Új privát üzeneted érkezett!

Bertold, klassz név

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Sziasztok,

Meli
ne csinálj már ennyi tesztet. Tényleg terhes vagy!!!
Inkább örülj neki.

Musz
Jól lemaradtam Tőled. De igyekszem.

A doki tegnap el volt ájulva, hogy ilyen gyorsan regenerálódtam. Mondtam neki, hogy pé-m van. Nem hitte el, így megnézte UH-val és igen. Ott volt egy szép érett petesejt. :P :!:

Nevetve mondta, hogy nőgyógyászati szempontból iszonyú erős a szervezetem, nincs más ilyen betege, aki szúlés, kaparás után ilyen hamar regenerálódik. :D Szerinte 14 napon belül meg fog jönni és már lehet is próbálkozni, mert már vastagodik a nyálkahártya elég szépen. Azt mondta ne is védekezzünk. :wink:

Végre valami jó hír, nagyon örülünk neki :!:

Nika
nagyon szép a kisfiad, Bertold.
Gratula.
Vendég

Anyusziszi
gratula !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TE leszel a következő babásunk !!!!

vvviki

annyira örülök Meli babásodásának !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Meli, vigyázz magatokra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vvviki

megyek ebédelni !

jók legyetek !

vvviki

Anyusziszi!
Nagyon örülök,hogy ilyen jó híreket mondott neked a doki.Akkor jövő hónapban beleadhattok anyait-apait :D

Meli!
Nyugodj meg,és tedd félre a lázmérődet.Terhes vagy,és ezen akárhány teszt sem változtat.inkább azon gondolkodj,hogy mikorra kérsz időpontot a dokidtól.

Muszkuru!
Nagyon ragaszkodik hozzád az a róka.Mit adsz neki,hogy ennyire megszeretett? :)

KépKép
takido

Anyusziszi
a jövő hónapban mi jövünk !!!!!

vvviki

Sziasztok!
Na végre van egy kis nyugi az előbb olyan önző levelet írtam csak magunkról.
Siettem.

Anyusziszi!
tök jó, hogy ilyen hamar rendbe jöttél.
Hajrá a jövő hónap.

Meli!
Nyugi nyugi most ez a legfontosabb a babának is. Pihenj sokat.

Musz!
Rókákhoz kitartást csak véget ér már a vadászat szezon. Várjuk a képet!

Mókuska!
Te is boszi vagy? Ki lesz a következő babás?

Málna!
Nagyon jók a képek a fiadról, bátor fiú.

Puszi Mindenkinek!
Bea!
légyszi továbbítsd Candinek is. Kitartást neki.

Kép
nika04

Sziasztok!

Nika
Gratulálok Bertoldhoz! :lol: A második képen a férfiassága látható :?:

Meli
Mostmár tesség lenyugodni :lol: 5 db+ teszt után :lol: :lol: :lol:

Sziszi
Dejó, h minden ok!

Vvvki
Szép nagy baba voltál :shock: Én csak átlagos méretekkel rendelkeztem :lol:

Mamen
Jó, h jelentkeztél és h Nálad is minden rendben van :lol:

Musz
Kitartás, hamarosan elmulik az émelygés!!! Gondolj arra, h a "legrosszabb" időszak már mögötted van :wink:

Egy kis humor, Lili hétvégi beszólásai:
1, Éppen hazafelé tartottunk, az utcánkban egy T vezető ment előttünk -kicsit lassan. Erre Lili beszól: Apa, miért nem mondod neki, h menjél már balra vazze! (merthogy balra volt egy másik ut is)
2, Utazás közben apa kérdezgette Lilit, h mi volt az oviban. A választ nem hallotta igy visszakérdezett. Mire Lili: már mondtam, süket vagy?!
3, Apa belekezdett vmi magyarázkodásba mire Lili: mi van apa nem láttál még fehér embert?

