Új privát üzeneted érkezett!

na itten van Borka, Lujza :lol: :lol: Kép

Kép
kicsiboris

Sapé! :lol:

Örülök,hogy jól tudtál vásárolni a vásárban.Én töredelmesen bevallom,hogy nagyon elfáradtam,és nem mentem :roll: A párom volt a szüleivel.Hozott nekem bocskorszíjatt,de életemben nem ettem ilyen rosszat.Sok volt a vendég nállunk,és a fránya maximalistaságom miatt,mindennek tökéletesnek kellett lenni!! :D
A párom mondta,hogy sokan voltak.Magdnak vettél valamit??
Ágotáról fotó????

Kicsiboris! :lol:
Akkor magas volt a cukrod??
Nagyon trendi csini kismama vagy!!! :lol: :lol: :lol: Szép a pocid!!!
Én csípőset,és fűszereset ennék!! :lol:
Néha lecsúszik egy kis csoki,de ritán!!!
m. reni

Csajok!

Hol vagytok??
Jövöhéten megyek uh-ra :lol: :lol:
Szombaton a párom szülinapján! :lol:
m. reni

Mit szóltok a NIMRÓD férfi névhez?

Domo!

A meghallgatás?
m. reni

Sziasztok!

Domo!
Én bízom benned! :lol:

Boris!
Hát a 4. inszem nem sikerült, így elkezdtük az 5.-re a felkészülést.Clostilbegytet és Gonal F 450NE kaptam, éppen tegnap kezdtem szurkálni magamat.Pénteken megyek vérvételre és ultrahangra. A gyerköc édes volt este, látta amikor elővettem a szuris tollat, és azt mondta, hogy anya ne szúrkáld magad, mert az fáj!Hát nem édi!
Szép pocis, és csínos kismami vagy!Gratula hozzá! :lol:

Reni!
Hát tényleg sokan voltak, minden évben megfogadom, hogy nem megyünk, és mégis elindulunk. Annyi tapír volt kint, hogy az félelmetes Pl: a tömeg kellős közepén rágyújt, hát normális az ilyen ember?Szerintem nem, és ráadásul úgy tartják, hogy a gyerek azt lélegzi be!Egyébként pont ezért végig sem mentünk, mert ennek a gyereket nem teszem ki. Magunknak nem vettünk semmit, tudod első a gyerek, neki most fontosabb volt vásárolni!És mi az a bocskorszíj?Én nem ettem még sohan ilyet. Remélem kipihented magadat! :lol: :lol: Ígerem teszek fel fotót, csak mindig a frissekkel vagyunk bajban, mert a gépre elfelejtjük elmenteni. De teszek fel! :lol:

Kép
sapé

Reni!
Végül is melyik ultrahangost választottad?
Szép a Nimród név, de bevallom a gyerekemnek más nevet választanék, főleg, hogy a páromnak tudom milyen nevek is tetszenek. Csak nem lemaradtam valamiről?Fiúcska, Nimród lesz a kicsike?

Kép
sapé

Sapé!

Én sem szeretem a tömeget+az igénytelen embereket! :x
Az biztos,hogy a gyerek az első ebben igazad van,már én is érzékelem, :D A bocskorszíj az a fekete hosszú mentolos nyúlos cokorka,nagyanyáink is ették.
A nagyerdei nőgyógyászati magánrendelőbe megyünk :lol:
A NIMRÓD név a páromnak nagyon tetszik :lol:
Tudod még nem biztos a neme :lol:
Már nagyon várom az uh-át!!!!!! :lol:
Pont a párom szülinapján megyünk!!!

Képzeld vettem ilyen millupa stria elleni krémetm és annyira zsíros,hogy Pattanásos lettem tőle! :roll:
m. reni

Reni, délután megyek a 2. körre.
Jövőhéten akkor végre kiderül? nagyon izgulok :lol: majd rakjál te is pocakos fotót! meg persze UH képet.
Nekem nem tetszik a Nimród :?

Kicsiboris, szépen növöget a pocid :lol:

Kép
domo

Domo,
akkor ügyes legyél ma du. Drukkolok!! Majd meséj mi volt!

