Új privát üzeneted érkezett!

Ha api otthon lesz, biztos tudsz pihenni, legalább addig, míg Máté oviban van :)
Vendég

az is több lesz mint a semmi!! :lol:
gratula a laptetőhöz!!!!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi!

Ezt csináltuk ma:

Kép
Vendég

jaj de gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép
ilyen pihi széke lest kis kukisnak....2 héten belűl hozzák........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi!

Tök jó ez a pihiszék! Ezt legalább bárhova rakhatod, és állandóan szem előtt lesz Barni!
Vendég

igazából ezért is vettem.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mikor mész NST-re?

Fájásaid vannak már?
Vendég

csütörtökön megyek ctg-re,vérvételre,vizelet is lesz leadva....meg kentvétel is!!!!!
néha vannak de gyengék....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor még nem mostanában szülsz, vagy mégis? 2. és többedik gyerekek szoktak érdekes helyzeteket produkálni ;)

Én most jöttem haza az ismimtől, én fürdettem a 7 hós kisfiát, meg utána meg is vacsiztattam (tápszerrel). :P
Vendég

akkor jó élmény volt........ :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Hogy vagytok? Még egyben?
Vendég

szia......még 2 in 1.......de délelőtt fájdogáltam----

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Majd írj, mi lett a ctg eredménye! a többi eredmény mikor lesz meg? Mert a kenetvételnél nem mindegy, ha pl megszülsz, mielőtt lesz eredmény :roll:

Olyan szutyi idő van, és az allergiától bedagadtak a szemeim - szép látvány lehetek :roll:
Vendég

Másik topicból jöttem egy hírrel :wink:

Nita üzent:

HARGITAI BARNABÁS MOST SZÜLETTEM 21:23-KOR, 3350 GRAMMAL ÉS 49 CM-REL A SZÜLEIM ÉS A BRATYÓM NAGY ÖRÖMÉRE. MILLIÓ PUSZI MINDENKINEK! BARNI

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia Betty!

Köszi az üzenetet, de én is kaptam smst Nitától!

Rendes tőled, hogy gondoltál Rám!
Vendég

Bocsi Kitty nem tudtam :oops: :!:

Csak tudtam, hogy ide is szokott Nita írni...azért jöttem a jó hírrel :wink:
Jah, és ha már jöttem, hoztam még valamit:

Ő Barnuska:

Kép

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Szia!

Nem baj, örülök neki, hogy írtál!

A kép nekem is megvan, épp vesződtem vele, hogy tudnám feltölteni, de rájöttem, hogy ehhez én hülye vagyok :oops:
Látom, Neked sikerült! :wink:
Vendég

Máténak:

Kép
Vendég

Szia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ma délelőtt hazajöhettünk!!!!!!!!!!!!!!
szüléstörténetet még meg fogalmazom ha lesz időm...... :)
De szülésznőmnek hatalmas köszönet!!!!!!!!!!!!Ilyen szülésznő nincs több a földön!!!!!
Nagyon nagyon hálás vagyok neki!!!!!!!
minden úgy történt és annyi idő alatt hogy ő azt mondta!!!!!!!

Barni most alszik.......eddig nagyon jó baba!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Örülök, hogy itthon vagytok!
Ilyen szülést én is el tudnék képzelni ;) Szüléstörit várom!

Barni remélem, megtartja ezt a jó szokását ;) Pihenj sokat!
Vendég

szia!!!!!!!
ígérem ha össze szedem magam akkor hozok képet történetet meg mindent......csak sajna Mátéval elég nehéz....iszonyat hisztis......nehéz visszatartanom a sírást!!!!!!de a tesója meg tetszik neki......fogni is akarja.....ragaszkodik hozzá!!!!!!
majd api tesz fel képet csináltunk róla!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok,
sajnos a baráti körömben nincsenek kismamák,de még csak olyanok sem akik a közeljövőben fognak babázni és nagyon egyedül vagyok ezekben a témákban.Néhány hónapja vagyunk rajta a baba projekten és nem is sejtettem,hogy ez ilyen bonyolult...Sokáig szedtem fogamzás gátlót,szerintetek mennyi idő míg beáll a rendszeres mensi?
tamara21

Sziasztok!

Nita
Máténak nem egyszerű ez az új helyzet, neki több idő kell megszokni, mint a felnőtteknek! Alakultok már?
Barni jó kisbaba? igény szerint szoptatod?

Tamara
üdv itt! :D
Nem tudom, mennyi idő alatt áll be a mensi, mert én is ilyen helyzetben vagyok, mint te. Én júl. óta nem szedem, aug. ban időre megjött, azóta nem (terhes nem vagyok). De nekem gyógyszer előtt sem volt sose rendszeres...
Vendég

Kitty sajna tegnap belázasodtam.....38.2..begyulladt a bal mellem...alig van tejem....ma már tápszert kap.....sokat sírtam tegnap meg api miatt pityergek.....ma ment először dolgozni...iszonyatosan hiányzik!!!!!!!!!

