Új privát üzeneted érkezett!

Elhagyott a nyákdugó. :D Egyébként semmi egyéb jel, de legalább tágul a méhszájam. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hűha, Egcsi! Akkor itt lassan lesz vmi. Egyébként én egyik gyereknél sem vettem észre, hogy mikor hagytam el. :)
Drukkok mennek!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

[quote="egcsi"] írta:egcsiMiért ne adnának.... :?

Egcsi

azért nem, mert hegszétválás esetén - ami császár után rizikó - nem érzed a fájdalmat, más jele meg nincs a hegszétválásnak.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Andi :)
Egyenlőre eseménytelenül telt az éjszaka, volt néhány kósza jóslóm, de semmi komoly. :)

Orsi :)
Én is erre gondoltam, de ha egyébként is vannak fájásaid, akkor honnan tudod?

Végre megszületett a sógórnőm kisfia, 4,5 kg és 63 cm! :shock: Császár lett, mert nem illeszkedett be a gyerkőc feje.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :D
nekem hegérzékenységem volt. tudod.
teljesen máshogy fáj a heg, mint a fájás. A fájás egy fentről jövő fájdalom, ami végighúz a méheden, a heg pedig élesen csak azon az egy "ponton" fáj.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hű rég jöttem, gratula az új babácskákhoz.

Orsi, tényleg nem kellett fizetned a kórháznak amiért nem a körzeti kórházban szültél? Visszamegyünk a régi dokihoz, eldöntöttük, de ő nem körzetes ezért kérdezem.

Köszi szépen Erika
22+4
hurki

Erika :D
tényleg nem :lol: az eltörölték.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Csajszik! :)
Ki tud Virágról? Már nagyon régen jelentkezett....vagy csak nekem tűnik úgy? :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi még egyben? :)
Orsi köszi, ez remek hír köszönöm szépen :)
Erika
hurki

Hurki :)
Egyben, remélem nem ma éjszaka lesz a nagy esemény, mert aludni szeretnék. Tegnap éjszaka érkeztek a sógoromék, hajnalig fent voltunk, aludtam kb. 4 órát kisebb riadókkal-Berci nem találta a cumit, takarót, dinoszauruszt.... :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi :)
Sikerült aludni? Hagyott Bence?
Nekem Bálintnál a nyákdugó után kezdődött a szülés, Milánnál szintén, csak ott sokkal gyorsabban zajlottak már a dolgok.
Nagyon várom a híreket!!!!

Leone :) örülök, hogy sikerült a hüvelyi szülés és így akkor teljesült ez a vágyad is, kipróbálhattad mindkettőt. Dana nem féltékeny? Vagy inkább mint egy igazi kis nő, segít a baba körül?

Mindig meglepődöm, hogy mekkora hatalmas különbség van a fiúk és a lányok között. Persze tudom egyneműeknél is nagy a különbség gyerek és gyerek között, de az én tapasztalatom, hogy még a leghisztisebb, legaktívabb, legpörgősebb kislány is ezerszer nyugodtabb, kompromisszumképesebb, együttműködőbb, mint egy fiú. lehet bombázni az ellenkező véleményekkel, de én mindig ezt tapasztalom.

Erika :) Orsi :)
Ez azért jellemző, hogy persze ezt sehol nem "hirdetik", hogy szegény "paraszt" polgár nehogy megtudja!!!!

Andinak és Orsinak még egy gratula. Jelentkezzetek majd be néha, hogyan bírjátok, meg a család többi tagja hogy bírja. Mit produkálnak a kicsik, hogy esznek, alszanak stb.

Noémi :) Hihetetlen, hogy már majdnem egy éves nagyfiad :)

Alena :) ŰŰŰŰjjjj, ezek a pasik. Nagyon tetszetős darabok :lol:
Látom pici neked is jó hamar csinál mindent.
Az én Milánom is kezdetben az a tipikus elücsörgök a sarokban és egy cipőfűzővel eljátszom fél órát típusú kiskölök volt, és most már meg lehet nézni, nagyobb zsivány mint a bátyja.
Nagyon keményen nyomja és az egészhez hozzátartozik, hogy egy őrületes nagy színész (dehát dupla halak, az meg állítólag tényleg színészi véna :roll: ). Igazi gazember nézése van és emellé valami töménytelen mennyiségű kedvesség párosul.

