Új privát üzeneted érkezett!

na itthon vagyok végre......
visszaolvasok

királylány

Na gyorsan végeztem az olvasásal......
Babicsek akkor jutott eszembe mikor lefeküdtem és arra gondoltam el ne felejtsem megírni

C@thy addig jó míg van munka. Nálunk is meleg volt ma még a bugyimból is csorgott a víz pedig szoknyában voltam :roll:

Melisch olyan jó, hogy itt vagy :D

Bencét elvitték anyósomék, mentek lucernáér a nyulaknak, majd mehetek érte ha szólnak. Addig elintéztem a hétvégi bevásárlást. Annyira úúútálok vásárolni.....

No itt egy kép bár nem látszik rajta valami jól a hajam és másnap készült.......
Kép

Kép

királylány

Dia a hajad tök jó!!!!! Mennyire hasonlít rád a fiad!!!!!!! Megnéztem hova mentek nyaralni hát nagyon klassz hely lehet fürödni meg kirándulni is egyszerre, a hely csodaszép!!!!!!!!!!!!!! Irigy mirigy vagyok :roll:

Kép
Kép
melisch

Melisch köszi :oops: Tényleg hasonlít? Én nem látom annyira, de mondják sokan, bár attól függ honnan nézzük, van ám bőven az apjából is. Főleg a rosszasága :lol:
Ide most megyünk először, hát kíváncsi leszek.
Eddig ide jártunk:

http://www.belfoldiszallasok.hu/index.p ... =523&ln=de

királylány

Azon az oldalképen nagyon jól láthatóak a hasonló vonások, egyébként más képen én is azt gondoltam, hogy az apjára hasonlít. A hely is szép ahova mentek, bár én kicsit sokallom az árat :oops:

Kép
Kép
melisch

Melisch én is sokallnám, ha fizetni kellene érte, de anyáéknak üdülési joguk van az RCI-nél már nagyon régóta és pontokat kap minden évban amit le lehet üdülni meg hasonlók és így a szállásért nem kell semmit fizetni. Csak az idegenforgalmi adó van. Különben nem engedhetnénk meg magunknak. Ezen keresztül voltunk Spanyolban is....... :wink:

királylány

Aha akkor tényleg marhaság lenne nem kihasználni :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Ugye? :lol:

királylány

Na én lelépek tv-zni, meg lehet alvás is lesz belőle :lol: :lol:

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!!!!!!!
nagyon nagy élmény volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
több mint 1 órát bent voltam!!!!!!!!!!!!!!

Még mindíg fiú!!!!bár eblém hozták a frászt,....nagyon szégyenlős..........folyamatosan takarta az arcát.....

Szóval a méretek!!!!!!!!!

Egy élő magzat fejvégű fekvésben!!!!! /vissza fordult a drágám/:)
Placenta a fundusban tapad.
Magzatvíz átlagos mennyiségű.
Köldökzsinórban 3 ér.

Négyüregű szív,jó ritmusú szívműködés.
Koponya,gerinc épnek tűnik.Rekesz ép.Gyomor és hólyagtelődés látható.
Mindkét vese ábrázolódott,üregrendszeri tágulat nem látszik.
Hiánytalan végtagok,élénk magzatmozgás.

BPD: 70MM
OFD: 90MM
HC: 255MM
TAD: 74MM
AC: 223MM
FL: 50MM
EFW: 1018GRAMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

méretei alapján 27+2.hetes!!!!!!!!!!!!!!!

szóval tökéletes gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita ezek nagyon jó hírek, hatalmas gratula, lassan lassan már te is közeledsz a finish-hez.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Nita, gratulálok a kicsi fiúhoz.
Hol voltál most? 4D-n?
Kicsit most le vagyok maradva a hülye gépünk miatt. :twisted:
Én nem tudok feltenni képet, mert nem megfelelő a a kép formátuma:
bitkép.
Nem tudom hogy kell átkonvertálni. Még az iwiwre sem engedi feltenni így. :cry:

Dia, tök jó a hajad, jól áll neked! :wink:
mit nem adnék egy ilyen nyaralás lehetőségért! Mi sem tudnánk megengedni magunknak.

Még próbálkozok majd az uh. képekkel.
Egyébként a gépen tárolt fotóinkat nem lehet visszahozni sehogy sem. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Jó reggelt!

