Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kata!
A vonalzót kitöröltem, tudod, hogy abbahagytuk! Majd visszateszem, készítek egy másikat. Képzeld, most 29 napra jött meg, ez csoda gyógyszer mellett soha nem volt ilyen! A párom szerint lehet, hogy csak jó lesz ez a kis szünet, pedig még csak most kezdtük el. Nekem a ciklusaim 32-35 naposak voltak gyógyszer mellett. Remélem ez nem csak egyedi eset volt, hanem rendszeresen így lesz.
Remélem pihizel sokat, vigyázz magadra!

Ilona!
Itt is esett tegnap, de elolvadt a gyerek legnagyobb bánatára. Ahogy meglátta, hogy esik ment volna le hógolyózni. :lol: :lol:
Szegénykém amióta megszületet igazi nagy havat nem látott!
Képet nem felejtettem el, de a páromnak mostanában erre a képtöltögetésre nincsen ideje, az ő telefonján vannak a képek.
A munkahelyi sorsa ma döl el, mert pénetken szóltak neki, hogy mégis jó lenne ha maradna! Na ezen igazodjon ki az ember! Hét elején felmondanak, a hétvégén meg inkább maradjon! Estére már okosabb leszünk.
Remélem ma megkapjátok a határozatot.

Kép
sapé

sapé, pfhúúúúú, ez jó is meg nem is. Legalább szeret ezen a munkahelyen? Azért frankó lehet, mert a bizonytalanság az nem egy jó érzés.

Nekem is mindig 33-35 napos ciklusaim voltak, első napokban barna, 5-6. napon piros, hasfájás, majd még pár nap barna, aztán abbahagytuk az egész hormoncécót. Így lett 29-30 napos a ciklusom, és 3-5 napos az egész élmény a végén, nagyon kevés barnával.
Hátha neked is rendeződik egy kicsit a szervezeted!
bbilona

Boriskám:
Igen, tesót szeretnénk Pannának, de ahogy ezt a dokival is eldöntöttük, kapásból nem jött meg... Így kaptam gyógyseüzert, aztán szedem a clostyt, hogy babásodjak. Remélem inszemre nem kerül dor, bár doki azt mondta ,nem várunk sok spontán hónapot.

Kata:
olyan aranyos volt, hogy írtad, hogy úgy szeretnél már hányni!! :) Hát mit is mondjak? Kívánjak neked egy jó nagy adag rókácskát? Szabad ilyet?? :oops:
És igen, ezt a gyógyszert azért kaptam, hogy megjöjjön. 5 napig kell szedni, azután pedig megjön magától (nagyon remélem). De tiszta hiszti vagyok ettől a gyógyszertől, pedig annak idején is szedtem már ilyet, nem emlékszem rá, hogy így megviselt volna. mondjuk apát jobban megviseli, mint engem..

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilonkám,
remélem ma a határozat fog várni otthon!!! :D
Holnap lesz az előadásom, egész jól készen vagyok vele, de előadni azt félek!!! :?

Mágnes,
hát remélem akkor,hogy most már hamarosan megjön neked és akkor apa is megnyugszik! :lol:
Persze, kívánj csak rókácskát!! :lol:
katata

katata, majd segítünk neked. Teleportálunk innen-onnan némi energiát. Jól vagy?

A határozat a héten tuti megérkezik, aztán meglátjuk. Én ezen nem izgulok.

mágnes, te már most tudod, hogy a következő kislány lesz? Szurkolok fenemód, hogy a gyógybogyók, amiket most kapsz megtegyék a dolgukat és ne kelljen más. :wink:
bbilona

Ilonka,
jól vagyok, tele reményekkel!!!
De tényleg, neked mi van a mensiddel??? Hanyadik napon vagy?Mikor tesztelsz megint?
katata

Ilona, mikor tesztelsz??? úgy izgultam egész nap, és nem írtál semmit...
vagy ne is beszéljünk róla, csak reménykedjünk csendben?

nekem 22. napon megjött. még reménykedni se volt időm. kicsit felborult a szervezetem.