Reni,
nekem sem tetszik a Nimród, de ettől még adhatjátok ezt a nevet!! :lol:

Kicsiboris,
jó nagy már a pocid!!! :D

Ilonka????
Csak nem megjött a határozat és már vittétek is valamelyik alapítványhoz??? 8)
katata

reni:
Valamire emlékeztet engem a Nimród név, de nem tudok rájönni mere. :) Minden esetre érdekes és ritka név. A vezetékneve mi lenne?

Boriska:
Ez már tényleg pocak! :) Én is csoki mániás voltam egészen a 31. hétig :)

Hát megnéztem a vaterán az üvegtéglát, de vagy csak 7 db van, vagy amiből sok, az bontott... de jó ötlet volt ,köszi! :)

ja nem tudom mondtam-e már, hogy Annának megvan az első tudatos szava: NEM :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csajok!

A páromnak tetszik a Nimród név!
Ez egy ősi magyar név!!!
Nekem továbbra is a Martin tetszik!
Megegyezünk!
Molnár Martin Nimród lessz. :lol:

Domo!
Én meg az állás interjuhoz drukkolok :lol:
Ha lessz fotó rakok fel! :lol:

Mágnes!
Édes a kislányod megtudnám zabálni! :lol:
Csípőset nem kívántál meg sósat?

Katata!
Ne is gondolj ilyesmire,lessz babád!!!!
Ameddig egy nőnek méhe van addig nem szabad feladni!!!
Én nem vagyok ellne a béranyságnak egyáltalán
m. reni

Reni,
akkor kihordod nekünk?????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
katata

katata!

Jaja :lol:

Mágnes!

Te mint anyuka!szükséges -e a pihenőszék??Illetve etetőszék mikortól kell?köszike :lol:
m. reni

Sziasztok!

Boris!
Ilyen szép pocakban biztosan mosolygós sztárfotó készül majd a babáról. :D :D :D Remélem, hogy majd az uh után is tudsz képet feltenni.

Reni, nagyon szép neve lesz a fiacskátoknak, nekem nagyon tetszik a Nimród is és a Martin is.
tücsökbogár

Sziasztok csajok! :D

Tamar!!! GYönyörűek a babák!!! Jó egészséget mindannyiotoknak!!!!

Elkezdődött a 2 spontán hónapom, úgyhogy majd most meglássuk. :) Minden esetre elindult a KAÁLIs folyamat, és ma már voltam vérvételen, és a jövő héten pedig megyek ultrahangra, csak hogy tudja a dokinő, hogy miként állunk.

Egyébként elkezdtem fogyózni, na nem mintha nagyon kéne, de azért jó húsban vagyok, szóval néhány kilót szeretnék ledobni a cél érdekében... A sógornőm meg beszélt valami nagyfej dokival, aki mindenféle ötletet, tanácsot, és konkrét dolgot mondott a papírjaink alapján, erről majd mesélek, ha már tudok valami pontosabbat.

ZEL, MACUSKA: végül nem szedek be clostibegitet. teljes pihenés lesz ez a következő 2 hónap. Meg aztán a ciszta is megijesztett amit macuska említett.

KICSIBORIS: naaagyon szép a pocakod!!! : :D

Nekem tetszik a Nimród név, mondjuk a vezetéknevünkhöz nálunk annyira nem illene, de egyébként tényleg szép és főleg különleges.
MÁGNES: A Nimród névről nekem 1 dolog ugrik be az az Antal Nimród rendező. Lehet rá gondoltál..

A mohának mindig a déli oldala fás.
gigus

Hyyyyy!!!!

Pecáztam az öcsémmel. Fogtam 1 azaz 1 db 6 cm-es konkrét hat centis kishalacskát. Tankolnom kellett, útközben a vizes fűre való tekintettel GUMICSIZMÁT is vettünk. Csak buktam a mai napon..... De nagyon jó volt. Csak én és a kisöcsém. ( 104 kiló, 190cm, full tetkó, és piercing, stb, neki jól áll)

Kicsibé! Nagyon szép csajok vagytok Lujzikával. Ne izélj már, szép vagy te! Ha rád hasonlít majd a kicsilány minden rendben lesz!!!!

