Új privát üzeneted érkezett!

Ingyenes fogamzás előtti kivizsgálás az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben (régi "Czeizel intézet"):

www.ogyei.hu

Itt is sok érdekes info várja a családtervezőket:

www.timmermann.hu
timitomi

Ok köszi. már csináltam újat...

Kép
vio

Vio, igen hivo vagyok de nem ertem a kerdest hogy hova jarok?

KépKép
KépKép
tontica

Hello Mindenkinek!

Olvasgatlak benneteket, de csak akkor írok, hogy mutat valamit a hőgörbém. Hamarosan felteszem.

VIO
Tudom, sovány vigasz, de a közelmúltban velem is hasonló történt. :(
Két "rögtön-gyerek" után a harmadik pár hónapot váratott magára, majd februárban, a 10. ciklusban összejött, megfogant végre, :P aztán április elején, 9 hetesen missed ab. műtéttel eltávolították. :cry: :cry: :cry:

A hőmérőzést azért rögtön folytattam és a műtét utáni hónapban szerintem volt is peteérés. Az orvosom azt javasolta egyébként, hogy a második ciklustól próbálkozhatunk. Ezt meg is tettük, de sikertelenül. Most vagyok a harmadik ciklus vége felé. Eddig jó a hőgörbém, de ez egyelőre csak annyit jelent, hogy volt pé-m.
regina3

Sziasztok!
Tontica, hát úgy értettem, hogy jársz-e templomba vagy gyülekezetbe. Ha nem baj, hogy megkérdezem.
Regina!
Ettől félek én is, hogy eddig mindig elsőre összejött... és félek, hogy a köv. már nem lesz olyan egyszerű. De hátha. Nekem meg 36,6 volt tegnap és ma 36,2. Ha mostanában lenne pé-m, akkor azt jelentené, hogy 3 hét múlva fog megjönni. Mert ma van a 10. ciklusnapom.
Nekem meg a dokim FÉL ÉVET MONDOTT, HOGY VÁRJUNK! Na ne!!!
Aki műtött, meg hogy 2 mensit várjak. Asszem utóbbi szimpatikusabb...
Vio

Kép
vio

Hahó! Hát nincs valami nagy mozgás! :shock:

Túlvagyunk a tegnapon: olyan boldog vagyok és izgatott! :lol:

Ha most megjön kezdhetem szedni a fogigátlót (ez a protokoll első
része), és aug.1-én vár vissza a doki, és ha UH-n minden rendben,
akkor KEZDŐDIK! Eszerint aug. 14-15 körül meg is lehet a petesejt
leszívás! :D

Prolaktin: levették most helyben a kontrollt, hétfőn visszaszólok, hogy mennyi, és ha 40 fölött van (most 50), akkor esténként egy fél bromót be kell vennem, ha kevesebb, akkor nem kell csinálni vele semmit! :D

Néztek UH-t is, és nagyon szép vagyok belülről, már amennyire
lehetek... :mrgreen: Ja, annyi furaság van, hogy a jobb petefészkem becsúszott a méh mögé, de ez nem baj... És most már tudom, hogy emiatt érzem a PÉ-t!

Szóval a bromós és a fogigátlós recept a táskámban, és várom miklósbácsit jövő héten! :lol:

És köszönöm a drukkokat Mindenkinek, aki szorított, biztos ennek is köszönhető volt ez a sok jó hír! :) :) :)
angel37

Bocsánat nem tudok tisztességesen visszaolvasni... :oops:

Sajnálom a rossz híreket :(

Ancsa drága,
ne keseredj el nagyon, bár tudom milyen szar mindig vmi ilyesmit kapni a pofánkba :(

A PCT a postcoitalis test, ugye? Sajnálom hogy neked lett igazad, mert azt hiszem te épp az összeférhetetlenségtől tartottál... Ha valóban ez van, akkor inszemmel lehet kikerülni. És sztem nem ártana az átjárhatóságot is megnézni, már csak emiatt sem...
angel37

Sziasztok!

