Új privát üzeneted érkezett!

Györgyi,
Hívd fel öket és kérdezd meg, hogy kiadják e az oldalbordának a leletet.
Moni
mj

Moni

Azt mondta az asszisztens, hogy lehet, hogy kiadja az orvos. Tiszta röhej.. lehet... és ha mégse Jó lenne ha a párom tudna menni! De Õ nem fix munkaidõben dolgozikKép

Mikor is lesz a találkozó? Mert én mennék.. és Eszternek is tudnám továbbítani az idõpontot.
Györgyi
Györgyi

Lanyok!

MEGSIMIZTEM EGY POCIKOT!!!!KépKépKépKépKépKép

Andika!
Ma sem jottel??

Kriszti
kriszti

Györgyi!
A férjem andrológia leelteit én vettem át, de azért megjegyezték, hogy nem adhatnák ki. Olyan rendes volt a növér akikiadta - pedig elöször látott - , hogy még azt is megkérdezte, hogy velem mi újság, minden rendben van e.

Ildi!
Azt hiszem én is veled tartok a lista aljára.Kép

Gabó
Gabómanó

Györgyi!

Légy erõszakos, ha ezek a családtervezési intézetes leletek, nekem telefonon megmondták, hogy minden ok. Csak légy erõszakos, de kedves.

Norci
Norci

Pucur!
Szerintem is korai volt a teszt. Lehet meg ketcsikos! Kép

Andi!
Nem vagy? Vagy csak sokat dolgozol?

Annamy!
Surgosen keress mas helyet, mert szerintem ez nem OK! Csak egy hormonvizsgalat, mit lehet azon nem tudni megcsinalni?

Moni!
Probalkozz, aztan ha megse, akkor tenyleg a ferjed kell. De en remelem, hogy neked is kiadjak.

Az en hom ma 36.5 volt (ketszer is megmertem), a korabbi napokban 36.7-36.8 korul ingadozott. Lehet, hogy ma van (volt) az ov.? (A doki azt mondta, hogy kb. ma lenne...) Na, majd holnap kiderul.
Kezeket keretik osszeszoritani! KépKép

Beszti
Beszti

Bocs, a dolog nem Moninak, hanem Gyorgyinek szolt....

Beszti
Beszti

proba
Névtelen

Gabó

Nagyon körülményesek a CSTK-ban. Majd megprobáljuk ugy kavarni, hogy papi mégis elmenjen.
Megjött v. csak ijesztget?
Nekem két napja olyan mintha, aztán mégse, pedig nekem ha megindul, akkor megindulKép

Képzeljétek tegnap bementem a gyógyszertárba Macát venni.
Azt mondja a nõ.. na és mire akarja használni?(????)(Talán a kutyámat fogom hizlalni veleKép)
Én: .. termékenység serkentõ
nõ: férfiaknak ugy tudom
.. szerintem nõknek is
Ezután elkezdte felolvasni a tájékoztatót, hogy nõveli a nemi vágyat, peteérést serkent..
.. jó, akkor kérem
.. furcsa arc 4800 FT
.. jó
Szóval nem tudom mi volt a terve.. Talán zavarba akart hozni? Nem volt ott más rajtam kivül.. de lehet, hogy az õ érdeklõdését is felkeltette a szerKép
Elég fura szitu volt

Puszi
Györgyi
Névtelen

Beszti
Igen ma kell!!!!!!!!

Gyorgyi
No huje,felejsd el.Edd a Maca-t.Tenyleg jo!!

Kriszti
kriszti

Györgyi!
Egyenlöre csak ijesztget.
Nekem is két napja csinálja. Már kétszer keltem fel, hogy megjött, aztán mégse.

Olyna kevesen vagyunk már két napja, pedig ma tök ráérek dumcsizni, cincogás van két napig.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Gabo!

En is raernek, de nincs mihez hozzaszolni szinte...

Kriszti!

