Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Lassan a babatervező topik átminősül babaváró topikká, több a kismama, mint a baba tervező, de remélem mi is nemsokára a kismamák táborát erősítjük! :D
Nálam piri még sehol, pedig 30-án kellett volna megjönnie. A melleim nagyon feszülnek, sőt az egyikben sajnos egy csomót is észrevettem, úgyhogy piri után szerintem megyek mammográfiára is. Már három tesztet ellőttem, de mindhárom egycsíkos lett. Még van egy db itthon, lehet, hogy holnap vagy pénteken az is megcsinálom, hátha van odabent valaki, csak korán kíváncsiskodtam... :roll:

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, mennek a drukkok ezerrel! Jajj de jó lenne ha te is belépnél a babaváró klubba :lol:

Naysa kitartás, még 1x ennyi és vége a rosszulléteknek :D
Addig is tartsd szem elött, hogy a fiad minden szenvedést megér :)
És tényleg inkább vegyél be egy szem algot minthogy szenvedj! Az senkinek se jó!
Én mindíg anyósomat hozom fel példának! Fogalma se volt arról, hogy terhes a 14.hétig, és erős gyógyszereket szedett! A fia most 21 múlt és makk egészséges! Szóval hidd el nem lesz semmi baj egy bogyótól!

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Tegnap nem birtam és beszedtem egy algot. Nem szoktam magam gyötörni, csak én mindig úgy tudtam, hogy ha lehet az első 3-4 hónapban nem kellene szedni semmi dilibogyót.

Képzeljétek csokundorom van. Nem bírom a szagát.

Gyurmi, szorítok, hogy legyen baba, és csak korai legyen a tesztelés.
Próbálj meg érzékeny tesztet venni. 10 est vagy 20 ast.

Naysa
naysa

Sziasztok!
Hát nem bírtam várni és reggel megcsináltam a tesztet. Egy halványka vonal jelent csak meg, de a férjem is látta, úgyhogy nem én képzeltem oda! :D Megpróbálok érzékenyebb tesztet venni délután és reggel megcsinálom azt is. Még azért nem élem bele magam, mert elég korai, de a hányinger már pár napja kerülget, de mindíg ráfogtam valamire, vagy sokat ettem, vagy olyan dolgot ettem... No, majd holnap többet tudunk, remélem! :D

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi nagyon nagyon drukkolok holnapra! De hát a halvány csík is csík, ugyhogy minden drukkom a tied! Jajj de boldog lennék :)

Lassan a ClearBlue fizethetne nekem annyit reklámozom, de én tényleg ajánlom, hogy azt vegyed! Igaz 1000 fölött van, de az biztosan kimutatja! Én arra esküszöm!

Hát alig várom :lol:

Drukk!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
KépKép
akíra

Köszi, rámfér a drukk. Amennyi tesztet én is elhasználtam már...
A CB-t a DM-ben lehet venni, ugye?

Kép
Kép
gyurmi

Azt hiszem igen! De a gyógyszertárba is van! A dm-be volt már hogy nem találtam mert épp nem volt raktáron, a gyógyszertárba eddig mindíg kaptam!

KépKép
KépKép
akíra

Gyurmi, hajrá! Egyből számolj be az eredményről!
mókusmama1

Fuuu nagyon izzgiiii, a halvány csík is csík. Akíra jól írta, majd erősödni fog ne félj.
naysa

Ha tudod fényképezd le! Várunk a fejleményekkel.
naysa

Akkor most két fiúcskának és egy lányzónak drukkolunk? :lol:

Mókusmama te hogy állsz? Régen írtál már! Vagy én olvastam felszínesen :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
akíra

Igen, rég írtam, mert még mindig a tüdőgyulladásomat próbálom kiheverni. Remélem lassan kilábalok belőle, mert fontos dolgom van :lol: ........de úgy néz ki, hogy legközelebb csak május elején tudunk akciózni, addig nemigen......pedig iszonyatosan be vagyok sózva, gondolhatjátok. Már NAGYON NAGYON türelmetlen vagyok. :cry: Most fiús Jónás jön (a hétvégén), és a gyógyszerek utóhatása miatt sem ajánlatos akciózni. Mi legyen?????????
mókusmama1

Sziasztok!
Ha még nem láttátok, érdemes megnézni.
Mindenkinek ilyen pocaklakót kívánok!

http://www.youtube.com/watch?v=fyFrGbAvfHc

Ici-pici Tündérkénk
Kép
Kép
huncutka35

Sziasztok!
Remélem mindenki jól van! Holnap reggel csinálok tesztet, utána jövök az eredménnyel! :D

Kép
Kép
gyurmi

Helló lányok!

