Sziasztok!
Angel
Szuper hírekkel jöttél,nagyon örülök,hogy örülsz!!!!
:)
Hatalmas drukkokat küldök,szt minden rendben lesz!!!!!
Ancsa
Megértem,hogy nem akarsz várni.Ha valóban immun. összeférhetetlenség van,akkor biztosan az inszemet fogják javasolni.egyébként nem biztos,hogy valódi összeeférhetetlenség van,okozhatja méhszájfertőzés is.De gondolom,ezt ki fogják vizsgálni...
Tontica
Jobban hangzik,amit Te írtál,ez kétségtelen.
De ha visszaolvasol,az általam írt adatok azokra a terhességekre vonatkoznak,amiket az anya fel sem ismer,azaz ki sem mutathatók.Tehát magadat már ne ide sorold.Másrészt ezt az adatot már módosítja az is,hogy igen korán kimutatható a terhesség,valamint a szintén már párszor átrágott meddőségi problémák.
Én tk csak arra akartam akkor ezzel utalni,hogy a vetélés önmagában még nem jelent igazi problémát(és most nem a lelki dolgokra gondolok,hanem csupán élettanira),mert igen is valahol egy természetes dolog....
Szt jobb lenne,ha erre már nem koncentrálnál,mert nem tesz jót sem neked,sem a picinek.
Persze jobb felkészülni rá,hogy bmi történhet,de azért ne vidd túlzásba
!
Macspacs
Én nem mondanám,hogy nem volt PÉ nálad
.Való igaz,hogy kell fél fok esés kb,de az meg is volt.De nem biztos,hogy azonnal 37 fok körül marad a hőd,hanem lassan gyalogol felfelé.És az biztos,hogy egyenlőre magasabban van,mint a ciklus első felében...
Digit hőmérő:már beszéltük itt párszor,hogy ugyan nemminden digithőmérőre vonatkozik,de azzal is tartani kell a 10 perces mérést,még akkor is,ha közben csipog.És akkor még bizony megy fel a hő pár tizedet és kaphatod uazt az eredményt,mint a sima higanyossal.Nekem legalább is jól működött és egy egyszerű 600 Ft-os digit mérő volt.De ahogy a lányok próbálkoztak,nem midnegyik volt ilyen.Próbáld ki,hogy 10 percig bent hagyod,emelkedik-e még tovább vele a hőd....
Sosi
Sajnálom...
Vártok még,vagy doki?
Csakegy
Drukkok mennek,ilyen még tényleg nem volt
!Hát rajtataok(is) a világ szeme!!!Aztán most pár napig sipirc innen!!!!