Angel! Ez szuppi hír. Akkor beindultak a dolgok. Ezek szerint nem olyan drasztikusan magas az a prolaktin.
De jóóóó.
Milyen fogigátlót kaptál?

Vio! :cry: :cry: . Sajnálom ami történt. De hidd el akinek egyszer összejött annak össze fog mégegyszer. Én ebben biztos vagyok. És két vetélés tényleg nem nagyon van. Úgyhogy hajrá.

Regi! Neked is ugyanez és drukk.

Puszi

Ui.: Karácsonyra már nagy pocidnak kell lenni Angel! :lol: :lol:
Vendég

Szia Tlidi! :)

Rigevidon! :shock: De csak a fehéreket kell belőle szedegetni!

Karácsony! De jó is lenne! :lol: Ha más nem, degeszre zabálom magam! :lol:

Veled mizújs? Hogy vagy?
angel37

Angyal
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!De jó,de jó!!!!!! :D :D :D :D :D
Sokat gondoltam ám rád!

Ildi
Jól vagy? :?: :?: :?: :?:

Nálunk most vmi fergetes időváltozás van,"öli "is egymást a család! :twisted:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Már régen jelentkeztem, de most, hogy elkezdtem dolgozni immár 2 hónapja nincs időm fórumozni. Bocsika!

Tontica, Takido, hogy vagytok? És a baba?
Nálam minden oké. Szépen növekszik a kicsi a pociban, lassan a 10. hétben leszek (jövő szerda).
Hányingerem jóformán nincs, émelyegni ritkán szoktam. Szerintem mindez az Elevitnek köszönhető. Étvágyam is egyre nagyobb van.

Egyenlőre ennyi!

Kívánok minden még nem babás leendő anyukának sikeres ciklust.

Üdv Mindenkinek.
kriszti77
Mogyoród

Na itt is eldicsekszek :)

... ilyen még nem volt... a tesztcsík ERŐSEBB, mint a kontrollcsík az LH teszten :) Hűűű... ilyen még tényleg nem volt... eddig azt hittem, ilyen nem is létezik...

Szurkoljatok lécccci :)
Vendég

dicsekszem... asszem ezt így mondani mádzsárul :)
Vendég

CS1!
SIKERES EJSZAKAT NEKTEK!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
ancsa81

VIO
Gondolom Te is utánanéztél a neten, hogy vetélés/műtét után mennyi időt javasolnak várni az orvosok, hát ahány, annyi féle szakmai hozzáállás. De ált. 3-6 hónap.
Én a saját orvosomon kívül az ügyeletes orvost kérdeztem még meg, ő a 3. ciklust mondta, tehát 2 mensi után. Az enyém pedig a 2. ciklust, tehát az első mensi után. Én pedig attól tartok, hogy esetleg megint hónapok fognak eltelni, ezért kiborultam volna, ha 6 hónapot mond. És nem tartottam volna be. Állítólag a 3 hónapot fizikailag mondják és újabb 3 hónapot a lelki sebek begyógyulására.

Nekem műtét után 36 napos lett a ciklusom (korábban mindig 28 volt) Erre pedig azt mondták, hogy 4-6 hét, vagy akár picit több is lehet. Úgyhogy elégedett voltam az 5 hetemmel.

Itt mellékelem a műtét utáni hőgörbémet.

Kép
regina3

Csakegy!

Akkor sicc a gép mellől és HAJRÁ, mindent bele!!!
regina3

Anyapoc!
HAt azert nem szeretnek meg 6honapot varni! :( Akkor sikerulnie kellett volna egybol amikor elkezdtunk probalkozni!

Junko!
Jo pihenest! :D

Kriszti!
Nem mondott meg semmit a doki! :( Majd talan a jovoheten okosabbak leszunk!