Reni! Tök jó a név. A Martin Nimród, De nem lány lesz véletlenül????? Nézegettem vaterán vagy Teszveszen én is ilyen széket. nem olcsó, de baromi jó lehet

Mágnes! A Nimród egy vadászújság neve is, egyébként szerintem biztosan van valami vadászatos összefüggés is. Már tiltakozni tud akkor Caca? Gondolom, most minden NEM! Puszikálom!!

Amikor szoktam mondani, hogy a mi kisfiunk Lukács lesz, volt aki azt mondta, hogy na, hát az vezetéknév... Ezt simán meg szoktam fejelni a Simon névvel. A másik, hogyan lehet majd ezt becézni? Akkor szoktam még falramászni. Minek becézni?! A Lukács így szép.... Neeem?

Kép
Kép
Kép
zel

Szia Gigus!
Jól vanm azért örülök, hogy így döntöttél a clostyval kapcs...

Kíváncsi vagyok, mit mondott a doki!

Kép
Kép
Kép
zel

először is, csajok köszi nektek a pocakdícséretet :wink: jól esett, de a következőn a burám is fent lesz, mert most néztem milyen gáz vagyok így fej nélkül :P

sapé izgulok érted!!!! nagyon édi a gyerkőc!!!

domo, hajrá!!!!!

reni pont a szülinapján? akkor talán tényleg fiúcska lesz........... így együtt a Martinnal jól hangzik szerintem a Nimród:lol:
reni én is várom nagyon a 4D-t, ti előbb mentek :lol: :lol: jujjj de izgi :!: reni igaz még nem vagyok anyuka, de a barátnőm ad baba-pihenőszéket, állítólag nagyon jól elnyugszanak benne amíg anyuka főz, pakol stb., etetőszék remélem csak akkor kell ha már nem szopizik, mert baromi drágák...... :cry:

zelem ari vagy :!: jót derültem most...te a kis inci-finci fazonoddal a 'kisöcséddal indultok gumicsizmában pecázni...filmre való :lol:

gigus, köszi neked is a dícséretet, szóval, én az inszemek előtt nekiálltam fogyózni, a 2. inszemig leadtam 6 kilót, és utána abbahagytam és mégis lement még kettő, így 6 hónapos terhesen sem vagyok még annyi mint amennyi tavaly januárban voltam :lol: :lol: :lol: én csak ajánlani tudom a diétát. nekem úgy sikerült leadnom a kilókat, hogy délelőtt csak gyümölcsöt ettem+ittam sokat, ebédre sali+hús, vagy tésztasaláta, főzelék, hal+rízs stb.. este gyümölcs vagy zöldsaláta, szigorúan 6 óra előtt és semi édesség. állítólag a hormonháztartást is felélénkíti a diétázás, mindent bele, kitartást, szurkolok :!:

tücsi ez aranyos, abban reménykedünk Lacimmal, hogy meglátjuk az arcvonásait, tudod.....kire hasonlít
:P :P :P :P

Kép
kicsiboris

reni:
pihenhőszék? Az a hintázós bigyó? Nekünk nem volt, szerintem nem létfontosságú. Ha konyhában van dolgod, vagy olyan helyen, ahová cipelned kell, akkor erre a célra a hordozó is megfelel, kiképzésre tök olyan.
Etetőszék:
Amikor már a szilárd ételeket kezded adni, akkor nem árt. így rögtön megtanulja, hogy enni abban kell.Mi 6 hónapos korában vettünk, de ilyenkor csak olyanba szabad tenni, ami dönthető támlájú, kivéve, ha olyan ügyes lesz, hogy addigra magától ülni tud. :) Caca még mindig nem produkálja ezt a tudományt, úgyhogy kicsit döntve ültetjük. A miénk 3 fokozatba dönthető, de vannak még szuperebb 6 fokozatúak is.
Ja és ha vesztek, akkor jó, ha a magassága állítható, és mindenképpen 5 pontos öv legyen hozzá, és lábtartó. Lábtartó nélkül ugyanis a gerince deformálódhat. Mi neten rendeltük :)
Mindjárt keresek róla képet.

