Új privát üzeneted érkezett!

Edit!

A hormonok adagolásának modját az orvosain döntik el. Nem biztos, hogy ami az egyiknek jo, a másiknk is az. (Sajnos ök is kisérleteznek néha rajtunk.) Lehet, hogy neked az az adag oké.
Péládul én Serophent szedtem (hasonló a Clostihoz), aminek a tájékoztatojára rá van irva, hogy tilos napi 2x1-nél többet szedni. Velem 3x1-et szedetett! Szerencsére jo lett.
Nem kell mindig mindent magunkra vennünk...

Beszti
Beszti

Edit
Pedig sajnos mar tobb orvos erositette meg,hogy a Clostit folyamatosan emelt adagban kell szedniKépDe legalabb mar tudodKép

MJ
Caldeaval kapcsolatban igazad lehet,logikus.Milyen okos lettelKépKép

Apa belatta,hogy huje volt,nem szolt semmit de mar latom rajta,hogy megbanta.De telleg haragszom raKép

Beszti
Szerintem is Klari mondja meg az idopontot,bar azt veszem ki a szavaibol,hogy felole akar 2napos is lehetneKépIgaz Klari?KépKépKép
Probalj eljonni!!!!!

Beszelt mar valaki Orsollyal???

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Az alagut végi fény!
Jo, ha eleget haragudtál (néha nem árt, mert különben sokszor eredmény nélkül mulnak el a szavaink), akkor lehet békülni! Kép

Beszti
Beszti

Beszti !
Írtad, hogy a 8. dik napon a dokid nem látott jó tüszõt? Mikor mondható jónak?

Edit
Edit

Beszti
KOSZONOM neked!!!Nem is fogja tudni,hogy nektek koszonheti,hogy nem orrolok majd napokigKépKép

Uuugy varom mar a talit!!!!!!!!!!!!!KépKépKépKép

Kriszti

ui:Ki nez egy kis plusz penzKépLesz mire kolteniKépKépKép
kriszti

Látod-látod Kriszti, türelem békülést terem.Kép

Gabó
Gabómanó

Orsoly,
Én úgyan még új vagyok, de tudd nagyon sajnálom ami Veled történt. Remélem, hogy minden tekintetben hamar túl leszel rajta és hamarosan visszatérsz ide közénk egy átmeneti idõre.Kép
Fel a fejjel és ami a legfontosabb ne add fel!!!!!!!!!!!!!!

Breki
Breki

Gabómanó,

Rajtad a világ szemeKépHAJRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Nagyon drukkolok Neked!!!!!!Kép))))

Csilla1,
Gratulálok, írány a másik topicKép

Kriszti, A nõknek mindig igazuk van, vagy nemKép
Szerintem a legszebb dolog a kibékülés.

Breki
Breki

Orsoly!KépKép Rettenetesen sajnálom, ami történt! Gyere vissza minél hamarabb közénk, hogy meg tudjunk vigasztalni!
Csilláéknak gratula! De jó lehet most neked!KépVigyázz nagyon magatokra!
Kriszti, Edit! Engem is elért már a ciklus végi "világvége" hangulat, pedig nekem még bõ 1 hetem van a mensi-ig. Mi lesz velem addig, ha már most ilyen nyûgös vagyok?!!
Gabó! Olyan jó, hogy végre kezdik az inszemet, majd mesélj el légyszi mindent részletesen! Nagyon bízom benne, hogy már az elsõnél sikeres lesz! Hidd el karácsonykor már ott fog figyelni egy "Gabó-babó" a pocidban!!
Pusz, Sien.
Sien

Sziasztok lányok, lehet hogy rögtön leszavaztok a köreitekbõl, mert mi még csak most kezdjük a próbálkozást, de eléggé információ híján vagyok. 2 éve volt egy méhen kívüli terhességem, ami miatt most kicsit aggódom. Olvastam a leveleiteket és nem igazán tudom, hogy mikor érdemes egyáltalán orvoshoz fordulni? Hogy számoljátok ki az "akció idõpontját"? Egyszerûen csak a félidõt célozzátok meg?
Na most lehet, hogy megadóan legyintetek, hogy : hát õ még ezt sem tudja...
Azért remélem segítetek! Köszi elõre is!
Névtelen

Sien !
Szörnyû ez az állapot. Elvileg ma a 28. nap. Még egyenlõre semmi. Lehet, hogy ideges vagyok és ezért nem jön meg? Egész nap azon gondolkodom, hogy ki kellene menni venni egy Tesztet, de aztán mindig elõjön, hogy fáj a mellem, hasam. Majd holnap biztos megjön. Már annyi pénzt, hagytam a gyógyszertárakban, hogy megkaphatnám az "ÉV TESZTELÕJE" címet?

Edit
Edit

Sien!
Kinek ha nem nektek számolnék be mindenröl részletesen. Ez lesz a második dolgom utána.Kép
Nagyon várom, de ha ez sem sikerül akkor nagyon el leszek keseredve. Ettöl félek a legjobban.

