Új privát üzeneted érkezett!

Ilona!
Hát igen, már az óvónő közölte is, hogy Ágotán kívül van még egy gyermek akit haza fognak vinni, mert hányt szegényke.Valami vírus mászkál közöttük, így nehéz rendbe jönni. Mindig felülfertőződik, és teljesen nem tud meggyógyulni. Nem minden szülő olyan, hogy ha beteg a gyerek, nem viszi oviba. Lesz még alkalom a fellépésre, csak a gyerköc értse meg, remélem sikerül majd!

Domo!
Köszi! :lol: :lol:
Ha a medve cukorról van szó akkor olyat már én is ettem. :lol: :lol:

Kép
sapé

sapé, én is rövid hajú kislányt szeretnék. Ő olyan nagynövésűnek látszik a korához képest, vagy csak csalóka a fotó (simán rámondtam volna, hogy iskolás). Várjuk a többi képet a hölgyről!
Jobbulást neki!
bbilona

Sapé!

Jobbulást a kislányodnak :lol:
Medve cukor=Bocskorszíj

Domo!
Lehet lemaradtam,de állás ügyben mi ujság?

Pandácska!

Nagyon csini vagy! :lol:
m. reni

bbilona!

Én hosszú hajú pálmafafrizurás Duci kislányt szeretnék :lol:
Hogy vagy:::????
m. reni

Bbilona!

Ez a ronda fej,nemtudom hogy került oda? :roll:
Nem én voltam
m. reni

reni, ez aranyos, megnevettettél. Milyen az a pálmafafrizura? Lehet jobb lesz neki ha fiú lesz? Gyorsan lehajolok, mert most biztosan hozzámvágnál valamit a szemtelenségért.

Köszi, jól vagyok..., nagyon jól, azt hiszem vesztemet érzem.

Milyen volt a ramazuri? Hogy sikerült?
bbilona

Reni, állás ügyben döntés jövőhéten.

Kép
domo

Sapé,
holnapra drukkolok!!
Milyen nagylány már Ágota!! Nagyon csini ebben a szerkóban! Szegényke,sajnálom, hogy nem tud szerepelni.

Tücsi,
repcsivel megyünk, így azért nem olyan vészes. Csak nyáron szoktunk kocsival, mikor 4 hétre megyünk, de az 14 óra, brrrr. Utálom. Így "csak" 7 óra lesz háztól-házig(Szegedig). De azért sokkal jobb így, mert lesz benne vonat, repcsi, kocsi. Változatosabb,mint egyhelyben ülni a kocsiban.
Már csomagoltunk!! :wink:

Én is utálom a medvecukrot. Hogy lehet azt szeretni?? :shock: (bocsi, aki szereti :) )

Én is hosszú hajú kislányt szeretnék, göndör fürtökkel, mint az enyém!!! :D
katata

Sziasztok lányok!
Eltűnök egy időre, mert a babavállalás helyett most arra kell koncentráljak - ki tudja meddig - , hogy rendbe jöjjön a házasságom.
Puszillak titeket, legyetek jók, és néha gondoljatok rám.
Sziasztok.

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

gigus, hát ti is :oops: , be sajnálom! Minden jót nektek!
bbilona

Gigus!

Én is sajnálom,de a házasságotok a legfontosabb :!:
Ha rendeződnek a dolgaitok akkor gyere :lol:

katata!
A terhesség sok érdekes dolgot,művel a szervezeteddel :lol:
Majd te is nemsokára megtudod :lol:

Domo!
Megy a drukk jövöhétre :lol: :lol:

Bbilona!
A pálmafafrizura a fejtetőre gumizott frizura :lol:
Emlékszel erre a neogranormanos plakátra :?:
ott is olyan baba van :lol:
A ramazuri jól sikerült,vot sütés főzés.
Most mát kaptam a 120.sütis tálamat :roll:
Az nem baj ,ha a vesztedet érzed,én is így vagyok nap mint nap :lol:

Figyu!
Tudod visszavágtam az orchideámat,és aztóta csak új levélhajtások jönnek rajta. :shock: Fog ez virágozni is???
m. reni

Sapé, mi volt az UH-n?
Nagyon helyes Ágota :lol:

Gigus, sajnálom :( De ha sikerült helyrehozni, (és úgyis sikerül), akkor újra gyere hozzánk.

