Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Betti!

Gyógyulást a párodnak!

Szilvi!

Meleg a pite :twisted:

Mi vagyogatunk, egyre rosszabb a gyomrom, de még nem hánytam. :-)
Rakok fel pár képet a Kinga szülinapjáról, meg vasárnap voltunk Tihanyban Kofa egyik osztálytársánál, akiknek 4 fiuk van. Nagyon jól éreztük magunkat.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

tjuca

Szia! nagyon szépek a szülinapos képek.Nagyon szép kislányotok van.Én a 8 hétig nem is éreztem hogy terhes vagyok de utánna 5 hétig sűrűn vendégül láttam a rókakomát!
Mennyi idő alatt jött össze a bébitek?

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Juca! Nagyon édes a kislányod!

Szilvi! Na hogy állsz ma? Hőd?

Bettsy! Kismamink! Hogy vagy?

Little! Nagyon eltűntél, hol vagy??! Mi újság nálad?

Márti! Nálad is izgis napok jönnek! Küldöm a ++++++ enerdzsit!
Hát nem lehet egyszerű a két lurkóval, na de ha lesz 3. is???? :roll:

Sajna nekem szerintem ez a hónap ugrott én már most leírtam és miért?

Ezért:
Kép

Ja és mindennek tetejébe reggel felfázós érzésem volt és beugrottam egy kád kamillás vízbe, van itthon csodaszerem, de még nem olyan erősen érzem, addig nem pocsékolom el, meg van rá antibiotikumom, de azt meg nem veszem be, mert azért hátha beköltözött valaki a pociba. Egyébként meg rá i svan írva, hogy terhesek nem szedhetik, így vettem homeos bogyót.
Vendég

Betti: hogy van apa? Remélem már jobban

Márti: Mizujs, hol vagy?

Carpe: ne haragudj, hogy ezt írom, de én biztos vagyok benne, a hőd alapján...+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ennyire drukkolok, teszt mikor lesz?

Mi akcióztunk szombaton, a pé. napján, hát nagyon várom a június 16-át, akkor már talán kiderül.

Puszi mindenkinek

KépKép
bnesz.eva

Itt a görbém, remélem babás lesz!

1181059787.96.xls

KépKép
bnesz.eva

Itt az Éva görbéje:

Kép
Vendég

Sziasztok!
Ma még nem járt itt senki?

Juca
Kinga nagyon édi, foleg a csokis képen :wink: Igazi gyerek módjára ette meg a sutit. :D

Évi
Koszi, hogy így bízol benne, bárcsak én is ilyen tudnék lenni. De hát a sok csalódás kezd egy kicsit pesszimistává tenni. De neked nagyon jól áll a hod. Szorítok!

Krisztinka
Még azért itt bármi lehet. Tudod, a természet kiszámíthatalan. Megértem, hogy nem mersz antibiotikumot szedni. Inkább várd ki a végét. Én is rettegek, mert mint tudjátok két antibiotikumot is szedtem.

Felteszem a gorbémet
Vendég

Az elobb lemaradt a gorbe.

A ciklus.hu 1-re tette a pét, ez nem tévesszen meg, mert most biztosan tudom, hogy 22-én este vagy 23-án reggel volt /UH alapján/
Kép
Vendég

Szilvi!

És mikor tesztelsz? Ha jól számolok most van a 14. nap pé után.

tjuca

Juca
Én is így számoltam. Csak 11-én szeretnék tesztelni
Vendég

Sziasztok!

Szilvi! Nagyon drukkolok!!!++++++++++++++++++++

Én is hétfőre gondoltam a tesztet, de lehet 13-ára halasztom, ha valami csoda folytán nem jönne meg a hétvégén.

Képzeljétek nagyon szar éjszakám volt. Manóm belázasodott az oltástól, nekem meg felerősödött a felfázásom, 1 óra altt legalább 10X voltam pisilni, persze csak alig jött valami és nagyon fájt.
Így estére megyek az urológushoz.
Ezt senkinek nem kívánom!