Puszi: Gabó
Gabómanó

Szia Névtelen,
Bár ebben a topicba engem egy vérvétel hozott, úgyanis konkrétan még csak jövõ év márciusától szerettünk volna próbálkozni, de lehet, hogy ha a vérvételen nem derül ki az, hogy bizonyos hormonszintem magas, akkor úgy járok mint sok hasonló sorstársam é cska évek múlva derül ki, hogy azért nem jön össze egy baba, mert mondjuk vmelyik hormonszint eredménye nem jó.

Szerintem legalábbis én a helyedben ezt tenném egy alapos kivizsgálás teljes vérkép, prolaktin, LH,FSH hormonszintek és pajzsmirigy mûködése elsõ lépsének nem rossz. Egyrész magad is tisztában leszel azzal, ha ezen eredményeid jók, hogy itt minden okés, másrészt ezeket ellenõriztetni nem árt.
A köv. lépés egy teljes nõgyógyászati rákszûrés, hüvelyi UH-val kombináltan (nem fáj, csak picit kellemetlen).

Ezeket a vizsgálatokat szerintem egy "szülõ" korban lévõ nõnek egyébként is hasznos elvégeztetni, ártalmasnak egyik sem ártalmas. Egybként pedig vannak úgynevezett a programozott családtervezéssel foglalkozó intézmények ezeket bõvebben az origon keresztül érheted el, ha õket felkeresed akkor bõvebb és szakszerûbb infokat kaphatsz.(www.origo.hu)
Remélem segítettem valamelyest!
üdv.:Breki
(Egy autodidakta a sok közül.)
Breki

Gabo!
Nagyon drukkolok neked !
Biztos, hogy sikerülni fog. Kell, hogy sikerüljön, próbálj nem stresszelni, amit könnyû modani.

Edit
Edit

Edit

Az "Év Teszelõje" cim nagyon tetszik.KépAzt hiszem itt a lányokkal versenghetnénk érte. Szerintem várj még legalább 3-4 napot.

Azért szeretem ezt a helyet, mert ha pocsék kedvem is van, mindig akad aki megnevetett vagy megvigasztal.
Jõvõ hét végén talcsi!!!!! Most, akkor mindenki maga süt alapon leszünk?

Névtelen
Irhatnál valami nevet, hogy szolitani tudjunk. Szerintem vegyél egy höméröt az sokat segit, az Erazmusz topicban megtalálod a leirást, hogy kell használni.

Pusz
Györgyi
Györgyi

Nevtelen
Lecci irjal alairasnak legalabb egy kis becenevet!!Kép
Pl;LH teszttel amit a pipibol tucc magadnak nezni,hoemelekedes-csokkenesbol,Uh-bol.De az a legeccerubb a ha ketnaponta a kcioztok,akkor ecceruen lehetetlen,hogy lemaradjatok rola.

Ga-bo!Ga-bo!Ga-bo!Ga-bo!Ga-bo!Ga-bo!Ga-bo!Ga-bo!
hajraaaaaaa!!

Edit
Erre megy ki az egesz,rairjak,hogy 3-10 napos,kozben meg a francokat csak 2 het utan mutatja de te addigra mar megvettel -otKép

Sien
meg ne commorkodjal elore!Képtalan epp most tortenik meg a csodaKépKép

Breki
Nana,hogy igazunk van de el nem ismernek a vilag kincseert semKépKép

Kriszti
kriszti

Kedves Névtelen!
Nem fogunk elzavarni. Ugye Lányok?
Segítünk amiben tudunk. Én most nem tudok neked sokat írni, de késöbb igen. Sok a melóm.
A neved titok?? Én szeretném tudni.

Gabó
gabómanó

Sziasztok,
remélem most sikerül névvel küldenem a levelem, elöbb is ugy próbáltam, csak nem jött össze.
Köszi a tanácsokat, egy alapos kivizsgálásra én is gondoltam. A különbözõ családtervezési központokról eddig elég sok negatívumot hallottam, ezért ha nem muszáj, akkor oda még nem megyünk.
Valahol azt is olvastam, hogy a próbálkozós kismamajelöltekkel általában nem igazán foglalkoznak a dokik. Ez igaz? Na de ha õk nem, akkor ki segít abban, hogy mikor legyünk tettrekészek? Bár nekem már könnyû, megtaláltalak titeket!
Akik már régóta próbálkoztok: a probléma csak a próbálkozássokkal egyidõben derült ki, vagy annak vannak jelei, ha egy nõ nehezen esik teherbe (pl. rendszertelen ciklus stb.), vagy ez nem törvényszerû?
Mi múlt hónapban hittük azt,hogy babánk lesz, de nem sikerült, és borzalmas érzés volt, mikor a teszten csak egy csík jelent meg. Remélem, hogy nem csak nekem, hanem egyikünknek sem lesz mostantól ebben része...
Viki (segítenétek a név megadásával kapcsolatban, mert ez ugy tünik megint nem sikerül!)
Névtelen

Edit!
Én sem akarlak még rábeszélni a tesztelésre,mert sajnos én is elég jól ismerem az egycsíkos érzést!
Gabó! Annyira bíztatóak az eredményeid!!
Névtelen! Hidd el, amikor anno elküzdtük a próbálkozást,mi is legalább ilyen tanácstalanok voltunk ezekben a kérdésekben. Remélem, hogy Neked nem is kell ennél jobban belemerülni ebbe a témába!Breki tanácsai viszont nagyon hasznosak!

