Új privát üzeneted érkezett!

Andi :D
Lili is alszik ebben a hőségben egész nap, és ő is most 3 óránként eszik, éjjel is :D
volt 2 napunk a hőség előtt, amikor 5 óránként kelt éjjel, de most szigorúan 3 óránként kel megint.

Edit :D
jó hallani, hogy minden rendben veletek!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :)
Szépen hízott Lili. :D Nekem nincs mérlegem, majd az 1 hónapos viziten kiderül mennyit szedtünk fel. Biztosan nincs gond, mert a napi 4 kakis pelus megvan. 8)
Hogy van a császáros sebed? Gondolom már nem is érzed. Nekem azért még érzékeny kicsit, főleg, ha többet tevékenykedek a kelleténél. :roll:

Erika :)
Én is kempingeztem kb. ennyi idős pocakkal, nagyon jó volt. Egész hétvégén tök jól éreztem magam,mintha nem is lennék "terhes". Mondjuk a speedboat részt kihagynám... 8)

Edit :)
Örülök, hogy minden ok veletek. :) Úgy látom Milán sem megy a szomszédba egy kis huncutségért. :D

Andi :)
Itt is dög meleg van, de legalább van klíma a lakásban és az autóban is. Valahogy majd csak túlélitek, télen meg lehet a hideg miatt panaszkodni. :wink:
Hogy megy a szopizás? Bence is szigorúan 3 óránként jelentkezik a fejadagért. Nagy ritkán éjszaka bealszik 4 órát, de akkor meg felébredek, mert annyira feszül a cicim. 8)

Tegnap megjöttek a születési értesítők. Hát jó vacak munkát végzett a fotós. Szegény porontyomnak tiszta pipacspiros a feje, mert semmit nem javítottak a színeken. :x Elég pipa vagyok miatta. :evil:
Na, letelt a 3 óra...menem kell.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :D
a sebem teljesen jó, már rég nemérzem. Egyedül a rugdosásra érzékeny :wink:
de normál állapotában semmi gondot nem okoz :)

pasik nagyinl vannak, így 2esben vagyunk ithton Lilivel.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok! :)

Mi megint nyaraltunk 1et, most az Adrián voltunk, szuper volt!!!! :D :D
2 nappal utazás előtt Boti ránk hozta a frászt, mert 40 fokos láza lett, amit nem tudtunk 39,5 alá tornázni, ezért ügyelet lett a vége, ahol kapott egy szurit szegénykém. :cry:
Torokgyulája lett, valszeg nem vírusos, hanem vmi hidegebbet ehetett ebben a melegben...mostmár jobban odafigyelek, hogy milyen hőmérsékleten adom neki a joghurtokat. :?
A lényeg, hogy mire indultunk jobban lett, csak az antibigyót kellett neki adni végig a nyaralás alatt, de ettől eltekintve észre sem vettük, hogy milyen carul volt pár napja.
Az utat is nagyon jól viselte, és a lényeg, hogy végül nagyon jól éreztük magunkat mindannyian!! :D

Egcsi, Andi
Nagyon helyesek a srácaitok! :D

Minyu
Gratulálok a petezsákocskához!! :D Boldog pocakosodást Neked is! :wink:

Dodo
Végre Rólad is hallani vmit!! :D
Remélem, hogy hamar összejön a Kistesó, drukkolok Nektek nagyon!!
Szopileszoktatáshoz nem tudok hozzászólni, Boti egyik napról a másikra elfordult tőlem 13 hósan..Bele is voltam betegedve rendesen.. :(
Nekem a szopi abbahagyása után 1 hónappal jött meg előszőr, és rögtön szabályos 28 napos lett a ciklusom, összesen 3x volt meg, aztán beköltözött a Pocilakó SPONTÁN, aminek nagyon-nagyon örülünk! :D

Alena
Mi Siófokon voltunk! És Ti merre voltatok?? Egyszerre voltunk?? :D

Néhány kép, majd később teszek fel még, csak azok még a gépen vannak :D

Kép
Kép

Kép
Kép
zituska28

Zita :)
Ez a Boti gyerek nagyon vagány nagyfiú. :D Még jó, hogy hamar rendbejött, én is frászt kapok a magas láztól... :? Tengerpart...én is, én is! :wink:

A rugdosásra az én hasam is érzékeny, vágás nélkül is. :shock:
Csajos hétvége. :D

