Új privát üzeneted érkezett!

Drága Pucúrka! Kép
Most te jösz!!!!!!!! KépKépKép

Szonja!
Ne aggódj, veled leszek novemberben is ha nem sikerül. Ha pedig igen, bár nem vagyok túl optimista, akkor csak jó példával még több energiát adok neked a reményhez.Kép
Az az igazság, hogy már annyiszor beleéltem magam és annyiszor csalódtam, hogy inkább már nem is merem elhinni, hogy sikerülhet.Kép

Pusz: GabóKép
Gabómanó

Kandi!
Neked ugye elsöre sikerült az inszem?

Gabó Kép
Gabómanó

Gabó!

Kandinak elsore sikerült.

Szonja!

Ne izgulj, mert szerintem én is itt leszek novemberben.
Nagyon úgy érzem, hogy nem sikerült.

Caldea
caldea

Sziasztok!
Andy, Gabó, Caldea!
Csak optimistán! Bár jó lenne ha itt lennétek velem novemberben is nem akarok önzo lenni igy azt kivánom, hogy legyetek inkább a "Friss..." topicban! : ) Majd onnan külditek nekem a remény sugarakat, okci?!

Caldea! Megkaptad a rajzhoz tartozó leirást? Jól van igy? Szerintem nem is baj, hogy most nem éled bele magad annyira a sikerbe, aztán meg majd csak ámulsz mikor meglátod a két csikot! Kép

Pucúr!
Irtóra szoritok neked! Remélem, hogy te is és Edi is megkaptátok az emilem a volt dokimról!

Cincérke!
Olyan szukszavú vagy! Hétfon irtam neked itt a topicon, és most is irom, hogy VELED VAGYOK!

Andy!
Te kis bátor! büszke vagyok rád! majd meglátod, hogy a HSG-hez képest ez a lapar nem olyan vészes!

Most már dolgozom egy kicsit! Jók legyetek!
Pusz, Szonja
Szonja

Ancsi!

Tegnap a konyvesboltban talaltam ra dr. Metneki Julia: Ikrek könyvere (mar korabban is hallottam rola), es mert amugy is erdekelt a kerdes, megvettem. Egyertelmuen azt allitja, hogy nem lehet ket ciklusban megtermekenyulni (mint a cikkben), mert a no szervezete a teherbeeses utan olyan hormonokat termel, amik gatoljak a tovabbi peteerest. Azt mondja, hogy az eszlelt kulonbegek nem a kulonbozo idoben bekovetkezett fogamzasoknak, hanem az eltero mehen beluli fejlodesnek a kovetkezmenyei. (Ujabb peteerest elosegito gyogyit meg terhessegben nem lehet szedetni (ha jol emlekszem, itt 3 honapos kulonbsegrol irnak), gondolom, az a mar meglevo magzatot karositana). Tehat itt az lehet a helyzet, hogy 4-es ikrek (egy idoben fogant) kozul egy "nagy", a masik harom meg hozza kepest kicsi es fejletlenebb, ezert irtak ezt.

Beszti
Beszti

Huu,de docog ma ez a topic!

Kriszti
kriszti

Pucúr Hajráááááááááááá!

Norci
Norci

Kedves Erazmusz!
Köszönöm segítő és megnyugtató hasznos tanácsaidat.
Ma megyek a dokimhoz és megbeszéljük a továbbiakat. Nagyon remélem, hogy mindezek előtt csináltat velem még egy vérvizsgálatot, mert azért egy másfél hónapos eredmény, még nem eredmény. Közbenn tovább kutatkodtam a szakirodalomban ( egy angol nyelvű szaklapban találtam a következőket: a prolactin hormonszint megnövekedését az agyalapi mirigy amely ezért a hormontermeléséért felelős (amely másik két hormont FSH és LH -t is termel) megnagyobbodhatott és ezt mágneses rezonancia vizsgálattal lehet a legjobban kimutatni.

Bízom benne, hogy a mai orvossal történő megbeszélésen minden rendben lesz.
Kérdezném, hogy a stressz időszak a vérvétel időpontjában szintén befolyásoló tényező lehet?

Előre is köszönöm válaszodat!