Ági! Köszi a képet a picúrodról, nagyon édi. Emlékszem én milyen izgalommal és érdeklődéssel éltem meg az első uh vizsgálatokat. nagyon szuper érzés volt. Gondolom te is így vagy vele. Azzal meg ne törődj, hogy ki mit mond, hogy milyen a hasad. Ez hülyeség, hogy fiús és lányos has. Nekem az első kettőnél mindenki azt mondta ránézésre, hogy biztosan lányom lesz. csak aztán megkukacosodtak :D A harmadiknál és a negyediknél pedig egyesek fiúsnak mások lányosnak ítélték meg a hasamat. Szóval hülyeség az egész. Az első két gyereknél egyforma volt a hasam, inkább széles, A harmadiknál már másabb volt, kicsit hegyesebb, a negyediknél pedig kis gombóc volt.

Gyurmi!
Ez igen!!!!!! Akkor nem sokat váratott magára a kis bébi :D Nagyon örülök, és gratulálok!!!! :D

Lányok!
Most már aztán tényleg többségben vannak a babavárók, mint a tervezők. Most már csak azon kell izgulni, hogy mindenkinek a kívánt menű legyen.

Mókusmama!
Hát a fiús Jónáska környékén csak akkor szekáld meg apát, ha szeretnél mégegy édi kisfiút :lol: Persze tudom,hogy te kislányt szeretnél!!!! És a pé-d mikor várható? Egyébként meg nem hajt a tatár. Inkább kicsit később, de tuti lány legyen!!!!! Tartsd szem előtt!!!!

Kép
tulipán75

Akírának akartam még írni, csak majdnem elfelejtettem:
tudod, hogy most kell nagyon koncentrálni, ugyanis ilyenkor kezd kukacosodni a bébi, úgyhogy jól vigyázz, hogy mit mondasz!!!! :lol: nehogy megsértődjön :lol:

Kép
tulipán75

Gyurmi, gratula, de még csak csendben...

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet, de elég halvány még mindíg. :(
Kép

Kép
Kép
gyurmi

Gyurmi, várjuk az eredményt! Drukk! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Marcsi, köszi :lol: Hát nagyon drukkolok, hogy kukacosodjon! Mindjárt csinálok is egy új vonalzót, nehogy ezen múljon! És nagyon nagyon drukkolok magamnak is, hogy rosszul számojon a doki, és kukacosom legyen! :P

KépKép
KépKép
akíra

Gyurmi, de a halvány is pozitív! Ne azt nézd, hogy milyen halvány! És tényleg én azt mondom, hogy Clear Blue!
Komolyan, próbáld meg! Az most már nem első pisiből is kimutatja! Hidd el jobb egy drágább biztos + mint sok olcsó halvány :?
Megnyugodnál!
Bár szerintem ez már most is + ugyhogy halkan, de gratula! Drukkolok továbbra is!

KépKép
KépKép
akíra

Köszi Akíra!
A Rossmannba csak ez a fajta teszt volt, (csodálkoztam is :cry: ), máshová meg nem volt időm már bemenni, úgyhogy ezt vettem, jobb, mint a semmi alapon.
Úgy gondoltam, hogy várnék még és csak 18-a körül mennék dokihoz, persze, ha kibírom. Talán akkor már többminden látszódik. Ha jól számolom, akkor ma 5 hetes és 3 napos (febr.27-én jött meg utoljára). Hát meglepett a kis huncut, mert nem számítottam arra, hogy a márciusi próbálkozásból bármi is lehet, azért is vettem meg az LH teszteket. Nem baj, remélem minden oké lesz és nem lesz rá szükségem még egy ideig... :D :D :D

Kép
Kép
gyurmi

Jajj ez tök izgi!