Kata, érted is úgy izgulok :lol:
domo

Ilona!
Én lemaradtam már megint valamiről? Tesztelsz? Nem jött meg? Hú, azt a mindenit! Izgulok érted!
A párom marad a helyén, ez egy kis megnyugvás, hiszen legalább egyikünknek legyen munkája.

Szerdán megyek este a dokim rendelésére, kicsit parázok!

Megyek fürdetni a gyerköcöt!

Kép
sapé

Domo,
22. napra??? :shock: Ez elég érdekes.....Most akkor mi a következő lépés??
Aranyos vagy, hogy izgulsz, én is kicsit, bár még most inkább csak light-osan. 8)

Sapé,
majd csak megjön már!!!
Remélem a doki mindent rendben talál!!! :wink:
katata

Napsütéses jó reggelt csajszik!

katata, ügyes leszel,és meglásd még élvezni is fogod :wink:

sapé, na szuper, akkor apa sínen van. Szerdán doki? Miért kell úgy félni, úgy látszik én is lemaradtam.

domo, 22. nap? :shock: azannya, hááááát nincs túl sok idő a kettő között.

lányok, 12 napja várom a mensit, mellfeszülés, puffadás kicsi hányinger, negatív teszt ma reggel is. Tegnap nem mertem elmenni tüdőszűrésre, mert hátha. Közben meg nemtudom mérges legyek-e a talpmasszőrre, mert elmaszírozott valamit, vagy ez az amire már több mint 4 éve várunk. A jövő héten ha így marad minden azt hiszem vérvétel lesz belőle.
bbilona

Kata,
Mai adag ragacs++++++++++

Ilona,
Hú nagyon drukkolok!!! Azért ezek a masszőrök tudják mit csinálnak talán nem ez kavar be :wink: én nem hiszek a teszteknek!!

Domo,
22 nap? Még 28 naponta is sok :?

Sapé,
Lehet gyógyszerek nélkül beáll tökéletes 28 naposra a ciklusod.

Ma megyünk délután 4D-re majd felteszem a képeket. Addig is itt egy hatlamas pocak :shock: Borisd, Reni tiétek???
Kép
Vendég

pandácska nagyon szép kismama lehetsz. Milyen kis csinos Dóra.
Köszi a drukkot, várjuk a fotókat (nagyon :D )!
bbilona

Ilona!!!!
Te meg itt szép csöndben megbabásodsz????? Hát remélem!!!!! Doki???? Vagy még vársz egy kicsit, hogy egyből szívhangot halhass? Te kis ravasz! :lol: :lol: :lol:

Pandácska, kíváncsian várom a fotókat Dóráról. Remélem, hogy egy kicsit meg is nyugtatnak majd a keményedéssel kapcsolatosan is. Egyébként javult valamit ?

Domo, ez azért nem tűnik okénak. Még ha késik az csak-csak, de a 22 nap nagyon kevés. Te most szedsz gyógyszereket?

Kata!
Mindhármótoknak sikeres előadást kívánok!!! :P :P :P
tücsökbogár

tücsökbogár, úgy gondoltam várok a következő mensi időpontig, ha addig nem történik semmi látható, akkor orvoshoz fordulok.

Bomba előtt, bomba után fotók:

Kép Kép Kép Kép
bbilona

Sziasztok!

Kata!
Hogy vagy? Előadást meg fogod tartani? Na mit szólsz az új vonalzómhoz? :lol:

ILona!
Hát a 6 hónappal ezelőtti cytológiám nem volt fényes, így most ismételjük meg, hát ezért van para!
Sajnálom a negatív tesztet, reménykedtem abban, hogy te itt szép csendesen meglepsz minket! De még nem szabad feladni, hátha! A remény hal meg utoljára!
A masszőrre térve, a sógornőm is panaszkodott, hogy eddig érezte, hogy mikor van peteérése, és amióta voltak a talp maszírozáson nem érzi. Azt mondta neki az utolsó alkalommal, hogy úgy érzi kitisztult a méhe, és hamarosan terhes lesz, mert jobb lesz a beágyazódás. És arra is panaszkodott, hogy ebben a ciklusban az ovuláció után ( persz ahogyan számolgatta, és mérte a hőjét) nem emelkedett a hőmérséklete.
A bomba előtti is tetszik és az utána készült fotó is jó! :lol:

Panda!
Hát én is ebben reménykedem. Elkezdtem fogyózni is a cél érdekében, ezek a hormonok szörnyűek, de hát a baba érdekében mindent.
Te viszont nagyon csínos kismami vagy, gratulálok! Hatalmas pocak de még lesz ez a duplája is a végére, ez tuti! :lol: :lol:

Kép
sapé

Pandus!!
Így fej nélkül is nagyon szép vagy!!! :lol: Sehol egy kis plusz kiló,csak a pocin!!
Nagyon várom a babafotókat is!!!!!
Köszi!!!!! :lol:

Ilonka,
nem tudom, hogy bírod!!!! :shock: Szerintem egy azonnali vérvétel tisztába tenné a dolgokat és bármi is az eredmény jobb azt minél előbb tudni, a miheztartásvégett. :D
Tyúúúú,de szépházatok van!!! 8) Na de a kutyi sem semmi!!! :lol:

Sapé,
szupi a vonalzód! :lol: :lol:
Szorítoka holnapi dokihoz!!!! :wink:

Szóval az előadás megvolt, nem mondom, hogy elszúrtam,csak egy kicsit. :oops: Túlságosan paráztam és kicsit hadarva, kapkodva csináltam, nem úgy mint itthon, mikor a férjemnek adtam elő. :? Még nem tudom hányast kaptam, a napokban kiderül...
Egyébként fellélegeztem, hogy végre túl vagyok rajta és most már erősebben reménykedem, hogy ügyesek a babáim a pocimban!!! 8)
katata

Ilonám:
Nagyon szép házikótok van! Na és a kuty!! milyen fajta? Fajtiszta keverék? De nem, ahogy látom, vlami pedigrés kutya. nem?

Lányok, most olvasgattam egy másik topicban, zöldinek elment a babája. :cry: Olyan igazságtalan az élet!!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

ÓÓÓ Mágnes,
kirázott a hideg a fejem búbjától a lábam újjáig. :( :cry: Szegény Zöldi,már megint... Az előző lombiknál is ez volt neki. :(
katata

kata, hát akkor nagyon -nagyon rossz hányós heteket és rosszulléteket kívánok neked :wink: ez vicces :P :P :P

pandi, akkor ti is jó álltok már, hó végére minden meglesz a babának :lol: én már úgy várom a festést, ma jön ki egy szaki árat adni, oszt remélem a héten kifesti borkánk szobáját, a hálónkat és a gardróbunbkat :lol: :lol: :lol:
nagyon örülök, hogy a méhszájad bírja a strapát!!!!! pihikézz és rakjál majd 4 d-s fotót, olyan kíváncsi vagyok az arcára. nagyon szép 'sudár kismami vagy, nagy a pocakod :shock: :shock: na akkor nézd meg az enyémat :wink: :wink:

sapém, drága, tényleg tegyél már lécccccci egy vonalzót :lol:

domo, hát ez ne egy egyszerű dolog....de remélem a következő hónapot szuper lesz :!:

mágnes nemááá, zöldi......basszus.

zel??? jucmuc, tamar odry babszim????

Kép
kicsiboris

ilona, nagyon sajnálnám....de még nem sajnálkozom...hátha.....
és nagyon tutttti kis mézeskalács ház :P :P :P

a pocakfotót egyszerűen nem tudom felrakni...kiakadtam...

