Új privát üzeneted érkezett!

Na most már tényleg mennem kell készülődni!! Remélem csak pozitív hírekkel fogok majd jönni este!!! Addig is írogassatok jó sakat :lol:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni: Gondolok rád! Minden oké lesz! :wink:

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Visszamenőleg nem ír pé-t.
Vendég

szerintem ez automatikusan nem tesz pét, azaz előre mutatja, hogy szerinte mikor lesz a következő, de utólag nem mutatja

Kép
mercure

Andi!
Hol vettétek fel a jelzáloghitelt? Mi is csak azt vehetünk fel. Ha nem akarod ide, írd meg priviben!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: írtam privit Neked! :lol:
vedresandi

Andi!
Köszi az infót. Tájékozódunk!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: küldtem még egyet
vedresandi

Andi!

Köszi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

A babanet kimaradása arra volt jó,hogy dolgaozzak is egy kicsit :lol: :lol:
vedresandi

Andi: :D :D :D :D A számból vetted ki a szót!! :D :D

jaimee

Nem is tudtam hogy nem volt babanet mert nem voltam gépnél én előre megéreztem :lol:
Vendég

Panda:Te rutinos voltál :lol: :lol: :lol:

Én mostanáig egyedül voltam,nem látta senki,hogy nem dolgozom :wink:
vedresandi

jajjj... elém raktak egy 50 oldalas rendeletet, nézzem meg mi változtott, nincs kedvem olvasgatni, így is álmos vagyok

Kép
mercure

Mercure: mondd,hogy majd holnap,mert most álmos vagy.Igazolom!! :lol: :lol:
vedresandi

Kép
Vendég

Pandus: Jobb kedved van már?

Ennek a Bettynek elverem a fenekét, ha ennyi idő után előjön egy + teszttel...Így megváratni az embert....

jaimee

azt hiszem ha valami filmhez keresnél mormotékat, akkor csak füttyentened kell és tolongani fogunk :D

Kép
mercure

Helló Lányok!

Hogy mennyit szarakodik ez babanet! Mikor Manó alszik és ideülök tök sokat rossz!

Heni! De jó mész uh-ra. Én is akarok már babát a pociba!!!

Jaimee! Ez tényleg +++++++++++++++++++++++++teszt!!! Nyugi minden oké lesz!

Kismamik! Az uh-okról kérünk képeket, mint Niki is dobott a kismanójáról! Nagyon ari!

Lányok aki görbét dobott, mind olyan klasszul magas hővel rendelkező. Lehet megnyithatjuk a melegek klubját!
Ma már nekem is feljebb ment. Majd dobok egy görbét!

Egyébként én olyan szarul vagyok, éjjel arra ébredtem, hogy alig bírok nyelni,m eg fáztam mint a fene. Aztán reggel is alig bírtam felkelni, olyan fáj mindenem érzésem bvan és irtó hányingerem volt, nem tudtam apa mellett ülni az asztalnál mikor reggelizett. Meg most is fázom. Remélem nem szedtünk össze valami nyavaját, mert Manó orra is folyik.

Képzeljétek este apa azt mondta, hogy most nem védekeznénk akkor is decemberi baba lenne, mondtam neki, szerintem most van a pé-m , meg egy kicsit ecseteltem neki a váladékokat és végül is a védekezés mellett döntöttünk.
NAgyon remélem, hogy máj. 1 körül megjön, aztán mindent bele lesz.
Ja ésa zt mondta biztos spermahiányom van, azért vagyok olyan bajos (mármint olyan mint a mosogatórongy).

Ja ma reggel felment a hőm 36,5-ről 36,8-ra. úgyhogy ténylg meglehetett a pé.

Pandácska! Már csak 4 nap! De jóóóóóó!!!! Mennek a ++++++++++++++++++ drukkok, hogy kibírd addig és remélhetőleg érzed , hogy megy az idő!

Szép Napocskát Mindenkinek!!!
Vendég

Mercure: mormota kismamikat keresek....és egyszerre megyünk mind! :lol: :lol: :lol:
vedresandi

jó lenne :D
nekem szerintem ma van vagy lesz pé-m, érzema nyomit a pociban... csak azt nem tudom minek érzékeny oldalt a cicim.... már pé-kor, utána szokott... vagy volt pém suttyomban?

