Új privát üzeneted érkezett!

Hurki: Gratula a kiscsajhoz. Nekem kislányom van és elmondhatom ez a ruha vásárlási gond csak egyre rosszabb lesz. Nálunk annyi ruha van itthon, hogy csak na. Nemhogy én nem tudok neki ellenállni, hogy ne vegyek egy csodát hanem a 20hónapos lányom is vásárol. Ha meglát egy ruhát ami szép akkor azt a boltba mindegy mekkora méret ő akassza is le már. Na meg reggel nem mindegy ám mit vesz fel. Kinyitja a szekrényt és kiveszi a legszebb ruháját vagy valami elegánsat. Gondolhatod jön át az anyós és mondja mentek valahova? Mert csak ámul néha. Néha talpig alkalmi ruhában van itthon mert ő azt akarta felvenni. Igazi divatdiktátor a lelkem :)
Anyjának már lassan nincs ruhája de neki a szekrény roskadozik.
Na remélem nem vettem el a kedved :)
Apuja mindig azt mondja: hogy a második fiú legyen mert akkor vállalhat még éjjel is munkát, hogy a lányokat tudja győzni ruházni.

Mindenkinek szép napot :)

Kép
csucsu05

Cat! Igen, kicsit vaskosabb, mint Péter. :roll: S nekem olyan iszonyú jó érzés, hogy csak tejcsivel. Kis zabagép. Sokszor éjszaka is 3 óránként eszik. Tápszerre gondolva nem bánom. :lol:
Egyébként tényleg nem okoz nála gondot ez a ritka kaki, most is az utolsó 2 nap láttam rajta, hogy nyugtalanabb, de semmi hasfájás, sírás. Hihetetlen nyugodt baba. :D Azt hiszem azért egy hét után már megkínálom teával, nem fogok ennyit várni.

Minyu! Ez a nagy kavarás szerintem nagyon durva. Gyereknek, szülőnek is. Én azt hiszem nagyon kiakadtam volna. :evil:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Cat :)
Igen, kis vasgyúró a lelkem. 8) Szerintem kicsit jobban hasonlít rám, mint Berci. :wink:
Hogy vannak a fiúk?

Minyu :)
Ez az bölcsis dolog elég durva! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csucsu :) hűűű hallottam hasonlókat, de gondoltam kivételes esetek lehetnek, bár egyre többen mondják ugyanezt :) Balázsra azt adok rá amit akarok csak gyors legyen és ne kelljen segítenie az öltözésben :)
Kislányoknál azt is hallottam, hogy már az 1 évesek a boltban kérik a nyakláncot karkötőt csecsebecséket jesszusom nekem nincsenek ilyenjeim....
Balázsra visszatérve, oviban a másfél hét alatt annyi önállóságot tanult, hogy minden nap megdöbbenek mekkora fejlődés. Itthon is tud ám egyedül pisilni öltözni, de itthon anya gyere segíts és áll a budi mellett és vár, vagy pl etessél anyu tedd a számba, az oviban meg egyedül eszi a levest is és minyő érdekesség nem eszi le magát :) Rafkós nagyon. Meg olyan cuki, ovi után beülünk az autóba és be nem áll a szája, mondja az aktuális mondókákat verseket mit csináltak és mondja mondja levegővétel nélkül. Nekünk ez a vegyes korosztályú csoport nagyon bejött. Ügyesen kézenfogva sétált az utcán! Na ettől kivert a víz ha rágondoltam, mivel mi a központtól relatíve messze lakunk, napközben szinte semmi forgalom, nincs aszfaltút, simán lehet kolbászolni az utcán járda úgysincs, sosem sétálunk kézenfogva mindig rohangászik, hogy a fenébe fog egy forgalmasabb utcán a sok gyerekkel együtt menni...és nagyon rendes volt. NA ma én is megyek vele boltba...kíváncsi vagyok erre a nagy rendességre :)
Erika
hurki

