Új privát üzeneted érkezett!

Andika
Most akkor megsem oldotta fel a HSG-nel az elzarodast?Akkor mi francnak kellett tovabbi honapokig probalkoznotok?Nem ertem!Kép
A ferjed mostmar OK?Gondolj a pasira amit kukldtem neked es mingya jobb kedved leszKépKépKépKépKép

Klari
Hu,de reg voltal!Akkor nemsoka jon a mikulas!vagy valaki masKép??

pusssz Kriszti&Ella
kriszti

Györgyi!

Ki én. Aban az esetben viszont, ha az inszem is szükséges lehet, vagy segíthet akkor talán megbánnám, ha nem lenne, úgyhogy mégis mérözök.
De a Száva az a lány akinek sikerült. Lehet, hogy ez tényelg egy jel????????, Hallod ezt Szonja?????????[img]http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/clipart/smile{smile.gif[/img]

Kriszti!

Képeslap megérkezett. KÖSZi!!!!!!!!!!KépKépKép
De ugye tényleg az október a miénk.

Gabó Kép
Gabómanó

Szia Kriszti!

En remelem mas, de ugy utalok remenykedni, mert eddig mindig puffantam. Mult heten voltam orvosnal es megbeszeltuk, ha most megjon, akkor 1 vagy 2 honapot kihagyunk es rendbe tesszuk a ciklusom. (Pucur ezt nagyon-nagyon koszonom neked!!! Kép ) Ezert nem leszek elkenodve, ha megjon. Es annak meg nagyon orulok, hogy felment 37 fele, mert talan akkor a progr. hormonom jo. Ugye?

Szoval jo lenne minel elobb talakozni megint!! Nalunk oktober utolso hetvegetol lehet. ( az a hetvege is jo!!) Mi lenne, ha elkezdenenk megbeszelni? Ugyis sokkal elobb kell elkezdeni, mert olyan sokan vagyunk es sokan is akarnak jonni! Eseteg most a vonat koltsegekbe segithetnenk, akik tudnak. En szivesen "aldoznek" ra 1000-2000 ft-ot csak hogy ujra talalkozzak veletek. Esetleg csinalhatnank valamifele szamolast, hogy mindenki egyforman, vagy lehetosegeikhez kepest keljen fizetni. (Remelem eleg vilagos voltam. Bar mostanaban kicsit dekoncentral vagyok!)

Szoval mit szoltok?

Sziasztok
Klari
Klari

Mindenkinek köszönöm a jótanácsokat. Igérem jó kislány leszek, nem türelmetlenkedek, megpróbálom lazábban kezelni a dolgokat. Egyszer majdcsak én is sorra kerülök és nem csuszok le többé a lista aljára. Addig türelmesen olvasgatlak titeket és felcsipegetem a hasznos információkat.

Erazmusz doktornö!
Külön köszönöm a megnyugtató szavakat, máris sokkal bizakodóbb vagyok. Tökéletesen megbízom az orvosomban, de jó egy másik orvostól is hallani, hogy egyetért a kezeléssel.

Edi
Edi

Sziasztok!

Ancsika!

Szoval én is péntekre nem várom, de sajnos meg fog jönni. A világon semmi jele a babának.Kép
Ugyhogy most egy kicsit szomi vagyok!

Andy!

Szuper, hogy ilyen bátor vagy, csak igy tovább!KépKépKépKépKépKép

Pucur
Pucur & Phedra

GaboMano
Kie lenne mase ha nem a mienk??Majdnem egyszerre mutottek minket,gondolom kb egyszerre kezdik a szurikat,valaminek tortennie kell!!!!!Egyszerre?!

Klari
En is barmiben benne vagyok,mar egy par napja a nov.vegeben maradtunk.Ugye jol emlexem lanyok?!
Olyan rossz,hogy nem vagy a listan most nem latom hanyadik napon is vagy.Miert kell kihagynotok honapokat?

Kriszti
kriszti

Klári!

