Új privát üzeneted érkezett!

Ilona,
Igen plátói a kapcsolat :wink: bár a terhességet is így kezdtük úgy látszik ilyen lesz a vége is.

Tücsök,
Dokim? Na az tuti nem szabin van nem elérhető, hagytam neki üzit de persze nem keresett meg :evil: besétáltam a kórházba elküldtek haza pihenni egy marék gyógyszerrel de két nap múlva megint mentem és akkor már a szülőszobán tartottak.
Vendég

Macuska,
ez tuti jó lesz látod!! :wink: És neked is pont pénteken lesz, ez tök jó!! :lol:

Zel,
jól birod idegileg, hogy nem kérdezed meg a pontokat vagy miket. Én tuti telcsiztem volna már. 8)

Pandus,
hát miket műveltek ti!!! Pihizz sokat!!! És figyeld nagyon magad,mert ha a dokikon múlna....
2 babát fogok visszakapni. Már nagyon várom!!!! :D

Domo,
azt mondták 6-8 sejtesek lesznek péntekre. Azt sajnos nem tudom, hogy felébredtek-e rendben,mert nem szoktak szólni. Majd pénteken tudjuk meg,hogy fejlődtek-e rendben.

Ilonkám
navégre valami előrelépés!! :D A héten akkor meg kell kapjátok!!! Juhéjjj!!!! :lol:
Egyelőre alszomrendesen, de csütörtökön este, biztos nehezebben fog menni. :wink:
Készülök az előadásra, bár nem eleget. :? Pedig rendesen be vagyok tojva.
Csak most ezerrel hívogatom, minden délután a bankokat,hogy milyen fonanszírozási lehetőségeik vannak,melyik lesz nekünk a legkedvezőbb. Iszonyú sok meló van vele...

Mágnes,
bízom benne, hogy jó híreket kapsz délután. Vagy, ha nem is, de legalább nem nagy gond lesz.Szorítok!!!
:wink:
katata

Jaj Zel,
ugye milyen jó a vonalzócskám? 8) Nem sokára neked is ilyen lesz!!! :wink:
katata

Halihó!
Na megjöttem dokibától. Megvizsgált,babám, cisztám nincs, a nyálkahártyám jó vastag, de magától mégsem akar megjönni. Most Kaptam gyógyszert, hogy megjöjjön, aztán szedhetem a régi jól bevált gyógyszeremet, hogy babásodjak. Hó végén vérvétel, hogy van-e peteérés, úgyhogy belevágtunk a babagyártásba. ezek szerint megint orvosi segítséggel.

A rákszűrésem P2-es lett, fél év múlva meg kell ismételni. állítólag valamiféle vírust láttak, APF vagy APV a neve, már tisztára összezavarodtam, így nem tudom pontosan melyik. Valamelyikőtök hallott esetleg ilyenről? Mert neten semmti sem találtam róla. Amikor kérdeztem dokibát, hogy ez mit jelent, azt mondta, még semit. Na ez a legrosszabb válasz! :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes!
Nálam is ugyanez volt a helyzet. De még mielőtt nekiálltam volna a gyógyszert szedni, mégis megjött magától.
Ja, és nekem most nem csinált rákszűrést, mert márciusban csináltak utoljára.
Hajrá babaprojekt!!!! :wink: :wink: :wink:

Kata!
MÁr csak egyet kell aludnod és babás leszel!!! :D :D :D
tücsökbogár

mágnes, azért akkor ezek nem olyan rossz hírek ugye? :? A november lesz a csodák hónapja :wink:
A P2 miatt meg....., tudod milyenek az orvosok szeretnek vaklármát kelteni.
bbilona

Mágnes,
Nem HPV vírust mondott a doki? mert én azt ismerem.
Vendég

Magnes,
miért kell orvosi segitség? Hiszen még meg sem nézte, van-e peteérésed, meg ilyenek. Egyébként mit mondott? Miért nem jon meg magatol?????

Ja ja Tucsi,
nekem is ez volt ma az elso gondolatom. :lol:
katata

Sziasztok!

Mágnes!
Nekem a 6 hónappal ezelőtti cytológiámra mondta ugyan ezeket a dokim. MOst kell mennem megismételni. Azt mondta nekem, hogy ez még rosszat ugyan nem jelent, de oda kell figyelni rá, mert 1-2 rosszabb sejtet is találtak benne. Nekem azt javasolta, hogy táplákozzak vegyesen, és kapcsoljak ki. Meglátjuk jövő héten, hogy mennyire sikerült. És még onnan is legalább 1 hetet izgukhatok az eredményért.
A dokid nem mondta, hogy esetleg a hormon rendszered nem állt még be rendesen, és azért nem jön meg? Vagy már neked rendszeres volt?
Ja! Egyébként magában a P2-s eredmény az jó!

