Új privát üzeneted érkezett!

Nati
És a petesejted is a jobb oldalon szabadult ki?
Ez szerintem nagyon jó jel, azt hiszem Andynak is így fájt.
DRUKK!

Kép
p__lilla

10-16. cn között minden nap 1szer.

Kép
p__lilla

Na, már megint laptető. Nem kell.
Nati, de neked lap alja, úgyhogy tuti sikeres lesz a hónap. :lol:

Kép
p__lilla

Lilla
És utána már nem? De ha a 16. napon volt akció, akkor ha az én verzióm szerint volt péd, akkor is élhettek addig.
Jobb oldali petefészkem van csak, így máshonnan nem is szabadulhat ki petécske. De én nagyon meg is érzem. hancúr közben is éreztem egy erős szúrást, meg is kellett állnom egy pillanatra, és utána semmi. Csak rá 1-2-3 napra jött ez a furi érzés.

Kép
Kép
nati80

Nati
Te nagyon gyanús vagy nekem. :lol:
Szerintem nagy a valószínűsége, hogy azt érzed, ahogy a zigóta vándorol a méh felé. Azért érzed a jobb oldalad. Hancúr közben a szúrka meg lehet, hogy attól volt, hogy megrepedt a tüsző. Egyesültek, most meg úton van a méh felé. Nagyon jók a jelek!!!!!!
Most olvastam, hogy 5 nap múlva érnek a méhbe. Ott 3-4 napig tovább fejlődik és hozzátapad a méh falához.

Kép
p__lilla

Sajnos a te verziód szerint nem nagyon van nálunk esély a babára. Szerintem 1 napnál nem élnek tovább a kiskatonák. :cry:

Kép
p__lilla

lilla
nem így van. A kisfickók 48 óránál tovább is tudnak élni, ha megfelelő környezetbe kerülnek (petevezeték). De mindjárt utána is olvasok neki és visszaírok.

Igazad lesz Lillám!!!! ++++++++++++tesztem lesz jövő hétvégén. +++++++++++++++vagyok!!!!!
Minden vizsgán sikeresen teljesítek!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80

Így van Nati, ahogy mondod. + gondolkodás! Meglesz az eredménye.

Kép
p__lilla

na nem találtam meg, de tudom, hogy napokig élnek.

Kép
Kép
nati80

Élettartama a környezeti tényezőktől és a hőmérséklettől függ: 37°C-on 15-18 óra, 20°C-on 40-72 óra, a hüvelyben 2 óra (savanyú környezet), a méhben 25 óra, a petevezetékben 48 óra.

Kép
p__lilla

Lilla :)
Most akkor miért is lettél ilyen pesszimista???? És miért nem kell laptető?? :shock:
Szerintem meg teljesen rendben van a hőd, akcióztatok is rendesen, úgyhogy no para!!!

Nati :)
Az elmúlt ciklusomban nagyon bizakodó voltam, mert már a pé utáni napon fájogattam, végig a mensiig....Aztán mégis elöntött a dög! :evil: NA, de majd most!

Tényleg, mi lett a Született feleségek vége? A második reklámig láttam, utána elmentünk zuhanyozni párommal, és hát ottragadtunk a fürdőben..... :oops: És nem tudom mi lett a vége!

Pintyus :)
Én sem kaptam fájdalomcsillapítót! Gáz az volt, de nálam semmi hatása nem volt, csak nagyon köhögtem tőle...Úgyhogy nem volt jó! És bizony fájt is rendesen, mégis életem legszebb emléke, és bármikor megismételném mindkettőt! Remélem hamarosan átélhetem megint!

Virág :)
Igen, én is Gyöngyösön végeztem!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Bocsi vendégem volt.

Nati: 1 hét mire a babó a méhbe ér. Tegnap olvastam a szüléshete.hu-n. Lehet hogy tényleg lesz babókád. Gyanúsak a tünetek.

Lilla: neked is lehet babó a dologba. Pár nap múlva kiderül. Drukkok mennek ám! Mikorra tervezed a tesztet? A 7 végén, vagy vársz majd vele?

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
melyik cikk volt amit olvastál? Én is nézelődök, hogy mit is érezhetek, de nem találok semmi magyarázatot.

Ditta
remélem nekem baba van a dologban. Két hónappal ezelőtt nem éreztem ezeket, csak a pét. Utána semmi, csak mensi előtt 1-2 nappal kezdtem érezni, hoyg jönni fog.

Kép
Kép
nati80

http://szuleteshete.hu/cikk.php?id=46&cid=342

itt olvastam, de nem a fájdalomról, hanem hogy mikor hol jár a kis zigóta.

