Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Megjöttem a védőnőtől! Kismilliónyi papírt kaptam a 16 hetes vérvételre. Vérnyomásomat kétszer mérték. Egyszer állva, 97/57, majd mikor behívtak, ülve 119/67. Pulzus értelem szerűen 67. Azt mondja a védőnéni: Milyen szép vérnyomás és pulzus. Erre én: Nem gyors ez egy kicsit? Nekem terhességem előtt 50 volt a nyugalmi pulzusom. Néha olyan gyorsnak érzem... De azt mondta, hogy a nem sportoló kismamiknak ilyenkorra már van, hogy 100 is a pulzusa, és ennél csak magasabb lesz. No erre megnyugodtam. Szóval ez van. Jövő szerdán kell vérvételre menni. Következő hülye kérdés: Háziállat van? Mondom van. Mennyi? két macska bent, és nem is mertem sosolni a többit... (kettő kint, plussz egy kutya). Azonnal csóválja a fejét. Mostanság nem kell nagy szerelemben lenni velük. Erre nem is mertem mondani semmit, mert az ágyunkban alszanak, és imádjuk egymást. Hát ennyi. De azt nem tudta megmondani, hogy kismamtorna, kismamjóga hol van itt, és mikor :shock:

No megint jó hosszú lettem.

Kép
kicsi80

Bocsi csajok! Lemondok a laptetőről....

Kép
kicsi80

Cathy
szerintem aki gyereket szeretne, az valamiféleképpen "görcsöl", ha nem sikerül, ha sikerül.
Olyanról még nem hallottam, hogy mindegy, hogy összejön, vagy nem jön össze.
Én is jó sokáig görcsöltem, most inkább már csak gondolok rá, mert tudom, hogy a teszt úgyis nega minden hónapban. Én lepődnék meg a legjobban, ha egyszer pozi lenne :shock: :o :lol:
A lombiknál max.4-et raknak vissza, annál többet nem.
Már beszéltünk erről a férjecskémmel, és arra jutottunk, hogy az elsőnél 2-őt kérek vissza, és ha nem sikerül, akkor a kövinél már 3-at.
Egyenlőre így egyeztünk meg, bár ez még változhat...
De egyet semmiképp.
Ez miatt meg ne szégyelld magad, mert nem értesz hozzá, mindenki így kezdi a babaprojektet, hogy nem ért hozzá... :wink:
Pussz!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: Nagyon fogok szurkolni neketek!!! Igazi harcos vagy, a szó jó értelmében :wink:

Kép
kicsi80

Kicsi, örülök, hogy minden rendben :wink:

de jó, hogy a párod rendbe jött :) örülök neki :)

Szijja Dia!! :wink:

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Köszi Kicsi!
Ari vagy nagyon!
:wink:

betty615

Kicsi: és mennyi próbálkozás után estél teherbe?

Nekem is volt a multkor a barnázás, és az ided miatt volt mert most meg rendesen megjött. Szóval nálam nem volt baba.

Én sajnos nem tudom mikor van peteérésem, mert sosem foglalkoztatott ez a téma, igy nem figyelem.

Szóval terhesen is lehet sportolni, csak ovatosan.
Vendég

Sziasztok!
Bejelentkezek!
Sajna rengeteg dolgunk volt mostanában + Pestre is kellett mennünk tegnap megvizsgálni a picuri szívét.
Szerencsére minden rendben vele, de nagyon elfáradtam. Tőlünk 230 km Budapest, ott vártunk 6 óra hosszát, aztán vissza.
azért akarták megnézni, mert mikor Bence született, neki nem záródott születéskor rögtön a két pitvar közötti lyukacska.Biztos hallottatok már ilyenről, elég gyakori. Szerencsére 2 hónaposan záródott neki, ha nem záródik még több éves korában sem, műteni kell.

semmi erőm ebben a melegben, mindenkinek kitartás.

kicsi, tudod már a pici nemét? :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Cathy: 3. hónapra terhes lettem. Első hónap csak ilyen ímmel-ámmal volt. A második teljes gőzzel, a harmadik is és az már eredményes volt.
Angie: Még nem. De már kíváncsi vagyok...

Kép
kicsi80

Kicsi, és az első gyerek ő ugye? az első 3 hó próbálkozás után sikerült. Az tök jó. Előtte semmi nem volt, vetélés vagy ilyesmi?