Hahó mindenki!
Zituska mellé kellenek még friss kismamák! Hajrá!!!!
Úgy látom a másik topikból senki nem jön át hozzánk...... :(

Pussz

Edit
Kép

Kép
reditke

Ami kimaradt.

Arnis lányok!
Ő most van valahol Tb alapon vagy Schöpfiben pénzes alapon vagy hogyan működik? Nem szülés meg ilyenek, csak szimpla vizsgálat, rákszűrés lesz lassan időszerű. és jó lenne nem megint orvost váltani.
Jöhet privátban is: enaszados@hktv.hu
Köszi

Más. Egy mai gyerekszáj:
Kinn játszottunk az udvaron, Bálint meg egyszercsak beszaladt a házba. Attól eltekintve, hogy észrevettem, nem különösebben foglalkozom vele, mert gondoltam vagy pisilni megy, vagy valami benti játékát akarja kihozni.
Eltelik egy kis idő, még nem jön, így utánamegyek.
Kezében egy lekváros fánkkal, amit a szekrényről, a kenyeres kosárból, egy szék odatolásával sikerült megszereznie.
Mondom neki, kicsim nem örülök, hogy ilyet eszel, mert lassan ebédelni fogunk.
Erre ő: Jó anya, de egy picit még eszem, mert finom.
Oké hagytam.
Én vissza udvarra Milánhoz.
1-2 perc múlva, újra be Bálinthoz, aki már épp a fánk végét rágja.
Mire én kicsit rosszallóan: jaj kicsim, hát mégis megetted az egészet?!
Mire Bálint egy jókisfiú hangsúlyával és nézésével: nem anya, nem ettem meg. (Hangszínváltás, kemény morgós férfihang, de egyfajta alsó nevetéssel): megzzzabáltam!
:lol:

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit :)
Hagyott aludni a fiam, nem nagyon hatotta meg a nyákdugó. :D Mindegy, holnap előjön, így vagy úgy. 8) Apa kezd bepánikolni, hogy egyedül marad a nagyfiával. :lol:
Fánk sztori :D
Hogy van Milán? :) Mikor mentek kontrollra? Ha minden ok, akkor nem is kell többet műteni?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

egcsi
gyorsbn, merrt 2 lóg nyakamon
holnapra drukkl...ki hozza híreket?

Milánnal csak szept 3 kontroll. tök jól, köszi.
elvileg full egészséges ember lesz, versenysport is akár. tehát egyszeri beavatkozás nála elég volt. és egy hatalmas KOPPKOPP ide a végére

Edit
Kép

Kép
reditke

Szuper! :) Megpróbálom értesíteni a barátnőmet a történésekről a másik topikban és majd ő ide is beír. :) Az időeltolódás miatt csak pénteken várjatok híreket. :D

Orsi :)
Megkérdeztem a dokimat, itt adnak epidurált akkor is, ha az első szülésed csaszi volt, sőt, bátorítják is. Ha vészhelyzet van, nem kell altatni, vihetnek metszeni gyorsabban. 8)

Csajszikák, szorítsatok holnap, otthoni idő szerint este 6-kor kezdődik a műsor. Katéter felhelyezve, remélem el is végzi a dolgát és reggelre 4 cm-re tágít, ahogy a nagy könyvben meg van írva. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

és csaszi után indítanak szülést????
Mo-n ez is kizárt.

DRUKKOLUNK!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!

Egcsi! Drukk-drukk! :) Gondolok Rád sokat!
Edit! Fánk mese nagyon édes. :roll: Milán jó hírei meg szuperek.

Ábelre eddig egy szavam sem lehet, eszik, alszik. :D Az éjszakák sem vészesek, ma pl. egyszer keltett, 3-kor, mert 6-kor már fennt voltam, amikor újra éhes lett. Néha van egy kis hasifájás, főleg, ha nehezen jön a kaki.
Péternél eddig még nem látom jelét a féltékenységnek, bár nem sokat voltunk még 3-ban. Imádja a tesót, simogatja, mesél, énekel neki. :lol:
Egyetlen problémám van, hogy már egy hete sebesek a mellbimbóim, igy nem élvezet, hanem küzdés,fájdalom a szopi, elolvastam már minden okosságot ezzel kapcsolatban, de nem nagyon látok gyógyulást. Igy fejni esélyem sincs, s aggódom, hogy elég legyen a tejcsi. Ötletek, tanácsok? Volt vkinek ilyen?