A hőm pedig ilyen, amit már nem értek:
Kép
Vendég

Sziasztok!

Attól függetlenül hogy nap mint nap nem írok azért minden nap olvaslak benneteket
Most épp hajamat festem addig míg a fiúk alszanak. Képzeljétek tegnap a Vikto elesett az utcán mert ő a nagy eső után kint rohangál a sárba és a pocsojába a vége az lett hogy az ügyeleten kötöttünk ki mert elesett és a térde egy kicsit szétnyílt de csak a bőr szerencsére nemkellett semmit csinálni vele csak le kezelték és be kötötték de nem akarta be kötni hisztizett egy sort ma meg le se akarja venni a kötést a lábáról.

Velem még mindig semmi még nincs piri a láthatáron de csak jövő héten hétvégén tesztelek ha nem jön addig meg.

Na megyek majd még jövök.
Puszi csajok

Kép
Kép
Kép
márti80

Szegény Viktor! Sok-sok gyógyító pusszancs neki!
Neked meg megy a drukk!+++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Ha nem bánjátok, szeretném szaporítani a 2.babát tervezők népes táborát :D
Már van egy ördög fiókám , aki augusztusban lesz 3 éves.Tavaly február óta próbálkozunk a kistesóval eddig nem sok sikerrel,pedig Gödöllőn a tenyésznyulak elbújhatnak mellettünk szégyenükben :wink:
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy tavaly május 1-én sikerült "összeszednem" egy lunbagót.Kaptam különféle gyógyszereket, meg steroidos injekciót.Emiatt kikellett hagynunk 3 hónapot, + a regenerálódás stb. stb. Idén márciusban voltam nőgyógyásznál, és ott kiderült, hogy a peteérésemmel van valami picike gond. Kaptam rá clostyt , aminek hatása már az első hónapban látható is volt.Ebben a ciklusban szedtem be az utolsó adagot,mellé esszük(apa legnagyobb örömére :lol: )a multi maca-t,és várjuk az eredményt. :D
A görbém brutál, ha valakit érdekel felrakom, hogy szörnyülködhessen...

málna2162

Krisztinka
Jobbulást! A hod most szépen ível felfelé, nem kell még feladni, sot!
Nagyon szorítok!

Márti
Én is kuldom a puszit Viktornak, és neked is szorítok!

Piri uzo mindenkinek: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Vendég

Szia Málna!
Udv koztunk! Tetszett a hasonlat a tenyésznyulakkal :lol: , szerintem ezzel mind így vagyunk :wink:

Nagyon sok szerencsét!

Én megnézném a hogorbédet!
Vendég

Kép

Engem is meglepett de tényleg kétszer volt pé-m az ovi teszt szerint.A másodiknál nem éreztem,de az elsőt határozottan a 13.napon.Kicsit csaltam és kipróbáltam mit csinál a ferty ha beírok neki egy holnapi magas hőt.Beteszi a pé-t a 13.napra...Hát remélem a végén rakhatok még egy zöld + jelet...

málna2162

Málna
Nem lehetséges, hogy tobb petéd is beérett? Bár én nem nagyon értek hozzá. Ha jonnek a lányok, majd biztosan mondanak valami okosat.

Én 19-re tippelném a pét, de hát te érezted. De csak azért, mert múlt hónapban az én gorbém is FURA volt.
19. napra vártam a pét, és kb. a 24. napon volt. :oops:
Hány naposak a ciklusaid?
Vendég

27-28 naposak. Amikor volt pé-m akkor mindig középidőben volt.
Ha meg mégis csak a 19.napon volt, na akkor annak is adtunk :lol:

málna2162

Szia Málna !
Üdv közöttünk én nem nagyon értek a görbékhez de jó hogy itt vagy

Krisztinka,Márti,Carpediem!
Pozitív teszteket!!! :D :D De jó hogy ennyi a remény ez szuper!!!

