Új privát üzeneted érkezett!

Betti, szerintem jól nézed Kép. Mi is így fekszünk Kép, és én is így nézem. Tudod, mintha aludnál és közben a lábadnál állnál KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Kép Igen Hajni! Kép Csak olyan érdekesen írta le Vica!

Képzeljétek Lányok!

Most volt bent egy kolléganőm, hónapok óta nem láttam, velem egyidős és kiderült hogy nemrég fogadtak örökbe egy testvépárt. Egy 20 hónapos kisfiút és egy 4 éves kislányt. Ezért nem láttam.

Betti
betti73

Mi nem tudunk fordítva feküdni, mert így szoktuk meg.
Vica de jó fej vagy! Feldobtad a labdát, aztán leléptél mi meg majd meg halunk hogy megtudjuk miért fekszünk rossz helyen.

Kép

Kép
kamilla306

Nem megy el a rajz.Kép
Megyek enni, majd jövök, sietek!!!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Mi tudnánk fordítva feküdni, nálunk valahogy nincs megszokás. Csak akkor a tévét át kellene rakni a másik oldara, mert nem látom a páromtól Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Mi is így szoktuk meg, nem megy fordítva! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!

A táblák:

Kép

Kép

Később jövök! Kép

Pusz:
Kata
kata1977
Hatvan

Na így sokkal aranyosabbak a gólyák Kép. Meg különben is előbb kellett volna szólnunk és akkor Banya is előbb jelentkezik Kép.

Bea, te tudtad hogy egy hét és izgulhatunk? Teljesen meglepő, hogy már a 20. napon vagyunk.

Kép

Kép
vkhajni

Vica, mi jól fekszünk én mindig a férjem jobb felén vagyok, fekszem , ülök stb.DE miért is?

zsuzska80
Szombathely

Banya!
Merre voltatok nászúton? Beszámolót és fényképeket kérünk!

Kép
Kép
maminti81

Na megjöttem.
Tiszta lelkiismeretfurdalásom volt egész ebéd közben, hogy itt hagytalak titeket magyarázat nélkül, de álmomban sem gondoltam, hogy ez érdekelne Titeket.Kép

Szóval a magyarázat. Az ember agyának (biztos tudjátok) két fele van. Az egyik(a bal) a művészi, elvonatkoztató gondolkodásért felel( ezt a kínai feng-shui "a női fél"-nek nevezi), a jobb agyfélteke meg a realitás, a matemetikai képességekért felel, (ezt a "férfi fél"-nek nevezi). Amikor a fent (általam elég nyakatekertenKép) leírt módon fekszetek, akkor a nőnek a női, a férfinek meg a férfi agyféltekéje van a párja felé. Értitek? Ha másként fekszetek, akkor a férfi a feminim oldalát, a nő pedig a férfi oldalát mutatja párja felé, és ugye ezt tudjuk, hogy nem jó. nem olyan bonyolult ez, ha egyszer ráéreztek az ízére, akkor könnyű.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
És ha mindketten hason alszunk?Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti, nem kell mindenbe belekötni KépKép. Mindenki egész éjjel a hátán fekszik és kész. Ne légy már ilyen Kép. Különben mi meg egymásnak háttal alszunk, tehát mind két agyfelünket mutatjuk egymásnak mindig Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hú Vica!

Ez nagyon jó! Mi össze-vissza pakolgatjuk magunkat éjjel! Kép

Betti
betti73

Néhány tipp:
- ne legyenek a lakásban használatlan dolgok, ha valamit már több mint egy éve nem használtál, nyugodtan dobd ki. Ettől felfrissül a ház "vérkeringése".
- az sem jó, ha álló óra van a házban. Nagyon nagyon sok energiát elszív a lakásból, mert szegény, ugye, el szeretne indulni.Kép
- jó, ha nyitva van egy kicsit az ajtó vagy ablak éjjel, ha alszotok, mert akkor a szoba nem belőletek szívja teli magát JÓval, hanem kintről.
- érdemes az elektromos dolgokat a hálószobából kiiktatni, ha feltétlenül muszáj ott lenniük, akkor minél távolabb legyenek az ágytól.

