Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Voltam dokinál. Semmi jó! Nyálkahártya 5.5 mm 1 db tüszű 10 mm. Nagyon el vagyok keseredve! Kedden újra megnézik, hogy mi a helyzet. Nem tudom mi tévő legyek. Mindent megtettem, hogy jó legyen az eredmény, de ez sem elég. Nem tudom mit csináljak még!??????????????
Majd írok, ha lesz elég erőm hozzá.
:(

Kép
macuska

macuska, ne keseredj el! Sajnos nincs recept, az orvosodon sok múlik, hogy hogyan találja el a szükséges hormonokat. Szurkolok, hogy keddre olyan tüszőt produkálj, hogy belesárguljunk az irigységbe!

katata, mindig van valami újdonság amivel elkápráztat minket az orvostudomány. Egy kis fogódzkodó, a sikeres beültetéshez. Én is a két sál kötését javasolnám, hiszen kettő gyermeked lesz. Vagy olyan hosszú lett, hogy egybe akarod tekerni mindkettőt? :wink:

jucmuc, klassz hogy nem feledkeztél meg rólunk, és megosztod velünk a nagy híreket. Jó lehet au új helyen, és legalább nem unatkoztok. Te ugye nem dolgozol?

dóri, ilyen remek hírekkel jöttél hozzánk, igazán ráfért már a topikra. gratulálok! Vigyázz magatokra!

zel, :shock: bővíteniiiiiii? Te nem férsz a bugyidba :D Mondd te honnan szerzed ezt a rengeteg energiát? Szerencsés vagy hogy ilyen jó segítségekre találtál, nemsokára csak vásárló leszel az üzletedben, mert az ikrek mellett nem lesz egy szem időd sem. :wink:

sapé, jó pihenést!

reni, kicsiboris, kabóca??? Ez azért nem ér, így eltűnni!

mágnes, reméljük a legjobbakat. Arra gondolo, hogy csak a teszt nem mutatja az eredményt,de ott lapul már a tesó ! Egy vérvételt a helyi laborban tényleg megérne.
A lakásügyet nem irigylem tőletek, agyrém lehet.

tücsökbogár, akkor majd elmeséled ha több infód lesz. Rövid várakozást és egy gyönyörűséges gyermeket kívánok nektek!

Szép hétvégét!
bbilona

Kata,

Orülök, hogy hamarosan meglesz a beültetesed es, hogy minden rendben! :D Hatchingelni fogjak az embrioidat, ezt a modszert akkor alkalmazzak ha a nö 35 eves vagy annal idösebb, ha fagyasztott embriokrol van szo vagy ha csak egyszerüen tul vastag a sejtfal.
A Kaaliban automatikusan csinaljak minden fagyis beültinel. Nekem is hatchingeltek öket mind a ketszer.

Ilona,

Kedves vagy köszike! :D Persze, hogy nem feledkeztem meg rolatok! :wink: Csak az az igazsag, hogy meg a 'törzs' topikomba sem volt idöm irni annyi dolgunk volt/van.
Igen, en itthon vagyok nem dolgozom sehol. Tegnap elkezdtük összeszerelni a konyhat, a ferjem legozik vele. Ikea. Erre eszrevettük, hogy a labresze vagyis a lec ami eltakarja a labakat, tök mas mint amit rendeltünk. :twisted:
Most megyek vasalgatni egy kicsit. 8)

Szep hetveget mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Macuska Drága,
nem szabad elkeseredni, hiszen mégcsak, ha jól látom a 9.napon vagy. Keddre tuti szép nagy lesz, vagy lehet, hogy előrkerül még másik is. :wink: A 9. napon nekem sem voltak nagyobbat a tüszőim és mir leszívták őket, 20 felett voltak. Szóval nyugi!!! Szorítok nagyon!!

Ilonkám,
már készül a második sál, fele kész van! :wink: :lol:
Határozat miatt már nem is idegesítelek,csak tudd, hogy nagyon várom ám én is, veletek együtt, hogy megkapjátok végre!!!!

