Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!
Ez most fordult elő elöszőr.Velem aludt éjszaka csak reggel amikor lejöttem akkor visszavittem az ágyában.
Nem kínzomKép

málna2162

Halihó!
Hű lányok, minden napomnak így kellene kezdődnie, ilyen örömteli hírekkel!
Ezekben a hajnali tesztelésekben lehet valamiKép
Takidó: nagyon gratulálok neked is, látod nem is kellett hallgatni a sok negatív véleményreKép
Lányok szerintem most mindenki belehúz itt, irigykedünk, de csak pozitívan.
És kívánok neked is Dóri nagyon sok egészséget és boldogságot az elkövetkező 9 hónapban.:9
Kicsit összevissza vagyok,de még nem tértem magamhoz az örömtől!
Puszi: Andi

Andi
candi

Szia Meli,

a neved mellett ez irányítószám akar lenni?
Ha igen akkor az enyém 1116, ezek szerint közel lakunk egymáshoz...

Sziszi
Vendég

Candi!
Nagyon szépen köszönöm!
Lányok ki akar holnap tesztelni?
Nehogy megszakadjon ez a jó sorozat.!!!

KépKép
takido

Szerintem Málna lesz a következő boldog kismama...

Sziszi
Vendég

Hello,nem,Sziszi,az a születési hónap,nap...az irányítószámom 2760-Nagykáta.
Elolvastam az arhívot és van egy észrevételem:én még nem vagyok kívánós és úgy hallottam,hogy ez csak később alakul ki...nem biztos,hogy igazam van.Nem vagyok még túl tapasztalt ezügyben...
Lehet,hogy ez egyénileg változik...nem tudom.Meli

Kép Kép
meli1118

Bocs Meli, most néztem meg, hogy Nagykáta a városod.
Vendég

Meli,

van aki sokat kajál és ráfogja... Van aki tényleg kíván abszúrd dolgokat vagy kombinációkat vagy olyat, amit soha máskor.
De ez már a terhesség előrehaladtával szokott kialakulni.
Az elején jellemzőbb az undor bizonyos dolgoktól.
Illat vagy íz váltja ki.
Én például cigiztem, de a terhességem hatására egyszerűen nem kívántam többé és nem volt elvonási tünet meg zabálás, csak nem kellett már... Hányni tudtam a cigifüsttöl :o)))

Sziszi
Vendég

Helló Csajok!!Takido!!Szóval,méghogy Te nemvagy terhes,mi??Én már ezt mikor mEGMONDTAM!!!Az vagy,és kész!!Csinálsz még majd tesztet?Vagy hogyan tovább???Egyébként GRATULÁLOK!!Kép
Bár ilyenkor még magamnak sem gratulálnék!Mert.....csak!
Magamnak is csak a 3.hónap után fogok igazán örülni!!
Candi!!Itt vagy?
Egyébként a tünetekkel nincs semmi gond!!Ne keseredjetek el,ha NINCS!!A lényeg,hogy a mensi ne jöjjön,és a hő stabil maradjon!Egyébként nekem a mai hőm:37.1,37.2 volt!!Csajok!!!!Mérjem még?

Kép
bea27

sziasztok.

takido.GrrrrraaaaatulalokKépnagyon boldog varandosagotKép

Malna.A torteneted nagyon meghato,megkonyeztem egy kicsit.

Kép
monyoka

Szia Bea,igazad van,hogy majd csak 3 hónap múlva ünnepelsz,de én már akkor is ugranék ki a bőrömből,ha itt tartanék,ahol te és Dóri...és talán egy hét múlva én is tesztelek,ha nem jön meg...addig csak elterelem a figyelmem,hogy ne napi 24 órában ezen járjon az eszem..helloka Meli