Kata!
Juj, mindjárt itt a holnap!

Kép
sapé

Pandácska:
egyre inkább azt hiszem, hogy HPV-t mondott. :) Szóval az mi fán terem?

kata:
Nem biztos, hogy egyálatlán kell inszem, most még csak a clostyt szedem, és szerintem majd a vérvétel eredménye eldönit ,hogyan tovább.

sapé:
Igen, tudom, hogy a p2 jó eredmény, biztosan nem hagyta volna, hogy belevágjunk a baba projektbe, ha baj lenne :)
Vegyes táplálkozás??? Pihenés?? :shock: Erről annyit, hogy most jutottam el odáig a mai napon először, hogy valamit betoljak a számon.... Aztán Anna mellett pihenni... :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
Hpv az a humán papillomavírus mostanában sokszor van róla szó tv-ben stb ez felelős a méhnyakrák kialakulásáért is. Na nem kell megijedni csak rendszeresen szűrésre járni rengeteg nőnek van ilyen. Az a baj ha nem jár az ember nődokihoz soha és nem veszik észre. Itt találsz róla infót
http://www.hpvinfo.hu/index.cfm?mainseq ... enuitem=1#
Vendég

Pandácska:
Közben már én is utána jártam, köszi. Nem ijedtem meg, örülök annak, hogy járok szűrésre, és tudjuk folyamatosan ellenőrízni. Eszembe is jutott, hogy mi lenne, ha nem járnék szűrésre...
Na és Dóra icereg rendesen? :) Nagy a pocak?

Kép
Kép
Kép
mágnes

kata

nagyon-nagyon klassz holnapi mamásodást kívánok neked!!! és már ébredeznek a babókák...juhhhhhéééjjjjj!!!

pandi, ez nem semmi...nem tudják mitől lehetett? nagyon szorítok nektek, hogy a bűvös számot elérjétek, dorka még maradjon csak!!! pihi-pihi-pihi!!!

zelem, azért nem elkeseredni!!!

bocsánat, hogy megint eltűntem, egy gépünk van és a párom ezen dógzik, ja kb egy hónapja nem tudom elvonszolni innen...ezért nem írtam, most azért megpróbálok gyakrabban gyünni!!!

tizu, de édes ez a legény! és milyen komoly. jóvágású srác lesz, a csajok majd szétszedik, az ám!!

sapé, ilonkám, itt vagyok...itt vagyok....és nézem, én lennék majd a sorban a következő aki szül..... :roll: :roll: :roll: :wink:

Kép
kicsiboris

kicsiboris, na de jó, hogy megkerültél. Bizony hamarosan idösanya leszel, most már nem menekülsz :wink: De azért még egy kis kitartásra szükség van. Te hogy is hívják legkisebb kicsiborist?

katata, macuska++++++
bbilona

Mágnes!
Én is ilyen problémákkal küzdöttem, mert akkor még Ágota nem volt ovis. 1-1 alkalommal anyukámat csaltam el, hogy vigyázzon rá. Majd meglátod egyre több időt igényel a gyerek, hogy vele légy. Én csak abba reménykedem, ha egyszer ismét belevágunk az inszemekbe akkor könnyebb lesz nagyobb gyerköc mellett.

Panda!
Veled minden rendben?

Kép
sapé

Boris!
Ó, te drága, úgy örülök, hogy életjelet adtál magatokról!Látom a bűúvös heteket megkezdted, és meglátod úgy elrepül, hogy észre sem fogod venni. Csak arra eszmélsz, hogy már a szülőszobán vagy! Olyan hihetetlen, hogy már itt tartasz, nemrég még azon izgultál milyen lesz a teszt!Repül az idő!
És rendesen meggyógyultál? Te én lehet, hogy valahol nagyon elmaradtam, de nektek milyen nemű is lesz a babó?És a neve?

Kép
sapé

Kata, Macuska,
nagyon szurkolok nektek holnapra+++++++++++++++++++++++

Kicsiboris, minden rendben, jól vagytok?

Panda, vigyázz nagyon magatokra!

Ilona, ugye még mindig semmi? (nem a határozatra gondolok...)