Jucmuc,
jaj, már úgy várom a fotókat a lakásról, babaszobáról,meg a babáról is persze. :lol: Mikor lesz a következő uh?
Igen, valószínű akkor,hogy ez az eljárás lesz,most utána is kerestem ennek a névnek és láttam, hogy többek között két sikertelen ET után szokták alkalmazni. Na, remélem nagyon, hogy nekünk is csak ez kell és végre terhes maradok!!
katata

Kata,

Aranyos vagy, eljön majd a fotoknak is az ideje. :wink: Nem tudom mikor lesz legközelebb uh, elöször a terheleses eredmenyetr varjuk, azzal kell majd hivni az orvost.
Igen, vannak bizonyos kitetelek, a Kaaliban a leszivas utan nyilatkozni kell es ott kerheted ha a fent emlitett okok valamelyike elöfordul. Valamint fagyasztott embrional automatikusan vegzik, csodalkoztam is, hogy neked eddig nem csinaltak.
Nem baj majd most! :wink:

Kép
Kép
jucmuc

jucmuc, hát ez a méreg. Sosem voltam IKEA párti, moist sem változott a véleményem. Jó vasalást, és lakberendezést!

katata, aranyos vagy köszönöm, akkor várjuk együtt a határozatot!
Na meg azt a hacsi micsodát nálatok, ez lesz a frankó, +++++++++ Te aztán ultrasebességgel kötöd azokat a sálakat, bár most gondolok csak bele, nem is kell valami óriásit kötni, hiszen akkor még 3-4 hónaposan nem kell olyan őrült nagy darab. :wink:
bbilona

Halihó!

Kata! Nekem is volt AHA vagyis hatching beülti előtt.. Azért mert nagyon erősek voltak a zónák. Amiről ugyan nem is tudom pontosan, mit jelent, de Dévai doktor javasolta, felajánlotta, hogy a picurkáknak kicsit könnyebb dolguk legyen.

Bbilonkám! Ehhez nem sok energia kell. Vagy igen? Én nem is tudom, Csak jó az ötlet és szükég is lenne a bővítésre. Mármint kis falunk szempontjából is. Egyre kevesebben termelnek falun is. Elég költséges, macerás, és ha tél közepén is tudsz salátát venni piti összegért és paradicsom meg minden van a bevásárló központokban, akkor tényleg meggondolod, hogy turkáld-e a földet.

De jó nektek, hogy van idegzetetek kötni! Bírom a pösz-mösz melókat, fogtechnikus vagyok, de hímezni nem tudok, kötni meg nem szeretek. Ha gombot kell varrnom, ideges leszek. Géppel akár a nadrágot megvarrom, de amint kézzel kell, kész vagyok... :lol:

Macuska! Kéééérlek! Igyál! Az jó nyálkahártyát csinál! Legalább napi 1,5-2 liter vizet!!!!! A tüsző meg még simán ráér nőni. Annak is jót fog tenni a sok víz. Dévai intézetbe járunk, ott a sok fehérjét kell még tolni a hormonok miatt. Egyél sok husikát is! nagyon sokat! Nekünk naponta többször kell! És meglátod, minden rendben lesz!

Puszka:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Tegnap tettem fel Marciról képeket, de úgy tűnik nem sikerült. Valahogy nincs szerencsém, mert amint megnyitom a topicot v. lefagy a gép, vagy Marci kezd el üvölteni v. történik valami bibi.
Na, megpróbálom mégegyszer

Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
tiza

Tiza:
Tündér ez a hapi!!! És milyen vagesz!! Jól vagytok?

Lányok! Tegnap azt hittem végre megjön.. Azóta betét van bent, a mensis görcsök megvannak, de Mikulás még sehol! :shock: Tök szuper, már akkor is görcsöm van, ha meg sem jön! Ez az é formám!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tiza, nagyon szép baba Marci!Olyan kis cuki :lol:

Mágnes, biztos meg fog jönni? tesztet nem csináltál újat?

Kata, hétfőn kiderül, hogy mikor lesz a beültetés? remélem ezzel a módszerrel tuti siker lesz :lol:

Ilona, hova tűnt a másik vonalzód?

Macuska, ne keseredj el, kicsit lassabban növekednek, de keddre szép nagyok lesznek :lol:

Dóri, gratulálok :lol: :lol: :lol:
azóta is minden rendben? voltál már UH-n is?

Kép
domo

Sziasztok!