Hóha jó sokat írtatok.

Nitácska:Gratulálok, hogy minden rendben velertek! :)

Ha minden igaz ma meglesz az eredménye a spermavizsgálatnak. Remélem mire hazaérek ott fog lapulni a levélke a postaládában. Már nagyon kiváncsi vagyok.

Na ma már mintha kezdene fájdogálni a cicim oldala. Pedig már kezdtem beleélni magam. :?

Ez a nagy meleg engem teljesen kikészít. Délutánra semmihez sincs erőm. Pláne anyukáméknál, mert ők bérházban laknak, panelben, hát ott teljesen hulla vagyok.

Kép
babicsek

Angie Újpesten voltam 4d-n:)

Melisch bizony lassan megszületik az én szégyenlős kis kukacosom!!!!!!!!!!:):):):)

Babicsek drukk a jó eredményekhez!!!!!!!!!!!!!!!:):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Lefényképeztem a monitort addig is, még megoldást találok, mert muszáj látnotok ezt a kukit és profilt! :lol: :lol: :lol:

Kép KUKI

Kép POFIKA PROFILBÓL

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

jaj lányok.....mindíg van valami baj..........párom most jött vissza a dokitól és sajnos tüdőgyulladása van!!!!!!
most megy tüdő röntgenre..........

Angie nagyon helyesek a képek!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hát Nita tüdőgyuszi nem játék, agyba vele sok sok folyadék, gyakori szoba szellőztetés és csak könnyű kaja neki. Az enyém nagyon rosszul volt anno mikor beteg volt szinte könyörögnöm kellett neki minden falat ételért, mert nem volt étvágya és mivel ő feküdt magas lázzal 12 hétig míg rájöttünk, hogy tüdőgyulladása van nagyon le is gyengült, brrr. horror volt akkor az életem úgy féltettem.

Angie bár én nem értek ilyen képek nézéséhez de a kis kukit megtaláltam :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Melisch enni evett most is hála égnek...szerintem étvágya az van....csináltam neki meleg teát....ha hazajött a röntgenről itatom vele.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Jobbulást a férjednek! Ilyen melegben szegény hogy kaphatott tüdőgyulladást?

Na az én drága férjecském meg ezt küldte ez emailemre, hogy olvassam el. Javaslom a még nem babások részére. :)

http://eletmod.hu/tart/cikk/j/0/48878/1 ... _minoseget

Még nem jött eredmény. Holnap meg már megyünk el. Jaj pedig olyan jó lett volna megtudni. így várhatok még rá egy hetet. De lehet hogy még nem járt erre a postás.

Kép
babicsek

Angie: Én nem vagyok olyan ügyes csak sejtem hol lehet a kuki. De a profilkép az nagyon szuper.

Kép
babicsek

Ja de, most hogy jobban megnéztem én is látom!!!! Tényleg kukis!
Alul látni a kis popsiját.

Kép
babicsek

Babicsek köszi!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Hol vagytok? Mindenki eltűnt?

Itt olyan eső volt. Egész jól lehült a levegő tőle.

Holnap reggel szerintem elhasználom az egyetlen HCG tesztemet. Az a sz.. papír sem jött meg apának. Ha sikerült volna a baba, akkor már biztosan jeleznie kellene a tesztnek 10-es Hcg-m van.

Na megyek vasalni csak pihenésképpen jöttem, de látom mindenki el van foglalva valami mással. :)

Kép
babicsek

Babicsek megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!++++++++++++++++++
ha baba van akkor tuti kimutatja!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek nekem ma volt gyönyörű + LH-m, nem kívánok neked egyebet mint egy kicsivel gyengébb + HSG reggelre :wink:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!
Én is drukk Babi!!!!
Megyek aludni,apa elment dolgozni!!Pityesz már kidőlt.
Nita!!Szép méretek!!Én lehet pénteken megyek uh-ra,vagy csak azt követő héten...még akkor is belefér.Meggondolom mikor lövöm el,mert utána már nem lesz uh,csak NST....
Van valami kalkulátor,kiszámoltam apa fizuját,hála Gordonkának 7 ezerrel kevesebbet hoz haza,nem tudom az RTL-n is mit kamuznak mindig...méghogy 6-ezerrel több lesz..... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

www.nettober.hu
Csak erős idegzetűek számolják ki a fizujukat!!! :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok, mivel manapság senki nem hozott + tesztet én rakok fel az e hónapi LH tesztjeimet, spóroltam, csak 2 db volt itthon de bevált nem is kellett volna több, látom 28 napos ciklusom lesz 8) de jó mert a 32 napos kikészített, hosszú volt. Kép