De jó, hogy itt vagy!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

Drága Andi!
Büszke vagyok rád!!!!!!!!Kép
Meg látod majd milyen hamar elfelejted az egészet.

Szerintetek miért tette oda az elözö üzimhez az X-et?

Gabó Kép
Gabómanó

Pucur!

Ne légy szomi elöre, még semmi sincs eldölve.KépKép
sok ember van akinek semmi tünete sincs.. Én szoritok, hogy te legyél a következő.

Lányok
Tudja valaki mennyi idő alatt vannak meg a "fickó" vizsgálat eredményei.

Mára mennem kell, holnap szabin vagyok, de csütörtökön bepotolok mindenk, remélem addigra bövül a Zebrás listánkKép
pusszi
Györgyi
Györgyi

Sziasztok lánykák!

Kevés időm van mostanában, hogy írjak nektek, de azért folyamatosan olvaslak titeket. Most már talán többször tudok írni is, kész vagyok a bérekkel, a hónapzárással, úgyhogy időm mint a tenger Kép

Éva!

Sajnálom, hogy megint nem sikerült Kép

Mától én kezdhetek izgulni, hogy mi lesz ennek a hónapnak az eredménye. 24-28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Egyenlőre a melleim fájnak, de nagyon (bár mindig szoktak, mielőtt megjön), a homlokom tele van apró pattikkal, ami viszont nálam egyáltalán nem jellemző. Hát majd meglátjuk.
Olyan szépen elindult ez az őszi babaeső, jó lenne, ha folytatódna Kép Ki lesz a következő? Kép

Pusssszzz
Ildi
másikildikó

Györgyi!
A mai hõm: 37 volt kerekenKép
A vizsgálat eredményét nem tudom, mikor lesznek meg, gondolom 1-2 hét.
Jó szabit holnapra!Kép

Andi!
De ügyi vagy! A továbbiakban is Veled vagyunk, fogjuk kezedet!KépKép Meglátod, minden rendezõdik és a szenvedésekért egy (v. 2, v. 3) kisbabával kárpótol a sorsKép

Gabó!Kép
Az X valószínûleg egy megjelölést jelent, talán az, hogy Te vagy a következõ kiválasztott...KépKépKép

Pucurka!Kép
Tudod, hogy legutóbb nekem sem jelezte semmi, hogy baba lesz, csak a 31. napon kezdtek fájni cicijeim!!Kép
Nem szomizni elõre!!!Kép

Ancsi
Ancsi

Ildi!
Akkor várjuk írásaidat, mi van Veled...Kép
Most kieresztheted a gõzt..Kép

Sziaaaa Kláriii!))
Igazad van, szerintem is kezdjük szervezni a következõ talcsit!Kép

Dobjunk fel egy dátumot!
Pl. október 27. szombat????
KINEK JÓ, KINEK NEM??
Pucur!
A Trófeát tudod majd megint intézni?Kép

Ancsi
Ancsi

Ancsi, az nem jo, akkor dolognap van, gondolom nalatok is!Kép Mas idopont kene....

orsoly
orsoly

Sziasztok!
Gondoltam küldök nektek egy kis bíztatást.
Kép
Sok pusszzz Nektek! Chris
Chris

Kriszti!

Nem kellene kihagyni, de ugy dontottem, hogy mivel ebben az evben nagyon rendszertelenul jon meg ezert a doki nenevel elobb erre a problemara koncentralunk. Ez kb 1 esetleg 2 honap. Lehet tobb is, bar azt nagyon nem szeretnem. Most is mar elhagytam a 60. napot.

Ancsi!
Nem kellene a Trofeaba menni. Ez olcsobb is lenne!Lehetne valakihez is elmenni. Nalunk lehet (baratom kikotese: Neki ne legyen muszaly otthon lennie. Azt hiszem jobb is lenne nelkuleKép) Ugy emlekszem Kriszti is mondta, de csak ha jo ido van. pl. mar 14-kor osszegyulhetnenk es vegidopont sincs, mert nem vagyunk koran fekvok. Esetleg paran nalunk is alhatnak, akik ugy erzik "tul koran" menne a vonat haza. Kép

Ha okt 27 nem jo, akkor Nov 3.-a szombat? Lehet nov 4. vasarnap is!
Mar nagyon szeretnelek latni titeket.
Sziasztok
Klari
Klari

Kedves Lányok!