Breki
Névtelen

Na szoval akkor teszteljek holnap reggel szerintetek? Az lesz a peteéréstöl számitott 14 nap?

Kriszti! Mit csináljak???

Szonja!

Köszi megkaptam! Vélemény: pénzéhes seggfej!
És sajnálom, hogy ez történt veledKép

Pucur
Pucur & Phedra

Kedves Gabómanó,

Köszönöm a válaszodat a privát "emilem" b_krysz@hotmail.com. Ma megyek vissza a dokimhoz és remélem, hogy előbb várunk pár hetet fogamzásgátló gyógyszer utáni tisztulásig és utána ismételtet velem egy vérvételt és majd azután a továbbaikat. Nekem előjáróban ez a mágneses rezonancia vizsgálat amit a szakirodalom emleget, nem túl biztató, de azt Te is tudd, hogy avizsgálat előtti kontraszt anyag bevitelt (mivel e nélkül is látható, ha az agyalapi mirigy nagyobb) jogodban áll megtagadni. Most mennem kell, de ha van további tapasztalatod érdelődéssel várom.

Breki
Névtelen

Haliho lanyok!

Pucur! Remeljuk ott az a baba!Kép

Szerintetek arthat a babanak ha repulore ulok, illetve ha hosszabb utra megyek kocsival (kb 4 oras ut)? Most ezen aggodom tokre....bar tulkeppen semmi panaszom nincsen....

Pusssz: orsoly
orsoly

Pucur!
Hat nem is tom!!Nem lennel nagyon csalodott ha nem lenne ket csikos de meg nem jonne meg?Mert akkor megprobalhatod,legalabbis en amig nem jott meg addig nem voltam szomoru,biztam benne,hogy meg nem mutatja.Viszont ha megsem akkor penteken ha meg mindig magas a hod....lehet,hogy pentekre kellene idozitened.

Hjajj,mar milyen reg meg csak remenyem sincs,ugy hianyzik a teszteles elotti izgalom!!!!Remenykedni akarok!!!!!!!!!!!!(Kép

Orsoly
Azt olvastam a rendeloben,hogy a repulout kevesbe veszelyes mint az autout.Nem lehetne oda is repulnod?

Kriszti
kriszti

Sziasztok Lányok!

Csak némi életjelt adok magamról. Még itt vagyok, igaz hozzászólni ma sem nagyon volt idöm, de azért olvasgatlak benneteket, ha tehetem.

Pucur!
Küldtem egy emilt! Majd olvasd el légyszi!
Izgis most a helyzeted, illetve "állapotod". Remélem állapotod most egész "más". Kép
Én is szorítok ... Kép Kép Kép

Orsoly!
Ne aggódj fölöslegesen! Ha nincs semmi panaszod, nem valószínü, hogy ártana a repülöút! Kép

Kép Monchy
Monchy és Zebulon

Sziasztok!

Megígértem, hogy jelentkezem, hát betartom. Bár kicsit le vagyok törve és még mindig könnybe lábad a szemem.
A baba megvan, minden rendben, de még nem látszott belöle semmi, csak a petezsák.
Viszont a petezsák környékén bevérzést láttak. Hát ez mellbevágott. A dokim szerint ez a tünet lehet a kezdödő vetélés is. Szerinte nem kell rögtön rosszra gondolni, de azért mondta mindezt el, hogy ne érjen váratlanul ha mégis bekövetkezik. Azonnal táppénzre vett, szigorú fekvés. Nem csinálhatok semmit, ha azt akarjuk, hogy a pete megtapadjon. Nagyon pici séta az engedélyezett, de semmi más. Aztán ha
letelik az elsö 12 hét, akkor már akár újra dolgozhatok is, mert addigra kialakul a méhlepény, ami megvédi a babát és már nem lehet semmi baj.
Hát most itt tartok, állandó sírhatnékom van, de nagyon reménykedek.
10 nap múlva kell egy újabb ultrahangra menni. A "friss kismamák" topicban már kicsit megnyugtattak, hogy más is járt már ebben a cipöben. Söt volt aki vérzett is, mégis megmaradt a baba.
Az ultrahang eredményét megírtam Erazmusznak is. Na nem azért mert nem bízom a dokimban, hanem mert akkor már két szakember véleménye lesz elöttem. Vagy megnyugszom, vagy belenyugszom. Kép
Hát ennyi. Szóval még nem búcsúzom töletek végleg, de ugye szorítotok nekem és a babucimnak?