Egcsi hiányolta Virágot. S ki tud Bogárról? Cat Te sem?

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi :D
ha sebes a mellbimbó, az ált. attól van, mert rosszul van mellen a gyerek. mi is küzdünk ezzel, mert Lili a jobb mellemre rendszeresen rosszul harap rá, érzékeny néha emiatt.
Tehát először fontos, hogy jól legyen mellen, mert így nem romlik a helyzet. Másodrész én kenegetem - medela purelan krém - ez sokat segít, mert regenerálja a bőrt 2 szopi között ill. sokat dob még, ha éjjelre kiteszed a friss levegőre :D csodákra képes.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Köszi! Küzdök ezzel, hogy jól legyen a szájában a mellem, elveszem tőle, amig nincs jól. Én is kenegetem, Bepanthen kenőccsel, s nem csak éjszakára, de bizony nappalra is kiteszem a friss levegőre, csak azért vagyok elkeseredve, mert nem látok javulást. :( Pedig most már figyelek nagyon, éjszaka is inkább ülve szoptatok, úgy jobban látom.
Mikorra gyógyul meg?
Ébred a babám, megyek.

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Andi :D
nekem ca. 1 hét alatt jött rendbe... de most 1 rossz szopi és simán visszaesik, mert sokkal érzékenyebb.
Jobb oldalra fekve nem is tudom mellretenni Lilit, mert az egyáltalán úgy nem megy neki... szóval én is ált. ülve szoptatok.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem tudom tudjatok-e mar a hirt, en azert beirom ide is (utolagos engedelmeddel, Egcsi):

Megszületett tegnap 16 óra 38 perckor Boros Bence! 3250g és 49cm! Egcsi reggel nyolctól délután négyig nem nagyon tágult, így császárral jött világra a picur!

Oriasi gratula Bence babahoz, gyors felepulest, sok tejecsket, minden szepet-jot kivanok!!!!

Puszi:
szoszi
szoszmosz

GRATULÁLUNK EGCSINEK!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi! Hatalmas gratula Bence babához! :D Várjuk majd a képet és a beszámolót!

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Sziasztok!

Egcsi barátnője vagyok, megkért, hogy értesítselek Titeket is, de látom már Szoszi megtette! (Köszi :) )

Azóta beszéltem Egcsivel is. Épp ott volt nála Bence. Szopiztak, vagy éppen szopizni készültek, mert Bence gyönyörű nagy hangjával üvöltött. :D Jól vannak, azt mondta Egcsi, hogy most nem annyira rossz császár után, mint Bercivel volt.

Én itt is gratulálok Nekik!

Sziasztok!

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

Jókor értem haza látom! :D Sok szeretettel gratulálok Bence baba születéséhez! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok Nektek!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! :)

Mindenkinek köszönjük a gratulációkat és a hírhozóknak a hírhozást! :) Tegnap este óta itthon vagyunk, egyenlőre kicsit le vagyok még harcolva, de Bence nagyon jó baba, hagy regenerálódni. Bercinek is meg lehet magyarázni, hogy most többet kell pihennem, úgyhogy hamar a régi leszek. Most gyorsan egy pár kép és majd még jövök. :) Kép Kép Kép Kép Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

gratulálunk a nagyfiúhoz!

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi családnak nagy grat a babuchoz!!!

