Új privát üzeneted érkezett!

Íme!!
Az én 5 hetes kis petezsákom tiszteletére!!!
Kívánom,hogy legyen erős,ügyes kisbaba és nyár végén a kezemben tarthassam ŐT!!! :lol: :lol:
holka

mágnes!
de jó Anna 1 éves 1 hetes 1 napos. nem vettél lottót?

holka! te már betedded a vonalzódat, nagyon szép.
én is alig várom hogy már megnyugodjak kedden délután, és elmondhassam az anyumnak a családnak és a barátaimnak.ű
én is az 5.hét 2.napjától vagyok rosszul 38.naptól. Én ma már a 6.hét 1.napján vagyok. vagy ez a 0.nap, ha elkezdem a 7.hetet?

Kép
andyfekete

Szép estét!

Andy :)
Köszi a dicséretet! Hol nézted? Iwiw-en? Téged ott hogy talállak?
Igen, a harmadikra gyúrunk.... :wink:
Hát nem elkeserítésképp, de ugye a nagy könyvben az van írva, hogy REGGELI rosszullét........Na ez nálam egész nap tartott! Meg hogy a 12. hét a megváltás.....Na nálam ez is később jött el, kb. 16-18 hetesen.... De nem mindenkinél van így azért......

Holka :)
De jó neked, már vonalzód is van! Én is szeretnék egy ilyesmit......... :D

Ági :)
Helyesen teszed, ha nem görcsölsz rá!! Az eszemmel én is tudom, hogy így kellene, de nem megy nem rá gondolni!

Márti :)
Hát nem gondolom, hogy olyan vénasszony lennél..... :lol: :lol:
Amúgy lehet hogy mi vagyunk itt a csajok között a "vén banyák"..... :lol: :lol: Így 31 felé..........

Edit

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok Lányok!

Rosszullétre én is tudok mondani két példát. barátnőm a kezdetektől rosszul volt és nála félidő után enyhült valamennyire. Az első 4 hónapban fogyott 6 kilót, nem tudott enni, minden visszajött. És főleg a hússal volt így. Sógornőmön pedig semmit nem vettem észre. Talán csak az alvási gondokra panaszkodott. Sose láttam rajta, hogy valamitől rosszul lenne. Hát valahogy én is így szeretném megélni a terhességet. Élvezni végig. De nálam ez nem így lesz, mert nagyon érzékeny vagyok a hormonokra. És ugye, ha már a pé után is iszonyú hányingerrel küszködök a mensiig, akkor mi lesz kismamiként? Vállalol!

Kép
Kép
nati80

jó reggelt! Hát igen, mindenki másképp éli meg. Nekem azt mondták, hogy addig van émelygés, hányinger, hányás, amíg a baba meg nem mozdul.... majd meglátjuk mi igaz ebből. Tegnap extra pocsékul voltam. NEm ismertek rám. Annyira fájt a fejem, hogy mondhatni migrénes volt. Nem bírtam elviselni a hangokat fényeket és iszonyat hányáskerülgetett. Ma egy fokkal jobb de még mindig nagyon szörnyű.
Elhatároztam, hogy áttérek az egészséges hamira. Ma már el is kezdtem, megettem egy fél sajtos stanglit rengeteg parival és nyers ubival :lol: Úgy szeretem. É s ásványvíz.

aNdy, te hogy vagy? És te Nati?
magdolnam

jó reggelt csajok!

