Új privát üzeneted érkezett!

Bocs a3-4 után lemaradt a nap! Így elég hülyén hangzik elolvasv. Kép

moni

Sziasztok csajszik, én elmentem haza! Kép
Egy kicsit fáj a fejem! ...

Móni,
Ne vegyél 5 elefántot, mert az is a lényege, hogy kapni kell. Kép Mi a bnőmmel volt, hogy emiatt egymásnak vettünk (esetleg ugyanolyat). Kép

Pussz:
Kata
kata1977
Hatvan

Jól hangzik ez az elefántos őrület!
Nekem is tetszenek a porcelán elefántok. Akkor már tudom mit kérjek karácsonyra.Egyből 7 drb-t kérek csak nehogy azt higgyék, hogy összekeverem a matrioskával. Kép
Amikor 2002 -ben összeházasodtunk karácsonyra kértem babát, de a férjem akkor még nem akart babót. Most még néha azt hiszi szerintem, hogy olyan mint a kenyér a boltban. legtöbször nekem kell noszogatnom. Olyan izé dolog nem?

Kép
lara26

Jajj-jajj-jajj!
NE VEGYETEK 7 ELEFÁNTOT!

A 7 nem jó szám.
Mindjárt idekaparom a feng-shuis számmisztikát. (nem pontosan emlékszem mindenre, de a lényeg stimmelni fogKép)

1 eredet, a kezdet, a teremtés
2 ketté vagyunk osztva
3 a 3. segítő
4 halál
5 ez egy jó szám
6 egészséges kommunikáció
7 lopás, nő
8 végtelenség (ez a legjobb szám!!!)
9 pozitív előjel
10=1+0=1 eredet, a kezdet, a teremtés
12=1+2=3 a 3. segítő

Holnap még fogok erről karatyolni Nektek, ha nem bánjátok.Kép Betéve tudom az európai-feng-shuit.Kép

Megyek haza.

Sziasztok!!!!KépKépKépKépKépKépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!

Na jó akkor 8-at kérek. Kép

Szia-bia.

Kép
lara26

Maminti!

Nekem is fájt a hasam és elég rendesen szúrkált. A kolléganőim megnyugtattak, hogy ne aggódjak, mert minden, ami eddig nem volt az most a terhesség része. A biztonság kedvéért megemlítettem a dokinak, aki közölte velem, hogy túl sok a méhösszehúzódásom és ezért fáj a hasam. A 11. héttől No-Spa-t szedek, és azóta már nem érzem ezt. Bár lehet, hogy nálam a mélyen fekvő placenta is befolyásolja ezt az egészet. Viszont a méhszalagok nyúlása miatt néha nagyon fáj a jobb oldalam, persze ehhez meg társul, hogy pont itt volt sérvem és állítólag a méhszalagok a lágyéknál lévő szövetekkel vannak összeköttetésben, legalábbis a dokim ezt mondta.

Különben Velünk minden OK. Augusztus 14. óta érzem, hogy egy kicsi lakó mocorog a hasamban. Hihetetlen mennyire izgága. Ma akkorát rúgott délután, hogy a párom simán megérezte. Persze utána meg meg volt győződve arról, hogy a baba érezte, hogy ő simogatja a hasam és így jelzett neki.

Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi

Vica!
Örülök, hogy holnap tartasz egy kis feng shui tanfolyamot! KépKépKép

Melincsi!
Nekem a No-spa sem volt elég, Diaphylint, majd Terbutalint kellett szednem. De megszűntette ez utóbbi a keményedést. Pocakmozgást imádtam! Az egészben az a legszuperebb szerintem!

csajok, nem tudom, de most, hogy írt Melincsi ezekről a dolgokról, már nem is volt rossz olvasni!Sőt ezer %-ig biztos vagyok abban, hogy pocakos leszek, hiába láttam a saját szememmel amit láttam, hiába mondta azt az orvosom amit mondott, én szentül meg avgyok arról győződve, hogy talán még ez év végén beköltözik valaki a pocimba! KépKépKép Aztán lehet, hogy naiv vagyok, vagy egyszerűen hülye, de ezek az érzések legbelülről jönnek. Megmagyarázhatatlanok. Na jó már biztos unjátok, hogy erről írok, de nem tehetek róla, ez van most bennem. Szóljatok csak, aztán nem untatlak ezekkel. KépKépKépKép

