Na vagyok én is csak sokat dolgozom manapság és már nem jut időm írni is csak többször beolvasgatok lássam ki mit ír.
A héten minden este vagy főztem vagy nem voltunk otthon azért nem jöttem.
Reggel kicsit rosszul voltam igy később jöttem be dolgozni. Szerintem hirtelen álltam fel miután bevetettem az ágyat és megszédültem. Gondolom leesett a vérnyomásom, így ledőltem 1 órát és csak utána ültem autóba és irány a meló. Anyának el sem mondom nem akarom, hogy aggódjon nem hiszem, hogy valami vészes. Erre mikor mondtam a dili öcsémnek, hogy szédültem a reggel azt mondta na hála Istennek már ideje volt
ja mondom nem vagyok terhes
kizárt. Na akkor kérdezte, hogy jobban vagyok-e már. Nem volt olyan vészes de nem mertem beülni vezetni mert ugyebár ha rosszabb lesz nem csak az én életem tehetem veszélybe ha valamit csinálok az úton.
Dia piri sehol megint???? Hát remélem a legjobbakat azért neked.
babi megy a drukk ezerrel de jó lenne, ha végre valaki megtörné a sok sikertelen hónapot.
Nita kitartás, tudom nincs mit tenni. A sors meg majd visszaadja neki ne aggódj. Férjem mostohaanyja is mindig rossz volt vele, most már 2 éve ágyban fekszik cukorbeteg és le is bénult. Ennél kegyetlenebb sorsot, azért még neki sem kívántunk rosszat
Boganna de jó, hogy írtál. Kérünk több képet az új lakásról
Na meg micsoda kirándulásban volt részed, hát irigy mirigy
Melinda
neked már nincs sok hátra, de jó lesz neked!!!!!
A többieknek puszi, így is hosszú lettem.
Na lépek haza, mert ma még semmit nem ettem és még kell valamit készítsek mit egyek ha hazaérek.
Puszi!!!!!!!