Rólunk: a hétvégén teszteltem pár pozitivat :D :D :D Még csak 33. napon vagyok, 1 hét múlva megyek dokihoz, hátha látunk is valamit :D

Pusz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu :)
Gratula a pozitívakhoz! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Minyu :D
drukk az UHig :)

Orsi
KépKépKép
icsilya

Egcsi! :)
Nagy gratula Bence babához!! Nagyon édi!! :D :D

Minyu! :D
Jaj de jóóó hír!! :D :D
Drukk az uh-ig!!

mi megint Balcsiztunk 1 hetet. Nem volt túl jó időnk, de nem bánjuk, igaz fürödni nem tudtunk, de nagyokat sétáltunk, na meg aludtunk! :lol:
Boti mamázott, tatázott, nagyon élvezte a nagyszülők társaságát, és persze viszont! :D

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok! :)

Gyors bekukk amíg a fiatalság szundít, megpróbálom a szüléstörténetet is bepötyögni, úgy sem hosszú. :)
Jól vagyunk, tejcsi van bőven, a picur elég jó baba, eddig egy éjszakát bulizott végig, azóta csak 3 óránként kel fel enni. Most már nem mindig alszik vissza rögtön, nézelődik, olyan aranyos, komoly tekintete van. :) Berci kicsit nyafkább és hisztisebb mint volt, de nem olyan gáz. 8)

Szüléssztori:
4-én a megbeszélés szerint 2-re bementem a kórházba, hogy feltegyék a katétert a méhszájtágításhoz. A gép szerint már voltak fájásaim, de én semmit nem éreztem. A beavatkozás gyors és fájdalommentes volt, egy óra múlva már otthon voltunk. Egészen este 8-ig csak kellemetlennek mondható fájdogálásaim voltak, na de aztán 8 körül elkezdődött az igazi műsor. Annyira fájt, hogy le sem tudtam szállni a W.C-ről, azt hittem indulhatunk vissza. Aztán 11 körül szépen alábbhagytak és még aludni is tudtam.
Reggel Boti bement a munkahelyére eligazítani az embereket, hazajött, elvittük Bercit a bébiszitterhez és mentünk a kórházba.
Egyágyas vajúdó, Tv, de semmi extra-szuper luxus. A szülésznőmnek én voltam az egyetlen páciense. 3 ujjnyira nyitva voltam a katéternek köszönhetően, úgyhogy monitorra ráköt, katéter kivesz, burok megrepeszt, oxitocin beköt. Lehet, hogy nem kellett volna burkot repeszteni, mert utána megint csak félárbócon voltak fájásaim. Már megint gőzerővel kaptam az oxitocint, délre 4 ujjni voltam, aztán se tőled ,se hozzád. 4-kor még mindig 4 ujjnyi, fájások 2-3 percenként, de nem erősek. Megvizsgált a szülésznő, kiderült, hogy Bence feje nincs teljesen beilleszkedve és a medencekimenet elég szűk, lehet, hogy ki se fér a feje. :?
Epidurál beköt, műtő, metszés, Bence kihámoz. 16:38 :)
Hát ennyi. Maga a csaszi szerintem rosszabb volt mint Bercivel, nagyon rázott a hideg és mikor vartak a mellkasom úgy égett, alig kaptam levegőt. A picurt viszont csak annyi időre vitték el amíg rendbetették és lemérték. Utána egyágyas szobában voltunk szombat estig, akkor hazajöttünk. Ahhoz képest, hogy a nővérnek rajtam kívül csak 2 páciense volt, nem árasztottak el figyelemmel. Nagyon kedvesek voltak, de nem voltam elájulva az amerikai ellátástól. A sebem már majdnem teljesen rendben van, estére azért már érzem, de napról-napra jobb. :)
Kicsit hosszú lettem, bocsika.
Még gyorsan 2 kép és már el is tűntem.... Kép
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi, gratulálok, gyönyörű baba :) jó egészséget nektek!

Tegnap voltunk Uh-on, még mindig nem tuti, de talán inkább kislány, de annyira szorosan zárta a lábikóit, hogy egyértelműen nem látszik.

Léci aki tudja mennyi a terheléses vérzukor határértéke az írja meg, a cukroslöttyösé. De érdekelne a zsömletejes is majd a következő körben kialkudom,h ogy az legyen, bár most nem is volt annyira rémesen hányingerkeltő mint Balázsnál.