Babi te lapulsz nagyon teszteltél, remélem legalább a 12cn napimhoz hasonló zebrás a tied is ma reggel, persze az HGS-s 8)

Kép
Kép
melisch

sziasztok!

Csak most jutottam ide, mert pakolom a cuccokat, amiket viszünk.

Hát lányok elvagyok keseredve. Csak 1 csíkos volt a HCG-m. Nem lesz itt baba. Na mindegy hát ez van. Köszönöm a drukkokat.

Melisch: De neked nagyon szép az LH-d. Ügyesek legyetek, akcióra fel. :D

1 óra múlva indulunk. Majd csak jövőhéten szombaton leszek. Addig is vigyázzatok magatokra, a gyerekekre, meg a kis pocaklakókra is! Hú hogy le leszek én maradva majd akkor.

Puszi

Kép
babicsek

Babi sajnálom, pedig nagyon drukkoltam érted :cry: :wink:
Köszi a teszt sajnos gyakran jó csak a fránya kiskatonák olyan lusták :roll:

Kellemes nyaralást nektek :!: :!:

Kép
Kép
melisch

Dia
jó lett a hajad, és hát a kiskirályfid nagyon cuki :wink:

Nita
Hatalmas gratula a jó híreknek, nagyon örülök neki :D
Párodnak jobbulást!!!

Angie
Jók a képek, édes a pici!

Melisch
Gyönyörű plusszos a teszted! Mindent bele most!!

:wink:

Babi, sajnálom a nega tesztet... :cry:
Kellemes nyaralást nektek!
Kapcsolj ki egy kicsit!!!

Töbieket puszilom!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Babi sajnálom a nega tesztet!!!!! :cry:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziiiiiiiiiiasztok!
Itthon vagyok!jó volt nagyon.Reszkessetek mert rengeteg képet hoztam! :lol: :lol:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Egerben voltunk többször ami külön öröm volt a lelkemnek hisz itt születtem,itt jártam suliba.... :wink: Domi is nagyon élvezte,hogy volt kert így bármikor a szabadba mehetett.Volt is hatása a jó,tiszta levegőnek folyton éhes volt,hizott is 2 kilót. :D Most pár nap pihi aztán irány Siófok 9 napig.Mindenkinek puszi.Dius

KépKép
Kép
mucus75

Sziasztok!!!!!!
most értem haza Mátéval!!!!!!!!!
senkinek se kívánom amin most átmegyek!!!!!!!!!!!!!!!
egész nap tiszta ideg vagyok/voltam...........sírhatnékom van......nagyon hiányzik a párom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
annyit el tudtak érni hogy 40 fokról 38-ra levitték a lázát!!!!!!!!!!!

nagyon rossz egyedűl lenni......anyuék segítenek amit tudnak de hát ők is dolgoznak....Barnus is érzi hogy ideges vagyok.nagyon nyom a feje lent!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita nyugodj meg a párod nagyon jó helyen van 2-3 múlva meglásd jobban lesz te csak a kicsire gondolj és nyugodj meg kérlek. Tudom nehéz de hidd el jobban ápolják most mint te tudnád és most Barnusnak szüksége van hogy te megnyugodj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó reggelt!

Mucus nagyon szépek újra a képek és csak irigykedve nézem milyen jókat szórakoztok együtt. Na és még mentem Siófokra :roll: én meg dolgozni :cry: Jó pihenést nektek!!!!!!!

Többiek :roll: tessék jelentkezni még ha csak 2 szó erejéig is, tudjuk, hogy mindenki jól van.

