Sziasztok, a focit én sem szeretem
Sajnálom
borso87 , hogy most ez a ciklus így alakul, de hidd el minden okkal történik
Lehet a babátok, nem szeretne kora nyári baba lenni, inkább ajúliust vagy az augusztust lötte be magának
noverann, Akkor mi kb együtt haladunk.
Én a 10. inofolicos napomon vagyok. Nyák témában eddig nem volt nálam gebasz, de megmondom őszintén, hogy nem is csekkoltam most, hiszen most sem tudtunk a "termékeny időszakban" együtt lenni
Amikor viszont néztem, akkor még nem inofolicoztam, csak gravitád szedtem és egy fél folsavat a ciklusban végig. Illetve ovuig, cickafark teát ittam, plusz 200 mg-os E- vitamint (tökéltes nyákot csinált, de vigyázni kell vele, mert ha túl vastag a nyálkahártya nem bír megtapadni, beágyazózni a baba, ha meg túl vékony, akkor meg azért nem tud megtapadni!!! Tehát én csak ovuig szedtem
. Ovu után pedig palástfű teát ittam és méhpampőt ettem a beágyazódásért. Sajnos a lépés nem jól jött ki nálunk, mert nem tudtunk jókor együtt is lenni, de élettanilag nekem ez a rutin jónak tűnik.
MOst mi várjuk a mensit (06,03-26.cn), utána lesz egy orvosi konzultáció 7-e környékén és meglátjuk, hogyan tovább. Nektek sok sikert és kitartást kívánok!