Tegnap délután elmentünk családilag vásárolni. Vettünk egy csomó rucit, apánk már nagyon le volt rongyolódva és őt elvinni vásárolni...minden szökő évben egyszer. :roll: Persze kicsit megcsúsztunk időben, aminek az eredménye 2 nyügi gyerek. Miközben Bence a kiságyban nyekergett, Bercit pedig a pizsijével kergettem, apjuk megjegyezte, És te még akarsz gyereket ?!
Hááát... nem nagyon kellene rábeszélni. 8) Csak lennék pár évvel fiatalabb... :roll:
Mára és holnapra vihart ígértek, ahogy elnézem lesz is belőle valami...remélem jó nagy zuhé lesz, olyan utcán hömpölygős. :P
Megyek, mert elsőszülöttem slagozik, amit nem kellene... :roll:

Üdv,
Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Bocsi, hogy zavarok, de Egcsinek írnék két sort!

Egcsi!

Mélt nem tudok írni, mert szavanként vág ki, a topikunkban meg ablakot nem ad az íráshoz! :twisted:

Azonnal jelentkezem, hogyha helyreáll a rendszer!

Pusszantás! :)

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Timi :)
Okés. :wink:

Tegnap nem esett. Ma ismét nagy szürke felhők...kíváncsi leszek...
Otthon meddig mondják a kánikulát? Klíma nélkül elég gáz lehet... :shock:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Csajok :D
jól rémlik, hogy volt innen valaki a Karos Spa-ban?
van ott babakonyha? vízmelegítő tápszer készítéséhez, és hasonlóak? babakád.. stb?
egy ismerősömék mennének oda és infót gyűjtök.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi28-ék, Ediék, Virágék és Beusék is voltak ott. Szerintem Andi néz be közülük leghamarabb. :D Beáék ma mentek Bulgáriába nyaralni. :P

Cat
Kép
cateye

mi is voltunk tavaly.
Attól függ mibe mennek, mert mi babaappartmanban voltunk, ott voltak, de szerintem a legegyszerűbb ha felhívják őket telefonon.

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Orsi! Mi tényleg voltunk, de ezek a dolgok akkor már (még) nem érdekeltek bennünket, igy fogalmam sincs, a szobában nem voltak, de biztosan lehetett volna kérni. :lol: szerintem jó hely, nekünk nagyon bejött. Talán jövőre megint eljutunk oda.

Kaptunk ma egy levelet a Kriótól, hogy a levett köldökvér az alacsony fehérvérsejt szám miatt transzplantációra nem alkalmas. :( :(
Nem mondom, hogy a fellegekben járunk. Mind a pénz, mind az elúszott lehetőség miatt, bár remélem soha nem jutunk el oda, hogy szükségünk lenne rá. :cry:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Ilyenkor nem adják vissza a pénzt? Vagy lehet még másra is használni a köldökvért? Bosszantó.... :evil:

Cat
Kép
cateye

Cat! Csak egy éves tárolási dijat kapunk vissza. Lehet tárolni igy is, de igazából a leirtak alapján nincs értelme. :cry:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Pandi :D
akkor a Krióval ti nem járatok valami jól. Nekünk hasonló gondunk volt Lili kzsvérével, viszont mi csak a mintavételi szett árát buktuk (35e Ft), azon kívül semmit sem kellett fizetni. Mi a Zelionnal kötöttünk szerződést.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi! Nálatok mi volt a gond?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi :D
alacsony volt az őssejtszám a vérmintában, transzplantációra ezért nem alkalmas.

Orsi
KépKépKép
icsilya

sziasztok!

Dodo :) de jó hallani felőletek is! Kistesót már mi is szeretnénk de Dani is szopizik, egyelőre nem aggódom még. Nekem Dani 3 hós kora óta 28 naposak a ciklusaim. Múltkor késett 1 hetet. Nagyon drukkolok a tesóhoz!

Egcsi :) szívből gratulálok nektek! Nem semmi a születéstörténet, örülök, hogy jól vagytok!

Orsi :) nagyon ügyesen szopizik Lilla, remélem ez a kis lehülés + front nem viseli meg.

Zitus :) én is mennék tengerpartra, mi egyelőre a strandon voltunk, én nem mertem ilyen hőségben nekiindulni, talán majd kora ősszel. Hogy van a kistesó? Hihetetlen, már túl vagy az első harmadon!!!

Akit esetleg érint: A megint megjöttös topik későbbi babás tagjai létrehoztak egy topikot ma megint nem jött meg címmel. :)

Puszi Mindenkinek!

Noémi és Dani

Kép egy évesen :)
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, már régen voltam.