Kép
kicsiboris

Zöldi!
Igazságtalan az élet!!!!! Elnézést, hogy ilyen negatív vagyok, de volt egy nagyon rossz élményem ebéd időben, mégpedig az, hogy a liftben végig kellett hallanom, ahogy egy ügyfél éppen lebeszéli a dokijával telefonon, hogy a holnapi abortusza után egyből haza akar menni, meg hogy mielőbb meg akar szabadulni a gyerekétől. Legszívesebben jól megtéptem volna, de csak kiszálltam és jól kibőgtem magam. Annak aki eldobja, miért sikerül???????!!!!!
tücsökbogár

Hát Tücsi,
ezek az élet igazságtalanságai!! Felháborító, hogy így beszéljen valaki egy babáról,aki ott lapul a hasában, dobog a kisszivecskéje!!! Még... Ááááááááááá!!! :twisted:
katata

zöldiről én is olvastam, kemény, és nagyon sajnálom. De olyan f.sza csaj nem is értem, hogy bírja ilyen jól.

sapé, akkor reméljük a legjobbakat, megszugerállak :: minden rendben lesz :wink:

A házikóra vonatkozó dícséreteket bezsebeltem, köszönöm, kutyus tudjátok már az örök vadászmezőkön, de szerettük, fajtatiszta roti volt, farokkal.

katata, majd a köv. előadás nem lesz hadarós, és akkor most koncentrálhatsz a "büdös kölkeidre" -- bocsi vicces akartam lenni :wink:

zel, Dunaharasztin????

kamilla, andi, reni többieeeeeeeeeeeeek, hahóóóóóóó merre jártok?
bbilona

tücsökbogár, látod még annyi vér sincs a pucájában, hogy megszülje és nekünk adja. Szomorú.
bbilona

Ilonkám,
:lol: :lol: :lol: Koncentrálok rájuk!!!! :lol: :lol:
katata

Kép
katata

kata, köszi a táblát! most nézem csak még kik jöttek régen:
gyöngyike, andika, reni, kabóca, sonjus ...???

tücsi ez döbbenetes...amikor laparon voltam volt egy 20 éves csaj akivel éppen vidáman ebédeltünk amikor elmondta, hogy abortuszra jön és reméli gyorsan túl lesz rajta...hát azt hittem leesek a székről,...miért pont hozzám ült???

zel mit csinál dunaharasztin?

sapém, a fogyi nagyon hasznos, szerintem nekem az segített a teherbeesésen, csak azért ne vidd nagyon túlzásba ám :!: tudod sok zöldsali+rengeteg gyümi+sok ásványvíz +natúr hús, hal stb...
szorítok!!!

Kép
kicsiboris

Gyönyörűségem :lol: :

Kép Kép
Kép Kép
Kép

Kb. 1567 g folyamatosan mozgott huncut volt :D mindene teljesen rendben van!
Vendég

Mágnes!
Zöldiről én is olvastam, napokig szorítottam nekik, így csendesen, hogy sikerüljön!Nem is térek magamhoz, annyira sajnálom, hogy ismét ez lett a vége! Bízom benne, hogy gyorsan talpra tud állni, hogy belevágjanak ismét a lombikba.

Tücsökbogár!
Hát ez tényleg vérlázító! Én is amikor a műtétemre vártam, 3 anyukával voltam együtt, alig várták, hogy megszabaduljanak a gyerektől. Nekem a szívem facsarodott ki teljesen, mert végig kellett hallgatnom őket. Ők megtarthatták volna, nekem pedig kötelező volt megszakítani, ezt a mai nepig nem tudtam elfelejteni.

Boriskám!
Nem tetszik ami fent van? Kicserélem szívesen másra! Értetek mindent! :lol: :lol: Vagy nem is láttad még az új vonalzómat?
Pocak fotót próbáld meg még egysze föltenni, hátha összejön!

Kata!
Na az a lényeg, hogy megcsináltad! Hurrrráááá! Most már a csöpségekre koncentrálj! Csak ügyesen kapaszkodjanak!+++++++++++++
Köszi, örülök hogy tetszik a vonalzó! :lol:

Panda!
Na voltatok? Várjuk a képeket! :lol:

Kép
sapé

Boriskám!
Nagyon szupik lettek a képek! Jól kivehető a pofikája!
Én is úgy gondolom, hogy a fogyi csak hasznos lehet, majd elválik mennyire lesz sikeres pár hónap múlva! Inszem közben nem mertem hozzá fogni, de most már akadálya nincs!Rajta vagyok az ügyön!