Tamara üdv itt!!!!!!
mesélj magatokról!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita
sajnálom :cry: De ne sírj, próbáld minél többször mellre tenni!
Nem csodálom, hogy szomorú vagy, két gyerekkel egyedül, meg még ez is...
De minden ok lesz, ügyes csaj vagy Te ;)
Vendég

köszi Kitti ari vagy!!!!!!!!!
a legrosszabb az egészbe hogy nincs most itt api.olyan jó volna......nagyon hiányzik!!!!de az a rohadt pénz az úr!!!!!!!!

:cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

szüléstörténet:

szóval:
17-én reggel fél 9-re kellett bemennem a korházba....vérvételre uh-ra és ctg-re........
miután mindezek megtörténtek megvizsgált a szülésznőm és bő 2 ujnyira kinyíltam már.....fel is volt lazulva a méhszáj..szülésznőm nem akart haza engedni......mondtam legalább anyuékhoz had menjek......oké .....elengedett....de mondta hogy délután menjünk vissza mert nem mer bele engedni így az éjszakába....mondván nem húzom ki reggelig.....
elindultam anyuékhoz..../2 percre laknak a korháztól/
közbe hívtam apit,hogy menjen el a gyerekért az oviba és anyuéknál találkozunk!!!
addig én halálra voltam rémülve...nem készűltem még fel,hogy szüljek.......no meg féltem a fájdalomtól is......Máténál brutális fájásaim voltak az oxitocin miatt........
anyuéknál pihiztem és néztem a fájásokat amik elég jól érezhetőek voltak és rendszeresen 7 percenként jöttek!
de 2-3 óra elteltével el is multak......
közbe megjött api a Mátéval....anyuék is hazajöttek...mindenki izgatott volt.telefonált.........
Mondtam apinak hogy lassan indulni kéne mert a kika szobát foglalja nekem a szülésznőm.......
3/4 4-kor elindultunk!!!!!!!!!!!!nagyon izgultam....a szívverésem nagyon gyors volt........
negyed 5 körűl felértünk a szülőszobára.....szülésznőm mondta öltözzek át.......ő addig felvetet meg elintézi az adminisztrációt......miután ezek is megtörténtek kicsit ctg-re tett....majd utána mondta menjünk megrepeszti a burkot.....ettől kicsit rettegtem...../de miért??????/a Máténál se fájt és most se.........
majd innentől "szabad foglalkozás"következett.......vártuk a fájásokat.....
amik olyan 7 körül kezdődtek......szépen fokozatosan....egész jól bírtam őket...még nevetni is tudtam../ezen csodálkoztam is/
közbe mentem vizsgálatokra is hol tartunk..nagyon jól haladtunk........
fél-kor tartottam 3 ujjnyinál....
:shock:
itt már szépen fájdogáltam....
majd mikor már nem bírtam állni mert nagyon fájtak a lábaim de hogy a gravitáció hasson labdáztam.....nagyon jó volt..........majd felfeküdtem az ágyra és 3 fájásonként fordultam.......majd eljött az idő.....szülésznőm mondta próbáljak meg nyomni......hát üvöltöttem.....az első két nyomás kudarcba fulladt nem ment.......
majd mondtam magamba próbáljuk meg megint....és akkor már ment......amikor éreztem hogy jön a feje...nagyot üvöltöttem ..... :oops: iszonyatosan fájt és feszített....végül 3 nyomásra kicsusszant Barnus 3350 gr-mal és 49 cm-rel!!!!!!!!!!!9/10-es apgart kapott!!
olyan nagy megkönnyebbülés volt!!!!!!!!!!!!!!!
ja és drága szülésznőmnek köszönhetően gátvédelemmel szültem!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Szüléstöri nagyon szép, és megható! De jó, hogy végül sikerült a Kika szobát kifogni!

Hogy vagytok? Hogy bírod egyedül?

Én melózok, meg ma vittem anyut CT-re (eredményt még nem tudunk), közben anyósom meg kórházba került... Nem unatkozunk...
Vendég

zajlik az élet nálatok is!!!
anyósodnak jobbulást...anyukáddal remélem minden oké lesz!!!!!!!

egyenlőre még birom...........ha nem akkor gáz lesz......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Addig jó, míg bírod :wink:

Barnus mennyi kg most? Mikor méretkeztek? Védőnő rendes?
Vendég

ma össze vesztem apival.........elegem van.......rajta kívűl senki segítségem sincs......éjjel etetem a kicsit....felkel Máté hogy szomjas kérem apit adjon neki inni mert most én nem tudok......erre a válasza:adjak neki én.....reggel jól be is szóltam neki....délelőtt sírtam megint..fáradt vagyok....de főzzek,mossak,takarítsak,gyerekkel foglalkozzak.........nem tudom meddig birom ezt.........
ő meg azzal jön,hogy akkor menjek én el dolgozni..majd ő itthon lesz....kezdem érezni hogy előbb-utóbb össze fogok omlani.....vagy kimerülök......
bocs a sok panaszkodásért.......

majd 2 hét mulva kiderül hány kiló Barni......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Nyugi (persze könnyű ezt mondani), de a gyerekeknek nagy szükségük van rád! Főleg Barninak! Tejed van?
Apival meg ne foglalkozz, ahogy észreveszem az írásaidból, néha rájön a bolondéria, de majd elmúlik!