Voltam orvosnál! Az ultrahangon még nem látszódott semmi, csak a megvastagodott nyálkahártya, de HCG-m 331!!!!!!!b :D :D :D

Gratulált a doki és átirányított egy sima nőgyógyászhoz. Azt mondta, hogy jó lenne ha felfognám, hogy terhes vagyok, mert látja rajtam, hogy még mindig nem hiszem el! :D Olyan jó volt végre mosolyogva eljönni a Kaáliból! :lol:

Én persze kiakadtam, hogy miért nem látszik az uh-on legalább egy pötyi, de azt mondta, hogy ne izguljak, mert ilyenkor még nem lehet látni semmit. Igaz, még csak 4+6 vagyok, nem tudom mit vártam :roll: , ráadásul a párommal csak a 18. napom után voltunk együtt, mert addig külföldön volt, szóval minimum 4 nappal félidő után fogant a babó.

Nagyon boldog vagyok, de nem nyugszom meg addig, amíg szívhangot nem hallok! :shock:

Köszi, hogy izgultatok értem, annyira aranyosak vagytok :cry: :cry: :cry:
dóri797

Dóri :)
Akkor halkan gratulálok. Tudom milyen nehéz felfogni. Én vagy 5 tesztet csináltam mire kezdtem reménykedni. Emlegeti is a férjem. Most meg már itt rendetlenkedi Marci és elégedetlenül nyögdécsel, ha anya internetezik és lepasszolja a mózesbe. Most lefoglalta a "babán"(az egy babakocsira akasztható játék.)

Mágnes :)
Fura ez a mensi. Én már nem is emlékszem rá. Nekem még mindig nem jött meg. Hogy lesz ebből tesó projekt? Gondolom az intenzív szopi a vétkes. Amúgy nem hiányzik, de pár hónap múlva, ha már nem szopizunk olyan intenzíven mi is szeretnénk újrakezdeni a témát. Lehet, hogy inszemmel indítunk, nincs kedvem megint sokat várni. Már megbeszéltem a dokimmal és egyetért.

Kép
Kép
tiza

tiza:
Na igen, amíg szopi van, addig ritkán jön meg. Nekem is azután jött meg előszőr. Azért idegeskedek, mert eddig normális ciklusom volt, most meg egyik pillanatról a másikra nem akar megjönni. Lehet, hogy veszek holnap még egy tesztet.. Aztán felhívjam a dokit??? :shock:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Tiza, gyönyörű baba a Marci fiú, sok boldogságot kívánok hozzá.

Dóri, gratulálok, csak egy hét és máris hallhatod a pici szívecskéjének a dobogását is.

Mágnes, én is csak ajánlani tudom a dokit. A múlt hónapban nekem is két hetet késett, aztán elmentem dokihoz, erre másnap megjött.
tücsökbogár

Dori,
tessék akkor most mar elhinni végre! Neki is szuksege van ra, hogy bizz benne! :lol:

Tiza,
nagyon nagyott nott Marci, olyan gyonyoru. :D Nemsokara hessegethetitek el a csajokat! :lol:

Nekem megvolt a vérvétel, rakérdeztem, hogy hatching lesz-e, de azt mondtak nem, mert ott bevagnak, ennel pedig csak elvekonyitjak, vagy mi. Osszenyomjak a kulso burkot. Szoval nem tudom, hogy akkor ez mi is pontosan. Hallott valaki ilyesmirol?
Délutan kell telefonalnom a vévétel eredményéért, és lehet, hogy akkor mar meg is fogom tudni, hogy mikor lesz a beulti. Mar nagyon varom!!!! 8)
katata

katata, akkor kezdődnek az izgalmak. Sokat gondolok rátok! Szorítok!

mágnes, hátha a holnapi teszt....... :? Reméljük nincs semmi gond.

tiza, nagyon szép a kisember. Jó nézegetni.

dóri, örülök ezerrel, olyan jó hogy írtál nekünk tényleg, hátha a mi petesejtjeink is kedvet kapnak és életre kelnek.

domo, hogy te milyen szemfüles vagy :wink: A havi ciklusost töröltem, mert nemtudom mi van, késik, de psssssssssszt nem akarok semmit elkiabálni, mert hátha csak a talpmasszőr bekavart egy kicsit. Majd du megyek hozzá, rákérdezek nála.
Látom mozgalmas napjaitokat élitek :oops: Hátha az új munkahely más örömöket is okoz nektek!
bbilona

Köszi szépen mindenkinek!

Annyira szuper lenne ha jól alakulnának a dolgok! Tudjátok, ilyenkor aztán elindul egy láncreakció! :wink: :lol: Nagyon dukkolok neketek!!!