Krisztinka gyógyulást kívánok!

Márti!
Jobbulást a kisfiadnak!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Málna kisnyuszi :lol: üdv közöttünk! Mielőbbi babásodást!
FIgyu nem Te vagy az egyedüli a fura görbékkel, mert szerintem , amióta itt mindenki ráállt a babatémára és méri a hőjét igen fura dolgokat szoktunk produkálni! sZÓVAL EGY FURADOLGOKATMŰVELŐ CSAPATHOZ IS CSATLAKOZTÁL! :lol: :lol:

Szilvi! Remélem nem attól magas a hőm, hogy fel vagyok fázva, bár nem tudom mennyire lehet kapcsolatban a húgyhólyagi/vezetéki probléma a hüvellyel, remélem sehogy! Mert a hüvelyben mérem a hőt!
Jó lenne ha nem esne a hőm már!
A tiéd is szépen fent van! Drukk!

Bettsy! Kismamink! Hogy vagy???
Vendég

Málna
Pozitív hozzáállás!

Krisztinka
Szájban is magasan van a hod?
Vendég

Hát úgy nem mértem, de nem hiszem , hogy bezavar, hogy bajos vagyok.
Vendég

Sziasztok Csajok!

Carpe: nem tudok mást mondani, ez a görbe csúcs szuper, ha ebből nem lesz baba...
Szorítok nagyon a teszt miatt, mennek a +++++++++++drukkok!

Krisztinka: a te görbuszod is csúúúúúúúúúcs, szerintem nagggyon rendben lesz a dolog. Köszi a görbuszt, a T betű teszt időt jelent?
Neked is sok +++++drukk. Nem hiszem, hogy kapcsolat lenne a hüvely hő és a hughólyag között, szóval fel a fejjel és fúúúj megfázás...

Márti: csak hogy előkerültél, kis csavargó :lol: :lol: :lol:
Szegén ykis manó, de már minden rendben vele ugye, remélem csak az ijedtség volt nagy.

Málna, üdv köztünk és sok szerencsét a pocakosodáshoz...

Puszi mindenkinek!

KépKép
bnesz.eva

Krisztinka!

A hőm változatlan 37,0 napok óta...

puszi és még 1* köszi, hogy megcsináltad nekem

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok csajok!

Felteszem az új görbuszom, ha tudom. Krisztinka: bővíted a másikat, ha nagyon szépen megkérlek? :oops: :oops: :oops:

Szép napot

Puszi

KépKép
bnesz.eva

KépKép
bnesz.eva

Kriszti!

Megcsináltam a hiányzó 3 napot és nem engedi feltenni pedig már a kép méretét is kicsinyítettem... :( :( :(

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Évi
Olyan jó, hogy ilyeneket mondasz. Remélem a próféta szól beloled.
A Te gorbéd is jól áll, szorítok, hogy így is maradjon.
Áttetted a gorbét jpg-re? Mert lehet, hogy nem azon van és ezért nem engedi feltenni.

Krisztinka
Mi volt a dokinál? Kaptál valami gyogyit? Remélem már jobban vagy.

Felteszem a legújabb gorbémet.
Kép

A melleim még mindig nagyon érzékenyek, de néha fájogat a hasam, ez mindig elveszi a kedvem. Úgy érzem megfog jonni.

Juca
Neked is fájogatott a hasad?

Betsy
Merre vagy?

Lányok
Nagyon eltuntetek :evil:
Vendég

Sziasztok!

Szilvi szerintem nagyon jó a hőd és nem mensi miatt fáj a pocid hidd el!!!+++++++++++++++++++++++++++++++

Éva! Valószínű azért nem tudtad feltenni a képet, mert a kiterjesztését is meg kell változtatni, méghozzá, vagy Pintbe vagy a Photoshopba, megnyitod a képet és mentés másként és ott a kiterjesztésnél vagy GIF, vagy JPEG(JPG) formátumot választasz és persze a méret se legyen nagyobb 600x600-nál!