Valakinek a hozzászólásában olvastam, nem is túl régen, hogy a Móricz Zs. körtér közelében vett valahol Maca-t, egészen türhetö áron, és még a bolt telefonszámát is leírta, de amilyen béna vagyok, nem találom... :-(( Lécci segitsetek!

Köszi!

iddiko
iddiko

Lanyok
nalam lehet rosszidoben is csak akkor sajna marad a lakas ott pedig nem lehet szalonnat sutogetni,viszont baromi jo sutiket birok csinalni!!!

Kriszti
kriszti

Sziasztok lányok!
Már régóta olvasgatom a babanetet (többször hozzá is szóltam), de most hozzátok - mint szakértökhöz - lenne kérdésem.
Azt magyarázzátok meg légyszíves, hogy a teherbeesés után a magas hömérséklet (37 fok körül) az csak a tényleges terhesség esetén valószínű, vagy a ciklus második felében biztosan felmegy (elegendő hormon mellett)?
Szóval Ancsi magasabb hője miért jelentheti a terhességet? (Amiért persze igazán drukkolok, minthogy hónapok óta figyelem a babavárásod)

Köszönöm elöre,

Zsófi
szzsofia (szzsofia)

Klári!

Jó,hogy felvetetted a talit megint én tuti megyek!!!!!!!!!

Az október 27 MUNKANAP. Nektek nem? akkor dolgozzuk be a november 02-át. Szerintem legyen november 3. a tali ideje.Kép

Ancsi!
Te mindig meg tudsz nevettetni. Erre nem is gondoltam.

Kriszti!
Akkor menjünk együtt a másik topicba.Kép

Gabó Kép
Gabómanó

Zsofi
Tok furi,nekem legtobbszor eszembe sem jut,hogy barki olvas minket aki nem szol hozza,vagy csak nagyon ritkan.Pedig akarki beleolvashat.
Szoval a kerdesedre a valasz:mindenkepp felmegy-megfelelo hormonmukodes eseten-37 fok fole,de ha megjon a mensi akkor rendszerint aznap visszaesik par tizedet.Minel tovabb marad magasan annal valoszinubb,hogy kopogtat a babaKép

Udv,Kriszti
kriszti

Zsófi!
A hömérséklet a ciklus második felében ha minden jó akkor tuti felmegy és ha a megtermékenyülés megtörtént, akkor fent is marad, ha nem a kkor leesik és megjön.

Gabó Kép
Gabómanó

Két perccel megelöztél a válasszal Zsófinak. A babával is megalőzhetsz képt perccel...........

Gabó Kép
Gabómanó

Lányok!

Hogy van ez a tüszörepedéssel? Ha még szurkál a jobb oldalam, akkor azt jelenti, hogy még "csak" érik, de nem repedt meg a tüszö??? Olyan tudatlan vagyok! Kép

Monchy
Monchy és Zebulon

Köszönöm a válaszokat. Ezek szerint Ancsinak is azért lehet drukkolni, hogy péntek után is höemelkedése legyen a popsijában.
Sok sikert mindannyiótoknak, lehet, hogy én is csatlakozom majd néha hozzátok!

ZSófi
szzsofia (szzsofia)

Lányok én normális vagyok?
Hiányzik a szuri!!!!!!!!!!!!
Na de nyugi csütörtökön kapok mégegyet.

Caldea
caldea

Gabo
Rendicsek majd egyeztetunk egy mindkettonkenk megfelelo idopontot de en 2 perccel elobb kezdemKépKépKép

Caldea!
Latom jobb mar a kedved!KépKépKép

Zsofi
Gyere amikor tucc!!!!Kép

Kriszti
kriszti

Zsófi!