Sien
Sien

Viki!Kép
Csak az azonosítóba írd be a neved. Máshova ne írj semmit és úgy küld el.

Gabó
Gabómanó

Sziasztok!

Majdnem barmikor johettek. Mondjuk nekunk jobb, ha 11-tol, de ha akartok elobb, akkor azt is megoldjuk. Majd felkelunk korabban. Mi egy ki9csit lustusok vagyunk reggel, de amig megtehetjuk nem szamit. Kép
Kriszti igazad van! KépKép Akar 2 napig is maradhattok.
Valaki irta (azt hiszem Kandi), hogy max egy fel orara tudna beugrani. Szerintem ennyire is erdemes. Igy ha legkozelebb lesz talcsi es josz nem leszunk teljesen ismeretlenek neked.
Most muszaly dolgoznom, ezert leginkabb csak a hatterbol olvasgatlak titeket. Ha valami kerdes van vagy gond, pl: hogy hogy lehet hozzank jonni, szivesen segitek.
Orsolynak irtam sms-t, majd otthonrol felhivom meg. Ugy sajnalom, ami tortent.Kép
Klari
Klari

Kriszti! A próféta szóljon Belõled!KépKép
Sien

Edit!

Nem is nagyon engedtem a dokinak, hogy lelkesedjen a tüszöim miatt. (Áprilisban ugyanezt a kurát végigcsináltam, és akkor ebben a petefészkemben nem látott semmi jot. Aztán kideritete, hogy másik petefészket sem lát. Erre azt mondta, hogy az "elso" is lehet igertes. Emiatt en nagyon feltem, hogy most nem ad korrekt infot, csak engem akar megnyugtatni. Azt mondta "hatott a gyogyszer", de nem latott meg domináns tüszöt.)
De velem volt mindeket alkalommal a férjem, ö látta a monitort is, és ö is megdöbbent azon, hogy mennyivel nagyobb lett 3,5-4 nap alatt két tüszö.
Szoval igy.
Én a helyedben még várnék a tesztel, akármennyire is nehéz. Pucur példája is mutatja, hogy nem jo elsietni, mert az ember csak esetleg csalodik, pedig nincs miért, vagy elköltöt egy csomo pénzt.
Türelem. Én is itt vagyok mögötted (27. nap) ugyhogy tudom, hogy mit érzel.

Kedves Névtelen!

Több jele is van a "félidönek", az akcio idejenek. De ha komolyabban probálkoztok, akkor elengedhetetlen a hömerözés szerintem. A högörbéböl egy jo nögyogyász sok dolgot tud hormonvizsgálat nélkül is leolvasni. De persze igaz amit Breki irt, bár én a pajzsmirigyvizsgálatot és teljes vérképet még kihagynám. (Bár ha egy vérvétellel leveszik...)
Egyebként mindenki volt kezdo, ugyhogy biztos semmilyen kérdéssel nem fogunk lehurrogni.

Kriszti!
Nagyon örülök, hogy ilyen hatásunk van. Kép Sok sikert.

Sien!
Biztos az idö teszi. Kép
Fel a fejjel! Nem tudok rola, hogy most lesz a világvége. Kép

Andyval mi van?

Beszti
Beszti

Viki!

Szerintem nincs törvényszerüség abban, hogy ki miért, és ki miért nem.
Én (mi) most szeretnénk immár 13 ciklus ota babust. Nem akar összejönni. Közben több dolog is kiderült, de az igazi ok nem.
És (most jön az ellentmondás): már van egy kisfiam, aki az elso alkalommal sikerult.

Igen, általában szeretnek a dokik 1 évet várakoztatni (próbálkozz), amiben félig igazuk is van, mert a nök 95 % (statisztika) ennyi idö alatt teherbe is esik. De! Mivan ha nem?
Egy szo, mint száz: a kivizsgálás nem árt. Szerintem még az elején rá lehet venni a dokit, ha elég eröszakos vagy.

Beszti
Beszti

Szija VikiKép

Namostmar telleg elegem van ebbol a napbol!Jovo penteken kene 11.napi UH-ra mennem,persze szabadnap leszKép

Elmegyek haza,nem rontom itt a levegot,tul negativ vagyokKép

Kriszti
ja Orsoly uzeni,hogy koszoni mindenkinek az sms-eket,Andi pedig hetfon jon.
kriszti

Kezdek hinni a telepátiában, amióta itt vagyok Veletek! Tényleg úgy fel tudjátok vidítani az embert!
Kriszti! Ne mérgelõdj! Neked a 14.nap már nem jó tüszõileg? Nekem mindig ilyentájt nézik õket, mert én ált. csak a 17-18. nap környékén ovulálok.
Na elhúzok oskolába!