Kép
domo

domo, semmi.

katata, macuska+++++
bbilona

Kata,
Mega drukkok mennek felétek++++ jó bebabásodást :wink:
Kép

Sapé,
Köszi a kérdést azt hiszem jól vagyunk de azért sose lehet tudni :roll: keményedek így is de remélem nem baj. Vasárnap megyünk a kórházba ellenőrzésre picit félek tőle.

Mágnes,
Dóra mocorog rendesen játszik a szerveimmel :lol: mindig kidugja nekem a fenekét a kis szemtelen :D

Boris,
Hihetetlen hogy halad a vonalzód :wink: lassan babázhatsz. Vásárlással hogy álltok?

Reni,
??
Vendég

Sziasztok Lányok!

Na megjöttünk!!! Van a pocimban egy 6 sejtes és egy 8 sejtes babó!!!!! Olllllllyyyyyyaaaaaaan jóóóóóóóóóóó!! :lol: :lol: :lol:

Macuska???
katata

Kata, szerintem is olyan jó :lol: nagyon-nagyon szurkolok nektek ++++++++++++
(olyan hosszú lesz ez a két hét...)
pihenj sokat, egyél sok fehérjét, persze igyál sok vizet, semmi idegeskedés (de persze ezt te is tudod), és koncentrálj nagyon rájuk.
MOST SIKERÜLNI FOG :lol: :lol: :lol:

Macuska, megvolt az inszem?

Ilona, ez nem lehet a talpmasszőr...

Kép
domo

Sziasztok!

Kata!
Drága, nagyon szorítok nektek.Vigyázz magatokra, tessék pihenni!
Kívánom, hogy mindkét babó megkapaszkodjon, csak ügyesen!
Kép Valahogy így!!!!

Panda!
Te is vigyázz magadra! Magne B6 kell szedned? Szorítok, hogy vasárnap minden rendben legyen!

Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
sapé

Kata,
Mennek a babaragacsok a két szép babádnak :wink:

Sapé,
Igen szedem napi 6 db meg szedek méhlazító gyógyszert is és olyan vízet iszok amiben 100 mg magnezium van.
Vendég

katata, elő kell keríteni a rókánkat, letörölni róla port aztán mehet is hozzátok. Ilyenkor kettő róka jár?
Nagyon drukkolok!

pandácska, és egyébként hogy érzed magad?

domo, nem bízom benne, de majd a jövő héten tesztelek újat.
Aranyos vagy, hogy így figyelsz, fenemód jólesik.

Szép hétvégét csajszik!
bbilona

Sziasztok!

Megvolt az inszemem, most nagyon várom az eredményt. 21-én kell vérvételre mennem. Nagyon-nagyon szeretném, ha babucka lenne a pocimban.
Kedden voltam uh-n. Szerdán kellett a Decapeptylt beadni és ma inszem.
Nem szabadult ki időre a petécském, de azt mondta a doki, hogy inszem után 1-2 óra és szerinte kiszabadul. Remélem minden rendben lesz. 9.5-ös lett a nyálkahártyám és 21,7-es a petécském. Egy héttel ezelőtt meg teljesen elkeseredtem, hogy nem nől meg.
Remélem minden rendben lesz!
Van valami ötletetek, hogy esetleg milyen vitamint kellene szednem ami segít?

Katata: szurkolok nagyon neked!!!!!! :D

Kép
macuska

Domo, Sapé, Pandácska, Ilonka, Macuska,

Olyan aranyosak vagytok!!!! :D

Ilonka,
nocsak, nocsak.... azért van ott valami!!! :wink:

Macuska,
én sokáig szedtem az Elevitet,de évekig mégsem szedhetem, így csak most kezdtem el megint szedni,mert, hogy beülti volt. Meg eszem gyümölcsöt,mandarint, banánt, szőlőt.
Örülök, hogy rendben volt az inszem. :D Látod,látod, csak megnőtt az a tüszőcske!! 8)
Nekem 22-én kell vérvételre menni, úgyhogy te egy nappal előbb fogsz menni! :wink: Szorítok nagyon!!
katata

Macuska, szépen megnőtt a tüsződ, szorítok, hogy sikeres legyen, és meg is repedjen időben. Az Elevit jó ötlet, de nekem a doki azt javasolta, elég 2-3 naponta egy szem. Pihenj sokat, és igyál sok vizet.

