Új privát üzeneted érkezett!

Magdolnam
Én is olvastam, hogy a kismamikat sűrűbben gyötri a fejfájás. Ezt okozhaja a megnövekedett vérmennyiség, amihez még nem szokott hozzá a szervezeted. Próbálj meg szerezni activátort. Vagy azt a homeos bogyót. Remélem hamar elmúlik a migréned, mert tudom milyen szörnyű.

Kép
Kép
nati80

Na igen...
Lapalja és laptető egyszerre. remélem elkaptuk a pét. Ferti ma tette be a pét. Bár szerintem nem a legjobb helyre. Én egy nappal később éreztem az utolsó szurkát. De ha akkor volt, akkor megvan.
Tegnap olvastam az ovuteszt dobozán, hogy bármely + teszt után 24-48n órán belül várható a tüszőrepi. Nekem ez még be is jönne.

Kép
Kép
nati80

Na, bekukkantok egy kicsit...aztán rohanok tovább...

Nati:
nagyon drukkolok, hogy sikeres legyen nektek ez a hónap...Csuriban kezem-lábam...
Magdolnam:
sajnálom, hogy ennyire kinoz a fejfájás :cry:
Iszol elég folyadékot? Vagyis a napi 2 litert megiszod?
Mert az is szüntetheti a fejfájást... :roll:
Jenny:
gyere csak gyakrabban, én nem vagyok most babatémába :wink: , ugyhogy beszélhetünk mást is :wink:

Nem tudom mi van ma a kis Hunival, nagyon zsimbi... :cry: :cry:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok! :)

Mágnes
Anna inszemes baba? Dévény tornára jártok?
Mensi szerint szept 8.

Nati
Együtt voltatok pároddal a hétvégén? De jó,hogy szent a béke!! :lol: Mostmár ne a vonalat nézd csak legyetek együtt naponta…
Vizsgádhoz sok sikert!!

Ditta
Mi a hétvégét kettesben töltöttük ,kislányunk anyumnál aludt.. Szóval dözsölés volt ezerrel.. :)
Havonta egyszer kapunk egy szóló hétvégét. :lol:

Virág
Jól hangzott a kényeztetős hétvége!!Nagyon szorítok,hogy legyen meg az eredménye!!! :lol: Igen Heni már teljesen jól van szerencsére.
Édes lehetett Kende ,ahogy megörűlt nektek. Ha Heni anyuméknál alszik és érte megyünk mikor először meglát minket mindig tátva marad a szája…aztán úgy sprintel az ölembe :)

Magdolnam
Igen,Algopyrint bevehetsz.
Nem tudsz lefeküdni aludni? Nekem is isszonyat fájt a fejem az elmúlt napokban,mindig megpróbáltam aludni(persze nehezen ment) de utána határozottan jobb lett.

Pintyus
Én csak a 12 hetes UH után megyek a kiskönyvért!! Hogy érzed magad?

Jenny
Megértelek, amikor az első terhességemre vártam másra se tudtam gondolni csak minden másodpercben a babára!! Aztán az esküvőm elterelte a figyelmem és azonnal megfogant Heni!!
Szóval a siker érdekében ahogy érzed….de azért néha írj magadról!
Hat nap múlvára pedig csendesen de nagyon szorítok neked!! :)
holka

Változó, hogy mennyit iszok. Tegnapelőtt 3litert ittam. Teganp már jóval kevesebbet,mert elfogyott az ásványvíz és az itteni vizet képtelenség meginni....
Nonstop fekszem.Szombaton a férjem csinált ebédet, olyan aranyos volt, Mosogatni is ő mosott el, már ég a fejem, de így nem nagyon tudok mit tenni. Voltam itt dokinál. Azt mondta amikor ő terhes volt, akkor végig fájt a feje :shock: király..... Ha tényleg ettől van én nemtudom, hogy bírom ki. Akinek volt migrénje, az tudja miről van szó. Senkinek nem kívánom, hogy terhessége alatt ezzel találkozzon. A doki megsajnált, mert szarul néztem ki és kivizsgált, de nem talált semmi betegségre utaló jelet. Egyébként a kötelező ekg miatt mentem. Azt mondta az első 3adban nem nagyon javasolja az algót. Azt mondta, ha mindenkötél szakad. Hát más sztem már 3at bevett volna. Több doki és a tetoválós fazon azt mondta, hogy baromi nagy a fájdalomküszöböm.... A gerincem mentén tetováltak, ami az egyik legfájdalmasabb rész (állítólag), én meg végigdumáltam, vigyorogtam.A csaj megkérdezte, nem fáj? Erre én: mért kéne??? Na erről ennyit

A homeos bogyó érdekel :) gondolom jó drága, mint a többi, de ha használ, kit érdekel.

