Új privát üzeneted érkezett!

Babicsek én is kíváncsi vagyok!!!!!!!!!!!!!!!

királylány

Sziasztok!!!!!!
megjöttem!!!!!!!!!
voltam védőnőnél.........
másfél kilót híztam.....111cm a haskörfogatom...........
de sajna a vérnyomásom/hála anyósnak/ az egekbe..........158/80 és 104 a pulzusom.....
igy most napi 2x vérnyomást kell mérnem!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Húúúúúúúúúúú Nitacska nekem akkor 110/80 ha felb@nak. Tényleg magas. Annak is érzed? Anyós meg mehetne a fenébe :twisted:

királylány

Nita tudok egy jó vérnyomáscsökkentőt! Elküldöm az áldozói ruhát neket szedegesd le róla a gyönygyöket :lol: Mire leszeded helyreáll a vérnyomásod is :lol:

királylány

Dia de édes vagy.....köszi a ruhát!!!! :)
egyépként nem érzem hogy magas lenne a vérnyomim.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor nincs gond szerintem ha nem vagy rosszul. Fehér köpeny láttán amúgyis megugrik kicsit bármennyire nem izgulsz :wink:

királylány

hát igen........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Reggel 7-kor már be is adtuk a mintát! Az eredményt majd csütörtökön postázzák ki, remélem pénteken megkapjuk. Mihelyst megtudom megírom nektek is! :)

Nita: az tényleg elég magas. Próbáld nem figyelembe venni anyósod hülyeségeit. :roll: Bár biztos nem könnyű.

Na szaladok takarítani. Meg mosok.

Még lehet hogy benézek ma estefelé.

Kép
babicsek

Babicsek ahogy mondod...nem könnyű!!!!!!!! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na itthon.........

királylány

Óóó,Nita,vigyázz,nekem legutóbb 125/100 volt,nekem a perrel van gondom...Pityesszel felment 160/100-ra,de még csak gyógyszert se adtak,pedig kórházba feküdtem,pont vérnyomással....

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli vigyázok de nem könnyű emellett a gyökér anyós mellett!!!!!! :x

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képzeljétek csináltam egy LH tesztet, és 2 csíkos. Nemértem. Így a 28. napon.

Kép
babicsek

Babicsek hihihi ki tudja nem-e baba lapul a dologban......... :wink:

királylány

Babicsek reggel is csinálj lh-t és ha az is pozi lehet hogy baba!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jó reggelt mindenkinek!!!
Babicsek mi újság?????

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Babi hol vagy?

Meli: Hogy bírod még a nagy hasaddal a meleget? És a málna szedést? Mindjárt megszületik Melcsi :D Olyan izgi :lol:

Nita: Ez tényleg magas! Miért jó a másik b@sztatása egyeseknek...

Királylány: Engem egy ilyen ruha megőrítene, és a nem létező magas vérnyomásomat a plafonig kergetné :shock: Anyut is csodálom, hogy van türelme az ilyen aprólékos munkákhoz...

Holnap megyek dokihoz. Megkukkoljuk, mi a helyzet odabent...

Kép
kicsi80

Én majd most megyek 11-45-re,és jövök a hírekkel.Bárcsak egy kicsit nyitva lennék,spórolnék a szülésnél egy-két órát.... :lol:
UH-ra nem tudom mikor küld,de ha ezt az időt nézi,jövőhéttől NST....attól meg már tényleg nem sok,és szülök... :lol: :lol:
Hogy bírom a meleget,málnát stb,??Azt mondta anyósom,hogy nem kell mindent észrevenni,és igaza van....ha nem figyelek oda,nincs is semmi kínom...

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Munkahelyről írok, már halálra unom magam, de délig itt kell lenni.

Na képzeljétek reggel is csináltam egy LH-t és azon is van egy második csík, de halványka. Korábban, előző hónapokban, mikor a vége felé csináltam ilyet egy csík volt csak. De délután is. Jaj már úgy izgulok. a van a 29. napom. És csak egy HCG tesztem van, azt nem merem még ellőni. És nem fájnak a cicijeim továbbra sem. Még várok péntekig, vagy szombat reggelig a terhességi tesztel és mielőtt szombaton elmegyek egy hétre megírom majd hogy mi van. Addigra csak kiderül. akkor már a 32. nap lesz.