Hurki: Igen ez így van. Az én lányom is ha a Mamához átmegy akkor úgy eszik, hogy semmi sem látszik rajta. Ott mindent tud egyedül. De ha itthon van akkor azért már fele annyira sem önálló. Bár ő már egyedül eszik csak néha megjátsza magát és ő kéri, hogy etessem.
A fiúkkal öltözködési téren egyszerűbb talán mert az én lányom is mint egy divatdiktátor naponta vagy 3X átöltözik. Hajába csatt kell és persze a karkötő sem hiányozhat róla.
Szóval biztos egy fiúval ilyen téren egyszerűbb. De végülis mindegy milyen nemű a gyerekünk csak egészséges legyen.
Mi is szoktunk együtt bolba menni az oda úton írtó jó de ha beérünk a közértbe már pakol is. Hazafele is jó csak ugye én is pakolok a kosárba hát ő is tesz bele. Volt már olyan azon gondolkodtam ezt vagy azt miért vettem mire rájöttem azt a lányom csempészte bele a kosárba. SZóval nálunk is zajlik az élet. Jó hétvégét mindenkinek :)

Era

Kép
csucsu05

Hurki :)
Örülök, hogy bejött nektek az ovi! Nálunk is megy a mondókázás, most a Török és a tehenek a nagy szám, de este el kell tennem a könyvet a fiókomba, nehogy a Mehemed kijöjjön a könyvből. :D

Csucsu :)
Ezért is örülök, hogy fiaim vannak. Nem igényelnek túl sok cicomázást, elég, ha autó vagy dinoszaurusz van a pólón. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: Akkor ráhajtunk a kisfiúra. Talán egyszerűbb lesz ha csak azt kell néznem, hogy a polón legyen autó vagy dinó. :)
Ma megyünk keresztelőre és után lesz kerty party. A kislányom már az egész szekrényt kipakolta. Szerintem azt hiszi, hogy ő lesz a diszvendég :)) Mi lenne ha két lányom lenne á én már ősz lennék szerintem.:))

Mindenkinek jó hétvégét!

Kép
csucsu05

Halihó! :)

Hajnali szopi közben eszembe jutottak néhányan, akik már régen dugták ide az orrukat. Pl. Leone és Karmen Mi újság veletek, gyertek már egy kicsit beszámolni!

Zituska :)
Téged láttalak a múltkor a babanet házatáján, de ide nem jöttél. :( Hogy vagytok?

Akiket nem említettem és régen volt, az is jöjjön! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Nekünk még dínó se kell, sőt ha a tényleg kedvenc Thomas a gőzmozdony van a ruhán az sem hatja meg, hogy egyedül öltözzön. De ha akar akkor tud, akkor viszont mindent "ededül"!!!
Jaj annyira várom már hogy ismét tutujgathassak icipicikét. Olyan türelmetlen vagyok, pedig azért még maradjopn benn. MOst kezdtem el magneB6-t szedni mert annyira keményedetta hasam és fájt hogy Balázzsal ilyet sosem éreztem. Azóta tényleg sokkal jobb.
Egcsi :) miért kell kijönnie Mehemednek a fiókból? Én csak egy ősöreg aynuka vagyok, nem versenyezhetek egy kisgyereke fantáziájával :)
Úgy bírom hogy ha akarom egy kavicsból simán tojás lesz, Balázs meg képzeljétek egy csomó kavicsot öszegyűjtött és ráült, hogy ő most kikölti a kiscsibéket :)
Erika
hurki

Tojások. :lol: Balázs a tyúkapó. :D
Éppen az a lényeg, hogy Mehemed ne jöjjön ki a könyvből, gondolom fél tőle. Minden idegentől fél, a bogaras embertől is, mikor jön spriccolni. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: A bogaras emberek nem is szimpatikusak :))

Kép
csucsu05

Sziasztok! :)

Egcsi :)
Hűűűű, de lebuktam! :oops: :oops: :lol: :lol:

Olvasgatni járok erre, de olllyan nagyon lusti vagyok írni! 8)

Mi jól vagyunk Pocilakóval, múlthéten voltunk genetikai UH-n. Minden okés, és PUNIS!!! :lol: :lol:
Szóval én is készülök nagyon, hogy milyen lesz egy pasi után kiscsajt cicomázni! :lol:

Jövőhéten megyünk Pestre a Praxisba 4D-re, hogy ott is megerősítsék, amit már tudunk, és végre képünk is legyen a Nagylányról! :D

Botival elkezdtünk bölcsizni. Egyenlőre még ott vagyok vele, bár tök feleslegesen, tojik a fejemre, nagyokat játszik a többi gyerekkel, és üvölt, mikor jövünk el! :lol:
Sajnos a betegség sem került el minket, takonnyal és köhögéssel indítottunk, ami még nem is volt olyan vészes. Viszont ráhúzódott a vírus a gyomrára, mert tegnap egésznap fosizott, még a víz is ilyen formában jött ki belőle, emellé 39,5 fokos láza volt. :(
Ma már jobb, bár még ma is volt fosi, de legalább a láza már nem olyan magas.
Remélem én nem kapom el, bár eddig hősiesen állom a sarat!