Akcio KépKép volt tegnap delutan is meg ma reggel is (utana nem kellett rogton felkelnem). Tudom, hogy nem tul sok ido telt el a ketto kozott (14-15 ora), de midig arra gondolok, hogy friss hazaskent sem ugyeltunk ilyen reszletekre, es hat meg is volt az eredmenye. KépKépKép

Gyorgyi!

Megis mire gondolt? KépKép
Es ha a te vagyaidat szeretned serkenteni, az elitelendo lenne? De lehet, hogy csak tenyleg erdekelte. (Amugy meg a ferjednek is vehetted volna...)
Hol vetted? (En legutobb 5650-ert vettem, es kellene meg egy adag...)
Nalam is bejott! Kép

Beszti
Beszti

Beszti

Hajrá, tessék kihasználni az alkalmas idõpontotKépA Macát a XVIII. ker-ben a KISZ telepi gyógyszertárban vettem. Én is csodálkoztam, mert a ti infoitok alapján 5-6000 Ft-ra számitottam.

Gabó
Hány naposak szoktak lenni a ciklusaid? Most néztem, hogy egymás után vagyunk a listán, remélem együtt távozunk......Kép

Megprobáljuk felhivni a CSTK hátha mégis elárulják...
Györgyi
Györgyi

Nem tudjátok a listát javitani??
Eszter még mindig rosszul szerepel
Györgyi

Györgyi!
Az utóbbi hónapokban pont 32 napra jött meg. De most a mensis görcsök is késöbb keztek el jönni és a laproszkópia is bekavarhatott. 100% hogy meg fog jönni sajnos.Kép De a következö hónap és az inszem tuti siker.KépAkkor hárman leszünk, mert Krisztivel is megegyeztünk, hgoy együtt megyünk, illetve ö két perccel megelöz. De szép is lenne hárman egyszerre.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Én nem tudok listá javítani, de már éppen ideje lenne megtanulnom.

Gabó Kép
Gabómanó

Lányok!

Egy kicsit el vagyok most keseredve, mert nem tudom, hogy már túlvagyok az ovin, vagy még nem? Kép
Az elmúlt napokban így alakult a höm:
8. nap: 36.85
9. nap: 36.5 X
10. nap: 36.9
11. nap: 36.55 X
12. nap: 36.55
13. nap: 36.6
14. nap: 36.8
15. nap: 36.8 (ez a mai nap)

Ilyenkor mi van? A 11. napon volt a tüszörepedésem, vagy a 12. napon? Merthogy a 13. napon már el kezdett emelkedni a höm. És mi a helyzet a 9. nappal, amikor szintén volt egy esés?
Azért is vagyok egy kicsit szomorú, mert a 14. napra is be akartam élesíteni, és akkor már emelkedett a höm. Úgyhogy elmaradt az akció, mert úgyis "hiábavaló" lett volna. Meg aztán olyan fáradtak is vagyunk. Tuti nem jön most össze a baba. Kép

Monchy és Zebulon, a még reménykedö zebra
Monchy és Zebulon

Gabómanó,
Emil elküldve Neked a privire!
Sajna a Te emiledet nem kaptam meg, vcalószínû a babanet nem tudta helyesn rögzíteni az emilemet.
Voltam tegnap a dokinál. A lényeg:

A magas prolaktint sok minden okozhatja, pl. stressz is. Magas prolak. mellett még lehetsz terhes, csak kisebb a valószínûsége, de ha terhes leszel magas prolak. szint mellett akkor az elsõ harmadban a vetélés kockázata óriási, így a szintet le kell gyógyszeresen nyomni, kb.300-ra, vagy célszerûbb már eleve alacsonyabbra beállítani és úgy teherbe esni.