Most már tényleg több a pocakos mint a próbálkozó!
Most már csak azt kell kivári, hogy kinek jött be a kívánt nem és kinek nem! Tök izgi tényleg :lol:

Gyurmi
te hogy is voltál most együtt apával? Sikerült elkapni a peteérést? És csak elötte 3-4 nappal voltatok együtt? Kiváncsi vagyok nagyon, írd le :)

Mókusmama szerintem is várj inkább! A középidő egybe esik a Jónással? Vagy befolyásolja? Mert ha nem akkor azért a középidőbe lehet próbálkozni! Vagy nem? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Gyurmi!

Ez bizony +, akárhogy is nézzük!!! Gratula!!!!!!!!!!

Tök jó tényleg, már majdnem mindenki babás.

Andi, mókusmama hajrá!! Ti következtek!!

Andi, mi van veled? Megúszod a műtétet? Bocs ha írtad, kicsit zizi vagyok mostanában. :oops:

Képzeljétek, úgy nől a pocim. Tökre látszik már. És már érzem is ŐT. Még csak azt, hogy kaparászik, és hasonló. De egyik este épp ültem a kádban, beszéltem Hozzá, hogy produkálja magát, és akkorát rúgott belém, hogy egy picikét éreztem, sőt ki is dudorodott a bal oldalamon valamije. :lol: Mindig a bal oldalamon van, oda fészkeli be magát. Mondtam is páromnak, hogy ott ágyazott meg magának, erre ő, és biztos a vesédre teszi a fejét. :lol: :lol:

Ti pocakosok hogy vagytok? Vuk elkerül titeket? Egyéb tünet?

Családient.hu vonalzók

Családient.hu vonalzók
szerencse7

Sziasztok! Na, kiszámoltam mindent pontosan (már amennyire lehet.)
Tegnap volt a fiús Jónásom, és ha minden igaz, kedden lesz a pé-m. Úgyhogy már egy mai akció is késő lenne, meg túl közel is van a fiús Jónáshoz, (meg a már említett betegség utóhatása....) úgyhogy projekt lefújva. Remélem jövő hónapban már tényleg minden klappol, mert már iszonyatosan türelmetlen vagyok. :cry: :cry: :cry: Még 4 hét!!!!!!!!!! Ajajajajaj, mikor telik el?????? Aztán még 2-3, hogy megtudjam az eredményt!!!!!!! Már nyár lesz lassan! :cry: :cry: :cry:
mókusmama1

Sziasztok!
Félve, de felraktam egy vonalzót, hogy tudjam,hogy hol is állunk, mikor menjek dokihoz, meg azért, mert annyira tetszett. :D
Hát nem tudom mikor is sikerült elkapnunk a petécskét, mert csak a ciklushoz mérten tudtam a pé-t kiszámítani és azelőtt voltunk együtt, meg jóval utána. De sajna az én ciklusom is eléggé vátozó, azért is vettem meg az LH teszteket, hogy majd az megmutatja, mikor is van pontosan pé. Szóval lehet lány is meg fiú is, de az biztos, hogy a kettő közül valamelyik! :D :D :D

Mókusmama!
Kitartás, olyan gyorsan telnek a napok! Te nem csinálsz LH tesztet? Én abban jobban hiszek, mint a Jónásban! Gondolj arra, hogy inkább vársz még pár hetet és egészséges legyen a babád, mint most a betegség után bevállalni, hogy lehet, hogy elmegy. No kicsit zavaros volt, de kitartás!

Küldöm a gólyákat feléd is!
Kép

Kép
Kép
gyurmi

Köszi a bíztatást. Nincs más hátra, várni kell. Azt hiszem, most nem csinálok lh tesztet...már annyit csináltam, nagyjából kiismertem a pé-met (már amennyire pontosan működik az ilyesmi), majd ráérek jövő hónapban. De remélem akkor utoljára használok ilyesmit. Én is jobban hiszek a középidős pé-ben, de mivel tudok a Jónás módszerről, hát csak befolyásol az is. Biztosra akarok menni! :lol:
mókusmama1

Sziasztok!

Gyurmi, gratulálok a pozitív teszthez. Ne aggódj erősödni fog az méég. Bár én nem csináltam később tesztet, de az orvos igazolta, hogy növekszik bennem egy kis élet.