Jenny, örülök, hogy újra felbukkantál! Remélem azért többször jössz!
magdolnam

Magdolnam
Nem tesz jót, ha egy kicsit mozogsz? Azt is írtad, hoyg a fény és a zaj is zavar. Nekem ilyenkor be szokott válni, hogy besötétítem a szobát, letusolok langyos vízzel, mindent kikapcsolok (tv, hifi) és lefekszek.
Nem véletlenül a szemüreged környékén fáj? Nekem ott szokott görcsölni.
Mikor én megkérdeztem a dokim, hogy mit tudok majd tenni, ha kismamiként migrénem lesz, azt mondta, ha nagyon nem lehet bírni, jobb ha beveszem a szokásos gyógyszerem, mert a folyamatos fájdalommal többet ártok.
Cataflam-ot is javasolta. Írtam nektek, hoyg van csepp formában, amit kifejezetten babáknak állítottak össze. Próbálj meg szerezni. Talán segít.

Kép
Kép
nati80

de a szemüregem is fáj, főként az. Nem is hallottam csepfoiyós catáról.Ennek utánajárok!
magdolnam

Magdolnam
Pihenj néhány órát a sötét, csendes szobában. Talán használ. Nekem napokig is el szokott tartani, ha nincs gyógyszerem. Neked most a folyadék és a pihenés együtt használni fog. Lehet ihatnál valami gyógyteát. Talán Andy tud benne segíteni. Ő ért ezekhez a dolgokhoz.

Remélem mihamarabb kiáll a görcs a fejedből.

Kép
Kép
nati80

köszönöm, aranyos vagy! A gyógytea az jó. Én citromfűről hallottam hogy segít. Andy, szerinted??

Nati, nagyon drukkolok nektek++++++++!!!!!!!
magdolnam

Sziasztok!

Magdolnam
Andy citromfűteát szokott inni, de nem tudom mire.
Remélem, már jobb a fejed. Ez szörnyú lehet, de remélem nem tart sokáig. Jóval vígasztalt az orvos.

A hőm ma 37 volt. 0,2-t ment fel. Ez jó, csak maradjon is itt 8,5 hónapig. :lol:

Nati
Neked milyen lett a hőd reggelre? Hogy állsz a vizsgákra készüléssel?
Drukk a + teszthez!

Kép
p__lilla

jó reggelt!
bocs, most szedtem össze magam, este és reggel iszonyú rosszul voltam.
A jó hír, hogy reggel a párom a lenti gyógyszertárban megrendelte a sepiat, ami terhességi hányingerre homeopátiás bogyó. Holnap 9re már itt is lesz, és a legjobb hogy 3 percre van a házunktól.
remélem jobban leszek tőle. legalább addig míg elmegyek a nődokihoz, itthon ne,baj ha szenvedek, már lassan megszokom.

Amit most kaptunk a cocculine-t evés után fél órával kell bevenni, utána kb 1 óráig nincs hányingerem. de a gyomorégés egész napos.
magdolnam neked nem?

Amúgy a citromfűteát ittam gyomorpanaszokra is, kicsit kitisztított, aztán alvászavarokra is jó, nyugtató hatású, párom mostanában elég sokat iszik, nagyon sokat stresszel a munkahelye miatt.
Szóval nem tom fejfájásra jó-e.
Amúgy a kamilla biztosan jó, nekem még zsúrlófűteám van itthon, az felfázásra vesefájdalmakra jó.

De most a múlthéten például borsmenta teát ittam, azt írták jó a hányinger ellen. hát nem tom.az a baj hogy én cukor nélkül nem iszom meg egyik teát sem. és az édestől meg ugye köztudottan rosszul vannak a kismamák az első harmadban(engem sem került el).
Szóval teagyáram van itthon.
de találtam valamit

Kép
andyfekete

tehát magdolna!

Fejfájás

A feszültség okozta fejfájás leggyakoribb kiváltója az alváshiány, az éhség, az oxigénhiány, a kávétúladagolás, a zaj, a stressz, az [b]időváltozás [/b]és az izmok feszültsége.