moni

Hello Csajok! Megjött az elveszett bárányka! Tegnap jöttünk haza a nászútról, minden nagyon-nagyon jól sikerült. Most már én is házas ember vagyok. Mondhatom úgy is hogy asszony lettem. Ja, a mensim természetesen az esküvő előtt egy azaz egy nappal jött meg, az ötvenedik nap körül. Ennek megfelelően ma a 20. napon vagyok ismét. Puszi mindenkinek, ezer gratula Neked Zafír.!!!!!!!!!!!!!!Képek majd jönnek...

Kép
Kép
banya1

Helló csajok!

Én is öszeszedtem valami vírust, teljesen kész vagyok. Nem is olvastam vissza bocsi, de majd bepótolom!
Táppénzre nem tudok menni, mert két kolléganőm már otthon van, és valakinek dolgozni is kell Képsajnos én lettem az áldozat.
Mindenkinek szorítok!!!kinek ezért- kinek azért Kép

puszi: Bea

Kép
Kép
beuka

<font color="0077aa">Sziasztok csajszik!

Vica,
Nem fájt a hasad? Ugye milyen jó érzés annyi év után? Ittál cickafarkot ebben a hónapban? Nekem attól múlt el mindenfajta fájdalom januártól májusig egyszer sem fájt, pedig előtte tizenévig két Algopyrin volt a menő.

Sajnálom, hogy nem sikerült az állás. Én ebben a félévben 20 helyről kaptam visszautasítást, illetve a feléről a mai napig semmi hír nem jött. Nekem sincs most állásom, dehát kinek is kellene mostmár pláne egy várandós nő??? Szegény Párom tart el, főleg, hogy még a lakáskérdés is megoldásra vár, s hogy nekem nincs keresetem, még hitelt sem vehetünk fel, mert nem tudok adóstárs lenni... Mindez kicsit aggaszt. De ne aggódj, biztos előbb-utóbb találsz valami olyat, amihez Neked is van kedved és pont Rád várnak. Járj nagyobb szerencsével, mint én!

Zafír,
Szóval Te érezted a terhességet már a kezdetektől? Érdekes. Én máig sem érzem. Persze a vitaminok nem árthatnak, de amíg nyár van, addig inkább jöjjenek a rostokban gazdag vitaminok. A szintetikus vitaminok amúgy sem tudnak olyan hasznosan felszívódni, mint a gyümölcs és zöldség. De azért remélem, szeded a penicillint. Ha az orvos mondja, akkor biztos lehet s nem árt. Gondolj bele, hány kismama lesz influenzás februárban. Õk is mind antibiotikumot szednek. Persze az első hetekben minden hatás a gyógyszerektől a stresszen át a környezeti ártalmakig rizikós, de azzal is lehet ártani a magzatnak, ha a mama nincs jól és beteg.

Egy helyen elmosolyogtam magam a leveleden. Tök ugyanígy vagyok én is, hogy a mai napig (10+5) minden egyes wc után szinte mikroszkóppal vizslatom a wc-papírt, hogy valahol nem rózsaszín-e. Hiába, a berögződés...

Férjem hogy állt a gyerekkérdéshez illetve a hírhez? 6 éve ismerem, egyetemi kapcsolat volt és állítólag - bevallottan - mikor életében először meglátott egy előadáson, (a melleim stírölése mellett) a második gondolata az volt, hogy milyen szép gyermeket tudnék én szülni. Ezt évek óta mondja nekem és eleve úgy indult a kapcsolatunk, hogy vagy én leszek a felesége, vagy senki. Õ már 3 éve akar juniort, de még én nem voltam kész rá érzelmileg. (talán most sem??!!) Meg hát vártam arra, hogy a körülmények is kész legyenek végre a fogadására... Szóval mikor megtudta, átölelt persze és örült, de nem a meglepettség örömével, hanem mintegy természetesnek vette, hogy igen, terveztük, összejött, ez az élet rendje, amire már várt. De persze azt hozzá kell tenni, hogy Õ nagyon gyerek- és családcentrikus, 3-an vannak tesók, Õ a legnagyobb és mindig Õ vigyázott a kisebbekre. És Nálatok ez hogy volt? Párod és Te felkészültetek már?