Ilona, én bízom benne helyetted is :lol: várom a jövő hetet :lol:

Kép
domo

Domo,
na én is így vagyok az Elevittel, néha bekapok egyet! :wink:

Majd elalszom,megyek aludni!!! 8)
katata

Sziasztok!

Kata, hajrá a babóknak! :D :D :D

Én voltam dokinál ma, de ez csak arra volt jó, hogy kicsesszek magammal. Nem látszik sajna semmi az ultrahangon, úgyhogy még a méhenkívülit sem lehet kizárni. Elvileg ma vagyok 5+3, de még nem látszik semmi. Igaz, hogy min. 4 nappal később fogant a babó a középidő után, szóval a legjobb esetben is olyan, mintha max. 4+6 lennék vagy még annyi sem. Szerintetek lehet ebből még valami? Az asszisztens nagyon bíztatott, hogy egy így még tök normális ennyi idősen, párom is és anyum is, nem értik miért vagyok elkenődve. Szerintetek?
dóri797

Dóri,
Persze hogy lehet nagyon az elején vagy még! Nyugi ott lesz a baba a kövi uh-on!!! Semmi szomorúság csak legyél türelmes :wink: Mikor mész megint?

Kata,
Mai adag babatapid:
Kép

Ilona,
Hát... :roll: éjszaka végig keményedtem. Holnap megyek a kórházba ellenőrzésre kivi vagyok a méhszájamra. De már nem félek bármi is legyen érzem hogy Dorkával minden rendben lesz erős csajszi ő :wink:

Macuska,
Reméljük a fiúk már elkapták a lányokat :wink:
Kép
Vendég

Pandácska, próbálok türelmes lenni, csak nehezen megy. Ha első hónapra sikerült volna a baba, biztos nem lennék ilyen türelmetlen, de így..., de igazad van, annyira az elején vagyok, hogy teljesen természetes, hogy még nem látszik semmi!
Jövő hét pénteken megyek megint uh-ra, az orvos azt mondta, hogy addigra már látszódnia kell valaminek (akkor már 6+3 leszek, illetve saját számításaim szerint kb 5+6 )

Az az igazság, hogy kicsit hozzászoktam a Kaális hozzáálláshoz és ez a "sima" nőgyógyász egészen más. A Kaáliban nagyon bíztattak és az ultrahang is jobb szerintem, mint egy sima magándokinál és ehhez még hozzá kell szoktom. Mármint remélem, hogy hozzá kell szoknom! :lol:

Jobbulást kívánok neked és drukkolok holnap, hogy rendben legyél! :wink:
dóri797

Dóri,
Itt senkinek se elsőre sikerült de azért türelmesnek kell lenni nem szabad negatív gondolatokkal terhelni a babádat mert ő bizony érzi :wink: addigra tuti látszódni fog a picurkád. Na igen a Kaálisokhoz nem szabad semmit se hasonlítani ott profi minden a felszerelés bíztatás stb :D Én is oda jártam. És te is csak jártál :wink:
Vendég

Dóri,
Láttam hogy a Mávba készülsz szülni, én is :wink:
Vendég

Dóri,
nyugi!!! Tudom, hogy ez nagyon nehéz, mert én is biztos aggódnék, de akkor is csak azt tudom mondani, hogy biztosan ott van az a babuci,csak még nagyon picike. Addj neki egy kis időt és egy hét múlva már szuper uh képet fogsz nekünk mutatni!!! Még most korai látni őt,ennyi! Nyugodj, meg és pihenj és hidd csak el,hogy ott lapul a pocidban!!! :D

Pandácska,
szorítok holnapra!!!!
Köszi a ragacsokat, sokat segít a babáimnak!! :lol:
katata

Képzeljétek!!!! Itt szakad a hó!!! Kezd szép fehér lenni minden!!! Gyönyörűűűűűű!!! :D
katata

Pandus,
hány sejtes volt Dóri, mikor beültették???
katata

Kata,
8 vagy 10. Itt süt a nap :D idén kimaradok a hóemberezésből :?
Vendég

Pandácska, igen, én is azt gondolom, hogy megérzi, ha nem hiszek benne, de annyira megnyugtattatok, hogy most már ismét optimista vagyok! :D Igen a MÁv-ban fogok. Csak nem ugyanannál szülünk majd? :wink: Mázlid van, mert mire te szülsz, pont átmegy a szülészet a Szabolcsból.