Noémi :)
Nagyon szépek vagytok! A vonalzód kicsit el van tájolódva... :wink:
Ha még nem kívántam volna, akkor most kívánok boldog szülinapot a nagyfiadnak! :)

Andi :) Orsi :)
Sajnálom a köldökzsinórvér ügyet, de úgysem lesz rá szükség! :)
Hogy vannak a csöpségek? :)

Cat :)
Veletek mi van? Olyan ritkán írsz családi beszámolót... :?

Kismamák? Hogy vagytok?

Nálunk megvolt a nagyfiam 3. szülinapja. Elég jól sikerült, pedig csak a barátaink kislánya volt itt, de ketten is jól eljátszottak. Kapott megint egy szekérderéknyi ajándékot, mert alig van elkényeztetve... 8) A torta nagyon fini volt-kellemes meglepetés-nem tesz jót a mérlegnek, de megettem 3 szeletet tegnap. :oops:
Bencus nagyon jó baba továbbra is, akkor nyügi, ha fáj a pocija, de nem túl gyakran fordul elő.
Gyorsan egy pár kép: Kép Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Boldog szülinapot Daninak! Hihetetlenül gyorsan elment ez az 1 év. Bár a csíkodon Dani csak 5 napos. :D :D
Elmentetek profi fotóshoz? Mert gondolom a feltett kép mütermi.

Egcsi :)
Isten éltesse a 3 éves Bertoldot! Nem semmi ajándékmennyiséget kapott! A tortája is szuper volt, ez a szafari park csúúúcs! Milyen játékokat kapott?

Pici Bence kiköpött a bátyja, látom ugyanilyen jó húsban lévö lesz.

Mi jól vagyunk, én megint gályázom, fiúk böliben. Samu már szobatiszta teljesen, egyik napról a másikra azzá lett, éjszakára sem kell pelus neki. Olit nem érdekli egyenlöre a téma, de neki meg a beszélökéje indult be. Kökemény "miért" korszakban van, rongyosra beszélem a számat neki, mert állandóan kérdez. Sajnos tombol a hiszti is nála, toporzékolással, orrvérzéssel, ami kell, ezt elég nehezen viselem. Samu igazi nöcsábász, kb 4-5 barátnöje van paralel, persze mindegyik idösebb nála 1-2 évvel. Valamelyik nap szólt az Anna Anyukája, hogy Anna azzal játszik otthon, hogy neki Samu a férje, és már van egy gyerekük, Anna macija, és Ö megint terhes a 2. gyerekkel, de 3 gyerekük lesz. :shock: :shock: Azt hittem helyben lepetézek. :shock: Szerintem ez elörevetít nekem valamit.... :lol: :lol:

Pusza

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Ma voltam dokinál, 8,3 mm-es babócát láttunk, dobogott a kicsi szive. :)
Viszont amint beértem a kh-ba, elkezdtem vérezni (persze jól beparáztam) dokim szerint sem az UH-n sem a vizsgálaton nem észlelt kóros elváltozást, valószinűleg csak a hormonok (a napokban kéne megjönnie), mindenesetre pihizzek sokat. Csabi tudott szabit kivenni, igy tud Nándira vigyázni kicsit.

megyek is feküdni

Kép
Kép
Kép
minyu

Cat :) átállítottam a centit, valamit rosszul csinálhattam :). Igen, elmentünk fotóshoz, pocakkal is voltunk, tervezem, hogy minden évben megyünk majd. Azért nem így nézek kis a játszótéren délutánonként :)
Teszek fel még egy kedvencet, nagyon büszke vagyok Danira, olyan hihetetlen, hogy egy éves lett!
Samu nem lehet semmi, Dani is nagyon csajozós, a fiúkkal nem diskurál meg halandzsázik, csak lányokkal. De szerintem inkább a lányos szülőknek lesz aggódnivalójuk :). Gratulálok Olihoz, hogy szobatiszta lett.
Tényleg, olyan keveset írsz magatokról, néha tarthatnál élménybeszámolót :)!

Egcsi :) gyönyörűek a pasiid!!! Gratulálunk a 3 éves nagylegénynek! A torta miatt ne aggódj, én sokáig minden nasskor azt mondtam, hogy "na, ebből nagyon finom tejcsi lesz"! És mióta hazajöttem a kórházból, 7 kiló ment le magától, (és 2 méret, aminek nagyon örülök). Másképp raktározta a szervezet, felhasználta a tejcsibe :roll: . A torta nagyon szép volt.
Van elég tejcsid különben? Milyen a tesóval?