Beuka,
Téged szentté kéne avatni. Már tudom is: Vitéz "betegenisrobotoló" Szent Bea. Te leszel a lázasan is dolgozók védőszentje, az attribútumod meg egy kalapács és egy üllő lesz. Majd írunk Hozzád valami hangosan siratós gregorián zenét is. Teljes lesz az összkép. HÁt hogy gondolod, hogy ennyi áldozatot vállalsz?? Neked is jár betegszabi, az otthon egészségesen dagonyázó kolleginákat meg irány visszahajtani dolgozni néhány villanypásztorral. Irgum-burgum. Hát hogy' találjon így fészekre az a gyerek?

Lola</font>
lolita

Sziasztok!
Látom itt többen feng-shui rajongók. Én nekem még soha senki nem tudta ezt a dolgot úgy elmagyarázni, hogy hinni tudjak benne. Én valahogy túl realista vagyok ahhoz, hogy elhiggyek olyanokat, hogy ha lecsukom a WC fedelét, akkor több pénzem lesz, meg ilyenek. Én általában mindenre nyitott vagyok, de csak akkor fogadok el valamit, ha meg is tudják magyarázni az alapját. Csak egy kivétel van. Isten. Ez megmagyarázhatatlan, de mégis érzem, hogy valaki felülről beleszól az életbe és ha nem is irányít, de befolyásolja a dolgokat.

Más. Azt vettem észre, hogy nekem fáj a hasam a cickafarktól. Vagy az teljesen mástól van? Amióta iszom, olyan furán érzem magam. A gyomrom sincs teljesen rendben.

Betti nagyon szorítok neked, de még ne tesztelj! Nem hiszem, hogy bármit is mutatna ilyen korán és fölöslegesen letörnél.

Keditke. Mi a pálya?

Kép

Kép
kamilla306

Jó reggelt Lányok!

Vica!

Várjuk a tanfolyamot! Kép

Móni!

A "mindenből egy pár legyen a hálóban" témában ennél én sem vagyok okosabb. Azt hiszem, hogy főleg olyanokra kell gondolni, hogy 2 db díszpárna, 2 db festmény meg ilyesmi.

Lányok!

Ismét felment a hőm és dagad a mellem rendesen. Tegnap este nem éreztem jól magam, fájt minden porcikám, így kb. másfél óra szunya lett belőle jól betakarózva a TV előtt. Nagyon jól esett.

Betti
betti73

Hajrá Betti! Az jó, ha nem érzed jól magad! Felrakod a görbéd?

Kép

Kép
kamilla306

Bocsi Betti! Nem úgy értettem, hogy örülök, hogy szarul vagy, hanem, hogy remélem a baba miatt voltál este rosszul.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Tudom, hogy értetted. Kép Persze felrakom. Kis türelmet kérek, míg varázsolok egyet. Kép

Betti
betti73

Szaisztok!

Betti!
Hajrá!Kép

Moni!
Az tök jó, hogy így érzel!Kép Akkor biztosan így is lesz!

Kép
Kép
maminti81

Sziasztok!
Ma már jobban vagyok, ma kell visszamennem a dokihoz.
Meghalt az unokatestvérem anyósa (55 éves volt)
és tegnap felhívtam őket, hogy ő. részvét, és elbőgtem magam a telefonba, hogy mi van a lábammal. Nem ilyen tragikus a helyzet, de azért rosszul hangzik hogy daganat.
Anyukámék is eljöttek tegnap meglátogatni és mindenki megtekintette a lábom, olyan mint egy csoda lenne.
De majd holnap többet tudok mondani!
Mindenkinek drukk, de most én ezzel egyátalán nem vagyok elfoglalva..Kép

zsuzska80
Szombathely

<!--attachment: g_rbe-256566.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*110.3**g%f6rbe%2ejpg --><center><pre>
Kép
görbe.jpg (110.3 k)</pre></center><!--/attachment-->

Betti
betti73

Zsuzska!

Sajnálom nagyon! Tájékoztass minket folyamatosan, hogy mi van a lábaddal.

Betti
betti73

Kép

Betti
betti73

At előbbi file nem lett jó, íme a görbém. Kicsit kicsi, de azért a lényeg látszik.