Egyenlőre hihetetlennek tűnik, hogy esetleg megúszom ezt az egész baba-dolgot egy inszemmel+egy vetéléssel.

Pénteken megyek dokihoz, remélem addigra lát majd valami pontocskán az ultrahangon. Szívhang sajna még akkor is korai lenne! :?
dóri797

dóri, minden rendben lesz! Ne türelmetlenkedjen kérem szépen! Egyébként nem kis dolog az egy inszem és egy vetélés,nem lehetett az akkor olyan egyszerű.
Szurkolok!
Szeretnék csatlakozni abba a láncba, kézenfogva zelt, katatát, tücsökbogarat, sapét, mágnest, macuskát, matyikát és mindenkit aki csatlakozni szeretne!
bbilona

Sziasztok!

Dóri!
Hát ezt így kell csinálni, Gratulálok! Végre valami jó hír! Szerintem már nagyon ránk fért egy kis öröm!!!Sajna régen volt ebben részünk! Remélem te elkezdted a jó sorozatot, csak követni kell.
Ja! Nyugi, és pihizzél sokat!

Ilona!
Én is szeretnék csatlakozni! Képzeld, váratlanul 29 napra megjött, soha nem volt nekem még ilyen. A gyógyszerek is jól kitolták a ciklusomat 35-36 napra. Ma voltam Ágotával a szemészeten, és ismét nem csalódtam a gyermekemben. Ügyesen csinált mindent amit kértek tőle. Ha láttad volna milyen édi módon sorolta a tárgyakat amit mutattak neki. Csak mindig rá kellett szólnom, hogy hangosabban mondja, mert csak én értettem. Minden rendben, csak ha gond lenne akkor kell ismét vinni. A párom pénteken úgy jött haza, hogy a héten eldöl lesz e munkahelye, elképzelhető, hogy neki is megszűnik. Szép kilátások mi?MI van már a határozattal?

Tiza!
Gratulálok Marcihoz! Gyönyörű, szép fiúcska, és milyen szép a szeme!

Mágnes!
Na teszteltél még egyet?Vagy megjött?

Kata!
Na tudsz már valamit? Nagyon-nagyon szorítok érted, már jó lenne ha sikerülne!

Kép
sapé

Csajszik!!!

Pénteken lesz a traszfer,11h-kor :D :D :D Juhéjjj, jaj de jó!!!! :lol: :lol: Holnap ébresztik fel a babákat. :lol:
katata

Mágnes,
megjött??? vagy mi van???

Ilonkám,
csal nem??????Hú de izgulok!!!!! 8)
katata

Sziasztok!
Most csináltam meg a tesztet, persze nega lett. Számítottam rá, és olyan érdekes, hogy évek óta most először van, hogy nem kapok sírógörcsöt egy egycsíkos teszt után. Csak az bosszant, hogy akkor lehet, hogy minden kezdődik előről, ami Pannánk előtt is volt!
Asszem holnap felhívom a dokit, és tuti, mire időpontot kapnék, megjön! (csak jönne már! )

Kata:
Ez szuper!! Már csak párat kell aludnodtok!! :lol:

Ilonka: :?: :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Ilona, pont ezt sejtettem én is, ezért kérdeztem rá. Nagyon várom a híreket, hátha....

Kata, péntek egy remek nap lesz :lol: gondolok rád, nagyon-nagyon szurkolok :lol:

Mágnes, sajnálom. beszélj a dokiddal.
Sírógörcs is elmarad, mert ott van neked Anna :lol:
(nekem nincs, mégse sírtam már fél éve... :? )

Kép
domo

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem jöttem eddig, de elég sok minden volt. Szombatig ugye csak feküdtem, és pihentem, na azóta. Szombaton buliztunk anyuéknál du.ig, mert a szülinapja volt, majd este színházba mentünk a férjemmel. Éjszaka meg betörök látogattak meg minket szerencsére sikertelenül, mert felébredtünk, és kihívtuk a rendőrséget, akik nagyon kézségesek voltak.
Ma meg végre eljutottam körmöshöz közel 3 hét utá, du. meg a kivitelezővel tárgyaltunk, mert vétel alatt van egy lakás, ami most épül, és jan.-ra átadják. (négylakásos családi sorház). Szóval nem unatkoztam.
A helyzet csak annyi, hogy ma van a 28. nap, szóval a héten minden kiderül. Nem akarok tesztet, mert eleve a 32-33. napon szokott megjönni, majd mutatja magát. Érezni csak annyit érzek, hogy görcsölgetek (már az inszem óta), és ma iszonyatos hányinger gyötört.