Most nézem lehet hogy az év utolso napján születik, vagy ha elöbb akkor karácsonyi baba lesz! :D

Ma megyek nőgyógyászhoz, általános kivizsgálásra, rákszürés stb. Meg kérek tőle tanácsot, mit kell tenni ha babát szeretnénk.

Kicsi mikor derül ki a neme?
Vendég

Cathy: A neme még szerintem később. Talán a 20 hetes genetikai uh-on.
Igen. Első babánk, nem volt előtte semmi gondom.
Remélem jan. 1-én szuletik, vagy utána, mert akkor az idei fizum alapján számolják a tGYÁS-t. Persze akkor már szerintem mindegy lesz. :D

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!!!
HAZAJÖTTÜNK!!!!!!!!

APi már jól van de sajna olyan súllyos fertőzése volt/van hogy nekem is meg Máténak is dokihoz kell mennünk!!!!
Mátét megpróbálom anyuékhoz lepasszolni...én meg veszek maszkot....én nemmegyek sehova....nem bírom már távól tőle!!!!!!!!!!!
úgy néz ki egész júliusba itthon lesz!!!!!!
sokat kell mozognia levegőn lennie....társaságot viszont kerűlni kell míg meg nem jön a tenyésztés eredménye....ami juli.20-án várható!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
De passzívak vagytok!!!
Nita,akkor kíméld apád,de én azért a helyedbe megugranám... :lol:
Felhívtam az oktatót,megyek,befejezem a vezetést,amúgy meg lehet,hogy be se férek a kis Kia-ba.... :lol:
Nekem Pityeszt a 18 hetes uh-n már fiúnak látták,vagyis úgy mondta a néni,hogy csiklónak túl nagy... :lol: :lol: :lol:
Dia el vagy tűnve.
Mucus olyan jó volt egri képeket nézni,én is ott tanultam,ott volt a fiatalságom!!!Ja,most meg 23 éves vagyok.... :lol: :lol:
Na megyek,mert anyóséknál alszunk,a gép meg itthon van,mi egybe lakunk,de mégis külön.Nagynak mondható 130 nm van kettéosztva,külün neki 2 szoba,nekünk is,külön wc,fürdő,le van rakesztve,csak az uudvaron lehet átmenni a másikhoz,és mivel apa délutános,én meg már nem tudok egyedül fürdetni,ezért "átköltöztünk" hozzá...
Nekem mázlim van,mert ha megerőltetem magam se tudok az anyósomra rosszat mondani...lehet irigykedni... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

kb .4-5 nap mulva meg is teszem......azt mondta a szülésznőm hogy akármilyen fertőzés az ennyi idő alatt lemegy,,,,,,,,,......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Melinda!
Ja a fiatalságod......akkor mit szóljak Én..... :twisted: :wink:
Nekem is nagyon jó volt nosztalgiázni.Jaj annyira jó lenne ott lakni...... :roll:

Nita!
Lemaradtam..... :oops: hol és mit szedett össze a párod?Talán csak nem az új vírust? :roll: :? Sajnálom,jobbulást kivánok!

Többiek pussz.Holnap jövök..... :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Nita! Nem semmi! Nagyon sajnálom "aput", de hamarosan vége. Pityesre és magatokrais nagyon vigyázzatok! Nehogy elkapjátok.

Én Egerhez nem kötődöm :( Igazi alföldi gyerek vagyok :lol:
Augusztusban leszünk Miskolc-Tapolcán négy napot! A környéket nagyon szeretem. Bár minden jöhet, ami hegy 8)

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Melinda itt vagyok én csak dolgozom. Otthon meg nem tudok még a gép közelébe sem menni nemhogy oda is ülni, mert apa karaoke programot töltöget le meg rendezi a számokat, jövő szombaton buliba megyünk....Na meg nekiálltam biciklizni esténként :lol: Nem sokat csak pár km-t kerekezek utána meg hullahopp van. Apa tegnep megtömködte homokkal a műanyagot és így jó nehéz lett, remélem lesz is látszatja neki pár héten belül.
Bence a héten nyaralni van anyukámékkal én meg végre rászántam az időt és elmentem pedikűröshöz, ma megyek kozmetikába kezelésre, jövő héttől szerintem beugrok a szoliba is, hogy legyen egy kis színem a nyaralásra és így nem égek majd le........remélem 8)
Ja anyósra én sem tudok rosszat mondani, mázlim van :lol: Nagyon rendes, nem zsól bele semmibe, segít, sokat van a gyerek náluk is...........

királylány

Mucus apinak sullyos tüdőgyulladása volt....ami még fertőzhet.........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
ÓÓóó,sajnálom,jobbulást kivánok! :?
Hol a fenébe szedte össze?