Minyu :) gratulálunk a szívdobogáshoz! Vigyázz magatokra, pihenjél. Hányinger? Rókakoma? Szép nagy méret ez ilyen korban, nem? Már nem emlékszem pontosan, de mégnézem.

Andi :) sajnálom a kzsvért, de ne legyen rá szükség. Mi nem tudtuk levetetni, nem is lesz rá szükség, remélem.

Orsi :) veletek mi a helyzet? Legények? És a kisleány? Nagyon nehéz a 3 gyerkőccel? Gondolom a te fiaid is egyre többször megnevettetnek titeket, mint Catéi.

Puszik
Noémi
Vendég

Ez lemaradt :)
Kép
Vendég

Gratula a szobatisztasághoz! Mi még mindig éjszakára pelust használunk és ha kakilni kell akkor ahhoz is pelust kér. :?
Jó korán kezdi a csajozást a fiad. :D
Hiszti és toporzékolás itt is van és annyit dumál, hogy tegnap apjuk negyed óra válaszolgatás után már nem bírta. :D
Reggelre begyulladt a szemem, így szemüveget kellett tennem a lencse helyett. A fiam: Anya! Nekem is kell szemüveg, nekem is kigyulladt a szemem. :lol:
Szülinapi játékok:Teherautó, autómentő, dzsip, gyurma, porszívó, ugrálóvár-ez utóbbi kettő tönkrement tavaly óta és újra kérte. Keresd meg a párját kártya, rajztábla, szinezőkönyvek, dinós dvd.
A kedvenc az autók, a porszívó és a vár. :)
Virágról és Bogárról nem tudsz semmit?

Minyu :)
Gratula a kis törpikédhez, problémamentes babavárást, pihenj amennyit csak tudsz! :)

Ez a tüsi haj észbontó! :D
Tejem van rengeteg, fejek is nehezebb napokra. :) Berci hisztis, szófogadatlan, de közben meg nagyon tud bújni és huncutkodni. Gondolom, mint minden 3 éves. Mióta kórházban voltam még jobban ragaszkodik hozzám, nem akar elengedni sehova.

Ennyi tellett most. Mindenkinek üdv. Az eltűntek írjanak!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Itt egy eltunt! :wink: (de csak par szora megint)

Sziasztok!

Noemi, Egcsi, Zituska, Reditke: gyonyoruek a gyerekek !!! (hogy csak ezt az oldalt emlitsem)

Egcsi: Bercinek utolag Boldog Szuletesnapot! Balazsnak is mult szombaton tartottuk, tiszta majalis volt itt az udvaron. Jo sok ajandekot kapott Berci, tiszta Karacsony :D

Pandi, Orsi: huuu, sajnlom a kzsvert, de tenyleg ugysem fog kelleni. Mi meg mindig vacillalunk rajta, hogy levetessuk-e, de mi is olyan ceggel beszeltunk, ahol csak a klt-et kell fizetni, ha fagyasztasra nem alkalmas a minta.

Minyu: pihenj sokat (amennyit gyerek mellett lehet), szoritunk!

Reditke: orommel olvastam, hogy Milanon gyakorlatilag "semmi nyoma" a mutetnek!

Cat: nalunk meg Balazsnak van kisbaba a hasaban, raadasul allandoan lany akar lenni, remelem ez viszont nem vetit elore semmit :? .
Hisztihez sok turelmet, kitartast kivanok ! Szobatisztasaghoz viszont gratula! Nekunk ejjel meg kell a pelus. (marmint Bazsinak...nekem -meg? :D -nem )

Magunkrol:
Matol nem dolgozom :lol: Vegre! nagyon eleg volt mar ebben a melegben galyazni, meg Balazzsal is foglalkozni, nem mellesleg haztartas mellett. Holnap elutazunk egy hetre a Balatonra (ez is vegre!!!!!), aztan nekiallok kisagyat osszeszerelni, babakocsit elokotorni, babaruhakat mosni-vasalni... Nem akarom siettetni a dolgot (ki tudja leszek-e meg terhes), de mar nagyon kezembe fognam ezt a masik kolkot is. Ide nekem egy jol szopo-jol alvo igazi tunder masodikat!!!
Amugy a terhesseggel semmi gond, a gyomrom eg (ami nem csoda, ugye), a hasam oriasi, de amugy nincs okom panaszra, baba 30 hetes uh-on mar le volt fordulva, sokat mozog, de ejjel nem zavar, meg alszom is jol, vizesedni sem vizesedek, etvagyam remek es nem is vagyok olyan erzekeny, mint az elsovel. Doki szerint szep nagy baba lesz, hat majd meglajuk. Nekem teljesen jo lenne a Balazs 3500gr-ja.