Kép
Kép
mókuska

tesség=tessék

Kép
Kép
mókuska

Mókuska
és farfekvéses voltam !
anyukám 50 kg és 160 cm !
az utolsó pillanatban császározták meg anyumat !

vvviki

Meli
nyugi !!!!!!!!!!!!! babás vagy !!!!!

ugye a babásodás fertőző ? :lol:

vvviki

csütörtökön és pénteken kommunikációs tréningen kell részt vennem, agytágítás lesz

vvviki

így is túl sokat beszélek, mi lesz akkor ha ezen még javítanak ?? :lol:

vvviki

Sziasztok!!!!!Van egy percem,bekukkantok!!!Dolgozom egész nap ma is,de már nem bírom annyira,mint eddig,nagyon sokszor leülök....szerencsére nincs nagy pörgés,csak a halottak napi koszorúalapokat csinálgatjuk....nem vészes...de persze alig várom,hogy este legyen,ma hívom fel a dokimat,hogy mikor mehetek,az unokatesóm pedig ma megy hozzá uh-ra!
Izgulok és nem is leszek nyugodt,amíg nem lát a doki és nem mondja azt,hogy minden a legnagyobb rendben....

Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli
pihenj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
rendben lesz minden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
még mindig vigyorgok, ha eszembe jut ,hogy már van egy kis albérlőd ! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

vvviki

Mókuska
klasszak Lili beszólásai !

vvviki

Sziszi, nagyon örülök, hogy ilyen jó híreid vannak :D
Nem haragszom ám, ha elhagysz és Vvviki lesz a párocskád :D

Mókuska, Lilinek klassz a szövege.
A barátnőm figyelmeztetett, hogy a gyerekek magnóként üzemelnek, ha nem is vesszük észre, megjegyzik amit mondunk.
És lehet, hogy bizonyos dolgok a gyerekünk szájából egészen másképp és meglepően hangzanak :shock: :lol:

Dóri, bárcsak tudnám, miért bulizik még mindig nálam a róka :twisted:
Lehet, hogy Sziszire vár - hogy ne kelljen messzire mennie, csak átugrania pár sarokra innen :roll:

Nika, még ne legyen vége a vadászati szezonnak - valaki lőőőőőőőőőőőője le :twisted:

Meli, ne izgulj, doki nélkül is tudjuk, hogy minden rendben!!! :wink:

Musz

KépKép
muszkuru

Muszkuru

Szomorú hírem van a számodra...
A rókát egész évben lehet lőni...

Candi hiradó!

Túl van rajta,még egy kicsit kába, de az orvos azt mondta,hogy minden rendben!!!

málna2162

Sziasztok!
Bocs,hogy edig nemjöttem,de ma áramszünet volt reggel 8 tól 13:00ig!Aztán meg a netem nem működött!
Az előbb hivott a Candi!Jól van!!És mindenkit puszil!Holnap hazamehet! :lol:
Na mentem,mert nemvagyok még valami jól!Ledőlök egy kicsit!
Szép napot a továbbiakban mindenkinek! :wink:

Kép
bea27

Andi, Bea, mindkettőtöknek jobbulást kívánok!

Málna, hogy ez eddig eszembe nem jutott - szólnál otthon esetleg a párodnak, hogy van nálam egy kóbor róka, akit likvidálni kellene? :roll:
Ha már volt olyan kedves anno nyúlgyerek befogáshoz felajánlani a segítségét :lol:

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok,most beszéltem a dokim aszisztensnőjével és jövő keddre kaptam időpontot!!!!Akkor kb.5 és fél hetes leszek,nem lesz még ugyan szívhang,de legalább tudjuk,hogy jó helyere ágyazódott-e be a kis maszatom.....addig is szépen elleszek valahogy,de azért már örülnék,ha jövő hét kedd lenne :roll:
Musz és szívesen átvállalom tőled azt a rókát,mindegy,hogy meddig tart,csak tudnám már,hogy ott minden OK!!!!!!!!!!

Beácskám,láttam kerestél MSN-en,csak én dolgoztam,nem tudtam jönni!!!!!!Gyógyulj meg,pihenj sokat!!

Mindenkinek szép napot!!!!Megyek nemsokára a barátnőmhöz(a masszőröm)és elmondom neki,hogy miért hanyagolom majd egy pár hónapig!!!!!!

Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli
annyira jó olvasni a boldog soraidat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a legjobbakat kívánom Nektek !!! :D :D :D :D

vvviki

Meli, nyugi, terhes vagy és minden rendben van a babával:)
Jövő keddig már féllábon is kihúzod, akkor megláthatod a kis fekete pöttyöt az uh képernyőn :D

Mókuska, Lili nagyon jó fej kislány, aranyosakat mond:)

Musz, nem küldenéd errefelé azt a rókát? Tárt karokkal várom...