Kép
Kép
Kép
mágnes

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1191947637.6058.jpg[/img] Na így döntjük a széket. :) [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Reni!
Nem olyan szopiztatós hintázós, lábtartós, állítható támlás székre gondoltál. Amibe neked kell ülni? Ú. Akkor félreértettem? Mert én ilyen széket láttam valamelyik aukciós oldalon. Bocseszzz!!

Mondd, hogy nem egyedül bőgtem majdnem végig a Vészhelyzetet. Akkor is ha film....

a kishúgomnak olyan igazi régi hagyományos fa etetőszéke volt. Odatoltuk az asztalhoz, ha evett, hogy tudja, ott kell. Na ő ezt tetézte azzal, hogy simán át is mászott belőle az asztalra. na ja, abban nem volt biztonsági öv! :lol:

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
zel

Zel!

Jó lehetett a pecázás! :lol: Biztos jó pasi a öcséd :lol:
Nekem is van tetkóm ,de már megbántam őket :roll:
Jaj én is néztem a vészhelyzetett,és én is sírtam rajta. :oops:
Nekem is van olyan szópis fotelem billenős,és lábtartós. :lol:
A grace klinikát sose bírom végignézni Úgy elálmosodom.
A mágnes széke nagyon tetszik :lol:
Tudod,hogy nem biztos a neme,reméllem most kiderül!! :lol:

Boris!

Pont a párom szülinapján megyünk :lol: Már alig várom :lol:
Majd teszek fel fotót :lol: Úgye jó a Martin Nimród név :lol:
Pihenő széket néztem a teszveszen,de a párom szerint felesleges!!
Dolgozol még?????????????????

Mágnes!
Én ezt a csajt megazbálom olyan édi!!!!! :lol: Igen ilyen székre gondoltam,néztem egyet a teszveszen ,de elbaltáztam,Peg perego ami olyan 35.000ft körül van .15.000ft lett volna alig használt. :oops: Pár hónapos korától használható.

Tücsökbogár!Gigus!

Köszi a dicséretettt :lol:

BBilona!

Hol vagy??????????????????????????
m. reni

Csajok!

Ma egész nap fözöcske lessz jönnek a vendégek!

Rakók fel nektek egy édi fotóT!!!!!!!!!!! Kép
m. reni

Sziasztok!

Kicsiboris nagyon szép a pocakod! Én is szeretnék ilyet!!!!!!!

A Nimród név szerintem szép, főként ha a Molnár a vezetéknév. Az úgyis olyan elterjedt és igy különleges is lesz!

Gigus örülök, hogy meggondoltad magad a Clostyval kapcsolatban! Sok sikert Closty nélkül is! Én is várom már nagyon a hónap végét! Szeretném már tudni, hogy megjön-e vagy sem! Fura volt, hogy ebben a hónapban nem kellett háromszor dokihoz mennem.

Zel: én is bőgtem a Vészhelyzeten, főleg az előző hetin! De a híradón is tudok bőgni, ha valaki megszüli a gyerekét és elhagyja.

Lányok! Ti sportoltok valamit rendszeresen, vagy legalább sokat mozogtok hétköznap, vagy ti is egész nap irodai munkát végeztek és ültök? Ezt csak azért kérdezem, mert én irodában dolgozok és ücsörgök egész nap. Az Avivából kiindulva arra gondoltam, hogy lehet, hogy jó lenne ha elmennék valahova mozogni és hátha több esélyem lenne, a jó kis petékre és a sikeres inszemre.

Kép
macuska

Hát, nem ez volt életem legjobb szereplése... De eredmény majd csak jövőhéten. Köszi a drukkokat!

Mágnes, szuper széketek van, és a lányod is élvezi :lol:

Macuska, én is egész nap ülök. Munkába be, meg haza viszonylag sok séta. És hétvégén nagyon sok séta. Ez nekem a sport. Én is gondoltam, hogy valamit kellene, de attól is félek: mert ugye amikor nőnek a tüszők, néha felállni is fájdalmas. Inszem után is nehezen képzelem el.
Aviván már én is gondolkodtam, csak azt nem értem, hogy ugyanaz a gyakorlat való a mensi meghozatalára, mint a teherbeeseés növelésére. Vagy valamit félreértelmeztem :?