Pusza, Sien.
Sien

Sziasztok,
Sien üzijérõl jutott eszembe ez a "mulatságos történet", a barátosnémék 8 hónapig próbálkoztak, mire végre összejött nekik a baba.
Már régóta hõmérõzött tudta mikor jó az idõ az akciózásra, de az egyik ovulációja elõtt pár nappal a férjének külföldre kellett utazni, mire a barátnõm a jó idõpontban hívta és csalogatta haza a következõ üzenettel:
"Szívem gyere haza mert ovulálok!"
Remélem "feldobtalak" Benneteket!Kép

Breki
breki

Viki,
Szia közöttünk.
Úgy látom kaptál már néhány infót de talán nem eleget.

Az elsö, hogy hömérözz. Szerintem nem kell rögtön orvoshoz fordulnod, ráérsz 4-5 hónap múlva is. A hödet reggelente mérd popóban. Erazmusz topikjában a legelsök között megtalálod a módszert és az arra vonatkozó kérdéseket, stb.

A második, a hüvelyváladék figyelése. Ha nyúlós, tojásfehérje szerû sok akkor termékeny vagy, ha tapadós akkor vagy peteérés után vagy vagy elötte.

Esetleges fájások, szúrkálások is jelezhetik a peteérés idöpontját. Természetesen nem mindenkinek félidöben van peteérése. Az mindenesetre tény, hogy a mensinek a peteérés után 14 nap körül kell megjönnie. Szóval, ha a 20. napon van peteérésed akkor a 34-körül kell várnod. Ha tudod a peteérésed idõpontját, akkor az aktuális aggodalmakat, reményeket stb-t ehhez a +14 naphoz lehet igazítani.

A hömérözési szakasz 2 részre bontható. Az egyik a peteérés elötti a másik a peteérés utáni idöszak. Amennyiben a höd popóban mérve 37-et megüti a 2. szakaszban (vagyis a peteérés után 2-3 nappal eléri a 37-et) vagy felette marad hosszútávon, valszinü nincsenek hormonproblémáid. A 37 feletti tartös hö fennmaradás azt mutatja, hogy volt peteérésed és hogy a hormonjaid is feltehetöen jók. Ha a höd a 14. nap után is fennmarad és nem esik vissza 1-2 tizedet, akkor valszinü a terhesség! Innen hamarabb lehet következtetni, mint egy terhességi tesztböl, amely nem biztos, hogy azonnal kimutatja a terhességet.

Mindemellet használhatsz PG 53-as mini mikroszkópot (szerintem nem sokat ér) vagy méregdrága tesztet. A méregdrága teszt vásárlással várnék, hátha ki tudod hámozni a hödböl és a hüvelyváladékból mikor is van a peteérésed.

A pete csak 24 óráig életképes, míg a sperma megélheti a 72-õt is. Szóval ennek fényében érdemes peteérés elött akciózni (akció=sex) és a peteérés napján. Utána már felesleges az irányított akció. Marad az élvezet. Ha, ha, ha.

Ajánlanám a Gynevac injekciókúra "bevételét", E. topikjában megtalálod miért hasznos. Itt sokan kapjuk!

Ha van még kérdésed szólj, szívesen válaszolunk.
Mesélj még valamit magadról. Mióta próbálkoztok? Egy hónapja? Budapesti vagy?

Edit,
A leírtak terád is vonatkoznak. Tudod a peteérésed idöpontját? Adj hozzá 14-et és akkorra ne várd a mensidet! A höd hogy áll? Fennvan?
Drukkolok. A mensis tünetek még nem jelentik azt, hogy nem vagy terhes! NE tesztelj még, csak a höméröt figyeld!

Pusszancs mindenkinek
Moni
mj

Kriszti,
Bocs, elnéztem a napjaid számát. Hülye vagyok, tudnom kellett volna, hogy már szinte félidös vagy. Szóval akkor mindent bele és sürgösen kibékülni és akcióhegyek legyenek ám!!!!!!!!
Puszi és örülök, hogy kezd jóra fordulni minden.
Moni
mj

Lányok, Csilla!
Csilla az a lány akir írt, hogy megjött neki, 1 napig, a höje fennmaradt és kérdezte, hogy mit gondolunk terhes e? Vagy az valaki más volt?
Moni
mj

Kriszti,
Most akkor csak a 2. napon vagy? Jól látom? Teljesen beléd zavarodtam. A lényeg az, hogy ne aggódj, minden rendbe jön. A kibékülés mindig édes, és forró ölelkezések közepette a legjobb!

Lányok
Akkor a tali november 4-én Klárinál, a Hercegprímás utca 3. alatt délelött 11-kor kezdödik. Mindenki akkor csatlakozik amikor akar, nincs idöhöz kötve, de persze megbeszélhetö a csapatos találka valahol, mondjuk a Deákon.
Itt a lista, aki még fel akar iratkozni az jöjjön, írja fel magát. Az újak is Welcome.

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki
13. Lotti

TALI, TALI, TALI, Már alig várom!!!!!!
Ki mit hoz? Ital, kaja, szendvicsek, stb. Rendeljünk kaját, vagy hozassunk pizzát? Vagy mindenki csináljon valamit?

Na jó, most már eldugulok mert már sokat írtam így egyfolytában.

