfontosabb a nyugalomba helyezés, melyet gipszsínnel, ma már hőre lágyuló műanyag sínnel, ezek hiányában rugalmas pólyával érhetünk el. Az esetek túlnyomó többségében elég szokott lenni az 1-2 hetes gyógyszerszedés (ún. non-steroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek), és egyidejűleg ugyanezen hatóanyagok kenőcs- ill. zseléformában való alkalmazása. Ritkán helyileg steroid injekció is szükségessé válhat, melyet minden esetben csak szakorvos adjon be! A betegség szempontjából jó hatású, s a beteg szempontjából szubjektíve is igen kellemes hatású a kenőcsökön kívül a gyulladáscsökkentő borogatás alkalmazása. A rögzítő sín eltávolítása után célszerű még a néhány hetes kímélet. Ha a betegség krónikussá válik, legfontosabb a kiváltó ok megszüntetése, egyéb betegség kizárása (TBC, pikkelysömör vagy sokízületi gyulladás). Ha túlerőltetés a kiváltó ok, azt célszerű megszüntetni, ha a felsorolt egyéb betegségek valamelyike, akkor az alapbetegség határozza meg a további teendőt. A túlerőltetés megszüntetésén kívül - szokványos esetben - ilyenkor már mérlegelni lehet terápiás röntgen besugárzás alkalmazását, vagy éppen valamelyik fizikoterápiás kezelés alkalmazását.

Kép
kicsiboris

......fodrásznál :wink: :lol: Kép

Kép
kicsiboris

Kata:
Annyira reménykedtem, hogy majd most!! De rendesen megjött?
Lehet ,hogy hülyeséget kérdezek, de ha egy intézetben lefagyasztják a babákat, akkor nem lehet őket szállítani valahogy? :oops:

Boris:
Már csak kevesebb, mint egy hónap van hátra!! :wink:

Gyöngyi:
Mi is tegnap végeztünk a bevásárlással, szombat vasárnap voltunk, szegény Anna most kicsit tovább maradt fent, nem értünk haza fürdetésre, így 9-kor feküdt le.. De a vásárlást mindig élvezi :) Tiszta Anyja...:)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Boriska,
köszi. Az okot már megszűntettem, nem is tudnék kötni most.
Még nem jött meg,de kopogtat. :cry:

Gyöngyi,
Tündéri lett a kiscsaj! :D
katata

Gyöngyike ez a jjány nagyon cuki :lol: :lol: te vagy a fodrásza?

katácska, most akkor mi van mostan....?????

zelem te meg kétségek között hagysz itten minket, anyu, na de hogy lehetsz ilyen..... :lol: :lol: :lol: teszt?????érzel valamicskét????pusssssssssssssssssssz

pandi hogy vagytok? én este felé annyira nehézkes vagyok mint egy sózsák...ja és aházassági papírt én is csak levélben tudom elintézni...és csak januárban kapnám meg...most megkérdezem a kórházat mi van ha az eredeti-régit viszem csak......

Kép
kicsiboris

1 hét múlva karácsony!!! Hihetetlen!
katata

Jajj most látom Anna haját! :)
Hát tényleg megérett egy vágásra! Nagyon édes volt, és lett is! :)
ti szopiztok/tápszereztek még? Anna leválasztotta magát a tápszerről... :roll: Nem tudom jó-e ez, de egyszerűen nem eszi..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
egy világhírű klinikán vannak a babáim, Svájcban,Lausanne-ban, nem is tudom hova vitethetném őket...
Majd januárban beszélek a dokival és megkérem, hogy irgum-burgum,most már csináljon valamit.
katata

Boris,
Jól vagyunk olyan bálnásan :D a kórházat felesleges megkérdezned mert nem fogadják el ha 300 napnál régebbi, és a te nevedet kapja akkor a baba.
Vendég

Sziasztok!
Köszönjük a dicséreteket a hajra!
Kicsiboris köszönöm, hogy felraktad a képet. Nem én vágtam neki, hanem rendes fodrász (apja fodrásza).
Ági! Nálunk 9 és fél hónaposan maradt abba a szopi. Igazán én vontam meg tőle, mert már kevés volt. De ezt is fokozatosan. Egyszer a délit egyszer a délutánit. Reggel és este tápszert kap.
Szerintem ne aggódj, ha nem kéri már. Majdnem egy éves.
bgyöngyi

Sziasztok!