Tényleg szép lassan mindenki babás lesz. Andy, Mókusmama, bevárunk titeket is. :lol:

Velünk minden rendben van, sokat émelygek, hányingerem van, fázok, a cicim nagyon be van durranva és az édességektől irtózok.
A kislányom teljesen meggyógyult, most pótolja az elmaradást eszik eszik és eszik.

Naysa
naysa

Naysa én is csomót fáztam az elején! :shock:
Ez is tünet lenne? Hát nem is gondoltam! Kyrával nem fáztam ezért azt hittem csak megfáztam és lázas leszek vagy ilyesmi! Volt másnak is ilyen? Mert ez most fura :lol:

Naysa nincs uh kép? Ha van tegyél fel :)

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!
Én is fáztam, aztán a terhesség vége felé meg állandóan melegem volt, szegény férjem nyakig be volt mindíg takarózva, én meg mindíg kitakaróztam. Tényleg, most is fáztam, múlt héten este kétszer is elmentem zuhanyozni, mert a lában úgy fázott, hogy csak a meleg víz tudta felmelegíteni. Milyen furi dolgok ezek...
Úgy tervezem, hogy jövő héten megyek dokihoz, hétfőn vagy pénteken. Szívem szerint már most rohannék, de várok még, addig is növögessen a kistesó, szeretném látni a dobogó szivecskéjét! :D

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok Lányok!

Köszi, az érdeklődést, aránylag jól vagyok. Vagyis ugye doktorbácsitól kaptam gyógyszert, ami végre emghozta a mensim, és múlt csütörtökön piri meg is látogatott, így ma voltam reggel vérvételen, de sajnos az eredmények majd 2-3 hét múlva jönnek meg, vagyis mire a 23. napi véreredmény is megjön, ennek a ciklusomnak is vége lesz. Persze ez nem azt jelenti, hogy tétlenkedünk apával! Azért mi beleadunk apait, anyait, hátha mégis meggondolja magát tesóbaba és meglepiként ebben a hónapban költözik be a pocimba. Ha meg mégsem, akkor úgyis mennem kell majd vissza a dokihoz a véreredményel, és esetleg gyógyszeres rásegítéssel lesz valami....
A műtét megúszása még függőben, mert, ha megyek vissza, akkor tudom meg a citológia eredményemet is és ez annak a függvénye! ha jó, akkor tolódik a 2 babó szöletése utánra!!!

Gyurmi!
Gratula nektek is!
Most már csak tényleg Mókusmamával várjuk keten, hogy a nyomdokaitokba léphessünk!!!!!

Remélem mindenki jól van!?
Mi megint egyedül vagyunk, apánk még ezen és a jövőhéten is Nyíregyen lesz, így magunkra vagyunk utalva teljesen... :cry:
Na, de elkezdtem újra vezetni, és azért így egy fokkal könnyebb ám az élet!! :wink: :lol:

Majd még jövök!
Pussz!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy, szorítok , hogy minden rendben legyen és baba költözzön a pocakodban.
Ilyen későn lesz eredmény? A citológia azt tudom, hogy 2 hét, de a vérvétel?

Már elkezdtél tesztelni?

Mókusmama: Meggyógyultál már? Ha kislányt szeretnél szerintem a középídőt célozzátok meg. A Jónás szerintem akkor működik, ha teljesen egészségesek vagytok, és akkor sem biztos, hogy az elsőre összejön. Nálam nem jött be.

Uh képet, majd csak a 12 héten fogok kapni. Addig nem lesz uh-m.
naysa

Sziasztok!

Naysa te tényleg nem akarsz jönni a novemberi topikba? Pedig olyan jó lenne! És már biztos is, hisz orvos is látott! Naaaaaa ! :D

Andy, remélem minden ok lesz, nagyon drukkolok neked! És mihamarabbi babásodást kívánok :)

Mókusmama, egyet kell értenem Naysával! Nekünk se jött össze a Jónás, és azért ott hallottam negatív visszajelzést, hogy azt mondta hogy és mégse az lett! De a középidős viszont szerintem sokkal pontosabb! 3-4 nappal elötte és akkor tuti lányzó! Én eszerint csinálnám inkább! :D