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

én is rókát akarok !!!!!

:D

vvviki

málna2162

Sziasztok!

Musz
tudod miért nem a Te kis-rókád tünt el? Hát azért mert az enyém ment Melihez :lol: Bütyikém szept. 22.-én mozdult meg akkor kotródott el a rókica, Meli maszatkája pedig abban az időben, ahogy Ő tippel 22.-én, v. 24.-én fogant, ha jól emlékszem :wink: :wink: Szóval tuti az enyém fog ott ólálkodni.
:lol: :lol: Ja, hozzáteszem nem hiányzik :oops:

Meli
vigyázz magatokra. Mondom én aki este alig tudott már felkelni. :( Ma nem csinálok annyi mindent. Még az az egy szerencsém van, hogy Tibi segítőkész, amúgy is házias, és ő segít.Az ablakot is ő pucolta. Anyósom meg szokás szerint szomszédolt :x Megbeszéltük este Tibivel, hogy nem megyek a szobájába takarítani :wink: na jó hagyhuk.

Nika
gratulálok Bertoldhoz Kép

Viszont 3 kisfickó mellé igazán lehetne Bütyike kislány :D Bár szerintem nem az. :wink:

Sziszi
örülök, hogy ilyen jó híreket hallottál. Nagyon szorítunk Neked a köv. hónapban. És a leendő párodnak is, ugye Hoppá? Remélem a karácsonyi ajándékotok már ott lesz a fa alatt, veletek :wink:

Málna
nagyon jók a képek. Máté egy igazi kis csibész :lol: Nekem remélem nem fog ilyen állatkákat hazahordani egyik gyerekem sem :shock: én iszonyatosan undorodom a békáktól :oops: Ráadásul nekünk itt a közelben a patak ahol nyüzsögnek :shock:
Gilisztát viszont már aprított :roll: , na meg összetapossa a csigákat, hogy ezeket honnan vette :?: :?:

Na most hirtelen ennyi. Ma többet leszek :wink:

Szép napot:Gabi és Bütyike 19+0 :D Lassan elkezdünk visszafelé számolni :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Jó reggelt!Candi az előbb irta,hogy megy haza!Minden a legnagyobb rendben!Volt egy kis letapadása!
Szóval szerintem a jövő hónapban ő lesz az egyik BEFUTÓ!!! :lol:

Kép
bea27

jó reggelt !

hogy vagytok ????

Meli, vigyázol magatokra ?????????

vvviki

jók legyetek !

vvviki

hol vagytok ???

vvviki

Hogy ma milyen szorgalmas mindenki :twisted: :twisted: :twisted: Senkinek sincs ideje írogatni?
Most épp ebédelek,és pihenek egy kicsit. utána főzök, de amíg apa nem jön pihenek :wink:

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli
hol vagy ???

vvviki

Candi
jó, hogy már haza is engedtek és minden oké.
Pontosan mi történt most veled odabent?
Vendég

Candi
hogy vagy ????

vvviki

próba vonalzó
mamen

Sziasztok!

Sikerült vonalzót csinálnom! Hurrá :lol: Éppen ebédelek, de már kíváncsi voltam mi van veletek.
Candi, hogy vagy? Gondoltam rád, pihenj sokat!

Sziszi, tök jó, hogy beindult a szervezeted, mindent bele!!! :oops: ( Én csak a műtét után kezdtem a hőmérőzést, de akkor nem ment 37 fölé 2 hónapig. A harmadikon meg összejött a baba.)A lényeg, hogy megnéztétek és van pé-ed.

Mókuska, Lilinek jó a dumája :wink:

Plútó, ne takaríts annyit, tessék pihenni!!! Mikor mész uh-ra, mikor tudjuk meg, hogy fiú vagy lány? Én azért csináltam kék vonalzót, mert úgy érzem most fiú lesz. Bár teljesen mindegy csak egészséges legyen :!: Az első kislány volt (most született volna okt. 6-án :cry: ).

üdv mindenkinek: Mamen
mamen

szerintetek hány hónap sikertelen próbálkozás után menjünk orvoshoz ?

vvviki

Sziasztok!

Meli nagyon nagy GRATULA :D , mikor olvastalak könnybelábadt a szemem, elég érzékeny vagyok most így babásan. Még egy reklámon is tudok könnyezni, jó mi? Na majd te is tapasztalod gondolom. A lényeg, hogy vigyázz magatokra!