Nita te? Sikerült aludnod????? Ugye megígéred, hogy nem idegeskedsz. Nincs mit tenni ez egy ilyen csúnya betegség de meglásd hipp-hopp újra jobban lesz aztán kell lehet 1 hónap is míg összeszegi magát úgyhogy no para ez természetes.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!!
Nekem sincsenek túl jó híreim,úgy be vagyok izesedve,hogy kérdeztem egy ápolónőt,ezzel mit tudnak csinálni,mert egyik napról a másikra lett ilyen,de azt mondta,ezzel befektetnek...de még lenne 6 hét szülésig,én annyit nem tudok bent lenni...mi lesz Pityesszel????Ennyi időre nem hagyom itthon!!!!Mit csináljak????Most eltűnnék 6 hétre,utána meg egy gyerekkel jövök haza,ezt nem akarom szzegénynek,biztos megviselné!!!

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!!!!!!
Melisch megmondom őszintén nem sokat aludtam az éjjel.....folyamatosan járt az agyam........de hajnalba sikerűlt elaludnom...és 9-kor keltem fel......

most reggel hívott api......este még mindíg 39 fokos láza volt.....a hűtőfürdő se segített......így szárazjegelték 1 órán keresztűl......akkor kicsit lejjebb ment a láza majd éjjel ki ízzadta a többit és most reggel már "csak" 37 fokos hőemelkedése van.....:

Meli ha tudok valamiben segíteni szólj nyugodtan!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Jól eltűntem a hétvégén, bocsi, de nem volt sem kedvem, sem energiám a gép elé ülni. én be sem kapcsoltam. Nagyon meleg volt, szombaton főztem - mostam - takarítottam. Délután elmentünk a játszótérre utána meg apukám hugáékhoz az üdülőjükbe egy kicsit aztán este haza. Tegnap meg vasaltam, pakoltam Bence cuccait mert ma elindult anyukámékkal nyaralni Bükkfürdőre. Szombaton jönnek.

Végre valahára piri is megjött! Most ennek is tudok örülni. Kimaradt egy ciklus. Ugye ha megjött akkor az azt jelenti, hogy volt Pé?

Nita párodnak gyors gyógyulást!

Melinda neked sok pihenés! remélem megúszod a kórházat még egy darabig. nem lehet, hogy a málnaszedés tett be?

Babicsek jó nyaralást! Hová mentek? Sajnálom a nega tesztet, de majd a nyaralás után összejön. eredmény?

Diuskám képek szuperek, nagyon csinos vagy abban a szoknyikában! Jó nyaralást nektek is és képeket mééééééééééééég!!!

Melicsh szia!

Többieknek puszika!

királylány

most reggel hívott api......este még mindíg 39 fokos láza volt.....a hűtőfürdő se segített......így szárazjegelték 1 órán keresztűl......akkor kicsit lejjebb ment a láza majd éjjel ki ízzadta a többit és most reggel már "csak" 37 fokos hőemelkedése van.....:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

képzeljétek most hívott api hogy a gyökér anyja betelefonált a korházba...../valahogy megtudta hol van/
de letiltatta magát.....bemer menni hozzá tutira megismeri az öklömet......semmi köze a Zolihoz!!!!
eddig pokollá teszi az életét most meg ugy csinál mint aki aggódik???undorító!!!!!!!!!
ő nem anya!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Csajok mi hirtelen elhatározásból elutazunk nagyikámékhoz pár napra. Nincs semmi gond de páromnak van ott üzleti ügy és vissz magával, kicsit legalább kikapcsolódunk.

Legyetek jók és puszi.

Kép
Kép
melisch

Melisch jó pihenést nektek!

királylány

Sziasztok,

Melicsh mi az a LH teszt? Sose hallottam róla.

Amugy jo pihenést!

Mucus jók a képeid! Jó pihenést a balcsin.

Nem tudom ti hogy vagytok vele de szeretnék pár kilotol megszabadulni mielott terhes leszek, de sehogy sem megy.
Felszedtem pár kilot a hormonproblémám miatt, és leakarom adni. De mire este 6-fél 7 re hazaérek, hulla fáradtan nem akarok már tornázni, meg akkor ott a házimunka is.

Ti mit gondoltok erről?

Na mentem, majd még felnézek!
Vendég

Cathy
Az LH teszt azt mutatja, mikor lesz peteérésed, előtte kb. 1-2 nappal pozitív, akkortól kell beleadni apait-anyait :lol:

Dia
Bencinek jó nyaralást! :wink:

Nita
remélem párod most már jobban van, és a kedélyek is csillapultak anyós körül.