KépKép
KépKép
akíra

Köszönöm kérdésed, Naysa, már majdnem teljesen meggyógyultam, úgyhogy indulhat(na) az akció......csak még egy hónapot kell várni. Sajna a középidőt sem tudtam most megcélozni (ma vagy holnap lesz a pé), mert pont akkor kellett volna akciózni, amikor a jónás napra is. (tehát 1 nappal a jónáska előtt). Úgyhogy többek között ezért sem kockáztattam meg.....és, mondom, még egy hét sem telt el az antibiotikum-kúra óta. Inkább várok. :? Na, de majd májusban!!!!! :D
mókusmama1

Majd lehet átmegyek, de semmi uh nem volt.
Nálunk más a rendszer, izugulhatok még pár hetet.
Félek nehogy rossz hireket kapjak, és akkor mindenki sajnáljon.

Na,de kigondolom még.
naysa

Naysa, nem mész el privátba egy uh-ra? :shock:
Hát én inkább elmennék és nem aggódnám végig a 12 hetet!
Én nagyon aggódtam, hogy legyen szívhang meg minden! Nem hiszem, hogy kibírnám úgy hogy nem láttam dobogni a szívét!
:roll:

KépKép
KépKép
akíra

Naysa!
Hogy állapította meg a dokid a terhességedet, csak vizsgálat alapján? És hogy szűri ki a méhen kívüli terhességet, ha nem csinál UH-ot?
Amikor a kisfiamat vártam, akkor 5 és fél hetesen is volt UH, akkor még csak petezsákot látott és a betöltött 6 hét után már egy dobogó szívű kisbabust is láttunk. Tök jó volt! Remélem jövő héten is ilyet fogok látni! :D :D :D

Kép
Kép
gyurmi

Kb. 10 e. ft lenne, sajnos ezt nem engedhetem meg magamnak, az orvosom, csak mondaná ha valami bajt észlelne.

Megvizsgált, érezte és megmondta hány hetes vagyok. Tudom kicsit furcsa, nekem is, mert az első terhességemnél rögtön csinált uh-t is.
naysa

Hát mondjuk nekem minden alkalommal 10.000 a vizsgálat és az uh, szóval én ezen már nem is akadok ki! De ha elmész a körzeti kórházba szimplán sztk. alapon megcsinálják az uh-ot! Tök ingyen! Persze jobb ha választott dokija van az embernek, de ha ott lehetetlen az uh akkor én tuti elmennék a Jánosba (nekem az a körzetileg kijelölt kórházam) sima nőgyógyászati rendelésre és mondanám hogy pozitív lett a tesztem nézzenek meg! Hisz meg kell, hogy nézzenek sztk alapon! Nem kell, hogy tudják, hogy én ezen felül magán dokihoz járok! :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok csajok!

Tudom, hogy már tele van a padlás a magyarázkodással az eltűnések miatt, de egyszerűen sem energiám, sem lelki erőm nincs leülni és írni. Na nem miattatok!!!
Szóval rólunk: apa még mindig nincs velünk és már emiatt is kezdek befordulni. Tudom,lehetne rosszabb is a helyzet, de most még ezt is nehéz elviselni. Ha minden igaz már csak a jövő héten kell Nyíregyházára mennie és vége. Legalábbis ennek, mert ha bejön, amit jósolt, akkor megkezdődik a nagy utazások korszaka és meg sem áll Kínáig!!!
Dani még mindig nem gyógyult ki teljesen a betegségéből, bár azt mondta a doktornéni, hogy a gyógyulás útján van, de nagyon kell vigyázni, nehogy visszaessen. Erre, nesze: megint elkezdett folyni az orra és nem is akárhogy!!
Suliba nem tudok most nagyon járni, mert nem mindig tudom megoldani Dani felügyeletét.
A vezetés viszont már nagyon jól megy (nem vagyok nagyképű, mi? :lol: ) és ez az 1 boldogít. Na meg a pici fiam, aki napról napra egyre ügyesebb és okosabb!!

Na, még gyorsan két Dani kép és 1 videjó!!!

