Új privát üzeneted érkezett!

Heni: :D Megfogtál. :D

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

És mivel rosszul van így megnyugszik hogy a baba jól van a dokik ezt mondják gondolom nem véletelenül...
Vendég

Lányok!
Semmi kedvem tanulni! Babát akarok! :wink:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Pandácska: én elhiszek mindent, csak a véleményemet írtam le...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Chris,
Meglátod a május neked is babát tartogat olyan szép hónap meg ugye már a gólyák is itt vannak :wink:
Vendég

Lányok, 100 szónak is 1 a vége, holnap irány a doki. Május 2.-án terveztem, hogy szívhang is legyen talán, de úgy látom, a baba máshogy akarja. :D Szükségem van a dokim dörmögő, idegnyugtató hangjára. :D :D :D :D :D :D :D

jaimee

Christell: hamar eltelik ez a pár nap és szépen megérik a kis petécske...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Pandácska!
Ma nagyon magamba vagyok zuhanva... Összecsapott a fejem fölött a sz.r. :cry:

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: a május lehet,hogy tartogat meglepetést a számodra!!!!
Kép
vedresandi

Chris: Nekem meg semmi kedvem dolgozni, babát várok egyáltalán???

jaimee

Chris: akkor most már jó dolgok fognak jönni!!! Különben is ez a disznó éve....Hihetetlenül szerencsés mindenkinek!! Azt mondják :shock:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimeee: el tudom képzelni, hogyan fogod ezt a maradék 8 hónapot végigcsinálni!! Paramami 2 :D :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Kép
Vendég

Panda, Heni, Andi, Jaimee!
Köszi a bíztatást. Remélem szerencsés lesz ez az év. Már nagyon rám férne, úgy érzem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Csajok

8 hónap múlva: Jaimeenek elmegy a magzatvize, mire ő! Te jó ég bepisiltem!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Chris,
Megértem én két napja voltam két napig nagyon magam alatt. egyél csokit az jót tesz ilyenkor :D
Vendég

Ditke:
Kép
vedresandi

Chris

Mi több mint 12 éve vagyunk házasok, túl két vetélésen, és még nem vagyok a elmegyógyintézetben, eddig legalábbis!!! :lol:
Vendég

Heni: Én nem tudom, mi van velem, én nem vagyok ilyen parás...
amióta kitaláltuk, hogy gyereket akarunk, azóta vagyok megveszve.

Bezzeg a barátnőm, ő eleve 6 hetesen ment először dokihoz, kb. akkor gyanakodott, hogy terhes, mint ahol most én tartok, 4 hét 6 napnál.... Én már 3 hete csak erre gondolok! Nem tudja, mi az a hőgörbe, LH csúcs, tök nyugodt volt végig...Én meg eszem itt a kefét. Persze örülök, hogy összejött, csak ez az idegbaj.....

jaimee

Ditke!
Mi még egy éve sem vagyunk házasok, és most úgy érzem, hogy hamarosan az elmegyógyintézetbe kerülök. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Húú, ez az április vége nagyon izgalmas lesz!!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Ditke: :D :D :D :D :D :D :D Nem ééééér csúfolódni a másikkal! :wink: :wink: :D

Ditke: Nyugi, te sosem kerülsz a pszichiátriára!! :wink:

Chris. Neked is nyugi, itt az építkezés, ez piszok jó, aztán most diplomázol...

Ja és nekem is nyugi... :D :D

jaimee

Ditke: ez jó :D :D

Pandácska: most már csak 4 nap és mehettek a konzultációra!! Ne legyél magad alatt!! A doki elmodja szépen a menetet és utána már a pocidban lesz a kislakó!!

Jaimee: ez szerintem természetes! Az egyik barátnőm most kezd maga alatt lenni, mert azt hitte, hogy rögtön az első hónapban babás lesz...Mire elmagyaráztam neki, hogy az nem teljesen úgy van...Még ő sem halott LH tesztről, hőmérőzésről, stb....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Bár ilyen könnyű enne ahogy leírtad... ma mész uh-ra? Mikor?
Vendég

Szép napot!

Mindenkinek szép görbéket és hőket! de ahogy láttam meg is van... apropó, valamelyik nap rátalátam a www.ciklus.hu - ra és végre ott tudom vezetni a hőmet. Mert ugye a ferty tojt rám. Szóval ha valaki szintén, akkor nézze meg.

Jaimee, mi ez a nyafi? Ez is a terhesség jele? :D Mi már eldöntöttük a jelek alapján, úgyhogy no para!

Chris nyugi, mindenkinek vannak rossz napjai, itt vagy és felvidítunk. Meg különben is, tudom nehéz, én is utálok várni, de a babó csak tudja mikor tud jönni, nem?

Kép
mercure

Na szórakozik velem a babanet!!! Már kétszer is újra kellett irnom az egészet, mert nem küldi el valamiért! :evil:

Jaimee

Szánom-bánom bűnömet, de itt van már az ideje hogy megbarátkozz a gondolattal hogy BABÁT VÁRSZ!!!!! :wink: :lol:
Vendég

Jaimee!
Az építkezés nem piszok jó.. :( Ezt átadnám valakinek... Majd ha kész, beköltöznék..