Anyusziszi neked is örülök, hogy ilyen hamar rendbe jöttél, akkor innentől megint lehet próbálkozni. Nagyon nagy drukk megy :D !

Hoppá ti mikortól próbálkozhattok? Nektek is lehet nem? Ami késik nem múlik igaz? Mindenesetre szorítok nektek is!!!!

Bea kilábaltál már ebből a fránya takonykórból? Pihizzél sokat amíg lehet.

vvviki, én azt hallottam, hogy ha egy évig nem jön össze a baba, akkor érdemes elmenni kivizsgálásra, de hallottam már olyat is, hogy fél év után mentek. Mióta próbálkoztok?

Málna, olyan cukik a képek a kis lurkóról, jaj már alig várom, hogy megszülessen a kis drága Levikém, remélem lesz majd rá időm, hogy sűrűn vigyem a természetbe. Azért az erdőben csak jobb a levegő, meg amúgyis jobb hogyha erdőben vagy ligetben sétálgatunk mint a szmogos városban.

Azért nekem is van hírem, képzeljétek szombaton bátyómék bejelentették, hogy náluk is baba lesz, de majd még vissza kell menni három hét múlva mikor már szívhang is lesz. Még nagyon pici, de megdícsérte őket a dokinő, hogy ügyesek voltak, mert a legszuperebb helyen tapadt meg. Remélem minden rendben lesz náluk is, ugyanis sajnos felfázott és kellett is rá valamit szednie, persze olyat kapott amit kismamák is szedhetnek. Szóval csak öt hónap lesz a kis unokatesók között. A másik bátyáméknál is lesz baba ő dec.2-ára van kiírva. Na köztünk csak egy hónap különbség van. Anyuék most jól megkapták az unokákat. Mindig azért nyavalygott, hogy mikor lesz már unoka, hát most három is lesz :D.

Kép
vikike_

Hahó, kihalt a topic ? Most éppen ráérek és nincs senki? :(

Kép
vikike_

Szia,

Vikike, gondolom akkor nagy a családi öröm, 3 unoka szinte egyszerre :lol:

Candi, majd jelentkezz, mi van veled!

Meli, remélem ma már nem csináltál több tesztet! Jól vagy? Jönnek már a tünetek?

Sziszi, nekem ma reggel jött meg.Ma hívtam a dokimat, mondtam neki, hogy ma megjött, így két hét múlva megyek csak hozzá. (akkor van szabad helye a maszek rendelésén). Neked csak uh volt, vagy hüvelyi vizsgálat is? Nekem azt mondta, hogy hüvelyi lesz, azért nem tudok most menni.
Úgyhogy 2 hét múlva kiderül, mikortól próbálkozhatunk, bár a műtét előtt azt mondta, minimum 3 hónapot zoktak javasolni.

Málna, majd légyszi javítsd a táblázatban, hogy uccsó piri: október 11. Köszi

Ki van most soron? Ki lehet babás???

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Szia Hoppá, itt vagy még? Többiek mi ez a nagy csönd?

Van egy kérdésem, lehet, hogy hülyén hangzik, na mindegy, szóval mikor elkezdtem szedni a vasat(ferro-folgamma), akkor abbahagytam az elevitet, mert elfogyott és nem váltottam ki másikat. A lényeg, hogy az nem baj ha most megint elkezdem ugye? Végülis csak vitamin. Meg szedem a vasat is.

Kép
vikike_

Helló,lányok!!!!Egész nap nem jöttem,mert dolgoztam!!!Megcsináltam kb 35 db sírdíszt hallottak napjára!!!!!És eléggé ki is fáradtam,pedig kímélő üzemmódban vagyok!!!!Kicuccoltam az udvar végébe,ahol a garázsban tároljuk a díszeket,így nem kellett ingázni és egész nap kinn lehettem a melegen...olyan kellemes volt,le is barnult újra az arcom(pontosabban újra kijöttek a szeplőim :roll: )

Ma már nem csináltam tesztet és úgy gondolom minden a legnagyobb rendben van a kis maszattal....elmondtam ma a barátnőmnek,akinek 9 hónapos a kislánya és azt mondta,hogy szerinte ne igyan most egy kis ideig az Aloe verát,mert vízhajtó hatású.....abba is hagyom,de így újra hullani fog a hajam :x

Vikike,köszi!!!És gratula a családi baby-boom-hoz,ez még jobban össsze fog benneteket kovácsolni!!!!!