Majd meg jovok nyaralas utan!

Puszi:
szoszi
szoszmosz

Ja, lemaradt, hogy ma 31+1 vagyok, tajekoztataskeppen....
szoszi
szoszmosz

Ez az utóbbi kép csúcs! Nekem is a kedvencem lenne. :wink: :D

Jó a Berci dumája! Nem semmi ajándék dömping volt a szülinapon!

Azért csak Sa,uval állunk ilyen jól a szobatisztaságban, Olival sehol nem tartunk. De átlagban a két gyerek kihoz egy átlagos fejlödést. :lol: :wink:

Virággal szoktunk néha találkozni a játszón. Sokat utazgatnak, illetve én úgy tudom, hogy szerkeszti még azt a netes oldalt is.

Szöszi :)
Utólag nagyon boldog szülinapot Balázsnak! Képeket dobhatnál!

Jó nyaralást nektek, és vigyázz magadra! Megszavazom neked a jó szopó-alvó-nem hasfájós csodacsecsemöt. :D

Cat
Kép
cateye

Angyalkánk lett, tegnap este műszeresen kellett befejezni :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu :( nagyon sajnálom!
Nagyon drukkolok, hogy legközelebb minden rendben menjen!!!!
Kitartást és gyors felépülést kívánunk.

Noémi
Vendég

Minyu
Borzasztóan sajnálom :( :( :(
Gyors felépülést kívánok Neked testileg, lelkileg egyaránt!!

Kép
Kép
zituska28

Minyu, nagyon sajnálom én is, kívánom, hogy amennyire lehet gyorsan épülj fel.

Mi nagyszerűen viseltük a sátorozást a 40fokban, most pedig megyünk 3 hétre nyaralni. Tegnap voltunk dokinál, méhszáj szuperzárt, simán fürödhetek utazhatok, azt mondta még Balázs 18 kilójának emelgetésétől sem tilt el, persze ne cipeljem kilométereken át, de abból nem lesz baj ha néha ő is kisbabaát játszik. Persze én annyira nem kívánom de annyira érzi a kistesót hogy egyre sűrűbben találja ki, hogy anya fölemel...:(
Amúgy tündéri, szerinte csak kisfiú lehet a tesója, és csakis a Huba nevet adhatjuk neki, mindamellett azt mondja nincs fütyije a babának, és tetszik neki a Zsófi név is....
tegnap annyira sikerült megbeszélnem a babucival, hogy végre 27+1 naposan mutassa már meg a kis micsodáját, hogy fogta magát, lábtól helyezkedett, totálisan takarva mindene, az egész alfelét takarja az én csontozatom, még a combcsontot sem láttuk annyira elbújt lentre. És egész addig mocorgott végig, ott viszont ebből a szupertitkos beállásból ki sem lehetett robbantani :)
NU megyek ébédet csinálni.
Erika
hurki

Nagyon sajnálom. Gyors felépülést, és mielöbbi pocakosodást kívánok!

Hurki :)
Látom, hogy Ti csak a szülésnél fogjátok megtudni, hogy Huba vagy Zsófi lesz! :lol: :lol:

Cat
Kép
cateye

Sajnálom :(

Hurki :)
Ilyen szégyenlős manócskát... 8)

Szöszi :)
Nyaralás után gyere! :)

Velünk minden ok. Bence mindjárt 1 hónapos...el sem hiszem. Továbbra is jó baba. Kedden megyünk méretzkedni. Nincs ok aggodalomra, kezdünk hurkásodni. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Rövid helyzetjelentés: Bence 4678g és 54,5 cm. :) Minden rendben vele. Megkapta a hepatitis B oltást is. Szerintem a kórházban elmérték, mert nem gondolom, hogy egy hónap alatt 5,5 cm-t nőtt...
Csak ennyi. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Se olvasni, se írni nincs most időm, csak egy Szia mindenkinek. Velünk minden oké, csak Noémihez jöttem.

Roland kéri, hogy add meg légyszi Tamás mobilszámát és email címét. Szeretne vele beszélni. Valami munkaügyben.
Talán legegyszerűbb, ha a mail címemre küldöd: enaszados@hktv.hu
Köszi

Edit
Kép

Kép
reditke

Egcsi :lol:
Én még nem is gratuláltam a kis tököshöz. Látom, nem lacafacáztak a szülésnél se sokat. :lol: Sebed érzékeny még?