Jó munkát mindenkinek, és mihamarabbi pocaklakót!

Kata
Kata

Szonja!
Én is megkaptam, köszi. Osztom Pucur véleményét!

Pucur!
Olyan izgatott vagyok. Szerintem tesztelj bátran, biztos lesz már ott egy halvány második csíkocska!!! Ilyen magas hővel ott kell lennie! Nagyon szorítok!

Andy!
Gondolatban végig veled leszünk. Csak bátran!!

Kandi!
Ahol egy baba már jól érezte magát, oda tutira beköltözik egy másik is. Ne keseredj el, szerintem sikerülni fog.

Edi
Edi

Kata!
Nagyon-nagyon szorítok, hogy semmi baj ne legyen a babáddal. Meglátod, minden rendben lesz, csak vigyázz magadra, tartsd be az orvos utasításait.

Pucur!
Nocsak-nocsak, itt az újabb kismama-esélyes??? Kép
A teszteléssel én is megvárnám a helyedben a pénteket, nincs már olyan messze. Kép

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Breki!
Én már kétszer is túlestem az MRI vizsgálaton, a kontrasztanyagot pedig csak úgy menet közben beadták. Nem kérdeztek semmit, csak közölték, hogy vánásan kapok egy szurit, ami megfesti az ereket. Fel sem merült bennem, hogy megtagadjam. Miért amúgy ártalmas is lehet?
Egyébként nem olyan félelmetes, kivéve ha klausztrofóbiás vagy. kb 25 percig tart. Betolnak derékig egy csöfélébe, lekötik a fejed, nem szabad megmozdulni és kattog valami folyamatosan. Ennyi az egész. Öt perccel a vége elött beadják a kontrasztanyagot és utána vége. Az eredmény kiadása akár 3-4 hétbe is beletellhet. Nekem nem találtak semmi okot amiért magas a prolactinom. Lehet, hogy a stressz okozza. Volt akinek semmilyen gyogyi nem segített, csak elkezdett stresszmentesen élni (nem tudom,hogy csinálta) és magától lement.

Kata!
Csak pihizz és nem lesz semmi baj.Kép

Úgy szeretném, ha nekem is elsöre sikerülne az inszem. Szerintetek mennyivel nagyobb esély van, hogy sikerüljön mint spontán. Tegnap olvastam, hogy ha minden rendben van egy párnál akkor is csak 30% esélyvan a megtermékenyülésre.

Gabó Kép
Gabómanó

Kata!
Ne idegeskedj,nem lesz semmi baj.Csak megijeszt egy picit,hogy nagyon izgulj erte es annal jobban szeresd majdKépKép

Gabo
Ma me ne sikerulne elsore!!10 centi elonnyel indulnak a fiukak!KépKép

Pu-cur!Pu-cur!Pu-cur!Pu-cur!Pu-cur!Pu-cur!Pu-cur!Pu-cur!

Kriszti
kriszti

Szonja!

Köszi jó lesz.

Caldea
caldea

Gabómanó,

Az MRI-t nem is szabad túl sűrűn ismételgetni, másrészt minek adnak olyan kontraszt anyagot amely az érfestéshez kell, amikor az agyalapi mirigyet a nagyobb felbontású képen is látni lehet.??? Nekem ez kissé ellentmondásos.
A kontraszt anyag nagyobb koncentrációjú jódot tartalmaz, ami egyeseknél túlérzékenységi reakciót válthat ki. Nagyon praktikusan csak annyit kérdezek minek adják be, ha e nélkül is látniuk kell amit nézni akarnak, hiszen ez nem egy érfestéses vizsgálat.???

Neked hol csinálták?

Breki
Névtelen

Kriszti!

Sajna nem, hivatalos ut, max lemondani tudom, de lehet meg is teszem. Holnap felhivom a vedonenit, es ha o azt mondja, akkor lemondom.

A repulout meg remelem nem fog artani....