Angel!
Kezd izgalmas lenni! :lol: Annnyira nagyon szoritok hogy sikeruljon elsore majd!!!!!
Reszben bejott a sejtesem!Bar nem tudom egyaltalan hogy mit jelent ez most!

Csutortokon megy Apa megint andrologiara,majd annak az eredmenyevel megprobalom egybol elerni a dokit!Nagyon kivancsi vagyok hogy mit fog mondani!

Na elkoszonok mara!
JO EJSZAKAT MINDENKINEK!!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Angyal: HURRA!!! Na latod! Es Te meg voltal ijedve! Ugyanmar! Nemsokara elesbe megy majd a dolog es mondom hogy az ismerosomnek is elsore sikerult tehat ki tudja ... :D

Ancsa: Sajnalom a rossz eredmenyt de egyet nem ertek hogy lehet hogy osszeferhetetlenek vagytok es van egy kisfiatok?

Vio, Regina: ne ijesztgessetek! :shock: Nekem meg van negy hetem amit vegigizgulhatok! :?

Vio:
18 eves koromban keresztelkedtem meg az Utolso Napok szentjeinek Jezus Krisztus Egyhazaban kozismertebb neven Mormon egyhaz de mar nagyon regen nem jartam ott, nem hiszek az egyhazakban es az emberekben akik iranyitjak oket. :roll: Szabaduszo hivo vagyok! :lol: Es Te?

Csakegy: SZUPI!!! :D

Kriszti77: Orulok hogy jelentkeztel es hogy minden rendben, lekopogom nalam is. Voltal ultrahangon? Mikor mesz legkozelebb?

Mennem kell mert ordit a fiam, tisztara kiakaszt ma! :(

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
En ezt annak tudom be hogy a mutet valamit megvaltoztatott ideiglenesen Apanal,es azert sikerult Marci!De ha tenyleg bebizonyosodik hogy osszeferhetetlenek vagyunk akkor en is magyarazatot kerek az orvosomtol!
Nalatok is front van?Nalunk igen es megis latszik Marcin!Tiszta dili volt egesz nap!

Kép
Kép
ancsa81

Na vagyok... a hőm a szokásos időben kemény 36,3...

A görbém meg egyre izgibb... (na nem azért mert PÉ-t jelezne... mert azt nem jelez)

mindjárt berakom
Vendég

Na a görbém:
Kép

Ami benne izgi: elkezdett laposodni.... aminek én speciel örülök, de akkor is fura... mintha mondjuk 2 görbe lenne összeragasztva...

Ja...

asszem mindjárt nekilódulok és szerzek egy KV-t :)

További jó vasárnapot stb. mindenkinek :)
Vendég

Sziasztok!
1.cn :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: pedig annyira bíztam benne.....

Kép
Kép
sosi

Angel! :D
Nagyon örülök a jó híreknek!
Drukkolok tovább.

Sosi!
Sajnálom! :cry:
zsazsóka73

Sosi nagyon sajnalom!!! :cry:

Lanyok akit erdekel: ezt talaltam a vetelesrol:
Anyapoc: tehat amikor mar kimutatott a terhesseg "CSAK" 25 %az esely a vetelesre meg mindig jobb mint a 80. :lol:

"Amikor ezt a kérdést vizsgáljuk, célszerű feltenni azt a kérdést is, hogy milyen gyakran következik be átlagban terhesség egy ciklus során. Azok a tanulmányok, amelyeket nagyon érzékeny terhességi tesztek eredményei alapján készítettek, azt mutatják, hogy termékeny párok esetében egy természetes ciklus során 60%-ban következik be terhesség.
Lehetséges, hogy a méhbe történő beágyazódás előtt a terhességek 50%-a elvetél. Nem sokkal a beágyazódás után a magzati veszteség 30% körül van (ez még mindig nem ismerhető fel klinikailag). Miután a terhesség klinikailag felismerhető lesz (35-50 nap), 25% végződik vetéléssel. A vetélés kockázata erősen csökken a 8. hét után az idő múlásával."

