Új privát üzeneted érkezett!

Meli
gratulálok. :lol:
Vendég

SZiszi, mesélj mi van veled? Hogy vagy? Mit csinálsz mostanában? Olyan ritkán jössz :?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Képzeljétek, tegnap csináltam "gyógyító" húslevest, tele minden finomsággal, és amikor kész lett, kiderült, hogy a tarja nem túl finom. :? Nem romlott, de olyan állott ízű, úgyhogy megkapta anyáék kutyája. :? Pedig annyira fincsi lett volna torokfájásra. Meg, ha náthás vagyok, akkor is szoktam csinálni, bele 2 fej vöröshagyma. Na attól lehet sokat gyógyulni.

Kép

Kép

hoppá

Sziasztok,

Meliiiiiiii
Gratulálok, annyira örülök Neked:)
Most rohanok, itt a festő, kertrendezés, stb.
Pusziiiika és nagyon-nagyon örülök:)

Kép
Kép
nektarin

Meli KISMAMA!!!
Nagyon örülök nektek! :lol: De komolyan!! :lol:
Le sem tudom irni,hogy mennyire!
Nagyon nagyon drukkoltam,amikor vártunk az eredményre!
Aranyos a családod is,hogy igy fogadta!
Mostantól viszont nagyon vigyázz magadra!!Ne emelgess,ne pucolj ablakot,ne porszivózz!Stb...................!
Mert pont ezek a mozdulatok nem tesznek jót!
Én sajnos nem vagyok még jól!Borzasztó szarak az éjszakáim! :x
A torokfájás egy-két nap alatt elmúlt,de a nátha az nem!Sőt!!Mondhatnám,hogy az még rosszabb!!És az a legrosszabb az egészbe,hogy nem szedhetek gyógyszert!
De az a lényeg,hogy Ádi jól érzi magát! :) (kopp-Kopp)!!
Csak azon imádkozom,hogy ne lázasodjak be!!Mert azt már VISZONT Ő is megérzi!! :?
Na,mára ennyi!!Candit holnaptól NE várjátok,viszont kedden drukoljatok neki,hogy minden rendben menjen,és minnél hamarabb lehessen Ő is KISMAMI!! :)

Kép
bea27

Meli G

egy hatalmas GRATULA !!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D

annyira jó, hogy megint van babásunk !!!!!!

tegnap rossz napom volt, a pirim annyira kikészített testileg ( pedig nem szokott ) hogy pecázni se mentünk

de amikor elolvastam, hogy babás vagy, majdnem kiestek a fogaim a számból annyira vigyorogtam !!!!

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

bocsi, a G nem tudom hogy került a nevedhez !

nagyon vigyázz magadra és a babádra !
lustálkodj nagyokat !!!!!

fantasztikus érzés lehet, hogy valaki beköltözött a hasidba !

vvviki

Na sziasztok!!!!!!!!!Aludtam egy keveset,éjfélkor elaludtam,aztán fenn voltam pisilni 3.20-kor,aztán már nem is tudtam elaludni 5-ig,aztán aludtam 6-ig és kész.....kezdek áttérni azanyukás-időbeosztásra :lol: :lol: reggel a szokásos módon a számba nyomtam a lámérőt és mértem egy 37,2fokos rekordhőt!!!Aztán pisiltem megint a pohárba és csináltam még egy tesztet,az is +,apa olyan aranyos volt,ott szurkolt fölöttem,hogy na,jön már föl a csík???!!!???Úgyhogy most ott virít 3db teszt a dohányzóasztalon a nappali közepén és időnként rátekintek,hogy nem álmodtam-e az egészet :lol: :lol:
Annyira köszi mindenkinek,hogy örültök az örömömnek!!!!

Viki,sajnálom,hogy ennyire rosszul vagy!!!!

Beácskám gyógyulj meg,tudod,illatos meleg lábfürdő,fini citromos,mézes tea!!!!!Sok pihi!!!!!!Puszillak!!!