Csak ugy izgulok, katanal es koalamacinal is gondok vannak....en meg itt repulgetek...Kép

orsoly
orsoly

Orsolyka
A sok aggodas nem tesz am jot!Tessek megnyugodni egy picit.Oszinte leszek hozzad en az autoutat lemondanam.DE neked nem kell ugy tenned ahogy en tennek!!!beszelj a vedonovel!Bar ha belegondolok en is napi 2*1 orat autozom.
ja es repulgess csak nem beteg vagy,varandos!

Kriszti
kriszti

Kriszti!

Imádnivalo vagy!!!KépKépKépKép

Nem tudom, hogy kibirom-e péntekig.

Orsoly!

Én biztos lemondanám az autós utat! Az első 3 honapban nem tesz valami jot a rázkodás a még rendesen be nem ágyazodott babának. A repülö utat sem szokták ajánlani a hirtelen nyomásváltozás miatt. De nem ijesztgetni akarlak!! Mindenképp beszélj a védönövel!

Egyetértek Krisztivel egyébként! Nem veteg vagy, csak várandos! De azéert vigyázz magatokra!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Pucur
Pucur & Phedra

Gabomano!

Olyam dárga vagy!!

Legyen igazad(sok-sok ohajtojel)Kép

Pucur
Pucur & Phedra

Breki!
Emil elküldve.Kép

Gabó
Gabómanó

Pucur
Akkor szerintem reggel csinalj egyet.Keveset igyal estefele mar es akkor nagggyon koncentralt lesz a pipi.KépKépEn mar reggel fogom kuldeni ujpest fele a sugarakat!KépKépKépKépKépKép

Kriszti
kriszti

Gabómanó,

Add meg kérlek az emil címedet, az enyém helyesen: b_krysz@hotmail.com

breki
Névtelen

Csöpi porszívós orrszivó mellszivó stb (www.ranyakuveg.hu) Ellnézést hogy itt jelentkeztem be üdv CSöpi
csöpi

Szia Orsoly!

Mikor lányommal terhes voltam (még nem tudtam a terhességrõl, nagyon az elején voltam) elutaztam Dániába, átszállással repültem minden gond nélkül. Nem hinném, hogy gond lehet. Élvezd az utazást!

Zsófi
Szabó Zsófia (szzsofia)

Orsoly!

Én nem utaznék el a helyedbe de ugy veszem észre te is ódzkodsz tõle.Lehet hogy a megérzés dominál nálad bár az is lehet hogy a féltés de leginkább mindkettõ.Szerintem most a baba a legfontosabb az életedben és az õ biztonsága esetleg a gyors orvosi segitség mindent megér.
Pusz. Vigyázz magatokra bárhogy döntesz.

Pucur!!!!!

Hajrá!!!Csináld meg a tesztet.Szurkolok.Biztos pozitiv lesz kettõ gyönyörû csikkal.

Kata!
Kérlek ne ijedj meg semmitõl!Te egy édes kis babát hordasz a szived alatt akivel nem lesz semmi baj.Ha félnél mindig arra gondolj hogy a baba mindent megérez és nem tesz neki jót!csak a szépre gondolj!Valakitõl hallottam és igaz:Inkább ijedj meg mint félj! Ha valami lesz elég akkor gondolkozni rajta,dehát nem lesz semmi minden OKÉ!

Üdv!
Pusz
Annamy
Névtelen

Lányok!
Egyébként most sincs hormon vizsgálat már két hónapja_tavaly3 hónapig nem volt a Baross utcába az I.sz nõin.Na ehhez mit szóltok?Ráadásul még a nõvérek is bunkók tiszt.a kevés kivételnek.
Annamy
Névtelen

A baross utcába az I.sz nõin 2 hónapja nincs horm.vizsg tavaly 3 hón. nem volt.Mit szóltok lányok?
Annamy
Névtelen

