Új privát üzeneted érkezett!

Szia Mares!

Én nem tudom miért írt fel görcsoldót....
Passz.
Nem tudok segíteni :cry:

Ne aggódj, nem lesz semmi baj.
Azért ha bármi változást észlelsz azonnal hívd a dokit!
Puszi

chrissy81

Laptetűű :D :D :D

chrissy81

Chrissy,

gratula a tetűhöz....

igen, tudom, hívom, ha gáz van.... :(

csak félek nagyon....

sétáltam egy nagyot és akkor jött a dolog, azóta se semmi....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

tökjó.... már pityergek :(

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

lefekszek apihz legalabb nem bőgök
jóéjt nektek

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

sziasztok!

mares: mizu? hogy vagy? írj, ha tudsz
lujzedli

sziasztok!

Jelentem nálunk is beköszöntött a tél és leesett az első hó. :)

betty: Örülök, hogy jól vagy, nagyon szorítok hogy januárban a lehető legszuperebbül menjeken a dolgok.
Nálunk leállás van. Az a röhej az egészben, hogy még védekezünk is :lol: mintha félnünk kéne hogy sikerül. Nemtudom mikor kezdjük újra.

kfmares: Tudom hogy könnyű most nekem beszélni, de nyugi, nem lesz semmi baj, pihenjél sokat és nagyon vigyázz magatokra!

Nekem annyira nehezen megy már a munka. Még van 4 nap, de már nem bííííííírom.

Megyek fürcsizni, jók legyetek! :wink:

Kép
babicsek

Mares, ne sírj! Hidd el minden rendben lesz.

chrissy81

Babi
én nem is értem, hogy miért védekeztek :shock: :?:
Tényleg...miért :o :?:
Ha leállás is van, nem kell védekezni, hiszen gyereket szeretnétek nem :?:

Mares
kérlek már ne parázz ennyit, pihizz sokat, és hidd már el, hogy ott az a baba, és nem lesz semmi baj :!:
Ha egy csepp barnád volt, az olyan, mintha semmi nem lenne..ha meg nem vagy nyugodt, hívd fel a dokit, menj el hozzá, elvégre azért tartod :!:
Ez a dolga :!: :wink:
Nyugi van,tudood :!:
Azzal csinálsz magadnak rosszat, ha állandó félelemben vagy...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Mares drága!

Kérlek ne pittyeregj biztosan nincs semmi baj! :lol: Írj majd ogy mizu :?: :roll:

Nálunk is nagy a hó! Egész nap esik ami nagyon szép de rengeteget kell lapátolnom :!: Meló után jó kis lazítás :!: apa sajnos nincs itthon így rám marad minden azért jövök keveset :(

Betty :!: Örülök hogy előre nézel :lol: Így kell ezt csinálni :) Jó hogy hamarosan kezdhetel megint és izgulhatunk érted :!:

Bri :!:

Miért tűntél így el :?: :cry: Kép

Mindenkinek boldog karácsonyt kívánok :!: És aki még nem babás annak üzenem ,hogy nem feladni :lol:
Vendég

Maressssssssss Te Kis Paralady!!!

Ne izgulj, miért nem mentél el a dokihoz? Megbeszéltük, h karácsony előtt még elmész az sztkba egy ultrahangra, még akkor is ha a másik doki síel... Egy kis barnázás sztem is belefér, főleg ha menstruációs időszakban lennél... ne izgulj, inkább nézesd meg...

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Annmari
Max olvasni tudok ngyon nincs sok idom...igy lecsokkentettem 2topikra magam :? most ennyire telik...jovore meg talan ennyire sem :shock: unnepek keszulodes sok idom elveszi :roll: meg mire mindenki itt ul en nekem kb akkor kezdodik a nap es nem ulhetek a gepen neha nincs is kedvem nem akarok a rabja lenni...amikor van idom jovok es irok amikor nincs nincs :roll:

Mares
En csak azt nem ertem miert mered a hodet meg mindig :shock: 7hetesen? :roll: miert varsz uhu-val is januarig?Mar szivhangotok is van en tuti kari elott elmentem volna foleg ilyen parasan :idea:

Mindenkinek pusz pusz es drukk hegyek!!! 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold

Sziasztok!