Ilona, a hét utolsó napján sem jött meg a határozat?

Kata, akkor ma jöttök haza? nem is tudsz majd írni nekünk?

Reni, köszi a drukkot :lol:

már két napja fáj a lábam, valami mintha ugrála benne :?

Kép
domo

reni, sütis tál mindenki azt hiszi arra vágysz a legjobban? :D Még talán egy tusfürdő, vagy cserép virág is jobb jobb lenne.
Orchidea ügyben katatát kérdezd, láttad neki milyen gyönyörű. De az tutira jó jel ha új leveleket hoz, szerintem az már fél siker.

domo, hát ma még megjöhet..... Az az igazság a postáink a szüleinkhez érkeznek, sajna hozzánk nem hozzák ki, így ma be kell nézzünk anyóspajtásékhoz kíváncsiskodni. Nagyon örülnék neki, és nagyon bántana ha nem érkezne meg.
Egy kis masszírozás nem segít? Vagy valami kellemes lábfürdő? Mi lehet az, rángatozik egy ideg?

Képzeljétek addig-addig győzködött a férjem meg egy ismerőse, hogy kedden kineziológushoz kell menjek. Nálatok is így van, hogy a pasi várja az égi áldást, a nőcinek meg mindenféle hókuszpókuszt végig kell csinálnia, mert majd az biztosan segít? Minden porcikám tiltakozik brrrrrr, majd meglátjuk.

Na zel, jövő héten nyitás? 2 hét és itt a november.
bbilona

Kép

KICSIBORIS!

MIT SZÓLSZ??????????
m. reni

Domo!
Hogy és hol fáj a lábad?
tücsökbogár

Gigus,
:( Szorítok, hogy ügyesen megoldjátok a gondjaitokat!!

Reni,
Ez a pálmafafrizura nekem is nagyon tetszik!!! Én is akarok, akarok!!!:D

Domo,
még írogatok!! :lol: Délután indulunk, addig meg pakolászok még, meg izgulok, ne maradjon itt semmi fontos. Mondjuk útlevél. 8)

Ilonka,
kinezológus, hmmmm. Sokaknak segít, de én is berzenkedem ellene.
Remélem ott vár majd benneteket a határozat!!!

Sapé drága,
majd gyere mi volt uh-n!!!!
katata

a TÁBLÁCSKÁNK!

Kép
katata

Ilona!
Ha kiráz a hideg a kineziológustól, akkor szerintem ne hallgass másra és ne menj el. Szerintem egyébként lehet jó hatása is, de csak akkor, ha hiszel benne, ha nem, akkor időpocsékolás és nem utolsó sorban pénzkidobás az egész hókuszpókusz.

Reni!
Gyönyörű a kiságy.

Domo!
Igazán nem akarlak megijeszteni, de nekem is így kezdődött a trombózisom. Én egy hétig húztam, napról napra rosszabb lett és minden orvos csak azt mondta, hogy szedjek magneB6-ot, mert ez "csak egy kis lábfájás" a terhességtől van. Ha jó a háziorvosod vagy van valami kapcsolatod kórházi emberrel, akkor próbálj meg kiharcolni egy sürgős beutalót Doppler vizsgálatra - ami egyébként egyáltalán nem fájdalmas, UH-val megnézik a lábadban az erek áteresztőképességét. Ha negatív lesz a lelet, akkor legalább megnyugodhatsz. Feltétlenül mondd meg az orvosnak, hogy hormonkezelést kaptál az elmúlt időszakban, mert különben senki nem fog komolyan venni.

Lányok!
Eléggé meg vagyok ijedve, mert nem jött meg a menzeszem. Mivel az gyakorlatilag kizárt, hogy babás legyek, attól tartok, hogy valami egyéb gond lehet. Nem tudom mi jöhet még?????!!!!!
tücsökbogár

Látom nincs itt senki.......