Mágnes!
Sajnálom, de kitartás :!: :!:

Kata!
Nagyon szorítok pénteken!!! Csak ottmaradnak a pocakba. Pihenj nagyon sokat, és egyél fehérjét :!: :!: :!:

Ilona!
Várom a híreket :?: :?: :?: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok, majd később még benézek.
Mindenkinek drukkolok!!!
Matyika
matyika79

Matyika!
Szerintem a hányinger nem rossz jel. Mikor kell vérvételre menned?

Kata! Pénteken nagyon fogok szorítani a babókáidnak és neked is. De muszály sikerülnie, hiszen már biztosan elkészült mindkét sálacska.

Mágnes!
Ez már csak ilyen dolog. Ha időpontot kérsz, biztosan megjön.
tücsökbogár

Na holnap megyek a dokihoz, van időpont. Akkor most várom, hogy megjöjjön! Betankoltam betétből, mosom a bugyikat, készen állok az érkezésére!! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Matyika,
nagyon izgulok, remélem jó híreid lesznek a napokban! :wink:

Mágnes,
na akkor nagyon figyeld a bugyidat!! :lol:

Lányok,
annyira jó érzés már a tudat,hogy ébren van két babókám,jó meleg helyen vannak, szépen fejlődnek és alig várják, hogy beköltözzenek a pocimba. :D Sokat gondolok rájuk és nagyon drukkolok nekik! 8)

ILONKA???
katata

katata, már csak hármat kell aludni :? :D és kismama leszel! Naggggggyon szorítok!
Kép

mágnes, egy cipőben járunk (betét a bugyiban, hasgörcsök stb), de én még várok. Sajna a reggeli teszt egy nagy nulla lett, kicsit elszontyolodtam. De hihi már nagyon rutinos vesztes vagyok, könnyen átvészelem az ilyesmit. :?
Kíváncsian várom mit mond holnap a doki, reméljünk nincs semmi vész!

sapé, aranyos kislányod lehet, kár hogynem sikerül róla több képet felrakni, hogy kicsit jobban megismerhessük.
Miért kellett a szemészet?
Remélem a párod nem kerül lapátra, az kellene még csak neketek, akkor aztán teljes a repertoár a " baj nem jár egyedül" mondáshoz.
Jó kis házasságpróbákon sikerül átesnetek :roll: Kell a fenének igaz?

Ja a határozat.........hm, tegnap emberem bement érdeklődni, de sajna 1/2 óra várakozás után feladta, mert ugyan bement, de a cseverésző alkalmazottaknak nem volt rá idejük.

reni, kicsiboris, kamilla hát hová tűntetek??

zelem, veled babaügyben mi újság? Pontok, mensi???
bbilona

Ilona!
Azért ez már tényleg durva, amit veletek művelnek!!!!! Szerintem próbáljatok az osztályvezetővel beszélni, hátha kicsit odahat a kolleginára.
tücsökbogár

Sziasztok!
Gyors bejelentkezés. mert szaladok az oviba Ágotáért.

Ilona!
Hát sajna, ma délelőtt felmondtak a páromnak, és pár társának. A cég anyagi helyzete miatt. A stemészet csak kontroll volt, mert amióta a drágám megszületett váladékozott csúnyán a bal szeme. Ha beteg lesz mindig így kezdődik az egész. Meg hát mind a ketten szemüveget viseltünk a párommal, és megelőzés címszóval járunk. De most már csak akkor kell menni ha gond lesz.
Ez amit veletek csinálnak már mindennek a teteje!Szerintem is az osztályvezetőt kéne megkeresneket, hogy mizújs a 30 napos határidővel?

Mágnes!
Na holnap akkor mindenre fény derül!

Kata!
Mi is gondolunk a babókra, és remélem ügyik lesztek!Mennek a ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ !

Hát a társaság egy része jól eltűnt!Mindenki jól van? Életjelet adjatok magatokról!LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!

Kép
sapé

sapé, vannak hullámvölgyek, ami után a felemelkedés jön, mondják az okosok, ez talán mostmár csak jobb lehet.

lányok, a gyámhivatal vezetője intézi az ügyünket, területileg hozzá tartozunk, de asszem holnap összeszedem magam, hiszem hétfőn 60nap.