Megyek altatni, ez a dinnyeszezon rémes, állandóan pisilni járok Balázzsal és ráadásul egy csomószor már kicsit becsurog. De nagyon szereti. Meg én is :)

Szép napot mindenkinek Erika (24+1)
hurki

Erika :)
Köszi. :) Lehet, hogy kislány? Nagyon izgi. :) Neveitek vannak már ?
Itt csak egyszer van terheléses cukor, ha minden okés akkor nem foglalkoznak vele többet. ez az egy sem olyan szigorú, mint otthon. :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

7.8

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi :) köszi szépen. Gyanús volt, hogy bár a doki azt mondta felső határon vagyok, semmi utasítást nem adott, 6,9 volt a cukroslöttyös eredményem. Amúgy sem izgultam de így mégjobb :) köszi :)

Egcsi, ha tényleg kislány akkor Zsófi lesz. Úgy szeretném. amióta a tesóm kislánya aki 9 éves az alábbit írta, azóta teljesen kislány lázban égek:
"Kedves Eri! Nemrég megnéztem a kiskori képeimet. Észrevette nenynyire szerettel akkor is. Köszönöm a sok türelmet és a sok kedveségett"
A "helyesírás" nem tévedés :) és ehhez még képzeljetek olyan gyerekírást...édespofa.

Balázs meg hall valami szót ami nagyon tetszik neki, van hogy fogalma sincs róla mit mond de mondja a különböző mondatokat.

"anya kérek kekszet, megeszem az egész birodalmamat, a fogyasztásomat"
"anya, van hatalmas gondom. megyek a boltba és kérek még egy kis gondot"
"csak elfogyasztom az ebédemet"
"az ajtó közlekedik"=becsukódik :)
Annyira édes egy korszak ez, és mindjárt 3 éves lesz, már megrendelte a rózsaszínű süteményt :) Jó hogy jön a kistesó mert nem tudom hogy bírnám különben elengedni a szárnyaim alól az oviba :)

Erika
hurki

Egcsi! Bence nagyon édes baba! :lol: Jól vagytok? Éjszakák?
Nálunk szerencsére továbbra is az eszem/alszom van műsoron.
Orsi! Nálatok mi újság van? Fiúk még mindig odavannak Liliért? :) Nálunk Péter nagyon szereti Ábelt, ha ébren van bújik hozzá, magyaráz, mesél neki. :roll:
Hurki! Lehet, hogy kislány? Hű, de izgi!
Minyu! Gratula a pozitív teszthez! Problémák nélküli pocakosságot kivánok!

Dobok egy képet a pasiimról! Kép

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Gyerekszájak. :D Zsófi az unokahúgom is. :)
Berci is mond jókat. Szopizás:- Anya mit csinál Kisbence?
- Szopizik.
- Rágcsálja a cicidet? Lerágja róla a
gombot?
:D

Andi :)
Nagyon aranyosak a fiúk. :) Ábelnek jó sok haja van. Bencének is van egy kicsi, de olyan "professzoros".
Éjszakáink elég jók, a fiúk beosztják, egyik éjszaka a nagyobbhoz kelek többször, a következő éjszaka Falatka nem akar aludni. 8) Nem olyan vészes, a 6 óra azért meg van alvásból éjszakánként. :wink:

Szöszi :)
Hírek? :)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok:)
Nagyon nagy a nyüzyi, így sajnos olvasni sincs mostanában nagyon időm, csak azért ugrottam, be, hogy gratuláljak Egcsinek és leírjam, hogy mennyire szépek Egcsi fiúk és Pandi fiúk is.
Nagyon sok boldogságot nektek!

Edit
Kép

Kép
reditke

Sziasztok!

Egcsinek és Andinak nagyon gratulálok!:):) Mindkét baba nagyon szép!! :):)

Minyu!

Drukk! :)

Orsi!

Cseréld már ki a profilképedet kicsit több gyerekesre! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok lanyok!

Eloszor is mindenkinek gratulalok, aki most szult, vagy pocakos!!!!

Talan emlekeztek ram, meg nagyon nagyon regen irogattam ide, de most amr inkabb a kor szerintibe irok, ha van egy kis idom, oda is sajnos csak neha.