• Mi segíthet ilyenkor? Dörzsöljünk el néhány csepp borsmentaolajat a halántékunkon vagy tegyünk hideg pakolást a homlokunkra. Feküdjünk le 1 órára aludni, ha lehet, de este mindenképp sokkal korábban. Vegyünk egy jó meleg fürdőt – esetleg levendula- és citromfű- illóolajokkal. Súlyosabb esetben – de ne rendszeresen – fejfájást csillapító gyógyszerekhez is folyamodhatunk.

szerintem vagy borsmenta tea, vagy citromfű.
remélem jobban leszel tőle.

Lilla, örülök a hődnek!!!!! fent is marad, én érzem. te leszel a következő kismama.

nati!
neked most nincs görbéd, megnézném.

Holka örülök hogy anyukád ilyen aranyos, és tudtok ketetsben is lenni. remélem nekem is lesz ilyen szerencsém.

Márti!
szerintem Huni is érzi az időjárásváltozást, nekem is kezd fájni a fejem, és szerintem magdi is ezért szenved.

Kép
andyfekete

Lányok! Mindjárt megpróbálom felrakni a görbém.
Lilla
A mai hőm alacsonyabb mint a tegnapi, de még mindig az átlag felett van. Szóval, ha a következő napokban nem lesz leesés és újabb emelkedés, akkor már volt pém. Már mondtam páromnak is, hoyg szerintem lecsúsztunk róla. Legközelebb március végén lesz pém. :cry:

Kép
Kép
nati80

Kép
Kép
nati80

na jó!!!! ++++++ kell gondolkodni. Én éreztem szombaton szurkát mikor együtt voltunk és azóta nem. Szóval én szombatra tenném az ovut. Szerdán és csütörtökön volt majdnem + ovutesztem és ahogy a dobozon írják 24-48 órán belül várható a tüszőrepi, így szombat az reális. Szerdán is együtt voltunk! Szóval + vagyok!
De ez a szörnyű hányinger nem jó. Egyre erősebb. Valamit ennék és 2 falat után nem kell. Eddig ilyen nem volt, csak simán hányinger és kész. Hónapról hónapra egyre erősebbek ezek a hormonális tünetek.

Kép
Kép
nati80

Nati
Szerintem megvolt a péd. 15, 16, 17. cn-on kellett szerintem akcióznotok. Kb. akkor is volt, nem?

Andy
Te tényleg mindent tudsz a teákról. A felfázásomra már nem kell, mert asszem túlvagyok rajta, de ha legközelebb kell valamire (remélem nem lesz mostanában) jelentkezem.

Kép
p__lilla

Halihó!
Voltunk dokinál, és a progi és prolaktin szintjeim nagyon jók lettek, szóval van pé-m, ahogy a nagy könyvben meg van írva :) Persze mindez cloty mellett, így most 2 hnapig clostys itthoni próbálkozás következik, ha addig nem lesz baba, akkor márciusban vissza megyünk, és akkor inszem lesz. Remélem odáig nem jutunk el. Én idén még szülni szeretnék! :)

Holka:
Igen, Anna is inszemes baba, utolsó lehetőségünket merítettük ki akkor, összesen 9 inszemem volt, már a lombikra készülődtünk, de Anna megkímélt minket ettől :)

Dévényes tornászhoz járunk, szegénykém sokat sír a tora alatt, de látom, milyen óriási a változás a testi fejlődésében, amióta járunk. Két alkalommal voltunk, és máris felült, térdel, feláll kapaszkodva :)

magdolnam:
A bogyeszt a háiorvosi rendelővel semben lévő gyógyszertárban vettük, ott nagyon készségesek a gyógyszertárosok :) Szerintem nem árt beszerezned, nekem is a terheségtől volt a migrén. De a jó hír, hogy a 12. hét után el is múlt :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

holnap úgyis megyek a dokimhoz majd megkérdem. Kb mennyibe kerül?
magdolnam

Magdolnam
Privi ment!

Jobban vagy már? Küldöm a gyógypuszikat!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!!

Magdolnam!!
Én is sajnos igen migrénes vagyok.. igaziból semmi nem múlasztja el csak ha el tudok aludni egy kicsit! De most ajánlotak egy homeos gyógyszert a neve: Lycopodium clavatum 9 ch.
Azt nem tudom ,hogy kismamik szedhetik e :oops: de azért megkérdezheted!!

Remélem mindenki jól van!!
Nati drukkolok Neked a babó miatt is és a vizsgáidhoz is egy kalappal!!

Jenny!! Kitartás!! Nem soká összejön tuti a baba!!
Ja a táblát ha majd csinálod, beírnád, hogy elkezdtem folsavat szedni. Köszönöm!!

ha megérkezne már a véreredményem (1 hónapja várom) akkor mi is belekezdenénk már a projektbe :lol:

Még a hónap is jó lenne...