Most hirtelen ennyi jut eszembe.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica ,nálunk így van minden, óránk sincs , elektromos dolgunk se, éjjel nyitva az ablak stb.

Hajni!Megcsináltam az astron a Jónás módszeres szarit, és pont akkor vannak azok a napok mikor igazábol a peteérés is van.KépKépKépKépCsak nem írja oda hogy fiu vagy lány.Régebben megcsináltam akkor ott volt most nem. Mi lehet a baj??

zsuzska80
Szombathely

Jól van! Vesézzetek csak ki!
Hiszen rosszat akarok Nektek!!!!!!
Na.
KépKépKépKépKépKép
Ezt a fekvés dolgot én sem teljesen értem, de így van. Lehet, hogy az is benne van, hogy az ágynak is van jin ás jang oldala. (Jin=nő, Jang=férfi) És jó, ha a nő a női oldalon ,a ffi meg a ffi oldalon alszik. Na. Ebbe kössetek beleKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jól van! Vesézzetek csak ki!
Hiszen rosszat akarok Nektek!!!!!!
Na.
KépKépKépKépKépKép
Ezt a fekvés dolgot én sem teljesen értem, de így van. Lehet, hogy az is benne van, hogy az ágynak is van jin ás jang oldala. (Jin=nő, Jang=férfi) És jó, ha a nő a női oldalon ,a ffi meg a ffi oldalon alszik. Na. Ebbe kössetek beleKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Egy kicsit még hadd kötözködjek!Kép
Nem az volt az elmélet, hogy mindent be kell dugaszolni és becsukni, különben elfolyik a pénz? Az ablakon nem folyik ki?
A szoba akkor honnan szívja be a jót? Más emberekböl?
Na jó, eldugultam!Kép
Bocsi!

Kép
Kép
maminti81

Vica nem akartunk mi bántani. Csak foglalkozunk a dologgal. Inkább értékeld Kép.

Zsu, nem tudom. Én amikor megcsináltam el is mentettem, és azt nézegetem időnkét. Azóta még csak arra felé sem jártam, nemhogy megcsinálotam volna.

Kép

Kép
vkhajni

Vica nem akartunk mi bántani. Csak foglalkozunk a dologgal. Inkább értékeld Kép.

Zsu, nem tudom. Én amikor megcsináltam el is mentettem, és azt nézegetem időnkét. Azóta még csak arra felé sem jártam, nemhogy megcsinálotam volna. Érdekesség képpen. Nekem 19-21-éig volt, mi meg 18-án és 22-én akcióztunk. Szóval erről sikeresen lemaradtunk Kép. Mindig későn jutattjátok eszembe.

Kép

Kép
vkhajni

Vica!

Szerintem nagyjából jól van nálunk! Az új lakásban majd még jobban figyelek. Valahol van egy feng shui a lakásban könyvünk.