Kata,sajnálom,hogy nem jött össze az erőlevesed!!!!!Én pénteken vettem másfél kiló marhalábszárat,potom 2500ft-ért és amikor a tesóm hozzá akart fogni a felkockázásához,közölte,hogy vazze,ezek romlott húst adtak,büdös és fura színe van....úgyhogy a Johny kutyusnak aranyélete volt ezen a hétvégén,mi meg mehettünk a Pennybe gyorskaját venni....azt hittem szétrobbanok....

Sziszi,jól vagy?Olyan régen nem voltál nálunk!!!!!!Remélem minden OK!!!!

Candi,tudom,hogy ezt csak utólag fogod olvasni,de gondolatban holnap ott leszek veled és persze mi itt mindannyian!!!!!!

Mindenkinek nagyon jó éjszakát kívánok!!!!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Hello,

Bea, próbáld ki a gyógyhúslevest. Tegyél bele 1-2 fej hagymát, meg pár szem fokhagymát, és ha kész, edd ki mindet belőle!! Tele van olyan anyagokkal, amik elmulasztják a náthát!! Ami még nekem az orrduguláson segíteni szokott, ha náthás vagyok, ha tormát (majonézes is jó) eszem a kajámhoz, azonnal "kidugul" az orrom :wink:

Meli, szerintem szívesen virrasztasz ilyen állapotban, nem? Ilyenkor jönnek majd az amúgy elviselhetetlen, kellemetlen helyzetek, amiket szívesen, vagy mosolyogva csinálsz végig: a babáért mindent elviselünk :wink:

Candi, így messziről is sokat gondolunk rád!!

Puszi minden babás és babás-előtti-állapotban levőnek

Kép

Kép

hoppá

MELI!!!!!!!!!!!
GRatulálok!!!!!!!!!!!
NAgyon örülök, most olvasom a jó hírt!
Millió puszi, vigyázz magatokra!

Bocs, hogy nem voltam a hétvégén, de szombatonvendégek voltak, ma meg a párommal kertészkedtünk, a kerítést kentük le lenolajjal stb. (Mármint még nincs teljesen kész csak félig, de remélem hamarosan kész lesz.)
MArci nevében köszönöm a jókívánságokat. Szerencvcsére már meggyógyult, nem lázas, viszont tegnap piros kiütésekkel lett tele a teste:( A védőnő szerint az MMR oltás után 10 nappal várható a ilyen késleltetett reakció, ez nálunk is bejött. Lehet hogy a láz is emiatt volt...

Málna, engem is vegyél fel légyszi a táblába!
Az adatok: 28 év, 1987.07.21. a szülinap, Verőce a lakhely, utolsó mensi: szept. 23, ciklus 27 nap. Köszi!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Hoppá, Bea,
én ezt hagymaleves néven ismerem, akkor csak 1 fej hagymát kell megfőzni és megenni. Nagyon rossz az íze, de hatásos!

Bea, gyógyulást kívánok!

Vvviki, nagyon sajnálom :oops:
Majd a következő hónapban összejön, ne add fel!

Mi tegnap olyan fini csülös bablevest főztünk apával, nyammm...:)

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Anna ez rendes húsleves, csak teszek bele (mindig )hagymát meg fokhagymát, de ilyenkor többet is.

Kép

Kép

hoppá

Jó reggelt!