Többiek!!
Én is kíváncsi vagyok ám, hogy mi újság Veletek!!!!!! :wink:

pusssz....

Kép
Kép
zituska28

Zitus :)
Gratula a kiscsajhoz! Majd Hurkival megtárgyaljátok az eseményeket, mint vegyes-páros anyukák. :)
Szegény Boti! :roll: Jobbulást neki! :)

Mi jól vagyunk, Bence cukorfalat, már nem csak nézegeti a játékait, hanem löködi is a kezecskéjével és dumál hozzá. Az autókázást és a babakocsizást addig tűri csendben, amíg mozog alatta a járgány. Mindig imádkozom, hogy ne fussunk bele a piros lámpákba, mert akkor éktelen üvöltés van. :roll:
Berci dumál, de folyton. Most az ollóhasználattal próbálkozik, több-kevesebb sikerrel. Már nagyon várja a nagyiékat, mert lesz fánk és pogácsa és nem utolsó sorban megyünk Disneylandbe. Ez utóbbi remélem összejön, ahogy terveztük. A férjem cége küldi el az embereket, az a pletyka járja, hogy megszűnik a cég. :? Remélem csak rémhír. Mindenesetre elkezdett körülnézni munka ügyben, ha menni kell, legyen hova.
Na, ennyi dióhéjban.
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: reméljük csak rémhír. Azért az emberek szeretik a pánikot kelteni. Na meg ha leépítés is lesz nem is biztos, hogy a te férjedet pont elküldenék. Ne gondolj a legrosszabbra. De azért az óvintézkedés is jó. Szóval hajrá.

Kép
csucsu05

Minyu!

Na. én ilyen későn reagáló lettem.:(
Nagyon sokféle jelük volt, mintha dominó is rémlene. Ráadásul nekem is mondták, hogy pár nap múlva hoznak újabbat. De érdemes lenne telefonálni...

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti: Mi közel lakunk egymáshoz. :) Most láttam csak.

Kép
csucsu05

Tyü, már több, mint 1 hete nem ird ide senki :shock:

Akkor én kérdezek (már megint)
Nándinak "nagyágyat" szeretnénk venni, most cserélnénk lea rácsosat. ár nagyjából körüljártam a témát, ki is néztem 2-3 tetszetős darabot, viszont nem nagyon találok matracot hozzájuk (szivacsot meg nem szivesen tennék alá). Jól rémlik, hogy lehet méretre vágatni kókusz matracot? Van valakinek infoja, hogy hol és mennyibe kerül kb? A Brendonban láttam megfelelő méretet, de drágábban jön ki a matrac, mint az ágyikó :shock: :shock: Vagy máshol is igy van?

Kép
Kép
Kép
minyu

Lehet méretre vágatni, sajna pontosabb infoim nincsenek, de tudom, hogy Berci kiságyába is vágattunk.
Gratula a nagyágyhoz a nagyfiúnak! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Minyu: Gratilálok a nyagfiadnak, hogy már nagyágya van :) Mi matraccal együtt vettük a gyerekágyat mert a Szabina is elhagyta a kiságyat. Nem tudom, hogy hol lehet külön matracot venni de egy biztos a Brendonba szinte minden aranyárban van. Ha valamit hallok akkor írok rögtön.

Kép
csucsu05

Minyu: beírtam a google keresőjébe, hógy kókuszmatrac. Írtó sokat dobott ki rá. Van olyan is kiságyba, ifjusági ágyba kókuszmatrac. Nem léptem bele de nagyon sokat hozott ki. Láttam webáruházat is. Szóval nézd meg ott. Remélem találsz.

Kép
csucsu05

Minyu :D
novetex.hu
akármilyen méretre vágnak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hú miylen pangás van most itt. Csajok hol vagytok?

Kép
csucsu05

Mi itt vettünk a fiúknak: http://www.kokoflex.com/31-1478.html

Cat
Kép
cateye

Köszi a sok infót, szétnézek! :)

Kép
Kép
Kép
minyu

Hú merre vagytok csajok. Annyira leapadt ez a tpic. Jelentkezzetek kivel mi van .

