Sikerült visszaolvasni. Próbálok mindenkinek írni, de ha kimarad valaki akkor bocsi.
Nati: sajnálom a történteket. Elég gonosz ember lehet az illető aki ilyet művelt. Remélem az anyósodékkal és a sógorékkal is mihamarabb visszaáll a béke. Annak örülök, hogy pároddal már nagyjából minden ok. Kívánom, hogy 9 hónapig nem jöjjön meg. És örülök, hogy nem hagyod itt a topicot!
Nagyon örült Kende nekünk. Én majdnem bőgtem. Nem gondoltam, hogy ennyire tud hiányozni.
Andy: szemed jobban van? Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Próbáld csak ki a homeos bogyókat! Jajj de várom már a keddet. Gondolom te még jobban. Majd drukkolunk!
Ditta: sajnálom pirit, de majd ebbe a hónapba tuti lesz!
Édes a kis kép amit küldtél. Tényleg tök jó volt
Tuti jó lesz Gyulán. Melyik hotelba / panzióba mentek?
A fiadnak új vonalzót kell csinálnod, ami 5 évig megy.
Muffin. Helyes a pocakod. És nagyon jól néz ki a kocsi!
Nyuszi: szuper, hogy volt + teszted! Akkor nincs veszve semmi!
Holka: "hogy úgy könnyebben babás leszel ha kisbabát "szagolgatsz"" hát nem tudom. Én mikor Kendét altatom akkor közbe szagolgatom. Meg napközbe is ezerszer. Lehet nálam ez a babona nem jön be. Egyébként már jól van. Picit köhécsel, de nem vészes. Heni meggyógyult már? Örülök, hogy jó helyen van a kicsi petezsákod.
Magdolnam: szupi, hogy minden ok volt a dokinál. Jajj a 16-a még messze van. És most még nem tudni, hogy egy vagy két babó van? Sajna nem tudok tuti ötletet a fejfájásra.
Ja és én mindig nyíltan megmondtam a dokinak, hogy írjon ki. És eddig sose mondott nemet. A te dokidat nem ismerem, szóval nem tudom mit reagálna egy ilyen kérésre. Lehet simán kiírna.
Pintyus: én is olyan 9 hetesen mentem a kiskönyvért. Hívd fel a védőnődet és kérdezz rá.
Mágnes: gyönyörű a kis Anna. Lassan el fog indulni, ne aggódj. Egyébként még kell a torna?
Ha nem tudsz elmenni dokihoz hívd telcsin, hogy mik az eredmények és mi is a következő lépés.
Erika. Sajnálom, hogy neked se sikerült decemberben. Na majd most januárban! Mennek a drukkok péntekre!
Jenny. Merre csavarogsz? Rég írtál. Ugye minden oké?
Márti: azért drukk, hogy újra induljon a projekt! Hát nem lesz könnyű munkát találni, főleg a 2 gyerkőc miatt. Ez olyan szemétség.
A gyerkőcök jól vannak? Ugye nem kapták el ezt a hülye vírust.
Bejci: merre jársz? Nem voltál pár napja. Írj mi van veled? Megjött már? Vagy teszt? Vagy mizu?
Lilla: teszem a görbém. Szerintem a tiéd elég bíztató. Nagyon örült Kende nekünk. Én majdnem bőgtem. Nem gondoltam, hogy ennyire tud hiányozni.