Szoval az lenne a kerdesem, hogy Annam most 20 honapos, es mar nagyon szeretnenk kistesot miota megszuletett, nem vedekeztunk egyaltalan, de meg mindig szoptatok, mert kéri, inkabb csak este, de neha meg reggel is.
Viszont a ciklusom most vettem eszre beallt szinte pont 28 napra, vagy 29-re, ami ram abszolut nem volt jellemzo elotte, mindig hosszabb volt, kiveve amikor clostit szedtem.

Azt kerdeznem, hogy most szopi mellett nem lehet clostit szedni, ugye? Hogyan hagyjam abba a szopit, nem akarnam, hogy ugy erezze, hogy mar nem akarom, vagy nem szeretem, vagy ilyesmi.

Es ez hogy 28 napos a ciklus, akkor ez most nem feltetlenul jelenti meg azt, hogy odabent akkor minden rendben, es akkor felidoben van peteeres meg minden ami kell? Felidoben akcio, akkor az meg nem biztos hogy tuti eredmenyt hoz???? :lol: :lol: :lol:

Zituska!

Rajtad akadt neg a szemem, megint babat varsz!!!!! Neked hogy sikerult? Spontan, vagy segitseggel? Gratulalok!!!!!

koszi

dodo

KépKép
Kép
dodo32

tegnap voltam dokinál:
5 mm-es petezsák a méhben, korai terhességnek megfelelő UH :D :D

Dodo :)
Én emlékszem rád, de segiteni sajna nem tudok,majd a többiek mondanak okosságot!

"Lerágja a gombot" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok,
Múlt héten Balcsin voltunk, nagyon jó volt. Írok majd, de most csak gyorsan szeretnék gratulálni Egcsinek :), örülök hogy minden jól ment.

Andi :) nagyon szépek a fiúk!

Minyu :) de jó, hogy megint lesznek kismamáink!

Zituska :) ti hol voltatok a Balcsin?

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

Edit :) Alena :) Beszti :)
Köszönjük a gratulációkat! :)

Hogy van Milán? Rohangálhat már kedvére vagy még kell rá nagyon vigyázni? :)

Dodo :)
Sajna én sem tudok segíteni szopi ügyben, mert az én fiam 9 hónaposan magától "leszokott" a ciciről. 8) Drukk a kistesóprojecthez! :)

Minyu :)
Hajrá petezsákocska! :D Problémamentes pocakosodást! :)

Alena :)
Képeket is kérnék a beszámolóhoz! :D

Mi jól vagyunk, bár szerintem Bercin most jön ki, hogy nem voltam itthon 2 napig. Valamelyik este minden nyílvánvaló ok nélkül elkezdett sírni és nem mondta meg miért. Kiküldött a szobájából és azt mondta most szomorkodni akar. :? De rendesen zokogott...
Ma hajnalban is sírva ébredt és ezelőtt nem nagyon fordult ilyen elő. Remélem rendbe jön a kis lelke hamar. A kistesót szeretgeti, puszilgatja, még a takaróját és a cumiját is neki adta valamelyik nap. :)
A picúr jól van, láthatóan hízik és nő napról napra. Már vannak a ruhák, amik nem lógnak rajta. :D Továbbra is nagyon jó baba, 3 óránként kel enni, kicsit nézelődik és szunya tovább. :P

Orsi :) Andi :)
Ti hogy vagytok? :)

Szöszi :) Hurki :)
Hogy vannak a pocakok? :P

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Beszti :D
rajta vagyok már a témán :)

velünk minden OK. csajom nő mint a bolondgomba sikerült 1 hó alatt 1.38 kg-t híznia... de hát marha sokat is eszik, ca. 1.5szeresét annak, ami a hivatalos adagja lenne.
éjszaka még kel :)
fiúk édesek, teljesen gondoskodóak Lilivel.

Minyu :D örülök, hogy minden OK.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, hű ez igen, szépen termel Lili :)
POcakom nő, Babó már ebben a 25 hetes állapotban akkorákat hullámzik, hogy el sem tudom még képzelni mi lesz az utolsó tényleg hatalmas pocak időszakban.
Csütörtöktől hosszúhétvégézünk kempingezünk -sátrazunk. Hát kicsit tartok ettől a 40 fok melegtől. Még jó, hogy starnd van a kemping mellett közvetlen, szerintem ki sem jövünk a medencéből csak kajálni. De Balázs már annyira várja és tavaly nagyon jól sikerült, igaz kisebb voltam egy babával...:)
Erika
hurki

Dodó!