KépKép
KépKép
tontica

Sosi
Nagyon sajnálom! :( :( :( :( :(

Csakegy
A hőd még holnap simán felmehet!Bújjatok össze!!! :D :oops:

Zsóka
Örülök,hogy írtál!Gyere gyakrabban!Most clostyzol?

Kriszti
Ez remek! :D Meddig akarsz dolgozni?Kollégák tudják már?

Tontica
Ez azért megnyugtató! 8)

Ancsa
Itt nagyon érezzük a frontot! :evil:

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok Lanyok,

Csakegy :), hajra, osszebujni apaval :)

En nem tudom, hogy ez normalis-e, a regi homeronket lecsereltuk digitalira, miutan azt sikeresen osszetortem es most 6 napja minden aldott reggel 36,3 a hom.

Rajtunk a vilag szeme ezen a heten lesz a pe.

Lejart a ferty-s ingyenes tagsag es most nem enged ujra regisztralni a gep, azt irja probaljam egy par nap mulva. De a jelenlegi tagsaggal nem rakja be a pe-t, csak a hoket irhatom be es grafikont keszit. Van erre otletetek? Van meg ugyanilyen weboldal mint ez?

Puszi es szep napot mindenkinek. :)

Melcsi

Kép
melcsi6

melcsi: hajrá :) üdvözöllek a klubban :) az én hőm már 3. napja 36,3... (ami nálam tök szokatlan, mert normálisan ide-oda ugrál...)..

felmenni tehát nem ment fel... talán majd holnap...

Van még egy Wunschkind vagy kinder nevű oldal... Okr is használja... (én nem, mert nem lehet vele 50 napnál hosszabb ciklusokat kreálni :) )
Vendég

Szép jó reggelt mindenkinek!

Angel,
Nagyon örülők a jó híreidnek!!!:-) Csak így tovább!!!!

Csakegy,
Te aztán tudsz görbét produkálni! :-) Viszont a + ovu teszt nagyon biztató! Remélem apucival beleadtatok apait anyait:-)!!!

Melcsi,
Sztem a digi hőmérő nagyon gáz, nekem egy ismerősömnek sem mutatta a normál értéket. Minden orvos a higanyos hőmérőt javasolja! Sűrgősen vissza kellene a higanyoshoz térned!!!

Sosi,
Nagyon sajnálom!!!

Mindenhol ilyen gáz, esős őszi idő van?
macspacs

melcsi! hol lehet regisztrálni az ingyenes fertys tagságra?? én csak a fizetős változatot találtam meg, ill használom az alapot, de az "csak" hőgörbe...

csak1! a wunsch alapból berakja a pé-t, v ott is extraszolgáltatás? persze nem mintha az én görbémen n fel lehetne fedezni a pé-t (sőőt), de azért adnék egy esélyt a gépnek!

üdv! pt

Kép
ptnd

macspacs: beleadtunk hát :) :oops: mondjuk tök mindegy, mert a hőm nem igazolta a PÉ-t... na nem mintha zavart volna a beleadás :oops: 8) :lol:

ptnd: a Fertility is jelöli a PÉ-t! Az ingyenes verziója is! Én ráadásul sokkal könnyebben kezelhetőnek tartom... Azért jó a Wunsch mellette, mert van, hogy a két szoftver eltérő véleményen van egymással a PÉ időpontját illetően.... de nekem nagyon nehézkes a wunsch... (ld. ha beírod az adatot nem mutatja automatice a görbét stb. )... na meg hát nálam ott az az ominózus 50 napos határ... akinek 50 alatti az összes ciklusa annak szerintem jó a Wunsch...
Vendég

ja... én is digitálissal mérek, de a higanyossal összehasonlítva eddig nem sok különbséget láttam... (ld. mindig ugyanannyi volt az eredmény)
Vendég