Az lesz a legszebb, ha addigra megjön és akkor aztán jó nyaralás lesz. Rohamosan telik az idő. Még egy bő hónap és babázhatsz! :)

Melinda: Már nemsokára indulhatsz. Kíváncsi vagyok mit mondanak.

Még jövök majd délután. Most itt bent jó, de már előre félek milyen meleg lesz hazafelé menet.

Nem is tudom hogy kismamák hogy bírjátok. Engem nagyon kikészít.

Kép
babicsek

Lányok mit csináljak hogy ne idegeskedjek?????
most reggel is senki nem szólt hozzám de ugy érzem mindenen fel tudnék robbanni!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nitácska: De mit csinál az anyósod? Amivel felhúz? A kérdésedre nemigazán tudok választ. :roll:

Kép
babicsek

Babicsek azt hallani kéne......uundoritoan beszél,üvölt..........és hazudozik.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!!!

Mi is vagyunk csak most sok minden történt!!! Ami szuper!!!
Beköltöztünk, csodaszép az új lakás, Levi imádja, egyáltalán nem viselte meg imádja a szobáját vele együtt rendeztük be ő mondta hogy hova tegyem a matricáit, nálunk most a Villám McQuin a Verdákból a nyerő. Mindene olyan. Aztán elutaztunk apával Párizsba ami szintén nagyon jól sikerült bár két nappal hamarabb hazajöttünk mert elkaptunk valami vírust, de szuper volt, mindent megnéztünk. Az idő 28 fokos volt sütött a nap. Minden nap vagy 20-25 km-ert mentünk de jól bírtuk. Levinek hoztunk a Disnyland-ből Villám autót ami távirányíthatós, mozog a szeme és még beszél a szája is. Na volt na vidámság mikor meglátta. Szerencsére nem sínylette meg hogy itt hagytuk a nagyszülőkre. Mikor megjöttünk és jöttünk ki a reptérről vigyorogva futott hozzám, azt hittem megzabálom. Kiscsajszi a pocakban jól van szépen növöget és nem lesz ő sem egy kisbaba.:-)

Látom minden kismama jól van. A leendőeknek meg kitartást és sok drukkot!!!! ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ Melinda te tényleg mindjárt szülsz. Igazi harcos vagy hogy semmi fájdalom csillapítót nem kérsz.
Én amikor a Levit szültem nem volt rá lehetőség a kórházban. 8 órát szenvedtem 1-2 perces fájásokkal, na még egyszer ezt nem bírnám, de szerencsére van már lehetőség EDa-ra.

Íme néhány kép a nyaralásról na meg Levi manóról.:-)
Kép Dupla cumizást is profin műveli!
Kép Annyira jópofán vannak lenyírva. Kép A kiskacsával, na meg az egyik legjobb barátnőmmel! Kép Olyan mint ha egy mesében járnék! Kép Apával a kalózok szigetén! Kép Na vajon ki lapul a pocakban????
Kép Lábánál! Nem mertem felmenni iszonyú tériszonyom van.
Kép Kicsit hűsöltem.
Hát ennyi remélem nem voltam sok.
Puszi Mindenkinek!
Kép
KépKép
boganna07

Kicsi, Melinda, jó babakukkolást nektek!!

Boganna, de jók a képek!! :wink:
és mekkora már a pocid! :shock: :D

Babi
hatalmas drukk megy neked!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egyébként mi 27.-én megyünk nyaralni, és 28.-án fogok megbetegedni :roll: jó mi?! Mindegy, lesz@rom :lol:

Nita
csinálj valami megnyugtató dolgot...

Melisch
hol vagy? Hiányzol!

Többieknek is puszi!!!