Betti
betti73

Ezt sikeresen elküldtem. Úgy gondoltam megint hülyéskedik, és még írtam hozzá, erre kétszer elment. Bocsika Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Bocsi, egy kicsit hosszú leszek, mert ezt még Wordben írtam és bemásolom:
Egyébként a feng-shui jelentése víz és szél. Erre a két elemre alapoz. Ezért van a sok szélcsengő meg szobaszökőkút, meg ilyenek. Észrevettem, hogy a piacon meg bóvli helyeken kapható szélcsengőknek tudjátok hány pálcikája van??? Na hány??? 4! És az minek a száma? A halálé!
Ennyit erről.
Az se mindegy, hogy milyen hosszúak a csilingelő pálcái, mert a méreteknek is ugyanúgy jelentésük van, mint a számoknak. De ebbe most nem mennék bele, mert ezeket nem tudom fejből.
Szóval a feng-shuiban van összesen 5 elem. VÍZ, FÖLD, TÛZ, FÉM, FA. Ezeknek mind megvan a maguk jelentése. Valamennyi égtáj, szín, forma besorolható ezen elemek közé. Az emberek,és a lakások is rendelkeznek egyénre jellemző elemekkel. (Az emberek születési dátumából meg lehet mondani, hogy melyik elemhez tartozik). Ezek harmóniában vagy konfliktusban állnak egymással. Az öt elem módszerével a konfliktusok kezelhetők. Így például , ha a konyhában a tűzhely mellett vagy vele szemben a mosogató vagy a hűtőszekrény áll, az azt mutathatja, hogy a konyhában a beszélgetők között a nézeteltérések igen gyakoriak. Ennek oka, hogy a tűzhely a tűzelemhez tartozik, a mosogató és a hűtőszekrény a vízelemhez. E két elem, a víz és a tűz konfliktusban áll egymással, hiszen a víz kioltja a tüzet. Ez a feszültség hat a konyhában lévőkre. Hogy e két elemet harmóniába hozzuk, fa elemet kell a helységbe hoznunk. A víz táplálja a fát, a fa táplálja a tüzet. Így a három elem harmóniában van. A fa elem színe a zöld, tehát hogy a konfliktust orvosolni tudjuk, zöld szőnyeg vagy tapéta alkalmazása ajánlott a tűzhely és a mosogató közé. Nálunk például tiszta fából vannak a konyhaszekrény ajtók (csak lakkozva vannak) így a víz és a tűz „harcát” ezek harmonizálják.Kép
Ehhez tudni kell a teremtés és a rombolás körforgását. A teremtés: a víz táplálja a fát, a fa táplálja a tüzet, a tűz a földet, a föld a fémet, a fém a vizet. Körbeértünk.
A rombolás körforgása: A víz kioltja a tüzet, a tűz a fémet, a fém a fát, a fa a földet, a föld a vizet.
Volt egy tök érdekes dolog nálunk. Egy napon lett berakva a nappaliba a 400 literes hatalmas akváriumunk (ami hihetetlen módon a víz elemhez tartozikKép) és az ellentétes sarokba a csempekályha(tűz-elem).Erre teljesen véletlenül eszméltünk rá. És ez a harmónia úgy lett teljes, hogy az egész nappalit gyönyörű IGAZI hajópadló borítja (fa-elem).
Hogy mik vannak…Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Bocsi, egy kicsit hosszú leszek, mert ezt még Wordben írtam és bemásolom:
Egyébként a feng-shui jelentése víz és szél. Erre a két elemre alapoz. Ezért van a sok szélcsengő meg szobaszökőkút, meg ilyenek. Észrevettem, hogy a piacon meg bóvli helyeken kapható szélcsengőknek tudjátok hány pálcikája van??? Na hány??? 4! És az minek a száma? A halálé!
Ennyit erről.
Az se mindegy, hogy milyen hosszúak a csilingelő pálcái, mert a méreteknek is ugyanúgy jelentésük van, mint a számoknak. De ebbe most nem mennék bele, mert ezeket nem tudom fejből.
Szóval a feng-shuiban van összesen 5 elem. VÍZ, FÖLD, TÛZ, FÉM, FA. Ezeknek mind megvan a maguk jelentése. Valamennyi égtáj, szín, forma besorolható ezen elemek közé. Az emberek,és a lakások is rendelkeznek egyénre jellemző elemekkel. (Az emberek születési dátumából meg lehet mondani, hogy melyik elemhez tartozik). Ezek harmóniában vagy konfliktusban állnak egymással. Az öt elem módszerével a konfliktusok kezelhetők. Így például , ha a konyhában a tűzhely mellett vagy vele szemben a mosogató vagy a hűtőszekrény áll, az azt mutathatja, hogy a konyhában a beszélgetők között a nézeteltérések igen gyakoriak. Ennek oka, hogy a tűzhely a tűzelemhez tartozik, a mosogató és a hűtőszekrény a vízelemhez. E két elem, a víz és a tűz konfliktusban áll egymással, hiszen a víz kioltja a tüzet. Ez a feszültség hat a konyhában lévőkre. Hogy e két elemet harmóniába hozzuk, fa elemet kell a helységbe hoznunk. A víz táplálja a fát, a fa táplálja a tüzet. Így a három elem harmóniában van. A fa elem színe a zöld, tehát hogy a konfliktust orvosolni tudjuk, zöld szőnyeg vagy tapéta alkalmazása ajánlott a tűzhely és a mosogató közé. Nálunk például tiszta fából vannak a konyhaszekrény ajtók (csak lakkozva vannak) így a víz és a tűz "harcát"; ezek harmonizálják.Kép
Ehhez tudni kell a teremtés és a rombolás körforgását. A teremtés: a víz táplálja a fát, a fa táplálja a tüzet, a tűz a földet, a föld a fémet, a fém a vizet. Körbeértünk.
A rombolás körforgása: A víz kioltja a tüzet, a tűz a fémet, a fém a fát, a fa a földet, a föld a vizet.
Volt egy tök érdekes dolog nálunk. Egy napon lett berakva a nappaliba a 400 literes hatalmas akváriumunk (ami hihetetlen módon a víz elemhez tartozikKép) és az ellentétes sarokba a csempekályha(tűz-elem).Erre teljesen véletlenül eszméltünk rá. És ez a harmónia úgy lett teljes, hogy az egész nappalit gyönyörű IGAZI hajópadló borítja (fa-elem).
Hogy mik vannak...Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Nem tudom miért küldi el sorozatosan kétszer aleveleket. Na mindegy.
Tudom ám, hogy nem bántásból mondjátok! Azért írtam oda a sok Kép-t.