Meglátod (vagy már láttad korábban) nagyon jó helyre "csöppentél". Kívánom, hogy minél rövidebb időt kelljen itt eltöltened, és hamar továbbmehess a friss kismamákhoz.

Kriszti!
Olyan szívesen mennék én is arra a következő talcsira, de annyira messze lakom tőletek Kép

Pusszzz
Ildi
másikildikó

C:\monika
Képpetekep2.jpg
Szonja

Bocsi, bocsi! Elnézést kérek mindenkitol,csak igy tudtam megoldani!!! Kép
Szonja
Szonja

Zsófika!Kép)
Köszi a drukkot, szükség lesz rá...Kép
Még a végén reménykedni kezdek..Kép
Gyere hozzánk gyakrabban

"az uram, Pisti" nem enged futni, kerózni, azt mondja, hogy nem fog megjönni...vigyázzak már a bébire...Kép
hmm...furi, ennyire nem szokott biztos lenni a "dolgában"..Kép

Lányok,
igazatok van, az október 20. és 27. is munkanap..Kép
A novemberi elsõ hétvége jó lenne!!KépKép

Viszont most intézkedtem, aláírtam, pecsételtem...Kép...és az van, hogy a héten már nem leszek, szabit vettem ki, szombaton két tárgyból vizsgázok.
Hétfõn jövök!Kép

Bármi változás lesz a mensis ciklusomban, írok valakinek egy emesét!Kép

El is búcsúzom,
mindenkinek minden jót,
írjatok, ha valaki csíkozódik!!Kép

Pusszantalak benneteket,
nagyon fogtok hijányozni...KépKép

Ancsi
Ancsi

Szonja
nagyon jo,hogy ide tetted!Koszi!!Kép

Ildi
Azert nem a vilag vegen vagy,megprobalhatnad!!Kép

puszi Kriszti
kriszti

Kriszti!
Kép Nagyon szivesen! Legközelebb ügyesebb leszek, és nem foglalok ennyi helyet!
Már én is elterveztem, hogy a nyarat a szüleimnél töltjük, kell a gyereknek a jó levego! Kép Akkor lesz egy Tisza-parti bébi party is? Kép Kép Kép

Gabó!
Most látom, hogy te már ebben a hónapban mész inszemre, akkor kivel fogok én izgulni novemberben? Mindenki itt hagy?

Éva!
Kép Csak azt tudom mondani, hogy neked már egyszer sikerült teherbe esni, a dokik szerint erre emlékszik a szervezet és könnyebben fog menni a dolog!!! Ne add fel!

Andy!
Neked irtam mélt!

Szonja
Szonja

lanyok!!!
Szerintetek 10 hetes pocikot mar erdemes simizni??Mert akkor megprobalnam a kolleganomtol megkerdezni,hogy mit szolna hozza!!??

kriszti
kriszti

Lánykáim!

Azt hallottam, hogy nem csak a félidöben kellene mokáznunk, hanem már a mikulás után. 2-3 naponta, egészen a 2/3-áig. Amikor korházban voltam (lapar) a korteremben 5 kismamával voltam együtt. 3-nak a mesi után 3-5 nappl fogant a bébi, a másik két csajnak pedig majdnem a végén. Ami ugye elég furis. Tehát a lényeg, hogy folyamatosan, amikor kedvünk van örülni kell a sexnek, és nem kéne annyit számolni a napokat.
A mütét miatt nem mértem a hömet már a mult ciklusban sem, és most sem. Sokkal nyugodtabb vagyok, és nem jár annyit az eszem azon, hogy mikor is kell ...
Tudom, nehéz nem gondolni rá, ha minden reggel ugy kezded, hogy mérned kell. Azt hiszem, ezt a ciklus én is kihagyom, nem mérek. Olvasgatlak titeket, de nem rendszeresen.

Vigyázzatok magatokra, és sok kitartást mindenkinek.