Gabi,szerintem neked kislányod lesz,most úgy érzem.....szerencsénk van a férjeinkkel,én is mondtam a drágámnak,hogy ha ráér péntek délután egy kicsit takaríthatnánk.....én nézem,ő csinálja...na jó nem,de a porszívózást át kell vállalnia....Még jó,hogy nem háborog....

Kata,remélem te is rendben vagy már és újra lehet próbálkoznotok!!!!

Candi,te leszel a következő!!!!!!!!!!

Vvviki,szerintem nyugodtan menjetek el egy kivizsgálásra,abból baj nem lehet és ha van valami,az derüljön ki minél előbb.....nálam is úgy volt,hogy megcsinálták a hormonvizsgálatot és bevallom megnyugodott a kis lelkem,hogy nincs velem gáz és láss csodát,össze is jött a kis édes!!!!!!!!Ágiéknál is így volt,igaz,Musz?????Úgyhogy rajta!!!!!

Beácskám,meggyógyultatok??????Láttam,hogy tegnap kerestél az MSN-n,de el voltam foglalva,bocsika!!!!!!!

Málna,Mentek a hétvégén a Tiszához????Áll.nagyon jó idő lesz!!!!!Kis drága keresgetheti a békákat!!!!!

Mamen,jó a vonalzód!!!!!!Majd leírnád a keresztneved,én nem tudom :oops:

Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok!!!!Holnap talán kicsit több időm lesz,jövök,ha tudok!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

jók legyetek !
holnap reggel megyünk Szilvásváradra kommunikációs tréningre, nem leszek gépközelben, péntek este jövök !

addig is vigyázzatok magatokra !

Meli, Te meg főleg !!!!!!!

vvviki

Jó reggelt!
Először is kb. 1 hétig nem lesz gépünk, minden szét lesz szedve :cry: szóval nem jövök. Bízom benne, hogy vas. végzünk és a hétfői genetika után már tudok jelentkezni, ha nem majd Ildin keresztül üzenek. :wink:
Viszont végre a szobánk került sorra :D utána még takarítás, de azért lassan végzünk. Őszinte legyek egyáltalán nem bánom.

Tegnap megint jó napom volt. Napok óta egész nap talpalok, hogy rend legyen, anyósom hazajön eszik és elmegy SEGÍTENI a barátnőjének, na nem nekem az ő házában, utána másik szomszéd, és a harmadik. Semmit nem csinál csak b@szogat. Estére átvittük az ágyunkat Adrika szobájába, most egy pici szobában van 4 ágy, Adri ugrándozott én meg meg mertem fogni a karját, hogy nehogy már elessen, ill. nekiessen a szekrénynek, ő meglepődött és elkezdett sírni, utána anyósom meg nekem esett, hogy milyen durva vagyok. Na itt kész lettem...Azért a saját gyerekeimet hadd fegyelmezzem már úgy ahogy én jónak látom.
A másik sajnos iszonyatosan fáradt vagyok és ezzel párhuzamosan türelmetlenebb is, de attól imádom őket.

Bocsánat, hogy így kijött belőlem. Nem is írok most többet.

Mindenkinek szép napot!!!

Puszi:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Kis_plutó!
Elég stresszes most az életed sajnálom, de gondolj arra ha vége lesz szépek lesztek. Próbálj meg ne idegeskedni a baba miatt. Már ti is jó nagyok vagytok.

Az anyósok már csak ilyen kötekedősek.
Az enyém otthon van egész nap s mikor hétvégén hazamegyünk csak panaszkodik ez fáj az fáj annyi munkája van stb. Semmi jó hangulat . Ilyenkor alig várom,hogy visszajöjjünk Kiváncsi vagyok a gyereknevelésbe mikor szólnak bele anyám is + anyósom is.
Üzenj mindenképp mi van veled. Vigyázz magadra.

Candi!
Hogy vagy?

VVVikike
Jó szórakozást! Te még nem küldtél képet magadról!!!!
Szerintem hamar ne menj dokihoz én várnak 1,5 évet, de ebben nem vagyok szakértő.

Bea!
Hogy vagytok?