A kocsiról annyit, hogy 99.990 volt de ebben benne van a sportrésszel a kocsi, az autóshordozó (amihez van olyan talp, hogy fixen be tudod kötni a kocsiba, úgyhogy nem kell mindig fűzögetni az övet, hanem csak bepattintod a talpba a hordozót) meg a mózeskosár, meg a lábzsák és van rajta óra meg hőmérő meg mindenféle kis rekesz, tároló meg zseb. Úgyhogy iszonyatosan praktikus. Ja, és a többi babakocsi mind kétkézzel hajtható össze, ez meg egy kézzel ráadásul egy fél mozdulat az egész. Szóval nagyon állat. :) Ja, ha nem ragaszkodik valaki ehhez a legállatabb színhez, akkor a sima kéket már 79.990-ért meg lehet kapni. És ebben az a vicces hogyha csak a hordozót vennéd meg a talppal az 45 lenne... Na erről ennyit. Nagyon örülök neki.
Ja, és a neve Graco quattro deluxe. És az enyémről azért nem tudok feltenni képet, mert dobozban van... Összeraktuk, hogy minden megvan-e aztán szétszedtük és elraktuk hogy ne porosodjon. :)
nati én is örülök hogy vagy. Párod tuti meg fod nyugodni és akkor minden rendben lesz. De szerintem tényleg el kellene vele olvastatnod a te verziódat!
holka cuki a vonalzód. :)
kisvirág jön ma haza. Tuti vannak babák a pocijában. :)
amúgy azért nem jöttem este, mert átjöttünk apóshoz aranygaluskát készíteni, amit karácsonyra terveztünk csak elmaradt, aztán mivel úgyhis innen egy utcára lesz programunk este, így itt is maradtunk. Persze az aranygaluska nem készült el, de majd mindjárt nekilátunk. :)
Majd még jövök. :)

KépKép
muffin

jó reggelt!

hát magdolnam akkor együtt szenvedünk. most vettem be gy gyógyszert: cocculine.
ezt kapta az ügyeletes gyógyszertárban az uram, az egyetlen homeós készítmny ami émelygésre, hányingerre jó.
nem sok mindent olvastam ki belőle hogy szedheti e kismama, de a gyógyzsertáros nyugodt szívvel ajánlotta.
mindjárt eszem rá egy fél banánt, amit reggel nem sikerült megennem:(
feltettem a husilevest, a husit a párom szétszedte rendes volt.
kimegyek főzök ebédet, remélem egy a bogyó hatni fog.
inni már nem merek semmit az ásványvíz és a kóla is visszajön. vároma levest, az még eddig jót tett.
hallottatok valamit errőla bogyóról?

Kép
andyfekete

Szia Andy!

Ez egy komplex készitmény,utazási betegségre van.
Cocculine:Az utazási betegség gyakori ,kellemetlen állapot, amely hányingerrel,hányással ,aluszékonysággal jár.A járműveken utazókat érinti,oka,a félkörives járatok ,járművek mozgása által keltett abnormális ingerülete.

Szóval nem igazán értem miért ajánlotta ezt a csaj.
Annyira sajnálom hogy nincs ott semmi,ha nem 7vége lenne,elküldtem volna Neked postán ami nekem megmaradt!

KépKép

KépKép
pilchard

szia pilchard.

mivel semmi más nem volt nekik, elhozta az uram.
remélem holnap tudok sepiat rendelni a mellettünk lévőben, és addig ez is megteszi.
én is csodálkoztam hogy mire jó, de talán egy kcsiit jobb lesz tőle.
vagy ha nem, akkor majd fekszem.
köszi

Kép
andyfekete

Jó reggelt!
Bár már majdnem dél van, de most jutottam csak géphez. A hőm ma 36,8.

Jenny
Mi van veled. Azért mert itt már sok a kismama, én még nem vagyok az, és kíváncsi vagyok, mi van veled :!:
Meg a hődre is. :lol:

Kép
p__lilla

Szia Lilla!
Az én hőm is felment ma 36.9-re. meg is lepődtem, bár nem tudom mire vélni. Az elmúlt 2 napban 0,4 fokot emelkedett. pedig elvileg még nem volt pém. Lehet tegnap mégis volt éjszaka :wink: ? Éreztem egy kis szurkálást a jobb oldalamod, de nem is gondoltam, hogy az lenne.

Kép
Kép
nati80

Nati
Szerintem megvolt a péd, hiszen pár napja az ovuteszt is két csíkos volt, a hőd is felment. Lehet korábban volt, mint vártad. Rövidebb lesz a ciklusod.