Betti
betti73

Jó a görbéd, nagyon. Kivéve a tegnapit, de ha ma visszament akkor ok. Lehet, hogy tegnap volt az a bizonyos beágyazódási süllyedés vagy mi. Ahogy elnéztem, nem tétlenkedtetek félidőben úgyhogy szerintem elég jók az esélyeid.

Szorítok.

Zsuzska gyógyulj meg minél hamarabb!

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Köszi. Kép Nem tétlenkedtünk Kép, bár sosem szoktunk. Most csak az a hét maradt ki, amikor szalma voltam.

Betti
betti73

Betti szerintem is jó a görbét, itt még akámi lehet!Én nagyon szorítok!

Köszönöm mindenkinek a szorítást!KépAranyosak vagytok.
Ma egyedül megyek vissza a dokihoz a párom elutazott, most nagyon hiányzik!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok!
Betti szerintem is jó a görbéd. Hányadik napon vagy?
Nálam az van hogy tegnap este óta elbizonytalanodtam, hogy mégsem sikerült és félek megcsinálni a tesztet holnap.

Kép
Kép
bgyöngyi

Gyöngyi!
Szerintem ne kezdj el félni! Fölösleges. És nagyon drukkolunk neked!

Ma elutazott a férjemKép Csak vasárnap jön haza. Nem szeretek szalma lenni!Kép

Kép
Kép
maminti81

Szegény szalma Lányok! Kép Nem jó egyedül.

Gyöngyi!

25. napon vagyok, sok minden történhet még a köv. napokban, de az bíztató, hogy tegnap óta pöttyöznöm (barnás-rózaszínes) kellene, de semmi nincs. Ez vagy a cickatea hatása vagy valami másé. Ne félj Gyöngyi, DRUKKKK! Te hanyadik napon vagy? Hőmérőzöl?

Betti
betti73

Köszi lányok, hogy biztattok.
Most a 29. napon vagyok. Igazán már nem kell hőmérőznöm, de a végén szoktam, hogy mégis tudjam mikor jön meg. De most a gyógyszerek miatt nem kellene mert megkeverheti. Ma 37 volt tegnap 37,2 a hőm.

Kép
Kép
bgyöngyi

Sziasztok!

Kamilla, végre valaki felsorolta a tüneteimet. Én is ebben a hónapban ittam először a cickafarkot, és iszonyatos hányingerem volt tőle mindig, ráadásul szerintem attól fájdogál azóta is a hasmim.

Betti, imádom, ha egyetértenek velem Kép. De látom a többiek is meggyőztek volna Kép.

Melincsi, olyan jó volt olvasni az írásodat. Örülök, hogy minden ok veletek.

Kép

Kép
vkhajni

Nem is írtam neketek a kajáról, amit tegnap csináltam. Szóval mondhatni elég érdekes íze volt. Azt hiszem mi nem vagyunk oda ezekért a kajákért. Mondjuk egy kis sonkával bizti finomabb lett volna, de így, elég furi.

Ja, meg leírom neketek azt is hogy hogy összevesztem tegnap anyuval. Délután 3-tól 8-ig folyamatosan bőgtem, meg elmagyaráztam a páronak, hogy mennyivel jobb lenne ha mi elválnánk, mert akkor lehetne három gyereke a tetőterünkben a feleségével, meg hogy nem kellene eltartania azt a nőt és lenne egy csomó csomó pénzük, meg ilyenek. Szóval azt hiszem egy hangyakukinyit magam alatt vagyok. Jó lenne már innen elköltözni és végre megint magam lenni. Úgy várom.

Viszont, ma megyünk csempét, meg járólapot nézni, és ha lesz jó és olcsó, akkor meg is vesszük. Ja azért pont ma mert most kezdődik az Expó és bizti vannak akciók ez alkalomból

Na jó, befogom a csipogóm és megyek reggelizek valamit Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!
Gondolom, párod nem vette komolyan a sületlenségeidetKép
Tökjótökjó! Én úúúúgy szerettem csempét meg járólapot nézegetni a felújításkor!