Valaki tud valamit az agykamra tágulatról az egyik barátnőmnek 22. hetesen 6,3 mm-es s azt mondták, neki, hogy 0-5ig jó, 5-10-ig figyelni kell 10 felett probléma.
Nem érti mitől van a toxoplazmás vizsgálatai jók, vitamint szedett, állatoktól óvakodott.

Meli!
Most gondolom a munka is jobban megy süt a nap a pocaklakó benned minden happy. Kell ennél több?

Hoppá!
Hogy viseled a pirit? Jól vagy?

Bocsi ha valakit kihagytam mindenkinek puszi

Kép
nika04

Jó Reggelt!
Köszönöm érdeklődéseteket,már egy-két fokkal jobban vagyok!! :?
Candival beszéltem tegnap már tök jól van!Egy kicsi letapadása volt csak! :)
Jövőhéten már megy dolgozni!Akkor majd biztos visszaolvas,és irni is fog!Mindenkinek köszöni,hogy aggódtatok érte! :lol:
Remélem a november az Ő hónapja is lesz!!!!!!!
Meli!Hogy vagy?
Aztán ne hajtsd magad TÚÚÚL!!
Dóri!Hol vagy?
Málna?Téged már tényleg ennyire nem érdeklünk???
Nika!Neharagudj!Elfelejtettem a kisfiadat megdicsérni!! :oops: Nagyon cuki!! :wink:

Kép
bea27

Sziasztok!!!!!Ma is sokat kellene dolgoznom,de olyan szomorú az idő nálunk és nekem kicsit fáj a fejem is,szóval valszeg ma sem leszek 100%-os.....

Gabi,sajnálom,hogy anyósod ilyen kedves.....de legalább ti itt vagytok egymásnak,van 2ésfél gyönyörű gyereketek.....az meg,hogy ő ilyen az legyen az ő baja...sok mindentől fosztja meg magát.....

Nika,nekem az apósom nehéz ügy...imád engem és én is bírom,de ő meg egy morgós medve,mindig olyan,mintha ravataloznának a házukban.....de legalább lehet rá számítani...

Mindenkinek szép napot mára,ha tudok jövök még!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Szia BEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jól vagyunk a kis maszattal együtt....remélem jó helyen tapadt meg és minden rendben lesz.Már valamennyire megnyugodtam és felfogtam,hogy biztosan minden OK a kicsimmel....Te csak tudod,meg minden kismami,hogy ezen agyal mindig az ember!!!!Most mennem kell,de még benézek!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Meli!Én eleinte azthittem,hogy csak a 12.hétig fogok aggódni!De aztán aggódtam én tovább is!Bár a 12.hét itán valamelyest megnyugodtam! :)
Szóval,ha elmúik a 12.hét akkor már azt fogod várni,hogy mikor mozdul meg!Aztán meg már annyira beindul a pocid növekedése,hogy már nemfog semmien ruha felmenni rád! :? Ez jó is a részemről,meg rossz is!Illetve én ezt igy éltem meg!Aztán jönnek a gondok a fekvéssel!! :x Mára már kezdem megszokni! :x Aztán mostanság ott tartok,hogy lassan 31 hetes vagyk,és Ádika nincs veszélyben,ha most születne AKÁR meg!!De azért még várjon egy kicsit!A dokim aztmondta,hogy a 35.héttől BÁRMIKOR szülhetek!Én csak azt sajnálom,hogy nem lesz ILYESMI idő,mint most van,hanem akkor már majd javában dúl a CIDRI!!! :x Na mindegy!!Ha akarunk majd következő babát (hugicát Ádinak),akkor majd megpróbáljuk úgy időziteni,hogy Ő tavaszi baba legyen!! :wink:
Tegnap császárral világra jött a barátnőmnek a 3440grammos ötvenakárhány centis babája!Mindeketten jól vannak!!De a baba nagyon-nagyon fázott,ahogy megszületett!! :) Szegény!Gondolhatjátok olyan 30-35fokos vizben "ázott" egészen 9 hónapon keresztül!!És most meg amikor kijön hirtelen "hideg " van szegénykének! :?
Ma megyünk Ádikának egy-két dolgot venni!Olyat mint papirpelus,textil pelus,fürdetőszerek,stb..................
Jövőhéten meg megvesszük a hordozót!!
Na most megyek!Délután még jövök!Mindenkinek szép napot!!

Kép
bea27

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?