Én is kivagyok, anyu miatt is, hogy nem tudjuk van-e áttét, és anyósom miatt is, mert hétfőn át kell vinni Kecskemétre, mert a helyi kórházban nem tudják megállapítani a baját (a vérével van vmi, plusz vmi baktérium a vesétől kezdve az egész húgyúton át). :(
Vendég

Sajna lassan 1 hete elapadt teljesen...... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
anyukádnak nem nincs átétje .....érzem!!!!!!!!!!!!egészséges!!!!
anyósod se beteg!!!!!!!drukkolok!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

az előbb felhívtam apit és beolvastam neki minden sérelmem.......azért bocsánatot kért mert az egyik éjjel nem adott inni Máténak hanem még azt is nekem kellett......de ezcsak egy töredéke annak amit művel..........a többi dolgot amit a fejhez vágtam most próbálta ugy kihozni hogy neki egyen igaza...ja kérdeztem mikor lesz itthon.....majd csak 17-e fele.......monda oké...én addig diliházba vonulok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azért ne bolondulj meg ;)
Az már fél siker, ha legalább a fele bűnét bevallja apa, bár ezzel még neked nem lesz könnyebb :(
Anyukád nem tudna egy-két délután segíteni?

Én délelőtt bébiszitter voltam, délután almát szedtünk apóssal, most meg fordított almást sütök.
Vendég

anyu sajna dolgozik....meg mire ide kiér........nincs értelme.........meg elég fáradt ő oviba dolgozik...
süti jöhet!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Ha már hétvégén ráérne, az is vmi ;)

én a héten megint végig dolgozom, nem is keveset. Ma is pl 10 órát melóztam :?
Vendég

jó sokat dolgozol.....pihenni is tudsz?

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Hát pihenni nem nagyon, ma is 5kor keltem, most mosogattam el, meg vacsit csináltam. Tegnap meg anyóst látogattuk meg a kórházban (úgyis azt a kórházat szemeltem ki, hogy majd ott szülök, ha eljön az ideje, legalább most már láttam a körülményeket).

Jók az új vonalzók!

Hogy vagytok? Éjszakák?
Vendég

azért ha tudsz pihenj is!!!
köszi jól vagyunk...Barni már kezd nézelődni:)
éjszaka 2x kel enni......általában fél 2-ő fele aztán már hajnalba....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

igyekszem pihenni!

Egész jók az éjszakáitok! Két kelés ebben a korban még belefér!

Én meg ma megyek dokihoz, mert több, mint négy hete késik, viszont két hete a teszt negatív lett... Rákszűrést mindenképp csináltatok, a többit meglátjuk :roll:
Vendég

szerintem se panaszkodhatom..valakinek ennél is többször kel a babója :roll:
a dokinál remélem minden oké lesz!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Doki adott gyógyszert, hogy megjöjjön, meg postán küldi majd az eredményt.

Ma meg főztem, mostam, takarítottam, sütit csináltam.
Vendég

ma én is mostam....főztem.......elég is volt.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Hogy vagyytok?

Itt elég trutyi idő van, egész nap esik az eső, meg hideg van :?
Vendég

szia.....köszi megvagyunk....Máténak a héten is itthon kell lennie..a hülye házi dokija nem engedi oviba.....pedig semmi baja nincsen már..és múlthét kedd óta itthon van......unatkozik szegény...... :(
nálunk már vagy 2 hete megy a fűtés mert fáztunk..... :P

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szia!

Örölök, hogy Máté meggyógyult! Gondolom a járvány veszély miatt nem engedi oviba még.

Mi is fűtünk már, mert baromi hideg van. Ráadásul munkahelyen nem fűtenek :?
Vendég

ok hogy a járvány veszély miatt....de a középfül gyulladás nem járvány.....vagy igen? :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ma lemérték Barnit..3700 gr és 54 cm-re nőttünk!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

sziasztok!
még új vagyok itt.három éve vagyunk együtt a férjemmel, idén júliusban házasodtunk össze. 2010 októberében szerettünk volna belevágni a babaprojektbe, ám a kis cseles megviccelt minket, ugyanis a héten pozitív lett a terhességi tesztem :D
azóta már többet is megcsináltam, alig merek hinni a szememnek!!!
habár most picit nehéz, mert a férjem jelenleg külföldön van, csak egy hét múlva jön haza :cry:
2 hét múlva megyek dokihoz, amikor már szívhang is lesz. addig még nem nagyon merem terjeszteni a hírt :?
amúgy én 21 vagyok, a férjem 32. én elte-s egyetemista vagyok, a férjem vállalkozó.
további szép napot mindenkinek!! :)
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?