Én szerencsére mehetek haza.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, jó pihenést kívánok!
tücsökbogár

reni, megvan a pálmafrizura, én maradok a rövid hajú kislány mellett. Olyan pont jó lesz mint Ágota. Szerintem a pálmafafrizura az fájhat. Nagyon kocka vagyok ugye?
Az ágy tényleg szép, nem túl csicsás, de pont eléggé babás.

tücsökbogár, úgy érzem igazad van kineziológus ügyben. Keddre már van időpontom, megpróbálom hogy mindenkit megnyugtassak, egyébként én sejtem,ha a férjem rájön hogy 1 óra 4500 forint és tényleg ki kell fizetni, nem fogja annnyira eröltetni. És akkor mehetek a talpmasszőrhöz, vagy más egyéb.
Segíts tücsökbogár, miért kizárt hogy babás legyél!

domo, remélem csak egy kis görcs, de azért tücsökbogárnak igaza lehet, nézesd meg!

katata, én is reménykedem.
A fogyókúrához szólnék hozzá így utólag. Én is nehezen mondok le az édességről. Kb. 3 hete csináltam egy almát eszek, citromfű teát (ízesítés nélkül), vizet iszok napot. Meg kell mondjam mi sosem vásárolunk csipszet, csokit stb,., ami van azt kapjuk, vagy sütjük. A vacsira próbálok odafigyelni, és a napi szénhidrát az nálam inkább süti mint kenyér. Egy szónak is száz a vége, szóval azóta 3 kiló lement, tudom csak víz, de én 4-5 kilót szeretnék, és most tiszta lelkes vagyok. Mert ha ez ilyen egyszerű, csinálok még egy lé napot és kész. Szóval ajánlom!
Hátha majd itthonról visztek egy bébit Svájcba a pocakodban :D !
bbilona

Tücsi,
és miért nem lehetsz terhes???

Ilonka,
szóval egy napon nem ettél csak almát és inni csak vizet és ettől lement ennyi?De másnap nem ettél többet?
katata

katata, már megint össze-vissza írok mindent, tudom sokszor nem vagyok túl érthető. Nem ment le egy nap alatt, hanem azóta beindult és így vagyok most -3 -n.
bbilona

Sziasztok!
Na gyors bejelntkezés, mert most értünk haza, és éhesek, fáradtak vagyunk.
Szóval korai volt az ultrahang, és a vérvétel is. Alacsony a hormonszintem, így még szurizni kell magamat. Írt fel még egy 300NE Gonal-f-et, hogy vasárnap is tudjam adni. Hétfőn ismét mennem kell, és eldl mizújs!Szóval ennyi, majd még jövök!

Kép
sapé

Ilonkám,
semmi gond!! :) Ha ezen az egy napon múlik a kezdet, akkor lehet kipróbálom majd, bár azt hiszem nem bírok ki egy napot, hogy nem eszem rendeset. :?

Sapé,
hát 9-dik napon a ciklusodnak még persze, hogy korai. Nekem mindig 12-13. napon volt az uh. Akkor már tuti lesz szép nap tüsződ, vagy több is!!

Csajok,
mindjárt indulok, nem tudom, hogy fogok tudni netezni a következő héten, valószínű nem sokat, de sokat fogok rátok gondolni!!!

Puszi!
katata

Tücsökbogár, tudom, segíteni akartál,de jól rámijesztettél. Olvastam délben, hogy mit írtál, és nagyon idegbeteg lettem, azért nem tudtam írni. Volt egy kis pánikrohamom (én ilyen vagyok). De aztán utánaolvastam, és megnyugodtam kissé, mert mások a tüneteim.
Egyáltalán nem fáj a lábam, csak zsibbad. Nagyon rossz széken ülök, nem ér le a lábam, és még el is nyomodik. Szerintem ettől lehet, mert ha megyek, akkor nincs semmi baj.
Neked mik voltak a tünetek? nagyon érdekelne, mert azért még tart kicsit a pánik...

Sapé, akkor szurkolok neked hétfőre is! majd csak beindulnak :lol:

Kép
domo

Kata, néha néz be hozzánk, sokáig nem leszel :(
Jó utat, és érezzétek jól magatokat :lol: és szurkolok, hogy találjatok házat :lol:

Ilona, próbáld ki, lehet, hogy ez fog segíteni. Ha nagyon rossz, úgyse mész vissza 2. alkalomra. Én sem hiszek semmi ilyesmiben, de néha már hajlok rá, hogy kipróbálom: most épp az akupuntkúráról győzködnek :?

Kép
domo

Katata!

Jó pihenést és feltöltödést :lol:
Várunk vissza!

dOMO!