Ilona, merre vagy? megvan a határozat?

Gigus, nem árt néha pihenőhónapot tartani. A spontánban is bármi megtörténhet...

Kép
domo

macuska, a mozgás biztosan jót tesz, és levezeti a feszültséget is. Hajrá! Én thai chizom, az is megizzaszt kellőképpen, de a kocogás is szuper ha rá bírod venni magadat.

gigus, én is örülök az új infóknak, jó döntésnek tartom!

reni, nekem is rögtön a vadászújság jut eszembe a Nimródról. Tetszik, hogy nem a szokásos divatnév, de a nagyszülők lehet hogy az első időkben felírják, nehogy elfelejtsék, annyira szokatlan :D
Jó készülődést! Nálatok ez ilyen nagy ramazuri?

katata, határozatnak se híre, se hamva....már megint csalódnom kell az emberekben, sajna általában először mindenkiről a jót, de bármi kis bibi van rögtön a legrosszabbat gondolom.
Te mire hazaköltöztök pont befejezed a sulit? Vagy majd folytatod itthon?

kicsiboris, pont írni akartam, hogy az anyukájára is kíváncsi vagyok a legkisebb kicsiborisnak, de megelőztél.
Jó kis képnézegetős napoknak nézünkelébe :D !Na mi volt a cukorvizsgálaton?

mágnes, ez a csaj szenzációs! Olyan nagy zsiványnak látszik, hogy csak na! Lakásvásárlás ügyben új fejlemények?

gigus, várjuk a beszámolót!

domo, na mi volt a 2. körön?

sapé, olvastam holmi fotó ígéretről, nem látom!
Kép
bbilona

Én is csak ilyen edzőtermi biciglizést vagy futást képzeltem el. Az ugrabugri dolgokat nem szeretem. Az Aviván én is sokat gondolkodtam, de úgy szoktam csinálni (ha nagy nehezen rászánom magam), hogy az ugri-bugris részt kihagyom. Kivétel az első gyakorlatot. De az Aviva II. kötetében van kimondottan ovulációs gyakorlat. Néha azt csinálom.

Kép
macuska

domo, nem értetted félre az Aviva torna mindenkinek arra hat amire kell. Azért a 80 éves dédinek nem hozza vissza a mensiét. Egyébként ha meg akarod hozni a mensit az ugrálós részeket intenzívebben kell csinálni, ha nem akkor óvatosan, vagy egyáltalán nem. Ugye csinálni kéne? Hogy a lustaságnak milyen ereje van, legalábbis nálam :oops: !
bbilona

Ilona, a lustaság rám is erős hatást gyakorol. Pedig már tavasz óta megvan mindkét kötet. De majd egyszer nekilátok, és remélem, akkor tudni fogja, hogy én miért csinálom :?
Még van két nap a hétből, meglesz az a határozat :lol:

Kép
domo

reni:
mi 19-ért vettük a széket, én is teszveszen néztem ki, de van a csajnak honlapja. www.bambino.hu
Szerintem itt nagyon jó áron vannak, garisak, újak, és kiszllítják.

ilona:
most várunk és várunk.. szerződés aláírva, már csak az a kérdés, hogy mikor érkezik meg a banktól a kölcsön. Közben idegesít a dolog, mert a bútorok meg vannak rendelve, amit tárolnak egy darabig a bútorüzletben, de ha dec. elején nem tudunk beköltözni, akkor nem tudom mi lesz a bútorokkal.. Márpedig eddig még semmit sem lendítettek a lakáson, szerkezetkész, de abba hogy költözzünk?? :evil:

Kép
Kép
Kép
mágnes

no mágnes, akkor most jó kis idegeskedős napok elé néztek. Aha, szóval új építésű :shock: szerkezetkész?????? húha akkor azt még építgetik egy darabig! Keresnetek kell valamit ahol tárolhatjátok addig a bútoraitokat, ha kell megkérdezem a férjem főnökét hátha tud valami száraz, nagy üres termet. Azért szurkolok, hogy addig minden rendeződjön!

domo, én is reménykedek, de őszintén oda a nagy lelekesedés, nem ezt ígérték. Nyugtatgatom magam, hogy mindennek oka van..blablabla.
bbilona

Sziasztok Lányok!

