Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !
Kép vagyok nagyon merta alábamon jóindulatú daganat van., tegnap annyira begyulladt hogy az ügyeletre kellett mennem.de először megprobáltam felhívni a bőrgyógyászt aki közölt szept. 15-re tud beírni!Marha jó, aztán a sebészeten kötöttünk ki, ahol azt mondták meg kell operálni!Kép
Most akkor löttek a babaprojektnek ha jövő hónapban engme műtenek, vagy gyógyszert kell szednem!KépKép

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, ne legyél ennyire elkenődve Kép. Gondolj a jobbik oldalára. Inkább most, mint ha már benne lenne a pocidban a lakó. Szegénykém, mostanában nagyon nem jönnek össze neked a dolgok babagyártás ügyileg Kép

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

A táblák:

Kép

Kép

Kicsit később írok, csak még nem is kávéztam. Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Zsuzska!
Legalább most azonnal eltüntetik azt a bigyót! Pihenj sokat, és hipp-hopp vége! A hullámvölgyek után mindig hullámhegyek jönnek!Kép
Küldök egy kis gyógyulást serkentö energiát+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
maminti81

Hajni!

Drága vagy, hogy vígasztalsz! Kép

Zsuzska!

Nem jó hír, sajnálom nagyon, de annak kell örülni, hogy jóindulatú dologról van szó. Hamar túl leszel rajta meglátod, aztán jöhet a baba! Kép

Úgy látom, hogy ma qrva sz@r napja van mindenkinek. Csak Kép-ket látni! Kép Még a nap sem süt!! Kép

Betti
betti73

Betti, nem értem a dolgot. Te most tényleg a 24. napon vagy? Mert akkor az a leesés nem vészes.

Kata, szerintem sokkal édesebb a mostani tábla. Tudom, hogy már megint belekötésnek veszed, de mi lenne ha Banyát letennéd Zafír alá, és akkor együtt lehetne az a sok szép gólya? Persze csak ha van időd Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Én leszaladok csinálok magamnak egy kis körtés turmixot, és egyből jobb kedvem lesz.
Ja, nem is mondtam még nektek mi lesz a mai manü. A fiúk nagyon örültek neki. Körtés-krumplis rakottas, sajtal töltött körte, meg desszertnek körtelepény. Vagyis a desszert lehet hogy csak csütörtökön készül el, mert öcsikém nyaral és ő is szereti. Vagy csinálok kétszer. Még nem tudom Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Hajni!

Én sem értem a dolgot. Kép Igazából semmit sem értek, mert ebben a hónapban 6 nappal korábban volt pé-m, mint a múltkor. A múltkor a pé+11. napon jött meg (28 napra), most a pé+13. napon vagyok (24. nap). Lehet, hogy rövidebb lesz a ciklusom.

Betti
betti73

kÖSZI MINDENKINEK, DE 4 VAN BELÕLE.....KépKépKép

zsuzska80
Szombathely

Hajni!

Te szuper háziasszony vagy! Kép Minden nap főzöl?

Betti
betti73

Betti, ha te sem érted akkor én meg sem szólalok Kép. Szerintem bármi lehetséges, az is hogy rövidebb a ciklusod, meg az is hogy holnap visszamegy normálisba a hőd. Meg az is hogy végre megtapasztalhatjuk azt a híres beágyazódós lepottyot Kép.
A héten még nem főzetm. Ma az első nap. Különben szinte minden nap szoktam, ha elfogy az előző napi. Szerintem én a háziasszony szerepre születtem. Imádom csinálni. Igaz elvárom érte a dics-dicst mint egy kisgyerek Kép, de a párom partner ebben és nem tekinti természetesnek hogy megcsinálom. Egyszóval élvezem KépKépKép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok!