A Lábzsibbadá lehet,attól ,hogy kezdödö viszered van,ami sajnos elég sok nőnek van.Lehet olyan is, hogy nem is látszik!Nem kell rögtön a legrosszabra gondolni!!!!
Elvileg kerülni kéne az ülő ,és álló munkát.
Egy jó tanács:
-Ha hazamész akkor ragd fel a lábadta magasba!_
-Hideg,meleg váltó zuhany arra területre.
-Lioton gél,vagy Venuruton/ Én csak akkor szóktam ha nagyon fáj a lábam/
-Lábujhegyre állsz,és utánna visszaereszkedsz.Ezt ismételve
többször.

Nekem a terhességem elején nagyon fájt a lábam.BBilona biztos emlékszik.
Mentem én mindenféle dokihoz,és az volt rá a válasz,hogy a súlyom miatt fáj.Köszi gondoltam magamban.

Házi praktikkákal szokatam orvosolni.Mostanában egyálatlán nem fáj!
m. reni

Kép
bgyöngyi

Domo!

Ne haragudj, nem akartalak megijeszteni, csak emlékszem arra, hogy amikor nekem zsibbadt és fájt a lábam, akkor engem sem vett komolyan senki. Én meg persze örültem és belenyugodtam, hogy hurrá semmi bajom. De ez nem volt igaz. Persze nagyon remélem, hogy nálad nem ez a helyzet. Én csak a saját esetemből indultam ki. Egyébként izomlázszerű érzéssel kezdődött a vádlimban, majd zsibbadt és közben olyan érzésem volt, mintha ugrálna az ér a lábamban - ilyen azóta is előfordul, majd az izomláz egyre inkább átalakult fájdalommá, a végén már csak bicegve tudtam járni. Csak akkor vettek komolyan, amikor már ténylegesen trombózisom volt, bedagadt a lábam és térdtől lefelé pirosas színű volt.
Még egyszer elnézést kérek, nem akartam rád ijeszteni, csak tudod az elmúlt évben túlságosan súlyos veszteségek értek amiatt, hogy elhittem az első orvosnak, hogy "ugyanmár semmi probléma, ez természetes........"

Ilona, Kata
Egyrészt azért biztos, hogy nem vagyok terhes, mert nem csak velem volt probléma. Mi donorosok voltunk.
Másrészt egyáltalán semmi terhességre utaló tünetem nincs. Amikor terhes voltam, akkor minden tünetet produkáltam.
De azért biztos ami biztos pénteken csináltam egy tesztet és negativ lett.

Bocs, egy kicsit hosszúra sikerültem.

Szép napot mindenkinek a fagyos reggel után!!!
tücsökbogár

reni, tök jó ágyat választottatok!! éppen néztünk babacuccokat a brendonban és mindenhol ezek a színes, meg full rózsaszín holmik vannak, az ágyak is olyan bénák...de ez tuttti!! DIZÁJNOS :lol:
mi nem tudunk venni, kaptunk egy fehéret, olyan kicsit romantikusat (anniyra nem vagyok oda..)kiegészítőkkel majd feldobjuk... vettünk egy 'szőrszőnyeget (hihi) fehéret, egy fehér papír lámpát, dizájnosat, meg almazöld fal lesz, valszeg..már alig várom hogy láthassam milyen :lol: :lol: te hogy vagy? sokat rugdos a babucid? nekem folyton mocorog, kipróbáltam egy játékot, próbáld meg te is: ráteszed a kezed a köldöködre és egy kis idő múlva oda fog kuporodni a kezed alá, majd utána elhúzod oldalirányba és utána megy a kicsi, meglátod milyen jó :lol: :lol: :lol:

kata jó kikapcsot!!!

DOMO NÉZESD MEG ORVOSSAL A LÁBAD!!!!!!LEHET, HOGY LÁBIKRAGÖRCS?? arra jó a Magne B6

Kép
kicsiboris

Szijjja Boris!

Már nagyon hiányoztál!!!!!!!! :lol: :lol:
Igen egyfolytában rúgdos a bébi,tényleg csodálatos érzés!!!!!köszönöm az ágy bókot :lol:
A szobátok bizti gyönyörű lessz,én tudom pléne akinek ilyen dizájner férje van :lol:
A brendon,nagyon drága és nincs nagy választék!!!!