Köszönöm , hogy írtatok.... tudom eleve aggódós vagyok, de olvastam, hogy ez nem jó, és persze ,hogy megijedtem. . . :( béna kezdő lányka vagyok

Baba,

az sztk-t felhívtam, és mindenfélét kérdeztek hogy ki az orvosom, és hova akarok menni, meg uh-hoz a doki beutalója kell, és tiszta zizi volt a nő velem! :(

BEttym,

tudom, hogy nyugi van, és api is ezzel nyugtat, hogy minden okés, ne aggódjak, csak szó szerint " szerencsétlen" vagyok a dokikkal.... azt hittem, ha felhívom,hogy mi van,behív megnézni.... persze ügyelt, miért is hívott volna be...
most itthon ülök-fekszek-nyugalomba...

anmari,

csak tegnap pityeregtem... de ma már jó kislány vagyok és nem sírok.....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jövök, de betegek vagyunk, már megint. :cry:
Hasmenés, hányás, stb, csakhogy ne unatkozzak. :roll:

Mares, remélem, minden okés ott benn a pociban, tényleg próbáld nyugodtan felfogni a dolgokat, mert egy bizonyos fokig normális az aggódás, de azon túl már káros is lehet. És ne sétálj hirtelen sokat, csakis fokozatosan csinálj mindent, és nem lesz baj!

Mindenkit ölelek, most mennem kell valami könnyű kaját csinálni :?

Kép Kép[url=https://lilypie.com]Kép

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

Csillag,

köszi a jó szavakat, próbálok nyugis lenni!

nektek meg minden jót, és gyógyuljatok meg hamar!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok:)

Annyira nettelen voltam idáig hogy az nem igaz. Volt egy kis szolgáltatással kapcsolatos vita a Upc-vel. Nem normálisak.

Remélem mindenki jól van, várja az ünnepeket a pocakban egy kis aranyossal:)

Az utóbbi 3 hónap próbálkozásokkal ment el, de sajnos egyszer sem sikerült. Ez van, pedig ezt kértem a Jézuskától:)

Hoooopááá most csináltam tesztet, megint ez a halvány csík kép jön :)
recon

Recon, juj, de izgi, drukkolok ám :wink:

Mares, köcce, igyekszünk :) Nem igazán értem, ha a dokid ügyeletes, mi a szarért nem hív be, hiszen így neki még nem is kell külön bemásznia csak miattad. Bocsi, de én nem értem az ilyen orvosokat, már ha az ilyet annak lehet nevezni :roll: Én inkább máshoz mennék, ha velem így bánna a dokim, az tuti.

"Boldogok az emberek, kiknek szívét öröm hatja át, mert az öröm Istentõl való" - részlet a Sissi c. filmbõl
esthajnalcsillag

recon

Sziasztok!

Csillag, megkaptam szerdán, köszönöm szépen.

Mares, én tuti másik dokit keresnék, ha nem baj, hogy kertelés nélkül leírtam. A barna lehet ártalmatlan, de jobb, ha megnéznek uh-val. Pihenj, feküdj, biztosan nincs semmi baj. És próbálj meg nem idegeskedni, azzal ártasz ugyanis a legtöbbet.

Recon, látom a halvány másodikat. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Recon ez tuti csík, halk gratulációm :!:

Beszéltem Maressal. Történtek vele dolgok, de én nem akarom leírni...most nem jön pár napig, de ha újra itt lesz, akkor elmondja.
Köszi a megértést.

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Recon, én is látom, nagyon klassz, ha lehet, akkor én is gratulálok :wink:

Betty, ne rémisztgess, mi történt Maressal? Legalább annyit árulj el, hogy rossz, vagy jó, vagy hogy szüksége van-e óriási szurokra, vagy mi???

esthajnalcsillag

Sziasztok!

kfmares: GYere légyszi! Remélem nincs baj.Nagyon izgulok!

recon: Látszik az a csíkocska, nem is kell ránagyítani. De jóóóó.

Betty: Engem ez az influenza rémít meg, ezért nem próbálkozunk most. Félek hogy nehogy elkapjak valamit és esetleg rossz legyen a babára nézve. Annyira behülyítik az embert a hírekkel. Persze lehet hogy én vagyok hülye, de én már mindentől parázok amit hallok.