Moni
mj

Mártival mi van? Tud valaki valamit róla? Ö szerintem nagyon jönni akarna a Talira. Múltkor is jól érezte magát.
MÁRTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
hol vagy?

Monchy,
Még mindig elérhetetlen vagy? Legalább egy sort írjál nekünk, bár azt sejtem, hogy olvasgatsz minket.

Igen, látom csak magammal beszélgetek. Ez borzalmas!!!!!! Milyen leszek ha nyanya leszek?
Moni
mj

KépSziasztokKép
Szeretnék én is jelentkezni a talira,mert Klári azt mondta,fél órára is érdemes....és hátha több lesz!
Lella kéri,hogy javitsátok ki a 11 c 3 cn -ra õt!-nem tud feljutni a társalgóba!!!
Holnap szurit kapok már és lassú léptekkel megyek az insem felé...
Léci szoljatok hozzám...most is csak Klári vette észre,hogy létezem köztetek...mindjárt sírok-lelkesen jövök minden nap és felém senki sem kacsingat Kép !!!
KépKandi72Kép
Kandi72

Mj!

Nem tudom, de valami méhszájról susmogtak az asszisztensel, inszem alatt. 2x volt ilyen fájdalmas.

Na mindegy már csak egy van vissza.

Nem tudom elküldeni a görbémet, mert nincs szkennerünk.

Ebben a hónapban szünet (doki távolléte miatt).
Pénteken elmegyünk egy talpmasszõrhöz hátha.......

Szedjük az E vitamint és a magzatvédõt.

Caldea
caldea

Jó reggelt!

Szia Kandi!
Én úgy izgulok az inszem miatt. Én nem kaptam szurit még, csak clostit. Ma megyek 10. napi UH-ra és ettöl függ minden a továbbiakra nézve.
Nagyon nagyon izgulok, alig tudom leküzdni. Pedig már rutinszerüen kellene járnom a dokihoz, mégis akárhányszor megyek teljesen be vagyok kattanva.
A talin pedig ott a helyed!Kép

Kriszti!
Kibékültetek?Kép

Felírtam a Moni válaszát Vikinek és ha jönnek új TEAM-tagok akkor elég öket az október 24. szerda 16.35-ös üzenethez irányítani és akkor nem kell mindig leírni.KépNem azért mert nem szívesen írnám le, csak így egyszerübbnek tünik.

Sien!
Nekem is a 17-18 nap az ovuláció ideje, de szerintem a closti vagy a szuri elörébb hozhatja ezt az idöpontot. Az UH-t már a 10. napon elkezdik és kétnaponta kell menni addig amíg nem megfelelö nagyságú a tüszö.

Pussssz: Gabó Kép
Gabómanó

Caldea!
A férjed leletei milyenek? Az E vitamint ö szedi?

Gabó Kép
Gabómanó

A mai lista:

Cicó 4c 74 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 67 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 60 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 53 cn Györ 24 év
Melinda 3c 48 cn Ulm 26 év
Monchy 3c 29 cn Budakeszi 32 év
Edit 8c 29 cn Budapest 30 év
Eszter 13c 28 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 28 cn Maglód 33 év
Sien 13c 25 cn Budapest 28 év
Gitta 6c 25 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 24 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 21 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 21 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 20 cn Budapest 29 év
Cipomama 1c 20 cn Los Angeles 35 ev
Lora 12 c 19 cn Várpalota 24
Éva 29c 17 cn Nyíregyháza 26 év
Ildi 7c 15 cn Szekszárd 21 év
Klari 6c 14 cn Budapest 31 év
Edina 7c 13 cn Coimbra 23 év
Moni 6c 11 cn Törökbálint 28 év
Ancsi 2c 11 cn Adács 27 év
Györgyi 4c 11 cn Budapest 26 év
Gabó 30c 10 cn Miskolc 27
Kisvuk 3c 9 cn Svájc 27 év
Lella 11c 4 cn Líbia 32 év
Kriszti 15c 3 cn Galgamácsa 29 év
Kandi72 1c 3 cn Budapest 29 év

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Jo reggelt! Kép
Itt a kibövitett tali lista is:
1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki
13. Lotti
14. Kandi72

Gabo!
Szia! Kép
Ne izgulj! (Én is szoktam mindig...) Biztos minden oke lesz! Már csak néhány nap az inszemig. Kép

Moni!
Szerintem Csilla nem az. Csilla az emlékeim szerint azt irta, hogy a 16. napja van fenn a hoje, (az utolso 37,3), aztan egy nap mulva pozitiv lett a tesztje.

Edit!
Mi a helyzet?

Beszti
Beszti

Sziasztok!

Én még nagyon újonc vagyok itt, csak mostanában találtam rá a babanetre és erre a topic-ra is. Sajnos mi is ezzel a problémával küzdünk. Már hónapok óta én is tiszta ideg vagyok, hogy megjön vagy nem. Ha késik kezdek örülni, aztán jön a kiábrándító valóság.
Elvileg most kell lennie a peteérésemnek a hõmérõ szerint, de ez már a 22. napom. A múlt hónapban kaptam egy szurit, hogy besegítsenek neki, de akkor is megjött a mensim a 28. napon. Szóval nem értem én ezt. Ha tényleg a peteérés után 14 nappal kell megjönnie, akkor hogy van ez? Vagy én nem mûködök jól?