Kata!
Nagyon tetszik az új tábli! Már kész profi vagy!Kép

Zsu!
Nagyon sajnálom a lábikódat. Még nem is hallottam láb-daganatról. Hol van? Remélem semmi gond nem lesz a műtétnél. Lehet, hogy gyogyit sem kell szedned. Bízom Benned nagyon!Kép

Betti!
Tudod, hogy, amíg nem jön meg, mindig van remény! Ne add fel! Tudod, hogy másnak is volt, hogy leesett egyik nap, a másikon meg visszaállt. Ne befolyásolja ez a kedved.Kép Naaaaaaaaaa...KépKépKép(Nevessél!Kép) Nekem megvan Proone terhes görbéje és még a vége is olyan mint az ökörpisilés.

Maminti!
Szerintem ez normális, hogy az első eufória után elkezd ez ember lánya aggódni, de arra is gondolj, hogy a baba-várás "áldott állapot", aminek örülni kell!Kép Gondolj csak arra, hogy mi hányan szeretnénk már ilyen örömökben részt venni.Kép Biztosan mi is aggódni fogunk, de majd Te jössz és a fejünkre koppintasz, hogy "Nem ti magyaráztatok nekem az elején, hogy ne aggódjak???"Kép

Az állás ügyben most telefonáltam.
Kép
Elsősorban helyi lakosokat várnak...KépKépKép Ezt nem tudták az elején mondani???
Nem baj. Arra jö volt ez az egész, hogy majd' egy év után VÁRTAM, hogy megjöjjön.Kép

Lányok!
Ne szomorkodjatok! Van munkánl, tető a fejünk felett, van mit enni, el tudunk menni moziba, meccsre, nyaralni...stb.stb.stb. Olyan sokakak nem adatnak meg ezek a dolgok. Tessék neki örülni.
Mamám erre mindig azt mondta nekünk: "Tele a s*ggetek, és nem tudjátok jó dolgotokban, hogy mit csináljatok!!!"
KépKépKép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Hajni!
Most olvasom micsoda konyha-tündér vagy. Bár' nekem is lennem mindennap kedvem és időm főzni. Szeretek amúgy, csak nálunk olyan hülye az időbeosztás (nem rajtunk múlik), hogy egyszerűen nem jut idő rá.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Én is csak olyankor főzőcskézek, ha itthon vagyok délelőtt. Különben mindig melóból a telekre megyünk és 9 körül jövünk vissza. Szóval nekem sincs sok időm. De majd ha felépül a házikó KépKép

Kép

Kép
vkhajni

Vica!

Köszi neked is a vígasztalást! Már sokkal jobb kedvem van! Kép Kép

Szeretek főzni én is, de este mire hazaérek már nincs sok kedvem. Azért persze szoktam! Kép

Betti
betti73

Vica!

Sajnálom az állást. Mondjuk mondhatták volna az elején a helybelit.

Betti
betti73

Vica!
A sok Kép hír után jó volt a te Kép leveledet olvsni! KépKépKépKép Igen! Ez kell az élethez, a poziív hozzáállás!!!! Mindenben megtalálni a jót, a szépet, és nem foglalkozni a negatív dolgokkal, pontosabban annak is a jó oldalát kell nézni. Lehet, hogy hülyének néztek, de azt, hogy szinte a 0 az esély arra, hogy legen 3. és úgy fogom fel, hogy megoldódott a védekezés egy életre! És ha netán mégis valaki beköltözik , annak nagyon-nagyon fogok örülni. Hétfőn nagyon Kép voltam, de most már sokkal-sokkal jobb! És igen, a férjem is azt szokta mondani, ha siránkozok, hogy gondoljak a szegényekre, a hajléktalnokra, akiknek ezerrel több gondjuk van, mint nekem. És nagyon igazat adok. Nem tudom ki látta/olvasta közületek a Sorstalánságot, de rám az a film oylan nagy hatással volt iylen téren! Hogy miylen rossz volt akkor nekik, nem tehettek a sorsukról, és hogy ahhoz képest most bármiylen gondunk semmi! Ha mélyponton vagyok, mindig eszembe jut.