A fehér szönyeg csodaszép a párom hallani sem akar a fehérről :shock:
Már nagyon bevagyok sózva! 20-án 4ds uhára megyünk,és ott reméllem tutira kiderül a neme :lol:

Az én babám Pink rajongó :lol:
Meg az elektromos fogkefém hangjára mocorog :lol:

Babakocsi ügyben változás??
m. reni

bbilonkám hol vagy???????????
m. reni

rei, hát te milyen cukor vagy :lol: jól esik nagyon, hogy hiányoztam, a főnök folyton itt ül a nyakamon, nem tudok írni ilyenkor.. fogkefére???? de édike!jót derültem!!
a párom nézte ki borisunknak a lámpát, úgy meglepődtem, hogy őt is érdekli ennyire a babaszoba, mert hát dizájner de ez valahogy más...magunknak nagyon nehéz....babakocsiban most leálltunk egy kicsit, tényleg az a gáz, hogy olyan drágák...és nem szeretnék vacakot a drága meg most nem megy, lehet, hogy januárban leáraznak karácsony után ilyeneket is???

húú ilona, én félnék az ilyenektől..nem is mernék elmenni..,
de egyébként meg a férjek hajlamostak azonnal elvetni azt amiről semmit sem tudnak :roll: a párommal most azt ígértettem meg, hogy eljön holnap velem a szülésfelkészítő tanfolyamra, szerinte őneki az nem kell, pedig apás szülés lesz, így neki is fontos, na most megígérte...meglátjuk tényleg eljön-e...

gyöngyi jó ez a keret!!!
figyu, nem találtam a tgyást amit írtál...ideraknád mégegyszer? köszi!!!

Kép
kicsiboris

tücsi, és most hogyan tovább?

domo? rendben a lábad?

zelem hol vagy?????????????????????????????????????????

sapé? remélem jó hírekkel jössz :lol: :lol: :lol:

Kép
kicsiboris

Szijjasztok!

Jól eltüntem,csak sok a dolog!

Katata!

Köszike ,jól esett amit írtál!!!Remélem a npvember a mi hónapunk!!! :roll: :wink:

Tamara!

gratulálok a babákhoz!!!Nagyon szépek!!! :P

Domo!

Meg lehet beszélni a dokival,hogy ne kelljen mind a 6 inszem! :wink: De mégis végig csináljuk mind a 6-ot!!!apa meggyőzőtt! :P

Kicsiboris!

Szép a pocód!!!Jól vagytok?! :P

Pandácska!!

neked is nagyon szépecske a pocód már!!! :P

Sapé!

Édes nagyon a kislányod!!!!!!!!!!!!!!!!!Mi a helyzet??!!! :wink:

Kép
nyunyi82
Békéscsaba

Kicsiboris!
Van Pesten egy baby outlet áruház, a pontos címet most nem tudom, de a kismama újságban szoktak hirdeteni, nem néztetek ott körül? Hátha tényleg olcsóbban lehet vásárolni.
Szurkolok, hogy a szülésfelkészítőn tényleg ott legyen a párod. Végül is nem árt gyakorolni az igazi apásszülésre.
Te még dolgozol? Hogy bírod? Meddig fogsz még dolgozni?

Hogy hogyan tovább?
Gőzöm sincs. Szerdáig még parázok, mert csak arra kaptam időpontot a dokitól.

Ilona?! Hova tűntél???
tücsökbogár

Tücsökbogár, nincs miért elnézést kérned, én köszönöm, hogy segíteni akarsz, és komolyan is veszem. Figyelem a lábam azóta is (a zsibbadás és az érugrálás nekem is van :? ) Tegnap még ugyanaz volt, de ma teljesen jó. Remélem helyre jön.
Elég izgalmasan teltek elmúlt heteim, és én már reagáltam ilyenkor furcsa tünetekkel. Aztán ahogy megoldódott a probléma, elmúltak a tünetek is.

Kicsiboris, Reni: nektek is köszi az aggódást, ha visszatér, biztos elmegyek oprvoshoz!

Reni, már csak 5 nap és kiderül! Megérzés?

Ilona, hol vagy? csak nem a határozatot olvasgatod???