Kép
Kép

Csak, hogy felismerhető legyen:
Áspis, kerekes
Utifüves, leveles
Bíbola (2x lenne, de az elmaradt!)
Paccs, paccs, paccs

és

Töröm, töröm a mákot
Dagasztom a kalácsot
Keverem a kását
Sütöm a pogácsát

Dani mondókázik

Pusz mindenkinek!!!
További szép estét!!
Andy

Kép
oriandy

sziasztok csajok!
Én is itt vagyok néha. Hát halljátok nagyon megbonyolítottam az életemet a 4 gyerekkel és az egyetemmel, úgyhogy nagy hajtásban vagyok egész nap.

Az uh vizsgálatokról nekem is az a véleményem, hogy jobb ha minél előbb megcsinálják, mert ugyan ritka, de mégiscsak azzal lehet a legjobban kizárni a méhen kívülit, másrészt pedig minél korábban csinálják annál pontosabban lehet a korára következtetni. Aztán pedig annyira megnyugtató látni, hogy minden rendben van. Nálam az egyeskénél még csak a 12. héten csiálták először. Akkor még nem volt ennyire elterjedve. Azon azért csodálkozom, hogy még ma is van doki, aki csak ilyenkor csinál. De azért nyugi Detti, a dokik azért tapintásból is biztosan meg tudják állapítani, hogy mizu van.

Gyógyulást Danikának!!! Nagyon édes kisfiú!!!

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Sajnos itt felénk ez a rend, hogy 4 uh van a terhesség alatt. 12, 18,28,37 hét körül.

Már nem kell sokat várni, és én is láthatom a babusunkat. Pár napja nagyon elkezdett nőni a hasam, és bizonyos testhelyzetekben szurkál a pocom. Biztos nem tetszik neki, hogy összenyomom.

Akíra: Ha meglesz a 12 heti uh. Akkor nyugodtabb leszek és lehet elnézek a novemberi babásokhoz.

Anndy, Mokusmama, Mi van veletek? Hogy telnek a napjaitok? Tesztelgetés?

Tulipán: Háát nem csodálom, hogy sok amit csinálsz, lehet nekem az összes hajam kihullna. :lol: Nem semmi csaj vagy! Mennyi időd van vissza az egyetemből? Biztos sikerülni fog amit elterveztél.

Naysa
naysa

Sziasztok!
Én is rég voltam, de mindíg elolvastam a dolgokat, csak az írásra már nem maradt enegriám. Mostanában rám tört a délutáni fáradtság. Amikor a kisfiamat vártam még megtehettem, hogy délután kicsit lepihentem, de Máté mindíg akkor van elemében, mikor én a legfáradtabb vagyok, úgyhogty alig várom az estét, hogy vízszintbe tegyem magam. Pénteken megyek dokihoz, már alig várom, hogy láthassam a picurkámat. :D A vérzéstől számítva, akkor lesz 7 hetes és 2 napos, nagyon szeretnék egy dobogó szívecskét is látni!

Andy!
Nem írigyellek... Nekem az is nagyon rossz szokott lenni, mikor a férjem délutánra vagy éjszakára megy dolgozni, de legalább tudom, hogy munka után otthon lesz. Kitartás. Daninak jobbulást kívánok!

Marcsi!
Komolyan, én nem is értem, hogy eddig hogy bírtad! Le a kalappal előtted! A háztartásba besegít valaki, vagy a gyerekek és a tanulás mellett az is a te feladatod? Nagyfiúk nem szoktak besegíteni? És a kicsivel mi a helyzet, megbékélt már a hugicával?

Detti!
Nem kell már sokat várnod és megláthatod a babádat. Egy előnye van annak is, hogy csak a 12.héten nézik meg, nem egy pacát fogsz látni, hanem egy szép "emberforma" kisgyerkőcöt. :D :D :D

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok! Látom, mindenki elfoglalt, hát én is csak ritkán tudok írkálni.
Nálam semmi nincs egyenlőre....még 3 hét, amíg egyátalán elkezdem a ovuteszteket, úgyhogy még nagyon messze van minden.
Azért figyelemmel követem a fejleményeket, írjatok! :lol:
mókusmama1

Sziasztok Lányok!