Zsuzska!
KépKépKépKép vagyok. Hogy derült ki? Mióta vannak? A baba miatt meg ne szomorkodj, hipp-hopp rendbe jössz, és jönni fog! És tényleg fogd fel úgy, hogy milyen jó, hogy most, és nem pocakosan!

Hajni!
Én is szeretek főzni, de inkább csak gyors kajákat... Kép Sokszor rámjön a konyhatündér, de munka mellett már nehéz "alkotni". KépKépKép

moni

Sziasztok!

Gyöngyi Kép olyan jó olvasni az újabb és újabb jeleidet!! Már csak 2 nap! Annyira izgulok most Értetek!! Anita is nagyon bíztató dolgokat írt! Remélhetőleg a Forgáchban most tényleg beindult a babagyár. Kép
Az e-mail címem: faragozso@freemail.hu

Maminti én teljesen megértem a félelmeidet, én is nagyon teli vagyok velük. Még most is mindig megnézem a wc papírt, hogy nem véres-e. Meg azért se szóltunk még a szülőknek, mindkét oldalról már nagyon-nagyon szeretnének unokát, ha mégsem jön össze, nagyon kilesznek.Persze tényleg pozitívan kell hozzáállni, de úgy vagyunk vele, hogy sajnos ez is benne van a pakliban.
Köszi a köhögésem már enyhül. Viszont a hányingeres dolog egyre rosszabb. Eddig nagy étvágyam volt, most meg alig tudok enni, és az is ki akar jönni. Már a husi se hozza lázba a Gyerkőcöt... De persze inkább emiatt legyek rosszul!
Neked szokott még fájni a hasad? Nekem egy kicsit, remélem ez nem jelent rosszat. Neked vannak tüneteid?

Nolina, igen napi egyet szedtem, pár fél szem után. Két dobozzal szedtem be, kéthete felirattam és kiváltottam az újabb két dobozt, de erre már nem nagyon volt szükségem.Kép LEállni ugyanígy, napi fél tabletták, aztán negyed. Ma este először nem vettem be. Remélem nem lesz gond. Nem volt vérvételem azóta, szeptemberben lett volna, de úgy néz ki, hogy hatékony gyógyszer.Hétvégén találkoztam néhány gimis osztálytársammal, az egyikük felesége szintén két doboz brómó után esett teherbe.Kép Neked is hat hamarosan!!Kép
Nagyon vártam, hogy írj a gyógyszerrel kapcsolatban, csak nem akarlak itt is szakmai kérdésekkel zaklatni. A kalcium szandozt én allergiára szoktam szedni. Megfázásra is jó?

Vica Kép Gondolom a valakinek kellett az a hely.(Aki épp helyi lakos)Nagyon sajnálom.

Kata Kép nagyon édes a tábla, bár én a pólyásokba is bele voltam zúgva. Nem kéne Banyát addig kivenni, míg nem jelentkezik? Ez mindig bejött, olyankor előkerültek az emberek. Kép

Betti mennyire esett le a hőd? És honnan?

Zafír

Kép
Kép
zafír

ZsuzskaKép
Nekem egyből az jutott eszembe, hogy a mélypont után már csak felfelé vezet az út. Május-júniusban nekem jött össze annyi szar dolog (kiderült, hogy fél évig félre kezeltek, mindenféle ijesztő diagnózis az első kivizsgáláson, meghurcoltatás a munkahelyemen..)alig bírtam összekaparni magam és nem is reméltem, hogy milyen boldogságban lesz részem hamarosan.
Nagyon szorítok, hogy Nálad is így legyen! Az pedig szerencse, hogy még teherbeesés előtt kiderültek ezek a daganatok!

Z.

Kép
Kép
zafír

Móni!

Vica mindig olyan jó kedvre deríti az embert. Olyan jó! Kép

Zafír!

36,8-ról esett le 36,55-re. 36,8-nál nem volt magasabb ebben a hónapban.