Orvos már látott? Kéne nézni egy sima ciklust UH-val, hogy mi a helyzet.
Egyébként igen, ha jól tudom ilyen hormontartalmú gyógyszert nem lehet szedni szopi alatt.
1. Próbáld egyrészt megbeszélni vele, hogy már a szopi pihenne, ő nagylány, stb.
2. Altatásoz kell, az esti alvós szertartáshoz? Ha igen, apuja nem tudná altatni?
Nekem Hannát le kellett szoktatnom a szopiról, mert véreztem Simonnal, de az drasztikus volt (ilyet azért nem kényszerhelyzetben nem csinálnék), egyszerűen nem kaphatott (1,5 napig kórházban is voltam). Aztán a vérzés elmúlt, mi elmentünk 1 hétre nyaralni kettesben a párommal, és mikor visszajöttünk, akkor rögtön szopizni szeretett volna (kapott is), de már nem szokott vissza, egy-kétszer még kérte aztán többet nem.
3. Próbáld elkerülni azokat a helyzeteket, amikor eszébe jut a szopi. Pl. ha reggel akkor szokta kérni, amikor téged még ágyban talál, akkor kelj fel előtte. Tereld a figyelmét, pl. ne szopi legyen, hanem rögtön kapja a reggelit, és érdekes, szeretett reggelik legyenek. Ugyanezt este is megpróbálhatod. Szervezz olyan programot, amit egyébként nem szoktatok, az esti szertartást alakítsátok át úgy, hogy a szopi kimaradjon belőle.

Egyenlőre ennyi ötletem van, sok sikert a projekthez!! :D:D

KépKép
KépKépKép
beszti

Koszi, Beszti, akkor irany a doki majd a kovetkezo ciklusban!

Igen, ilyeneket probaltam en is, hogy este elsinkofalom, csak szepen lefektetetm, egyszer bejott, de lehet hogy apa lesz a megoldas :lol: :lol: :lol:

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok,
csak egy gyors bekukk, mert időből nálunk is nagyon kevés van...

Minyu :) nagyon örülök a hírnek és drukkolok, hogy az egész pocakosságod felhőtlen legyen

Erika :) nem veszed lightos-ra a figurát úgy látom :lol: pocakosan sátorozni...Hajrá!!!! Jó nyaralást. merre mentek?

Dodo :) majd mesélj hogyan sikerült a szopi leállás.

Most csak ennyi és egy kép Milánról, aki rákapott a kakaó ivásra és evésre :roll: :lol: . Ezen a képen épp ellopta a fiókból a nesquikes zacskót, kivett belőle egy kanállal és beült a beépített szekrénybe falatozni, nehogy észrevegyem és elvegyem tőle.

Kép

Egcsi :) Kösz a Milánra vonatkozó kérdésed. Már teker ezerrel és ma 7 hete műtötték, úgyhogy már kicsit lazábban kezeljük egy ideje. A motor is előkerült meg már ugrál le bátyját utánozva a kanapéról a földön elhelyezett szivacsra.
Kicsit homályos, nem sokat mutat a kép, de itt készül épp ugrani:
Kép

Edit
Kép

Kép
reditke

Edit! Milán még másfél éves sincs, s már az ágyról ugrál? :roll: Ajjaj! Mi vár rám? Örülök, hogy minden rendben van vele.

Minyu! Gratula és boldog pocakosságot!

Nálunk minden ok, csak a hőség egyre elviselhetetlenebb a lakásban. Az alsó szint még csak,csak, de itt fennt... :evil: Szerencsére a gyerekek jobban tűrik, mint mi apával. :roll: Ábel szinte egész nap alszik, 3 óránként jelentkezik csak enni, bár éjszaka se nagyon bír ki többet. Szerencsére nagyon nyugodt, jó baba. :lol: Péter továbbra is imádja. Ekkora korkülönbséggel talán még egyet bevállalnék, ha én közben nem öregednék.... :cry:

Kép Kép
Kép[/url]
pandi28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?