Kép
sapé

Boris!
Én is úgy gondolom, hogy a fogyi csak hasznos lehet, majd elválik mennyire lesz sikeres pár hónap múlva! Inszem közben nem mertem hozzá fogni, de most már akadálya nincs!Rajta vagyok az ügyön!

Kép
sapé

Na ez ma este nem jön összenekem! :oops: :oops: :oops:

Szóval:

Panda!
A képek nagyon jól sikerültek! Pofikája szépen kivehető!

Megyek is elteszem magam holnapra, vagyis megyek fürdetni a gyereket!

Kép
sapé

Panda, tényleg nagyon gyönyörű :lol: a pocid is :lol:

Ilona, hogy bírod, hogy nem mész orvoshoz? a negatív teszt nem jelent semmit, én kezdettől fogva reménykedek, és még mindig...

Kata, én is mindig hadarósan adtam elő. Most már csak a babákra koncentrálj :lol:
A táblában kijavítanád: nekem már négy inszemem volt :?

Kicsiboris, próbálkozz még, mert kiváncsi lennék a fotókra :lol:

22 nap tényleg kevés, de még két hónappal ezelőtt (ha emlékeztek, volt 3 hónapig beragadt tüszőm, és akkor kaptam az orgametrilt), szóval ez a gyógyi után gyakorlatilag nem volt mensi, csak némi barna trutyi. Mégis belevágtam a 4. inszembe, ami ugye nem sikerült, de annak a végén sem volt mensi, csak újra barna trutyi. Most végre van, és én már ennek is örülök, talán visszaáll a helyes útra a szervezetem (vagy még rosszabbra talál) :?

Nem tudom hogyan tovább. Hajtanám az inszemeket, hogy lehessen lombik, de kicsit besokkaltam a gyógyszerektől, és hogy nem működök rendesen. Ráadásul próbaidőn vagyok...
domo

Domo!
Fel ne add, de ha úgy érzed, hogy túlságosan megterheli a szervezeted, akkor tarts szünetet! Nincs annál rosszabb, ha kiakad a szervezet, mert akkor kényszerpihenő jön, és az kínszenvedés.

Panda!
Gyönyörű a huncut kiscsaj!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vigyázz magatokra továbbra is! Pihenj sokat!

Sapé!
Nekem nagyon tetszik a vonalzód.

Ilonka!
Szép a házikótok! Nagyon jól fogja érezni ott magát egy-két kis lurkó.......
Kuty helyett nem lesz másik?
tücsökbogár

pandácska, elolvadok. Ez akislyány mosolyog talán?

tücsökbogár, szeretnénk majd kutyát, én gondoltam majd ha a "gyerek" már kicsit nagyobb lesz, de majd meglátjuk mit hoz az élet. Hogy van a lábad? Már cipőben?

kicsiboris, zel Dunaharasztin kapott szállást amikor előszőr Budapesten kellett töltenie azt a bizonyos néhány napot, onnan nem tudott nagyon internetezni, ezért gondoltam talán már ott van.

domo, ha egy kicsit kihagysz az nem rossz feltöltődés, néha sajna szükség van rá. Reménykedésben jók vagyunk igaz :wink:
Van itt a közelünkben egy klinika, tegnap bejelentkeztem ma reggeli vérvételre, erre mikor odamentem mondta a hölgy, hogy vérből nem lehet megállapítnai, vigyek vizeletet. Holnap bedobom azt is.
Orvos, hmm? Mostanában az sztk-ba jártam, most meg nemtudom mit is csináljak, hogy ne vegyen szájára a falu. Majd megálmodom.

kicsiboris, reni , babaszoba és pocakfotók hiányoznak még ebből a topikban tőletek :wink:
boriska, nem lehet hogy túl nagy a kép mérete, paint-ben le tudod kicsnyiteni, vagy küld át nekem szívesen megpróbálom - ilona.bujdoso@schrack-seconet.hu.

sapé, ezerrel szurkolok estére!
bbilona

Majd elfelejtettem, tegnap megkaptuk a a a a a Határozatot :D :D :D
bbilona

Köszönöm lányok :D

Ilona,
Igen mosolyog és már haja is van :D Végre megkaptátok!! És most hogyan tovább?