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Betty: Akkor nektek is jól jön össze a két dolog, piri meg a nyaralás. De hátha ......... tudod mire gondolok. :wink:

Boganna: de jó lehetett nektek! Levi nagyon édes a két cumival. :lol:

Nitának szerintem az lenne a legjobb, ha elmenne otthonról. :) És a férjed hogy bírja az anyukáját? Ő nincs kiakadva már tőle? M?eddig kell még kibírni?

Kép
babicsek

JA és köszönöm a drukkokat, már nagyon izgulok. Hátha most sikerült. Annyira jó lenne.

Kép
babicsek

Hú még 10 perc és indulok haza! Hurrááááá! De még 2 ilyen napot ki kell bírnom.

Kép
babicsek

Boganna gyönyörűek a képek!!!!!!!!!!!és a duplacumis művelet.....hát elájulok!!!!!!!!!én nem tudnám megcsinálni...... :) :) :) :)
Babicsek szerintem neki a legnehezeb.........de neki icipicivel jobb mivel dolgozik nem halja egész nap........de már sokszor beugatott neki hogy állítsa le magát......de mintha a falnak beszélne.........de megszívja még az a gyökér anyós.....100x vissza fogja kapni még az élettől azt a sok szenvedést amit nekünk okoz/ott!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Babicsek
én már ebben nem bízok, hogy hátha..most már biztosra megyek.
Most is annyit gondolkodtam, hogy el kezdjem e szedni a clostilt (mert ez az utsó clostis hónapom), úgy sincs értelme, meg a tüszőrepesztő, meg az UH....
Aztán megbeszéltük Aptyukkal, hogy úgyis ez az utsó, ezt még beszedem...

"Beteljesületlen álmaid miatt ne mondd szegénynek magad. Az az igazán szegény, aki sohasem álmodott."
betty615

Sziasztok!!
Meg se vizsgált,ami nem baj,mert most a nő volt,aztán annyira nem díjazom,ha ő nézeget...
Azt mondta,35 hetesen jelentkezzek be NST-re,meg uh-ra.Kérdezte,hogy mit hoztam.Vérvétel eredményt,ellenanyag leletet,meg vizeletet-azt mondta oké.Apa meg mondta,miért nem azt mondtam,hogy hoztuk anyádat,hova támasszuk???? :lol: :lol: :lol: :lol: De hülye.Mit szólt volna ugyan.... :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Meli nagyon jót nevettem..........."Apa meg mondta,miért nem azt mondtam,hogy hoztuk anyádat,hova támasszuk????" :) :) :) :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Na vagyok én is csak sokat dolgozom manapság és már nem jut időm írni is csak többször beolvasgatok lássam ki mit ír.

A héten minden este vagy főztem vagy nem voltunk otthon azért nem jöttem.

Reggel kicsit rosszul voltam igy később jöttem be dolgozni. Szerintem hirtelen álltam fel miután bevetettem az ágyat és megszédültem. Gondolom leesett a vérnyomásom, így ledőltem 1 órát és csak utána ültem autóba és irány a meló. Anyának el sem mondom nem akarom, hogy aggódjon nem hiszem, hogy valami vészes. Erre mikor mondtam a dili öcsémnek, hogy szédültem a reggel azt mondta na hála Istennek már ideje volt :shock: ja mondom nem vagyok terhes :lol: kizárt. Na akkor kérdezte, hogy jobban vagyok-e már. Nem volt olyan vészes de nem mertem beülni vezetni mert ugyebár ha rosszabb lesz nem csak az én életem tehetem veszélybe ha valamit csinálok az úton.

Dia piri sehol megint???? Hát remélem a legjobbakat azért neked.

babi megy a drukk ezerrel de jó lenne, ha végre valaki megtörné a sok sikertelen hónapot.

Nita kitartás, tudom nincs mit tenni. A sors meg majd visszaadja neki ne aggódj. Férjem mostohaanyja is mindig rossz volt vele, most már 2 éve ágyban fekszik cukorbeteg és le is bénult. Ennél kegyetlenebb sorsot, azért még neki sem kívántunk rosszat :roll:

Boganna de jó, hogy írtál. Kérünk több képet az új lakásról :!: :!: Na meg micsoda kirándulásban volt részed, hát irigy mirigy :oops:

Melinda :lol: :lol: :lol: :lol: neked már nincs sok hátra, de jó lesz neked!!!!!