KépSziasztok lányokKép
...ezért járok hozzátok,mert nektek annnyi pozitiv megnyilvánulásaitok vannak(na jól leírtam ezt a szót)igy írásban-hogy még a halott ember is felpattan és elszalad örömében,köszönöm mindegyikötöknek!Most felkéne sorolnom Titeket,de mindeki tudja -ez egy jó csapat és mindenkinek szól:KÖSZÖNÖM A BÍZTATÁSOKAT-NEM ADOM ILYEN KÖNNYEN FEL(kicsit miattatok is)!A dokival ma is beszéltem ill.már csütörtök van-tegnap...és nagyon rendes,Ö mindent megfog tenni szerintem-nem rajta fog mulni!
Nati igen az elsö hormonkezelés után-elsö insemmel sikerült...de ez lassan 4 éve,azóta sokat változhat egy nöi szervezet-leleteket nem kaptam meg(régieket....nincs összehasonlitási adat sajnos!
mindenkinek mégesgyszer köszi-jó,hogy igy számitok nektek
KépKandi72Kép
Kandi72

Jó reggelt Lányok! Kép

Kata!
Remélem nem lesz semmi baj! Most az a fontos, hogy minél többet pihenj és nyugalomban legyél. Próbáld meg elterelni a gondolataidat, tudom, ez nagyon nehéz. Én is szorítok Neked és küldök sok-sok energiát: +++++++++++++++++

Orsoly!
Fontold meg az utazást, föleg az autós részét. Valóban, a rázkódás nem nagyon használ. Szerintem az autós utazásra csak akkor vállalkozz, ha azt minden lelkiismeretfurdalás és idegeskedés nélkül végig tudod csinálni. Ha a legapróbb kétely is felmerül benned, akkor inkább ne utazz el!
A repülös utazásokkal kapcsolatban már olvastam egy-két kérdést a Rendelöben, de nem emlékszem rájuk pontosan. Megpróbálom öket megkeresni Neked.

Pucur!
Olyan kíváncsacsi vagyok és úgy izgulok érted! Kép Kép Kép

Dobom a mai listát:
Cicó 4c 60 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 53 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 46 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 39 cn Györ 24 év
Eni 2c 35 cn Pécs 26 év
Edina 7c 35 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 35 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 34 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 34 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 34 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 31 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 30 cn Adács 27 év
Ildi 6c 26 cn Szekszárd 21 év
Kriszti 13c 22 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 21 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 19 cn Líbia 32 év
Moni 5c 19 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 16 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 16 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 15 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 14 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 14 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 11 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 10 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 7 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 7 cn Szeged 30 év
Lora 12 c 5 cn Várpalota 24
Éva 29c 3 cn Nyíregyháza 26 év
Monchy és Zebulon

Orsoly!

Megtaláltam Neked a Rendelöben az elöbb említett kérdést. Íme:

Kérdés:
Vietnamban élünk, van már egy kilenc éves kisfiam, és most ha minden igaz terhes vagyok újra.
A probléma, hogy évente kétszer tudunk hazamenni, és a nyári szabadság pont beleesik a terhességem elsö 15 hetébe, vagyis ha haza szeretnék menni a családommal, akkor repülnöm kéne, nem is keveset, vagy pedig egyedül kell itt maradnom....
Tehát, ha le tudná nekem írni pontosan, ténylegesen, hogy milyen veszélyek fenyegetik a magzatot , milyen eredménye lehet, ha ebben az idöszakban repülök...fontos lenne, mert szeretném a férjemet meggyözni, hogy inkább ki kéne várnunk az elsö 15 hét végét.(mivel Ö kapott olyan információt, hogy nyugodtan repülhetek az elsö három hónapban is)
Vagy esetleg jobb az (nem annyira veszélyes), ha inkább a korai terhesség idején repülök??
Ha semmi esetre se megengedhetö, kérem legyen szíves megírni azt is.

Válasz:
A terhesség alatt, ha a tökéletesen rendben van, a repülöút önmagában nem ártalmas. Az elsö három hónapban azért gondolni kell arra, hogy a magasban egy kicsit több sugárzásnak van kitéve... Az utolsó tíz hétben a repülöút okozta egy helyben ülö tétlenség okozhat keringési zavarokat.
Azt javaslom, a tervezett utazás elött vizsgáltassa meg magát, meg a babáját is (öt ultrahanggal). Ha úgy nögyógyászatilag, mint a babával minden rendben látszik, vállalkozhat az utazásra. Az út során ügyeljen arra, hogy idönként felkeljen, járkáljon, mozgassa át az izmait. Ha keményedésre hajlamos, akár még a gyüszünyi alkohol is megengedett... A terhesség utolsó harmadában, ha nem feltétlen szükséges, ne utazzon nagyobb távra és ez a gépkocsira is igaz. Az egy helyben léttöl romlik a végtagok és a baba keringése is. Ad abszurdum, súlyos rosszullét is felléphet.