Boris,
Azért még várom a pocakodat :wink:

Reni,
???

Kata,
Tudod mai adag ragacsod ++++++ 3úgy beragasztom ezeket a gyerekeket hogy 40 hét után se akarnak majd kijönni :D
Vendég

pandácska, picit várunk, tudod hátha az a vizelet, még reménykedem. Aztán ha nem irány egy alapítvány. De már ezzel beálltunk a titkos sorba, 3 évesig bezárólag. Szóval bármi történhet.

ez a ragasztás katata hasában kedves, nagy mágus vagy! :D
bbilona

Boriska,

Megvagyok köszönöm az erdeklödest! :D Szepitgetem a lakast, pakolok stb.

A terhelesesem jo lett, hetfön voltunk uh-on Davide mar masfel kilo. Szepen fejlödik, minden rendben.

Remelem Ti is jol vagytok a kis Borcsaval együtt! :D

Ilonkam,

Nagyon örül a hatarozatnak, regota vartatok mar erre a pillanatra! :P

Kata,

Szoritok nagyon nektek! :D

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, de jó hogy bekukucskáltál. Néha szétnézek más topikokban hogy lássam kivel mi van, de azért ez így sokkal jobb.
Hasonló méretben a babácskád, mint pandácskának, nagyszerű élmény lehet.
Figyu, mi nem láthatjuk az uh fotókat? :D Vagy ott felétek nem szokás?
A határozatnak én is nagyon örülök, köszi.
bbilona

Ilona!
Juhéjjjjjjjj!!! :lol: :lol: :lol: Akkor most mindketten sorban állunk.
Méghogy vérvételből nem lehet hcg szintet mérni? Mekkora baromság ez! Amíg a terhességi teszt nem mutatja ki, addig csak vérvételből lehet megállapítani. Amúgy meg ha a teszt negatív, akkor valószínű, hogy vizeletből még nem lehet megállapítani. Te tudod, de én egy ilyen kijelentés után nem biztos, hogy megbíznék abban a dokiban, aki azt mondta, hogy vérvételből nem derül ki, hogy babát vársz-e.
tücsökbogár

tücsökbogár, én is furcsán néztem a nővérkére, de azt hiszem bejelentkezek a dokihoz és majd ő eldönti milyen vizsgálatra van szükség. Igazából még nem akartam dokihoz menni.
Persze ezekután talpmasszőrhöz sem merek menni, mert állítólag kismamát nem szabad masszírozni. És én szeretném még egy darabig azt hinni, hogy talán.... :roll:
bbilona

Ilonám:
Hát én sem hallottam még ilyet, hogy vérvételből nem derül ki. Már hogyne derülne ki!!!

Pandácska:
gyönyörűséges a babátok!! Igazi kislány! Gratulálok hozzá! :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilonka,

Igen, borzalmasan jo erzes a baba mozgasa, mindenkinek kivanom, hogy mielöbb erezze! :D

Sajnos nem mindig van idöm irogatni mindenhova, sokszor meg olvasni sem. Föleg most, hogy költöztünk. De amugy is van mindig valami.

De termeszetesen itt is szokas uh fotot kesziteni, de igazabol ezeken mar nem latszik ugy a baba. Haskörfogat, fejkörfogat, combcsonthossz stb.
Ilyenkor mar nem olyan mint 12 hetesen. De persze felteszem szivesen csak elöbb le kell fenykepeznem, feltöltenem, kicsinyitenem stb. Legközelebb megcsinalom.