Kép

Kép
dbabett

Babett
Én eddig kefalgint szedtem mikor rámtört a migrén, de problémás, mert csak receptre lehet kapni és 10 db van egy dobozban. Én gyakran 6-8 tablettát is beveszek belőle mire elmúlik a migrénem.
Majd kipróbálom ezt a homeós bogyót. Mindenre kapható vagyok, csak ne kelljen dokihoz menni. :?
Milyen vérerdményre vársz? Mit néztek?

Kép
Kép
nati80

Nati!

Torch vizsgálaton voltam... vagy vmi ilyesmi... rubeola és társa :D igaziból nem tudom pontosan :oops:

Én csak most kerestem gyorsan vissza, hogy mi baj történt Veled!!! Hát..... ez tényleg undorító, de remélem már túl léptetek rajta vhogy !! Szorítok!!
Mindig elolvasom amiket írtok, ha én nem is írok és tényleg nem alkult ki negatív kép bennem róluk!!

Remélem ez a honap a Te hónapod is lesz!! És a miénk is akik még nem kismamik :lol:

Kép

Kép
dbabett

megkérdem holnap ezt meg amit mágnes mondott, mert ez elviselhetetlen.
Jaj de jó gyógy pusszancs :lol: hátha használ
magdolnam

majd még este jövök!!
MOst megyek fözök gyorsan vmi finomat :)

Kép

Kép
dbabett

Mi az a torch vizsgálat? :oops:
magdolnam

sziasztok.
most aztán kitévézem magam, hogy itthon pihenek.
a szemem már nagyjából rendben, a hányinger is inkább reggel jön rám, de most meg a gyomorégéssel küzdök.
de most találtam a neten hogy: kamilla+citromfűtea egyenlő arányú keveréke megszünteti a gyomorégést.
épp hívtam az uramat, hogy lassan gyógyteásboltot nyitok. még szerencse hogy van itthon mindkettő.

Magdolnam!
fejed? főztél teát rá?

babett! mi finomat főzöl?

mágnes! örülök hogy van péd.
na megyek főzök teakeveréket.
csak a tea meg savat csinál, nem értem, mindegy, jobb mintha csodára várnék.

Kép
andyfekete

fáj még... nem vettem teát, mert az ágytól alig bírok elszakadni. A férjem meg most jött haza. Holnap megyek dokihoz és megkérdem mit javasol, homeos bogyit vagy teát
magdolnam

magdolnam, sajnálom, addig kibírod valahogy?
ittál elég folyadékot? nekem méga ttól szokott fájni.

Kép
andyfekete

magdolna!
kammilád nincs otthon? az jó, most olvasom a fejfájás ellen.

Kép
andyfekete

hmmmm átrohanok anyóshoz, neki mindig van! asszem filteres van. De jó és az hat??????, Jaj de örülök!!!!!! Dejó lenne ha használna
magdolnam

filteres, bármilyen jó.
főzzél le jó adagot, 2-3 csészével igyál meg estig.
én is azt teszem, de citromfűvel keverve. és akkor végre jót alszunk este.
a teákra az orvos sem fogja azt mondani hogy ne igyuk, igaz?
jobb mint a gyógyszer

Kép
andyfekete

csak nem mondja azt... csak olyan durva, hogy ezt nem szabad azt nem szabad... :evil: ANyós tegnap megmaszírozta a talpam, neten utánanéztem a talpmasszázsnak és nagybetűvel oda volt írva, hogy terhesek nem masszíroztathatják... hihetetlen. Nekem mindig valami kijut, de nem panaszkodom, mert lehetne rosszab is. Csaka fejfájás, az egy kegyetlen dolog, bár hányás, hányinger se semmi. Mondjuk én úgyérzem, hogy múlóban van! :lol: az émelygés
magdolnam

Magdolnam
Köszönöm a tanácsot! Remélem én is hasonlóakat fogok egy hét múlva érezni. Az émelygés állandósult már kb egy hete megvan. De a működő hónapokban ez elő szokott fordulni. Most tornáztam egy órát és közben nem volt, de már megint kezdődik. Legalább fogyok egy kicsit a nem evéstől. :lol: Most szurkál a hasam :shock: ! És nem a petefészeknél. Hogy fogom kibírni a következő 11 napot?