Három hét múlva kell mennem egy újabb vérvételre az endokrinológiai rész laborjába, ahol az eredmény 3-4 nap alatt kész van. Majd ha az értékem 1000 felett lesz csak akkor kell elmennem MRI-re, hogy kizárja az agyalapi mirigy megnagyobbodását.
Tudom és érzem, hogy az újabb vérvételnek az eredménye már normális lesz, hiszen a korábbi idõpontjában a stresszesebb idõszakom és ez a "rossz" fogamzásgátló is emelte. No meg akkor azért kért prolak. szint vizsgálatot mert pokolian fájt a mellem. Aug. óta ezt sem éreztem.
Szóval ez van.

Veled minden rendben?

breki
Névtelen

Javított lista:

Cicó 4c 60 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 53 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 46 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 39 cn Györ 24 év
Eni 2c 35 cn Pécs 26 év
Edina 7c 35 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 35 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 34 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 34 cn Ulm 26 év
Pucur 4c 31 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 30 cn Adács 27 év
Ildi 6c 26 cn Szekszárd 21 év
Kriszti 13c 22 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 21 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 19 cn Líbia 32 év
Moni 5c 19 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 16 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 16 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 15 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 14 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 14 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 11 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 10 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 7 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 7 cn Szeged 30 év
Djeszter 3c 6 cn Budapest 29 év
Lora 12 c 5 cn Várpalota 24
Éva 29c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Monchy

Talán jó hír a görcsölõsöknek:
Lányommal nem is hittem el, hogy terhes vagyok, mert szabályos menstruációs görcseim voltak. Vártam, hogy mindjárt megjön. De nem jött meg és pár nap múlva egy halovány csík is megjelent a kontroll csík mellett. Aztán még vagy 30 napon át voltak kisebb-nagyobb menstruációs görcseim.
(Ez lassan két éve volt)
Sok sikert,
Zsófi
Szabó Zsófia (szzsofia)

Breki!
Velem minden rendben, azt leszámítva, hogy érzem, hogy meg fog jönni.Kép
Nem tudom miért nem megy el az emil, nekem nem jelzi, hogy nem küldte el. Erre a címre küldtem: b krysz@hotmail.hu Ez a jó cím nem? Megpróbálom még egyszer, megyek és elovasom a tiédet.Köszi.Kép
Kérdezted, hogy hol csinálták az MRI-t. Miskolcon a megyei kórházban és akettö között kb egy év telt el.

Gabó Kép
Gabómanó

Gabó
Én benne vagyok, hogy 3-an együtt menjünk át a másik topicbaKép

Monchy
Szerintem semmi nincs veszve. A 11 napi akcioval elkaphatátok a "történéseket".KépKár lenne elöre keseregni. Vidulj fel egy kicsit +++++++++++++++++++ energiákKépKépKép

Pussz
Györgyi
Györgyi

Breki!
Nem keptem emilt!!!!!Kép

Gabó
Gabómanó

Gabo
kijeleolod,Control C,Oda allsz az uzenetre,Control V,es mar javihatod isKép
Nem biztos am,hogy meg fog jonni!KépNem valaszoltal milyen a hod?

Monchy
Legyek en a rosszhir mondoja?Ha ez az en gorbem volna akkor azt mondanam,hogy nem voltKépDe tudod nem vagyok dokineni.Nekem szinte tok ugyanilyen a hom csak 6-7 nappal kesobb merve.

Breki
Nem hinnem,hogy olyan nagyon rossz lesz a kov eredmenyedKépKép

Puszi Kriszti
kriszti

Györgyi!
Energiákat vettem.Kép Kép
KépKép clipart{smile}

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Gabo
En ugy szamolom,hogy kb nov 4-8 koze fog esni a szurival meghozott ovim.Ha most neked megjon akkor csak picivel leszel elottem es mehetunk at!A tobbiek is jojjenek!!!!!!!!!/ohajtas/

Monchy
Ugye tudod,hogy nem szentiras amit mondik vagy gondolok!!!!!Azert szeretnem ha lenne ovid!!!!!

