Új privát üzeneted érkezett!

BBBBBBBBBBBBBeeeeeeeeeeeetttttttttyyyyyyyyyyyyy, hol vagy?????????

Kép
Kép
gyablonka

Ki van még soron a teszteléssel????????? Gyerünk-gyerünk-gyerünk.....

Kép
Kép
gyablonka

Gyabi: nekem még legalább egy hét a teszt :shock:
Utálom a ciklus második felét :o
vedresandi

Babszi! Most Betty és Bien tesztjéért drukkolunk!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Leginkább Betty áll legközelebb a zebrás teszthez most!!!De elnyelte a föld :( :( :( :(
vedresandi

szurkoljatok nekem délután! A párom meg sajna nem tud velem jönni... :cry: :cry:

Kép
Kép
gyablonka

Sziasztok csajok,

Jamiee, Olik, Andi, Heni (remélem, senkit nem hagytam ki) köszi a bíztatást, meglátjuk. Igen, valóban teszteltem már, de csak azért, mert Apa tegnap este jött haza pár nap biznisztrevöl után és annyira szerettem volna egy ilyen meglepit, de nem így alakult :oops:

Jamiee, igen, ez a helyes kifejezés, premens állapotban vagyok hétfő óta. Görcsölgetek, ami azért furi, mert máskor a piri előtt egy-két óráva szoktam, mintegy jelzésképpen, hogy ha esetleg elfelejtettem volna a hmm, szóval védőfelszerelést, akkor gyorsan intézkedni tudjak :D Most viszont napok óta érzem, a cicim is nagyon érzékeny (bár nem nőtt semmit :oops: ), ráadásul hisztis is vagyok. Ja, és megkönnyezek minden kisnyuszit, kutyát, cicát, nyugdíjast, babucit... Hülye vagyok :shock:
bienvenue

Gyabi, extra nagy drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!
bienvenue

Gyabi: Veled leszek...agyban!!!!Drukkolok++++++
vedresandi

Kép

Felső a mai.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Andi, Hanna, a Ti görbéitek is nagyon király :lol:
bienvenue

Jamiee: Mi bajod ezzel a teszttel???Ez egyértelmű 2 csííík!
Ugyan a HCG szint napról napra több,de nem mindenkinél egyformán növekszik.Te BABÁS VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
vedresandi

Sziasztok!

Csak a régieknek akik még emlékeznek rám, és kérték, hogy rakjak fel a babámról képet.És aki kérdezte, hogy milyen nemű lesz.Hát 99% hogy pici fiú.
Gratula a ++ teszteseknek.
Hát ő lenne az:

Kép
Vendég

Bien: az én görbém mindig ilyen a mensi előtt két napig :? :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Niki: Én már láttam a másik fórumban. Bebebee... :D :D :D

Nagyon gratulálok a picihez!! Örülök, hogy jelentkeztél!

jaimee

Gyabi! Szorítok!!!
Niki! Gratulálok!

Lassan megyek melózni. Nincs nagy hangulatom, nem jön rám egyik nadrág sem. :oops:

Kép
hanna30

Jaimee!
Ez bizony pozitív! :lol:

Kép
hanna30

Sziasztok!

Jaimee! Mi bajod ezzel a tesztel? Szerintem teljesen rendben van!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Betty szerintem valahol 2 m-rel a föld felett lebeg a + tesztje miatt!!!! :lol: :lol: :lol:

Bien!

Ez nagyon igéretes görbe!!!!!

Gyabi!

Gondolok rád délután!!!

Heni!

Minden rendben lesz, majd jelentkezz!!!!!!

Betsy!

Hogy vagy?
Vendég

Niki, én Hozzád képest új vagyok, de nagyon-nagy gratula :)

Jamiee, szerintem is teljesen rendben van a teszted, ennél csíkosabb sztem már nem is nagyon lehetne :lol:

Andi, csak pozitívan - és ezt leginkább a majdani tesztünkre értem :lol:
bienvenue

Betty! Jelentkezz már!

Kép
hanna30

Szia Ditke!!!
bienvenue

Olik/ Hanna/Andi: Gondoljátok?????????????????????????????

jaimee

Jaimee

Tudjuk! Minden rendben lesz!!!!
Vendég

Heni, én is nagyon drukkolok!!! Most olvasgatok még visszafelé, Te is a Kútvölgyibe jársz? Az én orvosom is ott tanyázik, magánban meg a XIII. kerületben - lehet, hogy egyhez járunk? :D

Ditke, köszi, meglátjuk. Holnapra mondtam nagy hetykén a tesztet, de most már nem tudom, akarok-e holnap tesztelni... :?
bienvenue

Jamiee: ez olyan egyértelműűűű,mont ahogy én most dolgozom.Ne viccelj már!!!
Kép
vedresandi

Szia Ditke!
Köszi, lányok, most egy kicsit jobb.... :?

jaimee

JAMIEEE!!! Babás vagy, mese nincs, és minden rendben, mese nincs! :lol: :lol: :lol:
bienvenue

Hallod JAMIEE,MESE NINCS!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Jaimee!
A teszted egyértelműen pozitív! Úgyhogy ne izgulj!!!!

Heni!
Akkor majd este ha nem leszel túl fáradt, vagy holnap beszámolsz az eseményekről! De jó, hogy Neked mindig adnak képet.. Én holnap 5-re megyek.

Ditke!
Sajna a helyzet változatlan. A hányinger nem akar enyhülni. Majd a dokitól megkérdezem, mit szedjek rá, mert Petinél a MagneB6 nem használt. Te jól vagy?