Betti
betti73

Betti!
Meglátjuk mi lesz holnap! Nekem is esett le 3 fokot a ciklus végén, aztán másnap szépen visszament. Nicikánál is volt ilyen, mikor babás lett.
Szorítok, hogy ez is csak ilyen átmeneti legyen! Valamiért én most úgy érzem, hogy Vica boszi egyik zebrája a Tiéd lesz...
De ha nem most, akkor legközelebb!Kép
/Na jó ebben a topicban lassan én is jóssá avanzsálok, bocsi/

Z.

Kép
Kép
zafír

Zafír!

Köszi a bosziszkodást! Kép Remélem, hogy jó boszik vagytok Vicával. Kép

Pár nap és kiderül minden.

Betti
betti73

Sziasztok!
Zafír irtam neked mélt.

Kép
Kép
bgyöngyi

Szóval írok! Kép

Nolina,
Köszi! Kép
Nálunk néha gumi, néha semmi. Kép De én 2007 tavaszára kértem egy babát a szülinapomra! Kép Addig még ráérünk! Kép És talán adigra a lakáskérdésünk is megoldódik! Kép (Bár most nem úgy néz ki Kép)
Merre fogtok csavarogni Pesten? Konkrét cél van, vagy tényleg csak csavargás? Kép

Gyöngyi,
Kép Lehet, hogy már nem is kell sokáig drukkolnunk?! Kép

KEditke,
Én is örültem, hogy megint van Barátok! Kép Tegnap említettem is, de senki nem reagált rá. KépKép

SzeLivi,
OK! Kép Nekem mindegy! Kép Akkor úgy jó lesz, ha mindig 7főn lesz eggyel több a heteid száma? Mert azt asszem, meg tudom majd jegyezni. Kép
Én 2 hónappal jöttem korábban! Kép

Betti,
Tetszett az utolsó mondatod (a ha már megjön... kezdetű!). Kép Nem is kell már előre elkeseredni! Kép

Zsu,
Sajnálom! Kép De felé a fejjel! Örülj annak, hogy jóindulatú és meg tudják műteni, aztán már csak egy rossz emlék lesz az egész!
Lehet tudni, hogy mitől alakultak ki?

Hajni,
Már csodálkoztam volna, ha nem kötsz bele vmibe! KépKép
Szóval ma körtét esztek körtével?! Kép Jól hangzik! Küldhetsz nekem is! Kép

Vica,
Állás Kép De ezt miért nem tudták mondani az elején?!

Móni,
Örülök, hogy már jobb a kedved! Kép És nagyon tetszik a hozzáállásod! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

Én is gondoltam már rá, hogy BAnitát lerakom a tábla aljára, ugyanúgy, ahogy nemrég Zsu-t, csak nem mertem... Kép De most, hogy többen is javasoltátok, megteszem! Kép Aztán majdcsak jelentkezik valamilyen hírrel! Kép

Kata
kata1977
Hatvan

JÓvannna, de olyan sokkal többnek tűnne a gólya, ha csapatban lenne. Szóval érted. Küldök neked is persze. Ránkrohad ez a sok körte, pedig nincs is körtefánk Kép. Most van szezonja és mindenkitől az kapunk. Ennyi nem nem eszünk meg, különben is menne tőle a hasunk.
Mondtam a fiúknak, hogy most méregtelenítés lesz körtével. Semmi mást ne merjenek ma enni Kép.

Kép

Kép
vkhajni

Sziasztok csajok!!!!!!Megjöttem a dokitól de nincsenek jó híreim.Ciszta van és megnőtt.Így a következő ciklusben műtét.Laparoszkópiát csinál.Most várom,hogy megjőjjön aztán a közép időben korház.2-4 nap!!