2 het mulva uj irodaba kell koltoznom!Netem az lesz de a bibi az,hogy 3 pasival fogk ulni es egyaltalan nem biztos,hogy nem fognakl ralatni a monitoromra.Sajna ha ugy ulunk akkor biztos kevesebbet tudok majd jonniKépKép

Uuuuuuuugy varom mar a szurikat!!!!!!!Mar ott akarok tartaniiii!
Kriszti
kriszti

Kriszti!
A hömet nem mérem most. A lapar miatt kihagytam. De nekem a höm mindig a mensi második napján esik csak le. A cicim sem fáj már annyira. A mensis tünetek pedig mi másra utalnának?Kép

Gabó
Gabómanó

Kriszti!
Én is olyan türelmetlen vagyok mostanában. Már alig várom a szurikat a gyogyikat és utána az inszem, utána pedig érezni akarom milyen is az a mindenekfeletti boldog öröm amikor saját pici pocaklakó kezd el élni bennem.KépKépKép
MÁR NEM BÍROM SOKÁIG! BABUCIT AKAROK!

Én egyedül vagyok az irodában, de kész átjáróház. Söt a fax a hátam mögött, a fénymásoló mellettem, úgyhogy pasik tömkelege van körülöttem állandóan. Ilyenkor leteszem az asztalra a babanetet.

Gabó Kép
Gabómanó

Lányok!

Köszi az energiákat, meg mindent.
Örömhír: az elöbb voltam WC-n és találkoztam a bö, híg nyákkal!!! Lehet, hogy még csak most jön az ovi???? De jó lenne!!!

Monchy
Monchy

Gaboka

Szamomra elkepzelhetetlen,hogy egy ilyen jofej csajnak ne lenne babucija!!!!KépKép
nem kell mar sokaig birnod,ebben biztos vagyok!Nana,mert miskolci keresztelore akarok menni!!!!!KépKépKép

Viszont mi benn vagyunk folyamatosan es ha ralatnak a gepemre,es mondjuk csak a nagybetus cimszavakat tudjak elolvasni mar az is gaz!Meg olvasni sem tudom majd nemhogy irogatniKépKépKépLegfeljebb majd neha ugy teszek mintha telefonalnek es elkezdek mindenfele kenyes noi temakrol beszelni,hatha akkor eltunnek par percre.

Kriszti
kriszti

Monchy!

Most vagjatok bele gozerovel!!!!!!!!!!!KépKép
Kriszti
kriszti

SOS!

Tudjátok Erazmusz emilcimét?
Légyszi valaki mondja meg!

Köszi,
Mazsola
Mazsola

Monchy!
HÜÜÜÜÜÜÜÜha, ez aztán a kellemes találkozás a rötyin.Kép Este húzzatok bele.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Cicó 4c 58 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 51 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 44 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 37 cn Györ 24 év
Eni 2c 33 cn Pécs 26 év
Edina 7c 33 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 33 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 32 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 32 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 32 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 29 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 28 cn Adács 27 év
Ildi 6c 24 cn Szekszárd 21 év
Kriszti 13c 20 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 19 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 17 cn Líbia 32 év
Moni 5c 17 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 14 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 14 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 13 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 12 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 12 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 9 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 8 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 5 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 5 cn Szeged 30 év
Lora 12 c 3 cn Várpalota 24
Éva 29c 1 cn Nyíregyháza 26 év

Sikerült!!!!!!!!!!!!!!!! Ez az elsö olyan lista amit Gabómanó dobott. Örütök? Kép
Megtanultam, hogy az apró dolgoknak is örülni kell.KépKép

Gabó Kép
Gabómanó

Monchy, a 9. napon volt a tuszorepedesed. Onnan tudom annyira biztosan, mert nekem az elozo ciklusomban, ami csak 24 napos volt, szinten ugyanilyen adatok mellett volt a 9. napon /Erazmusz mondta, persze, nem a kisujjambol/

Pucur, ne keseredj, korai volt a teszt, ennyi, egy het mulva probald meg ujra, ott lesz az a baba, ugy nez ki KépKép Tessek mosolyogni!

