Itt egy eltunt!
(de csak par szora megint)
Sziasztok!
Noemi, Egcsi, Zituska, Reditke: gyonyoruek a gyerekek !!! (hogy csak ezt az oldalt emlitsem)
Egcsi: Bercinek utolag Boldog Szuletesnapot! Balazsnak is mult szombaton tartottuk, tiszta majalis volt itt az udvaron. Jo sok ajandekot kapott Berci, tiszta Karacsony
Pandi, Orsi: huuu, sajnlom a kzsvert, de tenyleg ugysem fog kelleni. Mi meg mindig vacillalunk rajta, hogy levetessuk-e, de mi is olyan ceggel beszeltunk, ahol csak a klt-et kell fizetni, ha fagyasztasra nem alkalmas a minta.
Minyu: pihenj sokat (amennyit gyerek mellett lehet), szoritunk!
Reditke: orommel olvastam, hogy Milanon gyakorlatilag "semmi nyoma" a mutetnek!
Cat: nalunk meg Balazsnak van kisbaba a hasaban, raadasul allandoan lany akar lenni, remelem ez viszont nem vetit elore semmit
.
Hisztihez sok turelmet, kitartast kivanok ! Szobatisztasaghoz viszont gratula! Nekunk ejjel meg kell a pelus. (marmint Bazsinak...nekem -meg?
-nem )
Magunkrol:
Matol nem dolgozom
Vegre! nagyon eleg volt mar ebben a melegben galyazni, meg Balazzsal is foglalkozni, nem mellesleg haztartas mellett. Holnap elutazunk egy hetre a Balatonra (ez is vegre!!!!!), aztan nekiallok kisagyat osszeszerelni, babakocsit elokotorni, babaruhakat mosni-vasalni... Nem akarom siettetni a dolgot (ki tudja leszek-e meg terhes), de mar nagyon kezembe fognam ezt a masik kolkot is. Ide nekem egy jol szopo-jol alvo igazi tunder masodikat!!!
Amugy a terhesseggel semmi gond, a gyomrom eg (ami nem csoda, ugye), a hasam oriasi, de amugy nincs okom panaszra, baba 30 hetes uh-on mar le volt fordulva, sokat mozog, de ejjel nem zavar, meg alszom is jol, vizesedni sem vizesedek, etvagyam remek es nem is vagyok olyan erzekeny, mint az elsovel. Doki szerint szep nagy baba lesz, hat majd meglajuk. Nekem teljesen jo lenne a Balazs 3500gr-ja.
Majd meg jovok nyaralas utan!
Puszi:
szoszi