Puszi!!
csanita

Hajni!
Küldhetnél nekem is körtét, mert még az idén nem is ettem.Kép Szerintem is jó lesz ha lekerül Banya, mert könnyebb átlátni, hogy ki következik.Kép

Mindenki!
nagyon köszönöm, hogy szurkoltatok az álással kapcsolatban, de egyre jobban azt érzem, hogy ennek csak az volt a jelentősége, amit az előbb is írtam. (vártam, h megjöjjön).
Most nagyon nyugodt vagyok. Teljesen biztos vagyok benne, hogy 1-2 hónap alatt "beüt a Mennykő".Kép

Zsu!
Zafír olyan szépen megfogalmazta, én már le se írom.Kép Fel a fejjel.
Minden szenvedésnek megvan a jutalmaKép

Móni!
Nagyon jól esett, hogy írtad, hogy jobb kedved lett a levelemtől. Hát...jópár éve már így élek. Mindenben meglátni a szépet, a kó oldalát, és soha el nem hinni, hogy rossz is történhet. A rossz gondolatokat azonnal elhessegetem, és valami szépet rakok a helyükbe. Így is lehet élni és ÍGY ÉRDEMES!

Megyek ebédelni. Majd jövök!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Anita!
Kép De Móninak és Larának is magától távozott a cisztája. Biztos hogy kell mütét?

Zafír!
A tüneteim egyre erösödnek. A BKV-n a szemen mindig a vészcsengön van és várom róka koma rajtaütését... Ráadásul egész nap émelygek.
A hasfájás újra és újra elövesz. Ezért nem vagyok nyugodt. De állítólag ez a szalagok nyúlása miatt van.

Kép
Kép
maminti81

Maminti!
A 2006. tavaszi babásoknál olvastam, hogy minden hozzászólónak szurkált/húzódott/fájt/stb a hasa. Ezen szerintem kár aggódnod.

Kata!
Most nézem a tábliban, hogy Nolinát elfelejtetted frissíteni. Õ is a 3.cn-on van. Eggyütt izgulunk majd...Kép

Anita!
Nagyon sajnálom!Kép Azért nagyon bízom benne, hogy a köv mensivel eltávozik, és nem kell a műtét.

Kép
Kép
Kép
vica1982

Anita,
Akkor ezek szerint már nincs arra esély, hogy magától elhagyjon a ciszta?! Kép
Bár, ha úgy vesszük, utána meg tiszta lesz a 'hely' a babának! Kép (Fő a pozitív hozzáállás! Kép)

Maminti,
Nem irigyellek a BKV-s 'élmények' miatt! Reggelente (és du. is! Kép) néha én is belegondolok, hogy hogy fogom ezeket a dolgokat bírni, amikor már érzékeny(ebb) leszek a szagokra... Kép Elég durva! Kép

Vica,
Nem frissíteni felejtettem el, csak hülye voltam és azt hittem, hogy azt már ma írta! Kép Tudod, amit este írnak/írtok, azt én csak reggel olvasom és akkor azok már csak reggeli hozzászólások lehetnek... KépKép

Kata
kata1977
Hatvan

Szegény Maminti! Kellemetlen lehet nagyon. Én alapból sem bírom nagyon a buszt, mi lesz, ha majd ilyen "gondjaim" lesznek??

Anita!
Nem jó ez a csiszta. Kép Hátha távozik, mint Móninak és Larának.

Betti
betti73

Maminti! Kép

Ma olvastam egy angol terhességes oldalon, hogy megfigyelték, hogy akik émelyegnek, azoknak sokkal kisebb százalékban megy el a babájuk. Kép
Én erre próbálok gondolni ilyenkor. Igen a tömegközlekedés elég horror. Én mindig hordok egy nejlonzacskót a táskámban, észrevvettem, hogy attól egy kicsit nyugodtabb vagyok.(Bár az sem az álmom, hogy a busz közepén egy zacsiba...)

Hasfájás ügyben a nőgyógyász mondta a szalagnyúlást? Amúgy logikus. Én majd biztos meg fogom kérdezni, de olyan soká megyünk, még nyolc nap!!

Ez egy elég vacak nap,csupa rossz hír: Anita, Zsuzska Kép

Z.

Kép
Kép
zafír

Anita!
Én is csak bíztatni tudlak, hogy magától távozik! Én nagyon-nagyon bíztam benne!