Kép
mercure

Na itt a csodagörbém:

Kép
Vendég

Krisz,
Szerintem még mindig áll az idő csak a vonalzóm mozog néha :lol:
Vendég

Én sem vettem észre, hogy nem volt babanet. Gyorsan összedobtam egy kaját, mert délután jön a lízingelt gyerekem. Otthon útban van, így lepasszolják. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Krisztinka, mi volt a 12-13. napon, hogy magas volt a h őd?

Kép
mercure

Biztos nagyon apára vágytam :oops: . Egyébként nem tom, mert akkor normálisnak éreztem magam, nem úgy mint ma.
Vendég

ki tudja.. lehet akkor is pé-d volt :D

Kép
mercure

Hali! Bekukucska!

Van új Kismamink???

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: ha lehetne 2 csíkos tesztet venni a gyógyszertárban,már vettem volna:)))

Remélem Betty tényleg babás!!!!
vedresandi

Hmmmm...ebéd letudva. Paradicsomleves+rakott kel.

De jó! Holnap péntek! És szombaton állatkertbe megyünk! Már alig váááárom! Dzsémi, Tibi és Kisdzsémi kiruccan....(Magam szamár utoljára.

jaimee

Andi!

Én akkor már régen vettem volna! :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hanna: na erről van itt nagyba szó :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee! De jó neked és ablakpucolást meg takarítást tervezek a hétvégére, mert mi a jövő héten pihizünk nagyot.
Kinti főzést meg sütkérezést tervezünk, remélhetőleg jó idő lesz.

Tényleg lehet kapni kétcsíkos tesztet??? :roll: Akkor én is akarok egy olyat!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Betty! Ez már borzasztó, hogy nem jelentkezel, hagysz minket kétségek között vívódni???
Nem szép dolog mondhatom!!!!! :twisted:
Vendég

Krisz: Takarítás is lesz, majd vasárnap délelőtt. :wink: Sőt, ablakpucolás is, mert szégyenszemre a nappali ablakait nem sikerült Húsvét előtt megpucolnom, sőt azóta sem... :oops: :oops: :oops: A múlt hétvégén alig volt jártányi erőm.

jaimee

Na a takarítás nálam is elkél....A két fiú olyan rendetlen,hogy nem győzök utánuk pakolni!
vedresandi

Kriszti: A kinti főzés jó ötlet!!! A grillezőt elő sem vettük tavaly nyár óta.

jaimee

Mi már idén kétszer kerti sütöttünk.Én nagyon imádom!!!
vedresandi

Andi: Én is!!!

jaimee

Képzeljétek!Most hívott egy újságíró,mert cikket ír a Fanni c. újságba a castingolásról,és interjút adtam,vagymi :roll: :roll:
vedresandi

Hát komolyan, büszke vagyok, hogy írhatok ebbe a topikba. Az egyik a tévének nyilatkozik, a másik egy újságnak... :D :D

jaimee

Anyám mennyi híresség lakozik a topikban!!! Tök jó! :lol: :lol: :lol:
Na én most ledőlök, mert Manót is leraktam én meg mindjárt megfagyok!
Vendég

Kép

Jaimee: Ez itt a Zolikám :D Van még kérdésed??? Nyugi!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Olik!!!
Csak nem alszik a kis betyár? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Niki, Drága, hogy repül az idő!!! :shock: Nagyon szép a kispajti!!! nagyon sok egészséget kívánok Neked !!! További szép pocakosodást!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Szia Andi! De igen :lol: ! Most jöttünk haza egy kis kirándulásról. Azonnal elaludt :D

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik: :D :D Kicsit megnyugodtam. Főleg, hogy megint szédelgek, zavarnak az illatok stb...

Hogy mi minden lehet egy ilyen kis vonalkából.... :D :D :D

jaimee

Jaimee: :lol: Nézted a keddi Vészhelyzetet? ( Néha megnézem :oops: ) Ott mondta az egyik csaj, aki terhes, hogy ő AKAR :!: aggódni a kisbabáért!!! Ez nyugtatja meg :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik,
Már majdnem gratuláltam :lol:
Vendég

Pandus: engem is megviccelt,mire észrevettem a kép alatt amit Olik írt :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?