Többiek hol vagytok!???

Málna! Ugye nem rémísztettünk el??? :?

NA én tegnap megjártam az orvost, mivel kedd este megittam a gyógyszert így már tegnap jobb volt és az orvos csak kevés gennyet talált a vizeletben és meg is uh-ott mindent épnek talált.
DE vinni kell majd spermát, hogy kitenyésszék(ennek nem kell frissnek lenni lefagyasztott is jó), kaptam steril pohárkát hozzá, mert lehet attól van gyakran felfázásom, de ha az negatív akkor valószínű be kell nézni a hólyagba, tehát tükrözés. K---ra nem akarom ezt. Ja és legközelebb megyek a nőgyogyóhoz, akkor kérnem kell hüvelyváladék tenyésztést.
Ja és írt fel gyógyszert pont azt amit kedden is megittam, azt legközelebb pénteken kell bevennem és írt egy másik antibiotikumot is, amit régebben is szedtem már, de azt csak akkor vehetem be, he megjön. Pont így gondoltam én is , mert van ebből az antibiotikumból itthon nekem, csak nem mertem el szedni, mert kismamik nem szedhetik.

Egyébként azon agyaltam, hogy lehet akkor is ilyen tüneteim voltak, amikor Manóval terhes voltam csak még nem tudtam, hogy az vagyok. cSAk már nem tudok rendesen visszaemlékezni, mert már 2 éve volt.

A görbém:

Kép
Vendég

Szilvi!

Én nem vagyok mérvadó. Fájogatott, de ugye nem jött a görcs, amit vártam, meg a menstruáció is csak olyan ímmel ámmal, na ekkor lettem gyanús.
Mikor csinálsz tesztet????

Krisztinka!

Tőled is csak ezt kérdezem: teszt?

Én mára lelépek, este megyek orvoshoz, előtte meg randim van az IKEA-ban.
Jók legyetek! És Babások!

tjuca

Krisztinka
Most hogy mondod, eszembe jutott, amit az egyik ismerosom mesélt.
Nekik is gond volt a kisteso osszehozásával, tobb mint egy évig próbálkoztak. Aztán úgy érezte, hogy fel van fázva. Használ is valamilyen huvelytabblettát, de nem segített neki. Aztán iratott fel magának antibiotikumot, és mielott beszedte volna, csinált egy tesztet, ami POZITÍV lett.

Hajrá neked is!

Úgy orunék, ha most babás lennék, de félek is. Szerintetek az antibiotikumok árthattak. Akkor kezdtem el szedni, mikor a pém volt. 29´-én hagytam abba. Az egyik Zinnat volt, a másikra nem emlékszem.
De ugye nem adna a nodoki olyan gyogyit, ami árthat, mikor tudja, hogy babagyártásban vagyunk??????
Vendég

Nyugi Szilvi! Szerintem tudta a doki, hohy mit csinál!
TE hétfőn akarsz tesztelni ugye? Én azt hiszem áttolom 13-ra!

Én is nagyon szeretnék már babás lenni! Milyen jó lenne együtt pocakosodnánk! :wink: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocsika, hogy úgy eltűntem, de mostanában se időm, se energiám nincs gépezni!

Szilvi, Krisztinka! Nagyon gyanúsak vagytok! Várom a pozitív teszteket!!! :wink:

Málna! Üdvözöllek közöttünk!

Betsy! Örülök, hogy minden oké! Tudom, hogy közhely, de a lényeg, hogy egészséges, az meg, hogy mi van a lába között..... Bár azért gonodolom kicsit csalódtál, én is így lennék vele, de örülnék, hogy minden okés!

Most csak ennyi, majd még jövök valamikor!

Puszi
Vendég

Sziasztok,

csak bekukk...feldobom a görbuszom, ha tudom, este leszek.

szép napot mindnkinek!!!