Meli
nagy-nagy gratula :D :D :D :lol:
Látod a Te szervezeted is megijedt a vizsgálatoktól :D :?:
vagy kicsit lenyugodtál, de a lényeg az ott van :wink:

Bea
kismamaként is használható a Bioparox spré, mindegy orrba v. szájba használod. Én orrba szoktam a szaga förtelmes, de nagyon jó. A http://www.hazipatika.hu -n utána tudsz nézni.
Aztán mielőbbi gyógyulást!! Ja, nekem még a hársfavirágtea mézzel, citrommal, és csipketea is nagyon jók szoktak lenni, és ez egyik sem gyógyszer :lol:

Most nincs időm többet írni, mert kelni kell a gyerekeknek is.
Bocsánat az elkövetkező napokban nem nagyon leszek. Annyi mindent kell csinálni, és úgy döntöttem amikor Krisztián alszik én is ledőlök. tegnap nagyon keményedett a hasam, délután a hátam is majd beszakadt. Este befűtöttem :lol:
Még a mi szobánk van festeni, de az elég nagy munka lesz. :cry: Azért bízom benne, hogy a hétvégére minden rendben lesz és végre pihenhetek. Pont éjszaka gondolkoztam, hogy mióta terhes vagyok egyáltalán nincs időm magammal foglalkozni. Amúgy is eléggé tudok pörögni, és azt folytatom.
Ugye málnát szedtem nagy melegben, betont vertünk, és betonoztunk, majd lapoztunk, utána anyuéknál beton-verés, falkaparás, festés, most meg itthon festés, és azért mindenből kivettem a részem. És itthon is általam lesz rend :(
Kíváncsi vagyok a mama segít e, de legalább a szobáját megcsinálja e.

Na puszi mindenkinek:Gabi és Bütyike 18+5

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Meli!
Nagyon nagy gratula! N
Megkönnyeztelek én is pedig én nem szoktam sírni. Úgy örülök.

Kis_plutó!
Vigyázz magadra. ill. magatokra. sokat pihenj s ha vége lesz ennek a hajtásnak jelentkezzél.
szépek lesztek. Vigyázz az egészségedre is, mert a fáradt szervezetet könnyen megtámadja.

Málna!
pénteken este kaptam dobostortát anyuéktól :)
Nem sokat hagytunk belőle.

Hoppá!
A húsokkal tényleg vigyázni kell. Én is jártam már így ennyi pénz s semmi :(

A hétvégén voltunk anyósoméknál is. S elkeseredtem a sógornőm kislánya állandóan bőg de már múltkor is ezt csinálta s azelött is.
Én nekem ez nincs türelmem idegesít, sőt a páromat is. Pedig már 8 hónapos próbáltam vele játszani de nem megy.
Én már biztos, hogy rossz anyuka leszek, türelmetlen :(
Ma megyünk 4D-re Pécsre este 6-ra holnap élménybeszámoló!

Meli!
Kiváncsi vagyok a fiú jóslat bejön-e.

Nektarin!
Jó, hogy jössz. Remélem semmi gond nem lesz veled.
Egy hülye kérdést teszek fel: a szextől nem tiltottak el titeket akkor nem lehet, hogymégis baba?

Zsizsik!
jó téged is újra látni :)

Puszi mindenkinek!
Candi!
drukkolunk

Kép
nika04

Sziasztok,

már elég régen nem voltam, de valahogy nehéz... Olvaslak titeket és képben vagyok.

Hoppá
neked mikor jött meg a műtét után? Meddig nem lehet újra próbálkoznotok? Én ma megyek este a 3 hetes kontrollra.

Málna
a tábla, sajnos jó.

Otthon minden oké.
Tomi mindjárt 3 éves, most a hétvégén 4 tortát kell csináljak neki. Jövő héten kezdjük az ovi beszoktatást. Nem értem minek kell szoktatni egy gyereket, aki 1 éves kora óta bölcsis...
Mindenesetre kivettem 2 napot erre.

Köszi, hogy néhányan hiányoltatok azért.
Vendég

Sziasztok,mániám lett a terhességi tesztelés,már 4 +-val rendelkezem!!!!!!!És nagyon boldog vagyok,ugyanis már hányingerem van elég sokszor!!!!!!!Tudom,hogy ez eszelős kijelentés,de már úgy vártam!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek köszi a gratulákat!!!!!
Anna,szerintem az a dátum el lett írva,nem hinném,hogy 1987-ben születtél :P :P

Gabi,te aztán tényleg főnyeremény vagy!!!!!!!" gyereket nevelsz,+házmunka,+egyéb,igen kemény munkák terhesen!!!!!!!De azért vigyázz ám magadra.....nehogy Bütyike kárát lássa,vagy te rosszul érezd magad!!!!!