Kép Kép
kisvirág_30

Még nem tudom mikor tesztelek. Nincs itthon tesztem. Elvileg hétfőn nem kéne megjönnie. Nem tudom, kibírom-e addig. Hacsak nem önt el a niagara.

Kép
p__lilla

Ditta
Én mindig bizakodó voltam, mindig produkáltam tüneteket, de hiába. Nem volt baba. Sőt egyik hónapba 5 napot késett, a következőbe meg 2-vel előbb jött meg. De amíg nem volt babaprojekt pontos volt, 28 napos.
A Született feleségekbe a Tom el akarta vinni a feleségét házassági évfordulójukra romantikázni. Limuzint rendelt, amit elfelejtett lemondani és a sofőr kirakta az út szélére a csajt kiöltözve, virággal a kezébe. Visszaúton defektet kapott és hívta a Tomot, de azóta már 2 óra eltelt. Az asszony addig átfagyott, úgyhogy elb...ta az évfordulót. Kávézás lett a vége. Tom közben pókerezett a fiúkkal. Mike összeveszett Susan udvarlójával. Az utóbbi elnyert minden pénzt, és Mike ígéretét, hogy leszáll Susanről. Nagy volt Susannek a jeggyűrű, elvitte kivetetni, a Mike meg visszaadni a boltba. Külön mentek, de a boltba találkoztak. Az eladó nem talált próbát, hogy mekkorára kell a gyűrűt csinálni és azt próbáltatta fel, amit a Mike behozott, és pont jó lett a Susan ujjára. Egymásra néztek, és forrott a levegő...

Kép
p__lilla

Nincs itt senki?

Csucsu, Jenny, Csubi és még akikről rég hallottunk gyertek!

Kép
p__lilla

pintyus: mi is brendonban vettük, a budaörsiben. nem tudom lefotózni mert dobozban van... :) de totál pont olyan mint amilyen képet felraktál tegnap! a fogantyút nem tudod áthajtani de a napellenző teljesen áthajtható :)
nati nagy gratula a vizsgádhoz!!!!!!!
mára azt hiszem ennyi. szeretnék a kicsi férjemmel foglalkozni egész este. :)
jó éjt nektek és megy a drukk a közeljövőbeni poz. tesztekért! :)

KépKép
muffin

Kisvirág!

Tényleg jó lenne a hónap a peteérés szempontjából. Ha minden jól megy akkor pont azon a napon akciózunk is :lol: :roll:

Nati!
Gratula a vizsgádhoz! Legyen így a többivel is! Épp azt nézd át mielött bemész!
A jelek szerint.. sztem tuti baba van a pocidban!!

Lilla!
Mindig lekések a Született feleségekröl... de Te máskor is adsz tájékoztatót :D mert így képbe tudom hozni magam :lol:

Kép

Kép
dbabett

Babett
Mindig nézem a Született feleségeket, szeretem ezt a sorozatot.

Kép
p__lilla

Lilla
Sztem is jó kis film csak nem jó idöben. Vmi miatt mindig lemaradok róla...de majd figyelek máskor is hátha lesz müsorismertetés :D

Kép

Kép
dbabett

Most olvastam vissza, és novemberben pé után, de jóval mensi előtt éreztem ugyanilyen érzéseket. Szóval nem vagyok terhes. :cry: De az előbb sírva hívtam párom, hogy már nagyon fáj a hasam. Azt mondta sürgősen hívjam a dokim, de nem érem el. De már nem is baj, mert a novemberi tüneteim alapján...

Kép
Kép
nati80

Nati

+++++ gondolkodás :!:
Még korai lenne babás tüneteket érezni szerintem. Majd 1,5; 2 hét múlva. Valahol olvastam, hogy a beágyazódást sem lehet érezni, kivéve ha nincs pecsételő vérzés. De az meg ritka.
Úgyhogy +++++

Kép
p__lilla

Nati: azért ne add még fel ezt a hónapot ;) Hol a + gondolkodás? Lehet ott még babó!!!!
És különben is mi egyszerre fogunk most januárban + tesztelni ;) Ne hagyj cserbe légyszi!!!!

Kép Kép
kisvirág_30

Lilla, Virág
Aranyosak vagytok, de itt sírok már kétségbeesésemben, mert nem tudom mi a f... van velem. Megint hullámvasutazik a hangulatom. Visszaolvastam és akkor is hányingerem volt, amire emlékszem is, de a görcsökre nem. csak azt nem értem, hogy miért van pé után 2-3 nappal görcsöm és utána is.

