Jó reggelt csajok!
Vasárnap reggel még sehol senki???
Tegnap hét után lefeküdtem, aztán ma reggel fél kilencig egyfolytában aludtam.
Babancs, Csakegy!
Jól elcsevegtetek egymással
Csakegynek igaza van!
Egy unoka áldásos hatású tud lenni. Szó szerint gyógyír!
Az egyik barátnőm édesanyja szenved leukémiában és az unoka megszületése után határozottan javultak az eredményei és egyre jobban érzi magát... Már eszébe sem jut, h esetleg meghalhat!!!
Dimet!
Csak nagyjából futottam át a cikket, mert nem tudtam kinagyítani és majdnem kifolyt a szemem, ahogy olvasgattam az apró betüket
Ezt már több helyen olvastam, hogy a hormon stimuk és a petefészek ékrezekciója/drillingje ugyanolyan hatásossággal bír!!!
De a legfontosabb kideríteni, hogy mi áll a PCO hátterében!
Prolaktin, IR, cortizol, pajzsmirigy, és azt megfelelően kezelni!!!
Az okot kell megszüntetni!!!
Mert a policisztás petefészek csak egy eredmény!!!!
Csak az én példámmal élve!!!
3 sikertelen Clostys stimum volt. Azóta eltelt még három hónap elkezdett hatni a Metformin és volt spontán PÉm!!!
Pedig eddig csak a spontán mensiről álmodoztam!!!
Demetke!
Nem tudom, h mit szeretnél!
Az természetes, h a kiváncsiság hajt és minél több cikket el akarsz olvasni! Minél több infot be szeretnél gyűjteni
Mi elmondjuk a vélemyényüknet a műtétről, de mindenki azt csinál, amit akar!!! Ez rád is érvényes!!!
A legfontosabb lenne, ha sikerülne nálad is végre tisztán látni!!! Hogy konkrétan mi van a háttérben (tudom, h nem rajtad áll).
Én személy szerint spsem feküdnék kés alá!
Csak abban az esetben, ha különböző kismedencei gyulladások, összenővések állnának a háttérben és ez lenne az egyetlen megoldás!!!
Így is beteg a petefészek, pont nem hiányzik neki, hogy feltárják, égesség, szúrkálják, kimetszenek belőle!!! Aztán hegesedéssel gyógyul. öregedik!!!
Mint már írtam, legfontosabb: endokrin betegség felkutatása, ha létezik kezelése!
IR: kezelése. A Metformin nem bizonyított inzulin rezisztencia esetén is hatásosnak bizonyult.
Csók fiatalok, mest belöttyintek egy veder forró teát
Kavics