Kép
p__lilla

Nati
Tegyél fel görbét, megnézném.

Kép
p__lilla

Sziasztok!
Nati:
Szerintem is ezek a jelek pé-re utalnak!!

Én már tiszta ideg vagyok a jeges út miatt! Mi van, ha holnap nem tudunk elmenni a dokimhoz, mert Apa azt mondja, hogy túlságosan csúszik az út??? Én már annyira tudni szeretném, hogy most mi van, ha most nem megyünk, akkor ki tudja mikor jutok el megint! Ráadásul szerdától a dokibá szabin lesz, így tényleg ez az utolsó lehetőség ebben a hónapban! :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Lotto:
Hát nem vettem... vannak néha kósza kísérleteim lottó témában, de szerintem még egy ilyen szerencsétlen, mint én, nincs a világon :) SOHA még csak egyetlen számot sem sikerült eltalálnom! Néha ezt is díjazhatnák, szerintem erre is kisi az esély :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

holka:
Gratulálok a zsákocskához! :) Mikorra vagy kiírva pontosan?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Lehet, hogy le vagyok maradva, de miért is mész dokibácsihoz?

Kép
p__lilla

nálunk is iszonyat jeges, képzelheted.... a férjem 4 kézláb jött fel a teraszra, ill be a házba :lol: a kutyák meg seggencsúsztak :lol: majd megszakadtam a nevetéstől. Holnap nem akar a férjem dolgozni engedni így, de hogy megyek el akkor dokihoz, aki persze, hogy haraszti? Én meg 30kmrel arrébb lakom..
Mágnes bízom benne, hogy holnap már nem lesz olyan csúszos az út és tudtok menni :) és én is.
Remélem nem fog már fájni a fejem...
magdolnam

Lilla:
Még dec. elején voltam progiszint nézésen (vérvétel), aminek az eredményét holnap kell megtudnom. Ez sokat vet a latba, mert így kiderül, hogy van-e pé, és a hormonjaim hogy vannak...( remélem köszönik jól..). Ez alapján dől el, hogy elég -e a clostyt szednem, vagy kezdődik minden előről, Apa kivizsgálás, tüszőrepis szuri, és a többi, amit nagyon nem szeretnék: átjárhatósági, inszem...

Magdolnam:
remélem én is, hogy holnap már jobb lesz a helyzet, Apának holnap Salgótarjánba kellen mennie. Na hát én már pedzegetem neki, ha ilyen csúszós lesz, akkor inkább vegyen ki szabit!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes
Akkor jó sokat kell várni az eredményre. De biztos rendben van minden.

Kép
p__lilla

Nálunk nem csúszósak az utak. Igaz esett eső, de nem ónos. Majd reggelre biztos lefagy. :x

Kép
p__lilla

Lilla
Furcs, mert akkor volt majdnem + az ovutesztem, mikor a hőm még nem esett le. Másnap is ilyen volt a teszt de akkor már 36.5 volt a hőm és ez két napig annyi is volt. tegnap felment 36.7-re, de még akkor is érezgettem a jobb oldalam és ma már nem érzem ezt a fájdalmat és a hőm is 36.9. lehet ma hajnalban volt pém. Örülnék neki nagyon! Bár az nem jó, hogy össze -vissza jön meg. Ha most volt pé, akkor az e havi ciklusom kb 30-32 napos lesz. Vagy 9 hónapos??? :wink:
majd fel fogom tenni a görbét, ha már jobban látni belőle valamit.

Kép
Kép
nati80

Oké Nati
Örülnél a 9 hónapos ciklusnak? Van rá esély?

Kép
p__lilla

Sziasztok!

Hogy telik a vasárnapotok??
Nekünk jól, bár reggel jégpáncél volt mindenhol, és most is esik.... :evil:

Nati :)
Szerintem is tutira megvolt a péd! A hő, a teszt, és a szurka együtt nem hazudnak! Szorítok! Pároddal hogy állsz?