Nika,ne viccelj,hogy lennél rossz szülő!!!???!!!Én is néha türelmetlen leszek,de a kicsidnek te leszel a legjobb akkor is,ha a más gyerekével nem is vagy az!!!!!!Várjuk az eredményt!!!!!Én kisfiút jósolok :lol:

Ma sokat kellene dolgoznom,nem tudom hogy fog menni,ma is csak kb.5 órát aludtam.....kiderül majd!!!!Puszi mindenkinek!!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Meli!
Dehogy haragszunk :) Mégegyszer hatalmas gratula :D Nagyon jó volt olvasni a családotok reakcióját :P

Anyusziszi!
Jó,hogy jelentkeztél.Gondoltam,hogy a távol maradásod lelki eredetű,azért ha úgy gondolod,hogy tudunk segíteni gyere,és beszélj velünk.

Hoppá!
Fini leves a kutyusnak,hát tényleg elég bosszantó tud lenni.

Vvviki!
Sajnálom,hogy elmaradt a pecázás,remélem már jobban vagy.

Bea!
Én is használom a Bioparox sprét.

Kis_Plutó!
Bütyike edzett gyerkőc lesz az biztos.Tényleg jobb,hogy amikor csak tudsz pihensz,mert eléggé sokat dolgozol.

Nika!
Gyakori,hogy más gyerekének a sírása idegesít minket,de ne aggódj a sajátodé nem fog.És nehogy már most beképzeld,hogy nem leszel jó Anya,ilyen megse forduljon a fejedben.Tökéletes Anyukája leszel Levinek :D

Zsizsik!
Biztos használni fognak a gyógyszerek,szedd csak őket,és meglesz az eredménye :)

Nektarin!
Biztos minden rendben lesz Anyósod eredményével.
A lakás rendberakás biztos még nehéz lesz,de remélem hamarosan csak jó dolgok történnek veled.

Candi!
Már biztos a kórházban vagy.Sajnálom,hogy nem tudtam szombaton személyesen elköszönni.Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen.Gondolunk rád,főleg holnap.

KépKép
takido

Jó reggelt!

Meli

Gratulálok!!!!Nem csodálom,hogy elvesztetted az önkontrollodat!!
Mégis csak szép szülinapi ajándéka lesz apánka :wink:

Nika

Időnként én is türelmetlen vagyok,sőt kiabálni is szoktam Mátéval és a fenekére is ráütök.
De ettől még nem hiszem,hogy rossz anya vagyok.Csak egy ember akinek ugyanúgy véges a türelme.
Legutóbb mondta egy gyerekpszichológus a rádióban,hogy teljesen természetes,hogy a szülőnél elpattan a cérna.Sőt még "jó" is mert a gyereknek felkell tudni "fogni",hogy mik a határok.
Ez olyan mint a full harmóni ,az sem létezik ugyanígy az,sem igaz,hogy valaki soha nem veszíti el a türelmét.
Pont a Dóri írta a múltkor ,hogy nem azzal teszünk jót a gyereknekhogy csak szeretjük,igenis megkell ismernie az érem másik oldalát is.

Máté pénteken majdnem "ránk gyújtotta" a házat.Gondolhatod,hogy nem simogattam meg a fejét.Nem is bántottam, de nagyon megszidtam.
Olyan dologgal játszott ,amit már ezerszer elmondtam neki,hogy nem szabad.És mégis.

Candi

Szorítok neked!!!

Bea

Jobbulást neked.Homeos gyógyszert szedhetsz!!Pihenjél sokat!