Kép
domo

Nyunyi, azért gyakrabban benézhetnél! Akkor folytatjátok az inszemeket?

És majdnem elfelejtettem: ma felmondtam, mert a másik helyen engem választottak. Vége az 5 hetes borzalomnak :lol:

Kép
domo

Domo!

Hurrá! :lol: :lol:

boris!

nem ilyet akarsz? Kép
m. reni

Quinny Speedi SX babakocsi

Quinny Speedi SX babakocsi

Eladó egy Quinny Speedi SX babakocsi Deep Red színben. Jár hozzá esővédő és adapter (amivel Maxi Cosi hordozót lehet csatlakoztatni). 5 hónapot használtuk. A tolókaron a Quinny felirat kicsit megkarcolódott, ez az egyetlen hibája.
Irányár: 64.000 Ft.

Érd:06-70-336-4905, tinti@hdsnet.hu

puszzzzzz
m. reni

Nagyon tuti ez a babakocsi. Csak ámulok, hogy micsoda járgányok vannak már a babókáknak.

Gratulálok Domo! Remélem az új munkahelyeden kényelmesebb széked lesz majd és megoldódnak a lábgondjaid is.
tücsökbogár

Sziasztok!

Hát azt sem tudom hol kezdjem. Megpróbálom röviden: A dokim felfüggesztette a kezelésemet, mert a szurira rosszul reagáltam, de nagyon. Pénteken a nyálkahártyám 10mm volt, mindkét oldalon 8-9mm foll. láttak ultrahangon. Ez annak ellenére sem változott semmit, hogy 3 napig még szurikat adtam magamnak. A hormon eredményem is csak minimálisan nőtt.
Rendesen kiakadtam, kész vagyok, jól kibőgtem magam. A párommal, majd este beszélem meg hogyan is legyen tovább, de valószínű ennyi volt egy jó időre. Munkahelyet is keresnem kell, ha lejár majd a felmentési időm, így erre kell majd jobban koncentrálnom.
Bocs, hogy nem írok külön-külön mindenkinek, most nem megy!
Majd fogok jönni, csak össze kell szednem magamat!

Kép

Kép
sapé

Kicsiboris!
Terhességi: nekem tavaly azt javasolta a munkaügyes csaj, hogy jobban járok ugy, hogyha kiveszem a maradék szabadságomat majd utána sima táppénzre megyek.
Majd valaki javasolta hogy amikor megszülök aznaptól legyen a TGYÁS (terhességi gyermekágyi segély) 168 nap.
Ezt nagyon nem szokták javasolni, mert ők nem járnak jól ezzel a variációval.
bgyöngyi

Sziasztok!

Azt nem igérhetem, hogy innentől gyakran fogok jelentkezni. Már itthon vagyunk. De minden kezdet nehéz. Nekem Zitával sok tejem volt, de azért a dupla mennyiségért küzdeni kell. 3x-4x szopiznak egymás után, hosszabb adagokban, de utána alszanak 3 órát. Ez főleg éjszaka húzós, de meglesz az eredménye. Egyre több a tejcsi. Teszek fel egy képet, és majd igyekszem jelentkezni.
pusz Tam Kép
tamaranna

Sziasztok!

Itt vagyok minden nap, csak nem mindig tudok írni. Valahogy nem nagyon van mit.

Tami! Olyan aranyosak! Irigyirigyirigy! :lol: A nagylány pedig tündérszép!

Kicsibé! Köszike, hogy hiányoltál. Tényleg vagyok, csak agy úton, vagy valami barkácsmunkában. Alig várom már a nyitást. Valszeg pénteken vagy szombaton. Múltkor a Tesz-veszen nézegelődtem, és ott láttam egy csomó babakocsit. Azt hiszem Szekszárdon van valami üzlet, mert nagyon sok új kocsit hirdetnek. Nézz rá. Lehet, hogy találsz. Hihi, én már kinéztem egy-kettőt.. Nagyon tetszenek ezek a háromkerekűek is, csak nem tudom, szar járdán hogyan viselkednének. Meg még nem is aktuális.. :cry:

Hülye kérdés, de nem értek hozzá. Ezek a kocsik újszülöttkortól használhatók?

Sapé! Kicsit pihen a szervezeted és legközelebb nem lesz semmi gond.