Vica!
Fő a pozitív gondolkodás! A kialakult helyzetünk miatt erősen gondolkodom a feng shuin! Pedig van szerencse bambuszunk is, lassan már egy éve, de nem mondhtnám, hogy jobb lenne. Lehet, hogy rossz helyre tettem... Kép De férjem is úgy áll hozzá, hogy ha nem lenne, akkor lehet, hogy sokkal rosszabb lenne. KépKép

Betti!
Én is nagyon-nagyon erősem azt hiszem, hogy te elszel a köv. zebrás, bár lehet, hogy tévedek, de mikor leülök ide a gép elé, akkor v.hogy mindig várom, hogy azt írd, hogy 2 csíkos lett a tezst. KépKépKép

Kata!
Próbálom nektek is átadni ezt! Kép

moni

Lányok ne sajnáljatok már ennyire, én örülök, hogy rosszul vagyok!Kép

Zafír!
Remélem, igazad van!Kép
Egyébként nem nögyógyász mondta, hanem sorstársakKép

Vica!
Még nem is írtam, hogy sajnálom az állást! De Jó látni, hogy nem igazán tör le téged semmi!Kép

Kép
Kép
maminti81

Móni!

Drága vagy, hogy ilyeneket írsz. Kép Kép Hőesés ellenére biztató az, hogy a múlt hónapban a 24. naptól már pöttyöztem, most meg semmi. Semmi hasi teltség, semmi fájás, szurkálás, görcsölés. Csak tegnap volt egy kis petefészek körüli szurkálás.

Betti
betti73

Lányok!

Szerintetek mikor teszteljek? A múltkor a pé+7. napon már pöttyöztem és a pé+11. napon esett le a hőm, aztán megjött. Most a pé+13. napon vagyok és még semmi. TAnácstalan vagyok teljesen! Kép

Betti
betti73

Betti, az átlagos ciklushosszhoz adj hozzá egy hetet és akkor tesztelj szerintem. Tudod, nemrég beszéltük meg, hogy minimum 1 hetet várunk. Szerintem ne kapkodd el. Ha van lakó úgyis mindegy mikor tudod meg, ha meg nincs akkor még mindig van lehetősége megjönni.

Kép

Kép
vkhajni

Igazad van Hajni! Akkor még várok! Kép

Betti
betti73

Sziasztok!
Csak pár percem van a buszig. Gyorsan írok.
Zafír, a Calcium+Sandoz+ C vitamin megfázásra is jó, gyorsabban legyőzi a szervezet a betegséget. Allergiára a calcium miatt lehet jó, csökkenti az allergiás tüneteket(köhögés, tüsszögés stb.)Nyugodtan ihatod,amíg beteg vagy napi egyet, utána már nem szabad mindennap.Gyógyulgatsz már? Ugye nem vagy lázas? Vmi gyogyit írt fel a doki? Csak holnap késő este fogom látni, mit írtál.Nyugodtan kérdezz, ha tudok, válaszolok.
Anita, Zsuzska Kép ,de minél hamarabb eltávolítják a bajt, annál hamarabb mehet tovább a projekt és Ti is megnyugszotok!
Beuka, tegnap elfelejtettem, hogy tudtam,hogy sikerül kettesben maradnotok a hétvégénKép
Gyöngyi, szorítok!!!
Puszi!
nolina

Betti!
Tudod, hogy megegyeztünk ebben a "várok egy hetet"-ben. Emlékszel? Akkor ezt alaposan kiveséztük. Tessék türelemmel lenni. (Mondom ezt én, aki képes voltam nem egyszer a 27. napon tesztelni, mert hányingerem volt.KépKépKép)

Maminti!
Az állást ne sajnáld. Én sem sajnálomKép Ennek így kellett lennie.Kép Van pénzkeresési lehetőségem, úgyhogy nem aggódok.

Kata!
Azért nem vagy hülye...Kép Előfordul mindenkivel. Én valamelyik reggel kétszer vettem be a bogyókat, mert elfelejtettem, hogy már egyszer megeszegettem.Kép

Nolina!
Bocsi, a hülye kérdésért, de nem emlékszem, hogy Te mit dolgozol?

