reni, megvan a pálmafrizura, én maradok a rövid hajú kislány mellett. Olyan pont jó lesz mint Ágota. Szerintem a pálmafafrizura az fájhat. Nagyon kocka vagyok ugye?
Az ágy tényleg szép, nem túl csicsás, de pont eléggé babás.
tücsökbogár, úgy érzem igazad van kineziológus ügyben. Keddre már van időpontom, megpróbálom hogy mindenkit megnyugtassak, egyébként én sejtem,ha a férjem rájön hogy 1 óra 4500 forint és tényleg ki kell fizetni, nem fogja annnyira eröltetni. És akkor mehetek a talpmasszőrhöz, vagy más egyéb.
Segíts tücsökbogár, miért kizárt hogy babás legyél!
domo, remélem csak egy kis görcs, de azért tücsökbogárnak igaza lehet, nézesd meg!
katata, én is reménykedem.
A fogyókúrához szólnék hozzá így utólag. Én is nehezen mondok le az édességről. Kb. 3 hete csináltam egy almát eszek, citromfű teát (ízesítés nélkül), vizet iszok napot. Meg kell mondjam mi sosem vásárolunk csipszet, csokit stb,., ami van azt kapjuk, vagy sütjük. A vacsira próbálok odafigyelni, és a napi szénhidrát az nálam inkább süti mint kenyér. Egy szónak is száz a vége, szóval azóta 3 kiló lement, tudom csak víz, de én 4-5 kilót szeretnék, és most tiszta lelkes vagyok. Mert ha ez ilyen egyszerű, csinálok még egy lé napot és kész. Szóval ajánlom!
Hátha majd itthonról visztek egy bébit Svájcba a pocakodban
!