Puszi, Lora
Lora

Sziasztok,
Igazából nem illik rám a topic címe, mert még azon tanakodtunk a párommal, hogy a baba majd csak jövőre jöjjön hozzánk, de az élet vagy a véletlen mégis közbeszólt. A történetem:

Egy teljesen ártalmatlannak tűnő viszgálthoz a dokim prolactin vizsgálatot kért, és az eredmény megdöbbentő. Noha fogamzásgátlót szedek (még pár napig)az értéke a megengedett duplája, ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag felesleges bmilyen módon védekeznünk, hiszen ez a magas érték nem engedi, hogy terhes legyek. Itt állok teljesen "kibukva" a doki további vizsgálatokat kér, én a szakirodalomba süllyedve latolgatom azon esélyeimet, hogy lehetek-e terhes ha a prolactin szintem vissza megy a normális értékre és egyáltalán ez miért most majd egy éve a gyógszer szedése után derül ki, holott lehet, hogy ez amit szedek scak rontott a helyzetemen.

Szóval ha a topic címe nem is illik rám, az a bizonytalanság amit Ti itt többen átéltek az teljességgel rám illik. Hirtelen semmi más nem fontos csak az, hogy tudjam, hogy minden rendben lesz és szülhetek egyszer valaha egészséges kisbabát.
Ha valakinek volt hasonló esete története, ossza meg velem.
Köszönöm, hogy meghallgattatok!
Breki
Névtelen

szija Breki
Ettol meg nyugodtan jarhacc kozenk.Udvozollek ebben a nagyon klassz csapatbanKép
Ez nem gyogyithatatlan bar kisse idoigenyes ugyhogy ha jovore babyt szeretnel a pocakodba akkor jobb ha mihamarabb beleegyezel a kezelesbe.
E.Drno topicjaban kerdezhetsz is o mindig valaszol csak nagyon elfoglalt.
Neked is lesz kibabad akit ovahatsz csak ne legy turelmetlen.
Es egy teljesen maganvelemeny.Csak akkor jarj az orvosdhoz ha maximalisan megbizol benne.legtobben azzal vesztegettunk el tul sok idot,hogy nem mertunk valtani.
Ja es ha van sok idod olvass vissza amennyit csak birsz,megnyugvast fog hozni hidd el mert nem vagy egyedul a problemaiddal.

puszi Kriszti
kriszti

Breki,
Csatlakozom Kriszti hozzászólásához. Valószínü tényleg idöigényes lesz a kezelés (bár én ebben nem vagyok kompetens, de a gyogyi kiürülése a szervezetböl meg kell történjen)de hidd el a megfelelö hormonok beállításával lehet majd kisbabád. Semmi akadálya nem lesz annak, hogy jövöre megfoganjon! :-))))

Olvass sokat a dologról, és ha találsz valami érdekeset azt légyszi oszd meg velünk is, mert minket itt minden érdekel.

Üdv,
Moni
mj

Szijasztok megyek haza!

Kriszta
kriszti

Kedves Lányok!

Olyan drágák vagytok. Mindenkinek köszönöm az érdeklõdést és hogy lélekben velem vagytok.
Én holnap nem leszek, mert a doki azt mondta szánjam rá a délelõttömet és utána meg nem akarok már bejönni dolgozni. A mûtét elõtti kivizsgálás lesz és a vérvételtõl általában ájuldozom.

Szonja!

Megkaptam, de rengeteg melóm volt és nem tudtam már válaszolni.
Ja és én biztos itt leszek novemberben is!

Kriszti!

A HSG-vel nem tudta megszüntetni az elzáródást, ezért kell a lapar. Azt én sem tudom, hogy eddig mire vártunk, biztosan a csodára.
Holnap csak a vetkõzös pasin fog járni az eszem. A férjemmel most úgy néz ki hogy eddig rendben.

Pucurka!

Aztán nem szomorkodni! Még bármi lehet.

Ancsi!

Remélem sikerülnek a vizsgáid!Kép

Klári!

Szorítok, hogy ne jöjjön meg.