Kép Kép
meli1118

Takido: ezt neked küldöm, már kezdek felocsudniKép

Andi
candi

Szia Bea: itt vagyok!. Ha nem megterhelő, szerintem mérd még egy kicsit, talán ez nekünk útmutató lesz a továbbiakhoz!
Lányok, ha ez a széria folytatódik, át kell nevezni a fórumot babásra nem?
Jövő hét reggelei Málnára és Melire várnak. Hajrá csajokKép

Andi
candi

Nem megterhelő!!KIváncsi vagyok,hogy meddig lesz ilyen magas!!Vajon végig??
Én nemtudom mi van velem,de Apa reggel korán szokott kelni,és ma már Én is itt csiripeltem!!Lehet,hogy a baba nem hagy aludnI??KépUtánna olyan nehezen aludtam vissza!!KépCandi!Te hol tartassz??
Takido!!Itt vagy??

Kép
bea27

Ja!!!Málna!!KÖSZI a táblát!!Aranyos vagy!Nem is tudom,hogy mi lenne Velünk Nélküled!!
Puszi,és neked is megy ezerrel a drukk+++++++++++++++!!KépMindenkinek aki még nem terhes küldök mensi ijesztőt!!!!!De mivel??Valami egyszerű jelet találjatok ki!!Olyat amilyet még én is tudok használni!Kép/Küldeni!/

Kép
bea27

bea.vegig ilyen magas lesz.

Kép
monyoka

Monyoka!!Köszi az információt!KépEz biztos?És egyáltalán mitől függ ez az egész HÕ??Ehhez még nemértek!!Bár én a hőmérőzésben nem hittem eddig,de az meggyőzőtt,hogy jó egy hétig magas maradt illetve stabil,és lám........itt a baba!!Kép

Kép
bea27

bae.A szervezetedben most progeszteron termelodik,pe-tol kezdodik ez megemeli a hot pe-utan es egesz terheseg alatt fennmarad mert a hormon fenntartja,a cicifeszules is ettol van.

kulomben az nem jelent semmit ha egy hetig magas a ho.pe-utan 14 napig magas akkor el lehet kezdeni orulni de meg akkor sem biztos a dolog

Kép
monyoka

Bea: itt tartokKép
Holnap délután megyek nődokihoz, lesz Uh meg minden finomságKép Lesz neked még elég hőhullámod, a kismamiknak mindig melegük vanKép

Andi
candi

Bea!
itt vagyok,igaz mindjárt mehetek dolgozni.
Tudom,hogy te megmondtad,és igazad is lett.Nyugodt még én sem vagyok,majd pár hónap múlva.Gondolkodtam,hogy veszek még egy tesztet,aztán megcsinálom hétvégén.
A hőmét még én is mérem,hátha valakinek segítségül szolgál.
Meg azt nem tudtam eldönteni,hogy vagyek-e valamilyen vitamit.Szerintetek?

Candi!
köszi a képet,nagyon aranyos.

Monyoka!
Köszönöm neked is,a tanácsaidat,meg mindent.És mielöbbi babásodást kívánok neked is.
Meg Mindenkinek!

Kíváncsian várom a jövő hetet!!!

KépKép
takido

FOLSAVAT vegyél,nem kell vitamint előre!Ha mész az orvosodhoz beszéld meg vele hogy Õ mit gondol a vitaminokról.Egyél sok gyümölcsöt,zöldséget!!
A FOLSAV most sokkal fontosabb.Velőcső problémák,nyitott gerinc ilyesmik kialakulása ellen kell szedni!!

málna2162

Sajna mennem kell dolgozni.Délután jövök!Addig is mindenkinek szép napot!!

KépKép
takido

Sziasztok!

Hát nagyon örülök Nektek!

Nekem ma reggelre megjött, bár én emiatt most nem szomorkodom, hiszen 5 hét múlva esküvő, és jelenleg pedig házfelújítás van. Úgyhogy van munka.
Valaki segítsen nekem pontosan, hogy is van ez a hőmérőzés? a metódusát tudom, de ha mondjuk a mensi első napjától el kezdem mérni, akkor a peteéréskor leesik aztán felmegy és ha sikerült akkor fent is marad, merthogy én múltkor (három hete próbálkozunk csak) csak kb. a közepétől kezdtem el mérni.
Köszi a segítséget előre is.