Mágnes :)
Én sem lottózom, de msot elgondolkodtam...Lehet, hogy veszek a jövő héten!

Virág :)
Milyen volt a wellness??? Biztos szupi.... :wink:
Mi pénteken megyünk Gyulára, igaz gyerekestől.....

Magdolnam, Andy :)
Fejfájás, rókakoma monnyon le!!!!!!!!!

Holka, Pintyus :)
Merre vagytok?

Márti :)
Hogy vagy? Mikorra is (nem) várod?

NA megyek, megkutyulom a gofri-tészát! Nyami-nyami, vaníliapudingosat, eperlekvárosat, meg nutellásat sütök....

Edit

Kép

Kép
ditta76

Szerintetek a kisfiam vonalzója miért nem megy tovább? Nov. 23 óta még mindig happy birthdayt ír....... :roll:

Kép

Kép
ditta76

Ditta
Szerintem újat kellene csinálnod.Évente meg kell újítani.

Ha tegnap éjjel volt pé, akkor nagy esélyem a 9 hónapos ciklusra, mert tegnap nem bírtuk ki egymás nélkül. :lol:
Éjszaka óta nem érzem az ovus fájdalmat. Itt már többször írtátok, hogy egy jó hancúr ovut tud okozni. Remélem igazatok van.

Még szenvedek egy kicsit a dolgozattal, de már nagyon unom. Holnap már a vizsgára kell koncentrálnom.

Kép
Kép
nati80

Nati
Ennek nagyon örülök, hogy a pároddal ok minden. Na meg az esélynek is a 9 hónapos ciklusra. :D :D :D Olyan nagyon jó lenne, ha sikerülne. Szorítok.
Akkor most már tudsz a vizsgáidra koncentrálni? Nem lenne jó azért halasztani, nem? Júniusba diploma lesz a kezedben.

Kép
p__lilla

sziasztok!

nati örülök hogy kibékültetek és hogy összebújtatok, akkor eza baba szerelembaba lesz!!!

ditta!
szerintem is új vonalzót kell a kisfiadnak csinálni.
én is imádom a gofrit, van is itthon sütőm, de msot hiába csinálok nem esik jól az édes, vagy a hatásától félek.

Amúgy ebéd után is vettem be ebből a bogyóból jó volt, nem volt hányingerem egy darabig. Most megint bevettem egyet, várom hogy jobban legyek.
Hát ha csak egy órácskára is, de használ akkor már jól jártam vele.

Kép
andyfekete

Gofri, nyami-nyami. Nagyon ennék én is vaníliásat.
Sajnos nincs sütőm. De lehet beszerzek egyet. Régen ettem már.

Kép
p__lilla

könyörgöm segítsetek!!!!!!! Már nem bírom, az utolsókat rúgom, annyira fáj a fejem és nem szedtem be semmit! Ez tuti migrénes fejfájás, amit már nem tudok elviselni. Mondjon valaki valami tippet, mert már NEM BÍÍÍÍÍROM!
magdolnam

Sziasztok!

Hazaértünk a weekendből. Nagyon jó volt. Szép volt a hotel, olyan kis családias jellegű. A kaja nem volt a legjobb, de azért megettük. Voltunk sétálni kajoltunk a városba, ajándékokat vettünk Kendének. A hotelba szaunáztunk, pezsifürdőztünk, kaptunk relaxos masszázst. Nagyon kellemes volt. :) Szóval igyekeztünk kikapcsolni. És ami a legjobb volt az, hogy akkor bújtunk össze amikor kedvünk volt és nem akkor mikor Kende engedte :) Ez tök furi volt. Igyekeztünk sokat együtt lenni és remélem hoztunk haza egy (vagy több) pocakbabát/babákat.
Ami furi, hogy elvileg pénteken repedtek a tüszők, amit a szuri okozott, de én tegnap és ma is érzek ovus fájdalmakat. Lehet nem egyszerre pattant ki mind az öt. Lehet, hogy még most is repednek. Nem tudom. Azért még jópár napig próbálunk együtt lenni. Nehogy elmulasszunk egy petét is.
Ja és a ferti 2-ára tette a vonalat. Szerintem nem jó, mert pont aznap láttam uh-n a gyönyörű tüszőimet és akkor kaptam a szurit, úgy gondolom az nem lehetett a pés napom. Szerintetek?