Kép
Kép
nati80

Nati!!!
Hiszen te biztatsz itt mindenkit! És pozitív gondolkodás meg tsai.....Egyébként dettó, mintha én lennék....Már minden mensis jelre letörök, mint a bili füle! De azért nehogy má' az első éles hónap után kétségbe ess!!!

Lilla!
Köszi a filmről az infót! A Tomékra voltam leginkább kíváncsi, őket bírom nagyon! Szóval hogy mi lett a randijukkal...

E.

Kép

Kép
ditta76

Nati: kérlek ne sírj! Ha vígasztal én is vasárnap óta görcsoldó gyógyszeren élek! És nem sírok! Tuti nincs semmi bajod!!! Tényleg lehet, hogy a babó bántja a mamit. De ha úgy gondolod holnap mindenképp menj el dokihoz és meg fog nyugtatni!
Nem lehet az elmúlt napokban ért stressz, tanulás, vizsgák miatt is lehet ez a fájdalom?

Kép Kép
kisvirág_30

Kisvirág
Most még jobban visszanéztem és az augusztusi hónapomban (akkor is volt pé) is ezeket éreztem jóval mensi előtt. Szóval ez nálam úgy néz ki, hogy normális. :shock: :? :x
nem akarok görcsoldót bevenni, mert ha mégis baba, akkor nem akarok neki ártani. Most jött el az idő, hogy egy kicsit leszokjak a szokásos gyógyszereimről.

Kép
Kép
nati80

Nati
Ne sírj! Léccci! Asszem Pintyusnak és Andynak is görcsei, meg fájdalmai voltak, nem is kicsik. És látod, mindketten kismamik lettek.
+ gondolkodás, és lehet már ott is a babóca a pocidban.
Nekem meg semmi tünetem, a cicim is már feszülnek, mint mensi előtt, úgyhogy már nem sok van hátra. Amúgy én is sírni tudnék. De még egy kicsit bizakodom. Hátha.

Kép
p__lilla

Már nem sírok. Elmúlt. :roll: Szörnyen nem szeretem ezeket a hangulatingadozásokat. Most egy kis időre megint azt éreztem visszazuhanok a depimbe, de NEM SZABAD!!!!
+++++++ GONDOLATOK IDE!!!!!!!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nem hanyagollak titeket, de orvosnál voltam, védő néninél, munkahelyemen, és egész délután a helyettesítésemet írtam ki.
Majd holnap írok, ma nagyon elfáradtam.
Mindenkinek jó éjszakát!

csak pozitívan!

Én is fájok most is.
Szurkál a picurka, biztos nem tetszik neki, hogy ma ennyit kinnt voltam.

Kép
andyfekete

Nati: a hangulat ingadozás babás tünet azt tudod ;)

Lilla: a cici feszülés is lehet babás tünet. Még nem mondj le te se erről a hónapról!

Andy: jó pihit!

Én is viszem a kölyköt aludni, majd holnap jövök!
És Csajok csak pozitívan!

Szép álmokat!

Kép Kép
kisvirág_30

Andy

Ne dolgozz ennyit. Mennyi időre előre írtad ki a helyettesítésedet?
Inkább pihenj a Picurkával. Ráér holnap is, meg holnapután. Minden nap egy kicsi, és sok pihi.

Kép
p__lilla

Jó éjt Viri!

Kép
p__lilla

Jó éjt Lányok!

lefekszem, legalább nem gondolok rosszra.

Kép
Kép
nati80

Nati: Remélem kialudtad a rossz gondolataidat. :) Most dicsértelek meg valamelyik nap. Tessék a negatív gondolatokat elhesegetni. Gondolj arra azért fáj, hogy tud valami történik odabent.:) Igy a fájdalmat is könyebb átvészelni.
Na fel a fejjel csajszi!

Kép
csucsu05

jó reggelt mindenkinek.
Pénteken a mikor voltam dokinál, "ránézésre" megállapította, hogy összeszedtem valamit. Erre írt kúpot, candibene és rá van írva, hogy az első trimeszterben nem javallott! Megnő az abortusz veszélye :shock: Tegnapról mára éjjel (ezt jól megmondtam :roll: ) elkezdtem szedni. Én annnnnnyira parázok tőle. Még 1 nap van hátra, illetve miért írt ilyet???? Minden ezzel kapcsolatos gyógykészítmény ilyen hatással van, lenne a terhességre? :shock: Most már mindegy beszedtem.
Holka, Erika szerinted :?: :?: :?:
magdolnam

Magdolnam
Milyen orvos írta ezt neked? Nem tudja, hogy terhes vagy? Amúgy mit szedtél össze? Én nem szedném be a helyedbe. Nehogy ártson a babának. Mondjuk pár napon belül túlvagy az első trimeszteren, de akkor is.

