Hú, csajok! Nem semmik vagytok, mennyit tudtok írni.
Rita! Nagyon csini vagy tényleg, de szerintem jó sokat nőtt a pocakod, persze nem óriási, olyan szép formás! És még nem is mondtam, ha rajtam múlik, akkor a fiúnév nálunk is Zalán! Csak a férjemet kellene meggyőznöm.
Betti! Végre adtál életjelet, nagyon szép pocakod van! Örülök, hogy minden ok Veletek.
Dike! Nálunk a 12.heti az kötelező uh, ami egy vérvétellel együtt a down-t és az edwards szindrómát szűri. Aztán az AFP 16.héten, és nálunk az azt követő kötelező uh, az a 18.héten van. A 12.héten sokan csináltatnak 4D-s uh-ot, és van akinek már akkor meg tudják mondani a baba nemét. Szerintem jó ötlet az ajándék!
Cham, Bogi, Nika! Nem semmi történeteitek vannak, sajnálom.
Egyébként, az anya-lánya kapcsolatok tényleg nagyon érdekesek tudnak lenni.
Virág! Én is sok szeretettel gratulálok Nektek a házassági évfordulóhoz. Remélem, csodaszép napotok van!
Hát, én nagyon rosszul aludtam az éjszaka, szinte egész éjszaka köhögtem. Így ma bementem kinyitni, és 10után meg elkéredzkedtem, elmentem orvoshoz. Most itthon fekszem, de sajnos ez a rohadt köhögés nem hagy el!
Azért történt ma jó is velem! Háziorvoshoz még mindig hazajárok a szomszéd faluba. És ott a nagybátyám felesége a védőnő. A múltkor már felajánlotta, ha bmi kétségem van, van egy kütyüje, amivel tudunk szívhangot hallgatni. Úgyhogy ma hallottam a picurim szívdobogását. Bár nem annyira örült neki, mert folyamatosan elmászott. Állítólag ez is uh, csak ennek akkorka feje van mint mondjuk a hüvelyk ujjunkon a köröm, és csak hangot ad ki, de nagyon élveztem.
Puszi Nektek! Később még benézek!