A többieknek puszi, így is hosszú lettem.
Na lépek haza, mert ma még semmit nem ettem és még kell valamit készítsek mit egyek ha hazaérek.

Puszi!!!!!!!

Kép
Kép
melisch

Melisch hát remélem szenvedni fog az a gyökér..........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ó,lányok,én már csak kínlódok...Még 6 hét...pedig már úgy fordulok meg az ágyba,hogy az valami kínlódás.Fáj a combom belseje is.
A cunám se tudom mikor láttam utoljára,pedig borotválkozni kellene,én nem hagyom,hogy a kórházba,szárazon....itt így csinálják...gondolom felétek is...De azért törölközőt nem kell vinni ultrahanghoz,mint felétek Dia... :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

Kép
melinda1985

Sziasztok!

Melisch: Jó, hogy jelentkeztél. Ne stresszelj! (Tudom, hogy könnyű mondani...) Attól is szédülhetsz.

Én ma sz@rrá áztam. Még a melltartómból is csavartam a vizet. A hátizsákomba tett táskából is folyt a víz. :shock: Pedig mikor elindultam, még nem esett. Olyan helyen kapott el, ahol esélyem sem volt beállni valahova. De jó volt ázni. :lol: Ez most hülyén hangzik, de mindig szerettem esőben futni is. Kerózni pedig most ugyebár előnyösebb a munkába és onnan haza. :wink:

Kép
kicsi80

Kicsi bocsi.... :) :) :) :)
én is áztam már szarrá...........jó is volt meg nem is!!!!!
Meli csináld tükörből......már én is csak úgy tudom magam beretválni..... :roll: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Melinda most nem tudom kell-e vinni törölközőt de szívesen vinném már.........

Melisch még 2 hét és kiderül, hogy mennyire borultam fel hormonilag. Augusztus közeén - végén megyek majd el dokihoz, addig ő is megy szabira mi is megyünk nyaralni majd akkor kivizsgáltatom magam. Addig meg elvagyok.......Tünet úgy sincs oszt már azért valami halványka illene ha lenne valami, úgyhogy.......

királylány

Hát Kicsi stressz az van elég sajnos, na meg valahogy már 6 napja 1 körül fekszek 8-kor meg alig tudok felkelni. Ma este is aludtam már kicsit.

Dia nem tudom mit írjak én sem idegelem már magam. Nyaralás :roll: és hova mentek??????? Nekem erre a párom csak azt mondta ne igyak rá hideg vizet, hogy nem megyünk sehova de azt sem, hogy megyünk :cry:

Melinda hát nem irigyelek, nekem is kéne takarítani ott lent de ugggggggggggy nincs kedvem nekiállni, a kozmetikába meg ahova eddig jártam nem akarok többet menni mert megharagudtam rájuk igy még nem tudom gyanta vagy elektromos borotva lesz a vége de utálom, hogy megnőtt ismét :x nem is tudom mit kezdek majd ha babás leszek :roll: esetleg a Veet krém, bár nekem még a lábamon sem szedi le csak ha borotvát is adok neki :lol: :lol:

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Vagyok most már, de képzeljétek, már megint tönkre ment ez a kölcsön számítógépünk is. Meghalt a winchester, elveszlett egy csomó fényképünk+ másnap a telefonom is süket lett.
Most a "mindenünk egyszerre megy tönkre" felállás van nálunk! :cry: :cry: :cry:
Igyekszem visszaolvasni kicsit és majd ha sikerült összehoznom, mutatok 4D-s fotókat Danóról! :lol:

Pussz mindenkinek! :wink:

Kép
KépKép

Daisypath Wedding tickers
angie28

Sziasztok!

Már megint itt punnyadok a munkahelyemen.

Lányok nektek mikor borotváltok nem szokott utána bepirosodni, meg viszketni?

Ma reggel csináltam egy LH-t megint de most szinte csak 1 csíkom van. Szóval ha jósolni kellene e szerint nincs baba. Na majd meglátjuk.