Sziasztok!
Velem semmi különös nincs. Ma reggel elfelejtettem hőt mérni... :oops:
Nekem könnyebb a digittel mérni.
moni

csak1, moni

milyen digit használtok? márkás 15 000 huf-osat, vagy 2-3 000 hufosat. Nagyon meg vagyok lepődve, hogy nektek hasonló értéket mutat mint a higanyos. Nekem minden mérés más eredményt mutatott, 5 percen belül 3-4 tized fok eltéréssel.
a digi fülhőmérőről van valakinek tapasztalata?
macspacs

macspacs: hát izé... egy 800 Ft-os sima digitálist... (na jó, akcijós volt, 1800-ról árazták le... de jó márka csak nem emlékszem...)

Mondjuk annyira nem izgat 1-2 tized eltérés, ha PÉ-m van akkor nálam min. 5 tized az eltérés... tehát nyilvánvaló...
Vendég

Only1 :-)

Ha minimum 5 tized az eltérés, akkor sajnos nekem ebben a hónapban nem volt pé-m. ciklus első fele mimdíg 36,5, egy nap 36,4, másnap 37,00, azóta 3 napja 36,7.....:-(((((
macspacs

Hogy lehet a fertyt csatolni?
macspacs

Sziasztok!!!
Én még csak most regisztráltam, és azt szeretném Tőletek megtudni, hogyan juthatnék olyan hőmérséklet grafikonhoz, amit szoktatok csatolni, illetve hol lehet elérni ezeket a peteérést kimutató programokat?
Köszönettel: Heni :P
bencimama

Megpróbáltam feltölteni a "szuper" júliusi görbém..

Kép
macspacs

Sziasztok!

Angel

Szuper hírekkel jöttél,nagyon örülök,hogy örülsz!!!! :):)
Hatalmas drukkokat küldök,szt minden rendben lesz!!!!! :)

Ancsa

Megértem,hogy nem akarsz várni.Ha valóban immun. összeférhetetlenség van,akkor biztosan az inszemet fogják javasolni.egyébként nem biztos,hogy valódi összeeférhetetlenség van,okozhatja méhszájfertőzés is.De gondolom,ezt ki fogják vizsgálni... :)

Tontica

Jobban hangzik,amit Te írtál,ez kétségtelen.
De ha visszaolvasol,az általam írt adatok azokra a terhességekre vonatkoznak,amiket az anya fel sem ismer,azaz ki sem mutathatók.Tehát magadat már ne ide sorold.Másrészt ezt az adatot már módosítja az is,hogy igen korán kimutatható a terhesség,valamint a szintén már párszor átrágott meddőségi problémák.
Én tk csak arra akartam akkor ezzel utalni,hogy a vetélés önmagában még nem jelent igazi problémát(és most nem a lelki dolgokra gondolok,hanem csupán élettanira),mert igen is valahol egy természetes dolog....
Szt jobb lenne,ha erre már nem koncentrálnál,mert nem tesz jót sem neked,sem a picinek.
Persze jobb felkészülni rá,hogy bmi történhet,de azért ne vidd túlzásba :wink: !

Macspacs

Én nem mondanám,hogy nem volt PÉ nálad :roll: .Való igaz,hogy kell fél fok esés kb,de az meg is volt.De nem biztos,hogy azonnal 37 fok körül marad a hőd,hanem lassan gyalogol felfelé.És az biztos,hogy egyenlőre magasabban van,mint a ciklus első felében... :roll:
Digit hőmérő:már beszéltük itt párszor,hogy ugyan nemminden digithőmérőre vonatkozik,de azzal is tartani kell a 10 perces mérést,még akkor is,ha közben csipog.És akkor még bizony megy fel a hő pár tizedet és kaphatod uazt az eredményt,mint a sima higanyossal.Nekem legalább is jól működött és egy egyszerű 600 Ft-os digit mérő volt.De ahogy a lányok próbálkoztak,nem midnegyik volt ilyen.Próbáld ki,hogy 10 percig bent hagyod,emelkedik-e még tovább vele a hőd....