Jó éjszakát!
bbilona

Ilonka,
szerintem is menj be, mert nekik nem fontos úgy látszik!! Húúúú, nagyon idegesítő már,hogy milyenek!! Kérlek, vértezz fel magad és menj be!!! Mi mindannyian szorítani fogunk!!!! 8)

Lányok,
köszi a sok-sok szorítást, drukkot, olyan jólesik!!! :D
katata

Tényleg úgy eltűnt mindenki!!!!!! :shock:
Vajon miért?????
GYERTEK LÉGYSZI!!!!
katata

Sziasztok!

Voltam dokinál 7 mm a nyálkahártya és 17 milis a petécském. Ugye ezek jó eredmények? Holnap du. szuri és pénteken a 4. inszem. Szerintetek jó dolog, ha ilyenkor cickafarkfű teát iszom? Nem árt?

Katata lehet, hogy egyidőben leszünk kismamik! :lol:

Kép
macuska

Sziasztok!

Életjel.....

Ilonkám! Féejed nem akarta a csevegő alkalmazottakat felpofozni? Én egy ilyen aszatl mellett állva várakozás alatt teljes rendet raktam a műanyag toll és egyéb kacattartóban. Amit feleslegesnek találtam, vagy nem volt hegye, nem fogott el is dobtam..... Aztán szóltam, hogy félreértés ne essék, nem hivatalsegéd vagyok, hanem ügyfél, és egy ingatlant szeretnék bejegyeztetni, illetve egy másikról tulajdonilapot kérni. Egyébként, ha valamire szükség van, a szemetesben meglelik... :lol:

Kata! Úúúúúúgy szeretem a vonalzódat olvasni!!!! :lol:

Mensi kb 8-9 nap múlva esedékes. Nem merek a pontok miatt telcsizni. Addig, amíg nem tudom, csak izgulok. Ha nem csinálják meg, ráérek egy hét múlva hisztizni, addig majdnem nyugiban vagyok. Ha meg mehetünk, akkor meg úgyis okés....

Zárójelben: ( ha mégsem lenne november a mi hónapunk, akkor max kiélem magam a karácsonyi hajcihőben. Ha lesz lombik, ebből kimaradok, pedig kereskedelemben elég jó a karácsony, de ezt szívesen beáldoznám. ha meg januárban mehetünk a hülye pontozás miatt, akkor meg úgysem lesz időm decemberben gondolkodni....)

Mágnes! Remélem, minden rendben van a mensid körül, csak még "igazodnak" a hormonjaid. Bár jobb lenne, ha van egy petezsákom hírrel jönnél!!!!!

Puszóka:

Kép
Kép
Kép
zel

Ilona!

féejed= férjed... aszatl=asztal....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!
Picit eltüntem. Kórházban voltunk 2 napig szülőszobán infúzión utána 7 napig kórteremben de már jól vagyunk. Ma engedtek haza végig feküdnöm kell és gyogyit szednem.

Kata,
Hány babát kapsz vissza?

Senkiről semmit nem tudok...

Reni? Boris?
Vendég

Panda, megijesztettél! Mi volt a gond? Ugye már minden rendben? Ha feküdnöd kell, akkor ritkán gyere :?

Ilona, azért én még picit reménykedek...
Azt gondoltam, ha neked most sikerül, akkor nálam is van esély...
A határozatra kérdezz rá, ők sem csúszhatnak ennyit, lehet valamit elkavartak.

Macuska, ez jó eredmény :lol: Szurkolok pénteken!

Sapé, én is azt golndolta, hogy mivel mi kicsit rosszul látunk, a gyerekeknek nem lesz sok választásuk, de ez most jó hír, hogy Ágota remekül lát.
Nagyon sajnálom, hogy férjednek is felmondta. Mit fogtok most csinálni? Meddig tart még a munkaviszonya?

Zel, igazad van, mindenképp jó lesz :lol:

Kata, most akkor hány sejtesen kapod őket vissza? Mindkettő rendben felébredt?

Matyika, tesztelni mikor fogsz?

