Na sziasztok!!!!!!!!!Aludtam egy keveset,éjfélkor elaludtam,aztán fenn voltam pisilni 3.20-kor,aztán már nem is tudtam elaludni 5-ig,aztán aludtam 6-ig és kész.....kezdek áttérni azanyukás-időbeosztásra
reggel a szokásos módon a számba nyomtam a lámérőt és mértem egy 37,2fokos rekordhőt!!!Aztán pisiltem megint a pohárba és csináltam még egy tesztet,az is +,apa olyan aranyos volt,ott szurkolt fölöttem,hogy na,jön már föl a csík???!!!???Úgyhogy most ott virít 3db teszt a dohányzóasztalon a nappali közepén és időnként rátekintek,hogy nem álmodtam-e az egészet
Annyira köszi mindenkinek,hogy örültök az örömömnek!!!!
Viki,sajnálom,hogy ennyire rosszul vagy!!!!
Beácskám gyógyulj meg,tudod,illatos meleg lábfürdő,fini citromos,mézes tea!!!!!Sok pihi!!!!!!Puszillak!!!
Kata,sajnálom,hogy nem jött össze az erőlevesed!!!!!Én pénteken vettem másfél kiló marhalábszárat,potom 2500ft-ért és amikor a tesóm hozzá akart fogni a felkockázásához,közölte,hogy vazze,ezek romlott húst adtak,büdös és fura színe van....úgyhogy a Johny kutyusnak aranyélete volt ezen a hétvégén,mi meg mehettünk a Pennybe gyorskaját venni....azt hittem szétrobbanok....
Sziszi,jól vagy?Olyan régen nem voltál nálunk!!!!!!Remélem minden OK!!!!
Candi,tudom,hogy ezt csak utólag fogod olvasni,de gondolatban holnap ott leszek veled és persze mi itt mindannyian!!!!!!
Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!!!!!!
Puszi