Csillag: Egy nagy adag jobbulást kívánok nektek. Te is beteg vagy, vagy a gyerekek? Nincs is rosszabb ennél, emlékszem, hogy a kisfiam hogy meg volt ilyedve mikor először hányt. Vigyázzatok magatokra!

Apus elment karácsonyi buliba, így egyedül vagyunk itthon. Olyan szar ilyenkor, már előre látom nem fogok tudni elaludni.

Kép
babicsek

Babi, és hogyhogy téged nem vitt a párod a buliba? :shock: Én nem bizti, hogy elengedném egyedül az enyémet :roll:
Sajna nekem is volt már rókagyár, egész seregnyi, és egyszerre hasmars, az még mindig tart egész nap. Jó kis fogyókúra nem mondom, de azért nem kedvelem ezt a módszert. :?

esthajnalcsillag

Mares: remélem semmi komoly ( a babát érintő) nem történt és minden rendben van Veletek...

Recon: jó hogy újra jöttél, gratullálok Neked

Nekem is van egy titkom, itt látjátok:
Kép

Szép napot mindenkinek!
Vendég

Ja és elfeljtettem a tegnapi vv eredményeket leírni:
b-HCG: 89,3
progeszterön: 89,8

Nem kell utroznom sem, csak növeszteni Bogyókánkat és január 4-én visszamenni uhu-ra.
Ennél szebb karácsonyi ajándékot nem is kaphattam volna az élettől, nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz illetve hogy a PCOS és egyéb negatív külső tényezők ellenére egy egészséges pici angyalka születik majd 2010 augusztusában.

Kép
Vendég

Csibuc! Hatalmas gratula!!! :lol: :lol: :lol: Drukk, hogy minden rendben menjen!
Ha tudsz, gyere légyszi a pcos-fórumba is, és lelkesítsd a tömeget a zebráddal! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hali!

Csibuc, aztaaa, neked is nagyon gratulaaa! :D

De jó, örülök, hogy megírjátok ide is a jó hírt (ha már mást nem is), meg hogy csíkozódik azért a társaság apraja-nagyja :wink:

Zebraesőt mindenkinek (már aki szeretne), csak azért vigyázzatok, mert igencsak nehéz manapság egy ilyen állat súlya :lol:

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Csibuc, hatalmas gratula, nagyon örülök! :D Vigyázz magatokra!

Mares, ugye nem a babával van baj? Aggódom...

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Elég régen írtam, de mindig olvaslak titeket.
Csibuc, Recon GRATULÁLOK!
Én is alig várom már, hogy teszteljek,hátha....:-)

Mares: Remélem nincs semmi komoly baj..

Betty:Szorítok, hogy januárban minden rendben legyen a fagyibabákkal.

Bri: Nagyon szép láncot csináltál.Ügyes vagy.

Csillag:Gyors jobbulást az egész családnak!

Lenne egy kérdésem,hátha tudtok segíteni. Valószínű, hogy sikerült egy picit felfáznom. Tudtok esetleg valami jó gyógymódot? Persze számításba véve azt a lehetőséget is,hogy netán terhes lennék,mert azt ugye még nem tudom,csak nagyon remélem.Csillag tesztjeivel néztem a peteéést,meg éreztem is,és mi mindent megtettünk abba a 3 napban,és előtte,meg utána is a cél érdekében,és remélem sikerrel jártunk-)Ha nem,akkor nagyon szomorú leszek.

Mindenkinek puszi
Vendég

Csibuc, recon Gratulálok nektek a karácsonyi ajándékotoknak!!! Vigyázzatok nagyon rá!!!!
Paralady ugye nincs baj???? Nem látlak msn-en sem, és most már én is aggódom miattatok :(

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Chris, miből gondolod, hogy felfáztál? Mármint mik a tünetek?

esthajnalcsillag

Csillag: Sokat pisilek,és a végén fáj 1 picit.....
A 10-es HCG teszttel legkorábban mikor lehet tesztelni?:-)
Vendég

Sziasztok!

Csak most tudtam jönni.

Mares, remélem nincs semmi komoly. Nagyon aggódom. Amint tudsz, gyere! Bármi történt is, mi segítünk! :cry:

Baba, Ti jól vagytok, ugye?
Ehcs, Nektek jobbulást! Remélem Karácsonyra mindenki felépül. Gyerekek akkor nem is tudták élvezni a hóesést? Betegen feküdtek otthon?