Monchy
Monchy és Zebulon

Szép, jó reggelt mindenkinek!Kép
Elolvasom a lemaradásom és jövök.Kép
Breki!
Emil újra elküldve helyesen. Pedig a másik címre is elment, úgyhogy elküldtem másnak is.Kép
Címem: gabobali@freemail.hu

Üdv: Gabó Kép
Gabómanó

Drága Pucur!
?????????????????????Kép

Orsoly!
Csatlakozom azokhoz, akik nem utaznának, de azokhoz is, hogy ez nem betegség, hanem egy állapot és ha úgy érzed,hogy nem lehet baj akkor nem lesz baj. De ha kétségeid lennének inkbb ne utazz.

Már a 34. napon vagyok. Most vettem észre.Kép Már két napja arra kelek, hogy megjött, de aztán mégse. A cicim nem fáj, de mensis pocifájás van.
A lapar után csak egyszer voltunk együtt a 20. napon, de nem néztem semmilyen tünetet. Úgyhogy tuti meg fog jönni. Nem fogok most depizni, megígérem!(Legfeljebb egy picitKép)

Puszi: Gabó Kép
Gabómanó

Halihoo!Jo Reggelt!Kép

Gabo
Ma me depiznel!?Nem szamitassz ra,hogy osszejon ha megis akkor happyyy!!En oruklnek ha mar megjonne mert akkor mihamarabb kezdenenk a szurikat!KépKépKép
Hod???

Pucur
??????????????????!!!!!!!!!!!??????????

Andi
itt vagy?

cup-cupp Kriszti
kriszti

Kriszti,

Szia, sziasztok. Jelentkezem, megígértem. Murphy este történt: megvettem az általad javasolt tesztet és rá 1 órára jöttek a menstruációs görcsök és amikor hazaértem félreérthetetlenül megjött. Nem bánom, legalább tudom mi van. Szép az élet, bébi. Köszi mindent, szia Sára
Sára

Sara!
legalabb 1 honap mulva siman keznel lesz a teszt!Akkor majd ketcsikos lesz meglatod!KépKép
Kossz,hogy irtal!
Kriszti
kriszti

Haliho Lanyok!

MOnchy : nagyon koszi az infotKép

A repulos utra tuti elmegyek, ez mar nem kerdes, de ettol nem is tartok annyira. A kocsiutrol viszont minnya felhivom a vedonot es megkerdem az o velemenyet is, es utana eldontom. MIndenesetre fonokomnek mar mondtam, hogy azon vacillalokKép

orsoly

Lányok!

Most beszéltem Pucurral. Van egy rossz hír, meg egy jó. A rossz: csinált ma egy tesztet, ami negatív lett. Kép A jó hír: menzi még sehol. Próbáltam vígasztalni, hogy biztos még korai volt a teszt és azért nem mutatta ki, de Ö csak ennyit mondott: "A 31. napon?"

Monchy
Monchy és Zebulon

Sziasztok Lányok!
Szép reggelünk van ma. Az idö szép és reggel egy madárka csicsergett be az ablakon. Erre keltem. Oh, míly muzsika a szívemnek és a lelkemnek.

Orsoly,
Az alábbi csak az én magánvéleményem! Kéretik nem lehurrogni!:

Szerintem az autóúttal sincs baj, hacsak nem trabanttal zötykölödsz. Tarts minden órában 10-20 perc sétaszünetet. Ha autóval nem akarsz utazni, akkor busszal-villamoson miért jársz? Az még rosszabb. Nemcsak a rázkódás miatt, hanem a nátha és egyéb bacik miatt is.
Nem kell túlgondolkodni a dolgot!

Speciel én jobban félnék a repülöuttól és az azzal járó fellegekbeni sugárzástól.
Tudom, most jól összekevertelek.

Pucur?????????????,
Ancsi???????????????
Mi van veletek?

Kriszti,
szurkolok, hogy mihamarabb megjöjjön!