Kép
domo

domo, én is reménykedek bár ma már határozottan fájnak a cickóim, és az idegbeteg jelmezemet is felvettem. Kezd megrendülni a hitem a talpguruban, mert az eddigi 30 napos ciklusom totálisan felborult, persze ha ennek esetleg egy bébi az oka nem bánom.
Azért, ha nekem nem sikerülne, nálad marad az esély ugyanúgy! Vannak itt azért spontán babások!

zel, nem vagy semmi, mindig megnevettetsz :D Karácsony ide, biznisz oda én szurkolok a pontokért, a beültetésért!
Én is mindig elütöm a betűket, de ne aggódj úgy is értettem :lol:

katám, már csak kettőt alszunk...mi legalábbis, te lehet hogy nem túl sokat :wink:

macuska, a cickafark a legjobb igyad- igyad (étkezés előtt 20perccel, meg napközben), sokat vizet is! A tüsző szuper, látod csak összeszedte magát!

pandácska, ajaj hát hogyhogy? Azért ugye jól vagy? Vigyázz magadra amennyire lehet! Most akkor a finisig fekvés?

mágnes+++++++
bbilona

Domo, Ilona
Fájásaim voltak de sikerült leállítani. Nem tudjuk hogy mitől jöttek :roll: de két napig a szülőszobán feküdtem. Most csak feküdhetek a 37. hétig utána már jöhet Dorka. Lényeg hogy ő jól legyen!!

Ilona,
Hogy áll az örökbefogadás?
Vendég

pandácska, akkor most egy kicsit megnyugtattál és most hess az ágyikóba! :wink: Dóri már az elejétől fogva okos, jó gyerekként viselkedik, vele nem lesz baj meglásd.

A "hogy áll az örökbefogadás" kérdés teljesen találó, ugyanis a szó szoros értelmében áll. Ha lesz valami hangos csatakiáltásokkal jelentkezem. :wink:
bbilona

hi!
megint én.

Felhívtam nem kellett asztalt borogatni, ezer bocsánatot kért az egyébként szimpatikus, kedves hölgy és azt ígérte 1-2 napon belül megérkezik a határozat.
Sínen vagyunk! :roll:
bbilona

Sziasztok!

Panda!
Hú, akkor tessék szépen pihenni, és a doki tanácsait betartani. Elárulom neked, én 23 hetes koromtól 36 hetes koromig feküdtem, ebböl az elején 1 hét kórház volt. Nálunk a gond abból adódott, hogy Ágota feje beilleszkedett a szülőcsatornába, és megnyílt a méhszájam.Szóval idő előtt meg akart születni, de a dokival együtt ezt nem hagytunk. Amikor közölte, hogy nem mehetek haza mert baj van, kiborultam. Kaptam tüdőérlelő szurit, és feküdnöm kellett. Haza is úgy engedtek, hogy semmit, de semmit nem csinálhattam a fekvésen, és tisztálkodáson kívül. Az ágy lábvég megemelésével feküdtem. Neked is így kell? Ezt azért javasolták, mert így a baba feje nem nyomja a méhszájat, tehát nem nyíltam tovább. Végül majdnem , vagyis 1 nap híjján 41 hétre szültem. És én még attól féltem, hogy koraszülött lesz a baba. Még egy jó tanáccsal látott el a dokim, és nehezen de megfogadtam. Attól féltem a gyereknek valami baja lesz. A dokim azt felelte erre, hogy elég 1-1 korty, csak hogy ellazuljak. És semmi gond nem lett a gyerekkel! Mivel keményedett sűrűn a pocim METAXÁT kellett innom. Rám már a Magne B6 sem hatott, ezért javasolta. Régen nem volt magnézium, meg visszatartás, hanem egyszerűen konyakkal oldották a görcsöket, keményedéseket. Ja! és lehet kapni magnéziumos ásványvizet, igyál azt próbáld ki!

Kép
sapé

domo!
Hát mindennel együtt december közepéig van a cégnél, de ebben már az elmaradt szabitól kezdve, a felmentési idő is bele van számolva. Szegénykém próbál másikat keresni, de nem tudom, hogy mennyire lesz eredményes, én reménykedem!Ő hamarabb tud elhelyezkedni, mint én, mert én a papírjaimat november végén veszem át. Nekem viszont onnantól jön még a felmentési idő letöltése, ami a számításaim szerint kitart március-április környékéig.

Ilona!
Na látod ezt kell csinálni! Ennyi idő után ez a legkevesebb, hogy bocsánatot kérnek, és a számotokra kedvező határozatot hozzák meg! Jujjjjjjjjjjjjj. de izgis napok elé néztek! Nagyon várom már, hogy mit küldenek nektek! És utána mi fog történi? Tudom, ne rohajnak annyira előre, várjam meg a határozatott. Annyira szoraítok nektek!