Puszi

Andy
Andy

Sziasztok!
Ugy gondoltam, mégiscsak irok nektek, habár jo gyorsan lekerültem a listárol...
Szerencsére tegnap mégsem volt nagy vihar, gyorsan tisztáztuk a dolgot, és milyen édes a kibékülésKép
De, azért jo volt arra, hogy rádöbbentem mennyire ezen a témán jár az agyam, és igy nem lehet közlekedni a világban. Nem adom fel a dolgot, csak megprobálok lazitani, ez már sok embernek segitett. És ugye ugy nem lehet, hogy rögtön az elös utam a Babanet-re vezetKép
Szoval,most visszavonulok a háttérbe, majd ha lesz változás ujra jelentkezem, de addig megprobálom elfoglalni magam és a gondolataimat mással.
Imádlak titeket, és szurkolok mindenkinek!
Pussz
Barbi
Barbi

Haliho lanyok!

Nem gondoltam, hogy ilyen keson erek haza...
Meg akarom osztani veletek az en jo hiremet:
ma a 12 ciklusnapon a doki tobb ero tuszot KépKépKépKép is latott (2 alkalmas nagyot, es 2-3 meg ero kicsit). Ennek most nagyon orulok. Mert mi a ferjemmel (mint laikusok) is lattuk, ugyhogy tenyleg OK! A doki holnap utanra teszi a tuszorepit!
Ossze kell jonnie! KépKépKép Babakat akarok!
Ugyhogy szoritsatok nekem...
Holnap egesz nap leszek.

Beszti
Beszti

Szevasztok lányok!

Beszti! Szoritok holnap egész nap sőt már most kezdem.
A tört.folyt:Vetélés után kiderült amire már előzőleg gondoltam-mivel 8 kg.-t hiztam de nem volt labor a klinikán 3 hónapig és nem tudták megcsinálni a horm.vizsg.-hogy horm. zavarom van.A baj az volt hogy nem lett volna szabad előtte állapotosnak lennem de mivel az addig csak az én megérzésem volt az orvos azt mondta próbálkozzunk nyugodtan.
Szóval kiderült máj.-ban hogy tesztoszteron túltengésem van méghozzá 7-szeres.Nálam nem a májban vagy mellékvesében választódik ki hanem a zsirban.Kaptam diane35-öt és most fogytam 10 kg-ot mert muszáj de nem tudom meddig tartom mert szeretem az édességet és hajlamos vagyok a hizásra bár még lehetne leadni 10-et de ez hiú ábránd.Megyek szerda reggel uricultra bár szerintem rendben lesz mert az orvos azt mondta gyulladásom van és unasyn szedtem be 2 dobozzal.A szedés szombaton járt le epp ezért hiszem hogy még hat.Ezért csak a jöv.hónapban kezdjük.

Ancsi!
Kösz a szurkolást.Neked is minden jót!

Monchy!
Akkor neked is szarul kezdődött ez az év.Neked miért történt?Az én babám 6 hetesen halt meg s talán jobb mint a 10 hét mert akkor még tovább vagy vele.De tudod arra kell gondolni hogy kis angyalok és ott fent játszanak a mennyben s Istennél vannak a legjobb helyen.

Kriszti!

Remélem nem leszek sokáig köztetek bár néha ugy érzem soha nem fog sikerülni néha meg úgy biztos összejön.

Üdv szonjának is meg a többieknek.

Annamy
Névtelen

KépSziasztok lányokKép
Nagyon szomorú vagyok-doki szerint én egy olyan örökletes dolgot kaptam az élettöl :amin nem lehet segíteni...esetleg teherbe eshetek megint,de nem biztat!Az én menstruáció hiányomnak oka:-LH-FSH arány felborulása,valami olyat mondott,hogy másfélszerese lehet az egyik érték a másiknak és nekem (5,6 és 38,7) ami testvérek között se másfélszeres érték stb.Szóval nem is kell védekeznünk -ha meg kell gyerek...hormon hegyek és az sem biztató!Most csütörtökön megint Dufastont szedek 10 napig és ha megjön a 3.nap kapok 3 ampulla Fostinort vagy mit és csak a 8.nap megyek UH-megint!Semmi kilátás-sötét minden...lehet,hogy a Nati egyedül marad...
Na mindegy lányok vegyetek le léci,mert nem is próbálkoztunk és még vagy egy hónap míg lesz egy kis fény ,de azért majd jövök mindig hozzátok,de ne szomoritson legalább a lista állása engem tovább!
Sok sikert nektek!Puszi és ha lesz tali elmennék azért veletek!
KépKandi72Kép
Kandi72