Kép
babicsek

Angie: Gondolom jó mérges lehettél amikor elszálltak a fényképek. Nem lehet valahogy visszahozni őket. Én is jártam már így, de majd felrobbantam.

Kép
babicsek

Babi a borotválás után le tudnám vakarni magam, így nem borotválom csak elektromos epilálóval vagy gyantával, sajnos így is sok szőrszálacska nő bőr alatt :cry: de nem szeretem ha nagyon szőrös, mert akkor még a kekszet sem tudom élvezni, ha kell gyönyör akkor jön a kínok kínja míg 2 óra alatt leepilálom, de amióta van az új gépem azzal tudom nyírni és akkor nem viszket és nem is hosszú 8) sajnos kicsit korán szálltam le a fáról így marad elég szőr rajtam :evil: :evil: :evil: ezért is utálok strandra menni.

Az LH teszt nekem is szokott két csíkos lenni piri előtt de baba sehol :cry: szerintem is csak az erősödött veheted jóstesztnek.

Kép
Kép
melisch

Sziasztok!

Angie: gép :twisted:

Melisch ide megyünk nyaralni:
http://www.abbazia-nemesnep.hu/index.ph ... ge=fooldal

Nemesnép, még nem voltunk erre csak ennek az Abbáziának egy másik helyén, ott szuper volt, reméljük itt is jól fogjuk érezni magunkat.

Babicsek kitartást, barátnőm is tanító néni ő is ki van akadva.......

királylány

Boganna nagyon jól nézel ki, képek szuperek, kérünk méééééééég!

Babicsek azon gondolkoztam, hogy mikor Betty kapott tüszőrepesztőt akkor neki is csíkos lett még a terhességi tesztje is. Nem lehet, hogy nálad is ez játszott? :roll: Ezen gondolkoztam éjjel...........

királylány

Dia
de én dupla adagot kaptam, és az is 10 nap alatt teljesen kitisztult belőlem, akkor volt először nega a teszt.
Babi hányadik DPO-n van nemtudod?

betty615

Betty nem csak arra emlékeztem, mintha neked is lett volna valami csak nem tudtam, hogy mi és van e valami köze Babicsek esetéhez.........szóval érted

királylány

Aha értem értem ...

betty615

Sziasztok,

Olyan keveset jutok a géphez, hogy nincs időm felzárkózni az üzikhez.

Ugy beszélnék mindenkivel, de ez az idő nem engedi, kevés a 24 óra 1 napra.

Valaki irta hogy epilálja ott lent, huha az eléggé fájhat. Nem lehet valamivel segiteni, hogy ne fájjon? Én ,még sose próbáltam, de nem is merném.

A borotválás után irtóra viszket. A gyanta milyen?

Olyan meleg van hogy majd meg sülök az irodában.

Na megint mentem, nem tudok, soká maradni, annyi melom van mindig.

De igyekszem.

Üdv. Mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Már itthonról. :D

Királylány: ari vagy :lol: , ezen gondolkozol még éjszaka is. :oops:

A DPO az mit is jelent? Sose bírom megjegyezni. Egyébként ma van a 30. napom. A tüszőrepesztő szurit 18-án kaptam, és azt mondta az orvos hogy másnap kell együtt lennünk. De ha úgy számolom, hogy mondjuk 20.-án volt a tüszőrepedés, akkor is már azóta a 13. napon vagyok.

A szuriból én is duplát kaptam.

Na megyek mert Marci megőrít, ide akar ülni. Hagyom had játszon egy kicsit.

Kép
babicsek

Caty a gyanta is fáj de csak egy pillanat mert gyorsan lehúzzák és a fájdalom is elmúlik :roll: és mikor nő sima marad nem viszket és nem olyan szúrós, mint a borotva után. Míg nem próbálod ki nem lehet leírni milyen, a legklasszabb ha kész vagy vele :lol: :lol:

Babi a DPO a pé után számított napok, neked akkor ma DPO 13 van holnapután vagy piri vagy baba :lol:

Kép
Kép
melisch

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?