Most nem tudok visszaolvasni, mert játszunk a csibésszel. Hiányzott ám nagyon.
Este megpróbálok visszaolvasni, kivel mi történt, ki volt dokinál és esetleg van-e új kismamink.

Addig is puszi:

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam
Sajnos nem tudok semmit migrénre. Fejfájásra nekem az algopirin szokott hatni. Gondolom te ezen már túl vagy.

Viri
Nagyon örülök, hogy sikerült a weekend. Gondolom, hogy hiányzott Kende, hiszen még nem hagytátok ennyit egyedül. Pótold be vele a lemaradást. Biztos örült nektek, mikor hazaértetek.
Lehet, hogy még pattannak a tüszőid, úgyhogy apára fel. :lol:
A 2-ai vonal lehet, hogy rossz, hiszen az szerdán volt. Tegyél fel görbét.

Kép
p__lilla

Magdolnam

van aloe veras activatorod? Ha igen vegyél be a testsúlyod felének megfelelő mennyiségű cseppet és még óránként 5-öt, amíg el nem múlik. Nekem bevált migrénes fejfájásra. Ha nincs, akkor próbáld ki a first-öt. talán az is jó, és igyál gélt mellé.

Kép
Kép
nati80

Kisvirág!
örülök, hoyg jól telt a hétvégétek. Biztosan többen jöttetek haza. Ha több babóra gyúrtok, akkor tényleg apára fel! Foglalkozz most Kende babával, biztos nagyon hiányolt titeket.

Kép
Kép
nati80

annyi a gáz vele, hogy a mamám nagyon beteg és átvittem neki.... ettem 1 s.dinnyét, most 1 fokkal elviselhetőbb, de pocsék. Algopirint belehet venni?

Dejóó Viri, ikrek lesznek! :lol: Örülök, hogy jól sikeredett a 7 vége
magdolnam

Magdolnam
Semmi ilyen aloés cuccod sincs? Gél? Azzal is megpróbáálkozhatnál.

Kép
Kép
nati80

a mamámnál..... A berrynectárt elmagyaráztam, hogy kell inni, erre óránként megivott egy kávés pohárral belőle.... A mama meg 30kmre lakik. Csak holnapig húzzam ki valahogy. De a dokihoz is fenntartással megyek a sok beteg miatt.
magdolnam

Magdolnam
Algopirint kismamák is szedhetnek.

Kép
p__lilla

szép jóestét mindenkinek! Remélem jó hétvégéje volt mindenkinek.
Képzeljétek el, ma szó szerint törnöm kellett a jeget a kocsiról. És egy tökéletes duplaluccot lejtettem a jégen, persze korcsoja nélkül.

Nati, én lemaradtam rólatok. Milyen botrány volt nálatok? Vagyis a tegnapi írásokból nagyjából levettem, de részleteket nem tudok.

Minden esetre remélem, hogy hamar rendbejön köztetek minden, és a mostani peteérésed eredményes is lesz.

Holka, igen a férjem külföldön él már egy éve, és április végéig tart a szerződése. Utána ha hosszabbítanak neki, akkor valószínüleg megyek én is utána. Addig jó lenne teherbe esni. Pont most gondolkoztam, hogy addig nem nagyon fogok utána menni, amíg össze nem jön a baba.

Magdolnam, gyugotan kapjál be egy algopyrint, abból nem lesz baj. Nagyobb baj az, hogy fáj a fejed. Ne szenvedj tovább, és igyál sokat!