Pussz, Lella

Ja, nana, hogy rosszul irtam be magamat a listaban, lecsaltam egy napot!!

Javitottam, ime a jo lista:Cicó 4c 60 cn Szeged 27 év
Eni 2c 35 cn Pécs 26 év
Lella 10c 20 cn Líbia 32 év
Lella

Lányok!
Átnéztem a friss kismamákhoz, felmértem a terepet hová is tartunk.Klassz kis hely az is, de egy kicsit elszorult a szívem, ugyhogy inkább gyorsan visszajöttem közétek.

Gabó
Gabómanó

Na, most kiszurt velem a gep, mert valami miat nem kuldte el az uzit, viszont torolte...
Meg egyszer...

Monchy!

Tenyleg eleg fura gorbe, de lattam en mar furabbat is. Ha volt, akkor a 11-12. nap kornyeken lehetett ov. (Erazmusznal olvastam, hogy a leesest nem feltetlenul tudod kimerni.) De ezt majd az elkovetkezendo napok dontik el. Emelkedjen meg magasabbra a hod! Kép
De meg az is lehet, hogy ezutan lesz ov. (Legalabbis szerintem...)
Ja, es olyan "tuti, hogy" mondatot meg nem szabad gondolni!!!KépKép Miert ne johetne ossze? (Te lattad a Norci gorbejet. (Remelem nem haragszik megKép, hogy ra hivatkozom.) Ha igen, nezd meg ujra, mert erdemes. Ott szerinted mikor volt mi?)

Breki!
Szerintem helyreallhat magatol is. Nekem legalabbis meg tej is volt a mellemben, es ennek ellenere, amikor oda kerultunk, hogy megnezik a szintet, akor teljesen OK volt. (Igaz azota a tej is megszunt.) Nekem is ket eroteljes stresszhelyzet valtotta ki. Azota az ilyesmit kerulom (en is hibas voltam, hogy egyatalan belementem a helyzetbe...Kép).

Gyorgyi!

Kihasznalva!Kép Apuci ma este pihen, holnap pedig... KépKép

Beszti
Beszti

Gabó
Klassz a listád, csak nem tudom mi történt, mert nálad 2 nappal visszább kerültemKép
Lella listája jó. Ne izgulj hamarosan lesz neked is babócád, aki ilyen vidám + ari, annak jár a jóból is.KépKépKép Csak idõ kérdése.

Kriszti
Találj ki valami taktikát a pasasok ellen. Valahogy gyorsan le kell csukni a netet ha jönnk.

Képzeljétek nem hajlandóak a férjemnek telefonon megmondani CSTK-ban az eredményt.KépKép
Norci
Help!!! Te mit mondtál, hogy neked elárulták?

Puszi
Györgyi
Györgyi

Gabómanó,
Emilke ismételten küldve NekedKép))
Remélem megkapod jelentkezz, ha igen ha nem.!!!!!!!!

Beszti,
Köszönöm Neked a biztatást, hogy-hogy Neked tej is volt, ezt nem igazán értem?

Breki
Névtelen

Lányok,
Hogyan kell úgy bejelentkezni, hogy ne legyek a fejlécben névtelen???Kép((((

Breki
Névtelen

Cicó 4c 58 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 51 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 44 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 37 cn Györ 24 év
Edina 7c 33 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 33 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 32 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 32 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 32 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 29 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 28 cn Adács 27 év
Ildi 6c 24 cn Szekszárd 21 év
Kriszti 13c 20 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 19 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 17 cn Líbia 32 év
Moni 5c 17 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 14 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 14 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 13 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 12 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 12 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 9 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 8 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 5 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 5 cn Szeged 30 év
Lora 12 c 3 cn Várpalota 24
Éva 29c 1 cn Nyíregyháza 26 év