Kép
Kép
nektarin

Sziasztok,sz...kodott a net itthon.A vitaminokról csak annyit,hogyha Folsavat szedsz és mellette egészségesn táplálkozol,akkor annyi elég a fejlődéséhez.(orvosom szerint)Õ azt vallja,hogy mindenkinek szíve rajta,szedjen magzatvédő multivitamint,de kb.4-5kg.os gyereket fog szülni-ezért szinte biztos a kockázatos szülés(császár)ha nem,akkor komplikáció lehet a baba súlya miatt,tehát nem az igazi.Én 3 hónapja szedem a folsavat,egyébként sem árt,pláne így,hogy talán.....de ezt mindenki maga dönti el..Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
TAkido gratula!
Várjuk a többieket is.
Én nem mérem a hőmet. Elkezdtem aztán meguntam. Észrevettem magamon,hogy görcsössé tesz. Így mivel nekem szinte órára pontos a ciklusom a félidős dologgal próbálkozunk. persze nemcsak akkor Kép)
Lightosra vesszük a figurát még nagyon az elején vagyunk. S annyira nem sürgős. Nagyon jó ötleteket adtok.
Csak ügyesen kis katonák!

Kép
nika04

Mondom,hogy ez a hős téma hülyeség!!Én 36.6tól kezdtem a hőmérést ezelőtt 2 vagy két és fél hete!Aztán úgy ment fel 36.9-re.és onnantól fogva stagnált37.1nél, egészen a mai napig!Tehát nem kellett ahhoz nekem a 16 nap,hogy meggyőződjek a terhességről!!!Na mindegy!!A lényeg,hogy már ott van a baba,ahol van,és remélem nem jön semmi közbe!Mindenre fény derűl szerdán!!Sziasztok!!Kép

Kép
bea27

Takodo!!Előbb menj el orvoshoz,aztán majd Õ megmondja,hogy mikor,és mit szedj!!Addig meg ne csinálj semmit,csak vigyázz nagyon magadra!!KépÉs ne emelgess,KIMÉLD magad!

Kép
bea27

Bea: te még hogyhogy otthon vagy?Kép
Hőmérőzésről én nem mondok véleményt! Az előbb próbáltam a Ferti.-n megcsinálni a Január- Februári görbémet, akkor én is mértem, de nem megy. Ez van.
Tudom, hogy ti szerencsére nem tartotok itt mint én, de nem tud valamelyikőtök információt arról, hogy hol csinálnak HSG / petevezető átjárhatósági/ vizsgálatot UH.-al? Ha van infótok kérlek írjátok meg:9 KösziKép
Nektarin: és hogy áll a készülődés, minden le van már szervezve? Hol lesz a vacsi, ha lesz?Kép
Nika: hajrá, mi is utánozzuk most a nyulakatKép

Andi
candi

Bea

Amit Takodonak írtál az rád is vonatkozik!!Szinte érzem az írásodba az energiát.Az a sok felkiálltó jel.Pörögsz mi?Nem tudsz leállni?
Pedig nyugi kismamik!!
Jön már!
Kép

málna2162

Van fent valaki az iwiw-en?

málna2162

Sziasztok!

Hát mi ugye három hete próbálkozunk, úgyhogy még semmi sem tuti - csak az hogy ma megjött - de én két hete mérem, fent volt a hőm, azátn tegnap leesett és tessék megjött éjjel. Hát ez eddig kövehető, de a párom azt mondja hagyjam az egészet, csak legyünk együtt és majd jön aminek jönnie kell. És igaza van!
Kép
Az esküvő az már áll, lesz vacsi is meg minden, még apróságok vannak hátra, mint a páromnak cipő, torta, ültetés, haj és smink próba.
Én fent vagyok az iwiw-en.
Majd meséljetek kinek mint modnott az orvos, nagyon izgat.
Mi meg próbálkozunk tovább, bár én igazából esküvő után szeretném ha meglenne a baba, mulatni jó lenne az esküvőn, no meg a lánybúcsún.Kép

Kép
Kép
nektarin

Én fenn vagyok az iwiw-en.Meli

Kép Kép
meli1118

Én is fenn vagyok az iwiw-en!
Málna már megtalált...