Niki!
Gratula a kissráchoz! Mi lesz a neve?

Hanna, Andi, Bien!
Nagyon szép kis görbék! :lol: (remélem, nem hagytam ki senkit :oops: )
Vendég

Betsy: Köszi, ha ennyien mondjátok, akkor igazatok van! :D
Egész nap van hányingered? Nincs tűzszünet napközben?

jaimee

Betsy!

Sajnálom a hányingert! Peti lázas még, vagy csak a szuritól lett az?

A cicimmel változatlan a helyzet! :wink: De nem hiszem hogy babás vagyok, mert nekem a kávétól is hányingerem volt még a várható menzi előtt, most pedig nincs!!!
Vendég

Csajok, elköszönök, vár az ügyfelem.

Csodás napot mindenkinek :lol:

Üdv,

Bien
bienvenue

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
Fix.b:
Ha minden igaz marad a Dominik.
Fiú névben kevés tetszik.

Jaimee:
Szóval leselkedsz??? :D
Csak emlékeztetni akarlak, hogy amikor én csináltam a tesztet, nekem is halvány lett a 2. csík!
Aztán 3 nap múlva megismételtem, és ugyan erősebb lett, de mégsem olyan erős, mint a másik csík.
A tesztek nem csalnak.
Én vagyok rá az élő példa!
Fel a fejjel, és mihamarabb menj orvoshoz!!!
GRATULÁLOK!!!
Vendég

Jaimee!
Sajna nem sok szünet van. :cry: De még szerencsére nem hánytam. Nálad mi a helyzet? Dokihoz mikor fogsz menni?

Ditke!
A láz gyorsan elmúlt, valószínűleg az oltás okozta. Amúgy meg semmiben ne legyél biztos, még akár babás is lehetsz :wink:
Vendég

Betsy

Ezen én lepődnék meg a legjobban :wink: !
Hát azt hiszem csodáról beszélhetnénk!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jaimee,
A hcg szint elvileg naponta duplázódik de ez nem jelenti azt hogy neked most erősebb csíkod kell hogy legyen mert 1 hetet kellett volna várnod és talán akkor. Rosszul vagy még?
Vendég

Panda

Igy szalad az idő, már csak 4 nap!!!!
Vendég

Szia Panda! :lol:
vedresandi

Panda: Szarul vagyok, de ma mondjuk lehet, hogy az ideg miatt.
Hajnalban felébredek, hogy hánynom kell, eszem valamit, iszom, aztán jobb lesz...

Niki: Igen, kíváncsi voltam. :D

A család macerál, hogy menjek el a temetésre... :? :? :? :? :?
Nem akarok. :? :? :? :? :?

jaimee

Jaimee,
Tudod hogy mit figyelj csak a hányingert. Ha az megszakad egyik pillanatról a másikra az fura lehet ilyen korán de amíg rosszul vagy addig tuti terhes vagy hidd el.
Vendég

Jaimee,
Ne menj ha felzaklatna még véletelenül se. Ha nem és bírod akkor menj. Ezt ne a család döntse el mert te vársz babát nem ők.
Vendég

Niki: Jajj,,nagyon örülök Neked, hogy jelentkeztél! Szuper a sztárfotó a bébikéről!! Gratulálok mégegyszer!! Nagyon helyes kispasi már most :D :D Csak így tovább!!!Növögessen szépen...

Jaimee kismami: ne legyél paramami!!!! Ez abszolút pozitív teszt!!!!! Azonnal tessék visszatenni a babás vonalzódat!!!

Bien: megkérdezhetem, hogy kihez jársz? Elég sok dokit ismerek a Kútvölgyiben!!

Betsy: szavaztam Petikére!

Ditke: köszi, nagyon remélem!!! Már most annyira szertem az én kis drága gyöngyszememet!!!

Gyabi: nagyon tetszik a kis macikás vonalad!

Heni

Kép
Kép
csheni26

Panda: AMikor felhívott anyu, hogy kereszapu elment és elemezte volna, hogy kereszanyu hogy zokog, mondtam neki, hogy most leteszem a telefont, nekem ez most nem kell. Felzaklatna, hát persze...TUdom, hogy önző vagyok, de mikor legyek, ha nem most?

jaimee

Heni: Nincs vonalzó, elvitte a cica.

jaimee

Sziasztok Lányok!

Niki!
Gratulálok! Nagyon szép a babád!

Jaimee!
Ne izgulj! Nem lesz semmi gond! Nagyon szépek a tesztek. Mennyiért adod el az egyiket? :)

Heni!
Nagyon szorítok neked ma!

Betty!
Hol vagy????

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell

Heni!
Köszi! És a többieknek is :lol:
Vendég

Jaimee,
Nem vagy önző hiszen te most nem magadat félted hanem a babádat és tudtommal ő egy másik személy szóval ez nem önzőség. Én se mennék terhesen temetésre ha felzaklatna.
Vendég

Pandácska: nekem az elején nem is volt hányinger és most is lightos! Szerintem ne figyelje a jeleket magán Jaimee! Bocsánat, ez csak az én véleményem, de nem akarok senkit megbántani...

Heni

Kép
Kép
csheni26

Christell: köszi!!

Jaimee: akkor csinálj másikat!! :D

Niki: hogy telik az idő, már 14. hetes vagy :shock:

Heni

Kép
Kép
csheni26

Heni,
Ha hányingered van és egyszer csak menszünik ilyen korai szakaszban arra azt mondják az orvosok hogy összefüggésben lehet a vetéléssel ezért írtam.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?