Évi Kép

KépKép
bnesz.eva

Juca
Azért koszi. Kapaszkodom minden szalmaszálban.

Krisztinka
Bizony, jó lenne egyutt pocakosodni. Lehet, hogy én is átteszem 12-re, ha jól számolok, akkor lesz a 20. DPO. Remélem mindketten kihúzzuk addig :wink:

Évi
Nagyon alakul ez a gorbe, csak így tovább :wink:

Ildi
Te most hogy állsz, nincs a vonalzód, nem tudok tájékozódni :lol:

Szép napot!
Vendég

sziasztok!

Hát ma nagyon fáj a derekam lehet hogy jön a piri?????
De közbe a kávék után mindig hányingerem van de ez már egy két hete tart vajon mitől lehet remélem attól!!!

Köszi csajok a puszikat a Viktor nevében is , már nem olyan nagyon fáj a lába de azért tegnap ráadásként most biciklivel esett rá és ugyan azt a sebet ütötte be.

Betty!
Sajnálom hogy nem jött össze a kis csajszi de az a lényeg hogy egészséges legyen!!! Meg jelöltelek az iwiwen mint Bukri Józsefné néven!

Krisztinka, carpedien !
Mikor teszteltek? Küldök sok-sok +++++++++++++++++++++++ .

Ildi,Évi !
Hogy áltok?

Remélem valakivel együtt fogunk babásodni!!!!

Málna!
Üdv a csapatban. Én a 3. babámat szeretném össze hozni a párommal van már két ördög fiúnk.

Juca!
Rosszulét van? Hogy vagy kismami?Vigyázz magadra és a gyerekekre!
Betti4
Merre vagy? Hogy vagy?

Na mindenkinek szép napot megyek mert dörög az ég és le kell takarni a fiúk medencéjét.

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti
Nekem is fájdogál a derekam. Reménykedjunk, hogy nem a piri elohírnoke.

Szegény Viktor! Még egy puszi neki. Még szerencse, hogy a gyerekek annyi mindent kibírnak. Szerintem szívósabbak, mint néhány felnott.

Nálunk tegan volt dorgés és eso. Remélem ma nem lesz semmi.
Vendég

Carpe: Már nagyon izgulok miattad, mikor tesztelsz már????? :mrgreen:
A mai hőd is csodálatos, én nem bírnám tovább teszt nélkül...

Márti: Nem a piri előjele, fájdogál az amúgy is...Nálad mikor teszt???

Lányok örvendeztessetek már meg 2 pozitív teszttel!

puszika

KépKép
bnesz.eva

Évi
Én is nehezen bírom, de csak kedden fogok tesztelni.
Na jó, ez nem biztos, de vasárnaptól elobb biztosan nem. Félek, hogy megint negatívat fog mutatni
Vendég

Sziasztok!
Itt vagyok én is takarítás ,vasalás,stb.

Nagyon izgulok értetek én amenyire jártas vagyok a görbékben szerintem egy páran jó eséllyel indultok!
Már nagyon várom a jó híreket!!!
Hát most már elárulom mi Jónás naptározunk mert kisfiút szeretnénk megkértem a Pánszky doktortól és most hogy korábban jött meg 5 nappal így lehet hogy mencsire fog esni a kisfiús napunk.Mi egyenlőre csak a Jónás napon próbálkozunk majd kíváncsi vagyok működik-e Én hiszek benne.
Azt beszéltük meg a párommal hogy ebben az évben így próbálkozunk és ha addig nem mert ez 3 alkalom lesz utánna majd
jöjjön ami jönni akar.

Sziasztok:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

A méhem növekedett, viszont a petezsák ugyan nagy, de üres. Ha nem indul meg magától a vetélés, be kell fejezni a terhességet. Viszont azt az orvosom nem tudja megcsinálni, mert a SOTE-n csak szüleszthet. Kicsit úgy érzem magam, mint a petezsákom, én is üres vagyok és elhagyatott.