Akkor mégegy javitás. Hétfõn megjött, de ugylátszik senki nem vette észre, hogy irtam.
Leveszem magam, csak ritkán tudok jönni, igy meg nincs sok értelme.
Sok sikert mindenkinek! Kép
Eni

Sziasztok!
Tudtok nekem segíteni?
Második babával próbálkozunk már6 hónapja. Most egy hete kellett volna megjönnie a menzimnek, fájt is a hasam, meg egyszer véreztem aztán semmi.Megcsináltam egy tesztet két csík jelent meg, de az egyik halványabb volt. Vettem egy másik fajtát, azon csak egy csík jelent meg. Igaz egyik tesztet se reggeli vizelettel csináltam.
Szerintetek mit jelent mindez?
Volt valakinek hasonló tünete? Tudtok valami megbízható tesztet ajánlani?
Mariann
Mariann

Cicó 4c 60 cn Szeged 27 év
Lella 10c 20 cn Líbia 32 év

Bocsi, mig irtam, közben javitott Lella is, most az övéböl is törlöm magam
Eni

Edi
Sziasztok !
Én még csak nézegettem a Babanet társalgót. Most vettem a bátorságot, hogy bekapcsolódjak.
Már 7 hónapja próbálkozunk, de semmi eredménnyel.A Káli intézetbe nov. 7-re kaptunk idõpontot. Ha valaki tud segíteni, hogy mi ennek a folyamata, akkor nagyon megköszönném. Olvasgattam a hõmérõzésrõl. Na Én egy egyedi eset vagyok. Nekem reggel még nem volt olyan, hogy 35,3-nál magasabb legyen a hõmérsékletem. Lehet, hogy lassan kihülök.
Névtelen

Mazsi
Erazmusz:gynevac@elender.hu

Gyorgyi
A baj nem az,hogy jonnek,hanem az,hogy egesz nap ulnak es ralatnak a monitorra.

Monchy
Az a tuti ha ma is rasegitetek!De a 9. nap telleg ugy tunik csak akkor miet volt utan 2 napig alacsonyan?

Mariann
probald holnap reggel ujra!

Kriszti
kriszti

Szia Edi!

A hod tenyleg eleg egyedi! 35.3 az talan koros is,probalj ki egy tok uj homerot.A kaalit nem ismerem. Udv minalunk.

Kriszti
kriszti

Sziasztok!
Györgyi!
Most valamit nagyon nem értek: amikor 2 éve voltunk a CSTK-ban ott vártuk meg a férjem eredményét ami kb. 10 perc várakozást jelentett, aztán behívtak a vizsgálóba mindkettõnket a doki mondta, hogy nagyon jó az eredmény egy kicsit "megfogdosta" a férjemet és kész! Igaz akkor még idõpontot kellett kérni...

Pucur!
Még ne add fel!!!

Pusz, Szonja
Szonja

Szia Edi!

Nézz be ebbe a fórumba is:
[url=http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=5724" TARGET="_top]http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9006100&uq=5724[/url]

Itt sok kaális van (köztük én is)

Bie
Névtelen

Breki!
Emilt megkaptam és végre elküldtem neked az én levelem a jó címre, úgyhogy nézd meg.
Az azonosítóba beírod, hogy Breki a jelszóhoz nem írsz semmit és elküldöd az üzenetet.Kép
A prolactin az magyarul a tejkiválasztásért felelös hormon, ezért ha magas a szint elöfordulhat a tejszivárgás.

Kriszti, Pucúr, Ancsi!
Emilt küldtem nektek is.Kép

GabóKép
Gabómanó

Mariann,
Terhes vagy.
Ne vegyél teszteket, menj el az orvoshoz, kérj laborvizsgálatot.
GRATULÁLOK! (és komolyan úgy érzem nem iszom a medve börére)
Moni
mj

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?