Köszi, Csakegy!
A hely-idő az bizony itt igen szigorú! Konkrét időpont!
Babancs!
Azt nem én mondtam! Asszem! Ha mégis, azt úgy értettem, hogy izélni nem volt jó, mikor parancsba adták a Kaáliban. Mert rá volt írva a papírra, hogy "ekkor és ekkor célzott házasélet".
Gondolhatod, hogy hiszek a biológiában, ha lombikozni járkálok! A mi ügyünk még annyira sem misztikus, mint a tiétek. Múltkor beülti után kérdeztem a papát, hogy "neked is jó volt, szívem?" (ott ült a fejemnél, mikor benyomták az embriókat)
Ja! És amikor nekem uh-vizsgálófejre erősített tűvel szívják le a tüszőket, addig a papa egy szexi piros szobában "élvezkedik". Most mondd meg, van igazság a földön?
Zsizsik!
Amit most írtam, azért ez már majdnem a szeplőtelen kategória! De amit előtte műveltem, az nem ám! De tegnap megvolt a búcsúest, mert spórolni kell péntekre. Hááát, nem lesz könnyű!
Az ár attól függ, mennyi szurit kell venni, hogy elegendő számú érett tüszőt produkáljak. Nekem nem keveset.(így is kell napi 5 db) Viszont a múltkorinál jobban reagálok a szerekre, úgyhogy ezt határozott javulásnak tudom be. Arról nem beszélve, hogy most spontán mensire indult a program, januárban meg egy nehezen kierőszakolt megvonásos vérzésre. Ez sem mindegy. Nem akarom elkiabálni, de eddig olyan flottul ment minden.