Meli

Szóval azért nincs vonalzóm ,mert pénteken megjött.És nem is lesz vonalzóm,sőt a hőmérőt is kidobtam.Nem csinálom tovább ezt a "hülyeséget".Dugunk :oops: amikor jólesik,aztán majd csak lesz valami.De már nagyon az agyamra ment ez a méricskélés.

Kis_plutó

Pihipihipihi!!

Sziszi

Örülök,hogy jelentkeztél!

Anna

1987 :!: :?: akkor Te igen fiatal vagy :wink:

málna2162

Kép

málna2162

Csajok,
van valami, ami nagyon érdekelne.
Műszeres beavatkozás/kaparás után hogyan alakulnak a hormonok?
Nekem azóta MINDEN reggel 36,6-36,7 a hőm. Se le, se fel nem megy. Nem értem, hogy mi zajlik odabent. Van valakinek ilyenről valami magyarázata, véleménye?

Nika
Ma Tomi 20 perces hisztivel ment bölcsibe. Én voltam a galád anyuka, aki a hisztis gyerekét a bölcsiig húzta és nem vette fel megvigasztalni :twisted:
Néha nekem sincs időm és türelmem kibarkóbázni, hogy mi a baj...
Attól még imádjuk egymást és nem érzem magam rossz anyának. Muszály a gyerkőcnek is kicsit alkalmazkodni, mert mi is emberből vagyunk. Ezt is meg kell tanulja.
Volt már, hogy én kértem bocsánatot Tomitól, mert türelmetlen voltam vele... elmagyaráztam neki az ő szintjén és kész.

Mindenki jó szülő, aki szereti a gyermekét.
Amúgy szerintem a szülői szerepet is meg lehet tanulni, ha valami nem megy, el lehet lesni mástól....
Vendég

Málna, vegyél fel engem is a táblázataba

vvviki

32 év
1974.09.20
Eger
10-06

vvviki

babagyártás kezdete : 2006 április
ciklus hossza 28 nap

vvviki

Dóri
pénteken mi is úgy döntöttünk, hogy akkor leszünk együtt párommal amikor szeretnénk

vvviki

Sziasztok!
Köszi a tanácsokat!
Nekem ott egy nagyon jó példa az édesanyám ő a példaképem.

Kép
nika04

sziasztok!
Épp pihenek :D :D

Sziszi
de jó, hogy jelentkeztél.
Én sosem hőmérőztem, a sikertelen terhességem után sem. Viszont elvileg ilyenkor is lehet pé., mert van aki rögtön terhes lesz.
Az aktuális mensi pedig 5-6 hét általában.

Nika
szerintem sem rossz anya attól valaki, hogy a hisztit és a rosszaságot nem jól tolerálja. :wink:
Amúgy meg saját gyereknél is másként van az ember :wink: :wink:
Imádnivalóak, amit tudnak is :wink: és szeretik azt csinálni ami nekünk nem tetszik. :wink:

Sziszi még valami, azt én sem szerettem soha, ha idegen emberek szólogattak oda, hogy mi baja a gyereknek, miért hagyom sírni a kocsiban. Hát nehogy már tolom a kocsit a gyerek meg a kezemben :D (azért néha előfordult :wink: :lol: )

Na megyek teregetek, és dolgozok még egy kicsit :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Én még könnyen vagyok,nem vagyok anya,de hamarosan az leszek és úgy gondolom,hogy nagyon fontos a gyerekekkel szemben az előzékenység,következetesség és őszinteség....ők még olyan őszinték és szerintem mi felnőttek sokat tanulhatnánk tőlük....