Kedves Breki!
Bár nem kértél, de én válaszolok. Lehet, hogy a magas prolaktin szintet éppen a fogamzásgátló hozta létre. Le lehet csökkenteni gyógyszeresen, és akkor lehet is gyereked. Csak arra szeretnélek figyelmeztetni, hogy a gyógyszereléssel szokott probléma lenni. Ha azt mondják: szedj 2x1 Bromocryptint, az nem jó. Akkor rosszul leszel töle, hányni fogsz, hamar abbahagyod. Lehet, hogy le is csökken tőle a prolactin szint, de hamar még magasabbra emelkedik. A gyógyszert fokozatosan kell emelni, 1/4 szemmel kezdeni, hetente 1/4 szemmel emelni. Amikor már 1 egész szemnél tartassz, akkor ismételni a prolactin mérést. Ha nem jó, tovább emelni. Ha beállt jó értékre, addig szedni azzal a mennyiséggel, amíg terhes nem leszel. Ha még nem akarsz terhes lenni, védekezni kell más módon, mert ekkor már véletlenül is terhes lehetsz.
Erazmusz

Gyorsan dobom a mai listát:

Cicó 4c 59 cn Szeged 27 év
Bubi 6c 52 cn Szolnok 28 év
Bella 15c 45 cn Debrecen 25 év
Boglárka 8c 38 cn Györ 24 év
Eni 2c 34 cn Pécs 26 év
Edina 7c 34 cn Coimbra 23 év
Györgyi 3c 34 cn Budapest 26 év
Gabó 29c 33 cn Miskolc 27 év
Melinda 3c 33 cn Ulm 26 év
Djeszter 2c 33 cn Budapest 29 év
Pucur 4c 30 cn Budapest 29 év
Ancsi 1c 29 cn Adács 27 év
Ildi 6c 25 cn Szekszárd 21 év
Kriszti 13c 21 cn Galgamácsa 29 év
Csilla 5c 20 cn Pusztavám 26 év
Lella 10c 18 cn Líbia 32 év
Moni 5c 18 cn Törökbálint 28 év
Kandi72 1c 15 cn Budapest 29 év
Cincérke 33c 15 cn Budapest 26 év
Monchy 3c 14 cn Budakeszi 32 év
Eszter 13c 13 cn Szigethalom 26 év
Edi 7c 13 cn Maglód 33 év
Gitta 6c 10 cn Békéscsaba 26 év
Márti 10c 9 cn Debrecen 24 év
Sugár 2c 6 cn Salgótarján 23 év
Andi 14c 6 cn Szeged 30 év
Lora 12 c 4 cn Várpalota 24
Éva 29c 2 cn Nyíregyháza 26 év
Cincérke

Kandi!

Nem lehet ezeket a szinteket csökkenteni????????

Annakidején ezek az értékek milyenek voltak?

Ha egyszer sikerült sikerülnie kell mégegyszer.!!!

Caldea
caldea

Kandi!

Ne légy elkeseredve, ha egy összejött, lesz ott másik is!KépKép (Csak idő kérdése)

Szoval akkor a következö tali idöpontja mikor lesz?

Ancsi!

Te mikor tesztelsz, ha nem jön meg?
Nekem holnap jár le a peteéréstől számitott 14 nap. Tünet semmi, se olyan ami arra utalna, hogy megjön, se olyan ami arra, hogy babás vagyok! A höm meg... tegnap is ma is 37,3 ilyen magas még az életben nem volt, miota hömérözöm. Akkor most mi van (kétségbeesésjel már ha lenne)

Annamy!