Dia!
Nagyon beindultál,bicajozás,hullahopp,pedikűr,kozmetika,szolárium.... :lol: :lol:
Én is csomagoltam már ma,készülve a nyaralásra. 8) :wink:

KépKép
Kép
mucus75

Ó,már nem bírom lányok,elalszok ülve....Pistike persze a toppon,1000-rel pörög.
Dia!!Ez aztán a beindulás....én most vásárolgatok,lassan be is kell pakolnom,mert a múltkor is épp előtte pakoltam,valahogy nem fogtam fel,hogy tényleg szülnöm kell....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Muszáj, augusztus 1-én megyünk mi is nyaralni :lol:
Melinda. Gábor nem értette minek készítem össze a táskát, aztán egyszercsak telefonáltam neki, hogy induljon utánam, mert nem mehetek haza. telefonon közvetítettem neki miket kell még bepakolni :lol:

királylány

Mucus ez számomra is rejtély hogy hol szedhette össze......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Hát nem tudom mi lenne,ha Apa készítené össze a cuccaim....azt se tudja,hol vannak az alsógatyái... :lol:
Arra azért befizetnék,ha tényleg neki kellene összeszedni,utánamhozni..
Most megyünk Gyöngyösre,gipszkartont venni.A gyerekszoba lesz a miénk,miénk meg a gyerekszoba...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Na értitek....miénk a gyerekszoba,a gyerekeké meg a mi szobánk... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

meli most már értem...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Sehol senki?

Nita: Apus hogy van?

Meli: Pakolj össze inkább mindent. Az a tuti :D

Mucus: Kellemes nyaralást! Várjuk a sok fotót :wink:

Velünk minden ok. Képzeljétek. Éreztem ma, hogy mozog. NYugiban dolgozgatok az irodában, és határozott rugádokat éreztem. Egész hosszan :D Biztos az volt, nem lehettek a beleim. Ilyet azelőtt még nem éreztem. Végre! Nem csak monitoron látszik!

Akinek nem írtam külön, annak nagy ölelés!

Kép
kicsi80

Sziasztok!!!!!!!!
nekem akrobata fiam van!!!!!!!!!!!!!
megint átfordult medencevégűbe!!!!!!!!!:):):):)

méretei:

BPD: 76 mm
TH: 75.1mm
FL: 57.1mm

jó szívműködés
ép gerinc telődő gyomor és hólyag
mellső falon fundusban tapadó lepény
átlagos mennyiségű magzatvíz!!!!!!!!

és medence végű fekvés!!!!

Kcsi köszi api már jól van..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Örülök, hogy mindenki jól van, nekem annyira fáj a fejem, hogy egész nap azon küzdök el ne hányjam magam. Már bocsi. :oops:

Kicsi fejfájással kerekezni? Szerinted elmúlna tőle vagy ne próbálkozzak?

királylány

Dia remélem már elmúlt a fejfájásod?! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Az előbb szurkált a hasamba,Pistikével is ilyet éreztem,2 nap múlva meg is lett....Tök jó lenne még nem szülni,legalább 2 hétig....nem is a hasamba,hanem a nunám fölé,hasam alá....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én olyan lusta vagyok mostanában. Vagyis miután megcsinálom a dolgom bent a házban, vásárlás, jövés-menés, stb., elfogy minden erőm!
A terhesség elején volt ilyen, meg a végén szokott, de én még messze vagyok attól. Fájnak a lábaim, derekam.

Melinda azért reméljük még nem a szülés jele! :wink:
én nem éreztem ilyen fájásokat Benivel, sőt semmilyen fájdalmat, csak elfolyt a magzatvíz és húzás a kórházba.

Nita, szép méretek. Nekem BPD: 60mm,
valami TAD: 58mm (alig tudom kiolvasni az írását)
FL meg most kimaradt , nem látom a könyvemben.
És ha ilyen mozgékony, még simán megfordulhat!

