Sziasztok!
Gyors bekukk amíg a fiatalság szundít, megpróbálom a szüléstörténetet is bepötyögni, úgy sem hosszú.
Jól vagyunk, tejcsi van bőven, a picur elég jó baba, eddig egy éjszakát bulizott végig, azóta csak 3 óránként kel fel enni. Most már nem mindig alszik vissza rögtön, nézelődik, olyan aranyos, komoly tekintete van.
Berci kicsit nyafkább és hisztisebb mint volt, de nem olyan gáz.
Szüléssztori:
4-én a megbeszélés szerint 2-re bementem a kórházba, hogy feltegyék a katétert a méhszájtágításhoz. A gép szerint már voltak fájásaim, de én semmit nem éreztem. A beavatkozás gyors és fájdalommentes volt, egy óra múlva már otthon voltunk. Egészen este 8-ig csak kellemetlennek mondható fájdogálásaim voltak, na de aztán 8 körül elkezdődött az igazi műsor. Annyira fájt, hogy le sem tudtam szállni a W.C-ről, azt hittem indulhatunk vissza. Aztán 11 körül szépen alábbhagytak és még aludni is tudtam.
Reggel Boti bement a munkahelyére eligazítani az embereket, hazajött, elvittük Bercit a bébiszitterhez és mentünk a kórházba.
Egyágyas vajúdó, Tv, de semmi extra-szuper luxus. A szülésznőmnek én voltam az egyetlen páciense. 3 ujjnyira nyitva voltam a katéternek köszönhetően, úgyhogy monitorra ráköt, katéter kivesz, burok megrepeszt, oxitocin beköt. Lehet, hogy nem kellett volna burkot repeszteni, mert utána megint csak félárbócon voltak fájásaim. Már megint gőzerővel kaptam az oxitocint, délre 4 ujjni voltam, aztán se tőled ,se hozzád. 4-kor még mindig 4 ujjnyi, fájások 2-3 percenként, de nem erősek. Megvizsgált a szülésznő, kiderült, hogy Bence feje nincs teljesen beilleszkedve és a medencekimenet elég szűk, lehet, hogy ki se fér a feje.
Epidurál beköt, műtő, metszés, Bence kihámoz. 16:38
Hát ennyi. Maga a csaszi szerintem rosszabb volt mint Bercivel, nagyon rázott a hideg és mikor vartak a mellkasom úgy égett, alig kaptam levegőt. A picurt viszont csak annyi időre vitték el amíg rendbetették és lemérték. Utána egyágyas szobában voltunk szombat estig, akkor hazajöttünk. Ahhoz képest, hogy a nővérnek rajtam kívül csak 2 páciense volt, nem árasztottak el figyelemmel. Nagyon kedvesek voltak, de nem voltam elájulva az amerikai ellátástól. A sebem már majdnem teljesen rendben van, estére azért már érzem, de napról-napra jobb.
Kicsit hosszú lettem, bocsika.
Még gyorsan 2 kép és már el is tűntem....
Egcsi