Mártival mi van ki tudja? Hiányolom.

Most mennem kell,
Puszi mindenkinek,
Moni
mj

Pucurkanak uzenem,hogy Bejanak is csak a 38.-on lett nagyon halovany!

Mj
Koszi.Ugy szamolom,hogy kb 2 het mulva fog jonni.

pussz Kriszti
kriszti

Elmaradt a szokásos idézetem:

"Disneyland: a legnagyobb emberfogó, amit egér valaha is épített."

Monchy
Monchy

Tudom meggértem eltûnök, de most muszáj megszólalnom:

Pucur drága!

Akkor se légy csalódott, ha nincs semmi a teszten (bár szurkolok, hogy legyen), de tudod nekem Erazmusz azt mondta, hogy csak a peteérésõl számított 19. naptól érdemes tesztelni!

Velünk az van, hogy tegnap végre eljutottunk a saját orvosomhoz is. A babával mindent rendben talált viszont az én napi háromszori hányásom nagyon nem tetszett neki, erre adott gyógyszert, aminek a mellékhatása a fáradékonyság (hát amugy is elég álomkoros vagyok) és írt egy papírt a háziorvosnak, hogy vegyen fel betegállományba, mert igy ugy sem tudok dolgozni majd. Remélem a gyogyi tényleg segít!

Szóval amikor a tüneteket keresitek annyira azért senki ne akarjon hányni mint én!

Puszi mindenkinek: Norci

És jó babásodást! Várlak titeket a másik topicban!

Jó babásodást
Norci

Kimaradt egy i betü
megigértem akart lenni az elején

Norci
Norci

Pucur!
Korai volt még a teszt, meglátod néhány nap múlva már két csík lesz rajta, kitartás KépKépKép

Én viszont nagyon úgy érzem, hogy meg fog jönni Kép Fájdogál a hasam, pont úgy mint mielött meg szokott jönni. Szóval úgy néz ki, hogy lassan visszakerülök a lista aljára.

Pussszzz
Ildi
másikildikó

Sziasztok lányok!

Nem gyözöm az elözö másfél napot elolvasni.

Kérlek javitságok át Djeszter-t 3c 6cn-ra!!!!! Már irtam, de ugy látszik lemaradt a javításból!

Pucur!
Amig nem jött meg van reményKépKép Ne keseredj el!!! Küldök neked ++++++++++energiátKépKépKép

Tudtok Erazmuszhoz e-mail cimet? Eszternek kellene, mert ugy gondolja, hogy lehet, hogy volt baba csak nem maradt meg.

Kata
Nagyon vigyázz magadra, pihenj sokat, probálj meg nem idegeskeni. Szoritok, hogy minden rendben legyenKépKépKépKépKép

Kandi
Semmiképp ne add fel.Képincs olyan probléma amit ne lehetne megoldani, csak akarni kell. Egy orvos véleménye szerintem "nem vélemény".

Az újakat ezuton üdvözlömKépKép Jó helyre csöppentetek!

Ancsi
Mizújs?

Szerintetek az andrológia vizsgálat eredményét megmondják nekem is? Mert a párom valószinûleg nem tud menni érte. A CSTK nem tudja kipostázni pénzhiány miattKépKép

Puszi
Györgyi
Györgyi

Felhivtam a vedonot, aki azt mondta hogy konkret allasfoglalas nincsen a dokik es a vedonok reszerol utazas ugyben. Szerinte egy egeszseges terhessegnek nem arthat. Viszont hozzatette, hogy mivel ez egy feltett, nehezen osszejott terhesseg, ha felek tole, akkor inkabb ne menjek sehova, mert az nem tesz jot ha 5 oran keresztul ezen gorcsolok, hogy nehogy valami baja legyen a babanak. Ugyhogy lemondtam! Ma viszont repulok, de ettol nem tartok annyira, na meg ez mindossze 80 perces repulout, ugyhogy kibirom.

MJ: azon en is elgondolkodtam ma munkaba menet, mikozben zotykolodtunk a macskakoveken, hogy hmmmm, ez vajon jo?Kép

Pucur: hmmmm, nekem a 60. napon sem mutatta kiKépKépKép Na jo, az en helyzetem masKép

orsoly

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?