Kata, de jó lenne már uh képpel jönni! :lol: Én imádom a havat, de itt sajnos süt a nap. Mindig olyan boldog eufórikus hangulatba hoz a havazás :D

Most hallottam egy ismerőstől, hogy mindkét babája maradni akar a 2. lombikja után 8)
dóri797

dóri:
Detto ugyanígy jártam én is Pannával :) Elmentem nagy boldogan, hogy pozitív lett a tesztem, ez a 4-5. héten volt. Persze semmit sem láttak. Két hetet kellett várnom, majd megőrültem addig,folyton azt lestem, nehogy megjöjjn. Aztán a köv. uh-n már szívhang is volt! Szóval nyugi, ott van az a baba!! :)

Kata:
Pihenjetek sokat, és kapaszkodjanak azok a babák, üzenem nekik!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes,
átadtam nekik az üzidet!! :lol:
Neked megjött már? Vagy mi van??

Pandus,
ti a beülti után meddig nem voltatok együtt a pároddal??
katata

sapé, örülök, hogy örülsz nekem :lol: :lol: :lol: :lol: tényleg olyan rossz volt nem jönni, annyira hiányoztatok!!!! szóval kisleányka: Borka, Lujza lesz :D te hogy vagy?

macuska, most kezdd el szedni mihamarabb az elevitet, mert nagyon fontos a folyamatos szedése, csak így alakul ki a szervezetben a megfelelő vitaminalap ami sok születési rendellenességet kivéd (pl. idegrendszerit), ezt Czeizler Endre mondatja velem :!: :!: ha csak néha szeded akkor semmi értelme, és ezt mindenkinek ajánlom :lol: :lol: és szorítok neked :wink:

katám ez gyönyörűűűűű, jajj de örülök, na most akkor csak szép nyugiban lenni, csak semmi pánik, erőlködés stb.!! jujj de jóóó!!!

pandi akkor most te jól vagy?

Kép
kicsiboris

Kata:
Még nem jött meg, most szedem a Norcolutot, ami majd meghozza , még 3 napig kell szednem. De már majd szétfeszül a méhem, érzem, hogy jó adag hormont kaptott...

boriska:
Na ez jó! A következő babónk, ha kislány lesz, Borka lesz. :) Mondjuk Apának még nem említettem, de én elhatároztam. :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Dóri,
Nem nekem más a dokim (Gulyás). Hát nem bizti hogy mikor szülök addigra készen lesz a Máv mert nálam nem lehet tudni hogy mikor akarok osztódni :D de az sem érdekel ha nincsen készen mert voltam két napig a szülőszobán a Szabolcsba és egyáltalán nem vészes szerintem akkor nem is az fog érdekelni hogy milyen a függöny meg ilyenek :D meg lesz saját szülésznőm és talán más nem is kell ahogy így elnéztem 20 szülésnél.

Kata,
Hát mi 12. hétig de nem kell eddig elkerülni egymást csak mi nagyon tutira mentünk meg az utro miatt annyira nem is volt kedvünk hozzá :? Szerintem azért a pozitív tesztig várjatok utána... :D

Boris,
Remélem :D erre soha nem tudok mit írni mert keményedek még de ha a méhszájam tartja magát akkor nem érdekel. Ma megyünk a kórházba ellenőrzésre! Hogy álltok a vásárlással? Szoba?Babakocsi? Pocikép???
Vendég

szia pandi, már voltatok az ellenőrzésen? remélem nincs semmi...
nagyjából minden megvan, apróságok hiányoznak, na és a babakocsi, de azt szerintem januárra halasztjuk, hátha lemegy az ára..
nálatok minden megvan már?

kata, igaz én nem éltem át beülti utáni heteket, de szerintem most vigyázzatok az együttléttel, mert pl a cickó ingerlés méhaktivitást válthat ki, én biztos nem mernék..de bocsi ha itt belekotyogok.. :wink:

dóri, légy türelemmel picikét, jókat mondok itten mi :?: de tényleg, sokat számíthat most a te lelki nyugalmad és harmóniád, fel a fejjel :lol:

mágnes tuti lemaradtam valamiről :wink: csak nem babót terveztek ismét :?: :D :D :D mágnes és nekem is volt p2, fél év múlva vissza kellett mennem és minden rendben volt, szóval ne idegeskedj ez lehet egy eszerű kis fertőzés is ami egy-két hét alatt elmúlik :lol: azért gondolok rád

macuska megy a drukk!!

zelem???? merre jársz?? jucmuc? odry?? reni??? tamar??