Nagyon magam alatt vagyok!!!
Dani mára megint belázasodott, elvittem a fülészetre és mind a két fülét fel kette szúrni, mert tele volt gennyel!! Ezt nem hiszem el!!
Mi jöhet még??? Egyedül vagyunk, Dani megint ilyen beteg és ráadásul, ha egyszer sikerül kikecmeregni ebből a fülgyulladásból, vinnem kell orrmandulaműtétre is. Teljesen oda vagyok! Ennyit a suliról meg a tesó projectről....
Most a legfontosabb ez a kis törpe. Annyit szenved... Miért???
Olyan rossz látni!!
Na, megyek is, mert felébredt. Délelött másfél órát aludt az ölemben, amíg az orvosra vártunk, viszont ebéd után láttam rajta, hogy elég nyúzott. Leraktam 2-kor és most ébredt meg, mert valaki kopogott.
Na, majd még jövök, ha tudok!

Legyetek jók és vigyázzatok a kis manóitokra!!

Puszi!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

Andy, a fülecske sajnos néhányuknál ilyen alattomos. Ezt mi ugyanígy végigcsináltuk. Egy tipp: beszélj a gyerkgyógyászotokkal és faggasd ki oltás ügyben: meningococcus vagy pneumococcus (15-20 eFT) ellen van oltás, ilyen kicsinek még érdemes beadni és akár megszűnhetnek a füles problémák.
Ha alkati kérdés a szűk hallójárat, akkor pedig önmagában az orrmandula műtét kevés. Én az oltás hatását megvárnám és utána műttetném meg. Egy kettős fülgyulladás után még nem indokolt a műtét szerintem.
Mi szeptembertől májusig kapott 9 adag antibiotikum után vetettük ki, persze addig nem volt hurutmentes a gyerek és nem is lehetett volna előbb.
2 hónap múlva újabb műtétre volt szükség (krónikus fülgyulladás) tubust raktak be a szellőzés biztosításásra, félelmetesen hangzik, de azóta jár oviba a gyerek és nincs vele különösebb gond (hacsaknem annyi, hogy időközben megnagyobbodott a torokmandulája is, de nem gyulladt be egyszer sem)
Másodszülöttemnek is szeptemberben kivették az orrmanduláját, novemberben volt egy fülgyulladása és azóta savós a füle és nem hall jól -fél éve. Neki is kilátásba helyzeték a tubust, de most nyár előtt nem, és végülis azóta nem lett újabb fülgyulladása. Ha nem ellenőrizné fülész 2-3 hetente, akkor nem is tudnám, hogy savós a füle. Mindig is hangosan beszét ő, hogy dacból nem válaszol vagy nem hall, azt nehéz megállpítani.
A mandulaműtét miatt ne halaszd el a babaprojektet!!!!!!!!
Egy napos macera, és műtét után délután már úgy kell lecsapni a gyereket. Ki is adják ebéd után a kórházból. Egy nagy előnye van az orrmandula kivételnek, azóta nem voltak lázasak.
Fel a fejjel, jobbulást!

Éva

KépKépKép
agmano

Andi!
Jobbulást a picurkádnak. Szegényke :cry:
Neked pedig sok energiát és türelmet, hogy könnyebben átvészeljétek.

Hát nekem a segítségem csak a férjem. Ő egyébként műszakba jár, úgyhogy amikor éppen itthon van és nem alszik, akkor besegít. A főzést szokta néha átvállalni, és hármaskával szokott csavarogni menni. Hát ez is valami. A fiúkra is rá lehet bízni egy-egy feladatot, boltba menés, porszívózás..... Tehát mi családon belül oldjuk meg. Ritkán lép közbe a nagymama, amikor nekem iskolába kell mennem, és a férjem épp nappalos. Egyébként ha vizsgákra készülök, akkor nem segít senki :cry: Úgy tanulok, hogy ülök a szemétdomb tetején, körülöttem pedig megy a harc. Néha üvöltök egyet, aztán egy ideig kuss van. A vizsgaidőszakban csak a nagyon muszáj feladatokat látom el :oops: Tehát enni kapnak a gyerekek :lol: Viszont a minden egyes vizsga után egy jó alapos ganézás vár rám. :?

Kép
tulipán75

Sziasztok!