Dia jobbulást! :wink: :wink: :wink:

Kicsi, jó érzés, ugye? :lol: :lol: :lol:

Kép
KépKép

angie28

Angie egyik barinőm mondta hogy Barnuska méretei 30.hetesnek felelnek meg...de a doki viszont azt mondta pont 28.hetes...... :roll:
egyébként én is lustább vagyok...... :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Tegnap semmi,ma meg ismét nyilalt,most ahogy a boltba leszaladtam.A magzatvíz nekem nem folyt el Pityesszel...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Látom nincs itt mozgás :( Merre van mindenki? Tudom, tudom, én sem nagyon vagyok, de a munkahelyről mostanában nem tudok írni, itthon meg apa foglalja el a helyet. Buliba megyünk 18-án és karaoke programot szerkeszt meg zenét állít össze. Nincs kedvem este harcolni a gépért. De olvasni szoktam :wink:

Melinda mondd meg a csajszinak, hogy legyen még türelemmel egy kicsit. Lehet, hogy a hidegfrontra vagy érzékeny? Azt szokták mondani, hogy a kismamák akkor szoktak szülni.

Hú nekem olyan fejfájásom volt pénteken, hogy majdnem az orvost hívtam, csináljon velem valamit, mert rögtön meghalok. Így a baleset után fájt, mikor agyrázkódásom lett, igaz csak enyhe, de 2 hétig se ülni, se feküdni nem tudtam. Vettem be gyógyszert és estére el is múlt, de addig rettenetes volt.

Ma délelőtt főztem, ment a mosógép, fiúk anyósoméknál hordják a fát, később megyek utánuk biciklivel, legalább meglesz a mai sport is :)

Bencét tegnap hazahozták anyukámék, már hiányzott, de pillanatok alatt beterítette a nappalit a játékaival.
Hétfőn és kedden nem dolgozom, velem lesz itthon Bence, mert nincs már ovoda. Jó is lesz kicsit itthon, bár szerintem a pihenés elmarad. Viszont tuti lefekszem vele ebéd után aludni. szerintem most is megyek szundizni egy kicsit, még gyorsan kidobálom a ruhákat a mosógépből száradni.....

Tessék jelentkezni! Melisch te merre tekeregsz? Betty? És természetesen a többiek?

királylány

Dia megjöttem. Az este már nem volt erőm bekapcsolni a gépet. Ma meg reggel a virágaimmal babráltam, mostam és délbe nekivágtam főzni. Most fejeztem be még egy babapiskótás tejszínes tortát is csináltam :roll: de nemsokára megyünk a városba ismét nem leszek. Nincs kedvem semmihez de szeretnék elmenni a misére utána már nem nagyon hiszem, hogy mennénk valahova de itthon kell locsolnom a virágaim, amiket a reggel nem tudtam mert már sütött oda a nap. Nagyon jó volt ez a kikapcsolódás.

Melinda ne már nehogy Melcsit kipotyogtasd ilyen hamar :shock: még jó helyen van a pocakodban, vigyázz rá, meg magadra.

Kép
Kép
melisch

Jujj Melisch örülök, hogy ilyen hamar jelentkeztél. Gondoltam rád, remélem jól kipihented magadat :wink:

királylány

Hát annyira nem pihentem volt dolgom is sok na meg a hazaút mindig megvisel, mert 300km és 4 órát utazunk. Majd bepótolom a pihenést :lol: 8)

Kép
Kép
melisch

Meli még ne engedd ki kis Melindát!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Mi is hazaértünk a nyaralásból. Hát a mondás szerint mindenütt jó, de a legjobb otthon. :) Hajdúszoboszlón voltunk, meg közben egy nap elmentünk a Hortobágyra. Nagyn szép volt, meg tikkasztó hőség. Én nem tudnék ott lakni. Nagyon szép volt, de hiányoztak a hegyek. A hotelnek amiben voltunk, volt két medencéje, úgyhogy még a strandra sem kívánkoztunk, letudtuk ott a strandolást. Marci nagyon élvezte, meg az apja is. Ki sem lehetett szedni őket a vízből. Apusra meg csak úgy tapadtak a gyerekek. Labdázott velük minden nap a vízben.