Pandus!

Én úgy tudom, hogy mindig a férj nevét kapja a baba, mégha nem is ő az apa, akkor is! Példának ott van Várkonyi Andrea esete! Az már rég volt mikor fiam született, de tőlünk nem kértek házassági a.k.-ot, az alapján töltötték ki, ami a kismama könyvben volt!
Vendég

Grönland,
A születés anyakönyvezéséhez az alábbi okmányok bemutatása szükséges:

Ha a szülők házasságban élnek:

- az apa és az anya érvényes személyazonosító igazolványa, lakcímet igazoló hatósági igazolványa
- 300 napnál nem régebbi kiállítású házassági anyakönyvi kivonat (házasságkötés helye szerint illetékes anyakönyvvezetőnél illetékmentesen beszerezhető!)
- a Csjt 42. §. (1) bek. foglaltak alapján a saját nevüket viselő szülők megállapodása alapján 2004. január 1-től a gyermek az apa és az anya családi nevét együtt is viselheti.
A (az ismételt) megállapodás a házasságkötés helye szerinti anyakönyvvezetőnél tehető. A gyermek családi nevére vonatkozó megállapodást a házassági anyakönyvi kivonat "megjegyzések:" rovata tartalmazza.

Ha a szülők nem élnek házasságban:

- az apa és az anya személyazonosító igazolványa, lakcímet igazoló hatósági igazolványa
- ha az anya hajadon családi állapotú az állandó lakóhely szerinti népesség-nyilvántartás igazolása, amely 30 napnál nem régebbi kiállítású
- teljes hatályú apai elismerő nyilatkozat
- ha az anya elvált családi állapotú, a házasságát felbontó jogeros bírósági ítélet, vagy az előző házasságának a megszűnését igazoló záradékolt házassági anyakönyvi kivonat
- ha az anya özvegy családi állapotú, a volt férj halotti anyakönyvi kivonata

Ha a szülők külföldi állampolgárok:

- az apa és az anya érvényes útlevele
- házassági anyakönyvi kivonat (hiteles magyar fordításban)
- amennyiben bevándorlási vagy menekült státusszal rendelkeznek, az érvényes személyazonosító igazolvány és a lakcímet igazoló hatósági igazolvány

A születés anyakönyvezésének különleges esetei:

- ha az elismerő apa nem magyar állampolgár, az apa adatai bejegyzésének elrendelését a Budapest Főváros Közigazgatási Hivatal (Budapest, Váci út 62-64.) végzi. Az engedélyezést követően kerül sor a megfelelő adattartalmú okmányok kiállítására (az elintézési idő kb. 6 hét).
Ha a szülők nem értik és beszélik a magyar nyelvet, az adatok egyeztetéséhez tolmács közreműködéséről kell gondoskodniuk.

Az újszülött születési anyakönyvi kivonatát, valamint a személyazonosítót és a lakcímet igazoló hatósági igazolványát a szülők kizárólag az alábbi címen ügyfélfogadási időben személyesen vagy meghatalmazottjuk útján (a meghatalmazásra két tanú személyazonosító adata és aláírása is szükséges) vehetik át:
Vendég

Pandus!

Hmm, akkor nem értem a Várkonyi&Bochkor sztorit! :roll: Viszont most szólt apjuk, hogy a vetéléseknél is mindenhol rajt van az apa neve, igaz semmiféle hivatalos okmányt nem töltöttek ki. Nem kellett anyakönyvezni és nem kellett halotti a.k. sem, de az összes papíron rajt van az apa neve is!
Vendég

Pandus!

Hmm, akkor nem értem a Várkonyi&Bochkor sztorit! :roll: Viszont most szólt apjuk, hogy a vetéléseknél is mindenhol rajt van az apa neve, igaz semmiféle hivatalos okmányt nem töltöttek ki. Nem kellett anyakönyvezni és nem kellett halotti a.k. sem, de az összes papíron rajt van az apa neve is!
Vendég

Grönlnad,
Tudod mit már se értem :oops: :roll: :lol: midenki mást ír, mond :roll:
Vendég

Megkérdeztem a lényeg hogy tényleg kell ilyen papír nem tudom elmagyarázni hogy pontosan miért de kell. Nekem ez olyan magas hogy most az se tudom ki vagyok :lol: próbáltam megérteni de azt hiszem kevés vagyok hozzá :oops:
Vendég

Pandus!