Kép
csucsu05

Csajok :)

Talán a régiek emlékeztek még a másik topikból egy lányra, Milénának hívták. Írogatta a webes naplójába a teherbe nem esése, kétségbeesése történetét, napról napra. Kiadták a történetet könyvben. :D Meg is rendeltem, mert annyira rólunk is szól, fura lesz újból átélni. Van weboldala is: http://golyaravarva.hu/

Cat
Kép
cateye

Ismerős a név. Beleolvastam, jó könyv lehet. :) Kösz, hogy feltetted az infót. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Én is megrendelném ezt a könyvet, hol lehet??

Többiek, HOL VAGYTOK???????????????????????
Miért hal meg ez a topik? :( :(

Bemutatom a Csajomat, Ő Noémi! :D

Kép

Kép

Z.

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Nagyon helyes a csajod azaz Noémi :) Igazi fotógén baba :)

Kép
csucsu05

Nagyon aranyos csajszi. :) Hogy vagy? Hogy viseled a nagy pocakot Boti mellett?

Akkor én is teszek egy képet, hátha követik a példánkat a topiktársak. :wink:
Kép

Berci kapott tegnap egy nagy dzsippet, eredetileg távirányítós volt, de az már sajna nincs meg. Aptyuk barátja költözött és ki akarta dobni. Arra szuper, hogy itt bent tologatja és pakolászik bele a gyerek. Hajnalban felébredt és elkezdett vele játszani. 4-kor! :shock: Alig lehetett ismét ágyba dugni, annyira bejött neki a járgány. :D
Bence holnap 3 hónapos...rohan az idő. Még mindig nagyon jó baba, kis vigyori. :)

Ennyi dióhéjban. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: helyesek a babók :))) A nagyfiad aztán nem akarta vesztegeni alvásra az időt :) Hajnali 4kor ?? :)) Gondolom, hogy örültél neki. bence igazi nagyfiú már a maga 3hónapjával. És milyen szépen kiemeli magát. Erős baba.

Kép
csucsu05

Lehet, hogy fotogén, de hogy szégyellős, az biztos! :lol: Kb. 1,5 órába telt, mire le tudtam szedni a dvd-ről néhány képet! Legtöbbször befúrta a kis arcát a méhlepénybe. :D

Egcsi :)
Édi husi pasijaid vannak! :D :D
Tényleg hogy telik az idő Bence már 3 hónapos! :shock:

Boti is szokott mostanában olyat csinálni, hogy hajnal 2-3 körül úgy dönt, hogy eleget aludt már, és elkezd játszani :shock: Szerencsére ő még rácsos ágyban van, így "csak" a dumát élvezzük Apjukkal, de azt akár 2 órán keresztül! Ez még nem lenne baj, de amíg hallom a hangját én sem tudok aludni, így reggelre zombi jelmezt öltök. :roll:
Amúgy a pocakot egész jól bírom még, szerencsére nem fárasztó egyáltalán! :D Gondolom később azért az lesz, de szerencsére Anyukám 2x 3x jön a héten, és elviszi kicsit Botit, olyankor szusszanok. Na meg a déli alvás az nekem is szent! :wink:

Teszek fel Botiról is pár képet:

Apa, segítek kocsit mosni, jó?
Kép

Akkor indulhatunk??
Kép

Én inkább ezzel megyek!
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Boti nagyon vagány ebben a szerkóban. igazi férfi :) Látom a motor nálatok is menő. Az én lányom is úgy imádja, hogy mindig azzal közlekedne. Persze ez meg is látszik a cipőin :(

Kép
csucsu05

Most látom csak, hogy tök egyidősek a gyerkőceink!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk nem a cipő orra kopik a motortól, hanem Boti orra..... :? 8) :o

Kép
Kép
zituska28

Zituska: Én ki is néztem már a fiadat a lányomnak. :)))

Kép
csucsu05

Köszi a fiú dícséreteket. :wink: Lányod jár bölcsibe? Nem emlékszem, hogy írtad-e már. :roll:

Nagyi 2X-3X a héten...ja, így könnyű :lol: Később még jobban jön majd a segítség. :wink: Boti olyan szép kiskölök... :)
A déli alvás nem rossz...sajna nálunk általában csak 1 órát alszik Berci, mire eldőlnék, már kel. :roll:

Többiek? Tényleg alig jár erre alaki mostanában. :(

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

hű végre ismét van szg! se kép se hang nem volt, elvitték visszahozták és kész ismét van élet a házon kívül is :)
ma 36+2, doki 39+1en kiveszi. Már csak az kell hogy Zsófikánk is így gondolja, mert eddig nem hallgatott rám :) minden estere babakelengye kész, hátvágán pároma kiságyat is összeszereli.
hasam jó nagy de olyan csinos formás, a feje beilleszkedett nyomja ezerrel odalenn a mindenem, furi érzés. Ja ja most ezt mondom milyen formás vagyok aztán egy hónap múlva ránézek a bálnafotókra és elszörnyedek mit láttam ezen csininek :)
úgyhogy nekünk még van kis nyugi, minden délutána lszom Balázzsal és olyan jó összebújni.
Erika
hurki

Ki fogja hozni a híreket? Akkor 25.-e a nagy nap? Drukk nektek, de addig még jelentkezz, ha tudsz! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Én is vagyok ám. :lol:

Egcsi! Látom nálad sincsenek a babafalva vonalzón képek. Én is ezzel küzdök napok óta, de már feladtam. :(

Nagyfiam négy éves lett. :roll: Hihetetlen. A gond csak az, hogy közben én is öregedtem. :( Persze a kicsi is nő, mint a gomba.
:)

Cat! Köszi az infót a könyvről. Én is megszerzem. Mi ugye mindkét gyerkcőcértl küzdöttünk. S még nem mondtam le a 3.-ról, bár apa még nem adta rá áldását. :roll:

Mutizok én is képet a fiúkról:

Szülinapi ajándékkal :

Kép

Ő pedig a világ egyik legnyugisabb babája:
Kép

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Cat!

Az előbb kimaradt: Nagyon boldog szülinapot a fiúknak! Kérünk képet is!!!!

Orsi, Te is jelentkezz!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Egcsi: Sajnos a lányom nem jár bőlcsibe mert bezárták a bőlcsit. Állítólag nem kell és eladták. Bezzeg mindenki fel van háborodva mert Pestről sok fiatal költözik ki folyamatosan és mindenhol vagy vanmár vagy jön a baba. Ezzel az Önkormányzat nem számolt és most már késő bánat de eladták. Most 2008-ban kezdik el építeni az újat ami mire kész a lányom ovis lesz. A te fiad jár bőlcsibe?

Pandi: Helyesek a fiaid. Péter kis huncut a képen.Biztos örült az ajándéknak mert nagyon somolyog :) BOLDOG SZÜLINAPOT neki!!! Ábelnek mekkora szemei vannak!!! Azt hiszem megörjíti majd vele a csajokat :)))

Kép
csucsu05

Olinak és Samunak Boldog Szülinapot!

Andi :)

Péternek Boldog Szülinapot!
Kicsit késve, de ugye aki nem jön, annak nem látszik a vonalzója. 8)

Na, végre valami életjel! :roll: :D
Nagyon klassz ajit kapott Péter fiad! :wink: Ábel nagyon aranyos, jó nagyot nőtt! :) Hogy viseltétek az oltásokat?
Kistesó :wink:

Bölcsi :? Okostojások! :evil: De legalább a kistesónak új lesz! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: Igazad van csak pozítivan kell hozzá állni. A kistesó zsír új bölcsibe mehet :))

Kép
csucsu05

Andi :)

Nagyon boldog 4. szülinapot kívánok Péternek!

Kép

Igazán szép ajándékot kapott. Megjegyzem most volt még csak 3 éves, emlékszem rá, úúúgy elszállt 1 év, hogy hihetetlen.

Egcsi, Andi :)
Köszönjük a köszöntéseket! Nekünk felemásra sikerült a szülinap, mert Samunak gégegyulladása volt, és pont szombat éjjel befulladt, elkapta a krupp. Szerencsére volt otthon rá kúpunk, de másnap bent akarták fogni a kórházban, így csak saját felelösségre hoztuk haza. Azóta jobban van, fulladás nem volt, bár a rekedtsége még megvan. Ami az érdekes, hogy az ugató köhögés nálunk alig volt, tehát nem lehetett számítani kruppra, mégis befulladt. :? Elég ijesztö volt, kúp nélkül rohammentöztünk volna.