Kép
Kép
maminti81

Hajni, Pedig én megnéztem az interneten, hogy mire ajánlják a cickafark teát és a nőgyógyászati dolgokon kívül azt írták, hogy a bélrendszerre, gyomorra is jó és nyugtató hatása is van. Tisztára mint a kamilla. Még az íze is hasonlít, de tény, hogy szarul érzem magam tőle. A Kamilla viszont tényleg gyógyít, de a peteérést nem befolyásolja.

Kép

Kép
kamilla306

Maminti, nem vette komolyan, de úgy sajnálom ilyenkor, mert csak néz rám és nem tud mit mondani. Most is csak annyit mondott mikor mondtam neki, hogy majd elveszel egy normális nőt, hogy normális nő úgysem megy hozzá Kép. Ne ezeket már nem szoktam kibírni agyonpuszilgatás nélkül Kép.

Én is imádom nézegetni, csak az a problem, hogy amit kinézek magamnak, az mindig drágább mint amit megengedhetünk Kép. Meg különben sem tudok választani. Mondjuk az már megvan, hogy fekete lesz a fűrdő. Lehet hogy sötétbordó csempével. Lehet hogy tök fekete. Lehet hogy kék, vagy zöld, vagy semmi nem biztos azt hiszem inkább KépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Kamilla, akkor mi valahogy fordítva működünk Kép. Lehet hogy nekünk valami izgató hatású gyógynövény kellene és az lenyugtatná a beleinket Kép. Vagy nem tudom. De nálam általában úgy szokott lenni, hogy ami a többségnek bejön, az nekem nem sőt még árthat is Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Nekem két éve volt ilyen csempe-járólap ügyem. Jöttem-mentem és mondtam,hogy ez is tetszik, az is tetszik, de egyik sem az igazi. Aztán egyszer megláttam, hogy igen ez az(járólap)!!! Kiderült, hogy nagyon drága, de van belőle másodosztályú (pici színhiba miatt) és az fele annyi csak. Úgyhogy valahogy túléltem a pici színhibát! KépMegjegyzem, hogy egyáltalán nem színhibás szerintem.

Hajni! MIlyen nővel lehetne 3 gyereke a párodnak???

Betti
betti73

Hajni, Te most dolgozol??Tart még a melo?

Kata, dobsz egy táblát??

zsuzska80
Szombathely

Lányok!

Egy kis feng shui téma:

http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=93&cid=18976

Amí megérkezik fő szakértőnk! Kép

Betti
betti73

Betti, remélem mi is így leszünk járólap ügyileg. Nálam is úgy van, hogy beleszeretek egybe és nagyon nehezen tágítok Kép.
Valami olyan nőtöl lehetne, aki meg tudja neki szülni. Én sajna kevés vagyok egy babához. Valami nagyon rosszat tettem, ezért ez a büntetésem, és most bűntetem őt is Kép.

Zsuzska, most sajna nem dolgozom. Vége lett annak a főnökösnek, és azóta nincsm ásik. Mostanában nincsenek határidők és így nekünk munka sem Kép. Majd lesz remélem hamarosan, mert ez nagyon jó volt. Ahhoz képest hogy egy sima adatrögzítő voltam elég jól kerestem. Valami ilyesmi kellene még egy pár Kép

Kép

Kép
vkhajni

Mi szerencsére már túl vagyunk a járólap-csempe ügyön. Nem volt egyszerű. Most a konyhabútor van soron. Remélem az ősszel meg lesz, mert az hatalmas előrelépés lenne. Már annyira várom, hogy be tudjunk költözni. Ez az "anyukával" együttlakás kezd kicsit fárasztani. Többek közt ez is közre játszott a múltkori veszekedésünkbe.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Ti is a szülökkel laktok? És építkeztek is? Az tök jó! Mikor költöztök?