Sziszi
Vendég

Engem tegnap ajánlottak a wiwre, de még nem igazán tudom, hogy működik,ha megtaláltatok ott üzenjetekKép

Andi
candi

Candi megvagy!Nektarin téged nem talállak.
Lányok ezek a csíkos tesztek lehet hogy pszichésen hatnak és már bebeszélem magamnak de én olyan szarul érzem megam.Fáj a hasam,nincs hányingerem,de émelygek,és tudnék aludni is.

málna2162

Próbálok keresgetni az iwiwen,de egyre kevésbé megy,valami van nálunk a nettel,azt hiszem reklamálnom kell...Meli

Kép Kép
meli1118

Málna,ez gyorsan ment...Más:neked azért "könnyebb"a helyzeted,mert már szültél,úgy értem tudod,hogy fizikailag képes vagy teherbe esni.Nekem a fél rokoni és baráti köröm meddő,több lombikbaba van körülöttem,mint természetes úton fogant,ez engem tudat alatt stresszel.Pedig tudom,hogy mindenáron gyerekem lesz és elhitetem magammal,hogy mi egészségesek vagyunk,de ott motoszkál....a mi korosztályunk meddőbb,mint bármelyik...Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Úgy látom Málnát és Anyusziszit megtaláltam, remélem ti vagytok?Kép
Hát a hasam nekem is fáj, de csak attól, hogy éjjel megjött. Bár én örülök is, valakinek ezek után is sikerülnie kell, nem?Kép

Kép
Kép
nektarin

Meli: éppen ezért nem törvényszerű, hogy nálatok is ez lesz! Az én környezetemben talán csak egy pár van hasonló helyzetben.
Málna: drukkolok, a nyuszi még a jövő héten is okozhat meglepit!Kép
Nekem itt hiányzik a fél babanet, lehet, hogy nem nálatok van a hiba Meli!

Andi
candi

Candi,köszi az emilt,az iwiw-et nagyon könnyű használni,egy nap alatt rá fogsz jönni.Ráadásul annyi embert összehoz újra! Meli

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Hazaértem végre.

Bea!
Tudom,hogy vigyáznom kell,de pl.ma is az egyik kislányom rosszul ébredt,és sírva jött,hogy vegyem fel,ilyenkor nem tudok neki nemet mondani.Remélem ebből nem lesz baj.
Megvárom,hogy mit mond neked szerdán a doki,aztán én is bejelentkezem az enyémhez.

Meli!
Én is egyet értek Candivel.És próbálj meg nem ezen aggódni,hanem pozitívan állj a dolgokhoz.

Málna!
Mikor akarsz tesztelni?Szerintem tuti két csíkos lesz.

KépKép
takido

Remélem nem megy át mindenki az iwiw-re,vagy mi az.Ez az,ahova csak meghívóval lehet bekerülni?

KépKép
takido

Ha kibírom akkor jövőhéten,ha nem akkor vasárnap.Akkor leszek 12DPO ban azt írták a hőmésősön hogy hamarabb fölöslges.
Ma is csináltam.De minek?!Semmi.Szerintem még korai.Lehet hogy fölösleges is .
Megyek még egy kicsit kimegyünk a kertbe.

málna2162

Nem tudom,hogy tényleg felesleges-e a ferty-s pé-m szerint ma még csak a 9.DPO nál tartok,és lám két csíkos a tesztem,vagy akkor mégsem ez volt a jó pé.időpont.