Én 11 hetesen vesztettem el a babám.KépKép

Itt tuti jo helyen vagy!KépKépKép

Pussz Pucur
Pucur & Phedra

Pucur!
Szerintem Te BABÁS VAGY!!!! Kép Kép Kép

Kandi!
Ma már nagyon gyorsan fejlődik ez a tudományág. Egy év alatt is rendeteg dolog újítás van. Ez ennél csak jobb lesz!
Péáne: 1 már sikerült, TUTI fog sikerülni a 2. is!!! Ne add fel és ne legyél elkeseredve! Csak türelem (ami ilyenkor nagyon messzire kerül bennünket). Kép

Cincérke
Cincérke

Jo reggelt!

Kandi
Nalam ez az arany forditottan a 3-szorosa es egy szoval sem mondta a doki,hogy ez nem javithato sot nalam egesz mas a gond ezeket a szurikkal betudjak allitani.E.Dr-nonek is ez a velemenye ugyhogy biztosan nem lehetetlen!Kép

PUCUUUUUUR!
Csak nem???????????Hu de nagyon jo volna!Szoritom a kezeidet!!!KépKép

puszi Kriszti
kriszti

Haliho!

Kandi!
Ne lasd ilyen borusan a dolgot. Hiszen egyszer mar sikerult. Tudom, a sok hormon rossz. Te nagyon jol reagaltal az inszemre, hisz nagyon sokaknak a 6 sem eleg. Szeretnel gyereket, akkor ne add fel.

Annamy!
Szamomra ez hihetetlen, hogy valahol 3 honapig ne csinaljanak hormonvizsgalatot. Nem szabad belenyugodnunk a dolgokaba (ez mindannyiunkra igaz), el kell menni mashova. De a te torteneted jol mutatja, hogy a megerzeseinkre hallgatni kell.

Pucur!
Kép...

Andy!
Tudom, hogy ma nem vagy. De azert szoritok. Orulok, hogy ilyen bator voltal, es biztos vagyok benne, hogy eredmenyes lesz minden. KépKép

Lora!
Szerintem teljesen igazad van. Ugyan most honap kozepen jobban odafigyelek az idopontra (foleg, hogy hormont is kellett szednem), de egyebkent nem lehet a ciklus fuggvenye az egyuttlet. Barmikor, amikor mindketten akarjuk. A hazassagunk fontosabb. Kép

Talcsi:
Nekem se okt. 27., se nov. 3. nem jo. Pedig nem szeretnek kimaradni a talibol. Nov. 4. vasarnap jo... (Meg minden mas hetvege is, csak pont 27 es 3 kozott megyunk "oszolni".)

Beszti
Beszti

Breki!
A problémánk azonos. Nekm is a prolactin szintem volt nagyon magas többmint a megengedett duplája. Amit Erazmusz írt az nagyon igaz . NEHOGY ELKEZD A BROMOCRIPTINT RÖGTÖN 1 SZEMMEL, mert tuti nem szedsz be többet. Én elájultam töle, de ha negyed szemmel kezded és fokozatosan növeled akkor nehezen, de meg lehet, söt meg klle szokni, mert ez az egyetlen hatékony gyógyi ami segít. Én még pluszban szedek mellé mastodynon cseppet, ez természetes alapú készítmény, minden mellékhatás nélkül. Erre azért van szükség, mert napi egy szem bromónál többet nem bírok megszokni. De ez is levitte a prolactinomat. ha megadod az emil- címedet bövebben is tudok neked erröl írni, mert sajnos van tapasztalatom prolactin ügyben.
Szerintem minnél hamarabb kezd el a kezelést, mert elég idöigényes ennek a kezelése. De ne aggódj,mert ezen könnyen tudnak segíteni. Nekem sajnos más problémám is van. De a lányoktól kapott energiáimnak köszönhetően tutira tudom, hogy nekem is sikerülni fog.KépKépKép

Pusz: Gabó Kép

Még folytatom.......
Gabómanó

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?