Minyu :lol: Minden rendben?

Hurki :lol:
Hát nagyfiadból kiindulva jó vagány kiscsajra számíthatsz!! :P

Cat :lol: Na készülhettek fiatalkorú gyerektartásra...Szerintem ne szakítsd meg a kapcsolatot Arnival, jól jön majd még egy-két kórházi kapcsolat később :oops:

Orsi :wink:
Na milyen egy csajjal? Neked van összahasonlítási alapod, mennyivel nehezebb ikrekkel? KarosSpa aktuális még?Ha igen, szólj, akkor leírom.

Magunkról: hazajöttünk Bulgáriából, ami tök jó volt. Csenge imádta a partot, meg a szuper minőségű homokot, a tengerbe viszont egy hullám után nem volt hajlandó bemenni. Repcsit is jól bírta, visszafelé volt csak hiszti, igazából a lehajthatós asztal jobban érdekelte, mint maga az út. Amikor hazajöttünk, elmentünk még 3 napra Kehidakustányra is, ami tök jó volt, csak a hotel és a public strand ilyen szoros összeépítése nem tetszett nekünk, mert rossz időben dugig volt a fedett rész.
Most meg nagymamázunk még kicsit. Csenge is már két éves lesz most csütörtökön.
Ja, és a múltkor voltunk konzultáción a Kaáliban, aki megy esetleg, készüljön, hogy bár pluszban fizetni nem kell, de júliusban csak januárra van hely. Mi talán októberben beférünk még. Szóval sorbanállás van. Arninál is sokszor voltunk most, ő abszolút reménykedik, hogy jövőre lesz új tulaja a Schöfinek. Hát én nem vagyok olyan optimista, de nem szeretnék dokit váltani...

Bea
regibeus

Bea :)
Nem, már nem fáj semmi. Jövő héten megyek dokihoz a 6 hetes ellenőrzésre. :)
Hajrá kistesóproject! :wink:

Orsi :) Andi :)
Hol vagytok? Hogy vagytok? Mekkorák a cseppek?

Kismamák? Anyukák? Vagy mindenki nyaral vagy nagyon el vagytok havazva, mert pang a topik... :?

Mi jól vagyunk, csak a kakilás menne könnyebben. Szegény Bence annyit nyög és sokszor órákon keresztül eredménytelenül. :(
Berci elrontotta a gyomrát, de nem csodálom, a szalonnát tejszínhabbal felváltva ette... :roll: Egyébként nagyon hisztis, remélem csak a kistesó felbukkanása miatt és nemsokára ismét "normális" lesz. Igaz a múltkor azt mondta, hogy hozzak még egy babát a kórházból és őt etessem a másik cicimből... 8)
Biztos nehéz lehet neki, hogy nem tudok mindig ugrani amikor akar valamit, de ez van...

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Beus :)
Örülök, hogy tetszett Csengének Bulgária! Voltak ott kisgyermekek akikkel játszott? Miért jártok Arnihoz? Én sem vagyok olyan optimista a befektetövel kapcsolatban. Nem hsizem, hogy ez olyan profithozó vállalkozás lenne bárkinek is, a jelen infrastruktúrával.

Akkor dúl nálatok is a testvérféltékenység? Képzelem nálunk akkor mi lenne az amúgy is hisztis Olival. Jár Berci bölcsibe?

Mi megvagyunk. Semmi különös nincs, telnek a 7köznapok. Samu most azzal nyúz, hogy hagy aludjon Fanninál a bölcsis társuknál, mert új lakásba költöztek és Fanninak van saját szobája. :shock: Elég korán kezdi! :? A meglepö az, hogy Fanni Anyukája tök lelkes és támogatná a dolgot. :roll:

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Nahát, CAt! Samu elég korán kezdi a csajozást! :lol: Fanni anyukáján kissé meglepődtem, dehát lehet, hogy én vagyok maradi? :roll:
Bea! Repülős nyaralás? Ez igen! :)
Egcsi! Jól vagyunk. Nem panaszkodhatom egyik fiamra sem, bár azért végig alhatná mindkettő az éjszakát. :lol: Ábel 4280 gramm, hetente 2-szer mérem, akkor mindig megnyugszom a mérleg láttán, hogy elég a tejci. :D Péternél ilyenkor jött be a tápszer, 2 hónapos korában. :cry:

Viszont ami nagyon elkeserít, hogy a 6 hetes kontrollon azt mondta a dokim, ha megjön, akkor kezdjek el gyógyszert szedni. Na, nem védekezésképpen, mert a műtött bal petefészkem nem is nagyon látható, a jobb meg természetellenesen nagy, esélyem se igazán van teherbe esni, viszont szerinte az endó ellen ez lenne a legjobb. Én viszont nem akarok soha többet bogyót, mert 7 évvel ezelőtt, amikor abbahagytam, majdnem egy évbe került, mire újra normális ciklusaim lettek. :( S nem mondtam még le egy 3. babáról sem, bár arról apa hallani sem akar. :roll: Persze én is csak spontán. Igaz könnyen beszélek igy, hogy mindkét gyerek küzdés volt, s egyikőnk eredménye rosszabb e téren,mint a másikunké. :cry:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

[quote="regibeus"]O írta:regibeusrsi :wink:
Na milyen egy csajjal? Neked van összahasonlítási alapod, mennyivel nehezebb ikrekkel? KarosSpa aktuális még?Ha igen, szólj, akkor

köszi karos spa már nem aktuális, vagyis az ismerősömék már elmentek nyaralni.
milyen egy csajjal? nem a csajsága miatt más, hanem mert egyedül van... amúgy egyszerű :) állandóan szabadidőm van, néha komolyan unatkozni is van időm :lol:

[quote="egcsi"]O írta:egcsirsi :) Andi :)
Hol vagytok? Hogy vagytok? Mekkorák a cseppek?

csepp? óriás. 5.5 kg :)

amúgy velünk minden OK. most először volt távol itthonról 5ösben, megjártuk anyósékat... kisebb zökkenőkkel, de ment a dolog.
tesófélténység azért bejátszik nálunk is, leginkább Levin látszik, de majd csak jobb lesz ez is :)
Lilit amúgy imádja mindkettő

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen, biztosan a kistesó kavart be, de erre számítani lehetett, csak felkészülni nem. :roll: Néha nagyon gáz, legszívesebben elszaladnék. Bölcsibe csak néha teszem le, mert igazából nincs kedvem reggel és délután fél órát vezetni. Most találtunk egy játszóteret, majd megpróbálom azt. :)
Samu :D Csak nehogy te legyél a topik első nagymamája. :lol:

3. baba :wink: Csodák pedig vannak! :D Az endohoz nem tudok hozzászólni, de gyogyit én sem fogok szedni. Amíg szoptatsz, addig van esélyed, hogy nem jön meg, nekem a múltkor Berci 9 hónapos kora körül érkezett. :)

5,5 kg :shock: Mivel eteted tejbegrízzel? :lol:

Bence második napja szenved a kakival, annyira sajnálom szegényt. :( Az arcán is olyan száraz a bőr, pedig kipróbáltam már egy csomó mindent... Na, ilyenkor hiányzik egy jó védőnő, aki tudja mit kell csinálni. :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="egcsi"] írta:egcsi Néha nagyon gáz, legszívesebben elszaladnék.

5,5 kg :shock: Mivel eteted tejbegrízzel? :lol:

együttérzek, most rajtam is a kiszaladnék a világból hangulat uralkodott el.

tömöm :wink: kinyitom a száját aztán letolom a torkán a tejet :)

nagyon gázan kerek Lili??? Te láttad élőben.

amúgy így néz ki:
Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

:D :D :D Júúúj, ez a vigyor! Nagyon aranyos.

Beus :)
Köszi, megvagyok. Nándi jól leköti a feleslegesnek vélt energiáimat, ráadásul a héten kezdtük a bölcsi beszokást + a munkahelyi dolgokat intéztem. Ugyanakkor nagyon le tud taglózni 1-1 dolog, pl tegnap a 3. műszakban hogy elvesztette a babáját a csaj... Jó, tudom, csak film, dehát...
Ma megkaptam a szövettant. Van itt egészségügyisünk? Lenne kérdésem a szövettannal kapcs. (kismamák ugrani pár sort :roll: )
Van köze a vetélésnek ahhoz, hogy "a metszetekben leukocytáktól átjárt" szövetek találhatók? Úgy értem, a leukocyták a fehérvérsejtek, ami gyulladásra utalnak, nem? Vag yezek már a vetélés következményeként kerültek oda?

Samu tényleg nagyon korán kezdi, de "nászasszonyjelölt" lelkesedése tényleg meglepő... :P

Nah, menek. Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Nagyon cukiiii. :D Képen is kis pofás. :D

Drukk a bölcsihez és a munkahelyhez. :) Én eü-s vagyok, de sajna nem tudok a témában nyilatkozni, hülyeséget meg nam akarok mondani. :?