Még nincs engedélyünk a régészektől. Addig a tervezőnk nem csinál költségvetést, amíg nincs építési engedély. Ha kész a költségvetés, akkor mehetünk csak a bankba. Ott is kb. 2 hét mire elbírálják. Node. Kb. 15 millióra van szükségünk. Annak pedig a törlesztő részlete 120 körül van. Azt ki a fene tudja kifizetni???! És még élj is mellette. Kaja, számlák, tartásdíj stb... :cry:

Na nem panaszkodok tovább. Bocsi!

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Mercure: Kössz, "mi ez a nyafi?"

Panda: Nyugi, Panda, 3 babánál nem lesz több, hidd el! :wink: :wink:

jaimee

Chris,
Igen ez a hitel egy szemét dolog hihetelen menyit kell kifizetni nekik kamatnak :( pedig támogatni kellene a fiatalokat hogy legyen saját fészkük.
Vendég

Jaimee,
Itt nem a babák számáról van szó sok olyan dologról... mindegy hagyjuk.
Vendég

Niki, gratulálok a kicsifiúhoz!!!! További jó egészséget!!!

Heni, gondolok Rád... bár már mindenki ott tartana, hogy UH-n nézelődne :)

Na amúg yén sem vagyok 100as, szervezzük a nyaralást, azaz gondolkodunk immár sokadszor hova... és nekem folyamatosan az van a fejemben, hogy befizetünk és aztán terhes leszek és akkor nekem nem lesz kedvem elmenni külföldre, jobban mondva messzire. Nagyon gáz?

Kép
mercure

Chris: De piszok jó! Majd meglátod, ha elkezdődik az építkezés. Előtte a pénzügyi dolgok, engedélyek tényleg rémálom, de túl lesztek rajta. Aztán igazán szupi, amikor már szerelték be a konyhabútort, nézegettük a járólapokat, függönyöket....Elképzeltük, mit hová teszünk...

jaimee

Jaimee.... ugye nem haragszol!!!! Kép

Kép
mercure

Panda: Csak fel akartalak vidítani, gondoltam, hogy nem az gubanc. :wink: De tényleg, mi a gubanc?

jaimee

Mercure: Dehogy haragszom. :D :D :D :D :D

jaimee

Ditke: Olyan aranyos vagy.... :D :D :D

Mercure: Ez tök normális! Én is így vagyok vele.

Lakáshitel: Hát igen, volt a híííres Fészekrakó programnál jobb is....

jaimee

Mercure!
Köszi az infót. Már regisztráltam is. A freti nem enged regisztrálni már 3 napja. Örülök neki, hogy van magyar oldal is, így nem kell megtanulnom angolul. :)

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Jaimee!
Tudsz valami jó lakáshitelt? Mi nem fészekrakózunk. Az nagyon drága.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Chris: Sajnos nincs infó....Ezen a lakáson most nincs hitel, a párom lakásán van, de neki mákja volt, még annó kedvezményesen vette.

jaimee

Hitel ügyben tudnék mesélni.Ontják a tv csatornák a reklámokat (én ugatok,én csinálom őket :lol: :lol: ).Mi egy sima jelzálog hitelt akartunk felvenni,tavaly augusztusban kezdük el,és februárban találtuk meg a legmegfelelőbbet,addig nem is állt velünk szóba sehol senki.
vedresandi

Mercure: igen, ez már egy jó dolog, ha uh-t nézeget az ember, de az előzményeket figyelembe véve, azt hiszem nekem is végig para lesz.... Köszi a drukkot!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Chris nincs mi t, én is meglepődtem , mert sokat keresgéltem hol tudnám vezetni. Aztán én sem értek annyira angolul, meg volt ami csak Farenheitbe akarta írni... de most örülök

Kép
mercure

Jaimee: még mindig nem látom a vonalzódat!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi: Igen, mert a bankok szerint mindenki havi nettó fél milkát keres és pusztán azért vesz fel hitelt, hogy szórakozzon és / vagy , nincs kedve a ház vételárát lehívni a számlájáról, inkább törleszt havonta. Vagyis pofonegyszerű havonta százezreket csak lakáshitelre költeni, tele a zseb...Hát márakié....

jaimee

Mercure:tök jópofa ez az oldal.
Most átirtam a hőmet oda is, de ez nem rakott be PÉ-t.Vagy akkor most mégsem volt? :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Szerintem az UH mindig utólag jó, illetve ha a doki mondja, hogy minden szuper. De addig...kész kín lehet.

jaimee

Andi: te már mindjárt tesztelsz.....Nem is kell majd új görbe....

Heni

Kép
Kép
csheni26

Jaimee: most nagyon eltaláltad! Azért is írogatok ennyit, mert valamivel el kell terelnem a figyelmemet!! Tegapi front elég keményen megviselt...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Andi

Én is beirtam a hőmet, de nekem sem rakott pét!
Ennyire selejtesek lennénk? :lol:
Vendég

Ditke:én tuti az vagyok.Komoly összeget kellett letétbe helyeznem,higy a ferti betegye :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?