Kép
kicsiboris

Voltunk az ellenőrzésen méhszáj szépen tartja magát C2000. Dorka kb. 1370 g mindene rendben van. Fekvés gyogyi és szépen egyben maradunk! Kedden mehetünk 4Dre megengedte a doki :D

Boris,
Babakocsi meg pár apróság már megvan. Szoba kész csináltam képeket a falra :D a bútorokat hó végén hozzák,szerelik! Matrac, légzésfigyelő kád stb hiányzik szóval pár dolgot be kell még szerezni.

Kata,
Mai adag ragacsod++++++++
Vendég

Sziasztok!

Panda!
De örülök. hogy minden rendben! Azért vigyázz továbbra is magadra! Képeket teszel majd fel ultrahang után? :lol:

Macuska!
Pihizz sokat! Szorítok neked, hogy sikerüljön! :lol:

Dóri!
Gyorsan elmegy ez a pár nap és láthatod!Meg fogsz nyugodni, csak nyugi!!!! :lol:

Boris!
De szép neve lesz! És kislány, jaj, de örülök!!!! Lányos anyuci leszel te is! Valahol olvastam, hogy sokkal több lány születik, mint fiú! Érdekelne, hogy vajon miért? Vigyázz Borka Lujzára ám!
:lol: :lol:

Mágnes!
Norculutot én is szedtem, hát nem irigyellek. De most talán az a fontos, hogy megjöjjön, és jöhet a spontán tesó!Hajrá!!!! :lol:

Kata!
Pihizzél csak sokat, ne törődj most semmivel! :lol: :lol:
Kép

Kép
sapé

Pandus,
huh, akkor meg lehet nyugodni! :D Mit néznek 4D-én? Ilyenkor már nagy a baba és nehezebb jó fotót csinálni,nem?

Úgy szeretnék már hányni vagy akármi, csak legyek már babás 9 hónapig!!!!

Ilonkám,
te nagyon gyanús vagy nekem!!! :wink:

Boriska,
babakocsinak lemegy az ára?? Egyáltalán van olyan valami,aminek nem felfelé megy az ára? :shock:

Sapé,
te most hogy állsz a ciklusoddal? Nem látok olyan vonalzót nálad...

Mágnes,
akkor fog megjönni, ha beszedted az összes gyogyit? Bocsi, hogy ennyire érthetetlen vagyok,de nekem (szerencsére) még nem volt ilyen gondom.
katata

Kata,
Nem pont ilyenkor lehet jó képet csinálni mert van már rajta husi vágja a grimaszokat stb Elötte is jó az uh mi is voltunk 16 hetesen de akkor inkább a mozgása érdekes mert olyan mint E.T. :D Minnél késöbb mész annál jobb képet kapsz a pofijáról hogy milyen lesz akkor amikor megszületik.

Sapé,
Persze majd felteszem a képeket még akkor is ha nem akarjátok :lol:

Boris,
Milyen kocsit néztetek ki? Van olyan hogy akcióznak 1et de szerintem csak úgy nem megy le az ára sajnos :?
Vendég

Pandácska!
Akkor szigorú pihenés továbbra is!!! Vigyázz magatokra! A hiányzó dolgok beszerzését, meg bízd apára!

Kata!
Juhéjjjjjjjjj!!! :lol: :lol: :lol: Sok-sok pihenés és fehérjedús kaja! Megy a szurkolás a babóknak! Muszály maradniuk, hiszán kész vannak a sálacskáik és ugyebár így hóesésben feltétlenül szükség is lesz rájuk!!!

Macuska!
biztosan minden rendben lesz!

Boris!
Nagyon szép neve van a kislányodnak! Ti is vigyázzatok magatokra, pihizz sokat!

Ilonka!
Határozat???
Annyi új infóm van a bölcsőről, hogy a személyes találkozásra is jövő év elejéig kell várnunk, annyi jelentkező van.
tücsökbogár

kicsiboris, szép neveket választottatok. Csak vigyázz magatokra az a lényeg.

tücsökbogár, határozatot várjuk. Talán ma v. holnap :roll:

Hát ez nem éppen a legjobb hír, hiszen a Bölcsőnél valószínűleg mégis kevesebb a jelentkező, és még így is ekkora a sor.
Akkor rágom veletek a körmömet januárig. :wink:

Rémisztő, hogy ennyi gyermektelen pár van.

katám, előadás? Zabszem bent van? Képzeld itt is esett a hó, jelentem elolvadt!

reni??? Ugye csak bedöglött a számítógép?

kamilla?
bbilona

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?