Nálam drukkoljatok, hogy ne jöjjön hamarabb a peteérésem pénteknél előbb. Akkor találkozunk. Hivatalosan is akkor kell jönnie.

Kép
Kép
cs_erika

Erika!
Privi ment!

Jó hogy itt vagy megint!

Kép
Kép
nati80

Nati!

Ment a válasz!

Kép
Kép
cs_erika

Sikerült visszaolvasni. Próbálok mindenkinek írni, de ha kimarad valaki akkor bocsi.

Nati: sajnálom a történteket. Elég gonosz ember lehet az illető aki ilyet művelt. Remélem az anyósodékkal és a sógorékkal is mihamarabb visszaáll a béke. Annak örülök, hogy pároddal már nagyjából minden ok. Kívánom, hogy 9 hónapig nem jöjjön meg. És örülök, hogy nem hagyod itt a topicot!
Nagyon örült Kende nekünk. Én majdnem bőgtem. Nem gondoltam, hogy ennyire tud hiányozni.

Andy: szemed jobban van? Sajnálom, hogy ennyire rosszul vagy. Próbáld csak ki a homeos bogyókat! Jajj de várom már a keddet. Gondolom te még jobban. Majd drukkolunk!

Ditta: sajnálom pirit, de majd ebbe a hónapba tuti lesz! ;) Édes a kis kép amit küldtél. Tényleg tök jó volt :) Tuti jó lesz Gyulán. Melyik hotelba / panzióba mentek?
A fiadnak új vonalzót kell csinálnod, ami 5 évig megy. :)

Muffin. Helyes a pocakod. És nagyon jól néz ki a kocsi!

Nyuszi: szuper, hogy volt + teszted! Akkor nincs veszve semmi!

Holka: "hogy úgy könnyebben babás leszel ha kisbabát "szagolgatsz"" hát nem tudom. Én mikor Kendét altatom akkor közbe szagolgatom. Meg napközbe is ezerszer. Lehet nálam ez a babona nem jön be. Egyébként már jól van. Picit köhécsel, de nem vészes. Heni meggyógyult már? Örülök, hogy jó helyen van a kicsi petezsákod. :)

Magdolnam: szupi, hogy minden ok volt a dokinál. Jajj a 16-a még messze van. És most még nem tudni, hogy egy vagy két babó van? Sajna nem tudok tuti ötletet a fejfájásra.
Ja és én mindig nyíltan megmondtam a dokinak, hogy írjon ki. És eddig sose mondott nemet. A te dokidat nem ismerem, szóval nem tudom mit reagálna egy ilyen kérésre. Lehet simán kiírna.

Pintyus: én is olyan 9 hetesen mentem a kiskönyvért. Hívd fel a védőnődet és kérdezz rá.

Mágnes: gyönyörű a kis Anna. Lassan el fog indulni, ne aggódj. Egyébként még kell a torna?
Ha nem tudsz elmenni dokihoz hívd telcsin, hogy mik az eredmények és mi is a következő lépés.

Erika. Sajnálom, hogy neked se sikerült decemberben. Na majd most januárban! Mennek a drukkok péntekre!

Jenny. Merre csavarogsz? Rég írtál. Ugye minden oké?

Márti: azért drukk, hogy újra induljon a projekt! Hát nem lesz könnyű munkát találni, főleg a 2 gyerkőc miatt. Ez olyan szemétség.
A gyerkőcök jól vannak? Ugye nem kapták el ezt a hülye vírust.

Bejci: merre jársz? Nem voltál pár napja. Írj mi van veled? Megjött már? Vagy teszt? Vagy mizu?

Lilla: teszem a görbém. Szerintem a tiéd elég bíztató. Nagyon örült Kende nekünk. Én majdnem bőgtem. Nem gondoltam, hogy ennyire tud hiányozni.

Kép

Kép Kép
kisvirág_30

Viri
Lehet azért ilyen a görbéd, és tette be a vonalat, mert nem azonos időbe mérted. Szerintem hagyatkozz a megérzéseidre és apára fel. Drukk, hogy bejöjjön ez a hónap.