A szülinapja azért elvonta a figyelmét erröl, a nyügössége így kezelhetöbb volt. :D Képek a szülinapról vannak az albumomba.
[/b]

Cat
Kép
cateye

Cat, fiúknak utólag kívánok nagyon boldog szülinapot. Remélem kinövitek hamarosan a kruppot, nekünk Balázs gyöngyörűen kinőtte az allergiát is, és az éjjeli befulladásokat is-bár az valszeg a kistesó-tudat miatt lehetett...
Tegnap annyira fájt a hasam és álomkóros voltam, hogy behisztisedtem teljesen, szerencsére mára kialudtam magam és ismét a régi vagyok de szörnyű volt, minden tiszteletem a hüvelyi szülősöknek, nekem ez még semmi nem volt mégis nyávogtam hogy juj de fáj pedig csak jóslók voltak.
Holnap nstre megyünk, kíváncsi vagyok a gép szerint is készülődik-e...
Balázsnak tündéri ágy fölé zenélő körbefordója van, csak a zenélője romlott el, és annyira édes és jó állapotú azóta sem láttam ilyen cukit, meg akarom tartani, de zelélőforgató nélkül nem az igazi.nehogy azt higgyétek,h ogy lehet venni külön zenélőt, vedd meg újra a 8e ft-os komlett játékot. Kitaláltam veszek egy gagyit és csak a zenélőjét használjuk, véletlenül sem jók és nem illeszthetők össze ezzel a szuperrel. okosak a játékgyártók :x
Egcsi igen 25.ha Zsófi máshogy nem gondolja..mit ne mondjak a tegnap már azonnal akartam szülni :oops:
Erika
hurki

Cat: Én is kivánok a fiúknak Boldog szülcsinapot. Remélem a kruppot is kinövi hamarosan. A gyerekek szervezete csodákra képes.

Kép
csucsu05

Samunak jobbulást! Amikor beteg, te maradsz vele otthon, vagy babysitter? Elég ijesztő ez a krupp. :?

Erika :)
Hajrá! :wink: Drukk, hogy minden okés legyen! :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Cat,Egcsi, Csucsu! Köszi a köszöntést! :lol: Hű, de bután hangzik.
Péter autóbolond, nagyon bejött neki az ajándék.

Cat! Krupp, jaj, ne is mond! Remélem azóta jobban van Samu. :( Szerencsére nálunk jan. óta nem jött elő Péternél, sőt, 6 hete jár oviba, minden gond nélkül. Ennek annyira örülök.
Ti most elkezdtek oviba járni v. maradtok bölcsisek? :roll:

Egcsi! Egy hatása volt a múlt keddi 3 hós szurinak (kicsit el vagyunk maradva, mert a doki néni szabin volt), aznap du., 4 nap után kakilt magától. :lol: Aztán azóta sem. :( Ma délelőtt már kapott teát, holnapra remélem megjön a hatása. :lol:

Orsi! Te merre jársz? Mostanában szülinapoztok Ti is, nem?
Csucsu! Ne is mondj ilyeneket! A nagyfiamnak úgyis több barátnője van, mint barátja. :roll: Mi lesz itt később.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Pandi: Később azt hiszem a nők ott fognak majd kopogtatni az ajtón :)

Kép
csucsu05

sziasztok!
jovok szolni, hogy Matyi fiam oktober 2.-an egeszsegesen megszuletett, 3800gr volt es 54 cm. igazi masodik geyrek, alszik visitasban, zajban,szopik az enyhe piszkalgatasok mellett is.... en is kezdek belerazodni a ketgyerekes letbe, balazs meg itthon van velunk januarig, de eddig kulonosebb gond nelkul veszeljuk at a napokat (kopp-kopp), bar az az igazsag anyukam sokat segit. ma eloszor babakocsi setan voltunk tobb, mint egy orat, hat igen, kicsit koran, de gyonyoru az ido es balazst muszaj kimozditani, hat a kicsi kell alkalmazkodjon, ez van.

Pandi, Cat!
Boldog szulinapot a fiuknak utolag!

Egcsi!
Udv, koszonom a gratulat es az erdeklodest! Bence oriasi...ekkora egy 3 honapos, hmmm :roll:

Hurki!
Drukkolok, hogy minden rendben legyen, keves josloval uszd meg! Nektek bejott a "vegyes paros". Ha lanyunk lett volna nalunk is eselyes lett volna a Zsofi...

Leone????

puszi:szoszi
szoszmosz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?