Maminti!
A lefolyó a távozásra való, az ablak meg a körforgásra. Ugye Te se szeretnéd, ha bármi visszajönne a lefolyóból???Kép
A szoba a friss levegőből, a virágok illatából, a szép tájból, a fák leveleiből, a bogarak zümmögéséből, a jó emberek szép gondolataiból szívja be a jót. Soroljam még?Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Ez igen! Te tényleg tudsz valamit! Kép Nagyon érdekes a dolog.

A nap jóhíre: Kép Munkaügyes kolléganőm finoman megkérdezte a főnökömet, hogy mikor adunk föl hirdetést a terhes kolléganőm helyére, mert ugyen elvileg max. decemberig dolgozik. Erre a főnököm: még nem aktuális, valószínű, hogy nem is lesz keresés. Még gondolkodik. Gürizhetek egyedül év végén (az a legrosszabb időszak nálunk)

Betti
betti73

Betti!
Kép Te nem tudsz beleszólni a dolgokba? Mondd meg, ha nem vesznek fel valakit, idegösszeroppanással szanatóriumba mész!Kép

Kép
Kép
maminti81

A tűz elem által képviselt dolgok
- a vörös árnyalatai
- minden bolyhos, meleg, állati eredetű anyag: gyapjú, szőrme stb.
- világító- és fűtőtestek

A fa elem által képviselt dolgok
- a zöld árnyalatai
- növényi eredetű textíliák: pamut, vászon stb.
- fa bútorok és kiegészítő elemek (oszlopok, gerendák, lambéria, hajópadlók stb.)

A föld elem által képviselt dolgok
- a sárga és a barna árnyalatai (az ősz színei)
- kerámiából és agyagból készült tárgyak
- cserép, tégla, vályog

A fém elem által képviselt dolgok
- a fémszínek
- fém tárgyak és bútorok
- kő járólapok, fémfelületek

A víz elem által képviselt dolgok
- a kék árnyalatai
- tükröződő vagy áttetsző anyagok és felületek: tükrök, kristályok, üvegek, csipkék stb.
- a víz jelenléte (szaniterek, akvárium, csobogók, párologtatók stb.)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Jó, most már nem bombázlak Titeket a hülyeségeimmel, különben is lógnak az ujjaim, annyit gépeltem.