Reni! Tök arik lehettek. Te bizegteted a fogad , a pincurka meg dancel rá!

Puszika! Jók legyetek!

Ja, rólam: semmi extra. nagyon izgultam, hogy ne jöjjön meg a hétvégén a mensim. Még ma sem ért ide. Már egy napja késik. :lol: Még mielőtt tesztre bujtogattok: a stratégiai napokon valahogy pont nem voltunk együtt, így csak egy kis hormoncsúszás lehet a dologban, vagy a pé-m csúszott valamennyit. De így már nem félek, hogy hogy a novemberi mensim 90 napon belül lesz. Vagyis na, értitek. Szóval ha számolgatok, ez a kis késés pont jól jön a lombikhoz! Juhéjj! Jövő héten megyünk, szerdán Dévai Apánkhoz konzira. Még juhéjjabb!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Van ám termés lányok!

sapé, rettenetesen sajnálom. Megértelek ha elment a kedved az egésztől!

zel, ugye milyen gyorsan elérkezik a nagy nap ismét?

kicsiboris, megúsztam a kineziológust, van helyette jobb: torok- és hangszálgyulladás 39 fokos lázzal. Jártányi erőm is alig van.
Remélem apácska rájön, hogy rá mekkora nagy szükség lesz a szülésnél, és levetkőzi az "erős" férfi álarcot! Kíváncsi vagyok milyen volt, lesz!

reni, aranyos vagy - ha már orvoshoz kellett mennem, beugrottam a gyámhivatalba is hogy mi van már. Sajnos vacakol a számítógépes rendszerük, így lassan haladnak a munkákkal (sajna tudom, hogy így van, mert az öcsém lett ott a rendszergazda, és egy nagyon vacak rendszert vett át, ami több sebből vérzik).
Az a babakocsi nagyon szép, és ultramodern. Örülök, hogy mi örökölünk egyet, nem lehet könnyű választani.

domo, ügyeske vagy. Ez a munkahely közelebb van, nem kell annyit utazni? Én aggódok érted egy kicsikét, ha nem szünnek a tünetek ugye elmész orvoshoz!

tamar, nagyon szép gyerekek! Jó nézegetni!
bbilona

Sapé, lehet, hogy csak egy kis pihenés kell, és utána tudod folytatni. Nekem egyszer volt két inszem egymás után, és már akkor éreztem, hogy pihenni kell.
Miért kell munkahelyet váltanod?

Ilona, elmegyek orvoshoz, de most elég jól viselkednek a lábaim.
Sokkal közelebb van, 10 perc :lol: és minden egyéb szempontból is. Több munkám lesz, több idegeskedés, több felelősség, de én jobban szeretném most ezt, kicsit másra koncentrálok. Két éven keresztül nyugis munkahelyen nem jött össze a baba, hátha ez most bejön :?

Tamara, olyan helyesek így hárman együtt :lol:

Zel, akkor már csak egy ciklus, és jöhet a 2. lombik? hogy megy az idő :lol:
boltnyitással hogy álltok?

Kép
domo

sapé, ez nem jó, nagyon-nagyon sok erőt nektek, és kitartást :!:
remélem azért van még benned aranytartalék!!! és mitől van ez így? miért nincs rendes tüszőérésed ennyi stimu után??

reni, köszi igen ez az egyik kedvenc megnézem :wink: meg ez: Kép csak naggyon drága..100e csak ez a sport + kéne mózes..

tamar nem lehet semmi, ez eszembe sem jutott eddig, hogy ikreknél duplázódik minden :wink: nagyon cukik!!! és hogy bírod? nagyon nehéz?

zelem, jól vannnna akkor ne tesztelj :lol: :lol: :lol: :lol: de azért....ha méhis sokat csúszna.......

Kép
kicsiboris

ilona, jobbulást!!!!!

gyöngyike, köszi, asszem így teszek, elmegyek táppénzre a szülésig, oszt a tgyásra :lol:

domo de jó, akkor jó helyed lesz :!:

tüszi szerdán okosabbak leszünk...reméljük...
még nov.-ig dógzom, elég is lesz, rossz néha már 8 órát ülni, egyébként köszi minden ok :wink:

Kép
kicsiboris

Ilona, jobbulást kívánok!
tücsökbogár

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?