Recon! Gratula! :D :D :D
Csibuc, itt is GRATULÁLOK! :D :D :D (Annyira éreztem...) :)

chrissy81

Chrissy, köszi neked is, hellyel közzel már jobban vagyunk. A gyerkőcök, ha nem lázasak, akkor minden nap levegőznek, szóval azért nem kell félteni őket, nem nyomják ám az ágyikót egész nap. Igazából 1 nap volt olyan mindkettőnél, amikor nagyon vacakul voltak, de másnapra már újból rosszalkodós hangulatba kerültek :lol:

Chris, legkorábban a 8-9. DPO-n érdemes először tesztelni, de minél később tesztelsz, annál jobb, és biztosabb az eredmény. Mert sokszor aki korán tesztel, annak esetleg ott a 2. csíkocska, de pár nap múlva mégis megjön a mensije, és akkor ugye jobban elkenődik. De rajtad múlik. Én már a 7. DPO-n teszteltem a 2. fiókámmal, de minek? :roll: Csont nega volt persze :lol: . Aztán rá pár napra már pozi volt a teszt. :D

Felfázásra a legjobb a jó meleg fürdő, pláne, ha egy jó adag tengeri sót teszel a fürdővízbe, az tutti fertőtlenít, a babának nem lehet tőle baja. Plusz rengeteg lityi folyadékot fogyasztasz egy nap, nekem ezek váltak be, jobban, mint akár az antibiotikum, és ártani sem ártanak. :wink:

esthajnalcsillag

Crissy

Velünk minden rendben Mares miatt agódom nem tudom elérni sehol, még msnen sincs fent :(

Ehcs remlélem hamar meggyógyultok, és élvezitek a havat majd.

Nálunk megint szakad, csodaszép... Tegnap megvettük a fát... olyan szép csudaszép 160 centi körül van. Fel is díszitettük Manóval most akkor inkább szép pompában áljon a nappaliban, mint üresen :) de nem?

puszi mindenkinek

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Mares megkért, hogy közöljem veletek a rosszhírt:
Tegnap volt UH-n, a baba megállt a fejlődésben :?
Ma volt a műszeres befejezése, jön, ha jobban lesz, de most egyenlőre pihen.
Kép

Én ma voltam uh-n, nem maradt semmi ciszta a lombik után, és a jó hírem az, hogy nem kell várnom januárig, mert 28.-án vagy 29.-én visszakapom a fagyikat. Pont a két ünnep közé esik, úgyhogy megcsinálják.

Ehcs
remélem már kicsit jobban vagytok, gyógyuljatok meg :!:

Csibuc
másikban is gratuláltam, de most itt is: GRATULÁLOK :!:

Többieket puszilom, sajnálom, hogynekem kellett hozni a rossz hírt...

Szép hétvégét :!:

betty615

Hát nem is tudom mit írjak mares :cry: Pihenj sokat és vigyázz magadra nagyon! Ölellek! :cry: :cry:

Mindenkinek nagyon köszönöm a gratukat, zsebre tettem őket. Most egy ideig nem fogok írni a babámról, mert szeretném tartalmasan tölteni az ünnepekig az időt és készülődni a karácsonyra. Még olyan pici a bogyóm, hogy bármi történhet és nem akarok másra gondolni, csak arra, hogy minden rendben lesz.
Drukkjaim ésa ++++ energia természetesen megy mindenkinek, kismamiknak, anyukáknak, babásodni vágyóknak egyaránt.

Ölellek Benneteket!
Vendég

Borzasztóan sajnálom... Mares, ölellek, puszillak, és sok erőt küldök.

Csibuc, én is küldöm neked a pozitív energiákat.

Betty, már most drukkolok!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Mares!
Minden együttérzésem a Tied, Tietek! Rettenetesen sajnálom, ami történt... :cry:
Sok-sok energiát küldök Neked, hogy átvészeld ezt a nehéz időszakot!