Azzal nem veszítesz semmit, ha van ilyen papírod! De abban biztos lehetsz, hogy párod nevét fogja kapni, ha addig nem jön meg a másolat, emiatt ne aggódj! Max kellemetlen kérdéseket tesznek fel párodnak, hogy elismeri -e az apaságot! Nagyon közeledtek a boldog végkifejletthez! :wink:
Vendég

Pandácska!

Szerintem elég rugalmasak egyébként a kórházak. Pl. koraszülésnél - nálunk - is természetes, hogy nincs friss anyakönyvi kivonat. Nálunk elfogadták az eredetit, pedig már több mint négy éves, kiállították az alapján is a születési anyakönyvi kivonatokat. Szóval kórházfüggőnek is tűnik a dolog, lehet, hogy mégiscsak érdemes lenne rákérdezni.
tücsökbogár

Kata, akupunktúrán volt egy lány, aki több sikertelen lombikon volt túl. Utána olvasott, és mivel több petesejtje volt (8 db), megkérte a dokit, hogy várjanak tovább, és azokat kapta vissza, amik blasztok lettek. És akkor sikerült is neki :D Még ott volt mellette az akupunktúra is, de szerintem inkább a blaszto volt a siker.
(azért még mindig nem vérzel...)

Zel, ugye sikerült?

na, megyek dolgozni!

Kép
domo

Megjött.....:cry: .......:cry: ........:cry:

Domo,
de jó, hogy elmesélted. Lehet,hogy nekünk is ez kell. Most kimarad egy hónap,de januárban mindenképp mondom a dokinak, hogy később tegyék vissza őket, és majd hivatkozni is fogok erre a jó példára, hogy másnak így sikerült. :D
Meddig dolgozol? Még a héten?

Zel,
nagyon szorítok nektek!!! +++++++++++++++++
katata

Azért beszerzem a papírt nem akarom hogy a szomszéd nevére írják a gyereket :lol: :lol:

Kata,
:( :( feltétlenül beszélj a dokiddal és ragaszkodj a balsztok visszaültetéséhez mert tényleg növeli az esélyedet!
Vendég

Csajok!
A papír kell, ha férjnél vagy akkor is! 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvit kell bemutatni. Ezt illetékmentesen lehet kikérni az adott önkormányzatnál. Ha nem vagytok házasok, akkor az élettársnak Apasági nyilatkozatot kell tenni.
Ha nincs érvényes házassági anyakönyvitek, akkor automatikusan az Anya nevére kerül a baba addig, amíg nem mentek el az anyakönyvivel átiratni a nevét.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Valami olyasmi oka van ennek a 300 napnak, hogy ha 300 napnál nem régebbi házassági anyakönyvit nem mutatsz fel, akkor felmerülhet az a gond, hogy esetleg már nem is vagy házas, és a baba nem is azé a pasié, akivel jelenleg együtt élsz. Nem tudom érthető voltam-e... :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Közben beszéltem a szülésznőmmel és ő is megerősített hogy kell ez a papír az anyakönyvezéshez ha nincsen akkor addig be kell szerezni amíg a kórházban vagy.
Vendég

kata, nem hiszem el. eddig totál biztos voltam benne, hogy nem ez lesz...de nem fájdítom jobban a szívecskédet, tarts ki, még bármi lehet, januárban új év, új lehetőség :!: :!: :!:

zel??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

pandi én mindenképpen nagyon köszönöm neked az infót, ha nem szólsz senki nem mondja, csak akkor nem tudom minek van a védőnő....neki ezeket mondania kellene, nem???? a miénk még azzal sincs tisztában mit hol kell majd intézni :shock: :shock: ez valahol szomorú....szóval kösssz mégegyszer, holnap intézi az unokahúgom és karácsonykor lehozza.
nagyon szupi, hogy jól vagytok, csak így tovább!!! én megbeszéltem Borkával, hogy jan. 5-e után bújócskázhat csak :wink: :wink: :wink:

gyönygi, szívesen máskor is:o))))

mágnes, neked is köszi az információt :lol:

többiek? andika? odry? tizu? sapé? sonjus? babszi teljesen eltűnt....... :cry: , tamar? stb...

ilonkám jól vagy?