Most faltam be egy kis székelykáposztát ebédre és kicsit megülte a gyomrom :cry: szerintetek normális,hogy még mindig úgy érzem,hogy meg fog jönni???!!!???Rettegek,hogy csak a testem becsap és mindjárt megjön....de persze azért ott a tesztek erdménye....na nem nyafogok,megyek vissza dolgozni....puszi

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!Ma nem voltam még!Gondoltam benézek!Sajna a nátha még nem múlt el! :? El ne szóljam,de mimtha egy kicsit kezden alábbhagyni!
Candi jól van! :) Még csak ott tart,hogy felvették az osztályra!
Majd holnap, szerintem reggel lesz a beavatkozás!Ha tudok valamit megirom nektek! :wink:
Most megyek!Ma még jövök!!
Pszi mimdenkinek!(De nem ilyen csúnya bacisat,ami most nálam tombol!) :wink:

Kép
bea27

Rőzsegyűjtő manóka
Kép

Ősz...
Kép

Magaslati levegőre vágyott...
Kép

Ősz...
Kép

Szerelem,szerelem...
Kép

Na mi van a kezemben?
Kép

:shock:
Kép

málna2162

Málna!Nagyon cuki a kis BÉKAFOGÓ fiad! :lol:
Emléxem,hogy mikor 3 éves lehettem Apám nekem is fogott békát! :lol:

Kép
bea27

Málna, nagyon aranyos fiad van !
igazi békaszakértő :lol:

vvviki

Meli
ne aggódj, babás vagy és kész !!!!!!
ennyi hazug teszt nincs a világon

vvviki

jók legyetek !!!!!

vvviki

Meli, millió gratula és puszi :D :D :D :D

Csak gyorsan bekukkantottam, rohanok tovább, ma valahogy mindenki engem akar és elég kitartóak :evil:

Puszi mindenkinek :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!!!!Most végeztem a munámmal,nagyon nagyon elfáradtam egy olyan munkamennyiségtől,ami korábban meg sem kottyant.....azt hiszem már szabályoz a kis pimasz...nem tudok annyit vállalni,mint azelőtt!!!!!Megyek haza,fürdés,fekvés....

Mindenkit puszilok,legyetek jók,holnap is beugrok időnként!!!!Puszika

Kép Kép
meli1118

Meli
vigyázz magatokra !!! már KETTEN vagy !!!!!! :D :D :D :D

vvviki

Sziasztok!

Meli
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Pénteken milyen mondattal hagytam itt a topicot :?: , h sztem Te leszel a következő kismami :wink: GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!

Vvvki
Sajnálom :( , de a következő hónap tuti befutó lesz :wink:
Képzeld, csak négy nap különbséggel születtünk! Én 1974.09.24. és ha jól tudom Te is Gyöngyösön! Lehet, h ujszülött korunkban találkoztunk a kórházban :lol: :lol: :lol:

Nika
Az ember a saját gyerekeivel teljesen másképp viselkedik-ez a türelemre is igaz. Ne izgulj, tuti jó anyuka leszel :lol:

Málna
Nagyon jók a képek! Máté nagyon vagány, h igy fogdossa a békát :roll: Lilit a világból is ki lehetne vele kergetni :lol:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok,

Málna, aranyosak a képek :wink:

Bea, jobbulást minél előbb. Nincs lázad?

Meli, lassan teszthalom fog állni a lakásban :wink: . Mikor mész dokihoz?? Anyukádéknak mondtad már?

Vvviki, itt mindenki nemsokára babás lesz, nézd csak meg a táblát, a terhesek-még nem terhesek aránya 8:8, tehát felesben vagyunk. És én, mint matektanár, azt kell, hogy mondjam, hogy ez a szám exponenciálisan nő :wink:

Úgyhogy húzzon bele mindenki!!!

Sziszi, nekem még nem jött meg azóta. Ezen a héten kell mennem a 6(!) hetes kontrollra. Neked hogy-hogy 3 hetesre kellett menned?? Különben a dokim mondta, hogy ilyen műtét után általában 4-10 hétre jön meg a mensi, de legtöbbször 4-6 hét az átlag. Nekem most lesz 6 hete.