Csibuc,
természetesen megértjük :D

Betty, nagyon örülök!!!

chrissy81

Nem is tudom mit mondjak, mélységesen levagyok sújjtva Mares :(
Betty és ez már biztos? Akkor mi lesz most a babával?
Annyira szomorú és kétségbeeset lehet most Maresz :(
Jaj most pityergek.... :( rettenetes

Kép
Kép
Kép
baba.goa22

Babagoa
igen, sajna biztos, a babát ma művi úton eltávolították ma...
Mares otthon van, pihenget, és ígérte, jön, ha jobban lesz.

betty615

Sziasztok!

Betty, köszönjük a hírhozást, és sajnálom, hogy ennyire rosszat kellett hoznod! Neked viszont nagyon örülök, már amikor beléptem, láttam az új vonalzidon a jóhírt :) Drukk, drukk és drukk!

Mares, én sem tudok mást írni, csak hogy borzasztóan sajnálom, és ölelés a lelkednek. Remélem van, aki segítsen most neked! És most még rosszabb gondolom, hogy nyakadon az ünnep, ilyenkor sokkal fájdalmasabb. DE én bízom benne, hogy ha lelkileg újra megerősödsz, sikerülni fog az a baba, aki veletek marad, és jövőre majd ott fog rosszalkodni a karifa körül 8) Kitartás!

Mindenkit cuppantok, és kijelenthetem, hogy úgy fest, megmarad a család, jobban vagyunk :P

esthajnalcsillag

Sziasztok!

Nagyon köszike mindenkinek az aggódást.

De én legalább jó hírekre jöttem!!!

CSibuc, Recon!!! Gratula az ajándékhoz!!!!! NAgy ölelés és sok csíkerősítő nektek!!!!!!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Csillag: Köszi a tanácsokat.Jelenleg kamillateát iszogatok.
Örülök,hogy jobban vagytok.

Mares: Borzasztóan sajnálom ami veled történt.Együttérzek veled,3 hónapja velem is megtörtént.
Vendég

Chris,

köszike, engem csak a bánásmód bánt, mert nem tudom különbséget tudnak-e tenni vetélés és abortusz között?????

remélem igen.. .... fáj mindenem , totál izomláz talán a műtét vagy a jó kis anyag miatt....

doki szerint 3 hónapot várni kell mondom mi van ha közben megint terhes leszek? azt mondta hogy az nem jó ! :D

ez van....

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Mares: Hol műtöttek? Az én dokim azt mondta,hogy műtét után mikor megjön,utána lehet próbálkozni.Egy másik dokitól is ezt hallottam.Én ki hagytam még egy hónapot,mert a pajzsmirigy hormonnal voltak problémák.Ez az első próbálkozós hónap,majd kiderül,hogy sikerült.Állítólag én azt olvastam,meg sajnos egyik barátnőm is átesett ezen, és ő is mondta,ilyenkor könyebb utána teherbe esni.
Vendég

Mares, szerintem sem kell az a 3 hónap. Én azt mondom, az első rendes mensi után próbálkozhattok, ezt a ciklust is azért kell kihagyni, mert valószínűleg a méhfal megvékonyodott, és nem tudna a baba rendesen megkapaszkodni a méhnyálkahártyán, de a kövi, első rendes ciklustól ez visszaáll normál helyzetbe. Remélem, hamar eljön ez a pillanat, és újra próbálkoztok :wink:

esthajnalcsillag

Ja, és ugye lecseréled azt a dokit, ugye?! Inkább menj 2 km-rel messzebb, vagy fizess alkalmanként valamennyit máshova (én orvosos dolgokban nem spórolnék), de rendesen bánjon veled a saját nődokid, szerintem ez alapból járna minden nőnek! :roll:

esthajnalcsillag

Csillag

dokimmal nem volt gond a többi volt borzalom! ápolőnők meg a műtős fiúka .D

és ez most nálam minek számít??? mert megindult, a nagy része kijött, tágító tablettát nem kaptam, de doki szerint meg a műtét alatt mégis kellett kicsit tágítani és kikapirgáltak kicsit... ő két hét sex tilalmat mondott a fertőzések miatt :D

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!

Mares, nagyon sajnálom. Én is úgy tudom, hogy 3 hónapot ajánlatos várni, de ha mégis sikerül, akkor még jobban kell magadra vigyáznod.

Betty, megy a drukk!!!!

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?