Kép
kicsiboris

Boris,
Ne aggódj az én védőnőm se szólt pedig ő az anyósom :? ez az ő dolguk lenne amúgy. Nővéremnek szólt a védőnője időben. 4 nap és lehet érted izgulni minden percben :wink: hogy érzed elöbb jön?
Pár infó hátha segít:
Születési anyakönyvi kivonat
A születési anyakönyvi kivonat kiállításához szükséges adatokat még a kórházban felveszik a kismamáktól - ebből a szempontból egyszerűbb dolguk van a kórházban szülő mamáknak, mert az otthon szülőknek a születési anyakönyvi kivonat beszerzése még mindig elég sok bonyodalommal jár. A kész okmányt a hivatal a kórháznak küldi vissza, ahol ritkább esetben még benn tartózkodik a kismama és ekkor maga veheti át a papírt, gyakoribb viszont, hogy vissza kell mennie a kórházba érte, mert ha ott nem csípi el, akkor a kórház visszaküldi a hivatalnak, ők újra kipostázzák a megadott címre, így viszont jóval lasabban érkezik meg a dokumentum. A másik járható út, hogy a születés helye szerint illetékes önkormányzat Anyakönyvi Hivatalában vesszük át, illetve ugyanitt tudunk később hivatalos másolatot készíttetni róla.

Az átvételhez a következő dokumentumokra lesz szükségünk (van, ahol már az adatfelvétel során kérik ezeket, ha megoldható, legyenek velünk a kórházban):

mindkét szülő személyi igazolványa, személyi számát igazoló okmánya és lakcímigazoló kártyája;
házassági anyakönyvi kivonat ( 300 napnál nem régebbi példány; a házasságkötés helyszínén kérhető másolat róla, akár személyesen, akár postai úton);
ha nem házasok, akkor apasági nyilatkozat, illetve hajadonsági igazolás.
Ha valamilyen okból nem tudunk személyesen elmenni az anyakönyvi kivonatért, meghatalmazást írhatunk egy megbízottnak, aki intézkedhet helyettünk. A szülőkön kívül azonban mindenkinek - nagyszülők, nagybácsik, nagynénik, egyéb közeli családtagnak is - szükséges a meghatalmazás, és ebben az esetben is kérni fogják a szülők dokumentumait. A meghatalmazást a meghatalmazón kívül két tanúnak is alá kell írnia, személyi igazolványának számát fel kell tüntetnie.

Az újszülött lakcímigazoló-kártyája

A lakcímigazoló-kártyát - a felnőttekéhez hasonlóan - a kerületi vagy települési önkormányzat okmányirodájában válthatjuk ki. Kiváltása kötelező - a gyermek születési anyakönyvi kivonatának eredeti példányára lesz szükségünk hozzá.

Az újszülött TAJ-kártyája
A TAJ-kártyát a lakhely szerint illetékes Megyei Egészségbiztosítási Pénztárnál igényelhetjük. Szükség lesz hozzá az igénylő személyi igazolványára és lakcímkártyájára, anya és apa TAJ-számára, valamint a gyermek születési anyakönyvi kivonatának eredeti példányára.

Az újszülött adóigazolványa
Adóigazolványt az APEH állít ki, külön igényelni nem kell. A gyermek adóazonosító jeléről a Magyar Államkincstár leveléből értesülhetünk, amelyet a Babakötvény kapcsán küldenek ki.
Vendég

pandus, köszi!! tudod mi a gáz? mindenhez eredeti kell, ezért véltsunk ki több eredeti amyakönyvi kivonatot? mert úgy, hogy visszaküldik baromira el fog húzódni minden....nagyon hülyén van ez kitalálva, ráadásul pénzbe kerül ha többet váltasz ki...

húúú én megbeszéltem babukámmal, nem jöhet csak az új évben!!! még édeskettesben szeretnék lacimmal szilveszterezni, ill. hamar ágyba bújni, mert éjfélig nem igen tudok szerintem majd fennmaradni :wink:

és te hogy viseled édes terhed? szoktál érezni szurkálást alul a hólyagnál? szerintem nekem borka már beékelődött mert néha majd bepisilek...
azért nálad is peregnek ám a napok-hetek, de csak maradjatok így jó sokáig :wink:

Kép
kicsiboris

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?