Csilla (edelweiss)
u.i. Hogy lehet ide regisztráltatni magamat? Segítsetek légyszi.
Névtelen

Sziasztok Lányok!

Végre leköltöztünk az emeletröl és most már ujbol van netem.

Szoval nagyon sajnálom Orsolyt, ha tul lesz rajta majd beszélek vele személyesen is, mivel én ezt már átéltem egyszer, hátha tudok neki segiteni.KépKép

MJ!

Nem csak magaddal beszélszKép, de ha "nyanya" leszel szerezz be magadnak egy kutyát! Szuper jo, mindig figyel rád és soha nem pofázik vissza. Amig velem volt a kutyusom (otthon laktam) sokszor vele beszéltem meg a dolgokat és olyan jo volt látni a pofiját, ahogy figyel rád, döntögeti a fejét jobbra balra nagy tágra nyilt szemekkel. Most az apukám szokott vele beszélgetni!!

Gabomano!

Nyugi, tüszöid szupi méretüek lesznek, inszem elsöre sikerülni fog!

MJ!

Monchy nem tud minket olvani, mivel se vezetékes telefon se net, de eddig ugy van, hogy jön a talira!

Márti irt SMS-t, mert már hiányoltam én is, betegállományban van a hátával, de majd beugrik a netkaféba és akkor ir egy pár sort.KépKép Dobok neki majd egy SMS-t, hogy jöjjön a talira!

Kandi72!

Természetesen ott a helyed a talcsin!KépKép

Kriszti!

Kibékültetek már a pasiddal? Tudod idönként olyan lükék. Az én pasim is elvárja, hogy ha valami baja van, azt mindenki értse meg, és bátoritsa öt, mert ö éppen lelki válságban van. Bezzeg ha nekem valami bajom van, mondjuk egy kis hangulatváltozás, akkor mit mond?: jajj, ne nyafizz már! Pedig ö nem is terhes, mégis tud nyafizni bezzeg nekem tilos! Pedig néha kell az isKépKép! Szoval rájuk kell hagyni, hiszen csak "pasik"! Ugye leszel keresztmami??

Caldea!

Szerintem MJ tegnapi kifejtése tényleg logikus és valoszinüleg 100%-ig igaza is van. Az unokatesomnak most fogják csinálni a HSG-t és direkt ugy idözitik, hogy még a peteérés elött, de nem sokkal, mert akkor már tényleg nyitva van egy kicsit a méh. Szoval neked tényleg azért fájhatott, mert vagy nem jokor csinálták, vagy sebes volt.

Na most már eldugulok, hagyok érvényesülni mást is!

PucurKépKép
Pucúr

Beszti !

Ma vagyok a 29. napon és még semm. Eddig úgy fájtak a melleim, hogy hozzá nem tudtam érni, és most egycsapásra elmúlt. Szerintem megint ki fog tolódni egy pár napot. Pedig már olyan büszke voltam, hogy 28 napra jött meg. Terhes szerintem nem vagyok, semmi jel nem mutat rá. Sajnos nem hõmérõztem most, mielõtt megkérdeznéd hogy mennyi a hõm. Hát most ez van. Egy kicsit izgulok, egy kicsit reménykedek, de valahol tudom, hogy sajnos a babuci még nincs útban.

Edit
Edit

Csilla (edelweiss)!

Légyszi válassz magadnak valami más megszolitást, mert már van egy Csillánk, és igy nem tudjuk, hogy melyikötök melyik. Az azonositoba ird be a neved, de máshova semmit és ugy küld el a leveledet!

Peteérésed lehetett, de nem bisztos, hogy meg is repedt. Ha megreped a tüszö, (tulajdonképp ez a peteérés, mert addig csak növeszted öket) onnan számitott 14 napra jön meg a mensi. Érdemes hömérözni, de hüvelyben vagy végbélben, ébredéskor, mozgás nélkül, 5 percig higanyos Japán lázmérövel. Van nekünk egy honlapunk (csak sosem tudom a cimét) ott találsz letölthetö ürlapot és már kitöltött görbét is. De ha gondolod, mailen el tudom küldeni neked az ürlapot is és görbét is.

Valoszinü, hogy a hormonmüködésed nem megfelelö. Volták már ezzel kapcsolatos vizsgálatok? Szedsz valami gyogyit? Kisérik UH-val a peteérést?

Pucur
Pucúr

Kandi72
Feltettelek a listára. Készülj, ha eljössz valszinü nálunk ragadsz, ha nem is testileg, de lelkileg tuti.

1. Kriszti
2. Moni (mj)
3. Ancsi
4. Györgyi
5. Beszti
6. Orsoly
7. Pucurék
8. Monchy
9. Klári
10. Gabó
11. Edit
12. Breki
13. Lotti
14. Kandi72

Nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen az inszemen. És ne haragudj, hogy nem szólunk hozzád, de hidd el minden hozzászólásodat örömmel fogadjuk, és veled sírunk vagy örülünk. És ez mindenkinek szól lányok!