Kép
p__lilla

Lilla: én is így gondolom. Meg a gyógyszer miatt is lehet ilyen összevisszaság. Most megyek is, mert Kende elaludt. Kicsit összebújunk. :oops:

Kép Kép
kisvirág_30

Magdolnam:
Lehet, hogy már késő, de sosem árt, ha beszerzed.
Anno az első 3 hónapban engem folyton kínzott a migrén. A gyógyszertárban vettem Acidum Phosphoricum nevű homeos bogyót. Ezeket nyugodtan lehet szedni, és nekem használt!!
Egyébként amikor a kórházban voltam, a nővér algopirynt adott, azt mondta az első 3 hónapban módjával lehet szedni.

kisvirág:
mennünk kell még tornára, kedden megyünk ismét. Azt mondta a csajszi, hogy meg kell nézni, hogy a járásával nem lesznek-e gondok.. Remélem nem!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Még élek, csak nem volt kedvem irni. Kisvirág, örülök, hogy jól teltek a napok a fürdőben! Lilla, a barátcserjét a rendezettebb görbe miatt szedem, nagyon cikcakkos volt. Erika, megérkezett már a csomagod? Kevesebbet fogok jönni, mert stresszel sokszor a téma, ugye megértitek. Mindenkinek minden jót!

Kép
jenny29
Mór

Szia Jenny,

Még nem kaptam meg a csomagomat. Elvileg dec.24-én postázták. Remélem holnap v. holnapután megérkezik.

Neked megjött már a csomag? Mennyi idő alatt jött, miután írták, hogy postázva?

Kép
Kép
cs_erika

Jó reggelt mindenkinek!
Én mára várom a pirit, de egyelőre semmi sehol... Eddig mindig 3 napig barnáztam utána jött meg rendesen, de ma még semmi sehol, pedig már pénteken kellett volna jelentkezzen :shock: :shock: :shock: Szóval ,most az egyszer nagyon várom pirit, hogy tudjak menni a nődokihoz, nyugodjak meg , hogy minden ok.
Mai hőm még mindog fent, gyhogy nem valószinű, hogy ma megjön :cry: :cry: :cry:
Kisvirág:
örulök, hogy jól telt és drukk, hogy ott legyen-legyenek a babó-k :wink: :lol: :lol: :lol:
Jenny:
neked még pár napod van csak, a ciklus végéig, ne aggódj, hamar eltelik...Te most hőmérőzől? Vagy lekattantál a témáról?
Én is abbahagyom mostmár... Van 3 havi, vihetem a dokihoz kielemezni :wink: :lol: :lol: :lol:
Többieknek mindenkinek pusszantás, most nagyon sietek, nem tudok irni... Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

jó reggelt mindenkinek. Még mindig iszonyat kínoz a fejfájás... Mágnes, téged a terhesség miatt kínzott a migrén???????, Anyós is ezt mondta, bár ő nem doki, de az eüben dolgozik. Annyira fáj a fejem, hogy ha kifújom a nózim, vért fújok. :shock: :shock: :shock: Melyik gyógyszertárban vetted? A férjemet megkértem, hogy hozzon alót, de végül nem szedtem be. Tisztára úgy éreztem magam, mint aki a halálos ágyán van. Anyós jófej volt, átjött megmaszírozni a tappancsaim, akupresszúrás pontokon. Használt!!!!!! 15 perc múlva mikor elment kezdődött előlröl :?
magdolnam

Jenny
Nem is tudok neked mást írni, csak hogy ne hagyj itt miinket. Nekem is sokszor segítettetek a rossz hangulatomban és látjátok, hogy már mennyire jobban vagyok. gyere Te is és veled másról is beszélünk. Nem mindig a babáról van szó itt. Ugye?
Kérlek gyere legalább naponta!

Kép
Kép
nati80

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?