Sosi

Sajnálom... :( Vártok még,vagy doki?

Csakegy

Drukkok mennek,ilyen még tényleg nem volt :wink: !Hát rajtataok(is) a világ szeme!!!Aztán most pár napig sipirc innen!!!! :roll:

anyapoc

macspacs: nekem ez PÉ-nek tűnik... de ahhoz, hogy biztos legyen, az előzőket is meg kéne nézni...

ld. az én mostani görbém a Ferty szerint peteéréses... és én már vagy a 21. DPO-n vagyok... közben meg nem.... csak egyszerűen feljebb kúszott a hőm 2 tizedet gondolom a meleg miatt... és a görbém egy sima anovulációs...

általában hány tized szokott lenni nálad a PÉ utáni ugrás? (szerintem ez teljesen egyedi... az 5 tized az a saját tapasztalatom... én innen tudom pl. hogy a Ferty téved...)
Vendég

bencimama:

A kedvencem: http://fertilityfriend.com

Sok sikert! :)
Vendég

Ja... macspacs: nekem a 20.cn tűnik sanszosnak PÉ szempontjából! (ld. a zuhanás az jóóó... :) )
Vendég

Az előző táblában az adatok rosszak voltak, ez a javított a jó.
Sajnos én a pé-hez a 0,1 esést nagyon kevésnek tartom...
ha tudom megpróbálom csatolni az előző havi hőm amikor terhes voltam, óriási a különbség...

Kép
macspacs

Sikerült nagy nehezen :-).
Szóval ez a terhes hőgörbém. Látszik hogy sokkal nagyobb volt az esés.

Kép
macspacs

macspacs: hát nem tudom... mondjuk én soha nem értettem, hogy képes valaki folyamatosan egy hőmérsékleten maradni :) Az előzményekhez képest viszont egyértelmű nálad az emelkedés...

Azt mondjuk már több helyen is olvastam, hogy két peteérés minősége között is elég nagy különbség lehet... lehet, hogy ez is az, csak mondjuk nem olyan hatalmas? Nem vagyok szakértő sajna :(
Vendég

de az átlagodhoz képest nem volt valami nagy az emelkedés... a mostani viszont szebb, mert nem cikázik annyit... szóóóval :) Várom a fejleményeket :)
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat,hogy berontok a kérdésemmel,de tudja esetleg vki,hogy ha beadom a gyereket bölcsibe,akkor is jár a GYES??????? :?: :?:

Komolyan mondom agyvérzést kapok!Tegnap kitöltöttem a kérvényt,és látom,kitétel rajta,hogy napközbeni ellátó intézménybe nem lehet elhelyezni a gyermeket :o :o :o Most nem tudom,régi a nyomtatvány,vagy a törvény enged vmit,de mégsem?
A TÁKISZ-nál próbáltam érdeklődni,de ma szünnap van!

KépKép

KépKép
okr

okr: hűha... jó kérdés... végülis ha 8 órában dolgozhatsz mellette, akkor a gyereknek is lennie kéne valahol... nem?
Vendég

Na igen!
A papír max 5 órát említ.De a fennmaradó 3 -ban hogyan lesz??
Most már semmit sem értek! :oops:

KépKép

KépKép
okr

Üdv Csajok!

Köszönöm Mindenkinek, aki velem örül! :D

Újabb hír: kontroll prolaktin határértéken belül! :shock: :lol:

Éééés, állítom, a szervezetem olyan türelmetlen, hogy éjszaka miklósbácsi is kimutatta a foga fehérit (v. pirosát?), 25. napon, így ma kezdem a fogigátlót! :lol: Szegény halak! :mrgreen:

Kriszta,
ezt a papírt kerested a múltkor?

A témában segíteni sajnos nem tudok! :oops:
angel37

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?