Nem akarom elkiabálni, de azt hiszem Dani egyre jobban van!
Látszólag semmi baja az orrfolyáson kívül! Nagyon jó a kedve és kivánló az étvágya is!! A füle már nem folyik, de holnap még vissza kell vinnem a doktornénihez kontrollra. Meglátjuk, mit mond.
Amúgy pár napja elkezdtem érezni, hogy úgy szúrkál a jobb oldalon a hasam és a derkam is fájdogál, így ma csináltam egy ovu tesztet.... Ugyan nem lett még pozitív, de már 2 csíkos és csak kicsit volt halványabb a tesztcsík!!!! Tehát ha a jó isten is megsegít, nem kell orvosi beavatkozás tesókához. Dani betegsége így is elég csapás nekünk, legalább ezzel (a ciklusommal) legyen minden rendben!!!
Tehát szorítsatok!!!!! Ma vagyok a 16. ciklusnapon, tehát ha 2-3 nap múlva valóban poz lenne a teszt, nem is lenne olyan rossz ciklus ez!!
Na, majd meglátjuk!
Már arra is gondoltam, hogy mivel a bal petefészkemet műtötték a csokoládé cisztával, amikor ott kéne érnie a petécskének, akkor vannak a hosszú és eredménytelen ciklusaim. Talán a műtét óta az nem működik olyan jól, mint a másik... Vagy rosszul gondolom???

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Sziasztok!

A kislányom megbetegedett elkapott valami köhögő vírust. Úgy köhög, mint egy kiskutya és este a hangja olyan, mint a Dártvédernek.
Az a szerencse, hogy nincs semmi más tünete. Nem folyik az orra, nem lázas.

Velem minden rendben. A terhes tünetek elértek, émelygés, hányinger, hányás, cici feszülés. Az édes dolgokat (csoki, puding), nyers hús nagyon nem bírom elviselni. Jövő héten, szerdán megyek dokihoz, elmondja mi a szitu. Elmondja a továbbiakat, meg gondolom ad a 12 hetes uh-ra beutalót, és a kiskönyvemet is megcsináltathatom a védőnővel.

Andy: Örülök, hogy jól alakulnak a dolgaid. Tudtok a férjeddel együtt lenni? Okosan csináljátok, hogy kislányotok szülessen.

Dettis
naysa

Andy!
Örülök, hogy Dani jobban van.
Lehet abban valami, amit írtál a pé.sel kapcsolatban, lehet, hogy az a petevezetéked nem átjárható és azért vannak az üres "járatok". Nem tudom, hogy ezt nem tudják uh-al megnézni, csak, ha átjárhatóságit csinálnak? De végülis az a lényeg, hogy van egy ép petefészked egy ép petevezetékkel, ahol ép peték érnek. (De szépen mondtam! :wink: )
Amúgy még sohasem hallottam a csokoládé cisztáról, meg szabad kérdezni, hogy mi az?

Naysa!
Még csak most kapott el téged a terhességi rosszullét? Lassan vége kéne lennie, nem elkezdődnie?!?! :D
Kislányodnak jobbulást kívánok!

Én holnap délután megyek dokihoz, szorítsatok! Majd jövök a hírekkel, nagyon izgulok! :D

Kép
Kép
gyurmi

Sziasztok!

Gyurmi! A csoki ciszta nem más, mint egy vérrel teli ciszta és ez úgy alakult, ki, hogy oda (bele a ciszta tokjába) méhnyálkahártya került és ez ugyan úgy működött, mint a rendes helyén, vagyis havi vérzéseket produkál. Bele a cisztába. Ezt nevezik endometriózisnak. Vagyis ez csak egy fajtája, mert endomertiózisban a méh nyálkahártya bárhol megtapadhat (petevezető, petefészek, hasüreg stb.) és havonta vérzik. Nekem a lombik alatt kialakult "sima" cisztám miatt lett ez, mert annak tartalmát leszívták úgy, hogy a hüvelyen keresztül felszúrtak a petefészekben lévő cisztába és így a hüvelyfalról a tű felvitte a méhnyálkahártyát a cisztába. Ennyi volt csupán a művelet, mégis egy egész életet tett tönkre, mert ha valakinek egyszer kialakul, annak előjöhet máskor is és ez meddőséget okoz ha nem kezelik!!!
Nekem így jött össze Dani, vagyis a ciszta műtét utáni 2. hónapban. Tehát jogosan félek, hogy lesz-e tesó.....

Remélem érthető voltam!?

Szép estét!
Andy

Kép
oriandy

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?