Legalább ezért a babáért megtettünk mindent. :cry:

tjuca

Tjuca!
Őszintén nagyon sajnálom és hogyan lehet ilyen gonosz a világ?Hogy mindened produkálja a terhességet csak a baba nem nő!
Ettől még az is jobb ha megjön az embernek és nem egy kezdődő terhességtől kell búcsút venni!
Sok erőt és kitartást!
Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Juca drága!

Nagyon sajnálom...Tényleg igazságtalan a sors. Tudom, hogy most téged ez nem vígasztal, de sokan állunk lelkileg melletted.

:( :( :(

KépKép
bnesz.eva

Juca Drága! Tudom mit érzel, én februárban ugyanígy jártam! Nagyon sajnálom!!!!!
Tudom hülyén hangzik, de próbáld meg, ha már így alakult, hogy magától megoldja a természet. Én jó forró cickafarkfűves fürdőt vettem és másnap beindult a dolog! A dokim pedig azt mondta, hogy mivel kicsi volt a terhesség, tul.képpen nem is volt, és magától elment nem kell még egy hónapot se várnunk azonnal próbálkozhatunk. A szervezet úgy is tudja mikor áll készen egy újabb terhességre.
Nehéz napok elé nézel, de nagyon szorítok, hogy sikerüljön hamar túltenned magad rajta! Ha pedig bármi kikívánkozna belőled nyugodtan írj, akár priviben is!

Millió puszi, és ölelés!!!
Vendég

Juca
Hát, nem jutok szóhoz, nagyon - nagyon sajnálom. :cry: :cry: :cry: Próbálj meg eros lenni, bár tudom, konnyu ezt egy kívulállónak mondania.
Évinek igaza van, mi mind melletted állunk lelkileg.

Lányok!
Nekem hajnaltól egyfojtában fáj a hasam, úgy mint mensi elott szokott. Már nem reménykedem. Bár még a hom magasan van /37,2/ reggelre még 100x megváltozhat.
:cry:
Krisztinka, Márti, Ildi
Remélem nektek sikerul.
Vendég

Sziasztok!

Juca: nagyon sajnálom ami történt! :(

A tesztelőknek nagyon-nagyon szorítok.Remélem sok szép
+ teszttel fogunk gazdagodni hamarosan.
Carpediem szerintem még ne írd le ezt a hónapot. :)

Andi

Kép

Kép
.jandi

Jó reggelt!

Juca

Nagyon sajnálom a történteket! :(

Krisztinka

Elrémiszteni?!Dehogy.
Záróvizsgára készülök :? De amikor van egy percem akkor benézek!
Tesztelsz mostanában?!

Carpediem

Biztos, hogy ezek az antibiotikumok nem ártanak, ha egyszer az orvos írta fel.
Én is szedtem amikor Mátéval terhes voltam.
Teszt?!

MA megyünk a hugom szülinapját megünnepelni, aztán este a Tiszához.Legközelebb csak hétfőn este leszek , de mindenkinek drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A ferty betette a pé-t a 13. napra, igaz csak szaggatott vonallal, de ott van.Hát majd meglátjuk mi lesz belőle....
Görbusz
Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

málna2162

Szijjjasztok csajok!

Felteszem a görbuszom, vélemény???

Szép napot mindenkinek.

Évi

Kép

KépKép
bnesz.eva

Sziasztok!

Juca! Nagyon-nagyon sajnálom! Próbálj meg erős lenni és hamar túltenni mgad ezen a borzasztó dolgon, máramennyire lehet ésújult erővel kezdeni egy ciklust az életedben!

Lányok az én görbém sem biztató:

Kép

Bocsi, hogy nem írok mindenkinek, de nem vagyunk otthon hétfőn jövök!!!

Addig mensik nem megjönnni!!!

Puszi mindenkinek!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?