Melisch
jó pihit nektek!! (a görbuszod gyönyörű :wink: )

Mucus
kérünk majd ám nyaralás után is szupi képeket!!!

Melinda
Nagyon remélem, hogy a hátralévő időt nem kell a kórházban töltened! A legjobbakat neked!!

Babicsek
Apinak nem jött még eredménye?

Többieknek puszi!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

sziasztok!!!!!
megjöttem!!!!!
api már egész jól van...a kedve a régi.humorizál és már csajokat nézeget......::):):):)
de kicsit emelkedett a láza......37.5-re.......de nem mondták hogy gáz.....holnap ha minden igaz kiderűl mikor jöhet haza!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Betty: értem de ez fontos? Nem lehet csak próbálkozni és ha összejön akkor összejön? Igy Görcsösen hajt rá az ember nem?

Nem sok van hátra a beültetéshez, és mennyit ültetnek be neked? Általában 5 öt szoktak, mennyit akarsz majd megtartani belőle? Hu akkor ez azt jelenti hamarosan anya leszel, vagy nem?

Nem értek tul sokat a beültetés ügyben. Most a kolléganőm testvérének lesz beültetése hamarosan, és 7 évet kellett rá várnia, mert sok gondja volt előtte.

Mi lassan egy hónapja nem védekezünk, de ez nem azt jeleni hogy minden nap van sex, amikor jól esik, és ha nem jön össze természetes uton 1 évig akkor majd a dokik megmondják mi a gond. Vagy nem igy van? Én nem értek ezekhez a dolgokhoz, mivel nem foglalkoztatott az ügy idáig. Csak annyit tudok, hogy lesz a gyerek, ami alapvető. Szégyenlem ez miatt magamat, mert nem értek hozzá.

Na mentem dolgozni, majd még benézek.
Vendég

Sziasztok!!!!!!!!
apinak ma reggel már csak 36.5 volt a "láza"
és nagyon szeret azt mondta!!!meg mi is hiányzunk neki!!!!!!!!!!
hazajön szerintem ráugrok de csak finoman mert nem lehetne....

a minden igaz akkor api holnap hazajöhet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Nita: Csak óvatosan az ugrálással!!!! :wink:

Cathy: Én nem néztem az LH teszteket... Csak tettük a dolgunkat, bár azt azért tudtam, mikor van peteérésem, mert ennyire már ismertem a testem, és nekem egyértelmű jele volt. Akkor m indig összebújtunk. Volt olyan, hogy kétnaponta voltunk együtt, de az nekem nagyon muszájból ment, ezért ezzel felhagytunk. Amikor jól esett, megvolt, és nem törődtünk mással. Nekem még barnázásom is volt a mensim idején két napig, és pont nagyon stresszes idő volt az. Azon a héten a sportot is intenzívebben csináltam, merthogy úgyis megjött és csak az idegtől múlt el... :roll: Hát nem. BAbó futkorászott velem akkoriban :lol: Azóta is kerózgatunk átlagba napi 6-7 km-eket. Aranyos volt a doki. Azt mondta, csak arra vigyázzak, el ne üssenek, bár az nem terhesen sem előnyös :lol: Nagyon birom :lol: Úszni is úszhatok még. Tehát minden ésszel. Bár apát hanygolom egy kicsit mostanság, mert valahogy így nem olyan nagy élvezet számomra. Jó jó, de nem az igazi :( No majdcsak lesz ez ígyse :wink:

Hú elég hosszúra sikeredtem... Bocsi

Kép
kicsi80

Sziasztok!

Nita jobbulást párodnak, remélhetőleg hamarosan otthon lesz. És csak semmiféle ugrálás! se neked - se neki nem tesz jót. Tessék csak pihenni! Szigorúan!

Kicsi örülök, hogy hallok felőled, puszi.

Cathy én sem tesztelgetek, igaz nem is érzem a pé-t, sőt most nekem minden második hónapban van normális ciklusom......úgy néz ki. Lehet nálam ez a normális :roll:
fogyáshoz pedig kitartás, nem evés és mozgás kell. Én is kínlódok rendesen, mert mozognék én, hiányzik is csak egyedül nem jó. :?

királylány

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?