Sziasztok!
Kata!
Nagyon tetszik az új tábli! Már kész profi vagy!
Zsu!
Nagyon sajnálom a lábikódat. Még nem is hallottam láb-daganatról. Hol van? Remélem semmi gond nem lesz a műtétnél. Lehet, hogy gyogyit sem kell szedned. Bízom Benned nagyon!
Betti!
Tudod, hogy, amíg nem jön meg, mindig van remény! Ne add fel! Tudod, hogy másnak is volt, hogy leesett egyik nap, a másikon meg visszaállt. Ne befolyásolja ez a kedved.
Naaaaaaaaaa...
(Nevessél!
) Nekem megvan Proone terhes görbéje és még a vége is olyan mint az ökörpisilés.
Maminti!
Szerintem ez normális, hogy az első eufória után elkezd ez ember lánya aggódni, de arra is gondolj, hogy a baba-várás "áldott állapot", aminek örülni kell!
Gondolj csak arra, hogy mi hányan szeretnénk már ilyen örömökben részt venni.
Biztosan mi is aggódni fogunk, de majd Te jössz és a fejünkre koppintasz, hogy "Nem ti magyaráztatok nekem az elején, hogy ne aggódjak???"
Az állás ügyben most telefonáltam.
Elsősorban helyi lakosokat várnak...
Ezt nem tudták az elején mondani???
Nem baj. Arra jö volt ez az egész, hogy majd' egy év után VÁRTAM, hogy megjöjjön.
Lányok!
Ne szomorkodjatok! Van munkánl, tető a fejünk felett, van mit enni, el tudunk menni moziba, meccsre, nyaralni...stb.stb.stb. Olyan sokakak nem adatnak meg ezek a dolgok. Tessék neki örülni.
Mamám erre mindig azt mondta nekünk: "Tele a s*ggetek, és nem tudjátok jó dolgotokban, hogy mit csináljatok!!!"