Ma lement a höm 2 tized fokot, eddig végig 36,7-et mutatott (már megint egyenes! már nem is görbe) és ma 36,5 lett!!! Akcióhegyek indulnak. Érdekes, mert nekem nem a höm leesése napján van az ovi, hanem 2 nappal késöbb, vagyis most a 13. napon lesz, szombaton! Ezt különben a visszamenö hónapokra az UH is bizonyítja, nomeg a h. váladék és a szurkálások, és még a 14 napos visszaszámolás is a mensi megjövetelekor!
Mindenesetre páromat ma reggel már beizzítottam :-))))))))), hogy estére készenlétben legyen.

Sokat gondoltam Orsolyra. Még mindig teljesen magam alatt vagyok amiatt ami történt. A dokik biztos azt fogják neki mondani, hogy nem tudják mi történt, mi okozhatta a baba elhalását. Hisz mindig ezt mondják. Sajnos. Elképzelhetö, hogy azért történt mert nem szedett sárgatest hormont, mivel a doki azt mondta neki, hogy nem kell??????????

Most megyek, mindenkinek pusszancs,
Moni
mj

Edit!

Én ebben a ciklusban olyan biztos voltam benne, hogy nincs baba, ráadásul két teszt is negativ volt (28. és a 31. napon), a derekam majd le szakadt, tehát minden pillanatban vártam a mensit. Egyedül a höm volt fent, de nekem csak a mensi 2 napján szokott leesni.
Szoval nem elkeseredni, mert még bármi is lehet.KépKép
Én pont azért vagyok nyugtalan egy kicsit, mivel semmi jele nincs igazábol annak, hogy terhes vagyok, csak a mellbimboim érzékenyek. Igaz anyukám szerint egy kicsit érzelmileg "labilis" vagyok. Mivel az elsö baba elment, ezért izgulok, hogy minden rendben legyen, de azért kétnaponta nem járhatok UH-ra.

Pucur
Pucúr

Sziasztok Lányok!

Igaz, már leszedtem magam a listáról, mert sokat voltam távol, messze a számitógéptöl és életem párja fürge kis spermáitól... Szoval nem tudtam irni, és nem is volt mit.
Most viszont szeretném megosztani veletek, hogy hosszas keresgélés és idöpontegyeztetés után végre megtaláltam álmaim nögyogyászát. (Mielött valaki lelkesedni kezdene, Pécsi) Igaz, szakmailag nem tudok róla sokat, de emberileg tökéletes! Az volt az evárásom, hogy ha már magánrendelésre járok, és otthagyok egy csomó pénzt ne érezzem úgy, mintha futoszalagon lennék egy gép elött, hanem azt éreztesse velem, hogy érdekli a problémám, komolyan vesz, és persze én vagyok a legfontosabb páciense. És ez a doki ilyen!
A váróteremben volt vagy hat album tele gyönyörü babák képeivel, akiket ö segitett a világra.
Elmondta milyen problémák lehetnek, mi lesz a dolgok menete. Hormonvizsgálattal és spermavizsgálattal kezdünk, ha ezeket rendbehoztuk petesejtet érlelünk, uh-al idözitjük az akciót, ha ennek ellenére nem jönne össze, laporoszkopia.

Nem tudom, mennyi idö lesz a sikerig, de reméljük a legjobbakat, és persze nektek is nagyon szoritok! Bár irni ritkán szoktam, de sokszor olvaslak benneteket és nagyon drukkolok mindenkinek!

Eni
Eni

MJ!

Persze az orvosok azt fogják neki mondani, hogy sem a babával, sem a méhlepénnyel nem volt baj, tehát nem tudják megmagyarázni a dolgot (inkább nem akarják). Ugyanis már szakkönyvböl (Dr. Elek Csaba A fogamzoképesség zavarai)felvilágosultam, hogy ez a fajta vetélés a 6-10 hét között történik általában, nem venni észre semmit, csak az UH-n látják, a terhességi tünetek csak 10-14 nappal késöbb szünnek, mert addigra ürül a hormon, amit a terhességi tesz is kimutat. Ezt hivják missed abort.-nak. Ilyenkor már a baba legalább 1 hete nem él. Oka: a sárgatest hormon hiánya vagy elégtelen mennyisége! Orsolynak igen is kellett volna szednie valamilyen progi tartalmu készitményt! Nálam is ez volt a baj, csak mielött megnézték volna a hormonokat, teherbe estem. Ugyan ez lett a vége. Ja és a dr.-nö mondta, hogy szerinte progihiány volt, kaptam injekciot is + utrogestant (hüvelyit), ennek ellenére a babának csak 7 hetesen kezdett el verni a szive, pedig már 6 hetesen kellett volna. Szoval a progi nélkül is fejlödött, de nem olyan ütemben ahogy kellett volna és az elkerülhetetlent már a szuri + gyogyszer sem tudta megakadályozni. A korházba egy szülésznö vett fel, megnézte a leleteket és az UH-t, sajnáloan rám nézett és azt mondta: jobb, hogy most, mintha a 12 hetes UH-n derül ki, hogy az alacsony progi miatt fejlödési rendellenességek vannak. Szoval rendes volt nagyon és egy kicsit megvigasztalt.