Kép
Kép
nati80

nati!

kibírod, ez jó jel.
magdi!
főzöd? ugye volt az anyósodnak?
én ma egyedül alszom, nem jön a párom haza, vagyis a babóckával a hasamban.
már kezdek izgulni, csajok holnap ilyenkor, remélem jó hírekkel jövök.
bárcsak holnap lenne! nagyon kiváncsi vagyok

Kép
andyfekete

hol itt szúrt hol ott, ahol jól esett neki. De én úgy éreztem és a kép is azt bizonyította, hogy középbaloldalt ágyazódott be. Szerintem hastornát ne csinálj. Én is gyúrtam, konditerembe jártam, de emiatt hanyagoltam, futópad és bicajra cseréltem. Én ritkán ettem, eszek és így is felszedtem. :evil:
Igen főöm már :) filteres volt neki. Kíváncsi vagyok hogy használna e
magdolnam

Andy
Holnap mész dokihoz? Kapsz a babókádról képet is? Ne feledd majd feltenni. Nagyon várom! Jó nézegetni az uhs képeket.

Magdolnam
Neked mikor is derül ki, hogy ikrek vannak e odabenn?

Kép
Kép
nati80

január 16, jövőhét szerda 13:00
magdolnam

Magdolnam
Én csak bicajozok meg elipszisen dolgozok. hasat kímélem, bár nem feltétlenül kell. Ezzel is dolgozik valamennyit a hasizmom, de szerintem nem okozhat gondot. heti 5x mozgok 50-60 percet, de ha esetleg terhes vagyok legalább a tempót csökkenteni fogom. nem kell 160-as pulzussal dolgozni.

Kép
Kép
nati80

hát csajok nem tudom holnap mit kapok.
eddig még csak rákszűrésen voltam, meg volt egy cisztám, ezen kívül ultrahangom meg hüvelyim nem volt.
nekem a holnapi nap rejtély lesz. fél 5re megyek.
ha kapok valami képet mindenképpen felteszem.
amúgy én csak annyit kérek Istenkétől, hogy minden oks legyen vele.
amúgy holnap már a 6.hét 4.napján leszek.

Kép
andyfekete

Magdolnam
Izgalmas lesz a jövő hetünk! Te, Én! És még kik is? Illetve lesz még 3 szigorlatom is jövő héten. nem örülök neki, de meg tudom csinálni!

Kép
Kép
nati80

hmmm, valaki mondta még... Holka? meg Andy mondta asszem. Már várom nagyon, hogy mi van. Szerintem 1 lesz, de ha 2 az sem baj. Olyan aranyos ismerősöm van, neki 1 éves a kislánya és tanácsokat ad, hogy mit érdemes, praktikus venni.
A szigorlatod simán meglesz!
magdolnam

na már itt is vagyok egy kis idöre.

Frankfurti leves volt, krumplis tésztával. Gyors és finom is :lol:

Kép

Kép
dbabett

megyünk apával szülés felkészítő tanfolyamra, csak a kórházat fel kell hívni hogy mikor kezdpdik és tornára is akarok menni. Úgy várom már!
magdolnam

húúú már megint lesznek kismamik :lol: hurrá!!

Kép

Kép
dbabett

megyünk apával szülés felkészítő tanfolyamra, csak a kórházat fel kell hívni hogy mikor kezdpdik és tornára is akarok menni. Úgy várom már!
magdolnam

jééééééé ezt mért igy küldte el???? :roll:
magdolnam

mi az a torch vizsgálat?
magdolnam

Magdolnam
Múlik már a fejfájásod?

Andy
Izgulok érted nagyon holnap, hogy minden rendben legyen. De biztosan úgy van!

Tegnap én is tornáztam kazettára, 3/4 éve nem tornáztam már. De nem lett izomlázam. Biztos a síelés kicsit formába hozott. :lol:
Azért a biztonság kedvéért a hasat kíméltem. Kéne vennem szobabiciklit, meg elipszist. Azt lehet a terheseknek is? Mert ha talán egyszer az leszek, ezek a kazik nem túl jók. Valamit meg kéne mozogni.

Kép
p__lilla

de jó egyeseknek sielés... :lol: én nem tudok! :(
Még fáj, de nem annyira, hogy nem bírok beszélni...
magdolnam

a torch vizsgálat... hát számomra is talány még... de az tuti, hogy vérvétellel kezdik!!
Remélem itt ok lesz minden, ebben rubeolát néznek és még 2-3 vmilyen betegséget...
és ha ok minden akkor már jöhet is a baba

Kép

Kép
dbabett

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?