Sziasztok!
Először is gratulálok, Babancs
))
Zsizsik!
Akartam neked írni, hogy tegnap, amikor vérvételen voltam, arról beszéltek az ápolónők, hogy most majd megindul a bécsi gyógyszerturizmus, mert nem lesz többet closy Magyarországon... Mert úgy emlékeztem, hogy te emlegetted, hogy ezt fogsz kapni... Ti hallottatok valamit erről? Az a 3 hónap tényleg gyorsan el fog múlni... És addigra sokkal egészségesebb leszel.
Norka!
Nagyon jó az oldal. Olvasgattam rajta sok mindent. Az orvoslista különösen tetszett. (Egy aprócska dolgot fedeztem csak fel, a méznek egyik helyen 90-100 az értéke, a másik helyen 55... De ez tényleg semmiség, csak azért jegyeztem meg, mert érdekelt, mivel cukor helyett sokszor mézet használok.)
Espero és Csillagfény!
Tegnap voltam a kontroll uh-n, és minden rendben. Ugyanazt leírták, csak sokkal részletesebben és sokkal szaknyelvibben, vagyis, hogy a koponyával és a gerinccel is minden rendben. Csak az volt a borzasztó, hogy a kapott időponthoz képest több mint egy órát kellett várnom, közben risztottam a férjemet, hogy mégsem érek oda az oviba időre, és majdnem leestem a székről a szédüléstől, mert előtte voltam cukorterhelésen, és semmit sem ettem reggel óta, a 2 órás vérvétel után meg rohantam az uh-ra, ahonnan még a vécére sem mertem elmenni, nehogy szólítsanak... Hááát, nem akarlak elrémiszteni benneteket, de ez a lötty nem semmi, életemben nem ittam még ilyen édeset, utána fél óráig nagyon erős késztetést éreztem arra, hogy kihányjam. Szerencsére bent maradt, mert nem bírtam volna ki, ha még egyszer végig kell csinálni... Vagy már voltatok ti is??? Nem tudom, mennyi időre lesz meg az eredmény, elfelejtettem megkérdezni, mert téptem az uh-ra... Nem tudja valaki? Ja, az AFP értékre Ács akkor is azt mondta, hogy jó, amikor visszarendeltek, de azért egy kicsit idegesítő, hogy ha jó, akkor miért is kell mennem. A mozi itt elmaradt, mert a doki ugyan kedves volt, de hűvös, az "én" monitoromat be sem kapcsolta.
Mir!
Nekem nem hullik jobban ahajam, mint eddig. De sajnos nekem a legjellemzőbb PCO-s tünetem éppen a hajhullásom, illetve a bőrgyógyászt idézve férfias jellegű kopaszodások (a fejtetőn)
Így ha a baba megszületik, én már lassan valamilyen hajpótlásról gondolkodom, csak amikről eddig tájékozódtam, nem tűnnek megfelelőnek...
Egyébként a sote II-s szeretnék szülni. Miféle hír az, Aranykavics, hogy megszűnik? Akartam menni én is az előkészítőre, de nekem csak 17-től lenne jó... És úgy tudom, korábban van. Meg intimtirnázni is kéne... De annyi a dolgom, hogy itt az ősz, suli, munka, család meg a terhesség miatt is kell mindig menni valahova, csak úgy szállnak a napok. Ma 4 éves a fiam
)) Mindjárt megyek a toráért, amit az oviba viszek, ott ünneplik meg a gyerekekkel közösen.
Mindenkinek szép napot!
Vöcsök