Tudom, hogy most Orsolynak nagyon nehéz, nekem is és Ancsinak is nagyon nehéz volt. Beszélek vele és egy kicsit felviditom!

Pucur
Pucúr

Sziasztok!
Tegnap este olvastam a rossz hírt Kép , nem is tudom mit lehet ilyenkor mondani. Szomorú vagyok.

Anno amikor Orsoly leírta, hogyan mondta el a férjének (egy bebicipöt vett), le akartam nektek írni valamit, de elfelejtkeztem róla. Így utólag nagyon örülök, hogy kiment a fejemböl, hisz most nem mondhatja senki, hogy vészmadár vagyok.

Szóval: nem vagyok babonás, de egy valamit szigorúan betartottam már a lányomnál is. Még gimnazista koromban terhes lett a nagynéném. Épp ott voltam, amikor elmondta az édesanyjának (az én nagyimnak). Elövett egy pár bébicipöt, hogy ezzel tudatja majd a férjével az örömhírt. Nagymamám nagyon ideges lett, elvette a kiscipöt és kidobta a kukába. Azt mondta neki, hogy meg ne tudja, hogy bármilyen apró személyes dolgot vesz a babának amíg meg nem mozdul. A nagynéném babája nem maradt meg Kép Állítólag (a régi öregek szerint), ha valamit veszünk a babának amíg meg nem mozdul, akkor elhal a baba.

Lányok! Én tudom, hogy borzasztó romantikus így elmondani életünk párjának, de ne tegyétek. Mégegyszer mondom, nem vagyok babonás, de ez a dolog, most újra bejött Orsolynál. Semmit ne vegyetek elöre. Ha már megtettétek, ne sajnáljátok kidobni. Persze mindenkinek szíve-joga mit tesz, de én a világon semmit nem veszek amíg meg nem mozdul a babánk.

Bocs, hogy hosszú voltam, de ezt most le kellett írnom.

Kata
Kata

Edit!

Nekem se volt semmi jele a terhességemnek (a fiammal).
Még olyan mensis tüneteim se voltak, mint Pucurnak. (Igaz korábban sem volt mensis tünetem).
De pont ezért jó a hömérözés. Én pl. most nagy valószínüséggel a 16. ovuláltam, és +14 =30. Szóval ha két nap múlva sem jön meg (NEM AKAROM! Kép), akkor reménykedhetek. De tesztelni akkor is csak a jövõ hét közepén fogok.
Ha esetleg neked mégis megjönne, akkor feltétlenül kezdj el hömérözni.

Csilla (edelweiss)!
Nem akarlak elkeseriteni, de általában (ha csak nem nagyon hosszúak a ciklusaid), akkor a 22. napon már nem ovulálhatsz. Ebben az esetben szerintem az az igaz amit Pucur irt, tehat, hogy megért a tüszöd, de nem repedt meg (vagy esetleg meg sem ért, ez a ritkább állitólag).
Mikor és milyen szurival segitettek rá az elözö hónapban? És UH-n megnézték, hogy tényleg megért, megrepedt? (Melyik nap repedt meg, azt tudod?)

Beszti
Beszti

Sziasztok lányok!

Kandi72
Jó, hogy te is csatlakoztál a talcsihoz. Remélem el is tudsz jönni.KépKép
Én már nagyon kiváncsi vagyok mindenkire.KépKép
Beszéljük meg, hogy mit viszünk? Jó lenne, ha találkoznánk elötte a Deákon és akkor nem szállingoznánk egyesével.

Moni
Szuper volt a tegnapi összegzésed, lassan doktorálhatsz belöleKép

Kriszti
Miújság a béküléssel?

Pucúr
Márcsak párat kell aludni az inszemig. KépKépKép

Most idegesitett fel egy bolog referens mindjárt felrobbanokKép

Puszi
Györgyi
Györgyi

Kata!

Ne haragudj, hogy ellentmondok neked, de szerintem a kettönek semmi köze egymáshoz. Csak ha abban hiszel, hogy bajt okozhat, akkor okozhat bajt!!!!
Én már a kicsi fiam fogantatása elött vettem babaruhát neki (közvetlenül a házasságunk után), aztán a terhességem alatt folyamatosan (az elsö öröm után a férjemmel együtt végig). A kiságya már 5 hónapos terhesen megvolt. (Nézd meg a babakellék árakat, és megtudod miért...)
De hittem, hogy neki ettöl az égvilágon semmi baja nem lesz! Nem lett.
Most is tele van a szekrényem a következö babának. És a szomszédomnak is ajándékoztam ruhát, amikor megtudtam, hogy lesz babája (pedig a tesztelése után elmondta), most már 17 hetes.
(Ja, és hozzáteszem, hogy kicsi gyermekem nagyon korán (16. hetesen) egyértelmü életjelt adott magáról, úgy, hogy azt az apucija is érezte.)

Beszti
Beszti

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?