Vervetelböl azonnal kiderül a terhesseg, elöbb mint a vizeletböl.

Kép
Kép
jucmuc

hát pandi, ez nem semmi!!! nagyon szép babátok van!!! :lol: a mosolygós az eszméletlen ari!!! megmutattam a páromnak is, ő is itt nevetett :D szupiiiii :lol: :lol:

ilona, hát nagyon örülök? GRATULÁLOK! a hírnek, figyeld meg ez után minden simábban fog menni :lol:

jucmuc, na végre, már azt hittem nem is jössz :cry: babaszoba? felraksz majd képet? kicsi babó-Dávidról is? olyan jó lenne téged is látni!! pocakfotó, arc is lehetne hozzá, mert olyan személytelen így fej nélkül...., puszi, vigyázz magadra!!

jajjjajajj sapé már vak is vagyok, úgy összeolvadt Ágota vonalzójával :wink: de, de tetszik :lol: és akkor ebben a hónapban mindent bele?

na megpróbálom a pocakfotót...itten vagyok: nem vagyok valami fotogén..Kép

Kép
kicsiboris

Boriska:
Na ez aztán szép pocak! Úgy kidőltél, mint egy zsák krumpli:) Neház már cipelni? :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pandus,
ragyogó képek egy gyönyörű kislányról!! :D Hasonlít valamelyikőtökre? 8)
Megmondtam a babáknak, hogy küldöd nekik a ragacsokat!!! Örültek neki!!!! :D

Domo,
én is örülök,hogy úgy néz ki rendben van a ciklusod. Hát te érzed, ha besokaltál, akkor pihizz egy hónapot. Még karácsony előtt akkor is lehet majd egy inszem.

Ilonkám,
SZUPER!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj, de örülök!!!!! :lol: :lol:
Nekem mindig vérvől nézik meg, hogy terhes vagyok-e... szóval nem értem,miért ne lehetne. :? És ráadásul sokkal biztosabb vérből.
Nagyon szorítok!!!!!!! [/b]
katata

Jucmuc,
Örülök, hogy továbbra is minden rendben veletek. Azért pihenj is ám a nagy költözés közepette!!!!!

Boriskánk,
nagyon csini vagy te is!!! És a pocid is!!!! :lol: :lol: :lol:
katata

jucmuc, mindig csodálom azokat akik több topikban is követni tudják az eseményeket, nekem az elején jegyzetelnem kellett, hogy el ne felejtsek valamit.
Teljesen megértem, ha nem vagy mindenütt jelen, majd mi kutatunk ha kíváncsiak vagyunk.

Akkor dologra fel: fénykép, feltöltés, kicsinyítés, felrakás! Hadd lássuk, és igen a büszke édesanyát is!

kicsiboris, hát te sem panaszkodhatsz, tök csini kismami vagy.
Jó érzés, hogy mindenki velem örül.

Vérvétel, na akkor most hülyének néztek? Azért furi, mert magánkórház fizetnem kellett volna érte. Na mostmár mindegy. Agyalok mi legyen.
bbilona

Ilona, végre megvan a határozat :lol:
két hete késik, nálam ez csak egyet jelenthet :lol: vigyél nekik vizeletet, csak mondják a jó hírt :lol: és tényleg ne menj talpmasszőrhöz, neked most az nem tesz jót :lol:

Kicsiboris, szép formás pocid van :lol: irigykedek...

Tücsökbogár, eszembe se jutott feladni, csaktervezgetek. Bevállaltam volna most is az inszemet, csak inkább a munkahelyemet nem akarom kockáztatni.

Dec. biztos kimarad, mert kiszámoltam, hogy 24 körül lenne az inszem, azt biztos nem vállalják be.
Úgyhogy most az a terv, hogy idén még elmegyek uh-ra, kiváncsi vagyok, hogy a tüszők nem ragadtak újra be, és megbeszélem, hogy szívesebben mennék lombikra. Hátha nem kell már az a két inszem...

Jucmus, várom a képeket :lol:

Macuska, hogy vagy?

Kép
domo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?