Na, voltunk a játszón. Úgy néz ki a mai napot megoldotta, Bercire egész délelőtt nem kellett rászólni és most magától elment aludni! :D Csak ne lenne ilyen baromi messze, minde nap ott lennénk... Ja, és az sem lenne baj, ha délelőtt 1O-kor nem lenne 35 fok. :roll: Itt a közelben is épül egy játszótér, de nem hiszem, hogy hamarosan birtokba lehetne venni. :?
Majd kicsinyítek képet és teszek fel, remélem jók lettek. :)

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi! KAkival küzdés sajnos nálunk is van. :( Ma de. sikerült telerakni a pelust, utána fél órát mosolygott a világra. :lol:
Száraz bőrre próbáltad a fürdetőkrémet? HA egyáltalán van olyan nálatok a világ végén. :roll:
JÁtszótér: jó is az! Péter még nem jár oviba (majd szept.-től), de egy-két kisebb hisztit leszámítva, szerencsére semmi gondom vele. :D

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Nem tudom van-e fürdetőkrém, itt kezdetektől a Johnson termékeket fújják... :roll: Majd nézek valami hypoallergén kencét és megkérdezem a gyógyszerészt mit ajánl.
Berci is ovis lesz márciustól, ha be tudom iratni valami jó helyre-sorbanállás van. :roll:

És akkor a képek. Felhívom a természetbarátok figyelmét a lencsevégre kapott kolibrire. :wink:
Kép Kép Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Szerintem nagyon édes Lili ezekkel a hurkákkal. Nekem élöben nem tünt ennyire tömör gyönyörnek, csak egy egészségesen táplált csecsemönek. :D

Autóval nem tudsz a játszóra menni? Nem voltak ott túl sokan úgy látom? :wink: Bercinek már nagyon jót tenne a közösség.

Majd számolj be a beszoktatásról, hogy tetszett Nándinak a böli. Mikor hagyod ott 1-1 órára?

Cat
Kép
cateye

Autóval van baromi messze. 2O perc :? Ami itt épül az 5 perc lenne kocsival. Szerintem mire elköltözünk pont elkészül. :? Azért ma délután is megyünk. :) Nem is baj, ha nincs tömeg. Itt nem nagy divat a játszózás.

Andi :) Orsi :)
Adtok ti teát a babáknak? Ha igen, raktok bele cukrot vagy csak simán? Bercinek Hipp-es babateát adtam anno, de itt az sincs. :(
Valamit kell csinálnom, mert nagyon szenved a kaki miatt. Hajnali 5-kor elkezd nyögdécselni és délutánra lesz eredmény. :(
Az arca már sokkal szebb, kivettem a feje alól a pelenkát-nekünk a nagy kifogó kellett, mert széles a kiságy-úgy tűnik az volt a kiváltó ok. Találtam hypoallergén krémet is, ami nem kifejezetten babáknak való, de bevált. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

[quote="egcsi"]A írta:egcsindi :) Orsi :)
Adtok ti teát a babáknak? Ha igen, raktok bele cukrot vagy csak simán? Bercinek Hipp-es babateát adtam anno, de itt az sincs. :(

nem adok semmit, a fiúk sem kaptak. igény szerint szopik

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hétfőn voltunk közösen 1 órát, kedden már másfél órát nélkülem volt :) Szerdától 2,5 órát van, ma reggel volt kicsi sirás, de aztán nem hallottam. Ebédelni nem akar, és nagyon "rá van nőve" a gondozó néninkre, de gondolom ez természetes. 3-án mennék vissza dolgozni, jó lenne, ha addigra beszokna. Ha nem, akkor nagymamit kell besorozni :wink:

Kép
Kép
Kép
minyu

Egcsi! Ábel sem kap teát, pedig Ő is eléggé küzd a kakival. :( Ha adnék, akkor sem tennék bele cukrot.
Tegnap mértük, 4.58 kg, 30 dkg-t hízott egy hét alatt. Apa már azt kérte, hogy ne etessem ennyire, mert nem fogjuk elbírni. :lol: Szerencsére nem is kell cipelgetni, nem is szeret ölben. :roll:

Minyu! Drukk a beszoktatáshoz! Péter sem volt hajlandó enni az oviban, amikor ápr.-ban kezdtük. Most viszont nagyon szeretném, ha ott enne, mert iszonyú válogatós lett az én mindenevő gyerekem. Lassan 4 éves és 14 kg. :) Igaz mi sem vagyunk apjukkal túl nagy darabok. :roll:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?