Mágnes! Tündéri!!! Az etetőszék szépségét erősen háttérbe szortja Caca édes kis pofikája!

Reni, köszi az aranyos képet, aranyosak a nyuszik.

Én lustaság ellen hetente egyszer felnőtt néptáncra járok a férjecskémmel. Hát abban a két órában rendesen leizzadunk, de jó a zene és a hangulat meg hát ugyebár nem ártana leadnom azt a pár (na jó, bevallom 8) kilót, amit még a terhesség alatt felszedtem. Hiába próbálok diétázni, meg se moccannak a kilóim.
tücsökbogár

Ilona, sajnos a határozattal kapcsolatban nem nagyon tudlak bíztatni. Sajnos a közigazgatás malmai elég lassan őrölnek, sőt még 15 nap lesz majd a jogerősítés is. A késésnél pedig majd arra fognak hivatkozni, hogy a postázási idő nem számít bele a 30 napba, stb......... Legalábbis nekünk ez volt a tapasztalatunk.
Határozat után irány a Gólyahír, vagy valamelyik alapítvány?
tücsökbogár

Nézzétek csak, az előző hozzászólásomban volt olyan kedves a számítógép, hogy a nyolc kilómat eltüntette - vagy csak kiröhögött?
tücsökbogár

tücsökbogár, igen irány az alapítvány. Tudod a sor eleje a cél.
Azért reménykedtem, mert mikor rákérdeztünk a 30 napra, azt mondta a hölgy hogy azért ő annál jobban fog igyekezni. Ez hétfőn lejár :(

Biztosan szemérmes a számítógép, eldugta a 8 kilót a szmájli mögé. :wink:
bbilona

Csajok,
én is végtelenül lusta vagyok,pedig van 8 kiló plusz rajtam. Úgy akarok fogyni, hogy ne kelljen tornáznom és falhassam a csokikat!!! :lol: Tudtok ilyen fogyási módot??? :lol: :lol:

Ilonka,
nem gond ha hazamegyünk,mert ezt az egyetemet én nyelvtanulásnak fogom fel és így akármikor abbahagyhatom.
A francba már azzal a határozattal.... Nem lejhet rájuk telefonálni??
katata

Boris,
Szép pocakod van :lol: biztos látni fogjátok az arcát igyál elötte egy pici teát lehet az segít :wink:

Reni,
A Martin Nimród szép így együtt :wink: de csak akkor ha kisfiú :lol: :lol:

Sapé,
Drukk az 5. inszemhez :wink: remélem ennyi elég is lesz nektek :D

Kép
Vendég

pandácska, irigylésre méltó pocakod van. Meg kell jegyezzem murisak vagytok így fej nélkül :wink:

katata, nem akarok türelmetlenkedni, mert az sem vezet jóra, de ha a héten nem érkezik meg hétfőn rákérdezek, hogy mi a hézag.

A nyelvtanulás klassz dolog, pláne a francia, azzal valószinűleg jól fogsz majd boldogulni. Úgy látszik irígy napra ébredtem, ezt is irigylem kicsit, nagyon jó lehet.

Az eltüntekről tudtok valamit? babszi, andi, jucmuc, kabóca, kamilla, móni, odry, sonjus, tiza???
bbilona

ilona akkor én drukkolok, hogy az idő gyorsan teljen, utálom a hivatalos ügyeket.......jaja, teszek hamarosan fotót a 'nagy arcomról is :P

pandi, majd te is tegyél 'fejes képet ok? kössssssssz!!
a tea miért jó az uh előtt? ti (jól emlékszem?) most szombaton mentek? vagy egy hét múlva?

kata,....hát ilyen fogyit sajnos nem ajánlhatok, én is rohadtul megszenvedem a fogyikúra alatt, 4 hónapig tartottam magam, de most tök jó, hogy így 6 hónaposan sem érem el az 'eredeti súlyomat :shock: :shock: bár most kezdek fölfelé vánszorogni...4 kilót szedtem fel eddig, nem sok ez??

macuska, én nem is bírom pl. az aerobikot, nagyon kifáraszt, már az lején...szerintem a nyugisabb mozgás is sokat ér!!!