Betti!
Szerintem gyere el táppénzre! Ezt nem lehet csinálni! Nagyon remélem, hogy most összejött a babó, és akkor azonnal irány a doki, és szépen kiír! Punk-tum!Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Meg tudod mondani nekem, hogy én melyik elemhez tartozom? Kíváncsi vagyokKép 1981 aug 3. (ha jól emlékszem, ez kell hozzá)

Kép
Kép
maminti81

Nnnna, már itt is vagyok! Kép

Lara,
Mire kell noszogatni a férjedet?! Kép

Vica,
Ha a 7-es szám jelentése lopás, nő, akkor az miért is rossz?! Hiszen én is nő vagyok! Kép Vagy hogy van ez? Amúgy mindegy, mert nekem már 9 elefántom van! Kép

Melincsi,
Tök jó lehet érezni, ahogy mozgolódik odabent a babátok! Kép

Móni,
Engem nem zavar! Kép Sőt, örülök, hogy ilyen a hozzáállásod! Kép

BAnita,
Azért emsélhetsz is! Kép És várjuk a képeket!

Beuka,
Kép Betegség.
Tegnap én is olyan hülyén éreztem magam, szédelegtem és fájt a fejem is. Sőt, hazafelé leszálltam a buszról egy megállóval korábban, mert azt hittem, hogy rókázni fogok. Kép

Lola,
Szerintem ne aggódj, hogy nincsenek tüneteid! Kép Néhány hónap és majd arról beszélsz, hogy egy perc nyugtod sincs, mert a kismanó szétrúgja a 'ház' Kép Oldalát! Kép

Ja, a feng-shui-tól függetlenül én mindig lecsukom a WC-fedelét. Kép Így szoktam meg, amikor egy icipici albiban laktam és a WC mellett közvetlenül ott volt a mosdókagyló (da aaaannyia, hogy a vállam súrolta, ha éppen a dolgomat végeztem Kép ). Szóval egy db-ig csak idegesített, hogy kézmosáskor óhatatlanul összecsaptam egy kicsit vízzel az ülőkét, aztán hozzászoktam, hogy lecsukom a fedelet és akkor az lesz vizes. Kép És a mai napog lecsukom! KépKépKép

Betti,
Drukkolok! Kép

Zsu,
Ne keseredj el! Kép Kérlek! Kép
Remélem, minden OK lesz a dokinál!

Gyöngyi,
Nem szabad már előre keseregni, elbizonytalanodni! Kép

Lassan szalmák topikja leszünk! Kép Az én pasim is elutazott ma, de (remélem!) este hazajön! Kép

Hajni,
Most a körteízért nem vagytok oda?! Kép
Mennyi butaságot tudsz Te is néha összehordani a férjednek! Kép
Nálunk tegnap pont fordítva volt: a pasim kezdte el mondani, hogy miért nem kezdek el keresni egy normális pasit, akinek van pénze, munkája, normális körülményei és akár rögtön is szülhetek neki. Én meg persze megnyugtattam, hogy nem kell nekem senki más, csak Õ! Kép Hiszen Õt szeretem! Kép Aztán az lett a vége, hogy én vagyok egy imádnivaló! Kép
Biztos tök jó lesz a vásárolgatás! Kép
Dehogy vagy Te kevés egy gyerekhez! Kép Sőt! Kép
Szerintem csak arra vár az a kisbébi, hogy átköltözzetek végre! Tudja, hogy ott nyugi lesz, semmi zavaró tényező (rokonság Kép), csak TI! Kép Félre ezekkel a fránya negatív gondolatokkal! Kép

Asszem, mi is fordítva fekszünk. Kép De mi a pasim miatt! Kép Mert amíg Õ egyedül lapkott a szobájában (nnna, ezt jól megaszondtam! Kép), addig Õ azt szokta meg, hogy azon az oldalon alszik (amikor éppen nem foglalta el egyedül az egész ágyat! Kép). Amúgy otthon a szüleimnél én is azon az oldalon szeretek aludni! Kép Az elején kicsit próbáltam harcolni, hogy én azon az oldalon szeretek, néha engedett is, de rájöttem, hogy mindketten sokkal rosszabbul alszunk! Kép Viszont ha hazamegyünk az anyukámékhoz, ott fordítva alszunk! Kép KépO

