Helló,lányok!!!!Egész nap nem jöttem,mert dolgoztam!!!Megcsináltam kb 35 db sírdíszt hallottak napjára!!!!!És eléggé ki is fáradtam,pedig kímélő üzemmódban vagyok!!!!Kicuccoltam az udvar végébe,ahol a garázsban tároljuk a díszeket,így nem kellett ingázni és egész nap kinn lehettem a melegen...olyan kellemes volt,le is barnult újra az arcom(pontosabban újra kijöttek a szeplőim
)
Ma már nem csináltam tesztet és úgy gondolom minden a legnagyobb rendben van a kis maszattal....elmondtam ma a barátnőmnek,akinek 9 hónapos a kislánya és azt mondta,hogy szerinte ne igyan most egy kis ideig az Aloe verát,mert vízhajtó hatású.....abba is hagyom,de így újra hullani fog a hajam
Vikike,köszi!!!És gratula a családi baby-boom-hoz,ez még jobban össsze fog benneteket kovácsolni!!!!!
Gabi,szerintem neked kislányod lesz,most úgy érzem.....szerencsénk van a férjeinkkel,én is mondtam a drágámnak,hogy ha ráér péntek délután egy kicsit takaríthatnánk.....én nézem,ő csinálja...na jó nem,de a porszívózást át kell vállalnia....Még jó,hogy nem háborog....
Kata,remélem te is rendben vagy már és újra lehet próbálkoznotok!!!!
Candi,te leszel a következő!!!!!!!!!!
Vvviki,szerintem nyugodtan menjetek el egy kivizsgálásra,abból baj nem lehet és ha van valami,az derüljön ki minél előbb.....nálam is úgy volt,hogy megcsinálták a hormonvizsgálatot és bevallom megnyugodott a kis lelkem,hogy nincs velem gáz és láss csodát,össze is jött a kis édes!!!!!!!!Ágiéknál is így volt,igaz,Musz?????Úgyhogy rajta!!!!!
Beácskám,meggyógyultatok??????Láttam,hogy tegnap kerestél az MSN-n,de el voltam foglalva,bocsika!!!!!!!
Málna,Mentek a hétvégén a Tiszához????Áll.nagyon jó idő lesz!!!!!Kis drága keresgetheti a békákat!!!!!
Mamen,jó a vonalzód!!!!!!Majd leírnád a keresztneved,én nem tudom
Mindenkinek szép estét és jó éjszakát kívánok!!!!Holnap talán kicsit több időm lesz,jövök,ha tudok!!!!Puszi