Kép
sapé

Macuska!
Szorítok neked pénteken!

Mágnes!
Na mi volt a dokinál?Gyere a hírekkel! Főleg egy zsákos hír jó lenne! Mutass nekem példát, hogy inszem után spontán is sikerülhet!

Zel!
Reménykedem abban, hogy a pontozás nem állíthat meg titeket. Emiatt a rendszer miatt fel vagyok háborodva! És szimpi az, hogy így állsz az ügyhöz! És ezért fog sikerülni!Én érzem!

Tényleg, legutóbb Boris is beteg volt!Nem? Remélem minden rendben!

Kép
sapé

sapé, fotó :? :wink:
Szerencsére nem vagyok szakavatott elbocsátási ügyekben. A felmentési idő alatt még kaptok fizetést, de már nem kell dolgozni? Mit jelent ez?

Köszönjük a szorítást! Nem szaladtál nagyon előre, a következő lépés hogy bejelentkezünk az alapítványnál, és gondolom kezdődik az újabb papírgyűjtési akció, aztán úgy tervezem, hogy december, január környékén gyesre megyek. Bár már beterveztünk egy sielést, de talán le tudok róla mondani :D
bbilona

Ilona,
Várom a kiáltásokat :wink:

Sapé,
Én is megkaptam a tüdőérlelő szurikat és csak feküdhetek de az ágyat nem kell megemelni. Kapok méhlazító gyogyit és egy marék magneziumot. Köszi :D

Most is fekszem a párom az ágy mellé rakta a gépet így tudok fekve írni :wink:
Vendég

Pandácska:
Hát akkor pihi ezerrel!! Egyébként, amikor kórházban voltam, volt egy csajszi mellettem. Bevitték görcsökkel a 16. héten, akkor infúzió pár napig. Aztán ugyanez a 21. héten, utána a 28, 32. héten. Amikor én voltam bent, a 40. héten tartott, és még nem szült meg! :)

Zel:
Hát nem semmi ez a rendrakás sztori! A párom a tescoban a műszaki olsztályon kezdte el nyomogatni a kártyaleolvasót meg a pénztárgép billentyűit, miután kb. 10 ember vált a pultosra. Na rögtön jöttek is,előbb kellett volna elkezdeni. :)

sapé:
Dokihoz fél 6-ra kelle mennem. petezsák kizárt, 2 nega tesztem van. Kicsit el vagyok keseredve, annyira bíztam benne, hogy szülés után helyreállnak a hormonjaim. Szerintem megint járhatok vérvételre, gyógyszer, stb. Így gyerekkel ez tiszta macera lesz, mindenhová vinnem kell magammal.. :?

ilonkám:
Hát akkor már nagyon a finishben vagytok!! Na ha te is gyesen leszel már, mi pedig végre átköltözünk, akkor szívesen látlak benneteket egy babás játszódélutánra! :wink:

Kép
Kép
Kép
mágnes

mágnes, az tök jó ötlet, ki fogjuk használni a meghívást! :D Gyagya vagyok ugye, hiszen..., na mindegy nekem jó így?

Már azt hittem, most jössz a jó hírekkel, szerintem ne vágj a dolgok elébe, még akármi kiderülhet.

pandácska, akkor ismét megnyugodtam, nem rosszalkodsz, hanem fekszel. Tényleg akkor most jön a hét szűk esztendő :oops: , plátói szerelem?

Jó hangos leszek, hogy mindenki meghallja! :wink:

katám? Készülsz az előadásra is azért?
bbilona

Pandácska!
Nagyon vigyázz magadra, tényleg pihenj sokat! Egyébként gratulálok a dokidhoz, irigyellek érte. Nekem ugyanilyen panaszokkal tojt a fejemre, és hát meg is lett az eredménye. De a te dokid vigyáz rátok!

Ilona!
Látod, a fejnél kell kezdeni a reklamálást. Reméljük, hogy tényleg megérkezik a határozat pár napon belül.

Mágnes!
Délután biztosan meg fog nyugtatni a doki. Én is be voltam rezelve, hogy biztosan cisztám van, de aztán mégsem volt és másnap meg is jött.
tücsökbogár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?