Kép

Kép

hoppá

Hoppá!Köszi!Megpróbálok vigyázni magamra!(Magunkra!) :wink: Nincs lázam Hála a Jó Istennek! :D Mégcsak az hiányozna!!
Meli!!Ugye tudod,hogy nem vehetsz Forró fürdőt!!!! :?
Sőt,ha zuhanyozol akkor sem fürödhetsz csak kézmeleg vizben!!
Kérlek ezeket tartsd be!!!!!!!!!
És ne csinálj több tesztet!!FELESLEGES!!!Ott van már az a babóka a pocidban!!Dokihoz mikor mész?
Az utolsó infóm az,hogy a Candi 15:55kor bevett egy bazi hashajtót,reggel beöntés,utána műtét!!És holnap derül ki,hogy mikor jöhet haza!!
Mára búcsúzom!!Mindenkinek szép jó éjszakát!!Puszi,Bea

Kép
bea27

Sziasztok!

Málna, bocsi az elírásért, természetesen 1978-ban születtem, azért anna78 a felhasználónevem:) A babagyártás kezdete 2006 augusztus. NAgyon jók a képek Mátéról, nagyon aranyos a békával a kezében! Én biztos nem merném megfogni...:(

Nika, ne aggódj, biztos jó anyuka leszel! A párom pl. a falra tudott volna mászni a bátyja gyerekeitől, ha 1 óránál tovább kellett elviselnie őket, MArcival meg nagyon türelmes (türelmesebb mint én...). Szóval a saját gyerekkel tényleg teljesen más, én se hittem volna,de tényleg így van. Kialakul az anyaság érzése, a pszichológusok szerint ez a legerősebb érzelmi kötés az életben (legalábbis az egyik legerősebb).

Vvviki, remélem a jövő hónap már a miénk lesz :)

Bea, gyógyulást kívánok!!!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

jó reggelt !

Meli
vigyázz magatokra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sétálj és pihenj !!!!!!!!!!!!!

vvviki

Jó reggelt!

Kép

Muszkuru

Hogy viselkedett nyúlgyerek a nagyszülőknél?Most igazából kit,vagy kiket edzel?! :wink: :lol:
Meddig fogsz dolgozni?
Most már kérünk szépen pocakos képet (hadd irigykedjünk)!!!

Meli

Csak annyit dolgozz amennyi jólesik!Anyukádék tudják már?

Mókuska,Anna

Én sem nyúloka békához.Máté sikongatva kergette,amikor elkapta alig lehetett tőle elvenni.Pedig néha kellett a segítség,mármint a békának... :shock:
Érdekes,hogy simán megfogta minden undor nélkül.De vannak dolgok, amiket meg undorral fog meg.Pl.nyáron a dinnyét,és még csak megsem kóstolta :roll:

Hoppá

Ha minden rendben talál az orvos(már mérne találna)akkor kezdhettek próbálkozni?

Zsizsik

Én is így döntöttem!
Az esélyek inkább nagyok legyenek!

Candi

Nyugodtan mondhatom,hogy ezt mindannyian küldjük:

Kép

málna2162

Hoppá
matektanár vagy ???? minden tiszteletem a tiéd !
matekból jó voltam, de a geometriában reménytelen voltam !

Nika
én nagyon türelmes vagyok, a legjobb barátnőm is az, de amikor a kislánya a boltban kiverte a balhét, hogy neki 40 db csoki kell, akkor kivonszolta és kapott a popsijára egyet
ja, azt mondanom se kell, hogy ő volt a boltban tartózkodók szemében a gonosz és szadista anyuka

vvviki

Mókuska
én nagy szőke baba voltam, több mint 4 kilóval és 60 centivel
állítólag nem fértem a pólyába csak úgy, ha kidugták a lábamat lent

vvviki

sziasztok!
Melivel vigyázni mert ő kis boszi. Ugyanis fiam lesz.
Tóth Bertold.