Kép
Kép
maminti81

Kamilla, teljesen egyetértek. Mi is sokkal ingerültebbek vagyunk egymással is mióta itt lakunk. Nekem a költözéshez nem kell konyhabútor, én inkább a földön főzök, csak költözhessünk már végre Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni/Maminti

Mi nem költözünk túl messzire csak egy emelettel feljebb. A ház már áll, most a mi szintünket csinálgatjuk, de én úgy nem akarok beköltözni, hogy még javában tartanak a munkálatok, mert utálok "dzsuvában" élni. Egyébként nálunk nem olyan rossz a helyzet anyós ügyileg, mert szerintem jobb anyóst nem is kívánhattam volna magamnak, a probléma kizárólag az együttlakásból fakad. Nem érzem magam otthon egyszerűen. Adott volt egy helyzet én nekem kellett adaptálódnom mindenhez. Ezt a párom azért nem érti meg, hogy milyen nehéz, mert az ő életében nem változott semmi. Õ is várja már, hogy költözzünk de úgy érzem neki annyira nem égető mint nekem. A fenti lakás már tényleg csak a mienk lesz és minden úgy fog kinézni ahogyan mi ketten kialakítjuk. Anyóssal sem hiszem hogy gond lesz, mert nem rátelepedős/beleugatós fajta.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!

Akkor ti is egy meglévő családi házat alakítottatok át? Nálunk úgy van, hogy a régi családi házunk fel lett újítva oly módon, hogy lett hozzáépítve egy lépcsőház, így lett kialakítva 3 lakás benne. 3 szép nap különálló lakás. A földszinten laknak a szüleim (az már teljesen kész, a köv. szint a nővéremé, aztán a tetőtér a mienk. Szinte már készen vagyunk mi is. Festés, konyhabútor, burkolás, kapcsolók, lámpák megvannak, csak a radiátorok hiányoznak. Most a párom lakásában élünk, azt majd kiadjuk, ha átköltözünk. Már meg is hírdettük, de még nem tolonganak a bérlők. Így döntöttünk, mert így jó levegőn, kertes házban, tágasan fogunk élni.

Betti
betti73

Bocsi, hogy nem jöttem reggel mindjárt, de telerakták a boltot árúval és reggel 8 óta azt árazom!
Majd jövök ám!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Betti.
Nálunk nem igazán így történt. Ez egy teljesen új építés, mert a régiből mindenképpen ki kell volna előbb utóbb költözni. Valamennyire kényszerhelyzet is volt az együttépítkezés, mert ez így mégis olcsóbb mint két házat felhúzni. viszont elég nagy és itt is három különálló lakás van betervezve (három generáció) amiből eddig a "mamáé" van kész meg a mienk félig. Aztán még van egy tetőtér, ami egyelőre raktár.

Kép

Kép
kamilla306

Na vagyok!

Nem tudom hol kezdjem a mai "Feng-shui napot", ha valakinek valamilyen kérdése van, szívesen válaszolok!

Most rajzolgatok egy kis rajzot, amin a lakás részei lesznek. Addig ha van kedvetek, rajzoljátok le a házatokat felülnézetben úgy, hogy az is benne legyen, hogy hol milyen bútor van. (Lehet alaprajzot is csatolni, de azon nincsenek bútorok, pedig nagyon fontos!)
Könnyű házi feladatot adtam?

Addig egy jótanács: az ágyon úgy kel feküdnötök a párotokkal, hogy az ágy lábatok felöli végétől nézve a nő aludjon a bal oldalon, a férfi pedig a jobbon. ha valaki kíváncsi majd elmondom miért.
Megyek rajzolni.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Értem Kamilla!

Az eredeti házat a szüleim építették kb. 23 éve kétlakásos házként, aztán a másik házrészt megvettük és megindult az átépítés. Igazából a 4 fal maradt csak meg, még a tető is új. Sajnos tényleg így a legolcsóbb, mert annyi pénzből amennyit személy szerint és beleöltem egy kb. 30 m2-es sötét omaldozó házmesterlakást kaphattam volna, így meg van egy 100 m2-es csupa fény tetőterem, amiből a hegyekre látok majd rá főzés közben. Amiben most lakunk az 60 m2, de túl sok a lakás a lépcsőházban és már volt is néhány betörés, szóval eléggé leromlott a nívó.

Betti
betti73

Eddig király. Mi pont fordítva fekszünk. Akkor most már érdekelne, hogy miért.

Kép

Kép
kamilla306

Mi is fordítva fekszünk. Sőt nekünk a konyhánk is rossz helyen van Kép. Az új házikóban viszont jól fekszünk, de majd ha a normál ágy lesz akkor szerintem ott is fordítva fogunk Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Ha az ágy lábánál állok, szemben az ággyal, akkor én jobbra, a párom balra fekszik! Vagy fordítva kell nézni?

Betti
betti73

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?