Nekem meg közben pénteken megjött. Nem értem miért ilyen sokára. A 38. napon. Na mindegy megint nem sikerült. Eléggé elvagyok kenődve. Mikor hazajöttünk itt várt a spermaeredmény is. Az sem tökéletes, szerintem. Hát jó szokásomhoz híven átváltottam dokotornénivé és elkezdtem böngészni a neten, hogy mi mit jelent. Ebből azt állapítottam meg, hogy kevés a spermiumszám. 20 millió a határérték és nekünk csak 19 millió. Na ez megint betett nekem. Úgyhogy holnap hívom az orvost, aztán meglátjuk mit mond rá. Remélem nem lesz szabadságon.

Nemtudjátok a clostit meddig lehet egyhuzamban szedni? arra gondolok hogy hány hónapig? Azt hallottam, hogy ha sokáig szedi az ember elvékonyítja a méhnyálkahártyát. Lehet hogy megkéne próbálnunk a befecsskendezést, hátha úgy összejönne.

Kicsi80: Gratulálok a mocorgásához a babának. Biztosan nagyon szuper érzés. Én sem felejtem el soha az elsőt.

Kép
babicsek

Babicsek a clostyt 3-4 hónapig lehet 1 huzamba szedni aztán szünetet kell tartani...de még ekkor is van hatása pár hónapig....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska köszi a választ! Mondjuk én decembertől szedem, azaz 7 hónapja. Hm....

Kép
babicsek

szünet nélkül???? :roll: :shock:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!
Megyek,fekszek,takarítgattam ma,igaz ha megyek majd,anyósomék úgyis mindent átsúrolnak.Tavaly az egész házat át is forgatták,csak ámultam bámultam,szeretem az ilyen meglepiket,a férjem kitalálta,és meg is valósították...
A hasam meg olyan,mintha a köldököm,meg a nunám közt egy zsinór lenne,ami megy össze,és húzódik...ki érti ezt??!!
Melisch,pihengess....nekem is kellene templomba menni,befizetni az egyházadót... :oops:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Babicsek örülök, hogy jól sikerült a nyaralás. Képek? Légyszi - légyszi! Az eredmény nem éppen ötös, de honnan tudod, hogy Marcinál jobb volt az eredmény? Lehet akkor sem volt több........vagy nem? :roll: Fel a fejjel! Tudom, hogy nehéz, de muszáj pozitívan gondolkozni!

Mi is hazaértünk. Nem szundiztam délután, ittam egy kávét aztán felpattantam a biciklire és kikerekeztem anyósomékhoz. A fiúk már nagy munkában voltak, hordták a fát. Jól ki is fáradtak.
Pár kép:
Kép Dolgozik a gyerek Kép Töri a fejét...... Kép A szállító Kép Lepakolás Kép Megérdemelt jutalom

királylány

A kép címeket össze - vissza rakta :twisted: na mindegy már nincs energiám szerkeszteni.......

királylány

Meli hát nem mentünk misére :oops: nem volt kedvem, férjem meg aludt. Utána mentünk be a városba az autómért.

Dia micsoda munkaerőtök van már!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!
Délre megyek NST-re,előtte uh,utána doki,azután meg megyek vezetni,és jövök is a friss infókkal...Most meg játék 1000-rel,mert mama lekvárt csinál,és nincs aki Pityesszel legyen,pedig már lassan készülnöm kellene...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Melisch ugye mire jó egy gyerek a családban? Meg is sértődik, ha kimarad valami munkából :lol:

Melinda nem mondhatnám, hogy unatkozol mostanában :lol:

királylány

Dia nem csodálom hogy kifáradtak a fiúk!!!!!!!! :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Dia, olyan édes Bence! :lol: Ebben is hasonlít én Bencémre: Mindig dolgozni akar és sír, ha nem segíthet. Ilyen csak akkor van, ha számára az veszélyes, de ezt sem akarja megérteni. :lol:

Nita jók a vonalzóid! :wink:

Melinda, az jó, ha ennyit segítenek! Nekem is szerencsém van ilyen téren.

Babicsek, szorítok. Biztos van megoldás!
Haldúszoboszlót imádom, szuper a strandja.

Melisch, elhiszem, hogy fárasztó az út.

Kép
KépKép

angie28

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?