Kép
p__lilla

Jó reggelt!

Hőm fenn, megint 37 fokos. De sajna beteg vagyok. Vagy gyomorrontás, vagy elkaptam én is páromtól ezt a fránya vírust. Most a gyomromból jövő fájdalom elnyomja az alhasit.
+++++++++++++++++++++++ GONDOLATOK IDE!!!!!!!!
Most jobban vagyok lelkileg, mint tegnap. nem is tudom mi történik ilyenkor velem. De ez a fájdalom tényleg minden (működő) hónapomban pé után jelen volt. Ezt majd meg kell kérdeznem a dokitól.

Magdolnam
Mit szedtél össze? Nődoki írta fel neked?

Lilla
Hőd? Érzéseid?

Kép
Kép
nati80

a nődoki írta fel :shock: és tudja hogy terhes vagyok.Na most jól frászban vagyok. Csak tudja mit csinál, vagy nem?????? Vagy többet ártok a babának ha nem szedem?
magdolnam

gondolom gombás fertőzéést :roll: szedthettem össze, de nemtom honnan
magdolnam

Nati
Hőm 37,1, annyi, mint tegnap. Két nap még soha nem volt ennyi egy ciklusba. Remélem ez jót jelent. Amúgy semmi érzés. Nem tudom mi lesz.
Gyógyulj meg mielőbb, hisz lehet, hogy ott a baba. A hőd nem hiszem, hogy a betegségtől lenne ennyi. Szerintem a progitól van. :lol:

Kép
p__lilla

Magdolnam
Hát, bízz abban, csak tudja az orvos mit csinál. Lehet, hogy tényleg többet ártana a babának, ha nem kezelnének.

Kép
p__lilla

Magdolnam
Eszembe jutott, hogy nekem mit mondtak a fertőzésekről. Ha van valamelyikőtöknek baja, az rámehet a burokra és bajt okozhat. Szerintem is bizz a dokidban, de attól még nyugodtan felhívhatod, hogy megnyugtasson.

Lilla
Tudom, hogy nem a betegség miatt ment vissza a hőm, örülök is neki, hogy megint 37. De most nagyon szarul vagyok, alig tudok ébren maradni és persze el kellene olvasnom 120 oldalt, ami elég száraz.

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Magdolnam: nem tudom hogy jó-e az a kúp, de én canestent kaptam bár azt hiszem nem az első harmadban. De a doki már csak tudja mit ad. Egyébként minden gyógyszerre rá van írva, hogy kismamiknak nem javallt. Ha nem szeded be akkor úgy árthatsz a babának, hogy a fertőzés felszáll a méhed felé és elindulhat a szülés. Az én véleményem szerint szedd be.

Nati: jobbulást neked!

Lilla: szépen fent van a hőd. Nekem ma 36,8 lett. Kúszik fel. :)

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
Látod, mindenki megnyugtatott. Biztos a doki is tudja, mit ad.

Viri
Örülök, hogy kúszik a hőd felfelé. Drukk!

Nati
Gyógyulj meg mihamarabb. Hőd neked is nagyon jó. Maradjon is fenn még 8,5 hónapig.

Kép
p__lilla

remélem gyorsan túl leszek rajta. natúr teát iszok (gyógynövényes) és ropizok. Bár nem esik túl jól.

Kisvirág
Jó hogy a te hőd is megy fel. Nektek nagy esélyetek van a babóra. Vagy akár többre is.

Megyek tanulok. :cry:

Kép
Kép
nati80

Igen elég nagy eséllyel indultunk ennek a hónapnak. Remélem nem lesz nagy pofára esés. Nagyon bízok a clostyba és a szuriba.

Kitartást a tanuláshoz.

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Neked vannak jeleid? És Kendével voltak, mielőtt teszteltél?

Kép
p__lilla

Most csak nagyon szúr, görcsöl a bal petefészkem és a méhem. Ezt nem tudom jelnek vehetem-e. Kendénél nem emlékszem, hogy így fájt volna. Nála úgy volt, hogy akkor is elmentünk Egerbe, és ott pancsiztunk nyitott medencébe. A következő héten meg felfázásra gyanakodtam, és szedtem is gyógynövényes szert a felfázásra :) Még a főnököm is rákérdezett mit szedek és miért. Ha tudtuk volna, hogy nem is felfázás :) Szóval vele nagyon sokat jártam wc-re. Mielőtt meg megjött volna tisztán éreztem a mensis jeleket. Amikor már egy hete tartott ez és nem jött meg akkor teszteltem egy + -at :D

Kép Kép
kisvirág_30

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?