Kép
kicsiboris

Boris,
A babanetre csak pocit teszek fel az iwiwen megnézheted hogy van fejem is :wink: Egyáltalán nem sok a 27. hétben 4kg. Az egészséges hízás úgy olvastam kb 13-15 kg és attól még így is nagyon messze vagy!! Mi nem megyünk most 4D-re majd 27-28 hetesen akkor már igazi baba pofija lesz :D A tea picit izgató hatással van szerintem a babákra is mert amikor mi voltunk 4D-n ittam elötte végig mozgott nagyon jó képeket sikerült róla csinálni.

Ilona,
Köszönöm :D
Vendég

kicsiboris, köszönöm a drukkot! Várom a teljes alakos fotót! :wink:
bbilona

Sziassztok!
Tegnap voltam nődoki bánál, és azt mondta, januárig spontán próbálkozunk, ha nem sikerül pocakosnak lenni, akkor januárban megnézzük van-e peteérésem, kell -e megint stimulálni gyógyszerrel, és akkor újra belevágunk. Ja és plusz Apa vizsgálata is!
Hát nagyon remélem, hogy házi berkeken belül megoldjuk a hugit :)
Szóval jövőre jön a következő baba! :lol:

Pandus:
Nagyon szép pocid van! Igazi nőies kismama vagy (még fej nélkül is :) )

Kép
Kép
Kép
mágnes

Pandus,
Igy fej nélkul is nagyon csini vagy! Irigy, irigy... :oops:

Magnes,
akkor hajra hugi!!!!! :lol:
katata

Pandácska, elismerésem a pocakodhoz!

Kata!
Csomagolsz már? Jó hosszú út áll előttetek. Kocsival vagy repülővel jöttök?

Mágnes, remélem, hogy januárra már nem lesz szükségetek stimura, mert már nőni fog a pocakod.
tücsökbogár

mágnes, csatlakozom az előttem szólókhoz! Reméljük most jól megijedt a a szervezeted a stimuláció hallatán, és hamarosan jön a tesó!
bbilona

Sziasztok!

Hát sajna Ágotám ismét beteg lett, tegnap délutántól köhög, és folyik a nózija. Egyenlőre gyógyszert nem kaptunk, inhallálnia kell. Így a hétvégi fellépésnek annyi, remélem Ágotával meg tudom értetni, miért nem leszünk ott. Pedig annyira várta!
Én holnap megyek vérvételre, és ultrahangra.

Panda!
Köszi, remélem én is, hogy sikeresek leszünk! :lol:
Szép a pocid, gratulálok, csínos kismami vagy te is! :lol:

Mágnes!
Akkor hajrá!.......Nekem is ezt javasolták Ágota születése után, mert állítólag szülés után megváltozik a szervezet, átalakul!Kívánom, hogy nektek sikerüljön!Szorítok!

Reni!
Bocskorszíj másik neve nem medve cukor? Vagy keverek valamit?
:roll:

Boris!
Köszi! :lol: :lol:

Kép
sapé

sapé, de kár.., pedig biztosan nagyon aranyos lett volna a nagylány. Hátha idejében elkaptátok a nyavalyát!
Holnapra, egy kalappal!
bbilona

Panda, nagyon szép poci! Én is ilyet akarok :lol:

Mágnes, remélem összejön spontán :lol:

Kép
domo

Sapé, én is medvecukornak ismerem :lol:
holnapra drukkolok :lol:

Kép
domo

Ilona!
Hát volt egy picuri időm, és kerestem egy képet Ágotáról :lol:
Lesznek még frissebbek is, ha a párom hazaér!

Kép Íme Ágota!

Kép
sapé

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?