Maminti,
Mi is mindketten hason alszunk! Kép De akkor az szerintem ugyanolyan jó! Kép

Vica,
A tippek nálunk nem jók. Kép
- Az én konyhai dolgaim (amiket ugye most nem használunk, hiszen van ott is belőle Kép) ott vannak a szobánkban (mert nekünk csak az van Kép), az ágyneműtartóban. Kép
- Az órából éjszakára kiveszem az elemet, mert a pasimat zavarja, hogy ketyeg. Kép
- Ha éjjelre nyitva van az ajtónk, akkor amikor reggel vki kimegy a házból, akkor a huzat becsapja. Kép És szar arra ébredni! Nyáron nyitva van az ablak, de télen asszem befagyna a se**ünk reggelre. KépKép Vagy a gatyánk is rámenne a fűtésszámlára. Kép
- Ugye nekünk csak a szobánk van, így ott vannak az elektromos dolgok is. Kép
Bassszus, kezdem már érteni, hogy miért nem sikerül nekünk semmi! KépKép

Nnnna, most olvasom csak a többit! Kép
Nálunk a konyhában a tűzhely mellett van a mosogató, szemben vele a hűtő! Kép El lehet még ba**ni vmit?! KépKépKép

Betti,
Kapják be ezek a munkahelyek! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Maminti,
Hirtelen, ahogy olvastam, úgy értelmeztem, hoyg a szülinapodra nem emlékszel jól! Kép
kata1977
Hatvan

Hajni és amit elmentettél azon vannak nemek??

zsuzska80
Szombathely

Kata!
Szétszórt vagyok, az igaz, de azért nem ennyire!Kép

Kép
Kép
maminti81

Lányok!

Nem tudom, hogy mitévő legyek, de az idén szeretnék babás lenni. Ha az leszek, akkor én sem fogok sokáig dolgozni és akkor rögtön két embert kereshet és nem lesz, aki betanítja őket! Kép Kép

Nekem tetszik a feng shui!

Betti
betti73

Zsuzska, igen vannak. Bocsi, a legfontosabbat nem írtam bele Kép. Össze tudok hordani egy csomó hülyeséget és a lényeget kihagyom. Azért jó velem beszélgetni ugye? Kép.

Kata, szerintem nálunk is minden rosszul van.

Na, megyek hajat mosni, mert lassan idulunk és kapok az egyetlentől ha nem leszek kész időben Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Maminti!
Nem akarok hülyeséget mondani, de asszem Te víz-ember vagy. Úgy tudom két évenként változik, és én a 82. nov.15-ömmel víz vagyok. De holnap behozom az erre való naptáramat és jól kielemezzük, hogy ki micsoda és ki hogyan illik össze a párjával. Nálunk ideális, mert mindketten vízemberek vagyunk, úgyhogy ennél harmonikusabb nem is lehetne.Kép
Kata, ha jól emlékszem Te meg tűz-ember vagy. De holnapra igérem megnézem.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Hozzad be!!! Nagyon érdekel engem is!! Kép

Betti
betti73

Vica nézzél meg minket is légyszi.
Én 1978.05.29
a párom 1979.09.22

Köszi

Kép

Kép
kamilla306

Minket is!!! Kép

Én 1973.07.26
párom 1967.11.23

Betti
betti73

Köszi Vica!!

Betti
betti73

Lányok!

Megjelent az első rózsaszín jel a WC papíron! Kép

Betti
betti73

Most már azon drukkolok, hogy mielőbb megjöjjön. Kép Nem baj, majd a köv. hónap!

Betti
betti73

Betti Kép Akkor nem jöttek be a megérzéseink sajnos!