KépKép
takido

Az emelgetésről annyit,hogyha nem 20-30 kilókat emelgetsz akkor "nem "lehet baj.Mátét nekem is fel kell majd emelnem,sőt az emeletre fel is kell vinnem.
Inkább olyan dolgokra figyelj mint pl. a fürdés.Mostantól csak zuhany vagy kb 36-37°c-os víz(abban meg ki szeret üldögélni),semmi szauna,meg szoli.Tudod hőmérséklet emelkedés ,alhasi vérbőség...Nemmondom tovább
Vigyázz magadra

málna2162

Értem.
Igaz,egy-két óvodásom 20 kiló körül van.
Még egy kérdés a babásokhoz.Aki hajlamos a rosszullétre,hányásra,annak mikor jelentkezik?
Még ezután jön,vagy ha eddig nem volt,akkor nem is lesz?

KépKép
takido

Értem.
Igaz,egy-két óvodásom 20 kiló körül van.
Még egy kérdés a babásokhoz.Aki hajlamos a rosszullétre,hányásra,annak mikor jelentkezik?
Még ezután jön,vagy ha eddig nem volt,akkor nem is lesz?

KépKép
takido

Sziasztok!
Takidó gratulaKépKépKép
Nekem az emelésről azt mondták, hogy amig a méh nem emelkedik ki teljesen a medencéből(14-15. hét körül) addig nem gond az emelgetés.
Később viszont ugy kell emelni, hogy nem hajolásból,. hanem gugolásból.
Persze mindent mértékkel.
Téged viszont mire "veszélyes" lenne az emelés ki fognak írni, mert az óvónőket ki szokták a betegségek miatt.KépKép
A vitaminnal kapcsolatban már én leírtam Neked az én nézetemet, ami szerintem az első 12 hétben, amikor a szervek kifejlődnek akkor fontos.
Ezt az orvosod majd megmondja, ahány orvos annyi nézőpont.

Meli, sajnálomKépKép
Majd a következő hónap lesz a tiéd!

Málna, szépítsd meg a jövő hetet!
Tudod a "sok munka" meghozza a gyümölcsét.KépKépKép

Anyusziszi mi is húzzunk bele. Nekünk majdnem egyszerre volt a mensi, és pé is egyszerre volt.

Tegnap apa kinevetett, hogy feltett lábakkal feküdtem, azt mondta nehogy azt gondoljam megint egyből sikerül.KépKépKép
Ugye milyen komisz?

Na most befejezem, majd még jövök

Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Még ezután.Van aki rosszul van de az kb. a 12-14. hét körül megszünik,van aki végig rosszul van,van aki egyáltalán nincs rosszul.Akit gyötörnek reggel a rosszullétek még felkelés elött az ágyban majszoljon el egy kis kekszet,vagy kétszersültet és csak utánna keljen fel.Nyugodtan nem úgy mint akit ágyuból lőttek ki!
A babona szerint aki kisfiúval terhes azt nem gyötrik a rosszulétek,aki kislánnyal azt meg nem kíméli.
Én Mátéval egy másodpercig nem voltam rosszul .A barátnőm neki kislánya született,a 4. hónapot már -7 kilóval kezdte.Már be akarták fektetni a kórházba mert semmi nem maradt meg benne.

De ezt ne vedd készpénznek.Ezek mind egyéni tapasztalatok de gondolom van benne statisztika is.Persze volt példa arra is hogy fordítva történt.A kolléganőmnek 3 lánya van,ő azt mondta hogy hülyeség,hogy csak a lányoknál lehet rosszul a kismamam,Õ egyikkel sem volt rosszul...Ilyen is van.

málna2162

Bea
Te merre vagy?
Ha megjöttél olvass vissza,már elhalmoztuk Takido kismamit mindenféle hasznos jó tanáccsal és persze ezek neked is szólnak!Bár gondolom Te is bújod már a szakirodalmat.De hátha tudunk valami használható tanácsot adni!

málna2162

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?