Móni!
A feng-shui nem hülyeség. nekünk is nagyjából úgy van berendezve a ház. Képzeld! Van egy olyan "szabály" benne, hogy a lefolyókat be kell dugni, a WC fedelét le kell csukni, mert akkor elfolyik a házból az energia, meg az ember pénze.
És észrevettem, hogy mikor nem figyeltem oda kellőképpen, hogy minden bedugva/lecsukva legyen, akkor érezhetően kevesebb pénzünk volt. Nem jöttek plusz munkák a férjemnek, váratlan kiadások lettek (kocsijavítás stb), meg ilyenek. nagyon érdekes. De még millió ilyen dolgot sorolhatnék. Na még egyet (nem birom befogniKép).
Ha a párkapcsolat sarkát nem takarítom ki eléggé, akkor tuti, hogy pár napon belül úgy összeveszünk, ahogy kell. De amint rendbeteszem, búgunk mint a galambok.Kép

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica! Neked is igazad van!!! Nem nyüzsgök tesztileg egyelőre. Kép

Feng-shui téma: én úgy tudom, hogy a hálószobában mindenből kettőnek (párban) kell lennie és kell pirosnak is lennie a hálóban.
A másik, amit tudok, hogy egy mandarinkacsa pár állítólag jót tesz a házasságnak. Egyébként én hiszek az ilyen keleti dolgokban (kövek, teák, feng-shui stb.)

Betti
betti73

Ja és a felálló ormányú elefántból összesen 7 darabnak kell lennie a lakásban és azoknak ajtó felé kell állnia.

Betti
betti73

Anita!

Bizz benne és hip-hop eltávozik az a ciszta!

Kép
lara26

Betti!
Ha ezeket mind beszereznénk, hol lenne hely a lakásban nekünk?Kép

Kép
Kép
maminti81

Maminti! Kép

Nemtom! Kép Mini elefántokat kell beszerezni! Kép

Betti
betti73

Lányok!

Hétfőn lesz a névnapom! Milyen szép névnapi ajándék lenne...... Hm Kép

Betti
betti73

Betti!
Akkor az a baj, hogy csak 2 elefántunk van... KépKépKépKépKépKépKép De sürgősen be fogok szerezni még 5-t. Nem is néznek hülyének, ha kérek 5 elefántot. KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép A hálóban kell mindenből 2-nek lennie, vagy az egész lakásban? Hú, most nagyon-nagyon lázba hoztatok a feng shuival! Tegnap majdnem vettem egy könyvet, de majdnem 3 ezer volt, és elég sz...rul állunk anyagilag, már mínuszban van a számlám, és nem szeretnék több plusz kiadsát, úgyhogy megbeszéltem magammal, hogy majd jövő hónapban megvezsem, és szépen visszatettem a polcra, Müller Péter jóskönyvével egyetemben, mert az is majdnem 3 ezer volt. Így semmit nem vettem. Lefolyóban elég ha csak olyan dugó van, ami tekerős? remélem értitek! Szóval be van dugva, de ha nem akarjuk, hogy lefollyon a víz, akkor el kell fordítani. Ja, és most gyors az ajtónak fordítottam az elefántjainkat, és a teknőcünket is. Na micsoda babonás lettem... KépKépKépKépKépKép

Betti!
Nekünk a sz.gép is a hálóban van, akkor most azt is szerezzek be még 1-et? KépKépKépKép Szekrényből is egy van, és több nem is fér el, sőt ágyból is. KépKép Na ennek nagyon utána kell olvasnom.

moni

Betti!
Azt elfelejtettem, hogy igen, megbezséltük, hogy nem tesztelünk azonnal, minimum 3-4, de inkább 1 hetet várunk a leghosszabb ciklussal számolva! Úgyhogy türelem, türelem.! Kép

moni

Bocs a3-4 után lemaradt a nap! Így elég hülyén hangzik elolvasv. Kép

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?