Nekem ma nagyon pocsék napom van, rémesen érzem magam, még enni se tudok... Már az se tudom, hogy mi van a babától meg mi a betegségtől.. Kép

Ez tényleg a szalmák topicja, én 3 napja vagyok egyedűl.

Kép
Kép
zafír

Kata!

Hát képzeld! .................
Mondhatom?.............
Na tegnap este tiszta önálló volt a férjem!
Tudta, hogy dologidő van. Szerintetek az nem rossz, a 2 naponta való próbáklozás?
PG/53 is páfis volt tegnap.

Kép
lara26

Betti!
Lehet, hogy csak ennyi volt az egész. No para!
xxxxxxxxxxxxxxx

Kép
lara26

Vca!
Nekünk is megnézed?
Atti: 1974.04.02.
Én: 1979.03.24.

Köszike!

Kép
lara26

Vica, majd minket is. Szólj ha hoztad a bigyót és majd megadom. Nem ám elvész a sok írás között KépKép.

Lara, nagyon jót nevettem a dologidőn Kép. Különben mi is így próbálkozunk. Max időnként sűritünk rajta picit.

Voltunk csempét nézni. Hááááát. Annyira nagyon pici idén az Expó, hogy szinte semmi nincs kint, csak gagyi cucc árusok, bugyisok, meg maszírozós kügyüs árusok. Szóval kezdhetjük megint a boltjárást.

Kép

Kép
vkhajni

Helló csajok!!!

Hajni hát igen úgy néz ki egy húron pendülünk Kép Ez a hónap nekem is teljesen más. Ne mszedek ugye gyógyszereket, nem éreztem peteérést, a hőm is két napja ment csak fel, most meg valami fehér folyásom van, ráadásul dugig vagyok pattanásokkal. JA és én ebben a hónapban azt is csináltam, amit Te akkor szoktál volt, amikor megjön Kép
NA de nagyon tetszett amit írtál a pocakos képküldözgetésről! Jó lenne már!!
Tök jó, hogy ilyen sokat főzöl! Amikor elkezdted mikkel próbálkozgattál? Jól jönne nekem egy kis segítség Kép
Komolyan mondom ezen a rosszat tettem valaha dolgon már én is elgondolkodtam, sőt azon is hogy elátkoztak biztos bennünket Kép
Hol tartják azt az expot?
Igen nekem eszembe van néha, hogy jövő hét vége izgulós lesz, de mi csütörtöktől vasárnapig Erdélyben leszünk, úgyhogy nem tudok nagyon látványosan izgulni.

Zafír sajnálom, hogy ilyen rosszul vagy Kép kúráld magad! De a legfőbb gyógyszer, hogy éjjel hazaér a párod! Majd megszeretget és jobban leszel!
Nagyon tetszett a kakaós dolog Kép

Vica sajnálom az állást, de tök jó, hogyi lyen könnyen túltetted magad azon és a mensin is Kép

Anita sajnálom a cisztát Kép hátha még elmúlik! nAgyon rissztó az a 2-4 nap kórház!!!
Akkor ezekszerint az UH-n látszott volna, ha van baba Kép Szorítok, hogy kitisztulj!!!!

Nolina akkor most már értem, hogy miért sikerült külön szobában lennünk a hétvégénKép valaki közbenjárt Kép Kép Kép

Melincsi örülök, hogy jelentkeztél, annak még jobban, hogy jól vagytok! Tök jó, hogy rúg a baba!

Lola mondanom sem kell, nagyon tetszett amit írtál!! Kép

Banya igen várjuk a beszámolót!!! Akkor tényleg a lehető legrosszabkor jött meg Kép

Kata nagyon nagyon jók a táblák!!! Úgy sajnállak benneteket a BKV-s buszozások miatt!! Nem csodálom, hogy rosszul vagy!

Inci nagyon édes a baba!!!!!

Maminti tök jó, hogy láttad a picit UH-n!

Kamilla a párod napra pontosan 1 évvel idősebb nálam Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?