Minden rendben vele. Kaptunk róla sok képet, 38 perc felvételt. nagyon nagy élmény volt.
Most hulla vagyok, mert Pécs innét 3,5 óra oda Szóval este későn értünk haza, de megérte.

Kép Kép

Kép
nika04

Szép jó reggelt!

Nika!
Garulálok Bertoldhoz nagyon helyes kisfiú :D

Meli!
Magadnak mit jósolsz?

Málna!
Nagyon jók a képek.Gratula a fiadnak,én semmi pénzért nem fognék meg egy békát.

Bea!
Remélem már jobban vagy,és hagyott aludni a nátha.

KépKép
takido

Sziasztok! 8)

Meli mami GRATULA!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon örültem amikor olvastalak. VIgyázz magatokra!!!
Plútó te is pihenj sokat!!!
NIka, szép a babád, de a másodikon mit kell nézni?
Sziszi türelem és kitartás, tudom könnyű ezt mondani, de próbáld meg és ne aggódj!

MIndenkinek puszi, majd jövök. Ja ez a kilencedik hetem minden rendben. A vérvételt megismételtük tegnap, de már megnyugodtam, mert a hepesz 1-em lett bizonytalan és nem a 2.
üdv Mamen
mamen

Sziasztok!!!!!!Igazam volt,az életem innetől csupa aggodalom....reggel felkeltem,még mindig hőmérőzök,mértem 36,9-et....nem voltam megelégedve...nem túl sok....erre érzem,hogy nem érzem,hogy fájna a mellem....na mondom kész,meghalok......rohantam és csináltam egy újabb tesztet,persze +,így már 5 van az asztalon és joggal mondhatjátok rám,hogy azon túl,hogy boszi vagyok,még őrült is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nika,naygon gratula,én éreztem!!!!!!!Nekem is fiam lesz....persze lehet,hogy pont nálam nem jön be!!!!!A bertold szép név,nekem is bejön!!!!4

Málna,Kata!!!!Persze,hogy elmondtam,még szombaton.....én nem bírom magamban tartani az ilyesmit :oops: nagyon örült mindenki ...elmondtam az alkalmazottunknak is,csak hogy értse,miért nem vagyok hajlandó vázákat emelgetni és vizet cserélni...olyan aranyos volt,össze-vissza csókolgatott.....

Bea,tudom,tudom,kerülöm a meleg vizet és ma megyek a masszőrömhöz elköszönni tőle egy időre.....a masszázs nagyon fog hiányozni....de nem kockáztatok....

Ma is sok dolgom lenne,de érehtatően keveset bírok,úgyhogy szépen lassacskán dolgozom csak.....

ha tudok,még beugrok!!!!!Puszi

Kép Kép
meli1118

Andi, gondolunk rád !

Meli, igazunk van, kérlek vigyázz magadra, hadd fészkelje be magát az aprónép kényelmesen.
A rókám még mindig ingyen átvehető :twisted:
Úgy látszik Melihez egy másik alomból ment egy másik róka, mert az enyém fixen itt táborozik :evil:

Nika, gratulálok Bertoldhoz :D

Málna, nyúlgyerek mindig jól viselkedik az anyuéknál, futkorászik a macskákkal, és "karbantartja" anyu kertjét (karalábélevelet rág, meg amit talál, és lyukakat ás az ágyásokba :lol: )
Én nem veszek részt az edzésében, reggel kifuvarozom, és este megyek érte. Most vasárnap - én is meglepődtem, de egész hamar elkaptuk, nem kellett a fél világon át üldözni.

Tudom, hogy tartozom a pocis képpel. :oops:
Akikkel beszéltem, szerintük a 3 hónaphoz képest egész nagy :shock:
Mi lesz itt kilenc hónaposan :?

Musz

KépKép
muszkuru

Bocs a helyesírási hibákért,de figyelmetlen vagyok...

Kép Kép
meli1118

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?